Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Lilla éa Lilla-férj!

Mostantól Nektek nagyon szerencsés a péntek 13: sok szeretettel gratulálunk Kira születéséhez! Egészséget, boldogságot az egész családnak, sok tejcsit a babának!

Ui: Remélem, a tesómnak is lesz ilyen nagy örömben része, a Te példádat tekintve nagyon reménykedem benne.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Lilla!

Hatalmas gratula, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Eszti

Kép Kép
fricky

Lilla! Gratulálok én is Kira babához. Jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek.

Nekem nagyon szerencsés a 13.-a a családon belül. Párom és lányom is azon a napon született és az esküvőnk is ezen dicső napon volt. Bevallom szerettem volna ha Bianka is akkor születik, de ő ráhúzott még 3 napot.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Akit ledob a babanet annak a flash9e ocx filet kell újratelepítenie a gépre. Beírjátok ezt a keresőbe, és az első oldal amit kidob találatként onnan tudjátok letölteni.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Zsuzsa!

nekem is ilyeneket irogat...
a bnet a sz..r

Lilla!!!Lilla férj!
Hatalmas gratula, sok-sok tejcsikét!!!!
Éljen a pének 13!

Ági!

Sima szülés volt? Ugye nem szenvedett Lilla sokat?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Akkor holnap mehetek Kira nézőbe! Dolgozom, látogatok, és este jelentkezem friss infóval.
Nitácska! Hívni foglak.
Szandrakiss! Kerekes! Hexina! Köszönöm a segítséget képfeltöltés ügyben. Most már biztosan sikerülni fog.
Sziasztok![img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1213382448.2426.jpg[/img] [/img]
bábaildi

Hoppá! Sikerült! :D :D Majd teszek fel magamról is, meg többet is, de az előző üziben Eszter unoka próbaképe, próbafagyizás közben.
bábaildi

Sziasztok!

Hétfőn voltam utoljára, de nem győztem kapkodni a fejem és a szemem :), egy teljes oldalt írtatok azóta és még új oldalt is kezdtetek!

Lilla! Gratulálok a kislányod születéséhez és minden jót kívánok!

Marcsi! A Babyoutlet tényleg jó, és a vecsési Kati bababolt is nagyon jó árban! Ezenkívül még tudom ajánlani neked Budapesten a visegrádi út 25 sz. alatt Mária kis- és nagykereskedelmet. Itt nagyon sok magyar gyártó terméke van. A Nyugati pályaudvartól kb. 10-15 perc gyalog az üzlet. Kapsz itt egy törzsvásárlói kártyát is. www.bebibolt.hu -n bővebbet olvashatsz róla de persze személyesen ajánlom! Én kb. 2 órát voltam ott minden alkalommal mikor eljutottam oda. Mindent megnéztem.... :) elég tüzetesen és a bolt is elég nagy ahhoz képest hogy "pincébe" kell lemenni az üzletbe. :wink:

Ági, Yusz! Nagyon szép képeket raktatok fel lánykáitokról!
Yusz! Mi is megkaptuk ezt a Neisvac C oltást, a meningococcus elleni agyhártyagyulladásra.

Apcukk! A te lánykáid is nagyon édesek és jó hogy jelentkeztél! Nem tudom, hogy ki lehet ez a Klári néni akiről már többször írtatok...

Evisan! Valószínűleg foga még nem jön Zsófinak csak a fogcsírákat érzi. Emlékszem amikor Nándi is elkezdett három hónaposan nyáladzani majd aztán elmúlt egy időre majd megint és így hullámzott. Ahhoz képest egy éves kora körül bújt ki az első négy foga ami elég későinek tűnik az átlaghoz képest.

Röviden ennyit, át kell adjam a gépet a páromnak!

Mindenkinek jó hétvégét!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Lilla!

Gratulálok, sok örömet, egészséget és tejcsit kívánok!!

Szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Mazsusz! Munkatársam "Klári néni" a Délpesti kórház gyermekágyas osztályának szülésznője, a császáros kismamák örök barátja, katonásan, de jószívűen intézi sorsukat. Nála nincs ellenkezés, mindenkit talpraállít, ha akarja ha nem. Hála Neki!
bábaildi

Sziasztok!

Lilla! Isten hozta Kirát! gratulálok Nektek.

Bábaildi! nagyon szép unokád van!!!! Várunk a friss hírekkel Lilláról és Kíráról. jó munkát Neked.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Bábaildi!

Édes a kisunokád nagyon! Jöhetnek még a képek!

Klárika egy tüneményes hölgyemény.!!!
És várjuk a Kira beszámolót, amit előre is köszönünk!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Lilla,

Hatalmas gratula a pici Kirához! Sok boldogságot nektek!!!
Nálunk is nagyon bejött a 13-as szám: Danca, Szonjuska és én is 13-án születtünk!
Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Bábaildi! Gyönyörű unokád van. De hát ugyabár ebben a topicba csak gyönyörűek vannak. Hiába ez a mi jó kis topicunk. Lassan babaszépségversenyt rendezhetünk közöttük. De mindegyik első lenne. :D

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok!
Lilla, gratulálok nektek. Sok örömet és boldogságot kívánok a várva várt aprósághoz.
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Szóval Lilla gyorsan, szépen szült. Nem volt szükség semmi beavatkozásra, mindenki tudta a dolgát. Kira a topik hagyományainak megfelelve gyönyörű és egészséges. Becsapásként most még többnyire alszik, a személyzetet majd csak otthonában kívánja foglalkoztatni.
bábaildi

Sziasztok!

Gratulálok Kira babának! És persze az anyucinak és az apucinak is!

Jól kivárta az idejét. Biztos nagyon szeretett bent lenni a pocakban. Neki a péntek 13 szerencsés nap.

Tényleg nagyon klasszak a babáink mind. Ami a furi, hogy mennyi lány született. Kisfiú alig van.

Szép napot,

Judit

Kép

Kép

Kép
yusz

Sziasztok!

Lilla-hatalmas gratula a kisbabához! Jó egészséget Mindenkinek!

Megvettünk ma szinte mindent a kicsinek, tényleg nagyon szupi a babyoutlet! Köszi a segítséget Mindenkinek!

Üdv: Marcsi

Kép
marcsi0503

Sziasztok!

[b]Lilla!
[/b]Nagyon sok boldogságot kívánok én is nektek. Isten hozta Kira babát!
Jó egészséget, meg minden minden jót!

Évi

Kép
evisan

Segítsetek! Egy kicsit közvéleménykutatok. Ugyanis kicsit meg vagyok ijedve mostanában magam miatt.
:roll: Zsófival most minden OK.

Nektek is szokott úgymond "ugrálni" a szívetek??? Mert tegnap biztos a hülye frontok miatt egész nap úgy ugrálgatott. Nem is tudom, hogy írjam ezt le, hogy értsétek, milyen érzés ez. Olyan ijesztő, és úgy félek ilyenkor, h mi van, ha egyszer megáll a szívem. Úgy csinálja, hogy rendes ütemben dobog, és akkor egyszer csak a normális ütemek közé bedobban még egyszer. Szóval nem gyorsabban kezd el verni. De ezt olyan nehéz leírni, mert nem biztos, hogy érthető. Na mindegy. De ezt nekem régóta csinálja, nagyon sok éve, de mégis félek, hogy egyszer megáll. Úgy megijedek ilyenkor, tiszta halálfélelmem van, és ezt nem lehet megszokni. Többször is megnézték már a szívemet orvosok (EKG, szív ultrahang), de eddig mindent rendben találtak. Csakhogy akkor, amikor vizsgálták, akkor nem csinálta ezeket a "megugrásokat".
Na mindegy, nem is fárasztalak ezzel titeket, csak azért kérdezem, hogy mindenkinél szokott lenni ilyen? Szóval h normális dolog ez??? Mert akkor megnyugszom. :oops: :roll:

Ja, és bizonyos mozdulatokra is megugrik. Pl. ha felemelem a karomat, nagyobb levegőt veszek, stb.

Köszi,

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Helló Lányok!

Helló Evisan!
Nyugodj meg, nekem volt ilyen! Tudom miről beszélsz! Volt olyan,hogy ilyenkor megmértem a vérnyomásom is ami normális volt de a pulzusszámon az magas. Utána néztem a dolgoknak és a leírásban - emlékeim szerint - ez teljesen normális tünet volt szülés után egy jó ideig csak már nem emlékszem rá, hogy miben olvastam ezért nem tudom Neked pontosan megindokolni a tünet miértjét. Szerintem nyugi, nincsen semmi baj! :) :) Talán valaki majd leírja (talán BábaIldi), hogy ez miért van....de nekem is volt!

BábaIldi! Tegnap egyszerre írtunk és utána láttam az uncsid. Nagyon helyes kislány és úgy látszik a próbafagyi is bejött neki...:) Köszi az infót Klári néniről, legközelebb azért megnézem magamnak...:):)

Üdv mindenkinek!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Kedves Évi

Nekem nagyon régen volt ilyen. Nálam ez olyan volt mintha egy pillanatra megállt volna a szívem és utána egy hatalmasat bedobbant. Ha egyre gondolunk akkor ezt extra systolenak hívják és az esetek nagy részében (nálam is így volt) pszihés eredetű. Engem is alaposan kivizsgálta és csak a vérnyomásomat találták nagyon alacsonynak (85/60) ami a mai napig is tud nagyon alacsony lenni.
Talán Zsófika születése óta kicsit nagyobb a nyomás rajtad és azért jelentkezik most gyakrabban.
Tudom, hogy nagyon ijesztő tud lenni, de ha már vizsgáltak és nem találtak semmit akkor biztos nincs semmi baj! Nyugalom! Még ha nem is könnyű ilyenkor annak maradni.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Köszi, akkor megnyugszom. Aha, nekem is inkább alacsony a vérnyomim mostanában. Mondjuk azért ennyire nem, mint neked volt, Szami. Úristen, a 85/60 az nagyon durva. Persze én is mindig inkább az alacsonynak örültem, mint a magasnak. :shock:
Á, biztos, ezek a hülye frontok csinálták.
Na majd Ildi is hátha ír róla valamit.

Húúúú, tegnap este Zsófi milyen sírást rendezett. :shock: Így még nem sírt élete 3 hónapja alatt egyszer sem. Ez már sírógörcsnek volt mondható. Pedig egyébként nyugis kislány. Bármit csináltunk vele, csak sírt, de görcsösen, mint akit ölnek. Nem kellett neki a cici, nem volt teli a pelus, a hasikája sem fájt, mert akkor húzta volna magát össze, stb. Vagy a fogzás miatt, vagy a frontokat érzi ő is. Nagyon durva volt. :shock: Aztán 10 óra körül elaludt, és 7-kor ébresztettem fel, hogy mostmár enni kéne. Szegénykém teljesen kiütötte magát éjszakára a sírógörccsel. :) :lol:

Évi

Kép
evisan

Sziasztok! Évi! Amit leírsz, kalsszikus panasz. Ne ijedj meg, semmi szervi bajod nincs, és nem fog megállni a szived. Mindíg pszichés eredetű, az érzékenyebb idegrendszerű nőknél (férfiaknál nagyon-nagyon ritka) nagyobb lelki teher, tartósabb feszült életmód, nagyon ritkán fizikai túlterhelés következménye. Gondolom a szülés utáni aggodalmak Zsófi miatt nem múltak el nyomtalanul. Valszeg kicsit "aggódós" típus vagy?! Ahogy belerázódsz a kismamaságba, elmúlik. Ha zavar, nagyon enyhe nyugtató, amit szoptatás mellett is lehet szedni segíthet. De! Mivel most már tudod, miről van szó, segíthet az önszugerálás! Gondolj rá sokszor, érezd át őszintén, hogy nincs semmi baj! Se Veled, se Zsófival! Gondolkozz pozitívan! Tudom, könnyű mondani, de próba szerencse! (egyébként Nekem is volt ilyen panaszom egy időben, tudatosan átgondoltam, miért, mitől lehet, változtattam azokon a dolgokon, és szép lassan elmúlt. Soha többet nem jött elő)
Remélem, tudtam segíteni!
Nitácska! Beszéltem a Szinte dokival, azt mondta ráérünk, amikor én legközelebb pénteken nappal dolgozom, akkor gyere. Most még nem tudom a júliusi beosztásomat, de biztos lesz egy péntekem. Hívni foglak!
Lillának este továbbítom a gratulákat, megyek dolgozni. Jó hétvége az ilyen, igaz? Szombat nappal, vasnap éjszaka. Node, Eszter unoka ma 2 éves, napközben volt torta, ajándék, játék stb. Holnap teszek fel képeket. :lol: :lol: :lol:
bábaildi

Sziasztok!

Visszaérkeztünk vidékről, a nagyszülőktől és mekkora hírt látok!

Lilla, sok szeretettel gartlálunk kislányodhoz! Kívánunk sok boldogságot és tejcsit! Isten hozott drága Kira!

Bábaildi, szívesen, máskor is! :D Unoka tündéri, várjuk a további fotókat!

Évi, nyugi! Ne ijesztegess! Voltál már a kismama klubban? Azt tervezted azt hiszem, hogy elmész. Mesélj majd!

Rohanok kipakolni, majd még jövök!

Szép estét mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

ildi akkor várom a hívásod!és köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilláéknak hatalmas nagy gratula.Nagyon jó egészséget és Boldogságot kívánok!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

ÉVI!!!
A SEDATIF PC-T NYUGODTAN SZEDHETED AZ EGY HOMEOPÁTIÁS KÉSZÍTMÉNY TEHÁT A BABA NEM KÁROSODIK TŐLE ÉS NEKEM NAGYON JÓL BEVÁLT!!!ÉN AZÉRT SZEDTEM MERT MIVEL NORINA AZ ELSŐ BABA NAGYON GÖRCSÖS VOLTAM NÉHA ÉS UGYE AZT A BABÁK MEGÉRZIK!!!DÉLBE 2 SZEM MEG ESTE 2 SZEM ÉS TOTÁL NYUGI VAGYOK AZÓTA!!!

VISZONT VALAMI KÓR MEGSZÁLLT TEGNAP MERT 40FOKOS LÁZZAL KELTEM MÁR ÉS ALIG BÍRTUK LENYOMNI!!!SZEDEM VADUL A HOMEOPÁTIÁT MERT A TORKOM ELKEZDETT FÁJNI AZ ORROM MEG FOLYNI!!!MASZKBA VAGYOK A NAP 24 ÓRÁRJÁBA!!!CSAK KAJCSIZNI SZEDEM LE!!!NEM TUDOM HOGY MITŐL LEHET!!!NORINA MEG A FÉRJEM IDÁIG MÉG NEM KAPTA EL DE NEKIK IS ADOM A HOMEOPÁTIÁT!!!

LILLÁÉK HA MINDEN IGAZ HÉTFŐN JÖHETNEK HAZA!!!AZT IRTA HOGY KICSIT NEHEZEN TUD ÜLNI MERT A VARRATOK FESZÜLNEK NEKI!!!LARA BABÁRÓL EZT A KÉPET KAPTAM A BARINŐMTŐL!!! Kép ZALAI KIRA BABA VAGYOK!!!

NA MENEK PIHIZNI!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

nagyon szép ,gyönyörű baba a Kira!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi, Bábaildi, meg köszi neked is Ági, meg mindenkinek, h aggódtok, akkor lehet, h én is kipróbálom a Sedatif PC-t. De akkor nyugodt lehetek ezek szerint, még nem fogok meghalni. :shock: :lol:

Hexi!
Nem voltam még a baba-mama klubban, de úgy van, tervezem, h elmegyek. Asszem minden hét szerdáján van, úgyhogy ha elmegyek most szerdán, majd mesélek. Remélem jó fej emberek járnak oda is.

Lilla!
Még egyszer sok boldogságot Kira királylányhoz!!!

Jó éjt:
Évi és Zsófia

Kép
evisan

Ági!

A maszkot elhajíthatod sztem jó messzire. Anyatejjel úgyis átadsz Norcsinak egy csomó védekező katonát!!!
A maszk azért túlzás... :lol:
Dehát nem is Te lennél, ha nem lenne rajtad!!! :D :D :D

Remélem nem sértettelek meg!
És jobbulást ezerrel, szoptass tovább nyugodtan, ha a homeo nem használ, akkor a Paramax 500 Rapid gyógyszert nyugodtan beveheted szopi alatt és szopi mellett.
Ezt egy teratológus ajánlotta nekem, amikor belázasodtam szopi alatt.
Vény nélkül kapható, paracetamol tartalmú gyógyszer.

Ohhhh és millió tonna természetes vitamint tessék enni!!!! Ne bogyókat, hanem zöldséget-gyümölcsöt.

Kép

Kép

Kép

dominika1

sziasztok!!!

LILLÁNOK HATALMAS GRATULA KIRA BABÁHOZ!!!!!!!!

Lányok segítsetek!!!!!

A párom ma intézné az egyszeri anyasági támogatást, meg a családi pótlékot. Budapesten a XIX. kerületben lakunk. A MÁK-nál kell intézni ugye???? De hol van helyileg a kirendeltsége?????
Bocs hogy lefárasztottalakm Benneteket :cry:
bluebox

Bluebox!
A Lőportár utcában tudja intézni a 13ik kerületben!!!
Vigyen magával minden létező papírt, ami csak az eszetekbe jut, mert ki tudja.... Nekem a férjem csak úgy tudott intézkedni, hogy kétszer kellett vmi papírt mindig utána faxolnom... még szerencse, hogy van faxunk.
Szerintem még gyártsatok egy meghatalmazást is biztos ami biztos. Ami tutira 1000%, hogy kell: eredeti szül.anyakönyvi kivonat, a te és a gyermek TAJ-kártyája, és - már nem is emlészem, hogy mihez, de kellett vmihez, az tuti - a magánnyugdíj-pénztári belépési nyilatkozatom eredetiben!!!! Szóval, ami csak eszedbe jut, hogy kellhet, mindent adjál oda eredetiben, nehogy vmi olyat kérjenek, ami nincs nála.
Sok sikert a bürokráciánkhoz: Eszti

Kép Kép
fricky

A magánnyugdíjas papír gyed-hez kell.

Az eredeti születési anyakönyvi kivonat már nem kell, ha le van mindkét oldala másolva a kivonatnak és az van benyújtva.
Ez januártól él így.

Én másfél hónapja igényeltem meg az anyaságit, családi pótlékot és gyedet. Eddig csak fél gyedet kaptam

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok !

Szeretnék egy kis segítséget kérni :
Területileg a Jahn Ferencbe tartozok, de még soha nem jártam az ottani nőgyógyászaton.

Problémám : úgy tűnik Bartolin mirigy gyulladásom van :( és szeretném sürgősen megnézetni valakivel.

Szeretném megkérdezni, hogy mikor lehet a kh-ba bemenni vizsgálatra, van-e ambulancia ? Vagy előbb javasolt orvost választani ?? Ambulancián végeznek-e rákszűrést, hüvelyváladék vizsgálatot ?

Nagyon köszönöm a segítséget.
Üdv
Niki
mniki

Mniki!
A kórházban csak sürgősségi ellátás van, rákszűrést, hüvelyváladékvizsgálatot az SZTK-ban kell végeztetni. A Bartholin-mirigy gyulladás kórházban csak akkor kezelendő (műtét), ha a konzervatív kezelés nem használ. Vagyis, menj az SZTK-ba, ott a nőgyógyász megnéz, és ha szükséges, ad beutalót. A műtét egyébként abból áll, hogy altatásban megnyitják a mirigyet, kivarrják a szélét, hogy ne tapadjon össze, kiürül, meggyógyul.
Bocs, most nem tudok többet írni, de este 8 körül még visszanézek, ha van kérdés, írj.
bábaildi

sziasztok!ma megszületet egy baránőm kisfia 3350.grammal és 51 cm-rel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bábaildi :)
Nagyon köszönöm a választ.
Bugyuta kérdés... SZTK-s szakrendelés hol van, be kell jelentkezni, vagy elég, ha odamegyek rendelési időben ?
(Tudom, hogy Gyálon is van, de oda több okból nem megyek :roll:)

Köszönöm a segítséget !

Üdv
Niki
mniki

mniki sztk-ba általában nem kell bejelentkezni,legalábbis itt nálunk nem kell!
elég ha rendelési időbe mész!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi! Gratuálok a kis Eszternek a születésnapja alkalmából. Isten éltesse sokáig. Várjuk a csodás képeket.

Mi ma vagyunk 2 hónaposak.
Ennek köszönhetően a kisasszony úgy döntött, hogy ma egész nap nem akar aludni, csak szundizgatni, és azt is szopi közben. Utána mint aki kipihente magát néz nagy szemekkel. Valamint rájött arra, hogy sokkal jobb úgy fent lenni, ha a popója nem az ágyat, hordozót stb. érinti, hanem levegőben van. :D

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

gratula!
Boldog hófordulót a kis Biankának!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska, sajnos sok helyen már az SZTK-ba is be kell előre jelentkezni :?

Azt lehet tudni, hogy a Jahn Ferencnek hol vannak szakrendelői ?

Köszönöm szépen a segítséget és remélem egyszer (nagyon hamarosan) én is a babások táborát gyarapíthatom :wink:

Niki
mniki

sajna azt nem tudom ,hogy hol van.de az én dokim soroksáron is van sztkba és oda nem kell bejelentkezni! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép Kép Kép [/img]
bábaildi

Valahogy lemaradt a szöveg: remélem látható, hogy a kicsit hunyorgós, napba nézős, az nem az Eszter unoka.
Amúgy: Niki! A XX, XXI, XXIII, XVIII ker. a Délpestihez tartozik, és mindegyikben van SZTK. Sürgős esetben pedig nem kell előjegyzés, márpedig a Bartholini-tályog annak minősül. (egyébként miből gondolod, hogy az? volt már?) Ha gondolod, írj privit, ott megbeszélhetjük.
Mindenkinek jó éjt! :) :) :)
bábaildi

Zuszi!

Boldog hófordulót Biankának! :D

Nitácska!

Barátnődnek nagy gratula, és sok tejecskét kívánunk!

Mi már szörnyen szenvedünk a fogainkkal, ma éjjel 3 órát aludtam.
Olyan vagyok, mint a mosott szar.Remélem egyzser csak kijönnek végre!!!

Ági!

Jobban vagy már????

Kép

Kép

Kép

dominika1

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!!!
NEM MONDHATOM HOGY TÖKÉLETESEN JÓL VAGYOK DE JAVULGATOK!!!SZÁRAZKÖHÖGÉSEM VAN SAJNOS ÉS JOBBAN MEGSZENVEDEK VELE MINTHA JÖNNE IS FEL VALAMI!!!A MASZKTÓL MÁR NAGYON FÁJ A FÜLEM IS!!!NYOMATOM A HOMEOPÁTIÁT!!!NORINA NAGYON JÓ BABA CSAK OLYAN FURIUL NÉZ HOGY MI AZ A VALAMI A FEJEMEN MINDIG!!!
AZ EGÉSZ LAKÁS EGY NAGY KUPI MOST NÁLUNK MERT TEGNAP RADIÁTORCSERE VOLT ÉS TAKARÍTANI KÉNE DE LELKI ERŐM NINCSEN HOZZÁ NEKEM SE!!!INKÁBB NORINÁVAL ELMEGYÜNK EGY KICSIT SÉTÁLNI!!!
KRISZTA VISZONT PIHIZZÉL NEKEM!!!TE JÓ ÉG, A DOMIKA MÁR FOGZIK!!!NEM SEMMI!!!ROHAN AZ IDŐ!!!
NA JÓL VAN MENEK MERT KAJA VAN!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Bábaildi-nem mentem ma dolgozni, mert totál kicsináltam a derekamaat, valószínűleg a két órán kersztüli vasalással, legalábbis csak erre tudok gondolni. A lényeg, hogy annyira fájt már éjjel, és aludni sem tudtam, hogy bevettem egy algoflexet. Ugye ezzel nem ártottam a kicsinek? Őszintén szólva nem úgy tűnik, mint akinek bármi baja is lenne, reggel óta folymaatosan rugdal minden irányba, csak azért kíváncsi lennék. Tavaly tavasszal volt már hasonló fájdalmam a derekam táján, akkor hátizomgyulladásom volt, és 2 hétig szednem kellett rá Aflamint. Most azzal nem próbálkoztam, mert elég erős gyógyszer. Amúgy is hátfájós-derékfájós vagyok, de nem szoktam gyógyszert bevenni, viszonylag jól tűröm a fájdalmat, de ez az éjszakai nagyon kicsinált. Ha esetleg az algoflexet nem javaslod, akkor van valami jobb ötleted, hogy mit csináljak ilyenkor? A szimpla pihenés nem igazán segít, mivel ilyenkor sehogy nem jó feküdni, de ha borogatással, vagy bármi mással lehet rajta enyhíteni, akkor várnám a segítséged! Ja, és masszírozástól csk rosszabb lesz a helyzet!

Köszi előre is!

Marcsi

Kép
marcsi0503

Sziasztok!

Ági! Sajnos sejtem, hogy mi a bajod. Nálunk ez a vírus mindenkin átment, csak én és Gigi úsztuk meg. De a gyerekek nagyon cefetül voltak, még a férjemet is ápolgatni kellett. A patikában otthagytam vagy 8000 ft-ot. :cry:

Ezek a frontok megőrjítenek. Fáj a fejem, Gigi is nyűgösködik.
Sokat fent van, és állandóan szórakoztatni kell, különben hisztizik.
Szerencsére a fiam pénteki ballagását kibírta csendben. :lol:
Szombat este nagyon nyűgösködött a kis drágám, aztán fürdetéskor láttam meg, hogy a bcg oltása nagyon begyűlt. Icipicit megnyomtam, hááát..... :oops:
Ami "cuccot" kitakarítottam belőle az nem volt semmi! Nem csodálom, hogy sokszor sírdogált. Már fájhatott neki jó ideje.

Lenne egy intim kérdésem. Nektek mikor jött meg az első menses szülés után? Már napok óta fájdogál a hasam, de nem történik semmi. Igaz még elég sűrűn szoptatok (3-4 óránként), de már lassan 12 hetesek leszünk Ginussal. A hasfájás meg elég intenzív.

Szép napot, Judit

Kép

Kép

Kép
yusz

Marcsi! Egy-egy Algoflex v. Advil ultra biztosan nem árt, a rendszeres szedés nem javasolt. Ne szenvedj, vedd be, ha attól jobb.
Yusz! A menses újra jelentkezése teljesen egyéni. A 6. hét után bármikor megjöhet, de van aki a szoptatás ideje alatt egyáltalán nem menstruál. :lol: :lol: :lol:
bábaildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?