Nem jöttem, mert nem volt jó a lelkivilágom.
A tábla nagyon jó ötlet, oszifőnek én Doot javasoltam volna, és titkárnak Hajnit de nem bánom, lehet úgy ahogy a többség akarja.
A nem törődöm anyukákra én is mérges vagyok, de én ilyenkor mindig rászólók a kicsi gyerekre és bizony az anyukáját is megkérem
, hogy ne engedje a gyerekének ezt vagy azt csinálni.
Amíg nem voltam, már megint szuper képeket töltöttetek fel!
Bea, köszi a vígasztalást jól esett és igazad van.
Csak nehéz magát túltenni az embernek rajta, mikor a saját anyja ilyeneket mond, az anyósról meg nem is beszélve.
Anyós téma:
Anyóség itt voltak szilveszterkor nálunk és hozott disznótoros kaját, hogy süssem meg estére és mondta, hogy az alá a kolbász alá amit hozott 25 dkg zsírt kell tenni
és mérleg,
meg mekkora tepsit,
meg stb…utasításokat adott volna már mit hogyan.
Nem mondom, hogy egy konyhatündér vagyok
de kolbászt már nagyon sokszor sütöttem és a Jani mindig meg is dicsérte, milyen finom.
Erre a férjem jól leteremtette, hogy ez nem az ő konyhája és mit szól már bele, hogyan csinálom, ezen aztán felhúzta az orrát, de csak 1 óra hosszáig volt így, mert mire mentem a konyhába betenni a sütőbe már jött utánam és képzeljétek mikor csak azért mentem a sütőhöz hogy meglocsoljam a kolbászt akkor is ott állt mellettem és nézte. Jaj de ideges voltam.
Szegény Zita balesete, szerencse, hogy nem lett baja, és szegény Ági!
Etus, nagyon durva amit Olivér allergiájáról írtál, döbbenten olvastam végig.
Vicuska, ment a drukk a sikeres vizsgádhoz!
Rólunk:
A héten nappal csak 1* aludt a Gergő, erre áll talán be, de reggel 6-kor ébredt eddig mindkét gyerek még úgy is, hogy a Gergő este 10-kor alszik el, az Alexandra meg 9 – fél 10 között.
Még most is itt játszik, szerintem ma is csak 1 alvása lesz neki, tuti biztos.
Tegnap lefeküdtem a Gergő matraca mellé a szőnyegre és elaludtam,
előbb mint ő és mellém bújt szorosan és éreztem ahogy a hajam között matat és úgy aludt el
, olyan jó volt, sőt még az utóbbi 2 éjszakánk is nagyon jónak mondható volt.
Képzeljétek megint nyert az Alexandra
, csak azt nem tudjuk melyik nyereményt mert azt nem írták ki a névsor mellé, már nagyon várja a postást és olyan boldog.
Mondta is, hogy anya vegyek nekem lottót majd én beikszelem a számokat és meglátod nyerünk és nem kell apának annyit dolgoznia.(Bár csak így lenne.)
A jetix tv-n megy egy új sorozat és ahhoz kapcsoló nyereményjáték volt a tv honlapján és beregisztrált rá és tegnap néztük meg sorsoltak-e már és meglepődve olvastam a nevét. Juj de jó!!!!
Alexandra is csinált magának új nőivonal-as vonalzót és nem tudom betenni, úgy jártam mint Bea.