Új privát üzeneted érkezett!

Te jo isten ez jo nagy kep lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jo lenne ha teleirnank vegre az oldalt igy kedd ota aztan akkor kitunne a kepbol :roll: Nem tudtam,hogy ilyen nagylasz bocsi :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA :lol:
LAPTETUUUU es a kep is eltunt :? :lol:
Barcsak minden kivansagom igy teljesulne :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

A túlzott kávéfogyasztás néhány félreismerhetetlen jele, konzultálj orvosoddal, ha

a legutóbbi holdfogyatkozás óta:

nem pislogtál,

nyitott szemmel alszol,

tüsszentés közben sem csukod be a szemed,

már a harmadik pulóvert készíted el, pedig nem is tudsz kötni,

csakis földrengéskor állsz nyugodtan, egy helyben a talpadon,

az ápolónőnek szuperszámítógépre van szüksége, hogy megmérje a pulzusodat,

20 mérföldet sétálsz a gyaloglógépen, mikor rájössz, hogy nincs is bekapcsolva,

az ízlelőbimbóid olyan érzéketlenek, hogy akár forró lávát is iszogathatnál,

távirányító nélkül gyorsabban váltasz csatornát,

a macskáidat Tejszínnek és Cukornak nevezed,

a kávésbögréden egy kávésbögre képe van,

lekörözöd az Energizer-nyuszit,

a mozgásérzékelőkben rövidzárlatot okozol,

az idegrángásaid látszanak a Richter-skálán,

segítesz a kutyádnak kergetni a farkát,

a kávésbögrédre biztosítást kötsz,

jövendőbelidet mindenkinek a kávézópartnereként mutatod be,

napi négy szívrohamot simán kibírsz,

mindenkit átengedsz a gyalogátkelőn, mire rájössz, hogy otthon hagytad a kocsidat,

parkolásnál megbüntetnek gyorshajtásért,

saját fogaiddal őrlöd meg a kávészemeket,

a videofilmeket gyorstekerésben nézed,

mások körmét rágod,

50 méterről le tudod fényképezni magadat késleltető kioldó nélkül,

egy hét alatt három pár teniszzoknit teszel tönkre.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csodak marpedig vannak...ezeket egy masik topikbol masolom be :wink:

"szia!
Először csináltam egy tesztett az negativ lett majd megis jött a mensim de a melleim feszültek továbbra is!Majd barna maszatom volt 2 hétig de ahogy pozitiv lett a teszt rögtön elmenntem az orvoshoz nehogy vetéljek!Az egyik doki nem tálálta a petezsákot a másik megtálálta és már akkor 6 hetes voltam!Gyogyszert és kupot antibiotikumot és sok más gyogyszert kaptam!Majd elmult a barátnőmnél is ez volt!De kezelhető!Mára már egy egészséges 9 hónapos kisfiu anyukája vagyok(első baba)Amugy én is agodok mivel ápolónő vagyok és többet tudok az átlag embernél hisz tanultam!!olykor nem is olyan jó:))De neaggodj biztos nem lesz semmi baj!!:) "

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Kedves Brid! Most csak hozzád szolok, mert ahogy látom nincs itt senki rajtad kivül és látom milyen jól elbeszélgetsz magaddal! Szoval nincs is kivel összeveszned meg nincs kivel egymás szavába vágj! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szoval hajrá! de azért gondoltam írok neked nehogy tul uncsi legyen igy egész nap egymagaddal beszélgess, meg azért nekem is hiányozna, hogy nem írhatnék ide! Szoval írok! Te mikor megláttam a Te kis gyökereid képét azt hittem egy pillanatra, hogy sok kis emberke van hasonfekve!!! hihihihihihihihi! :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry, de mig meg nem néztem mi is az tényleg azt hittem, hogy az az! Na és apácska mit szolt a teszthez??? Amugy a helyzet az hogy laptetüd van megint ugyhogy szerintem ketten jössz haza julius másodikán!!!! Hipp-hipp-hurrrrrrrráááááááá! Megyünk borsó levest enni!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :P :P :P Nyami-nyami! Amugy igy péntek 13.-án jó lett volna sexelni egyett apácskával hátha, de most valahogy nem merek a bogyik miatt! Bár lehet, ha haza jön akkor adok rá zoknit és megtornázom apácskát! Amugy az én macikám 28 éves! A tiéd mennyi idös???? Jaj ma olyan nincs kedvem hangulatom volt, hogy az hihetettlen! :oops: :oops: 8) :evil: De tul éltem és ez volt a célom! Holnap van a céges buli, de valahogy olyan lustiból nincs kedvem elmenni! Ugyhogy, ha holnap ugy ébredek akkor elmegyek, ha meg nem akkor nem! Meg most sorba jöttek a rossz hírek! Tergnap hívott telon a tresokám, hogy gey régi haverjának ki veszik az egész gigáját és, hogy szombaton bemegyek e vele a korházba látogatni! Persze, hogy bemegyek! Aztán a sogorom tegnap autobalesetet okozott szerencsére nem lett senkinek se baja, de a másik auto totálkáros lett, ma telozott az anyosom, hogy eljöhetne egy pár napig mert gáz van otthon! Mire én persze gyere csak nyugodtan! És ma megint vonattal kellett haza jönnöm, mert apácska megint csavizik a kedves bratyojánál! Ugyhogy most egyedül vagyok itthon! Na jó megyek, majd holnap benézek az tutika! Pisilés mentes éjszakát neked és jó reggelt neked! Ja és tegnap elfelejtettem megköszönni neked az angyalkát! Puszcsó Nócika! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt mindenkinek! :) (Bridgnek lehet, hogy jóéjt? :lol: )

Nóci! :)
Nagyon becsülendő a párod munkája!Én nagyon szeretem a kétkezi munkás embereket. :)
Csak sajna a párom annyira nem...... :? De úgyis rákényszerül, mert remélhetőleg egy hónap múlva megy nemzetközizni.Na, aaaazt szeretné! :) Eddig irodában ült, informatikus volt, aztán megszűnt a cég és biztonsági őrnek kellett menjen :?
Sajna, már 40 éves, úgyhogy az ő informatikai tudását felváltják a fiatalok.

Bridgi!

TESZT????????
Vendég

Sziasztok!!!

MEGJÖTTEM :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Köszönöm mindenkinek a szurkokat, 4-es lett a szigorlatom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindjárt elkezdek vissza olvasni és reagálni mindenre.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote="melus75"]J írta:melus75ó reggelt mindenkinek! :) (Bridgnek lehet, hogy jóéjt? :lol: )

Bridgi!TESZT????????

Hat ha nem is ejszaka de du. 4volt mikor irtal :wink: viszont mar 6ora es keszulodom mert nagy barati vacsi lesz 10 fo es aztan megyunk bulizni utana oda mar tobben jonnek 8) Szal szupi buli lesz foleg ha lenne valami a pocimban :? de a tesztjeim csont negak :( mondjuk a ferty-n azt irtak jovo vasarnap teszteljek :roll: Ma meg faj a hasam mintha megjonne es barna is volt...de meg csak 22.napon vgyok :shock: szal semmi esetre sem jo semmi...varok addig nincs tobb teszt mig nem kesik jovo vasarnapig!!!

Zsu
Na vegre,hogy te is itt vagy megint :mrgreen: Ugy hianyoztal Kép Olvasgassal csak vissza szerencsedre nem sokat irtunk :lol: 8) :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na es akkor megmutizom a ferti-s hom:
http://www.fertilityfriend.com/home/20338d

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!

Átrakta a pédet? Hát akkor nem is volt szex!!!!! :?
Vendég

Csajoskáim, na akkor nagy levegő és írok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Drága Bridg!

Azért nagyon aranyos dolog volt a párodtól, hogy múlt héten elvitt magyar étterembe :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem, kellőképp megháláltad neki :wink: :wink: :wink:
És gratula a nempisilős éjszakákért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olvastam én is a méhen kívüliről, sőt a tévében is benne volt..... milyen marha nagy szerencséje volt a csajnak, hogy nem haltak meg és egészségesek :shock: :shock: De ez a lényeg :!: :!: :!: :!: :!:
Tényleg marha drága ez a gyökérellátmány, biztosan fogsz kapni sokkal olcsóbban is :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsi!! :)

Nagy-nagy gratula a szogorlathoz! :)
Vendég

Nócikám kedves!
Már lehet is tervezgetni a csajos napunkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép lett az új vonalzód :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Dehogy baj, hogy elmondtad nekünk, mi bántja a szívedet-lelkedet..... tudod,hogy mi meghallgatunk Téged és veled sírunk, ha szomorú vagy, és veled nevetünk, ha vidám. Azért nagyon sajnálom, hogy a "barátnőd" még egy telefonra vagy levélre sem méltatott.... de igazuk van a csajoknak, hagyni kell kicsit, hátha magától is észbe kap :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Melus!
Nagyon szépen köszönöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nektek meg hatalmas gratula a kis fütyishez :!: :!: :!: :!: :!: :!: Meg a felfokozáshoz is :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi drágaságom!

Palacsintát sütök majd és visszük magunkkal :wink: :wink: :wink: :wink: Imádom sütni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy Tőserdő nemjött össze, nagyon szép ám.... de majd csak sikerül valami hosszú hétvégét beiktatnatok legalább :wink: :wink:
Örülök, hogy a husi bevállt, amúgy Norbis recept :wink:
Borsólevest én is nagyon nagyon szeretem.... nyami nyami :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Dokiváltás :!: :!: :!: :!: Most :!: :!: :!: :!: :!: Ez az én tanácsom.... nem szabadna gyógyszert adni hormonvizsgálat nélkül.... felelőtlenség :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kati kedves!
Milyen volt Balcsi :?: :?: :?: :?: Vagy még csak most mentek :?: :?: :?: Doki :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szöszke drága!

Remélem, a vizsgaidőszakodnak vége már és hétfőtől Te is jössz vissza hozzánk :!: :!: :!: :!: :!: Hiányzol :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na most jó sokat írtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Nagy nagy szurok hődhöz, iszonyúan jól néz ki :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Kuzsanna!

Gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy!
23-án indulunk a Balatonra, és 25-én a Balcsiról megyünk fel Pestre a genetikai uh-ra. Remélem megmutatja, mit dugdos a lába között!

CSajok!
Ezt nézzétek meg!
Nem semmi! Lefényéképezték a peteérést, hát sose hittem volna,hogyez így néz ki!

http://index.hu/tudomany/pete080613/

Csütörtök éjjel görcsöltem, ezért pénteken nem mentem dolgozni, csak délután itthonról, hogy eltereljem a gondolataimat, és ne koncentráljak a hasamra. Most azért jobban vagyok, de irtóra kell figyelnem, hogy mikor mászkálok, és mennyit. Ja és a dokihoz méhszájvizsgálatra majd jövő héte elején megyek. Remélem ott is minden oké lesz.

Bedilizek, ha nem tudok elmenni a családdal nyaralni. Egyrészt az én részemről megyünk a szakszervezeti üdülőbe, másrész ott lesz az egész család, apámon kívül. (Tesóm, anyu, két keresztgyerek és mi hárman. Feleség mér nincs képben, elváltak, és a tesómnak ítélték a gyerekeket.)

Bridget! Akárhozva is teszi a peteérést a táblázatban a gép, a peteérés mindig a pozitív LH teszt utáni 24-36 órában van, a tudomány mai állása szerint legalábbis.
Megint hamar meg akar jönni ez a mensi, ha már barnázol. A peteérés után 11-14 nap a mensi, az normális. Lassan itt az idő és jöhetsz haza!!!! Tök jó! Szeretsz repülni? Én még sose repültem, csak egyszer kicsi vitorlázóval,egy kört.

Most megyek kicsit pihengetek!

Jó hétvégét!

Pendi és Szöszke hol van?

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Szia KAti!
Köszike :lol:
MEgnéztem én is.... nagyon érdekes volt.... nekem pici cicre emlékeztetett :oops: :lol:

Szöszkének is tegnap ért véget a vizsgaidőszaka. Szerintem most piheni ki.

Pendi meg ha jól emlékszem, akkor a szüleinél van.

Vigyázz magadra és pihenj sokat!!!! Drukkolok, hogy sikerüljön a Balcsi!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Jö késön, de vok! Csak itt voltak ma nálam a három kis lurkócskám! Azaz a kerigyerekeim! Meg voltunk tescozni meg meckizni és most itt!

Zsu kedvesem! Nagyon nagy óriásian hatalmas gratula! És már tervezem is a csajos napunkat! Mikor jó neked????? Nekem leginkább az a baj, hogy csak hétvégén! Mert minden nap dodozom! Szoval nekem azon belül 8, hogy mikor!

Brid drágám! Nektek nagyon jó bulizást!

Melus75! Nagyon jó választás a kamionozás! De a nemzetközi az már egy más tészta szerintem! Én biztos megörülnék, ha a párom egyik nap azzal állna be, hogy Ő a jövöhéttöl megy nemzetközizni! Szerintem az nem xcsaládos embernek való! A tesom is kamionozik! Nem nemzetközi ugyan, de elég sokat járt ki németországba, de már nem! Jól fízették, de a mai lányok nem nagyon dijjazzák! Szal én nem szeretném! De mindenki más! Meg ami a legrosszabb ami megint csak az én hibám nagyon tudok féltékeny lenni, meg amugy is nagyon félteném! Elég sok a baleset, meg elég sok a rabblás a pihenökön! A tesomnak is volt egy rablása a németeknél! Elég ilyesztő volt! De, ha a párod ehez érez kedvet akkor csak beszéljétek át és ha még mindig menni akar akkor tessék! A lóvé jó benne nem mondom, hogy rossz! Szoval fontoljátok meg!!!!! Érdemes! Meg azért még lehet, hogy eltudna helyezkedni mint informatikus! Vagy nem???

Kép

Kép

Kép
nócika

Jaj csajok en olyan rosszul vgyok Kép Ugy betintaztunk tegnap,hogy csak na Kép En mar reg voltam ilyen allapotban :oops: Most meg itt fetrengek az agyban mer faj a fejem :x hanyingerem is van :? na meg csak vizszintben jo mer amugy szedulok :oops: :lol: :? Ngyon jol sikeralt a buli :wink: 12fos vacsi volt...Kitty is jott parjaval mer tegnapra fogadtak babysitter-t 8) Paromnak volt itt volt sulistarsa amcsibol meg az itteni baratok is a parjukkal.A vacsi SUKIYAKI-volt iiiiimadom kar,hogy nincs otthon ilyen mer naon fini...es itt olyan baratsagosak az ettermekben foleg ebben ahol mi voltunk mert 1csalad csinalja igy mindig adnak valamit ingyen ajandekba pl tegnap kaptunk +1szelet hust :lol: meg ilyen alkoholba aztatott gyumiket kapott mindenki mind a 12-en egy nagy zacsival :shock: es beszelgetnek velunk meg jofejek na...ha 1szer valaki kijon megmutatom mirol beszelek :wink: A szmla meg se mondom mennyi volt. :roll: Aztan mentunk a dizsibe oda ahova en szeretek jarni 8) 2asztal volt foglalva egy fent a V.I.P.-ban meg egy alatta lent.A csajok beultek a vip-ba a fiuk meg lent ultek le es megkezdodott az ivas 8) Vodkaztam...a vacsirol mind a 12-en mentunk plussz meg jottek utana paran vgy4-en :roll: Ngyon jo volt vegre Kittyek is megismertek parom barati koret....annyira jofejek es normalisak ugy szeretem oket :D :wink: es persze vegre ok is emberek kozott voltak....a tarsasag tiszta international-is volt:Kina,Taiwan,Korea,Japan,Svajc,Osztrak,Magyar,Ugye parom fel japo fel angol,meg 1lany aki fel japo fel amerikai :shock: De mindenki az usaban vegzett egyetemet igy angolul ment a tarsalgas 8) 4elott lephettunk le en mar ngyon nem tudtam magamrol de meg labon alltam de mindenki jol erezte asszem magat es becsiccsentett eleg rendesen :lol: Na most egy darabig tuti nem iszom mert ma ngyon nem vgyok jol :roll: :oops: :lol: :x :x .Hat ennyit rolam
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu
Kép
Udv ujra itt :wink: es persze 3szoros HIPP HIPP HURRAneked :wink: es koszi,hogy szoritassz hougyben :wink: Men nincs piri van remeny :wink:

Noci
Latod eljott a csajosnap ideje :wink: (irigy)(irigy) :wink:

Melus
Igen a ferti mashova tette a pe-t de ott van olyan tablazat is ami megmutatja mikor voltunk a legeselyesebbek es az pont az a 2nap mikor volt akcio meg az utana valo nap :wink: Ugyanis annak is ido kell mire bejutnak a celba :wink: SZal ellett kapva :wink:

Kata
[quote]a írta: peteérés mindig a pozitív LH teszt utáni 24-36 órában van, a tudomány mai állása szerint legalábbis.

Tom epp azert kell akkor akciozni amikor +-os a tesz nem?Szerinted se kaptuk el mert szerintem igen es a ferty szerint is :roll: Igen nemsoka megyek haza te meg minnya mesz balcsira 8) :D UUUUUUUtalok repulni :x :evil: :evil: :evil: A repules monnyon le :evil: Mer felek ngyon mar annyit repultem :roll: :oops: Arra a kisgepre amire te szalltal fel na le a kalappal engem semmi penzert nem tennenek fel ra :oops: :lol: :lol: :oops: Neked a repcsi mar meg se kottyanna :wink: A peteereses fotokat meg mar lattam...egesz heten az internetet bujtam talaltam jo dolgokat 8)

Pendi
Remelem jol erzitek megatokat es szep ido van itt ragyogo napsutes de felkelni persze nem birok :x de igy ablakon keresztul ngyon vagyom ki a szabadba :roll:

Szoszke
Varunk vissza!!!!!!!!!!! :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt mindenkinek!

Itt nagyon borús az ég, egész éjszaka esett és hideg van!!!

Nócikám!
Nekem a jövő hétvége nem lesz jó (szombaton medencés kerti party, vasárnap meg Balcsis party :lol: ). De utána való hétvégén találkozhatunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridgem!
Hát te nagyon jól mulathattál a leírtak alapján :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihend csak ki magadat, és maradjatok ágyban :!: :!: :!: :!: Nincs is annál jobb :wink: :wink: Én megyek dvd-zni párommal :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nagy buli volt jah :lol: 8) Meg mindig faj a fejem es a kenyeren kivul mas nem csuszott le :? mar este 7van pedig :shock: Minnya megyunk vacsizni aztan meg 9:50tol moziba megyunk megnezni az Indiana Jones-t 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Csak gyors bekukk, mert nálam vannak a gyerekek megint majd este jövök és reagálok! Csók nektek! Megyek mert a lurkok szétszedték a házat!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Noci de jo,hogy te is babazol :lol: en holnap fogok Lauval ovi utan :wink: Na persze ha jo ido lesz es nem fog Kép :? Vege lett a mozinak haat az elejet ngyon elhuztak a vegen meg alig maradt valami akcio :? de azert jo volt :roll: Gyomrom egesz este kivolt most mar igy hajnal 1fele azert jobban vgyok :lol: es kepzeljetek megjott :? Kierti ezt :?: :!: Na mind1 most ragyurok meg van 1peteeresem amig itt vgyok....az akuposnak is szolok,hogy megvan es erleljuk a peteket,fogom inni a gyokerteam meg lehet embernek is adok majd belole 8) :lol: es talan osszehozzuk meg mielott megyek haza :roll: Na latod Pendi en ezert nem szeretek hozni :? Mer nekem tok tuti mindig es megsincs semmi :roll: viszont masnak meg tok leesik es kozben meg baba van....becsapos ez tenyleg csak a peteeres megallapitasara jo :roll: Na megyunk aludni Mindenkinek remelem jol telt a hetvegeje :wink: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Na vagyok élöben egyenesben! Most vitték al a gyerköcöket! Jó rosszak, azaz inkább elevenek de nem baj ez kell szerintem a gyerekeknek!

Na brid drágám! Igen én is babáztam ma! Éppen eleget, de mondom nem is eggyel hanem mindjárt 3-al viszem a primet elöre! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon sajnálom mencsikét, de tökre tetszik a hozzáállásod! Majd a következő hónapban ugyis összejön! :wink: :wink: Meg pláne, ha itatod apácskával is a gyökér teákat akkor az is tuti meghozza gyümölcsét! Én például nem valószinű, hogy akár 1 kortyot is le tudnék nyomni a párom torkán a cickából és a palástból sem! Szoval remélem neked összejön! Jó éjszakát kedves!

Pendi drága! Nagyon hiányzol ám nekünk! Remélem jól érzed magad! Pihenj sokat és gyere hamar vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuka! A következő utáni hétvégéről egyenlöre csak annyit, hogy az nekem is jó lesz valszeg, de azért még dumcsizzunk!

Szöszke! Azé írhatnál már tényleg!

Csajok! Én ma fini bablevest csináltam meg fánkot sütöttem! Nagyon jól sikerülhetett, ha minden elfogyott nem????? :lol: :D 8) :wink: :lol: :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Jaj Brid! A 6 kg-os babyre nem is reagáltam! Nem semmi ám! Na azért én ilyen nagyot valahogy nem szeretnék szülni! Jó lenne nekem a 3-kg-s is! Tudom nem kivánság müsor, de mondjuk egészséges legyen az a lényeg!

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok Kedveseim!

nagyon hiányoztatok, azt kell, hogy mondjam. :lol: :lol: :roll: :roll:

Ha őszinte akarok lennei, nem írtatok valami sokat. De ez jó, mert ezek szerint sokkal jobb programjaitok voltak a hétvégére. :lol: :lol:

Bridget példáján okkulva, azt hiszem, nem is csinálom tovább a hőmérőzést. Milyen szép volt a hője, és nem lett belőle semmi. Ha jönni akar az a baba, akkor jön az hőmérő nélkül is. Sőt az egyáltalán nem kell hozzá! :? :? :shock: :shock: :evil: :evil:

Zsuzska
Hatalmas gratu a vizsgádhoz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A palacsintát, ha nagyon szeretnéd, akkor süsd meg. Legalább nem veszi el az időnket a beszélgetésből! Pláne, ha szereted sütni. De, ha nem lesz időd, vagy kedved, ne aggódj, megoldjuk akkor is. :lol: :lol:
Ez a dokiváltás téma már megerősödött bennem. Még mensi előtt el kellene mennem, de majd a szolgálattól függ. Lesz -e megfelő időpontom. :roll: :roll:

Bridget
Nagyon agódtam érted, amikor megláttam a híradóban, hogy nagy földrengés volt Japánban. :shock: :shock: :roll: :roll: Örülök, hogy jól vagytok, és nem esett bajotok! :roll: :roll: :lol:
Még mielőtt elmentem, kérdezted, hogy megy-e a párom. Hát ő péntek este jött, és szombaton délután már ment is, mert dolgozott. :cry: :cry:
Sajnálom, hogy megjött a mensid! :cry: :cry: Érdekes, hogy ilyen magas hővel nem lettél babás. De ezek szerint neked alapból magas a hőd! :roll: :roll:
Most lehet, hogy én vagyok már megint nagyon szétszórt, de nem látom azt a képet a gyökérről. :roll: :roll:
Az a buli úgy tűnik nagyon jó volt! Legközelebb, ha tudod, hogy iszol, egyél meg 1-2 kockacukrot előtte, meg utána. Ezt a mentősök mondják, mivel az alkohol elveszi a cukrot a szervezetttől, és ettől van a rosszullét, és a másnap!! :roll: :roll:
Azt az óriás bébit meg láttam a tv-ben. Nekem elég lenne a fele is!
:lol: :lol: :roll: :roll:

Kata
Köszönöm a tanácsokat! Nekem is hasonló gondolataim vannak/voltak. :roll: :roll:
Az ajánlott oldalt nem tudom megnyitni. Nézd meg légyszi, mert lehet, hogy elírtad véletlenül. :roll:
Nem sokára jön akkor a nagy nap, a nyaralás! Azért gondolj ránk is egy picit! :lol: :lol: :wink: :wink:
Az a peteéréses fotó igen érdekes, és egyben bizar. Én sem gondoltam, hogy így néz ki egy pé. :shock: :shock: :roll: :roll:
jövő héten szurkolunk, és majd írd meg a vizsgálat eredményét.
addig is pihenj sokat, és vigyázz magadra! :!: :!: :!: :!: /Tesóméknál voltam, és apám neveltlányának ballagásán!/ :wink:

Nócika
Nem kinevettük a párodat! :shock: :roll: Remélem nem haragudtál meg! Nagyon is szuper dolognak tartom a két kezi munkát! Én is dolgoztam szőlőben, spárgában, tudom, hogy ez még csak nem is hasonlítható a favágáshoz, de nekem már ez is elég volt! Inkább le a kalappal a párod előtt, hogy ilyen melót végez!
:roll: :lol: :lol: Nem irigylem. Estére kidől a fáradságtól, aztán meg még teljesíteni is kell! :wink: :wink: :roll: :roll: Na de ha a 3.-ra felszalad veled?! akkor nem is szóltam semmit! :oops: :oops: :lol: :lol: :wink: :wink: CSak irigyek lehetünk! :oops: :oops: :lol: :lol:
Úgy olvasom, hogy nem jó sikerült a péntek 13. Sajnálom a tesód haverját. Nem lehet neki könnyű. :cry: :cry: Az a nap meg amúgy is dilis nap volt. Párom is sokat dolgozott, mert front is volt, meg minden. Ne is csodálkozzunk, ha baleset történt. Szerencsére nem lett bajuk. Ez legalább jó hír, a rosszban.
anyósod csak nem beteg? Írtad, hogy valami gáz van. :shock: :shock: :roll: :roll:
Elmentél arra munkahelyi bulira? Ha igen milyen volt?
[quote]P írta:endi drága! Nagyon hiányzol ám nekünk! Remélem jól érzed magad! Pihenj sokat és gyere hamar vissza!!!!!!!!!!!

Nagyon aranyos vagy! Ti is nagoyn hiányoztatok nekem! Abból is látszik, hogy hazaértem után 20 perccel már nyitottam is a topikot! Igaz, sokáig tartott, mire átolvastam, és válaszlni tudtam.
:roll: :roll: :lol: :lol: :oops: :oops:
A pihenésről csak annyit, hogy nem az én ágyam volt, és
nem igazán aludtam sokat. De majd nem sokára bepótolom, mert totál kivagyok. :roll: :roll:
Húúú Fánk!!!! nyami-nyami azt nagyon szeretem finom házi baracklekvárral.!!! És nem maradt? hát akkor nekünk már nem jutott. :cry: :lol: :lol:

Melus
Nem tudom hogy megtettem-e már, az utazás előtti nagy rohanásban:
Nagyon-nagyon gratula a kisfiútokhoz!!!! Nincs uh képed? Ha van felteszed? :roll: :roll:
Nagyon vigyázz magadra-magatokra! Te még dolgozol? vagy már nem?

Szöszke
Merre vagy már???? :shock: :roll: :roll:

Most elmegyek vacsizni, és elteszem magam holnapra. Holnap jövök!
Puszi mindenkinek!
Jó éjszakát!
Vendég

Kép

Ma jo kedvem van :D Fene tudja miert :? :lol: Ma megint megyek akupra(1heten 2szer) a mensi miatt mer=g tenyleg nem aggodom mert az akuppal azt is rendbe tudjak tenni :wink: Mondtam mar az elejen a dokinak,hogy 3napos volt es alig es amikor kerdezte darabos-e mondtam nem :? az meg asszem nem jo :roll: :oops: es barnaztam is elotte par napig :roll: Most meg:szombaton volt barna tudtam wazze vasarnap meg fog jonni :? es mar szombat este volt valami piri :shock: azaz barnazas napok helyett jott piri es csak ugy megindult vasarnap ahogy kell :shock: es darabos :wink: mostmar csak azt remelem eltart vgy 4-5napih 8) (Bocsanat a reszletezesert :oops: )Szal nincs galiba :wink: es tom ez a hom sikeresebb lesz,mint a kovetkezo akarhogy is nezem :lol:

Noci
Haat tod ez a gyok termekenysegnovelo is es ferfiak is ihatjak :roll: bar neki ngyon jok az eredmenyei ha meg jobbak lesznek a ngyon jonal az meg-meg jobb :lol: gondolom en :roll: de megkerdeztem tole,hogy akar-e majd inni azt mondta nem :roll: :? :lol: de majd ma megprobalom megitatni vele ugyanis ma fogok fozni eloszor :shock: :oops: Tyu 3gyerekkel jatszani...nem semmi akkor kilettel farasztva mi?! :lol: Koszonom az egyutt erzest de epp irtam Pendi-nek is msn-ben,hogy nem keserit el a dolog :roll: pedig a hom tenyleg biztato volt 8) A 6kilos babat en is meghagynam masnak :lol: :shock: :lol: bar en 3.8kiloval szulettem szerintem mar az is nagy :lol: en kis vekonyka vgyok ugyhogy szerintem nekem nem lesz nagy babam bar nem biztos,hogy ettol fugg :roll: :lol: Te tudsz fankot sutni?! :shock: Ejha nem vgy semmi lehet akkor a suti helyett azt kernenk :lol: A bablevest is iiiimadom nem ettem mar tobb,mint 1eve :( :roll: :evil: (irigy)(irigy)

Pendi
Eloszor is :
Kép
Zsu a kep neked is szol!!! :D Jaj a foldrengest ne is mond ereztem altalaban szoktam de itt Tokyoban azert eleg jol megvannak epitve az epuletek nem dolnek ossze :wink: azert anyu is mindig ramcsorog masnap ha hall valami ilyet a teveben :lol: A cukrot jokor mondod mar vege a masnapossagnak :lol: de legkozelebb feltetlen kiprobalom :wink: Koszi az egyutterzest pirivel kapcsolatban :roll: haat en nem mondom ne homerozz mer sokmindenkinek bejon es pe megallapitasara mindenkepp jo :roll: Meghat ami nekem nem jon be masnak bejohet :wink: Orulok,hogy te is jol erezted magad :wink: A gyoker az elozo oldalon van a lap aljan ooooriasi kep :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: lehet kicsit varnod kell mire betolti :oops: :lol:

Csajok
Mentem akupra 8) :wink: Utana Kittivel jatszo es olyan du-tan 5-6utan vgyok azaz otthon 11korul 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridgem!
Nem semmi ez a hat kilós gyerkőc :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem értem én a te hőidet :!: :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea:

Nócikám!

Okeska :wink: :wink: Fánk??? Nyami nyami :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi drága!
Hát én is nagyon ágyam függő vagyok már :lol: :lol: :lol: :lol:

Most mennem kell. Nem leszek estig, leltározok egy könyvtárban. Vigyázzatok magatokra és írjatokjó sokat!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt Kedveskéim!

Kép

Végre itthon van Apácsaka is! :lol: :lol: :lol: Ugye tegnap hazaértem, de ő dolgozott ma reggelig. :cry: :cry:

A hővel kapcsolatosan azért megszokásból megint mértem. Már egészen fenn van 36.8-on. De visszanéztem a múlt havit, és szinte ugyanúgy áll. Hát, akkor lehet, hogy folytatom, hogy meg tudjam mikor van pé-m. :roll: :roll:

Lányok!
Tegnap nem írtam le, de mindenkinek köszönöm, hogy szorított a tesómnak ebben a nehéz időszakban. Teljesen el voltunk keseredve, hogy nincs munkája. Végigsírtuk a csütörtököt, és a pénteket együtt. Aztán képzeljétek, felhívták a helyi postafiókból, hogy kellene nekik pénztáros, mert a pénztárosuk megy gyesre. annyira örültünk neki. Ott a városukban ez nagy szó, mert az ilyen helykre csak protekcióval lehet bekerülni. Ilyen kis városban sajnos ez így megy. Van kocsma, bolt, ahová mehetnek dolgozni, esetleg napszámba, vagy az 50 km-re levő nagyobb városba. Azért nem kellene, hogy érettségivel takarítani kelljen mennie. Bár azt mondta, hogy már azt is elvállalná, mert legalább helyben van. És mivel a kisfiáért meni kell az iskolába, nem tud vidékre menni. De szerencsére felhívták. Annyira örültünk neki, hogy utána meg azért sírtunk! Szóval nagyon köszönöm nektek!
Kép

Bridget
Nagyon jól haladsz azzal az akupontozással. Már most szuper eredményeket értél/értetek el. Látod, vége a pisilős éjszakáknak, helyreállt mensi. Legközelebb már konkrét eredmény is lesz. A mensi részlet miatt meg ne kérj elnézést! Tudod, mi itt mindent meghallgatunk, és minden érdekel bennünket! Inkább jó, hogy leírtad, mert legalább együtt tudunk örülni veled! :lol: :lol: :lol:
Köszönöm a képet! :lol: :lol:
Bocsi, a cukrot elfelejtettem mondani msn-en, mert nem jutott eszembe. De legközelebb nyugodtan próbáld meg. A barátnőmön segített. azt írtad, hogy jó kedved van. Akkor ezek szeritnt jobban is vagy! :lol: :lol: :lol:
Bocsi, de én azt a kpet nem látom. Nem is látom, hogy esetleg be akarja valahova tölteni.
Lányok! nektek ott van? Rejtéjes! :shock: :roll: :roll: HOva tünt? :shock: :roll: :roll:
Mire elolvasod, vége az akupontnak. Remélem jó volt! :lol: :lol:

Zsu
szegénykém, akkor ma kemény melós nap lesz. Kitartás! Minnyá vége! :roll: :lol: :lol: :wink: :wink:

Nócika
Rápacsáltál, mert én is támogatom Bridget fánkos ötletét! Az nagyon fini! :lol: :lol: :lol:

Lányok
Ha mindezt betartjuk, akkor hízókúra lesz! :lol: :lol: Borsóleves, palacsinta, fánk! Húúú lesz ám édesség! :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem ez mellé sütnöm kell valami sósat is!:lol: :lol: :lol:

Kép

ÉN megyek, mert elmegyek boltba, aztán főzés. Puszi!
Vendég

Sziasztok Lánykák! :)

Bridgi! :?
Hát, ez különös (hogy megjött) ilyen hővel :roll:
De legalább a görbéden látszik, hogy jól működsz :wink:

Pendi! :)
Köszönöm a gratut, sajna kép nincs, a 4 D nagyon drága, oda szerintem nem megyünk(bár, még ki tudja)
Már nem dolgozom, március óta(amióta megtudtam a babát)mivel veszélyes munkakörben dolgoztam, egy állatkórházban voltam asszisztens.
Vendég

Na vgyok en is csajszikaim :D Csak kozben hireket olvastam meg kajat csinaltam meg a gyokerteam :shock: :lol:

Pendi
Kepzeld a foldrenges 7.2-es :shock: :shock: :shock: :o volt es 300km-re volt Tokyotol :shock: Hat nem semmi meg szerencse,hogy nem valami varosra csapott le azt irja sok hegy van ott. :roll: Kobeban annak idejen 7.3-mas csapott le es tobbezren meghaltak :roll: Hat nem szeretem en a foldrengeseket se de inkabb az,mint egy repulout :x :? :roll:
A cukros dolog meg ne aggaszon csak hulyultem,hogy jokor mondod :lol: :lol: :lol: vgy megsem :?: :? :evil: deee csak hulyultem :lol: :lol: :wink:
Talalka:A dietaval meg majd aznap nem torodunk :lol: 8) :oops: :lol: Meg amugy se sok ha nincs masodik akkor lehet :roll: vgy ha az egesz delutant vesszuk :roll: 8) :lol:
En is orulok,hogy kezdek mukodni majd minnya leirom mi volt ma :wink:

Zsu
Meg,hogy mi irjunk sokat :shock: regenyeket irunk aztan te jossz reggel egy mondattal 8) :lol: :lol: Leltar miatt nem irigyellek bar en szerettem mindig mondjuk nem a konyvtarban meloztam :lol: Aztan melo utan varunk :wink:

Melus
En se ertem de miota merem ez van :roll: szepen latni a pe-t aztan felmegy fent is marad es aztan Kép :roll: es a mensi 3.napjan szokott leesni :roll: Most legalabb mara leesett szal tegnap meg fent volt ma meg lent na majd minnya mutatok egy gorbet :wink: De kar,hogy nem lesz 4d-s az tuti nagy elmeny lehet :roll: bar en mar sima uhu-val is megelegednek csak nezhessek mar valamit :lol: :lol: :lol:

Szal
Ma mentem az akuposhoz megint es mondtam neki,hogy Kép vasarnap es,hogy majd csinaljon most nekem sok petet :wink: kerdezte faj-e a hasam mondtam az elso 2nap szokott :roll: gondolom arra is szurtam meg most a hastajra koncentralt jobban utana meg megkerdezte,hogy hogy erzem a pocim :?: Mondom neki mar reggel bevettem a gyogyimat(Cataflan)mer annelkul megpusztultam volna :roll: Azt mondja neeem kell...csak eleg ha jarok hozza es nem kell gyogyszer :lol: :lol: Ari volt 8) A ciklus.hu meg szaraxik ugyhogy nem rakok most gorbet majd kesobb :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gyerekek a gyokerteamnak olyan szornyu ize van :x :oops: :oops: :x

Kép :meg mindig nem tom berakni mer szaraxik a ciklus.hu lefagy :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melus
Sajnálom, hogy nincs uh kép, de azt ígérd meg, ha bármilyen lesz, felrakod. :lol: :lol:
Állatkórházban dolgozol/tál? Az eléggé feszes, de izgalmas meló lehet! Le a kalappal előtted, hogy másokért dolgozol! És oda fogsz visszamenni gyes után? Mesélhetnél erről, ha lesz időd.

Bridget
Nagyon nagy földrengés volt akkor. :cry: :shock: :roll: Ne is beszéljünk róla, mert még most is kiráz a hideg tőle. Az a lényeg, hogy nem lett semmi bajod. :roll: :roll:
Képzeld elküldtem a hőgörbémet kielemzésre. Te elküldted? Neked mit írtak?
A kaja miatt nem aggódom én olyan nagyon. Jobban szeretek én enni, mintsem az alakomért aggódjak. Annak már úgyis mindegy. :lol: :lol: :lol:
Segített a hasfájáson az akupont? :roll: :roll:

Kép
Vendég

Jaj ez a tunderkes kep ngyon szep :o :shock:
Hat mivel mar elotte bevettem a gyogyit nem tom :? :lol: De aze ari volt mikor mondta,hogy nem kell gyogyo csak menjek hozza :lol: Nekem azt irtak a homre,hogy 10.cn-en volt pe-m es hogy ha van valami masnap mar latszodnia kene akkor epp nem tom melyik nap volt...de nega voltam :roll: De a forumon beszelgettem a csajokkal es mondtak Leo okosakat mond :wink: Mer neked mit irt? :shock: Ha nem publikus ird meg priviben :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hogyhogy már másnap látszódnia kellene? Érdekes ez. Na mindegy, az enyém sem titkos:lol: :lol: :lol:
Azt írta, hogy jó helyen van a keresztem, csak mi nem jó időben voltunk együtt, és most valószínűleg nincs babó.
Nem tudtam, hogy Leonak hívják.
itt a görbe:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 74400_.png
Vendég

Mondjuk azt elfelejtettem leírni, hogy a keresztet 13. napra rakta, én pedig a 14. napon voltam uh-on. Az uh pedig még rendes tüszőt sem látott. Illetve csak sok kicsit. Tehát tüszőrepedés is csak utána lehetett. Nem értem én mostmár ezt az egészet. :shock: :shock: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Pendi!
www.pco-szindroma.hu a lap címe. Nem tudom miért nem tudod megnyitni. De probáld meg beírni a googleba, hogy PCO szindróma, és hátha onnan behozza.
Én sem értem, hogy miért nem látott tüszőket a doki, lehet, hogy megrepedt előtte nap. De akkor meg a sárgatest helyét kellett volna látnia (láttad a peteéréses linket, amit betettem?)

Egyébként a sok pici tüsző a PCO-s egyik tünete. (PCO esetén nem nő meg a tüsző kb. 20 mm-esre, amennyire kellene, hanem 8-9 mm-en megreked, és úgymarad)

Nem szoktál rosszul lenni pl. kaja után egy-két óra múlva? Szédülés, vagy esetleg újra éhség, netán farkaséhség? (csokiroham??)

Egyébként - amennyiben van lehetőség rá, a peteérés előtti napokban a peteérésig (általában akkor van, amikor leesik a hőd, majd ha felmegy, az bizonyítja, hogy volt pé) 2-3 naponként be kellene iktatni a szexet, akkor több esélyetek lenne rá. :oops:

Bridget!Én is gondoltam rád, mikor hallottam a földrengésről. Reméltem, hogy nincs bajod (mert szerencsére írtál) :D
Ez a gyökértea nem hangzik túl jól, de mindent a cél érdekében (éna szoptatós teától is kifeküdtem, pedig annak biztos jobb íze volt, mint ennek a gyökérnek lehet)
Örülök, hogy tetszik az akupunktúra (az utóbbi időben én is faltam a CAtaflamot, de a gyomromat szétmarta... remélem neked nem bántja annyira)

Én jól vagyok, a baba egyre többször rugdos, és egyre nagyobbakat. Egyenlőr most újra jól érzem magam. Ma 9-től délig dolgoztam, aztán egyig ebéd, fél 2-ig pihentem itthon (a hivatallal szemben lakom hálistennek), aztán fél 5-ig bennt kellett maradnom. De egyre kevesebbet szeretnék bent tölteni.
Várom a Balcsit!!!! Csak az a baj állandóan esik, remélem jövő héten szép napos idő lesz, mégha nem is kánikula, de ne essen!

Többieknek is üdvözlet!!!!!

Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Na itt vagyok. Egész nap leltároztam, már teljesen kész a szemem, nagyon fájnak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: De itt vagyok és mindjárt vissza is olvasok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg!
Én is nagyon aggódtam Érted, hogy nehogy bajod essen :shock: :shock: :shock: :shock:

Pendi!
Hol van már a fogyókúra??? NEkem szépen betett most a vizsgaidőszak, na de majd egy hónap alatt szépen lemennek a kilók... remélem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Melus!
Én is sajnálom, hogy nincs uhus kép :roll: :roll: De jó lehetett látni a kicsikét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kati!
De jó, hogy ilyen közel laksz a hivatalhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok nunusok!

Nagy ujásgom van!!!!!!!! Tegnap este megdugiztam magam utoljára! Azaz gyogyo!!!! Szerdán megyek szépen dokikához csak azt nem tudom mi lesz a következő lépés! De már nagyon várom, hogy megjöjjön Mikike és egy ujabb hónap vegye számitásba magát! Szoval intenziven készül mIkikére és remélem utána elhagy egy idöre, mert már nagyon elegem van ebből a fene sok várakozásból!

Brid drága! Én aztán tudom milyen a hasfájás Miki első napjaiban! A cataflánról már egyszer le is tiltottak mert egy kicsit többet szedtem be mint a megengedett! Én egy nap alatt nem sokkal több mint 2 dobozzal szedtem be!! Szoval egy kicsit bekomáltam! De tuléltem és egyben vagyok! Azota járok minden hónapban szurira mikor rosszul vagyok az ügyeletre! Szoval én tudom!!!! De remélem, ha szülésre kerül a sor akkor utána, ha nem is mulik el teljesen akkor is csökkenjen! De majd meglátjuk! Csak tartanék már ott! :roll: :wink: Amugy akkor te jó nagy bab voltál! Én csak 2,40-el születtem és 47 cm voltam!

Zsuzsuka! Én elhiszem, hogy jól elfáradt a szemed! De egy közértbe tudom, hogy hogy leltároznak, de azt nem tudom, hogy egy könyvtárba hogy csinálják ezt! Mert ott nincs vonalkod meg semmi vagy ott a könyv neveivel csináljátok ezt??

Pendi drágám! Az a helyzet, hogy itt nem látjátok mikor nevetek! A smilékkel nem tutom ugy viszonozni, ahogy én azt kigondoltam! Szoval nem értettem semmit félre, de mikor a nagy borsó leves evés közepedte majd mindent megpróbálok bepotolni! Annak viszont nagyon örülök, hogy a tesokádnak sikerült az uj munkahely! És ráadásul ott van helyben!!!! Gratulálok hozzá!!!!

Csajok! FÁNK??????? Én mondjuk mást találtam ki, de ha ezt akarjátok ám legyen! Házi lekvárom sajna már nincs elfogyott a télen így marad a bolti lekvár! Remélem nem nagy baj!!!!! Mert majd csak az összel fogunk lekközelebb eltenni a barack szezonban! :wink: :roll: :P

Kép

Kép

Kép
nócika

Kép

Pendi
Amikor irtam neki mar a 21.napon lehettem :roll: asszem az elso negas teszt utan azert irta,hogy masnap mar latszodnia kell :wink: marmint a teszten :roll: na meg persze ha van bebi :? Hat ha a pe-d johelyen volt igen akkor jo ha elotte elvan kapva,mint nalunk volt de csodak mindig vannak :wink: Nem szbad feladni 8) Erdekes amikor en jartam a vizsgalatokra kondom engem neztrm 3.cn 10.cn es akkor a tuszoktol fuggoen tovabb...uhu +vervetel mert ugye abbol is megallapithato a pe meg hogy volt-e stb. szal nem ertem otthon nem igy megy?! :roll: Azert ne kokadj el a nyarnak nincs vege es mi tod nyari babasok leszunk :D :wink: Jah es asszem a nagy sietsegben tegnap elfelejtettem irni,hogy nagy gratula a tesodnak :!: :!: :!: :mrgreen:

Zsu Draga
Irhatnal tobbet is szivesen olvasgatnalak :roll: es koszonom az aggodast :wink:

Kata
Nekem a Cataflan hasznal :wink: mindig azt szedem viszont azon kivul semmi mas :? Orulok,hogy jol vgy es babo is rugdos :lol: A balcsin meg jo ido lesz meglasd en mar megrendeltem :wink: :lol: Kép es koszi neked is azt,hogy gondoltal ram :wink:

Noci
Jah en nagy baba voltam aztan most latnal :lol: :? :lol: Fank megfelel a bolti lekvarral is :wink: A menzis fajasaidra meg emlexem :? nekem csak 2nap es az se olyan,mint nalad de azert erzem na :roll: :lol:

Ma is jol megvan es darabos ugyhogy mar jobb ez a mensim mint a multhavi 8) :wink: Nagyon orulok neki talan lesz normalis pe-m is e hoban aztan meg a bebi is megfogan 8) A tea borzalmas es ihatatlan de 1pohar naponta lefog csuszni :wink: Futok suliba aztan jovok pusza nektek :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Kép

Megint felébredtem 5-kor. :cry: Utálom!!!!
aludhatnék egészen 7-ig, fél 8-ig, és én nem tudok, csak 5-ig. Mért van ez? Kimegyek pipilni, és utána már nem tudok visszaaludni. Pedig tudnék, mert fáradtanak érzem magam. :evil: :evil: :evil: Ráadásul mennem kell dolgozni 9-re. És nagyon messze a holnap reggel. :evil: :evil: :evil: Így kilavatlanul meg még nehezebb lesz. Bocsi, hogy panaszkodok, de fáradt vagyok. :roll:

Kata
Most megnyitotta az oldalt! Köszönöm! :lol: :lol: Ahogy olvasom a tüneteket, nem hinném, hogy nekem ilyen bajom van. Nekem általában rendes a mensim, csak néha-néha zavarodik meg. Meg
most a clostytol kitolódott. A hízás pedig nekem más miatt volt. egy két jójó effektus után lettem ekkora. :roll: :roll: :oops: :oops: :cry: :cry: az utóbbi 5 évben voltak az életemben olyan időszakok, amikor az ideg miatt egy-két hét alatt lefogytam 10-et, és visszajött 14-15. ez már kétszer előfordult. Na meg leszoktam a cigiről 2x is, ott is jött fel plusz.Megpróbáltam leadni, persze midig több jött vissza. Így gyorsan össze tudnak jönni a feles kilók. De nagyon szívesen megszabadulnék tőlük, csak nem vagyok elég kitartó. :oops: :oops: :roll: :roll:
Írja a hajhullást, nekem nem hullik. A pattanás is csak mensi körül jellemző. Remélem cisztám nem lesz, pedig hallottam, olvastam, hogy a clostytól lehet. De hát engem néz az orvos havonta, már majdcsak észreveszi, legalább is remélem, ha van. Tüsző meg csak most lett ilyen, hogy sok és kicsi. Eddig egy volt, normális méretű. 27*28 mm, előtte is 20 körül, vagy valami ilyesmi. A doki szerint most rendezi a gyógyszer. Én is rákérdeztem, hogy miért ilyen kicsik. :roll: :roll:
Na mindegy, azt hiszem nekem nem ez a bajom. De majd Szegeden azért remélem okosabbak mint az itteni dokim. Jövő hónapban megyünk a Kaáliba. Ebben a hónapban már a szolgálatok miatt nem megy. :roll: :roll: :cry: :cry:
A pé-es linket láttam igen!
Nagyon köszönöm, hogy elküldted ezt az oldalt. A pco-st. Sok hasznos, érdekes dolog van benne. De én azt hiszem, hogy nálam nem ez a baj. VAgy mégis? Na nem is akarok erre gondolni. Nincs is baj, csak nem jó időben vagyunk együtt. Pozitív hozzáállás! :lol: :lol: :roll: :roll:
[quote]2 írta:-3 naponként be kellene iktatni a szexet, akkor több esélyetek lenne rá.
Ebben teljesen igazad van. Sjnos nálunk nem mindig akkor vagyunk együtt, amikor mi akarunk. Van amikor 48-72 órán keresztül nem is találkozunk, mert a munánk ilyen. Van úgy hogy folyamatosan egymást váltjuk. Épp csak a kanyarban futunk össze egy puszira. De azért igyekszünk! :lol: :lol:
Még egyszer köszönöm, aranyos vagy hogy írtad!
Bocsi, hogy hosszú lett. :roll: :roll:
Megnéztem egy oldalt, (időjárás: www.koponyeg.hu), ami aránylag pontos. Ott nem nagyon jelzi az esőt jövő hétre, és hőmérséklet is magas lesz! Kívánom,hogy így legyen! :lol: :lol: :lol:

Zsu
Én már nem is tudom, hogy mivel fogyózzak. :roll: :roll: :evil: :evil: Mindig lemegy,és plusszal jön vissza. Pedig nem eszek túl sokat. Annyit elértem,hgoy nemhízok tovább. De jó lenne leadni. De koplalni nem szeretek. :oops: :oops: :lol: :lol:
Milyen volt a leltár? minden megvan? :roll: :roll:

Nócika
Az nagyon jó,hogy vége a kúpozásnak! Akkor végre szabad az út!
:lol: :lol: :lol:
[quote]m írta:ár nagyon várom, hogy megjöjjön Mikike
Ilyet ritkán olvasunk ezen az oldalon! :lol: :lol: :lol: De a te estedben, most annak örününk, ha mielőbb megjön, és indulhat a babaprojekt! :lol: :lol:
Te lány!!!!!! Hát szabad annyi gyógyszert bevenni????? :shock: :shock: :shock: Még jó, hogy nem lett komoly bajod!!!! :!: :!: :!: Ilyet ne csinálj máskor!!!!!! :!: :!: :!: Még vitaminból sem szabad bevenni egy nap ennyit, nemhogy cataflanból!!!! :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: Nem csinálsz máskor ilyen butaságot remélem! :roll: :roll:
[quote]a írta: nagy borsó leves evés közepedte majd mindent megpróbálok bepotolni!
helyes, helyes! Azon a napon csak nevetni szabad majd!!! :lol: :lol: :lol:
Aranyos vagy, hogy örülsz a tesóm munkahelyének! Nagy megkönnyebbülés volt, az biztos. Remélem addig már nem lesz semmi ami az útjába állhatna. Mert augusztusba fogják felvenni.
:roll: :roll:
Fánk! Az jó! Hmmm. csak már ehetném! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: Akár bolti lekvárral is. Sajna nekem sincs házi. De majd utánanézek, lehet, hogy Mamikámnak van! Mert mi volt az a másik ötlet???? Lehet, hogy az is jó lesz! Na nesze neked megint önmegtartóztás! :lol: :lol: :oops: :oops:

Bridget
[quote]A írta:mikor irtam neki mar a 21.napon lehettem

ja, így már értem. Én félreértettem,és azt gondoltam, hogy az együttlét után már lehet látni. Bocsi!! :lol: :lol:
Hát, nálam csak minden hónapban van hüvelyi uh, és ennyi. de ahogy itt-ott hallom, volt ahol ennyi sem. Nekem még nem volt vérvizsgálatom, meg átjárhatóság nézés, semmi ilyen. Pedig a doki igérte. Na mindegy. Szegeden ott azért profibbak. :roll: :roll:
Köszi a gratut a tesómnak! :lol: :lol:
Vigyázz te is azzal a cataflannal! Nagyon erős gyógyi az! Nehogy több bajt hozzon, ahelyett, hogy gyógyítson! :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll:
A tea miatt részvétem! de mindent a cél érdekében! Ha meg lehet inni, akkor már jó. Ami használ az általában rossz ízű szokott lenni. Mennyit kell meginni naponta? Párod ivott belőle?
Jó tanulást! Hogy haladsz? Mit tanulsz éppen?

Most megyek, lezuhanyzom,hajat mosok, aztán irány a meló! Pfúúúúúú... Ez így most szabadság után nem nagyon jön be.... :evil: :evil: :evil:
Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?