Sziasztok!!
RENI!!
Hát!!! Vannak ilyen bakik sajnos! De ennél nagyobb soha ne legyen, mert az, hogy most nem vették le a hepatitis szűrésre a vért pótolható!! Gondolom tudod, hogy ha pozítiv (ami nagyon ritkán fordul elő) akkor szülés után oltásokat kell kapnia a picinek. Viszont akkor is megkapja, ha nincs meg az eredmény - feleslegesen! Csak arra figyelj, hogy a következő vérvételnél meg legyen a beutalód rá, és tudd vinni az eredményt a szülésre!
Frontokat - látod - mások is nehezen viselik - kitartást!!!
ADRI!!
Pocakfájás el fog múlni - ez tuti!!! A frontérzékenység is csökkenni fog - Marietta sem érzi már meg 1 éves kora óta egyáltalán!
Kakilásra meg a pocakmaszírozást tudom javasolni lábtornáztatással!! De ez is be fog állni! Nem véletlenül nevezik az első 6 hetet újszülöttkornak és csak utána csecsemőkornak. Kell ennyi aklimatizálódás!!
Száján szerintem is a szopifoltok lehetnek! De amikor írtad, hogy a popsija is kiütéses, akkor elbizonytalanodtam
Figyelgesd, hogy a szájában vannak-e fehér foltok, ill, hogy terjednek-e az ajkán a foltok. A szájpenész is fehér folt - bár ezt inkább látni kellene!
Popsira jó lehet még a Neogranormon , vagy a már sokat emlegetett Aloe Firs!!
Vagy egy kis napocska
ILDIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
Miket írsz Te rólam???????? Én meg a pálinka???? Az igaz, hogy no alkohol, de a no pasi csak azért igaz, mert nem a kedvenc pincérünk volt!!!
Igaz Szandra!!???
Voltunk ma délelőtt kézilabdázni! Anikó csinált képeket, de gondolom csak akkor fogja feltenni, ha kellően hiányoljuk őt
ANIKÓ!! Merre vagy? Hogy vagytok?? Szépek a rózsáid!!
Így jó????
Délután meg voltunk a GYerekszigeten. Fotózkodtunk a Nestlé nyuszival:
Ahhoz, hogy a fotó elkészüljön feladatokat kellett csinálni!!! Az egyik - teljes döbbenetemre - itt a piros, hol a piros játék volt:
Isteni nagy csúszdák is vannak a szigeten - én már a látványátol is szédültem, de a lányokért mindent
:
Aztán volt egy hercegnő sátor is, itt is voltak feladatok: rajzolni kellett, kirakózni, arcot festeni, körmöt lakkoztatni (na, ezen megint kiakadtam
)
A feladatokat BElla nevű hercegnő ellenőrizte:
Nagyon elfáradtak a csajok, Sára el is aludt a kocsiban:
Ja, és még valami!!! Mennyit tornázok mostanában csajok!!!???? Ha akarnám én elmondhatnám, hogy nagyon sokat
annyira, hogy amág a csajokra is ráragadt!!
Marietta reggel "kiöltözött", megkérdeztem tőle, hogy kinek ökltözött: Válasz: Rubint Rékának: