Jó reggelt!
Megint felébredtem 5-kor.
Utálom!!!!
aludhatnék egészen 7-ig, fél 8-ig, és én nem tudok, csak 5-ig. Mért van ez? Kimegyek pipilni, és utána már nem tudok visszaaludni. Pedig tudnék, mert fáradtanak érzem magam.
Ráadásul mennem kell dolgozni 9-re. És nagyon messze a holnap reggel.
Így kilavatlanul meg még nehezebb lesz. Bocsi, hogy panaszkodok, de fáradt vagyok.
Kata
Most megnyitotta az oldalt! Köszönöm!
Ahogy olvasom a tüneteket, nem hinném, hogy nekem ilyen bajom van. Nekem általában rendes a mensim, csak néha-néha zavarodik meg. Meg
most a clostytol kitolódott. A hízás pedig nekem más miatt volt. egy két jójó effektus után lettem ekkora.
az utóbbi 5 évben voltak az életemben olyan időszakok, amikor az ideg miatt egy-két hét alatt lefogytam 10-et, és visszajött 14-15. ez már kétszer előfordult. Na meg leszoktam a cigiről 2x is, ott is jött fel plusz.Megpróbáltam leadni, persze midig több jött vissza. Így gyorsan össze tudnak jönni a feles kilók. De nagyon szívesen megszabadulnék tőlük, csak nem vagyok elég kitartó.
Írja a hajhullást, nekem nem hullik. A pattanás is csak mensi körül jellemző. Remélem cisztám nem lesz, pedig hallottam, olvastam, hogy a clostytól lehet. De hát engem néz az orvos havonta, már majdcsak észreveszi, legalább is remélem, ha van. Tüsző meg csak most lett ilyen, hogy sok és kicsi. Eddig egy volt, normális méretű. 27*28 mm, előtte is 20 körül, vagy valami ilyesmi. A doki szerint most rendezi a gyógyszer. Én is rákérdeztem, hogy miért ilyen kicsik.
Na mindegy, azt hiszem nekem nem ez a bajom. De majd Szegeden azért remélem okosabbak mint az itteni dokim. Jövő hónapban megyünk a Kaáliba. Ebben a hónapban már a szolgálatok miatt nem megy.
A pé-es linket láttam igen!
Nagyon köszönöm, hogy elküldted ezt az oldalt. A pco-st. Sok hasznos, érdekes dolog van benne. De én azt hiszem, hogy nálam nem ez a baj. VAgy mégis? Na nem is akarok erre gondolni. Nincs is baj, csak nem jó időben vagyunk együtt. Pozitív hozzáállás!
[quote]2 írta:-3 naponként be kellene iktatni a szexet, akkor több esélyetek lenne rá.
Ebben teljesen igazad van. Sjnos nálunk nem mindig akkor vagyunk együtt, amikor mi akarunk. Van amikor 48-72 órán keresztül nem is találkozunk, mert a munánk ilyen. Van úgy hogy folyamatosan egymást váltjuk. Épp csak a kanyarban futunk össze egy puszira. De azért igyekszünk!
Még egyszer köszönöm, aranyos vagy hogy írtad!
Bocsi, hogy hosszú lett.
Megnéztem egy oldalt, (időjárás:
www.koponyeg.hu), ami aránylag pontos. Ott nem nagyon jelzi az esőt jövő hétre, és hőmérséklet is magas lesz! Kívánom,hogy így legyen!
Zsu
Én már nem is tudom, hogy mivel fogyózzak.
Mindig lemegy,és plusszal jön vissza. Pedig nem eszek túl sokat. Annyit elértem,hgoy nemhízok tovább. De jó lenne leadni. De koplalni nem szeretek.
Milyen volt a leltár? minden megvan?
Nócika
Az nagyon jó,hogy vége a kúpozásnak! Akkor végre szabad az út!
[quote]m írta:ár nagyon várom, hogy megjöjjön Mikike
Ilyet ritkán olvasunk ezen az oldalon!
De a te estedben, most annak örününk, ha mielőbb megjön, és indulhat a babaprojekt!
Te lány!!!!!! Hát szabad annyi gyógyszert bevenni?????
Még jó, hogy nem lett komoly bajod!!!!
Ilyet ne csinálj máskor!!!!!!
Még vitaminból sem szabad bevenni egy nap ennyit, nemhogy cataflanból!!!!
Nem csinálsz máskor ilyen butaságot remélem!
[quote]a írta: nagy borsó leves evés közepedte majd mindent megpróbálok bepotolni!
helyes, helyes! Azon a napon csak nevetni szabad majd!!!
Aranyos vagy, hogy örülsz a tesóm munkahelyének! Nagy megkönnyebbülés volt, az biztos. Remélem addig már nem lesz semmi ami az útjába állhatna. Mert augusztusba fogják felvenni.
Fánk! Az jó! Hmmm. csak már ehetném!
Akár bolti lekvárral is. Sajna nekem sincs házi. De majd utánanézek, lehet, hogy Mamikámnak van! Mert mi volt az a másik ötlet???? Lehet, hogy az is jó lesz! Na nesze neked megint önmegtartóztás!
Bridget
[quote]A írta:mikor irtam neki mar a 21.napon lehettem
ja, így már értem. Én félreértettem,és azt gondoltam, hogy az együttlét után már lehet látni. Bocsi!!
Hát, nálam csak minden hónapban van hüvelyi uh, és ennyi. de ahogy itt-ott hallom, volt ahol ennyi sem. Nekem még nem volt vérvizsgálatom, meg átjárhatóság nézés, semmi ilyen. Pedig a doki igérte. Na mindegy. Szegeden ott azért profibbak.
Köszi a gratut a tesómnak!
Vigyázz te is azzal a cataflannal! Nagyon erős gyógyi az! Nehogy több bajt hozzon, ahelyett, hogy gyógyítson!
A tea miatt részvétem! de mindent a cél érdekében! Ha meg lehet inni, akkor már jó. Ami használ az általában rossz ízű szokott lenni. Mennyit kell meginni naponta? Párod ivott belőle?
Jó tanulást! Hogy haladsz? Mit tanulsz éppen?
Most megyek, lezuhanyzom,hajat mosok, aztán irány a meló! Pfúúúúúú... Ez így most szabadság után nem nagyon jön be....
Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!