Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok. ha minden igaz, októberben fogok szülni, 28.-ára vagyok kiirva. csatlakozhatok?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Marek!

ez egy elektromos gép, ami egy műanyag harangocskában végződik, és ez csinál vákumot.a vákumkezelés a legeredményesebb a narancsbőr ellen, én eddig azt hittem, csak a szépségszalonokban csinálják, oda meg nem járok:-)és ott is egy 1 órás kezelés 4000 ft és ebből kéne hetente legalább 2.szóval, ez szóba sem jöhet.de most láttam, hogy otthonra is lehet már venni, pár alkalommal behozza az árát.ezt egyébként köpölyözésnek is hívják, és nagyon alkalmas.
a méregtelenítésre is.
a sötétben való tusolás nem rossz...:-) de nekem idén muszáj srtandra is mennem ábi miatt, és már előre rosszúl vagyok.talán ezzel a módszerrel eljutok egy olyan szintre, hogy ne legyek depressziós minden egyes strandon töltött naptól.talán...reménykedem...
emmalena
 
 


Szia Timi!

"Törpe" fiúcska, vagy kisleány?

Kép
szöszke
 
 

 
 

még nem tudom. most kedden voltunk ultrahangon a párom állitólag látta a fütyijét /a doki nem/ amikor meg nekiállt figyelni a doki, lába közé vette a köldökzsinórt és nem mutatta meg magát. te régóta tudod, hogy fiad lesz?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Szia Timi!
Üdv a csapatban! Gyere sűrűn!!! És írj egy kicsit magadról légyszi!

marek
 
 


Szia Timi!

Örülök neked, gyere bátran!!!!!!!!:-)
emmalena
 
 


Köszi.
24 éves vagyok, 7 éve vagyunk együtt a párommal.most máj 10.-én házasodtunk össze, Törpe lesz az elsö babánk, elöre terveztük és már nagyon várjuk.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Timi, 11 napja voltam genetikai ultrahangon, és ott látszódott, hogy kisfiú.

Kép
szöszke
 
 


Csak nagyon gyorsan... Még mindig folyik az átalakítás nálunk. :( :evil:

Remélem mindenki jól van, képtelen vagyok visszaolvasni. Most csak képeket hoztam nektek. 100%, hogy kislány, így Vivien lesz a neve ez is biztos már.

Kép

Kép

Kép

Kép
perdo
 
 


Sziasztok!

Emmalena - de jó neked, és drága egy ilyen gép??? Nekem most már nagyon narancsos az egész combom és a fenekem alatt is, régen is volt, de basszus, nem ennyiiii :shock:

Szöszke - köszi az infót, Ikeában is gondolkodtunk, de annyira megtetszett az a kombiágy, amit belinkeltem az előző oldalra, hogy holnap meg is vesszük. A pelenkázóasztalhoz nem kell sokat hajolni? Mármint az Ikeáshoz?
Amúgy még tényleg ráérünk vásárolni, de én attól tartok, hogy ha egy időre hagyunk mindent, nem lesz pénzünk rá :roll: Sajna jellemző, hogy a hónap végére elfogy a fizetés, így inkább előre veszünk meg mindent, szépen apránként. Ajándékutalványt tudtam igényelni a mh-en, most van 27 e ft értékben, meg kell néznem, hogy hol használható (Brendonban tuti, de olyan drága ott minden) és lehet, hogy abból lesz az autósülés-bébihordozó.
Az ágy meg annyira olcsó, hogy nem akarjuk kihagyni, összeszerelni nem fogjuk, addig ellesz a mi ágyunk alatt :lol: De nem baj Szöszke, hogy még nem vásároltatok, végülis ráérünk, tényleg, csak jó érzés már venni egy-két dolgot, mi is csak egy kádat és a rucikat vettük eddig!

Timi - üdv köztünk!!! Én múlt héten voltam 4D-n, mert már nem bírtam magammal, ott egyértelműen kiderült az első percen belül, hogy kisasszonyunk lesz :lol:

Perdo - GRATULÁLOK!!! A Vivien nagyon szép név, mindig a Micsoda nő jut eszembe róla és a szép Julia Roberts :wink: Látom, a 4D Genesisben voltatok, vélemény?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi!
Én is szívesen nekilátnék vásárolgatni, de valahogy még nem tudatosult bennem, hogy 4-4,5 hónap múlva itt babasírás, meg pelenkázás lesz kéremszépen. :D
Majd ha a baba mozgása erősebb lesz, akkor én is bepánikolok biztos. Különben nagymamám keményen gyűjti a babaruhát. A lányának, meg az egyik unokájának (unokatestvéremnek) is turkálója van, úgyhogy van honnan. :D

Kép
szöszke
 
 


Perdo
Gratula a kislányhoz! Tök jók a képek is!

Ildi
Miért kellene hajolni az Ikeás pelenkázóhoz? :? :roll: Egyébként pont bele lehet rakni az Ikeás kiskádat és akkor a fürdetéshez sem kell hajolni...már annak, aki nálam egy kicsit magasabb... Pedig tök jól kitaláltam, de nem érnék bele a kádba... :oops: Sebaj...majd apuka fürdet... :lol:
A pelenkázó egyébként pont olyan magas, mint a kiságyunk...majd egyszer rakok fel képet...

Timi
Mivel foglalkozol?

marek
 
 


Szöszke
Bennem meg az nem tudatosult, hogy még ilyen sok időnk van... De most hogy utánaszámoltam...valóban :? :roll: Hát mit mondjak...nem esett jól... :cry: Mindegy...az a lényeg, hogy már a felén legalább túl vagyunk...

marek
 
 


Marek, különben rémálmaim vannak. Ma pl. úgy ébredtem, hogy fekete hajú, sötétbarna szemű gyerekem született. Ez tragédia lenne, ugyanis a férjem is és én is kék szeműek vagyunk, és világosbarna hajúak. És álmomban már komplett fogsora volt a gyereknek, és úgy akart szopizni. :( Rettenetes érzés volt...a szülésre meg nem is emlékeztem...egyszer csak ott volt a gyerek a kezemben...azt sem tudtam, mit csináljak vele. Ja, és rosszalkodott kegyetlenül...én meg megráztam, hogy maradjon már nyugton. :(
Persze tudom, hogy nem ilyen lesz. :)

Kép
szöszke
 
 


Szia Timi!Üdv köztünk!!!mesélj még magadról!!

Perdo!Gratulálok a kislányhoz!!!!Szép neve lesz :wink:

Szöszke!Én jókat hallottam az ikeás butorokról csak állytolag idöbe meg kell venni mert ha rendelnek akkor van,hogy 3-4hónap a szálltás egyik ismerösünknek nem jött meg idöbe a gyerek ágy :? Vásárlással nem vagy elkésve én Zsófinál a 8.hónapban vettem meg a dolgokat babonából de most szépen fokozatosan vásárolgatok :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Kidobott az ágy már vagy egy órája :? Viszont most először, mióta kismama vagyok, beleállt hajnali 3-kor a görcs a vádlimba :cry: Azt hittem, ott helyben kipurcanok, csak némán forogtam ide-oda, még arra se volt erőm, hogy lenyúljak a lábamhoz vagy valami, szegény párom is felébredt rám, tökre megijedt, mondtam neki, hogy mi van és ő megszerelt :lol: De azóta fáj és ha ráállok, akkor is nagyon érzékeny :? Be is vettem gyorsan 2 db MagneB6-ot, de remélem nem lesz ez gyakori! :roll: Ti hogy álltok ezzel az izomgörccsel?

Kata - mi amikor költözünk, szinte mindent az Ikeából vettünk meg, és házhozszállítást kértünk, ami rá egy hétre megérkezett, pont időben, aránylag olcsón, úgyhogy ilyen szempontból csak ajánlani tudom. Bár nekem kombi ágy kellene és azt nem láttam az Ikea honlapján, úgyhogy valószínűleg marad az a hely, ahová ma megyünk, persze azt is meg kell nézni, hogy milyen, mert az internet is csalóka, lehet, hogy gagyi és csúnya vagy nincs is belőle vagy mégsem annyiba kerül. Ha nem ma vesszük meg sem tragédia, végülis tényleg ráérünk még, csak már jó érzés vásárolni.

Szöszke - azt én is nehezen fogom fel, hogy lassan itt lesz egy bébi, az én kislányom, néha olyan, mintha ez az egész nem is velem történne vagy csak álmodnám. Nálunk mondjuk elég erős a babamozgás, tegnap is nagyon sokat rúgdosott, úgyhogy a tudatosság megvan, csak azért mégis, ez egy teljesen idegen és új feladat még számomra. De majdcsak megoldjuk valahogy :wink:

Marek - csak azért gondoltam, hogy hajolgatni kell, mert úgy láttam, hogy a magasság 80 cm és én 170 cm vagyok :D

Na megyek nézegetni a neten tovább az ágyakat, szép napot mindenkinek, ma megyünk babanézőbe is egy ismerős párhoz, 2,5 hónapos a kisfiú, nagyon várom :lol:

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi!

Hát annyira nem olcsó, de nem is drága, 16 ezer ft. ahhoz képest nem drága, hogy tényleg baromi hatásos, és akkor csinálod amikor csak akarod.Már a férjem is látja a különbséget, pedig az már nem semmi, ő nagyon kritikus:-)és csak egy hét telt el.De közben olvasgattam a neten, ennél lehet olcsbban is venni, 9000 ft körül, de azt nem tudom hogy hol.én még igy sem bánom, mert már kész voltam tőle, pláne, hogy kisgyerekesként muszáj srandra mennem:-(talán juli közepére elviselhető lesz a dolog:-)
emmalena
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem! GYorsan próbáltam visszaolvasgatni, megnyugtató, hogy mindannyian jól vagytok, semmi rémhír!
Üdv az újaknak! Garula mindenkinek, aki jó hírekkel érkezett.

Velünk elvileg minden ok. Legalábbis semmi rendelleneset nem érzek, pedig túlzottan nem tudom kímélni magam - két nap kirándultunk a srácokkal (barlangászás, lovastanya, röpke egy-egy órás sétával fűszerezve, ja meg a hozzá tartozó bkv-ás, vonatozás egyebek), bizonyítványírás stb. ( Az osztályom tanulmányi átlaga 4,62. 8 kitűnővel és 2 jelessel, a "leggyengébb" 3,9-el zárta az tanévet! 8) ) Múlt pénteken sikerült jól megbőgetniük: készültek kis műsorral, ajándékkal búcsúzóul. Már mikor beléptem a terembe és rádöbbentem, hogy valami készül, potyogtak a könnyeim. NAgyon édesek voltak. Próbálozom képekkel.
Legújabb mutatványunk: az aprótalpú képes táncoltatni a távirányítót a pocakomon!!! Napi rendszerességgel, szinte ugyanazokban az időpontokban megy a buli odabent. Szerdán megyek a dokihoz 11.30-ra, remélem mindent rendben talál és zokszó nélkül elenged még Londonba egy hétre. Megpróbálok kicsikarni belőle egy uh-t is, hátha megmutatja magát a kis Drága.

Nálunk a vásárlás még mindig csak elméletben zajlik. Először a lakást kell rendbe tennünk, végiggondolni, mi hova kerüljön, hogy elférjünk. :?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Kép valami készül

Kép no comment

Kép Az ajándék

Kép Együtt

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Emmalena - ez nem is drága és ha hatásos, akkor megérte, hol vetted amúgy? Vagy hol lehet kapni? Én jelen állapotomban nem tenném ki a lábam strandra egy szál fürdőruhában :shock:

Bettyna - de édesek a gyerekek, látszik, hogy nagyon szeretnek téged! Gratulálok hozzá!
Távirányítót mozgat? Na, lehet, kipróbálom én is :wink:

Nem megyünk mégse vásárolni, rájöttem, hogy még korai megvenni az ágyat és a babahordozó-autósülést is, szóval lebeszéltem magam, helyette csináltam salátát és ettem :D

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi!

celluless a gép neve, én a topshop-ból rendeltem, nem tudom, hogy hol lehet még esetleg kapni.Nagyon el lehettem keseredve, ha ilyenre vetemettem:-)topschopból, te jó ég!, de kivételesen nem csalódtam...
emmalena
 
 


Bettina!
Nagyon aranyosak, ahogy ott kuksolnak a padban. :)

Ildi!
különben azért is nem szeretnék még vásárolni, mert addig rakosgathatnám a lakásban. Amúgy is kupi van még, mert a férjem 3 hete átrendezte a hálónkat, de az apróbb tárgyak nem kerültek vissza a helyükre...úgyhogy most ösvényen közlekedünk egy ideje. :D

Kép
szöszke
 
 


sziasztok.
elöször vissza olvasom a blogot, hogy jobban megismerjelek benneteket, utánna rendszeresen jelentezni fogok! :lol:
marek
jelenleg beteg állományba vagyok a szülésig, mert a cég terhessen nem engedett tovább dolgozni. Esztergomi SUZUKI gyárban voltam autó hordó.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!

Timi....gratulálok a pocaklakóhoz! :D Üdv. itt közöttünk!

Perdo...szépek a képek! :lol: A Vivienn jó válsztás, nekem is a "Micsoda nő" jut eszembe róla...imádom azt a filmet! :wink: :lol:

Mi jövő hónap elejére tervezük a 4D-s ultrahangot! Már nagyon várom! :lol: Csak ebben a hónapban sok kiadás lesz még! :?
Már kész a konyha járólapozása, tök jól néz ki, a Drágám beszerelte a villanyt.....lassan festünk :D
Csak folyton por van a padlástérben, mert úgye felfelé száll minden mocsok....nem győzök takarítani! :roll:

Nézegettem amit szöszke felrakott, tényleg jók ezek az Ikeás árak!
Nem is tudam hogy van az ikeának külön pelenkázó feltéte :shock: , és 2000 alatt! Igaz hogy sima fehér, de az engem nem zavar....lesz elég szín a szobában úgyis!
A komódot nekem apukám megcsinálja :D (asztalos)csak keveset tud dolgozni, mert szegénykém daganatos beteg :(
Nekem a Gulliver ágy tetszik...csak kár hogy fehér.... :roll: Meg a 16.900 ft-ban benne lehetne a matrac is, nem? Így kicsit drága!
Ti kókusz matracot vesztek amúgy?????

Na, mindenkinek üdv., vigyázzatok magatokra!
További jó hétvégét! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


köszi :lol:
és gratula neked is :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Eladnám félévet használt,Herlag típusu babakocsinkat!további képet kérésre küldök(téli lábzsákkal,napernyővel)
ár:fix:15000ft+pk
geosel.klara@freemail.hu
Kép
geosel.klara
 
 


elkeztem benneteket visszaolvasni, de már a 4.oldalnál feladtam. :( :( :( . 20.oldalig eljutottam úgy, hogy csak az újakat olvastam, de már ezt sem birom, fájnak a szemeim. majd késöbb folytatom, addig is sziasztok :D

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Bettyna
Tök jó osztályod volt! Ha ilyen gyerekeket tanítottam volna, valószínűleg nem hagytam volna ott a sulit... :cry: De sajnos nálunk pont ez a ragaszkodás hiányzott, másképp meg nincs értelme... :roll:

Képzeljétek, ma egész nap talpon voltam. Délelőtt kitakarítottam, aztán főztem. Szombaton mostanában nálunk ebédelnek a szüleim, vasárnap meg mindig mi megyünk hozzájuk. A szombati ebédek segítségével legalább megtudtam, hogy mennyit melózik anya, mire összehoz egy vasárnapi ebédet... :roll: Teljesen kipurcantam mire végeztem, meg mindent elmosogattam, elpakoltam.
Délután meg a barátnőmnél segítettem, utána pedig hozzájuk mentünk szülinapozni.
Most még felmosom a konyhát és talán elég is lesz mára...
Utána asszem leülök meccset nézni a zurammal, majd ott kipihenem magam...

Holnap jövök...talán...
:arrow:

marek
 
 


Sziasztok!

Hűha, rengeteget termeltetek. Bocs, de most nem fog menni, hogy tényleg mindenre reagáljak. De megpróbálom kihozni magamból a legtöbbet. 4 oldallal vagyok lemaradva, te jóóó ééég!

Először is mindenkinek köszi azóta is a gratulációkat a leányzóhoz! :)

Babe!
Üdv a csapatban! Csak penészes sajtot, pl camembert, brie nem lehet enni, és pasztörizálatlan lágy sajntokat. A többi mehet. Pástétomot sem lehet tényleg, a salátát pedig csak meg kell mosni, különben toxoplazmózist okozhat.

Nusildi!
Mostmár értem a +3e ft-ot...azt hittem, h csak úgy akarsz adni, hogy tuti megnézzék. A genesisben nincs különbség, alapból átnézik alaposan a babyt 10.500-ért (+1500 a cd, ha szeretnél). A Barossban drágább volt a genetikai vizsgálat miatt, de ezt inkább hagyjuk...
Én is a narancsbőrömtől szaladok ki a világból. Nekem mindig volt egy kicsi, akkor alig, mikor rendszeresen tornáztam, de ezt sosem bírtam pár hónapnál tovább. Most meg a combomra és a fenekemre hízok, mert hova máshova, és narancsosodom ezerrel. :?
Hűha, tök nagy a pocid, meg szép kerek! :) Az én leányzóm lent van keresztben, így nincs ilyen szép kerek pocim. :( Na mjad vmkor úgyis megfordul függőlegesbe, remélem fejjel lefelé, és akkor nekem is lesz! :)

Kata!
Nem semmi, ahogy turkálsz! :) A te pocid is szép, kerek! :)

Majd én is teszek fel képet, holnap úgyis át akarom rendezni a rucikat a szemeteszsákból az egyik üres bőröndünkbe...de asszem az nem fog ráférni egy képre...talán 3-4re. Itt nincs turi, de mondjuk a fizuhoz képest a boltban is annyiba kerül, mint otthon arányosan a turi. Majd mgpróbálom leírni mi mennyi volt, és szóljatok ha kell vm, mert itt olcsóbbak a babaruhák is, meg minden más.
Ja és itt a méret nem számos, hanem pici baba, újszülött, 1hóig, 1-3hó, 3-6-hó, 8-9hó stb stb....

Overál:Én 1-3hósat fogok venni. Igaz február végére már 4hós lesz, de ezek a méretek egy kicsit bőek (vagy hogy kell ezt írni?) úh tuti jó lesz még neki.

Macianyu!
A Barossban nekem kemény 13 perc lett a dvd, és én is 10.900-at fizettem. Már leírtam a történetet, de másnap a genesisbe is elmentem, és ég és föld a különbség, nagyon kellemeset csalódtam.

Marek!
A folyás probléma nálam is játszik, én is többzsör paráztam, h magzatvíz. :?
Sőt...tök ciki...de asszem összeszedtem egy herpeszt is, mire visszajöttem, úh tuti otthonról van valamelyik jól takarított nyilvános wcről. Nem tudok guggolva pisilni, mert lepisilem magam, de mindig jól kibélelem papírral az ülőkét. Januárban volt először ilyenem, amikor még nem voltam biztos benne, h mi ez. Akkor durván megvágtam magam, mert én lent teljesen borotválkozom az egész területen, és ugyanazon a helyen kijött. Annyira gáz, nem gondoltam, h nekem valaha herpeszem lehet. :( És most megint. :( A számon még sosem volt. Úgy tudom, h a babyre nem veszélyes, csak ha szülés közben épp kiújult állaotban van, és akkor kell neki antibigyó.
Örülök, hogy jól van a kiscsaj, orrtúrás vicces! :D A hízással meg ne foglalkozz...én csak magamat paráztatom vele, most tartok 4kg-nál kb, de lehet már van 5 is....félek, hogy mennyi lesz a vége. :( És én is kicsi vagyok, kb 157cm. De szerintem neked semmi okod a panaszra, ne hülyéskedj! Vannak önértékelési problémáid! :P

Dazsi!
Üdv a csapatban!

Handrea!
Tökjó buli lesz a bécsi bevásárlás, az meg főleg, h a barátnőiddel együtt lesz babyd! Ez tökjó lehet!
Kár, hogy nem produkálta magát a fiatalúr, de látom így is boldogok vagytok! :) Szépek vagytok a képeken! :)

Autósülés: Én a Maxi Cosit javaslom, nagyon megbízható, és jól is néz ki...igaz csak 0-12kg-ig jó, de én sem vennák 0-18-asat. Én pont ma rendeltem meg a miénket, majd teszek fel képet róla. 78font volt, ami kb 24e ft. Úgy emlékszem otthon 30e körül van, vagy felette. Ha valakit érdekel, segíthetek. :) Csak ez a szín ennyi, de nekem ont ez tetszett mindig, a több 85font.

Stike!
Szurkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön a baby!

Zsuzsu!
Nekem is fáj ritkán a cicim, a bimbóm pedig érzékeny néha...de nem mindig. Nem jön belőle semmi, hála! És az enyémek még így is kicsik, hogy tök nagyot nőttek. :?

Ancsa!
Nekem azt mondta a dokim, hogy szurkálás, keményedés és görcs is teljesen normális. Csak ne legyen vér, és görccsel együtt járó keményedés, ami rendszeres, és egyre erősebb.
Már a novemberiben is írtam, nyugi, de idegeskedj, minden ok lesz!

Dalma!
Szépek vagytok a képeken! :) Név még nálunk sincs...túl sok a lehetőség. :?

Boribono!
Üdv! :)

Peva!
Jajjj de édesek a kutyuk! Imádom a goldeneket...nekem 4 spánielem van otthon, tenyésztettem őket, és kiállításra jártunk, de mostmár csak úgy vannak, h nem vagyok ott. :? És 5volt, a de a pasik veszekedtek, és az egyiket el kellett ajándékoznunk, mert széthúzás volt a falkában. :(

Szöszke!
Én is az Ikea-ban fogom megvenni a bútorokat. Én teljesen meg vagyok vele elégedve, nálunk otthon is rengeteg minden van onnan, és itt Londonban is. Sztem nagyon jó minőségű cuccok, és van a tök olcsótól feljebb minden. És nekem a stílus is bejön. Én azt a legegyszerűbb ágyat fogom megvenni, asszem Sniglar a neve, vagy hasonló, itt van a Gulliver fa színűben is, otthon csak fehér...lehet, hogy majd viszünk innen egyet. De tuti a 2 közül az egyik lesz. A pelenkázó pedig a Trofast lesz ez egyik oldalon a piros szekrény ajtóval vagy a fiókokkal, a másik oldal pedig szabadon csak polcos, lehet megy majd bele egy piros doboz. Nekem nem tetszenek ezek a nagy kombinált cuccok, bocsi attól, akinek olyan van/lesz! Kata írta asszem, de én ilyet még nem hallottam, h 3-4 hónapot várni kéne. Általában van minden, főleg a baba cuccok tuti, de ha nem, akkor jön hamarosan.
Ja és ne aggódj az álmok miatt! És akkor sem, ha tényleg bekövetkezik...az öcsém is kék szemű, anyukám-apukám pedig barna, meg én is. És tuti nem a postásé a gyerek! :D Nagyszülők.... Elárulom, hogy 2 fehér szülőnek is születhet fekete gyereke pl. Ezt én élvezném nagyon, imádom a csoki babyket...de azért nekem asszem el kéne számolnom ezzel. :D

Timirosicka!
Üdv!

Perdo!
Nagyon ari Vivien! :)

Bettyna!
Aranyosak lehettek a gyerkőcök!

Lovaszkata!
Írtam feljebb, hogy itt van a Gulliver fa színűben...szólj, ha érdekel. Én is a kókuszmatracban gondolkodom. Itt vannak minden féle hiper szuper légző matracok is, lehet ez lesz, nem tudom még.

A kókusmatracról bedobna vk egy linket, ahol írnak róla konkrétan, vagy személyes info vélemény esetleg? Semmit nem tudok róla. Lélegző matrac ez is? Nekem ez nagyon fontos. És van vízálló huzattal is? Ez is fontos!

Ohh, te jó ég, végigértem a 4 oldalon! Na ilyet soha többet.

Velem semmi különös, a kiscsaj mocorog ezerrel (most is egyfolytában), egyre nagyobbakat rug, néha meg is lepődöm, met tényleg van egy-egy jó nagy. Na meg ez a herpesz dolog idegesít, meg elkeserít. Daddy ma hozta haza a dj cuccát, mert egy barátjánál volt kölcsön...és most pörögnek a bakelitek, szól a reggae végre a hangfalakból...lehet ezért ez a nagy mozgás. De szerintem ő ezt még nem hallja annyira...hmm, nemtom.
A hét elején megrendeltem a leányzó ágyneműjét, mert most akcióban volt, ma pedig az autósülést is. Rakok fel képet róluk. Daddy úgy érzem javulni látszik egy picit, tegnap elég komolyan beszélgettünk...ma meg hívtam, h segítsen választani autósülés színt, és nem mondta, h nem érdekli, vegyek amit akarok, hanem tényleg együtt választottunk. Igaz az lett, amit én akartam, de nem baj. :D Szerinte ez rózsaszín, de egyáltalán nem, mert én láttam már élőben, majd a képen meglátjátok, sztem tökjól látszik. Mondtam neki, h higgye el h nem rózsaszín, és mondta, h akkor rendeljem azt. Annyit mondott, h nem akar semmiből rózsaszínt, de én sem, úh ebben egyezünk. Jó rózsaszín ruhái már vannak, de sok más is. Nekem főleg a narancs, piros jön be, zöld is...ezek lesznek a színei. :)

Na a képek a következőben, mert így is már elfoglalom a fél oldalt... :P

Vigyázzatok magatokra!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Tehát a képek...
Először is az autós ülés és az ágynemű...
És most új babakocsit néztem ki, rakok fel erről is. Bugaboo Bee a neve. Eddig a quinny buzz-ba voltam belezúgva, de megnéztük élőben, és hát bizony nagyobb, mint képzeltem, és elég nehéz, 12,5kg, ami érződik is. Nagyon könnyű tolni, de mozgatni már nem annyira....buszra, járdaszegélyre, stb. Szal a Bugaboo csak 7,7kg, és vízszintesig lehet dönteni, ami nagy előny, mert a quinnyhez külön mózest kellene venni, amit én nem is akartam, csak autós ülést, az meg annyira nem egészséges egy picinek mindig abban sétálni, és ülni benne sokat. És erre is rá lehet tenni a Maxi Cosi ülést, ha akarom. Otthon 127e ft, itt pedig 103e-ért meg tudom venni átszámolva, mert van rá 10% kedvezményem, meg az alapára is olcsóbb, mint otthon. És egyébként tök aranyos kis kicsi, teljesen passzol a méretemhez, a tolókar legalacsonyabb szintje is tök lent van, ami nagyon jó nekem. Lehet hozzá kapni ilyen baby nest-et, ami tul képp egy kicsi bundazsák, a pirosban látszódik...pici babának jó fekvő helyzetben, jó vastag és puha, télre pont jó lesz. De egyébként mi valszín a sárgát vesszük. Jár hozzá esővédő és alulra a kosár is.
Na akkor itt vannak. Bocsi, de nagyok...újra lett telepítve a gép, és nincs még fent a program, amivel kicsinyíteni tudok. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!!

Vagyok Én is. hazaért a férjem, nagyon örültünk neki. Tudtam, h hoz meglepetést, de nem tudtam, h mit. Bement a kedvenc fagyizónkba és hozott fagyit!! :D :D (kb. 70km tőlünk az a fagyis és 4 hónapja jártunk arra legutóbb). Nagyon örültem :lol: :lol: Ábel fehérneműszettet kapott, mondjuk ezt tudtam.
Képzeljétek, szeptemberre kapott egy meghívást a férjem az USA-ba Chaicago ba. Szakmai út lenne, de persze kirándulnának is a Niagarához... Lemondta, ugyanis nem mer egyedül hagyni minket. Ha szülnék nincs aki vigyázzon Ábira, így nem utazik. Nagyon sajnálom , de én sem látok más megoldást... :evil: :evil:

Tegnap elég vacakul voltam, szúrkált a hasam, hüvelyem és a gyomrom is fájt. Ebéd után aztán "randiztam" rókakomával... :o :shock: Nem esett jól valami étel.... Szerencsére pár óra múlva jobban lettem....
Ennyit rólam :) Reagálnék pár dologra...

babaágy:
mi tudtuk, h szeretnénk mielőbb kisetsót, így sima, 120X
60 cm-es rácsos ágyat vettünk. A kombi ágynak nem láttunk értelmét. Most kistesó megkapja a rácsos ágyat, Ábel pedig kap egy 200X90cm-es matracot azon alszik majd eleinte. Ha már nem kell félni, h leesik, akkor veszünk ágykeretet. Még az is lehet, h emeleteságyat kapnak...
Mi szinta az összes bababútort a Soroksáriúton az ASTI bababoltban szereztük be. A kiságy anno 12900 ft, a kókuszmatrac akcióban 3900 ft volt. Aki teheti nézzen be oda, megéri.....

tesók-bölcsi-ovi: nálunk 10 hely van a bölcsiben és csak az mehet, aki visz munkáltatói igazolást, h dolgozik. Igazság szerint a férjem szeretné, ha maradnék itthon, amíg lehet, közben alapítunk egy BT-t és nem megyek vissza vegyészkedni. Ábelt 4 évesen akarjuk oviba adni, akkor lenne egy évem kistesóval na meg a cégünkkel foglalkozni.
Nekünk azt mondta egy elismert szakember, h 6 hetes kortól ehet kenguruba vinni a babákat (jót tesz a csípőjüknek) , addig pedig nagyon jó hordozókendőket-erszényeket lehet kapni. Én kipróbálnám....

mocorgás: személyes tapasztalatom az, h a 21. hét a vízválasztó. Attól kezdve rendszeresen, 2-3 óránként jelez a pocaklakó.... Ha éppen el vagyok havazva és nem éreztem régóta, akkor kérem Őt és jelez :lol: :lol:

Perdo!
Sok boldogságot a kislányotokhoz!

Timi!
Örülök, h jöttél! Tanácsolom, h csak kb. az elmúlt hetet olvasd vissza, akkor is képbe kerülhetsz :lol: :lol:

Kata!
nagyon csinos vagy Te is!!

Bettyna!
Szuper osztályod van!!!!!! :lol:

Emma!
Kenguru, hordozókendő... nem biztos, h lesz hó idén, na meg remélhetőleg letakarítják.... Lehet októberben vénasszonyok nyara....

4D-s UH:
úgy tűnik hosszas keresgélés után megtaláltuk a számunkra legmegfelelőbbet. Állítólag itt Szegeden van az országban a legjobb minőságű UH készülés. Csütörtök este kiderül.... akkor megyünk.... nem kell vinni semmit, pontosan nem tudom mi lesz, de majd beszámolok! 15 ezer....

Sensi!
Szupik a holmik!!!!!

Ildi!
A Tieid is!!!!!

eldugultam...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 



Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jó reggelt!

Tegnap este még azt hittem, milyen szuper napunk lesz, meghívásunk van az apósomékhoz, van ott nagy kert, és az elmaradtz szülinapi sütögetésemet megejtenénk.Főztem oda is gyurmát, meg vettem festéket-ecsetet, hogy Ábinak jó legyen a napja, én meg befekszem a kerti függőágyba az államvizsgatételeimmel, és egész nap apára bízom ábit.Hát, ahogy most kinézek az ablakon, eléggé elszomorodom.Ugyan már nem esik, de vizes minden.Állitólag sütni fog a nap, de ezt nehezen tudom most elképzelni.na mindegy.
Emma tegnap akkorát rugott, hogy majd leesetem az ágyról.na jó ez kicsit túlzás.a hátamon fekve olvastam, és a takaró is megemelkedett, akkorát sikerült belámrugni.Fájni nem fájt, de nagyon melepődtem.

Tegnap kint voltunk a hajógyári szigeten, mert elkisértük apát focizni.Kicsit körülnéztünk a gyerekszigeten is, hát én rosszul lettem.Az a tömeg, az az orditó zene, az a sok mozgó, ugráló, pörgő játék olyan nyomasztó volt, hogy menekültünk.És érdekes, Ábelnek sem jött be. Iszonyatos sorok álltak, egyre csak nőtt a tömeg...még szerencse hogy nem ezért mentünk ki, mert tuti megüt a guta.10-kor már nem lehetett bejutni a szigetre.brrrrrr.....tudom, ez alkat kérdése, én nagyon nem bírom a tömeget.És a gyerekeknek miért kell bömbölő zenét az arcukba nyomni.ok, a nagyobbak talán élvezték, de szinte minden családban volt kistesó is, rengeteg babakocsis babával, nem tudom, ők hogy viselték.Mi gyorsan elmotoroztunk a helyszínről:-)

Ti hoigy gondoltátok megoldani, ha éjjel beindul a szülés, vagy bármikor, és a nagyobbik gyerkőc otthon van?még nappal nem olyan vészes, mert azért nem mennek olyan gyorsan a dolgok, be lehet cserkészni egy nagymamát, vagy valakit, de éjjel?Felébreszteni csórikámat, és elvinni valakihez?vagy azt a valakit ugrasztani, hogy azonnal jöjjön át?Nem tudom. Én csak azon drukkolok, hogy akkor induljon be a dolog, mikor Ábi épp böliben van, akkor megoldódna a dolog.Mert hogy őszinte legyek, ahhoz nagyon nincs kedvem, hogy az utolsó napokban egy nagyi ide költözzön, mondván, akkor rögtön lehetne indulni.nem tudom, olyan bonyesznek tűnik ez igy másodjára. Bár az is jó lenne, ha valamikor hajnalban kéne bemenni, mert akkor simán bemennék a kórházba taxival, apa megvárná a reggelt, leadná a bölibe a törpét, és utánam jönne... na mindegy...ez a tegnap esti hatalmas rugás valahogy elgondolkodtatott, hogy egyet kettőt pislogok, és már szülni is kell:-)
emmalena
 
 


Sziasztok!

Sensi - nagyon tetszik az autósülés-hordozó, már megnéztem, itt is lehet ugyanilyet kapni, csak gondolom sokkal drágábban :? Én már el akartam kezdeni vásárolni a nagyobb dolgokat, de aztán tegnap lebeszéltem róla magam, nem tudom, miért, valahogy talán még korainak éreztem, hogy megvegyem a nagyobb dolgokat. Viszont később már nem biztos, hogy lesz rá ennyi energiám, mint ami most van. A herpesz miatt nem irigyellek, nekem a számon szokott kijönni néha és az is elviselhetetlen, hát még ott lent :cry: Kitartást hozzá!
Az ágynemű nagyon-nagyon cuki!!! A babakocsi kicsit furán néz ki, de a súlya nagy előny, én sem akarok nagy kocsit, főleg, hogy mi egy kétemeletes ház 2. emeletén lakunk, na ugye itt nincs lift és az utcára is a házból egy kb. 8 fokos lépcsőn kell lemenni, szóval nem tudom, hogy ha egyedül leszek a babával és sétálni akarunk menni, hogy a fenébe fogok lejönni az emeletről :roll: Tehát előny a könnyű és gyorsan nyitható-összecsukható babakocsi!

Timi - de ari vagy, hogy visszaolvasol, de nem muszáj, ha gondolod, kérdezz,szívesen leírjuk, hogy mi van velünk :lol:

LKata - én a kókuszmatrac mellett szavazok, bár azt írták egy netes oldalon, hogy generációk nőttek fel a szivacsmatracon is, de nekünk is kókusz van a nagyágyban, legyen a bébinek is az :lol:
Nem sokkal drágább, mint a szivacs.

Emmalena - megnéztem a celluless-t a top-shop oldalán, tényleg nem vészes az ára, kipróbálnám én is, ha tényleg ilyen hatékony, máshogy ez a narancsbőr tuti nem tünik el :? Csak most annyi minden másra kell költeni, hogy valszeg nem veszem meg. :roll:
De azért számolj be a további fejleményekről, hogy mennyire tartós az eltávolítás stb.!

Mi megvagyunk, tegnap fél 9 kor !!! már aludtam :shock: És ma 7-kor keltem, én egy állat vagyok, komolyan, annyit alszom mostanában, hogy nem hiszem el. Ti hogy álltok az alvással? Néha úgy érzem, a fél életemet átalszom :? Amúgy semmi extra, az idő elég szutyok, valahogy nincs is kedvem semmihez, néha rámjön ilyen depiféle hangulatváltozás és akkor csak ülök és nézek ki a fejemből és nincs kedvem még felállni sem :roll:
Na megyek is tovább, írjatok,
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Sensie - Nagyon szépek a kis holmik, amiket kinéztél, rendeltél. Herpesz? ÚÚÚÚ!!!! Részvétem. Lekopogom, nekem sose volt és remélem nem is lesz.

Zsuzsu - Sajnálom, hogy a párodnak le kellett mondania erről a lehetőségről. Ilyenkor jönne jól a nagyi, de hát ugye tudjuk, hogy nálatok ez nem működik. :cry: A fagyis dolog roppant kedves! Látom, téged is hamarabb lehet ilyesmivel levenni a lábadról, mint bármi mással. :lol: ÉN is virág helyett DAubner sütit kaptam a héten... 8)

Timi - Szerintem is elég, ha az utolsó oldalakba olvasol bele, aztán majd úgyis kiismersz bennünket.

Marek - Lehet, hogy azért is kötődünk ennyire egymáshoz a srácokkal, mert msáodikod koruk óta együtt vagyunk, sokat kirándultunk, táboroztunk együtt, így össszenőttünk, mint a jó testvérek. :lol:

Köszönöm az elismeréseket a gyerekekkel kapcsolatban. Valóban egy kivételesen jó kis csapat. Irigykednek is amkollegák rendesen. 8) TEgnap egy hatalmas évzáró kerti party-t tartottunk bográcsgulyással, tortával, sok-sok játékkal és beszélgetéssel. Szuper jó volt! Este fél10-kor amikor elkezdett szakadni az eső, akkor ozltott a banda. Kaptam tőlük egy aranyláncot és egy csodaszép albumot, amiban minden gyereknek van egy külön oldala összegyűjteve a 4 év során róla készült legjobb fotókkal. NAgyon igényes, simán ki lehet tenni a könyvespolcra. Totál kész voltam tőle. SZóhoz sem jutottam... Elmondhatatlan érzés, amikor ennyi embertől ennyi szeretet áramlik feléd. Azt hiszem ezért érdemes ezt csinálni... NA jó, többet nem áradozok róluk, mert uncsi lesz.

Távirányító - Abszolút működik!!! Minden este ezt nézegetjük, amióta rájöttünk, hogy már ez is megy! EGyébként nem tudom, a ti baócátok mennyire szófogadó, de a miénk tutira mindig akkor lapít, amikor vagy az anyukámnak vagy a barátnőmnak szeretném megmutatni milyen kis ügyes. Egész biztos, hogy direkt "szivat" és csak akkor prdukálja magát, amikor csak én látom, érzem. A kis piszok... :lol: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Segítsetek, ha tudtok!!Nagon kétségbeestem tegnap! Elmentem wcre és miutan megtoroltem magam, egy nagyon pici darab átlátszó zselé szerű vmi jött ki belőlem...lehet h ez a nyákcsap v annak 1 darabja?
Hüvelygyulladásom van, amir csak a 7en kaptam gyogyszert szal még nem mult el, lehet hozza vmi köze? Lehet h koraszülött lesz a baba? ( mivel gyulladás van a szervezetemben előfordulhat, de még korai lenne nagyon!) :cry:

Kép
babe.
 
 


bebe!

tuti nem a nyákcsap, szerintem.ha kúpot használsz, és van egy ici-pici gyulladás a hüvelyedben, az okozhat egész kevés vérzést.szerintem egy kis kupdarab jött ki egy pici vérrel.de azért a helyedben azonnal hívnám a dokit....
emmalena
 
 


vérzés nem volt egyáltalán! éppen ezért kételkedem abban h a nyákcsap lehetett! még csak rózsaszínes sem volt.
Ja meg mikor tegnap volt ez akkor is meg utánna is nagyon sokat mozgott a baba

Kép
babe.
 
 


Jó reggelt!

Jó sokat írtatok mára! Pedig azt hittem, hogy még mindig az én hozzászólásom az utolsó! :lol:

Sensie
Baromi jók a cuccok! Ott kinn tényleg nagyon jó dolgokat lehet kapni nagyon olcsón! Nagyon irigy vagyok!!!

Babe
Sajnos nem tudok segíteni, gőzöm nincs, mi lehet ez... :? Bár első hallásra nem a nyákdugóra gondolnék... Egyébként véres is volt?

Betty
Én mindig úgy ülök, hogy a hasamon van a kezem....nekem mostanában azt akarja lerúgni Bori. Egyébként utálják, ha valami van a hasadon, azt ultrahangon lehet igazán észrevenni...

Nekünk kókuszmatrac van, akciósan vettük, majdnem annyi volt, mint a szivacs. Tök jó kemény, állítólag jobb a babának. És tök jól szellőzik...

marek
 
 


bebe!

Hát akkor nem tom!Kúpot használsz gyógyszerként?vagy tablettát?figyi, szerintem egy utat megér a kórházba vagy a dokihoz, hogy megvizsgáljon, ha megnyugszol tőle.a stressz meg a para nem tesz jót, pláne ha nincs is okod rá, csak nem tudsz róla.Nekem Ábelnél úgy ment el a nyákcsapom, hogy észre sem vettem.És a oki mikor 37.héten megvizsgált, mondta hogy már nincs bent.szóval ők ki tudják tapintani, hogy miujság.
emmalena
 
 


Nem volt véres egyáltalán és Kúpot használok.Felhivtam anyukámat meg a védőnőt is, és mind2 ugyanazt mondta, h ez csak a kúp maradványai, és amig nincs vérzés és görcs addig nem kell megijedni.és hát nincs egyik se...kicsit most megnyugodtam.

Kép
babe.
 
 


Nagyon pörög a topic :wink: Nem győzöm olvasni!

Babe..lényeg hogy ne ilyedezz! Nagyon sűrű volt??? Mert előfordul átlátszó folyás is a hormonok miatt. De az nem annyira sűrű :roll:
A hüvelygyulladás valóban koraszülést okoz, de ezt ki lehet kezelni, és akkor semmi baj nem lehet! Szerintem a nyákdugó több, nem? Meg görccsel jár.....vagy nem mindíg?
El kéne menni az orvoshoz hétfőn, vagy a kórházi rendelésre, lehet vesznek hüvelykenetet! Addig is próbálj megnyugodni! :)
Sensi.....a gulliver rácsoságy érdekelne fa színűben! Hogy hogy nem láttam ilyen színűt se a katalógusban, se a Budaörsi Ikeába sem? A Sniglar típus milyen? Tudsz fel tenni róla képet?
Én se akarok cifra ágyat, csak stabil legyen, mert két gyermeket tervezünk :D .....nem akarok 3 év mulva ujjat venni :roll:

Szép a kiságy huzat is amit felraktál...nagyon szeretem az élénk színeket! :D

Nekünk az ikeából van az Ektorp nevű ülőgarnitúránk, bézs, és vaj színű kockás! :lol: Mosható!!!! Nem volt olcsó mert egy 2-est és egy 3-as is vettünk. De tök illik a nappaliba! :lol: Mert a fal ilyen terrakotta(jól írtam?) színű.Nagyon szeretjük.....meg van onnan komódunk, Tv állványunk......

Azt mondják azért jobb a kókusz matrac, mert ha baleset történik, akkor csak letusolod, és pillanatok alatt kiszárad.... :wink: meg ugye allergén anyagot nem tartalmaz. Természetes, szellőzik....
Már láttam a Kenguruban is 6 ezer pár száz ft volt akcióban...csak arról mi lemaradtunk! :(

Na, minden jót! holnap én is megyek végre a dokimhoz...remélem mindent rendben talál...nem tudom a multkori görcs mitől volt?! :roll: Ha napokra eltünnék akkor befektettek! :cry:
Puszi!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Na, még annyit, hogy a hordozó kendőt hol érdemes venni, drágát nem akarok, lehet be se válna... :roll:
De tetszik az ötlet! :D Zsuzsi Te hol veszel ilyet???

Na, további szép napot! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


sziasztok. én ezt feladtam, ha mindent vissza akarok olvasni, jövöre sem fogok vele végezni. majd inkább kérdezek. én is dobok fel törpéröl képet. nekem csak ez az 1 van róla
Kép 12.hétben ultrahangon

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


hova tünt mindenki?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


valahogy senki nem akar velem irogatni.
:( :( :( ki is lépek. sziasztok!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok, újra itt!
Timi - van ilyen, amikor senki se jön és van, amikor 1 óra alatt egész regény gyűlik össze :lol: Cuki a 12. heti UH-od, nekem is szépen látszott akkor már a bébi.

Babe - tuti, hogy az a kúp egy része volt, ami nem olvadt fel benned, hanem kijött egy kis db egészben, nyugi! Főleg ha nem volt véres! Egyébként ez a hüvelygyulladás mivel jár vagy hogy kezdődött? Csak mert nekem sokszor sárga a folyásom :shock:

LKata - ne fesd az ördögöt a falra, nem lesz bajod, jelentkezz a doki után!

Én kedden megyek a következő nőgyógyi vizsgálatra, csak UH lesz, de az is jó, aztán úgy tudom, hogy kb. a 28. héttől már nem UH, hanem túrkálás van (bocsi a kifejezésért), hogy megnézzék a méhszájat - ez így van tényleg???

Egyébként én is kezdem meggondolni a kombiágyat, most egy ilyet néztem ki, mindjárt felteszem a képet, egy kiságy és mellé egy pelenkázó, ami inkább egy fiókos szekrény, de a babarucikat bele lehetne tenni, szerintetek???


Találtam egy nagyon jó helyet, itt minden tetszik : http://babadiszkont.echt.hu/ Volt itt már valaki???

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép na, ez itt az, ami nagyon bejön, külön kiságy, mellé külön a pelenkázó-szekrény, az ágynemű persze nem ilyen lenne, mert ez már túl sok, de szerintetek?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Nekem is, mint általában a többi terheseknél is, akinek hüvelygyulladasa van a felborult hüvelyflora miatt van, v vmilyen baktérium okozza.Ilyenkor könnyebben elkapunk sajnos akarmit.
Nekem mar most jott elo 2.xra :cry:
Kellemetlen nagyon, kuppal meg kenoccsel kezelem( orvos irta fel)
És az egy dolog h kellemetlen, de koraszülést és idő előtti burokrepedest okozhat. aki meg nem kezelteti magat annak akar az egesz mehe is megfertőződhet.
Szal, Nusildi sztem az orvosod ugyis észrevenné ha az van neked, meg te is, mert ennek a tünetei a piros, duzzadt hüvely ami ég is,meg ki van száradva.Nekem keves folyasom volt és az is vizes.Amugy GYNFLORT kptam ra.Hasznalt mar vki olyat?

Kép
babe.
 
 


miert jo a kokusz matrac??Kisagyat mar én is nezegetek!

Kép
babe.
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?