Sziasztok! Évi! Amit leírsz, kalsszikus panasz. Ne ijedj meg, semmi szervi bajod nincs, és nem fog megállni a szived. Mindíg pszichés eredetű, az érzékenyebb idegrendszerű nőknél (férfiaknál nagyon-nagyon ritka) nagyobb lelki teher, tartósabb feszült életmód, nagyon ritkán fizikai túlterhelés következménye. Gondolom a szülés utáni aggodalmak Zsófi miatt nem múltak el nyomtalanul. Valszeg kicsit "aggódós" típus vagy?! Ahogy belerázódsz a kismamaságba, elmúlik. Ha zavar, nagyon enyhe nyugtató, amit szoptatás mellett is lehet szedni segíthet. De! Mivel most már tudod, miről van szó, segíthet az önszugerálás! Gondolj rá sokszor, érezd át őszintén, hogy nincs semmi baj! Se Veled, se Zsófival! Gondolkozz pozitívan! Tudom, könnyű mondani, de próba szerencse! (egyébként Nekem is volt ilyen panaszom egy időben, tudatosan átgondoltam, miért, mitől lehet, változtattam azokon a dolgokon, és szép lassan elmúlt. Soha többet nem jött elő)
Remélem, tudtam segíteni!
Nitácska! Beszéltem a Szinte dokival, azt mondta ráérünk, amikor én legközelebb pénteken nappal dolgozom, akkor gyere. Most még nem tudom a júliusi beosztásomat, de biztos lesz egy péntekem. Hívni foglak!
Lillának este továbbítom a gratulákat, megyek dolgozni. Jó hétvége az ilyen, igaz? Szombat nappal, vasnap éjszaka. Node, Eszter unoka ma 2 éves, napközben volt torta, ajándék, játék stb. Holnap teszek fel képeket.