Új privát üzeneted érkezett!

Hát én nem találtam 27ért angel care 301est!

látszik hogy péntek van, nagyon leült itt a hangulat :? én is lépek eddig vasaltam az uramnak vagy 15inget jövőhétre, majd még este benézek.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

vagyok én is, csak közben mosok és sütögetek:)
sajtos-csirkés rakott kelbimbót:))) most találtam ki a receptet, imádok kotyvasztani:)

aztán nemsokára indulunk Fercivel a Fregattba, mert ott játszanak a zenekarával;)

sniky

szegény mecsi, nagyon sajnállak emiatt a sok reggeli rosszullét miatt. Gyömbéres keksz nem használ?

Pöttöm, nektek anno mit mondtak, hogy kell vinni a kórházba a babának? nekünk eddig nem említették, hogy egy egész ruhatárat kellene vinni...???!!!

sniky

köszi panna a bókot;) ha nem is látszik a 90 kiló, én sajnos érzem magamon.... na de sebaj, majd utána eltüntetem;)

na megyek kiszagolok a konyhába, nehogy odaégjen a cucc:)

sniky

Én rántott csirkét ebédeltem ma, és olyan jól esett... valahogy tisztára megkívántam, pedig amúgy nem jellemző rám a kívánósság...

Nálunk a szoptatásról volt ma előadás, de már nemrég elolvastam róla egy komplett könyvet, így nem sok újat hallottam... A gyakorlatban meg úgyis más lesz minden ;-)

yuyu79

Sajnos csak ennyit hoztam össze ;-)

yuyu79

Köszi Julcsi a képeket!

Én meg olyan éhes vagyok, de nem jut eszembe semmi jó ötlet, hogy mit főzhetnék, süthetnék :?
Vendég

Azért mindenképp egyél valamit ;-)

yuyu79

Julcsi, köszi a képeket, tök jók lettek:)

én meg elkészültem a finomsággal, megyek tesztelni, mert lassan indulunk:)

legyetek jók, kellemes 7végét mindenkinek!

Vasárnap lehet benézek:)

Pusssszi!!!

sniky

Sziasztok!

Vagyok, vagyok, csak......

Niki, mivel már 2 napja nem voltam, ezért le is maradtam a köszöntéssel, Isten éltessen sokáig.

Nagyon szuper volt a találkozó, de a képekkel még várnotok kell egy pcit, mert nem találom a kábelt. :oops: Így egyenlőre laptopra kell tenni, majd pendrivera és azzal át erre a gépre. Szóval maverás, így ma tuti nem fog menni.

Épp kardomba dőltem, hogy reggel óta meg sem állok és még semit sem húztam ki a listámról, amit felírtam, mert minden szobában találok valami plusz dolgot.

Péterem épp most szólt be hogy menjek ki, mert mutatni akar vmit. Mindjárt jövök

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

már megettem egy kiló dinnyét és négy kopac barackot :)
Vendég

Az jó :-) Én is eszem dinnyét nemsokára ;-)

yuyu79

Aprooka,
Úgy emlékszem, hogy a te Apukád hozott bölcsőt nektek Erdélyből. Tudnál nekem abban segíteni, hogy pontosan hol érdemes kinn fenyőbútort venni vagy csináltatni?
Előre is köszi :)

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Nagyonszuper volt a találkozó, gondoltunk ám az otthonmaradottakra. Csenge, nagyon aranyos a kisfiad, tényleg kis örökmozgó.
Mindenki nagyon kismamásan formálódik!!
Nicike, most már tényleg nincs annyira messze a hétfő!
Eszter, látod, nem is kellett volna annyira ráparázni, bár tudom, könnyű mondani, de akkor is. Jó, hogy nincs vész.
Mecsi, coca cola, nekem csak az jött be.
Felícia, mennyi idős a védőnénid? Mert ha idősebb, akkor érthető hogy 30 napot tud. A lényeg, hogy 300 napnál nem régebbi, ez a tuti, ha a kórház mást kér, akkor az tényleg nagyon nagyon furi....
Niki, fincsi lehet amit főztél, jó zenélést estére! Illetve zenehallgatást.
Barbi, férjednek tényleg egy feketepont, talán le kellene picit ülnötök beszélgetni, vagy legalább kérj tőle autószerelői diplomát, ha szerelni küld!
Andi, sajnálom, hogy nem jöttél és sajnálom a keresztlányod anyuját is, de főleg a kislányt. Azt beszéltük Zsófival, hogyha nincs túl meleg, hétfőn jövünk, megmozgatjuk magunkat.
nem is kérdeztem, Yuyuy, Sziszka, hogy miket vettetek tegnap....?

Hát ezt látnotok kéne :lol: :lol: :
Párom cseresznyét szedett hogy eltegyek pár zacsival, mire a fenevadam odament hozzá kunyizni. először kiköpte, majd rájött, hogy ez milyen fincsi és minden szemet kinézett a kezéből. Majd amikor látta, hogy nem jut azért annyi amennyit ő kívánna, elkezdte körbejárni a fát és szabályszerűen legelt az alsó ágakról.
Persze így annyira nem volt fincsi, mert jött a cserikkel egy csomó levél is, így újra visszaült szorosan párom lábához, hogy ő akkor most cserizni szeretne. :lol: :lol: :lol:
Ilyet sem láttam még, 40 kilós németjuhász legel egy cseresznyefát. Ettől most szuper hangulatom lett.

Nálunk ma mézes-mustáros sült csirke kerül az asztalra, mennyei illata van, Mindjárt kész. Mellé spenótot csinálok, és magamnak készítettem tavaszi karalábélevest, de mivel abban nincs hús, ezért arra csak én járok rá.
Aztán már reggel óta megy a mosógép, minden mentős cucc hazajött végre "kimosódni".
Ja, és még kozmetikushoz is eljutottam ma, piros pöttyös vagyok, jobban mint tegnap, de megnyugtattak, hogy ezek csak mitesszerek, így tuti elmúlnak majd a szüléssel. Hát ajánlom is, mert ilyen csúnya még soha nem volt a bőröm.

na, lelövöm magam, de így is annyi minden történt itt 2 nap alatt....sztem a felét el is felejtettem mire végigértem. Szuper hogy így él a topik.
Majd még benézek, most megyek spenótot főzni és orchideát ültetni, meg locsolgatni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Tenyleg jo volt tegnap a talalkozo - klasszak lettek a kepek is! :)

Ma reggel lementem a piacra, bealltam szepen a sorba - 3-4-en voltak elottem es kepzeljetek, eloreengedtek, hogy kismama ne acsorogjon itt! Tok jol esett - azert ugy nez ki vannak meg rendes emberek :)

En ma lecsot foztem, meg turos muffint sutottem utana - mind a ketto nagyon jo lett :) Olyan jo, hogy itt van vegre a zoldseg-gyumolcs szezon es nem csak babant lehet kapni.

AC301-est en is 29900-ert lattam mindenhol a legolcsobban eddig, meg a sajat honlapjukon is - ugyhogy szerintem jo arban volt. Mecsi, Vecses, Lorinci uton vannak (a hazszamra nem emlekszem, de biztos fent van a honlapon). Az uj Ferihegyi bevasarlokozpont moge esik.

Most megyunk szinhazba, holnap pedig eskuvore - ugyhogy mindenkinek kellemes hetveget! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Nagyon jó volt találkozni személyesen tegnap! :D És jók a képek, köszi!

Én csak ma jutottam el ide, ma megvolt a szokásos torna, utána ebéd + másfél óra alvás, és végre sikerült szortiroznom a sok sok régi ilyen-olyan dokumentum között, végre rend van a papirok között! Na de mára már nem tervezek semmit, rendesen kifáradtam!
Férjecském ma este nem jön haza, megy Tatára valamilyen céges összejövetelre, igy egyedül leszek. Utálok egyedül elaludni :(

Hú, milyen finomakat főztök, főleg a mézes mustáros csirke hangzik nagyon jól! Én ma csak salit fogok vacsizni, de utána még biztos lesz egy kis nasi a tv előtt, a kedvencem: nutellába mártott ropi :)

Na megyek, majd később benézzek!

Kép
Kép
dia123

Hrk, sajna, apum most nincs itthon, nem tudom megkérdezni, de kinn él egy nagyon kedves barátunk, fafaragó, Hármasfaluban, Ti hova is költöztök? Mert sztem pont arra a környékre.
Illetve az Ő rokona él a Hargita tövében, aki kifejezetten fával ügyködik, Erdélyi faragott kapuk, meg lugasok, de náluk az egész bútort is ő csinálta. Szóval majd megkérdezem, hogy....mit is?
Csak nagyjából le tudod írni, hogy miket szeretnétek?
Mert akkor célirányosan kérdezek rá.
Illetve attól is függ tényleg hogy hova költöztök, tudom írtad, de a lyukasagyam.... :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Hát nem volt egyszerű feladat visszaolvasni 3 napi termést.....
Férjem filmet töltött le a netről és benyert vagy 100 vírust , olyan piros hátteres halálfejeseket... most kaptuk vissza a gépet a szakiktól...

Sajnálom,h lemaradtam a taliról,de nem ment szerdán a férjem pestre, én meg dokinál voltam, szokásos havi vizit, de most már 3 hétre csökkentette a dottore az időt.
Én 7 kilónál tartok,de azt hiszem fogyni fogok a diéta miatt...folyton éhes vagyok és nem ehetek, a gyerkőc meg rugdalja a gyomromat. :) :cry:

Yuyu gratu a szakvizsgádhoz!!

Nagyon szép pocakjaitok vannak, jók lettek a talis képek is. Ott látszik Mindenkié, tényleg közeleg a "vég". :lol:

Niki nem voltam a tanfolyamon sajna (dokinál voltam), de mesélj nagy vonalakban miről volt szó?
Boldog szülinapot! (így utólag)

Istvánosok nekünk mit kell vinnünk a kórházba? és milyen régi legyen a házassági ak?

Apró, de jó,h végre pihenhetsz! Nagyon Rád fér!

Nici atyaég! Kitartás! Hétfő már nincs messze! Én lehet azért bepróbálkoznék a dokinál, mégiscsak a gyerkőcről van szó....
Nekem a Canderel vitte fel úúúgy a cukrom (8,6-ra) tiszta rosszul voltam.Egyébként vannak receptjeid? Már kimerítettem a készletet és még csak 1 hete diátzom :)

Beleki nekem is a háziorvos volt a belgyógyász vizsgálat és az EKG is. Toxot én kértem,mert benti cicások vagyunk. Nekünk mindkettőnk vércsoportja O rh -. Tök ritka és mi mégis mindketten azok vagyunk. :)) nehezen hiszik el a kórházban,h én az avgyok, amikor meg mondom,h a férjem is az akkor totál döbbenet van, no és persze nem hisznek nekünk.
Nekem Anyósék a férjem babakönyvét is odaadták. Olyan jókat rötyögtünk rajta.

Bocsi jó hosszú lettem.
makadu

Kétszer szállt el, amit írtam :evil: nektek nincs ilyen gondotok mostanában?? Az IE hibát jelez és kilővi magát.
Kíváncsi vagyok ez elmegy-e???
Vendég

Légyszi írjátok meg a mézes-mustáros csikre és a túrós muffin receptjét! Még mindig éhes vagyok :) bár közben elmentünk Zétivel vonattal a Csaba utcába fagyizni. Jó móka volt!

Dia, én már nutellával töltött ropit is ettem valamelyik külföldi utunk alkalmával, csak most nem is emlékszem, hogy hol?

Apró, örülök, hogy nem riasztott el a fiam :D persze egy csokifagyival a kezében egész jól viselkedik és mire elunta volna magát, már mehetett is haza.
Vendég

Sziasztok!
Szerintem is nagyon jó volt a Tali, jól éreztem magam, mindjárt letöltöm a képeket, és felteszem.
Apró: csak apróságokat vettünk mindketten, és mi kinéztünk újra egy babakocsit, talán ez már az igazi lesz :)

Julcsi: nincs mit megköszönnöd!

Megyek zsinórkeresőbe :)

<
sziszka78
Tolna

Sziszka jól emlékszem,h Ti szerettetk volna Pegperegos babakocsit? Most pár modell a brendonban 20e olcsóbb.
Bocs ha nem Te voltál vagy nem ezt szerettétek volna (de mintha :oops: :) )
makadu

Mindjárt sírva fakadok az idegtől!!!!

Kimostam a bébihordozók béléseit,nem volt egyszerű lehúzni meg felhúzni.Valamint a napsárga szőnyegeimet is kisikáltuk,amikor berendeztük a babaszobát.
Erre most jön a vihar,ami "feltépte" a rosszul becsukott ablakot és a reggel meglocsolt,jó sáros-vizes cserepes virágot leverte,bele a tiszta hordozókba meg a sárga szőnyegre!!!! :evil: :evil: :evil:

binyek

Sziasztok Lányok!

Ma nekem is főzős, akarom mondani sütős napom van, mert egész héten arra készültem, hogy ma megsüssem a férjecskémnek a túró-rudi muffin-t, aminek a receptjét a héten kaptam egy kolléganőmtől. Ha akarjátok majd felrakom, mert nagyon finom (amit a kolléganőm sütött, mert az enyémet még nem kóstoltuk meg), remélem sikerült. Csak 5 dkg liszt van benne, szóval nem nehéz süti.
Ma kiderült, hogy hétfőn végre találkozom az utódommal és két hetem lesz betanítani. Kicsit el is keseredtem, mert ez azt jelenti, hogy hiába terveztem azt, hogy a következő két hétben itthonról fogok dolgozni, most mégis be kell járnom minden nap rendesen. Ma a reggeli gyaloglás igencsak megviselt, ráadásul majdnem kétszer annyi idő alatt értem be, mint nem-terhesen. De legalább a vizesedésem elmúlt. Most iszom szorgosan a csalánteát.
Mi holnap Kékestetőre megyünk, mert a férjem indul a Kékes-csúcsfutáson. Hát igen, tavaly nyáron még én is úgy terveztem, hogy indulok majd rajta, de másképp alakult a "program" :D

Szép estét mindenkinek. Ha jó lett a muffin, akkor felrakom a receptet. Mazskával megversenyeztetjük őket :D

szuszu

húúúú binyek én is felrobbannék! ezek szerint vihar közeledig :(

ma milyen finomakat főztetek én lusta voltam és elmentünk kicserélni a konyhaórát amit vettem tegnap igy ott ettem egy sárgaborsó főzit, aztán lurdyba voltunk vettünk a páromnak egy fényképezőgépet mert ami volt azt simán objektivre ejtette és nem érdemes megjavitattni :(
ott meg thai zöldséges csirkét ettünk tésztával tele is vagyok. De csak ugy kapkodom be a renie-t mert ég a belem egész nap. Lehet nő a gyerek haja????????? :shock: :shock:

Én már nem gyüvök tudjátok ha nem írok ne sírjatok :lol: :lol: egy hét henye és kényeztetés anyóséknál, vagy hazamenekülök majd meglátjuk. Ha tudok bepofátlankodok a rokonhoz egy napra a net elé.Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét és következő hetet, jó pihit és vigyázzatok magatokra! Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

még egy kérdés : régen valaki irt a csalogány utcában egy bababoltot ott is volt légzésfigyelő olcsobban, mi a bolt neve??

Kép

KépKép[/url]
mecsi

A pihitől még messze vagyok (mára csak 16 pontos listát sikerült kreálnom, aztán nevetve nézegettem egy órája hogy 4 dolgot le is húzhattam róla....) de legalább ez már itthoni meló.

Sziszka, a lényeg, hogy jót bandáztatok!

Csenge, ha elszáll, akkor a visszanyilacskával vissza tudod hívni amit írtál, majd controll C, controll V-vel be tudod másolni az újra megnyitott topikba. Legalábbis nálam így műxik.
Mézes-mustáros csirke repül szárnyaszegetten a receptes topikunkba.
Bátyám 3 fia (ebből kettő hiperaktív) és 1 szem kis "erőteljes" energiabomba leányzója után nem hiszem hogy kicsi fiad el tudna ijeszteni. Nagyon helyes és sztem tiszta Te vagy!

Binyek, sajnálom, nálam is volt már hasonló élmény, gondolj arra hogy szerencsére nem szülés előtt 1-2 nappal történt. Bár tudom, fanyar egy dolog, de talán picit segít....

Muffin receptek jöhetnek, főleg a Túró Rudis, mert arra totál rákattantam. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Niki, majd a kelbimbós csodát is feltennéd a receptes topikba!? :P nagyon jól hangzik, biztosan finom lett! :)

jujj, most megyek, mert mostanra végeztem az olvasással, de már nem bírok ülni, így holnap jövök, valamikor délután!

jó hétvégét!

csaó

sophie27

Lányok, feltettem a túró-rudis muffin receptet, mert nagyon fini lett. Be is zsebeltem az elismerést.

szuszu

Sziasztok!

Nagyon sajnálom hogy sikerült már a második találkozóról lemaradnom.Jók lettek a képeitek.
Nálunk sajnos még mindig káosz van,de jövő hét szombaton végre költözünk,remélem utána már nyugisabb lesz.És többet tudok végre olvansi és írni.

Veronika
l.veronika

Lányok!

Mindenki süt-föz, én meg sík ideg vagyok!

Apróka!

Nekem az autószerelés a véremben van, nem kell magyarázni, megcsinálom a legtöbb dolgot magam is. Elöbb szereltem autót, mint a párom vezetett... Szóval nem ezen múlik a dolog, hanem hogy nem tudok behajolni a motorhoz a pocak miatt, illetve van velem 3 kisgyerek...

Nem haladok a rühes házi feladattal. 20-at kell megírnom, néggyel vagyok ész és hétföre meg kell lennie mindnek, akármi is történjen. Egy darad jó egy óra és utána fájnak a szemeim és muszály valami mást csinálni, mert nagyon megeröltetö koncentrálni egy szemmel egy halom "hangya" között elbújt jelre...
Aztán ugye hazajött a ház ura 11kor és azóta telefonál. Jó, hogy azt is el kell intéznie és minden rettenetesen fontos, de jó lett volna egy szót legalább váltani. Annyi azonban kiderült, amitöl kicsit kiakadtam, hogy az a 20 kg papír, amit nyomtattam a múlt héten és ezen a héten bekötettem, abból kell még 40 kg-nyi kötve a jövö hét közepére. Nem találjátok ki, hogy kinek jutott ez a dicsö feladat is!?
Azt mondta de. a férjem, hogy elmegyünk a bérautóval bevásárolni, meg dobozokért, hogy a maradék könyveket be tudjam pakolni és a polcot átrendezni az ö cuccainak, de ha az órára néztek, rájöttök ti is könnyen, hogy abból ma se lesz semmi. Papírt is kell hozni, ha ennyit kell nyomtatnom...
Mondtam nekik, hogy rengeteg szívességgel tartozik mind nekem, mind a családjának, mire ö, hogy én most vele pénzt keresek a közös cégünkben és nem tartozik érte semmivel, mert magunkért tesszük. Azt hiszem valami nem akar megérteni, de ha tovább idegel, elkezdem a felesleges motyóit kidobálni a teraszról és akkor is rend lesz!
Idöközben annyira telekupacolta a földet a szobánkban, hogy nekem, aki mindenen átesik, kész akadálypálya a hely. Annyira elegem van, hogy azt el se hiszitek!
Nem lehet minden a pénzkereséssel megmagyarázni, idönként egymásra is kéne figyelni!

Pedig most jön az év legérzékenyebb hete: vasárnap lesz 10 kerek éve, hogy összeköltöztünk és feladtam érte mindent (a második diplomámat, a jogi kart és még sorolhatnám), aztán csütörtökön a 32. szülinapom. Eddig minden évben elfelejtette, csak akkor jutott eszébe, amikor dacból sütit sütöttem a könnyeimtöl fuldokolva és megünnepeltem magam. Nem egy ajándékozós fajta, arra már nemis spekulálok, de milyen jól esne, ha a gyerekekkel kimenne mezei virágot szedni...
Magától, anélkül, hogy nekem kéne ötletet adni! Az elmúlt 10 évben egyszer vett nekem egészen az elején virágot, azóta soha semmit, se karácsony, se szülinap. Szóval nem vagyok nagyon elkényeztetve. Ö meg mindig örül, ha kap valamit, mint a kisgyerek...

Ne haragudjatok a kifakadásomért, ki kellett adnom a mérget valahol.

Mentem is, bocsi még egyszer!

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Az üzenet elveszése ellen - mindig kivágom/másolom, mielött elküldeném, mert nekem se egy üzenet veszett el, viszont azóta egy sem!

Barbi
Vendég

Barbi!
Biztos jó ember mellett horgonyoztál le?Te szegény...Nekem az elöző férjem volt ilyen tipusú.Amikor a sok felgyülemlett dolog kibukott belőlem és elmondtam neki,hogy mit hogy csinál egy figyelmes,szerető férj,akkor utána 2-3 hétig oda tudott rám figyelni.De aztán visszazökkent a régi kerékvágásba.Kutyából nem lesz szalonna... :( Anyám mindig azt mondta rá,hogy jó ember ő,csak olyan,mintha baltával faragták volna... :roll:
A mostani párom a tenyerén hordoz,lesi minden óhajom,mindent úgy rendez,hogy nekem a legjobb legyen(nem a terhesség miatt,mert elötte is így volt),de néha azért ez is kellemetlen,de próbálom normál szinten tartani az imádatát... :wink: Bár most már jól kezeli ő is,csak eleinte éreztem úgy néha,hogy megfulladok a szeretetétől.Persze a szeretetéhségének is megvan az oka,de ezzel most nem untatlak benneteket...

binyek

Barbi,
Nálunk nem ennyire szélsőséges a helyzet ajándékozás-ügyben, de az én férjem sem a meglepetések embere... Azért már tanulgat valamit :D Előre is boldog szülinapot!!!!

Aprooka,
Írok privit!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Nos, azt hiszem én ezzel a kérdéssel jól állok
A párom sem az a kényeztetős fajta, de nagyon jól veszi a lapot.
Az elején persze nagyon nagyon nyomul az ember, de hát ez természetes, aztán jönnek kisebb hullámvölgyek, de az már nagyon megy, hogy ha durcizunk egymásra, akkor azért mindegyikünk tudja, hogy épp ki "hibázott". Régebben ilyenkor én bírtam kevesebb ideig mindíg, de most már azért összenőttünk annyira, hogy Ő is odajön hozzámbújni, ha valami nem stimmel.
Tényleg hihetetlenül alakul az ember összeköltözés után, ami vagy nagyon rosszul sül el, vagy nagyon jól. Barátnőim, akik 7 évig voltak együtt, összeköltözés után fél évig bírták......
Nálunk sztem, lekopogom, de eddig pozitív irányban mozdult minden.

Volt ugyan egy nagy összeveszésünk, aztán pont utána elutaztam munkaügyben 2 napra. Amikor hazaértem, beléptem a bejárati ajtón és végig volt szórva őszirózsával a folyosónk a hálóig, ott meg várt egy hatalmas bocsánatkérő rózsacsokor, csoki, és egy "Búfelejtő" Martini. Ezt azóta is mindig megkönnyezem. :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kitti!

Milyen diétán vagy?Mármint hány grammos?És milyen felosztásban?
Segítek szívesen.
Melyik kórházba jársz?Neked rendesen elmagyarázták ezt a dolgot?
Mert ha nem nézek utánna a neten,és nem találok itt a fórumon egy nagyon aranyos lányt aki elmagyarázott mindent és kb össze állítja a kajám,hétfőtől tényleg inzulin és végig kórház.Mert nem mondták el rendesen mit csináljak.
Fél almától 7,3-ra felment a cukrom meg ilyenek,egyre kevesebbet ettem és egyre magasabb volt a cukrom.
Glükémiás indexet elmagyarázták? Meg a lassan,gyorsan felszívódó szénhidrátot mikor kell enni h jó legyen?
Ezek sokat segítenek,ezeket elmagyarázták nekem és 4 nap alatt vissza állt a cukrom 4-5 körüli értékre.
Írj privit ha gondolod.

nicike

És olyan mérges is vagyok,mert tényleg ha engem nem foglalkoztat és bele nyugodok az inzulinba hétfőtől 9 hét kórház.
És szerintetek meg mondjam a dokinak a véleményem a kórházban történő diétás tanács adásról? Hogy SZ@RT SEM ÉR?????
Mert szivem szerint ezt tenném hétfőn. Csak van aki azt mondja mondjam meg,van aki azt h ne,örüljek h rendbe hoztam,pont.
És most nem tudom,de forr bennem a méreg!!!!!!!!!!!!

nicike

Jó reggelt mindenkinek!

Nici: én azt hiszem nem állnám meg szó nélkül, finoman valószínüleg, de elmondanám amit gondolok!
Kitti: mi nem Pegperegót szeretnénk, egyenlőre a Quinny és a Maxi-cosi a befutó, de azért jól esik, hogy gondoltál ránk, tényleg nagyon sokat szenvedünk ezzel a babakocsi kérdéssel...nem tudom meg lesz-e a szülésig :)
Barbi: totál megértelek, sőt! Eddig is csodáltam a türelmedet, én biztos hogy már rég kifakadtam volna. Én is úgy gondolom, hogy nem lehet mindent a pénzre fogni, sőt: a családja kellene a legfontosabb legyen, nem a vállalkozása! Ráadásul vannak olyan apró figyelmességek, amit még 10 év után is el lehetne várni, de ha eddig sem tette, akkor valószínűleg nem is fog megváltozni. Lehet, hogy ezt kellene megkérdeznem, de biztos megérte feladni érte mindent?
Binyek: azért most a te helyedben sem lennék, de nemsokára két édes apróság fogja összekenni a szőnyeget és a bébi hordót, és akkor már csak mosolyogni lesz erőd rajta :wink:

Képek: Kép Kép Kép Kép

<
sziszka78
Tolna

Megyek, átböngészem az új recepteket. Nem tud valaki véletlenül Tárkonyos csirke ragut főzni? Mert ez lett Erdélyben a férjem kedvence, és szívesen meglepném vele....
Aki pihenni meg y a hétvégén, annak nagyon jó pihenést kívánok!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka a férjem tud :) Én nem. Dolgozik,de ha délután haza jön elküldöm a receptet ha akkora még nem késő :oops:

nicike

Nem késő, köszönöm Nici :)

<
sziszka78
Tolna

Tuti finoman megmondom a dokinak,mert ez nem az Ő hibája,csak bemártom nála kicsit a dietetikus nővért.Őt szívesen hátba veregetném( izomból), h ügyes voltál.
A másik topicból is kórházba került egy lány,a Sotéból.Cukorbetegség miatt.Most S.O.S -be 10 napot adtak neki h hátha betudják állítani,ha nem kórház végig és inzulin!!! :evil:

nicike

Okés, akkor ahogy haza jön ide ültetem gépelni egy kicsit :)

nicike

Nici!

Nem felejtettem el az ígéretem, csak anyám nem válaszol... Ez ált. akkor áll be, ha szükségem lenne a segítségére. Na mindegy. :(

Ami a párválasztást illeti, nem volt könnyü. A sok udvarlóm közül ö tünt a legstabílabb személyiségnek és tényleg az is. Hosszú évekig udvarolt olyan önzö, mafla módon, de tántoríthatatlanul, nem volt neki a távolság sose akadály, a családja ellenzése vagy az én családom tartózkodása sem vetette vissza szándékaiban és ezért becsülöm. A szüleinkkel szemben mindig egyértelmüen az én oldalamra áll, de kikészít a tapintatlanságával. Föleg, amikor az én gyerekkoromat nekem magyarázza el, mintha ö élte volna át...
Összességében jó ember ö, de ahogy Binyek is mondta, mintha baltával faragták volna. Makacs, mint az öszvér és tántoríthatatlan, belátásra semmilyen esetben se lehet bírni. Hibáit nem látja be, nem tanul belölük, de elvárja ezt másoktól. Sokat csiszolódott mellettem, már nem ordibál csípöböl mindenkivel, ha nem a szája íze szerint alakulnak a dolgok, ennyit azért elértem 10 év alatt. Nála ez olyan, hogy amit ma mondok, azt sok év múlva mint a saját felfedezése ill. ötlete tálalja fel nekem. Sokat könnyítene a helyzeten, ha kicsit elöbb rájönne az összefüggésekre, de nem az a típus.
Nekem anno elöadta, hogy az autó az nem közlekedési eszköz, ezért nemi nem is kell jogsi, stb. Aztán velem megismerte a bármikor bárhova el tudok gurulni figurát, meg is változtatta gyorsan a véleményét. Én vittem aztán a kreszre, gyakoroltam vele a gyakorlópályán, pátyolgattam elsö autóvezetöi kísérleteit, aztán már jött az egy autóból sok autó kell figura, az éjszakánkénti autószerelés, stb. (mert ugyebár nappal dolog van)
Én is kifakadok, ha már a poharak sorozata is betelt, de nincs értelme perelni vele, lepattan minden róla, mert ugyebár a pénzkeresés mikéntje szentesít minden eszközt.
Én megértem, hogy értünk csinálja, hogy ne csússzunk le a szociális tarthatatlanság helyzetébe, de amikor nyugisabb idöszak van, akkor se ér ránk, mert akkor azon stresszel, hogy miért van ilyen nyugi és talán ilyenkor még elviselhetetlen. Így telt el pl. az elsö negyedév. Ne szólj hozzám, stb. ...
Nekem ez a kommunikációhiány kezd nagyon kevés lenni. Tegnap este eljött egyik nagyétkü barátja, aki ugyan vacsi után volt, de még másfél vacsi simán elfért benne. Ö sokat segít nekünk, ha megfizetjük (!). A szintén betyár önzö kaliberböl van, a gyerekeknek sose hoz még egy tábla csokit sem... Na mindegy, öt is kézben tartom, mert én vagyok az egyetlen, akitöl elfogad ellenvéleményt. Nos tegnap postást játszott, elvitte a csinálnivalót, de annyira fel volt ö is és a férjem is a kialvatlanság miatt pörögve, hogy két órán keresztül vihogtak minden apróságon, mint a pisisek. A gyerekek hiába kérték öket 11kor, hogy fogják vissza magukat, szeretnének aludni, ök nem. Aztán éjfélkor nálam is elfogyott a cérna, kidobtam a srácot. Mindennek van határa!
Ált. mondjuk mindig ki kell dobnom, mert ha csak felugrik pár percre, abból 2-3 óra lesz, ha meg eleve hosszabb idöre készül, akkor méginkább be kell avatkoznom. Volt olyan, hogy hajnali háromkor még mindig jópofizni kellett...
Nekem csak az tünik fel, hogy a párom tanult a tanácsaimból, hogy kisebb ajándékok jól kompenzálják a nekünk tett szívességeket és segítenek a barátság megtartásában s ezt a barátaival és kuncsaftjaival jól is alkalmazza, de rám sose gondol. Tegnap is kiröhögtek, hogy én marha mennyit gürizek, de fizetésként 60 percet kapok egy órában (ez amolyan német mondás)...
Néha úgy elmennék a gyerekekkel valahova, ahol béke van, de nincs hova. Persze mehetnék anyámékhoz, de ott nincs nyugalom, csak kíváncsiság, hogy mi, akik mindig együtt mutatkozunk, most miért nem, stb.
Jó lenne a páromat megleckéztetni, hogy nem egy átlagos tyúkot fogott türöképesség tekintetében, de hogy észhez térjen, hogy mindent nem engedhet meg magának a végletekig!

Mentem takarmányért.
Vége a kisregény elsö fejezetének, a címe rabszolgasors... :)

Barbi
Vendég

Sziasztok! Barbik, együttérzek Veletek :-(

Nicike, örülök, hogy kezded uralni ezt a cukor-dolgot... hát ez tényleg érdekes dietetikus, aki ennyire nem veszi komolyan a dolgát :-(

Kitti, kár, hogy nem tudtál jönni...

Katica, megvagy? Hogy álltok a költözéssel?

Mecsi, jó utat, jó hétvégét! Ahogy mindenki másnak is...

Sziszka, bocs, a dokiról elfelejtettem megkérdezni a többi kismamát. De hétfőn majd megkérdezem a védőnőmet, kedden meg a kismamatornás társaságot...

yuyu79

Sziasztok!
Nagy a csend a fórumon, mindenki pihen :)
Nici, szólsz, ha feltettétek a receptet? Holnap megfőzném, jönnek a szüleim ebédre.
Julcsi: semmi baj, van még időnk bőven, legalábbis remélem :)
Barbi: azért valahogy legalább ki kellene nyitni a férjed szemét!

További kellemes délutánt!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam. Holnap mi is lemegyünk a Balcsira és még elő kéne készülnöm. Hétfőn kisasszonyt visszük az I-es gyerekre, mert régóta fájlalja a hasát. 9-re megyünk, így szerintem nekem a hétfői torna kimarad.

Jó hétvégét csajok!

Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Pár kép, ami pont egy hete készült Veszprémben, amikor kirándultunk.
Az a fess, szemtelenül fiatal képű szőke pasi a férjem... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
felicia

[quote="mecsi"]m írta:mecsiég egy kérdés : régen valaki irt a csalogány utcában egy bababoltot ott is volt légzésfigyelő olcsobban, mi a bolt neve??

Igen, én írtam, hogy a Moskva térnél a Csalogány utcában van a Babyfun nevezetű üzlet, mi itt vettük a 301-es légzésfiygelőt 29990.-ért.

EP számlára, el is számolták a pénz 2 hét múlva megkaptuk.

De minden más is van náluk és, ha kell pelenkát ír a számlára, hoghy elszámolható legyen. --> ott vettük az ágyneműn, pár ruhát, orszívót, főmérőt,...
Ja és minden egy kicsivel olcsóbb, mint máshol.

Szép napot!

K.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?