Sziasztok!
Hűha, rengeteget termeltetek. Bocs, de most nem fog menni, hogy tényleg mindenre reagáljak. De megpróbálom kihozni magamból a legtöbbet. 4 oldallal vagyok lemaradva, te jóóó ééég!
Először is mindenkinek köszi azóta is a gratulációkat a leányzóhoz!
Babe!
Üdv a csapatban! Csak penészes sajtot, pl camembert, brie nem lehet enni, és pasztörizálatlan lágy sajntokat. A többi mehet. Pástétomot sem lehet tényleg, a salátát pedig csak meg kell mosni, különben toxoplazmózist okozhat.
Nusildi!
Mostmár értem a +3e ft-ot...azt hittem, h csak úgy akarsz adni, hogy tuti megnézzék. A genesisben nincs különbség, alapból átnézik alaposan a babyt 10.500-ért (+1500 a cd, ha szeretnél). A Barossban drágább volt a genetikai vizsgálat miatt, de ezt inkább hagyjuk...
Én is a narancsbőrömtől szaladok ki a világból. Nekem mindig volt egy kicsi, akkor alig, mikor rendszeresen tornáztam, de ezt sosem bírtam pár hónapnál tovább. Most meg a combomra és a fenekemre hízok, mert hova máshova, és narancsosodom ezerrel.
Hűha, tök nagy a pocid, meg szép kerek!
Az én leányzóm lent van keresztben, így nincs ilyen szép kerek pocim.
Na mjad vmkor úgyis megfordul függőlegesbe, remélem fejjel lefelé, és akkor nekem is lesz!
Kata!
Nem semmi, ahogy turkálsz!
A te pocid is szép, kerek!
Majd én is teszek fel képet, holnap úgyis át akarom rendezni a rucikat a szemeteszsákból az egyik üres bőröndünkbe...de asszem az nem fog ráférni egy képre...talán 3-4re. Itt nincs turi, de mondjuk a fizuhoz képest a boltban is annyiba kerül, mint otthon arányosan a turi. Majd mgpróbálom leírni mi mennyi volt, és szóljatok ha kell vm, mert itt olcsóbbak a babaruhák is, meg minden más.
Ja és itt a méret nem számos, hanem pici baba, újszülött, 1hóig, 1-3hó, 3-6-hó, 8-9hó stb stb....
Overál:Én 1-3hósat fogok venni. Igaz február végére már 4hós lesz, de ezek a méretek egy kicsit bőek (vagy hogy kell ezt írni?) úh tuti jó lesz még neki.
Macianyu!
A Barossban nekem kemény 13 perc lett a dvd, és én is 10.900-at fizettem. Már leírtam a történetet, de másnap a genesisbe is elmentem, és ég és föld a különbség, nagyon kellemeset csalódtam.
Marek!
A folyás probléma nálam is játszik, én is többzsör paráztam, h magzatvíz.
Sőt...tök ciki...de asszem összeszedtem egy herpeszt is, mire visszajöttem, úh tuti otthonról van valamelyik jól takarított nyilvános wcről. Nem tudok guggolva pisilni, mert lepisilem magam, de mindig jól kibélelem papírral az ülőkét. Januárban volt először ilyenem, amikor még nem voltam biztos benne, h mi ez. Akkor durván megvágtam magam, mert én lent teljesen borotválkozom az egész területen, és ugyanazon a helyen kijött. Annyira gáz, nem gondoltam, h nekem valaha herpeszem lehet.
És most megint.
A számon még sosem volt. Úgy tudom, h a babyre nem veszélyes, csak ha szülés közben épp kiújult állaotban van, és akkor kell neki antibigyó.
Örülök, hogy jól van a kiscsaj, orrtúrás vicces!
A hízással meg ne foglalkozz...én csak magamat paráztatom vele, most tartok 4kg-nál kb, de lehet már van 5 is....félek, hogy mennyi lesz a vége.
És én is kicsi vagyok, kb 157cm. De szerintem neked semmi okod a panaszra, ne hülyéskedj! Vannak önértékelési problémáid!
Dazsi!
Üdv a csapatban!
Handrea!
Tökjó buli lesz a bécsi bevásárlás, az meg főleg, h a barátnőiddel együtt lesz babyd! Ez tökjó lehet!
Kár, hogy nem produkálta magát a fiatalúr, de látom így is boldogok vagytok!
Szépek vagytok a képeken!
Autósülés: Én a Maxi Cosit javaslom, nagyon megbízható, és jól is néz ki...igaz csak 0-12kg-ig jó, de én sem vennák 0-18-asat. Én pont ma rendeltem meg a miénket, majd teszek fel képet róla. 78font volt, ami kb 24e ft. Úgy emlékszem otthon 30e körül van, vagy felette. Ha valakit érdekel, segíthetek.
Csak ez a szín ennyi, de nekem ont ez tetszett mindig, a több 85font.
Stike!
Szurkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön a baby!
Zsuzsu!
Nekem is fáj ritkán a cicim, a bimbóm pedig érzékeny néha...de nem mindig. Nem jön belőle semmi, hála! És az enyémek még így is kicsik, hogy tök nagyot nőttek.
Ancsa!
Nekem azt mondta a dokim, hogy szurkálás, keményedés és görcs is teljesen normális. Csak ne legyen vér, és görccsel együtt járó keményedés, ami rendszeres, és egyre erősebb.
Már a novemberiben is írtam, nyugi, de idegeskedj, minden ok lesz!
Dalma!
Szépek vagytok a képeken!
Név még nálunk sincs...túl sok a lehetőség.
Boribono!
Üdv!
Peva!
Jajjj de édesek a kutyuk! Imádom a goldeneket...nekem 4 spánielem van otthon, tenyésztettem őket, és kiállításra jártunk, de mostmár csak úgy vannak, h nem vagyok ott.
És 5volt, a de a pasik veszekedtek, és az egyiket el kellett ajándékoznunk, mert széthúzás volt a falkában.
Szöszke!
Én is az Ikea-ban fogom megvenni a bútorokat. Én teljesen meg vagyok vele elégedve, nálunk otthon is rengeteg minden van onnan, és itt Londonban is. Sztem nagyon jó minőségű cuccok, és van a tök olcsótól feljebb minden. És nekem a stílus is bejön. Én azt a legegyszerűbb ágyat fogom megvenni, asszem Sniglar a neve, vagy hasonló, itt van a Gulliver fa színűben is, otthon csak fehér...lehet, hogy majd viszünk innen egyet. De tuti a 2 közül az egyik lesz. A pelenkázó pedig a Trofast lesz ez egyik oldalon a piros szekrény ajtóval vagy a fiókokkal, a másik oldal pedig szabadon csak polcos, lehet megy majd bele egy piros doboz. Nekem nem tetszenek ezek a nagy kombinált cuccok, bocsi attól, akinek olyan van/lesz! Kata írta asszem, de én ilyet még nem hallottam, h 3-4 hónapot várni kéne. Általában van minden, főleg a baba cuccok tuti, de ha nem, akkor jön hamarosan.
Ja és ne aggódj az álmok miatt! És akkor sem, ha tényleg bekövetkezik...az öcsém is kék szemű, anyukám-apukám pedig barna, meg én is. És tuti nem a postásé a gyerek!
Nagyszülők.... Elárulom, hogy 2 fehér szülőnek is születhet fekete gyereke pl. Ezt én élvezném nagyon, imádom a csoki babyket...de azért nekem asszem el kéne számolnom ezzel.
Timirosicka!
Üdv!
Perdo!
Nagyon ari Vivien!
Bettyna!
Aranyosak lehettek a gyerkőcök!
Lovaszkata!
Írtam feljebb, hogy itt van a Gulliver fa színűben...szólj, ha érdekel. Én is a kókuszmatracban gondolkodom. Itt vannak minden féle hiper szuper légző matracok is, lehet ez lesz, nem tudom még.
A kókusmatracról bedobna vk egy linket, ahol írnak róla konkrétan, vagy személyes info vélemény esetleg? Semmit nem tudok róla. Lélegző matrac ez is? Nekem ez nagyon fontos. És van vízálló huzattal is? Ez is fontos!
Ohh, te jó ég, végigértem a 4 oldalon! Na ilyet soha többet.
Velem semmi különös, a kiscsaj mocorog ezerrel (most is egyfolytában), egyre nagyobbakat rug, néha meg is lepődöm, met tényleg van egy-egy jó nagy. Na meg ez a herpesz dolog idegesít, meg elkeserít. Daddy ma hozta haza a dj cuccát, mert egy barátjánál volt kölcsön...és most pörögnek a bakelitek, szól a reggae végre a hangfalakból...lehet ezért ez a nagy mozgás. De szerintem ő ezt még nem hallja annyira...hmm, nemtom.
A hét elején megrendeltem a leányzó ágyneműjét, mert most akcióban volt, ma pedig az autósülést is. Rakok fel képet róluk. Daddy úgy érzem javulni látszik egy picit, tegnap elég komolyan beszélgettünk...ma meg hívtam, h segítsen választani autósülés színt, és nem mondta, h nem érdekli, vegyek amit akarok, hanem tényleg együtt választottunk. Igaz az lett, amit én akartam, de nem baj.
Szerinte ez rózsaszín, de egyáltalán nem, mert én láttam már élőben, majd a képen meglátjátok, sztem tökjól látszik. Mondtam neki, h higgye el h nem rózsaszín, és mondta, h akkor rendeljem azt. Annyit mondott, h nem akar semmiből rózsaszínt, de én sem, úh ebben egyezünk. Jó rózsaszín ruhái már vannak, de sok más is. Nekem főleg a narancs, piros jön be, zöld is...ezek lesznek a színei.
Na a képek a következőben, mert így is már elfoglalom a fél oldalt...
Vigyázzatok magatokra!