Új privát üzeneted érkezett!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ROZINAK!!!! :lol: :lol: :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Emma most volt a zuhany alatt,csurig volt a pelus,és úgy döntöttem nem küszködök vele,mert ugyse engedi meg sír,egyszerübb megoldást választottam,ezt még ő is szereti.
mia2007
 
 


És én is, én is, én is akarok privit kapni, nehogy már kihaggyatok! :wink:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 

 
 

Hajni figyelmesen olvass :!:

Az elküldött üzenetet meg kell nyitni és az egérrel kijelölni a szöveget amit elküldeni akarsz, majd a szerkesztés menüsorban (fent) a másolásra katt.
Utána hozd be annak a személynek a privi üzenő paneljét akinek küldeni akarod és katt. oda ahova másolni akard és újból szerkesztés menüsor, beillesztésre katt. és már be is illesztette.
Ilyen egyszrű! :lol: :lol: Ha nem világos akkor reklamálj! :wink:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Nem jöttem, mert nem volt jó a lelkivilágom. :(

A tábla nagyon jó ötlet, oszifőnek én Doot javasoltam volna, és titkárnak Hajnit de nem bánom, lehet úgy ahogy a többség akarja. :wink:

A nem törődöm anyukákra én is mérges vagyok, de én ilyenkor mindig rászólók a kicsi gyerekre és bizony az anyukáját is megkérem :? , hogy ne engedje a gyerekének ezt vagy azt csinálni.

Amíg nem voltam, már megint szuper képeket töltöttetek fel!

Bea, köszi a vígasztalást jól esett és igazad van.
Csak nehéz magát túltenni az embernek rajta, mikor a saját anyja ilyeneket mond, az anyósról meg nem is beszélve. :roll:

Anyós téma: :roll: :roll: :roll:
Anyóség itt voltak szilveszterkor nálunk és hozott disznótoros kaját, hogy süssem meg estére és mondta, hogy az alá a kolbász alá amit hozott 25 dkg zsírt kell tenni :shock: és mérleg, :roll: meg mekkora tepsit, :roll: :x meg stb…utasításokat adott volna már mit hogyan.
Nem mondom, hogy egy konyhatündér vagyok :wink: de kolbászt már nagyon sokszor sütöttem és a Jani mindig meg is dicsérte, milyen finom.
Erre a férjem jól leteremtette, hogy ez nem az ő konyhája és mit szól már bele, hogyan csinálom, ezen aztán felhúzta az orrát, de csak 1 óra hosszáig volt így, mert mire mentem a konyhába betenni a sütőbe már jött utánam és képzeljétek mikor csak azért mentem a sütőhöz hogy meglocsoljam a kolbászt akkor is ott állt mellettem és nézte. Jaj de ideges voltam. :twisted:

Szegény Zita balesete, szerencse, hogy nem lett baja, és szegény Ági!

Etus, nagyon durva amit Olivér allergiájáról írtál, döbbenten olvastam végig. :shock:

Vicuska, ment a drukk a sikeres vizsgádhoz! :lol:

Rólunk:
A héten nappal csak 1* aludt a Gergő, erre áll talán be, de reggel 6-kor ébredt eddig mindkét gyerek még úgy is, hogy a Gergő este 10-kor alszik el, az Alexandra meg 9 – fél 10 között.
Még most is itt játszik, szerintem ma is csak 1 alvása lesz neki, tuti biztos. :(
Tegnap lefeküdtem a Gergő matraca mellé a szőnyegre és elaludtam, :? előbb mint ő és mellém bújt szorosan és éreztem ahogy a hajam között matat és úgy aludt el :lol: , olyan jó volt, sőt még az utóbbi 2 éjszakánk is nagyon jónak mondható volt.

Képzeljétek megint nyert az Alexandra :shock: , csak azt nem tudjuk melyik nyereményt mert azt nem írták ki a névsor mellé, már nagyon várja a postást és olyan boldog. :lol: :lol: :lol:
Mondta is, hogy anya vegyek nekem lottót majd én beikszelem a számokat és meglátod nyerünk és nem kell apának annyit dolgoznia.(Bár csak így lenne.)
A jetix tv-n megy egy új sorozat és ahhoz kapcsoló nyereményjáték volt a tv honlapján és beregisztrált rá és tegnap néztük meg sorsoltak-e már és meglepődve olvastam a nevét. Juj de jó!!!!

Alexandra is csinált magának új nőivonal-as vonalzót és nem tudom betenni, úgy jártam mint Bea.
:roll:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Rozinak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!! Sok puszit küldünk neki és anyukájának!!!

Kép
mary74
 
 


Sziasztok!
Már benéztem párszor mióta hazajöttünk, de mindig elriasztott a teleírt oldalak száma. :roll: :lol: Persze nagyon jó, hogy ennyit írtatok, de nincs ennyi időm visszaolvasni. Talán majd hétvégén vissza tudok olvasni és igyekszem felvenni a fonalat.
Addig is puszi Nektek!
mary74
 
 


Ennyi, privi??? Húha, hát akkor az már nem is privi. :lol: Ági, erősíts meg nyilvánosan, nem volt ez akkora nagy sztori, hogy ilyen kíváncsivá tegyen mindenkit

Azért köszi a másolási tanácsokat. Szilvi, megértettem, jó lassan olvastam így még én is fel tudtam fogni.

Mary, nem baj ha nincs időd végigolvasni, azért írj magatokról.

Etus, szegény Olivér, én piszokul sajnálok mindenkit aki allergiás, én is az vagyok és nagyon meg tud kínozni. Rajtam is már kezd kijönni,pedig eddig csak a parlagfű szezonban jöt elő. Hát sok sikert a nyomozáshoz vagy hogy is nevezzem. Szóval ahhoz hogy megtaláljátok az okát.

Etus, dehogy neveletlen Bercel, még kicsi. Van amit én is 100x elmondok, de úgy érzem csak a számat koptatom. Dehát egyszer remélem lesz foganatja. :lol:

Szilvi, Nektek lottózni kell, ha ilyen szerencsések vagytok, irigyellek érte.
Vendég
 


Bea, eszedbe ne jusson hogy önző vagy! Már egy éve éjjel- nappal a rendelkezésére állsz, ahányszor szopizni akar. Mi ez ha nem önzetlenség?

Bocs tudom hogy Doot kérted meg hogy válaszoljon, de ezt le kellett írjam. Én mindenkit nagyon tisztelek aki ennyi ideig bírja ezeket az éjszakai szopikat.

Mia, Emának tetszett a zuhany? Én is próbálkoztam már vele, de annyira sírt, mert csúszott a lába alatt. Ettől nagyon megijedt.
Vendég
 


Hajni

Nagyon tetszett neki,négykézláb volt,nekünk van csúszásgátló a kádba,mert nem tudom milyen anyagból van ,de nagyon csúszik amikor vizes.Amikor elöszőr a nagykádba fürdött nem tudtam megtartani ,mert annyira csúszott jobbra-balra és sírt egyfolytába,és akkor vettük a csúszásgátlót,azóta semmi gond.

Szilvi tényleg próbáljátok ki a lottót,ha ilyen szerencsés Alexandra

Évi
mia2007
 
 


Sziasztok!

Rozinak Boldog szülinapot kívánok!!!!!És bocsi,hogy csak ilyen későn :oops: de fárasztó napom-hetem volt-van!De Gondoltam rá egész nap,hogy szülinapja van és fel kell köszöntenem!

Majd még vissza olvasok..előre annyit,hogy sajnos betegek lettünk :cry: vasárnap és hétfőn csak hőemelkedés(orvos szerint a 15hós oltástól)De kedden magasabb láz,mégtöbb takony,köhögés és tegnaptól hasmenés is :cry: Valami vírus.Ja és extra nyűgös,csetlik botlik olyan mintha szédelegne...Azóta 2 lila folt lett az arcán :shock:


A vizsgám sikerült 5-re!!!!

Folyt köv olvasás után!

KépKép
vicuska
 
 


Privit én is kérek mindenről!!!!!

Allergia:na ugye nekem ezek az ekcémás jelegű foltok voltak ami valaminek az allergiA reakciója!!!Utána olvastam mitől lehet és gyanakodni kezdtem,hogy a tejtől.Mert én 1 éves kora után tehéntejet adtam neki reggel és este(persze forralva)Elkezdtem szójatejjel helyettesíteni és 3 nap múlva el is múlt!!!(kop-kop-kop!)Úgyhogy ügyes anyuka voltam megszüntettem a probléma forrását :lol:

KépKép
vicuska
 
 


mielőtt eltelne a nap és lecsúsznék a nagy eseményről:
ISTEN ÉLTESSE ROZI TÜNDÉRT!!! :D :D :D KÍVÁNUNK NEKED HOSSZÚ, BOLDOG ÉLETET, ANYUKÁDNAK PEDIG SOK ÖRÖMET BENNED (és mostantól fogva hisztimentes napokat)!!!
Vendég
 


Vicuska, nagyon ügyes vagy, gratulálok. :lol:

És mit mond erre az orvos, ha még hanyagolod a tejet, akkor később még kinőheti ezt? Jaj, én nem mertem még ilyen töményen tejet adni. a játszón néhányan furán néztek rám, mikor mondtam hogy kb 2 éves koráig táppszert szeretnék neki adni. De nem gondolom hogy ezért bárkinek magyarázkodnom kellenne.

Bár a héten két anyuka is panaszkodot hogy egyik napról a másikra nem volt hajlandó meginni a tápszert a gyerkő, sem a tehéntejet. De azért az is csak fontos lenne még, nem?

Tényleg Doo, ha Neked egyszer leválasztódik Vikó mit adsz neki ? Szójatejet?
Vendég
 


Mia, ez a négykézláb póz jó ötlet, popsimosáshoz ideális. :lol: Bocs hogy ez előző üzibe rosszul írtam Emma nevét. :oops:

Egyébként már mindenki nagykádba fürdet? Én még nem, mint már írtam fél benne. Sőt, ma azért is sírt mert egy nagy tócsa volt előtte és mondtam hogy kerülje ki. Meg kellett fogjam a kezét úgy már bátran mondogatta: tócsa :lol: Kis gyáva oroszlánom.
Vendég
 


szóját nem szívesen adnék, az is elég allergén, meg a fitoösztrogének miatt asszem nem szerencsés lánygyermeknek, úgyh zab- és rizstej marad. de sztem nem muszáj a tej. arab országokban úgy tudom, nem fogyasztanak, nem létszükséglet. sőt, van aki azt mondja, nincs még egy faj, aki más állat tejét inná.
én is így tudom h a súlyos allergiák hátterében nagy valószínűséggel ételallergia van - főként tej és búza jön szóba. mondjuk, azt nem értem h ezen mit segít, ha nem fehér lisztet eszik?! csak nekem a a furcsa h ezt az allergológusok miért nem propagálják? na mindegy, nem írom le h mit gondolok, sztem úgyis sejtitek és nem akarok itt rosszmájúnak tűnni...

elválasztódás: én a 38 hót még elviselhetőnek tartanám asszem. főleg, ha TUDNÁM h annyi és erre készüljek. egy barinőm apósa állítólag még 5 éves kkorában is szopott :shock: :shock:

bea, egyáltalán nem vagy önző! különben is miért lenne önző az h ezt ÉRZED?! :shock: ezek a személyes élményeid! sztem az önzés az az, amikor nem csinálsz meg vmit, amit megtehetnél. de te szoptatsz, csak néha (gyakran) fáraszt. sztem ezt nem lehet önzésnek nevezni!!!

jaj, még nagyon sok mindenre akarok majd reagálni, de most mennem köll... fábryt nézni :wink: 8) :oops:
Vendég
 


ja, szilvi köszi h kinéznél belőlem egy ofőséget :wink: :lol: azért én is Hajnira szavazok, ha újrakezdjük a lapok leosztását :lol:
Vendég
 


Doo, én tiszta hülye vagyok, hát már most is rizstejet adsz. a kérdést felejtsd el.

Ezeket a fitoösztrogéneket kifejtenéd?
Vendég
 


Halijó!
na, haliHÓT akartam írni, de így is JÓ :lol: :lol:

Csak beugrottam, Apa már áramtalanításra készül :? :roll:
mondjuk majd én is áramtalanítom a tv-t :evil:

Vicuska gratulálok a vizsgához!! Ügyes vagy! Lottinak jobbulást :( jaj, erről a 15 hósról én is hallottam, hogy jópár nap múlva is lehet hőemelkedés/láz tőle :?

Etus, szegény Olivér :cry: kitartást a diétához. Még jó, hogy Bercel nem tűnik allergiásnak, reméljük így is marad és nem örökölte ezt a hajlamot.
Sütőben sütöd a kenyeret? Úgy értem "rendesben".

Hajni storyja tényleg nem annyira izgi, mint amire én is számítottam. :lol: :lol: :roll:

Ma voltunk Pólusban , vettünk pelenkázó táskát, Etus!! :wink: Jókor, mi? Végülis soem késő :lol: megtaláltam a minap, azaz Zita a "babakelengyelistát" és még mindig van amit nem vettünk meg :lol: na, nem is hiányzik. Szennyestartót is tök sokára vettünk...ami végülis játéktartó Ikeás, de nagggyon praktikus a ruháknak is :wink:
A táskáért odavagyok (eddig a régi hátitatyómba vittem a cuccait) lehet vállra akasztani, babakocsira csiptetni, hátitáskává átalakítani, és csak a fülével kézbe vinni. Tágítani-szűkíteni, jó sok zseb :D
na lépek...
Doo 5 év azért az jó sok :shock: :roll: most nem tudom, úgy belegondoltam barátaink kisfia szeptemberben lesz 3, hogy még bőszen szopizna...olyan fura, de talán csak azért mert már Ő nem szopik. ha szopizna, akkor biztos az lenne a "természetes". Bár ami biztató, E. azt monda éjjel már nem szopott, mikor még nappal igen. Na, azért felébredt még sokszor :roll:

Kép
ági_bp
 
 


hajni, nem tudom kifejteni, mert ehhez nem értek, de esztertől (szopis.tan.adó) hallottam h kislányoknak a túl sok szója nem igazán jó emiatt. gondolom vmi hormonszerű anyag van a szójában. kis mennyiségben sztem nincs vele gond (ez csak egyéni vélemény), hiszen pl keleten sok helyütt alapvető élelmiszer a szója. de szója témába tényleg nem ástam bele magam - simán azt is tiltólistára tettem. nekem doki rögtön az elsők között mondta h iktassam ki az étrendemből ( a bio margarinom szójás volt.).

na és ha már itt vagyok, súly téma: sajátos h az egészségügy csak a gyermek súlyfejlődésén aggodalmaskodik, de a magasság nem téma. szó sincs olyasmiről h jaj de kis pici, hát magasabbnak KÉNE lennie :shock: ezt csak példánk mondom arra h milyen abszurd a hozzáállás - ha a hosszban elfogadják h az olyan, amilyen, akkor a súlyban miért nem?! :shock:
én úgy tudom, a percentil azt jelenti h az adott súlynál, hossznál, akárminél ennyi százalék van még az adott érték alatt. tehát 100as nincs is - tudtommal. súlyban meg úgy tudom h a 3 percentil alatti érték az, ami kórosan sovány. tehát Rozinál még mindig vannak sokkal-sokkal vékonykább babócák!!
a másik, ami nekem mindig eszembe jut, már írtam is h Ilonka baba csak 7460 g volt egy évesen - pedig sztem csudaszép gyerek, egyáltalán nem kelt olyan benyomást, mintha éhezne!!! sztem a mérleg nagyon is csalóka. felnőtteknél ez egyértelmű - miért lenne másként gyerekeknél?! gondolom h a csontozat-izomzat már ilyenkor is nyom a latban nem is keveset.
Vendég
 


Doo
Mennyi időssen kezdted el adni a rizstejet Vikinek?
Mikortól lehet adni?
mia2007
 
 


Zita buksi :cry: ma enyém is eldőlt, mint a zsák a játszón - egy kislánnyal kézenfogva sétáltak és úgy lett a baleset. hülye voltam h nem voltam jobban résen :roll: :oops: azt hiszem, én túl sokszor veszem lazán a dolgokat.

bea, még babakocsitoláshoz: azt nem is bánnám, ha járva toligálná, de nem, nekem kell lógatnom a fogantyúra tapadva, mert az úgy neki nem izgi, ha ő tolja a kocsit! de már úgy vagyok vele h végülis minden csoda 3 napig tart, majd ezt is megunja! :roll: :wink:

a nemtörődöm szülők témáját sztem már kiveséztétek - egyetértek a konklúzióval.

vicuska, grat a vizsgához!

jaj, én úúúúúúgy félek a 15 hóstól... :roll: :(

szilvi, mamák miatt voltál rossz passzban? v nem osztod meg velünk? Alexandra hihetetlen h enniyt nyer!!! :shock: tök jó! lehet h egy médium veszett el benne :wink:

mia, sógornőmék rendszeresen csap alatt mosdatták kicsi és nagyobb korában is a gyerek popóját. végülis a legbőrbarátabb megoldás is vszeg! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Doo: ez tenyleg fel sem tunt, hogy a hossz az miert olyan termeszetes mindenkinek... de most hogy mondod... :shock:

Agi: Igen, "rendes" sutoben sutom a kenyeret, szerintem ugy sokkal sokkal finibb lesz a heja! A kenyersutoben max. dagasztom-kelesztem, de mindig a "rendesben" sutom. (Mondjuk en a kenyersutot sokszor hasznalom kelt-tesztakhoz is, de hat ugye akkor se abban sutom ki pl. a kakaoscsigat. :)
Tenyleg irtam mar , na de a te kedvedert meg egyszer bepotyogom... szerencsed, hogy viszonylag gyorsan irok... :):):) Szoval: Epp elkezdtem a negyedik evet az egyetemen, amikoris nekialltunk a Bercel-gyartasnak :), es hipp-hopp 2 het mulva sikerult a projekt... :) Nem halasztottam, mert elso felevben bejartam az orakra (bar nem volt egyszeru, sokszor volt hanyingerem, meg tok faradt voltam mindig, es tobb mint 3 orat utaztam-vonatoztam..., ulohelyet persze soha senki nem adott, 6honapig semmi nem latszott rajtam...) masodik felevben is bejartam, de mar ha jol emlekszem csak 2 vagy 3 napon kellett kimennem, meg megkertem a tanarokat, hogy majusban levizsgazhassak, talan 4 vizsgam volt csak, ebbol egyre vegul nem mentem el, mert az juniusban lett volna, es akkor mar nem akartam vonatozni, ez lett most par hete 5os! :) Most meg otodeven mar tenyleg csak par targyam volt, 2 vizsga volt csak most is... szoval ez az utolso ev mar csak ilyen light-os volt... :) (mondjuk amikor kiderult, hogy jon a mano, akkor tobb orat vettem fel mint muszaj lett volna)
ja igen, es ket kozepfoku C nyelvvizsga kell... :twisted: Es ami bosszanto, hogy egy angol felsofok es egy lengyel alap az ugy nem jo, pedig ebben remenykedtem... na mindegy, legalabb kenytelen leszek nekifekudni a lengyelnek... :roll:
De jo hogy talaltal egy ilyen aleirasalapjanszuper pelenkazos-babas-taskat!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd mutiiii rakj fel kepeeeeeeeeeeeeet! :)

Bea: en sem hinnem hogy onzo vagy, sooooooooot! :wink:

Szilvi: sajnalom hogy nem volt jo kedved mostansag, gyere, majd mi felviditunk :) Meg hat akinek ilyen szerencses lanya an, az csak ne szomorkodjon!! :) Sajnos szerintem tenyleg muszaj lenne nem foglalkoznod az anyukadddal meg az anyosoddal, meg ha ez tok nehez is... az a kolbasz-sztori engem is teljesen kikeszitett volna... durva nagyon... :shock: Az en anyosom tok aranyos, de tenyleg, de teljesen mar szemelyiseg mint en, ezert neha sajnos "idegesit" :oops: :oops: Pl. vagy ezerszer megkerdezte mar, hogy nem akarok-e agytakarot az agyunkra. En meg mindig mondtam, hogy koszonom, de nem szeretnek. De amikor mar vagy 4edszer kerdezte meg egy even belul, akkor mar gondoltam, hogy ot zavarja, hogy nalunk nincs agytakaro az agyon... (en nem szeretem egyebkent... de a halo kiesik a latoszogbol, senki nem lat oda, ha nalunk van az eloszobaban vagy a nagyszobaban... na mindegy...) De ugyanez a helyzet a fuggonnyel, meg meg sorolhatnam... ugyhogy bele tudom elni magam picit a helyzetedbe... :roll: KITARTAS!!! Az viszont nagyon tetszik, es neked is erot adhat, hogy a parod ilyen konzekvensen melled all az ilyen esetekben... szerintem ez igy helyes...

zetus8
 
 


HELP HELP!! Muszaj segitenetek!!!!!! Aki mar csinalta Doo-tortajat! Irjatok mar lecci mennyisegeket!!!!!!!!!!!!! (a receptet visszakerestem, de ott mennyiseg nincs, nekem meg nem lesz idom proba-tortara, ugyhogy nem kiserletezgethetek! Tokeletesnek kell lennie elsore! :roll: :oops:
Szoval az aljahoz kb. mennyi rizstejbe kb hany kanal buzadarat rakjak? Es a pudingba mennyi gesztenyemasszat reszeljek? Negyed kilot? Vagy mennyit? Meg egy trivialis kerdes: A zselatint hogy kell rarakni a tortara? Meg ugy melegen? Es raontom az egeszre? vagy hogy? :roll:

zetus8
 
 


etus, én a búzadara mennyiségét nem tudom, mert csak úgy találomra szoktam szórni, de azt úgyis látod menet közben h elég sűrű-e és akkor még teszl hozzá, ha nem annyira. a pudingba (40g-os fél liter rizstejjel) egy 25 dekás gesztenyét reszeltem bele, sztem a fél kiló nagyon sok. és asszem kevertem hozzá egy kis zselatint is a biztonság kedvéért, de arra nem emlékszem h mennyit, pontosan. a zselatint én is akkor csináltam először, de nem melegen kell, hanem mikor kezd egy picit összeállni (úgy sztem 5-10 perc múlva, de figyelni kell), de akkor viszont azonnal, mert irtó gyorsan "megköt". szal amikor már nem olyan híg, akkor zutty rá és magától nagyon hamar megdermed. ha mégis elszalasztanád a kedvező pillanatot és megdermedne, akkor állítólag melegítéssel újra lehet folyósítani és akkor csapó kettő :wink:
Vendég
 


rizstejet mióta adok? hm, talán úgy 8-9 hós kortól? passz, de sztem 6 hótól már lehet, mert a rizs az egyik legkorábban bevezethető szilárd kajcsi és a rizstejben sincs más, csak rizs, víz, meg pici olaj. mia, sztem ti már bőven próbálhatjátok!
Vendég
 


Sziasztok!

Jardina vagyok a az ÉLETERŐ ÉLETFOGYTIG topikból.

Arra kérlek benneteket, hogy kukkantsatok be a topikomba, hátha tudunk segíteni a sírós, nem alvós babákon!

IDÉZET

"Gyermekünk születésétől kezdve, soha nem akadályoztuk a kiválasztás működését, kisfiunk életéből kimaradtak a náthák, bedugult orrok, sajgó fülek, szaggató köhögések. Ezeket pedig elkerülhetetlennek tartja a szülők többsége, oly gyakoriak az ilyen megbetegedések.
Mivel minden nap elvégezhette a kiválasztás munkáját, kisfiunk szervezetének sose kellett fölösleges anyagokat tárolnia. A gyerekek általában nem ilyen szerencsések, reggeltől estig nehéz ételek támadásainak vannak kitéve. Kicsi szervezetük pedig csak harcol, egyre harcol..."

"Az anyatej az egyetlen, az emberi faj kicsinyeinek táplálására alkalmas táplálék."
"A szopás alapoz meg minden testi és érzelmi fejlődést."
Az évmilliók alatt is minden próbát kiállt anyatej a csecsemők legjobb tápláléka, egyszerűen azért, mert a tökéletes természet fejlesztette tökéletesre."
"Az anyatejen kívül keresve se találhatnánk az élő, friss gyümölcsnél jobb bébiételt."
" A tehéntejben túl sok a fehérje, s egyszersmind egy sokkal durvább, nehezebben feldolgozható kálciumot tartalmaz, mint az anyatej"

Harvey és Marilyn Diamond: Testkontroll 1. című könyvéből idéztem.



Ha gondoljátok, gyertek olvasgatni, sok hasznos infóra lelhettek!

Üdv

Jardina
jardina
 
 


Rizst már eszünk egy ideje,holnap megyek és keríttek valahonnan,és megpróbálom,hogy megissza-e.
mia2007
 
 


Doo, a mamák miatt volt rossz a hangulatom és a lelkivilágom de főleg az anyám miatt bosszankodtam nagyon, mindig van neki valamilyen ”aranyköpése”. :( :roll:

Meg azon is ki vagyok akadva, hogy az Alexandrát „isteníti” (mert lány) mindig vesz neki csokit, gyümölcsöt és persze ruhákat. :roll:
A Gergő mióta megszületett 1 sapkát és 1 csattogó szárnyú pillangó (amit tolni kell) játékot kapott, csokit mondjuk ne is vegyen neki mert még én sem adok, de gyümölcsöt nyugodtan vehetne, vagy ruhákat. :roll:

Hajni, erre a hirtelen tápszer abbahagyásra nem is gondoltam, hogy ő magától is abbahagyhatja. :shock:
A Gergő még nagyon szereti és követeli is magának, egyébként meg 6 bontatlan doboz van a polcon belőle amit akcióban vettük a múlt héten, hát bízom benne, hogy el fog fogyni. :? :wink:

Ugye nem haragszol a „figyelmesen olvass” írásom miatt, nem bántó szándékkal írtam. :wink:
Csak írtad régen, hogy elszáll az írás ha közben vissza kell olvasni, én akkor leírtam hogyan kell de valahogy nem jött össze, ha még érdekel akkor leírok egy másik formát is, én most azzal írok.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Szilvi, nincs harag, csak fáj az igazság :wink: . Én tényleg hiperbéna vagyok az ilyen ide- oda másolgatásban. Tudom hogy lehetne Worldbe is írni, és utána bemásolni, de erre már nincs kapacitásom. Már megszoktam ezt, hogy nem lapozok vissza, mielőtt elküldöm.

Na azért nem biztos hogfy minden gyereknél ez lesz, hogy elutasítja a tápszert csak most hirtelen kettő anyuka is mesélte.

Etus, sok sikert a tortához!

Ti a rizstejet a Dm-ben veszitek?
Vendég
 


Etus, az én tejbedara receptem fél liter tejhez 10 dkg búzadarát ajánlott, én még rádobtam egy kanállal a biztonság kedvéért. (Plusz persze egy kis cukor, csipet só, esetleg margarin is mehet bele, de én azt nem tettem.) Nekem így pont jó lett.
Én másodszorra a pudingporba tettem pici zselatinport, így csináltam a pudingot, tehát a már zselatinporral kevert pudingport oldottam fel kevés rizstejben és úgy öntöttem hozzá a felforralt tejhez.
A tetejére a zselatint úgy csináltam, mint Doo. Kicsit hűlni kell hagyni, közben néha megkeverni és látni fogod, ha már elkezd sűrűsödni.

Rizstejet én vettem már dm-ben, Rossmann-ban és bioboltban is. Attól függ mi esik útba. Bár dm-ben jobban szeretek vásárolni, de az nálunk nincs, csak a szomszéd városban, így dm-be nem tudok csak úgy beugrani, amikor szeretnék. :(

Még mindig le vagyok maradva, de majd jövök!
A hétvége egyébként jól sikerült. Viszonylag jól vagyunk, kicsi orrfolyástól és fogzás miatti sírós éjszakáktól eltekintve.
Blanka még nem jár, pedig már mindig mindenki ezt kérdezgeti tőlünk. :roll: :shock: :twisted:
mary74
 
 


Vicuska, gratulálok a nagyon sikeres vizsgádhoz! Ügyes vagy. :lol: :lol: :lol:
Délelőtt elfelejtettem. :oops: :?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Nekem is van minden nap anyós téma,mindenbe bele köt,vannak muskántlik az erkélyen 6db-ot vettem egy ládába,szóvá kellett tennie,miért nem 5 vettem...., minek nekünk itthonra gép meg internet(mert nála van)...meg ilyenek,ha jobb a lelki világom akkor fel se veszem,de ha nem akkor :evil: :evil: :evil: :evil:
Az a legjobb ha nem foglalkozik vele az ember,csak ez nem ilyen egyszerű.
mia2007
 
 


Azt elfelejtettem írni 5 percre lakik tőlünk,át tudnánk hozzá menni internetezni,ha akarnánk.
De az nagyon rossz lehet,ha anyukád is cseszeget.
mia2007
 
 


Vicuska gratulálok a vizsgához!

Kép
anido
 
 


Sziasztok!
Anyósról szerintem mindenkinek van mit mesélnie!Ez a viszony egy külön fogalom!

Még mindig hőemelkedéses!De már jobban van!
Utána fogok nézni ennek a szója hormon dolognak.Én csak olyan alapon vettem ezt,hogy bementem a bio boltba és a hölgy ezt ajánlotta-más anyuka is ezt viszi!

Mary:szia,te is rég voltál!Jobbulást!Nem baj,majd elindul Blanka!

Rakok fel egy pár képet!én már növesztem a haját...gondolom ez ilyen gyerekkori frusztráció mert nekem sokáig anyu kicsire nyírta(kb8 éves koromig) és mindig irigyeltem a hosszú hajú lányokat!Bár nekem is 3*lett már géppel nyírva Lotti haja-többször nem akarom! Kép Kép Kép itt az unokatesójával-keresztfiammal van!

KépKép
vicuska
 
 


Mia, az enyém 350 km-re lakik.
:wink:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Vicuska, Lottinak ez már szinte hajkorona :lol: , olyan sok haja van,
Alexandrának még 2 éves korában sem volt ilyen dús haja.

Évi, most látom, hogy Mia-t írtam. 8) Jó lenne ha már eldönteném hogyan hívjalak. :oops: :roll:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Nagyon jók a képek,ezek a kis copfok nagyon jók :) :) :)
mia2007
 
 


Jó reggelt csajok! :lol:
Mi ez a pangás, :roll: hol vagytok? ???????????????????

Mi a rossz éjszakánk :( után 7 órakor már keltünk, az Alexandra már 8-kor aludt :shock: de a Gergő megint 10-kor aludt el, tegnap meg 2* aludt :lol: , a héten először.
Alexandrának megkezdődött a nyári szünet, tegnap volt utoljára oviban. :lol: :lol:

Az úszás már befejeződött és nagyon jól megy neki egyedül, az oktató azt mondta, hogy még pár óra kellene neki és minden oké lenne vele.
Most egy úszótábort intézek neki, ahova reggel elviszem és délután meg megyek érte. (3 napra is lehet menni, ennyire gondoltam így elsőre :roll: , mert táborban, meg idegen helyen még nem volt egyedül)
Tetszik neki a dolog :lol: , ugyan azt mondta, hogy ott ismeretlen gyerekek lesznek de biztos összebarátkozom majd velük, (az oktatót már ismeri).

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Jó esténk volt Emma negyed 9-kor elaludt,és csak párszor sírt fel éjszaka,8-ig aludt pihiztem vele.

Szilvi
Az úszás nagyon jó,nem fél a víztől,meg szereti is :) :)
mia2007
 
 


ISTEN ÉLTESSE BERCEL KIRÁLYFIT!!!!! :D :D :D :D nagyon sok boldogságot és kellemes szülinapozást kívánunk!!! (ui. Etus, ha nem sikerült elég jól a torta, tedd poharakba és mondd h parfé! :wink: )
Vendég
 


Boldog szülinapot kívánunk Bercelnek!

Kép
anido
 
 


Boldog szülinapot kívánunk Rozinak és Bercelnek!!!!
Kata és Marci
kpetro78
 
 


Olvasgatam az elmúlt napokban, de elég sűrű a helyzet ide kinn: két csecsemő és két Anyuka Spanyolországban... És az egyik baba tényleg többemberes, még Marcikám is próbálja szórakoztatni :? Ma éjjel annyit sírt, hogy két zárt ajtó mögött is hallottam :oops: Szegényke... Ja, és persze fogtündér is látogatja mint két lurkót....

próbálok olvasni is benneteket.

Cumizik Marci is, de én hálás vagyok érte a sorsnak.

Különben süt a nap, pancsolak a lurkók. Egyszer lejutottunk a tengerhez, de Marci kis barátja hirtelen nekikezdett... jobbnak láttunk távozni, ma újból megpróbáljuk :wink:

Szerencsére nem beteg senki és jókat röhögünk, azért így, társaságban minden derűsebb :lol: És persze itt a tenger, és hát nyaralunk, bár nem fekszem és olvasom a kedvenceim 8) 8) 8)

Puszi Nektek
kpetro78
 
 


Drága Bercel! Szülinapod alkalmából kívánunk nagyon sok boldogságot, gyönyörű, derűs életet és egy vidám, bohókás szülinapot! :lol:

Kata, további jó nyaralást! továbbra is irirgy irigy irigy... :lol:
Vendég
 


Bercelnek nagyon boldog szülinapot kívánunk!! Isten éltessen sokáig!

Etus, torta hogy sikerült?

Kép
ági_bp
 
 


Bercelnek én is nagyon sok boldogságot kívánok szülinapja alkalmából. :lol: :lol:

Kata, de jó hogy jelentkeztél, neked további jó nyaralást kívánok. :lol: :lol:

Úszótábor elintézve :lol: , jövő héten megy 3 napot, 9-re viszem és 12 körül megyek érte, végül abban maradtuk Alexandrával, hogy délutánra még sem marad ott.

A jövő hetem nagyon zsúfolt lesz, hétfő, kedd úszás.

Szerdán az anyut viszem Győrbe az onkológiára a szokásos éves vizsgálatok (4 db) beutalóit intézni.
Ezeket korábban postán küldték ki, és a telefonban mondták annyira sok a beteg és kevés a dolgozó hozzá, ezért kell személyesen menni érte, de még azt sem tudom, hogyan lesz mert
9-12-ig van rendelés, először 1* azért áll sorba, hogy beadja az előző évi vizsgálati eredményeit, majd kb. 2 óra múlva vissza kell menni és addigra megkérik az időpontokat de hogy azokat megkaphassa megint sorba kell állnia.
Húúúú, nyomda festéked nem tűr amit mondtam miután letettem a telefont, képzelhetitek. :x

És hát ugye a 2 gyereket vinnem kell magammal, mert nincs kire hagyni, de az épületbe nem lehet/nem akarom bevinni a sugárzás miatt. :roll:
Ezen minden évben összeveszem anyuval mert ezt nem érti meg, mert ő ugye azt szeretné, hogy kísérgessem a gyerekkel mindenhova ahova neki mennie kell, ebből megint látszik csak magára gondol és a gyerekeket érő sugárzás későbbi problémáira nem, az nem számít neki :x :x :x :x és még imádkozhatom, hogy jó idő legyen.

Csütörtökön megint úszás + csomagolás a másnapi utazáshoz, és tudjátok a fél házat viszem ilyenkor a gyerekeknek. :wink:
Pénteken meg utazás Békéscsabára, majd utazás közben kipihenhetem az egész heti lóti-futi fáradságait.

Ja és az úszás árával nagyon meg vagyok elégedve, mert az oviból mikor mentek 1.000 Ft volt 1 óra.
Az úszótábor pedig 2.000 Ft/nap, mi csak a felét fizetjük mivel csak úszásra megyünk.

Hajni, végül elkezdték a betonozást nálatok, azt még nem írtad?

És hogy vannak a kis betegek Lotti? Zita? És Hangára is úgy emlékszem mintha beteg lett volna (orrfolyás)?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Na végre, sikerült a másik vonalzót feltenni :lol: , ez nehezebb volt mint a szülésem. :wink:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Fejlődésben vagyok, sikerült az avatarba is képet tenni. :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?