Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ
dezsina

Dezsi :lol: :lol:
Az örökbefogadáson mi még nem gondolkodtunk. A párom nagyon idegenkedik tőle. De azt hiszem még én is. Előbb mindenképp megpróbáljuk összetenni amink van. :) Nekem novemberben jön a második beülti.

skrisz72

Skrisz!
én is idegenkedtem tőle egészen a 4. sikertelen beültiig. Akkor döntöttem úgy, hogy cselekednem kell. Mi nem vagyunk összeházasodva, tehát egyedülállóként indult öribabáért. Idén. most kapom meg a végzést. Ez csak biztonság nekem, mert Pest megyében 4-5 évet kell várni (zárt örökbefogadásnál) és addigra 40 leszek. Elöbb nem kerülök sorra és addig még van idő és nem is kell elfogadni ha nem szimpi a gyerkőc. Tehát kötelezettségem végül is nincs. Rajtam áll. De bízom benne, hogy lesz sajátunk!
dezsina

Áááá, értem. Az élet tényleg bonyolult... Én is Pest megyében vagyok. Szép kilátások. Mi az a zárt örökbefogadás?

skrisz72

Skrisz!
hogy nem ismered a szüleit és a szülők sem téged. Nem tudják hol laksz, mit csinálsz. Hogy hova került a gyerek stb. Semmit. A nyilt, meg az ellenkezője...
dezsina

Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is. Nehéz döntés. Nagyon becsüllek érte. Ez nagyon komoly dolog. Remélem azért egy saját babó is összejön. Az lenne csak az igazi boldogság.
Apud jobban van? Kell még neki további kezelés, vagy most szünet van?

skrisz72

Sziasztok!

Nézzétek mit találtam! :wink:

http://www.dg-hospinvest.hu/
Vendég

Sziasztok!

Dezsi :D

Lesz vonalzóm, mindjárt csinálom, csak eddig nem tudtam mi legyen rajta. :D

Nyulasz :D

Nem irigyellek a diéta miatt. De hamar meg lesz az eredménye. :D

Krisz :D

Miért novemberben lesz a köv. lombikod? Elárulod?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Ditke,
na ebből is látszik, hogy hová tart a társadalom. Egyre több ilyen hely van, mert sajnos nagy rá az igény. De azért jó, hogy országszerte egyre több ilyen intézmény van. Legalább nem lesz monopólium. :wink:

skrisz72

Zsu,
itt tart a várólista. Fagyibabánk meg nincs. :(

skrisz72

Egyébként a 72-es tényleg jó évjárat! :wink: A Párom is 72-es!!!!! :D :D :D

Dezsi

Azért én saját babához drukkolok!!!!!!
A zárt örökbefogadást a Gólyahír egyesület és társai csinálják? :oops: :shock: Bocs a tudatlanságomért! :oops: :shock:
Vendég

Krisz :D

Nagyon sajnálom. Nem tudtam, hogy ennyire hosszú a várólista. :shock:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Krisz

Én az eü-ben dolgozom, és az a meglátásom, hogy szánt szándékkal akarja a kormány tönkretenni az eü-t. Az elszámolási nyilatkozatok pedig azért kellenek, mert ha bejön a több biztosítós rendszer, ők "kiválogatják" azokat az emberkéket akikre keveset költ az OEP és azokkal kötnek szerződést! A többi pedig mehet a p......ba! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Ditke,
ez elég szemétség. És azt nem veszik számításba, hogy én pl. évente mennyi lóvét teszek a közös kasszába?? Mert baromi sokat. Ettől a témától mindig forr a vérem. Csak 5 lombikot támogatnak, pedig én már a sokszorosát befizettem. Szívem joga lenne addig kísérletezni, amíg a befizetett pénzem tart... :evil: Persze, tudom, hogy ez meg a szegény emberekkel szemben nem fair. Lehet egyáltalán jó megoldás?

skrisz72

Dezsina
Tudom, hogy nem sajnálod rá, hiszen itt mindenki miden pénzt megadna a babával kapcsolatos dolgokért....csak sajnos nem ezen múlik. Remélem szerencsét hoz a laptető :lol: :wink: Hogy áll most a ciklusod? Mior lesz tesztelős időszak? :lol:

Ditke
Nekem is valami ilyesmi volt. Lehet nekem is elég lenne valami rásegítés, csodák mindig vannak :lol: Fogsz valamikor tesztelni :?: :lol:

Nyulasz
Kitartás, a cél érdekében megtudod csinálni :wink:

Skrisz
Sajnálom, hogy ilyen sokat kell várnotok, de addig feltöltődsz majd és rákészűlsz úgy igazán. Az jó, hogy a munkahelyeden támogatnak.
Vendég

Krisz!
Tudod ez nem az a nyulasz,aki répán eléldegél :lol:
Dezsi!
Jó lenne végre blasztóig eljutni,csak tudod obb lenne,ha lenne petesejtem bőven.De arra gondoltam,ha kevés lesz megint,akkor ismegkérdezem,van-e mód rá,hogy bevállalom,nem biztos,hogy lesz mit beültetni...Mert ha mondjuk lesz 3 petesejtem,de egyik sem éri meg az 5.napot,és nincs beülti,akkor legalább nem veszik el az utolsó támogatott lehetőség.
Tényleg hol tart a ciklusod?
Enyém az elején,7.napon vagyok.Mint nemrég írtam,mert már tudtam,ez egy rövid ciklus lesz-volt,mert csak 21 napos lett.Nekem mindig 30 napos szokott lenni,de már a 6-7.nap éreztem a peteérést,és úgy láttszik teljesen jól,mert tényleg rövid lett ez a hónap.De nem baj,a kezdésnél ez majd jól jön,ennyivel előrébb leszünk,mert kb minden hónap 16.-i mensivel számolt a doki.
Zsani!
Kitartok :evil:
Vendég

Seholsenki?
Na mindegy,elmesélem,el akartam menni vért adni,biztos láttátok ti is a felhívást a tv-ben.Aztán eszembe jutott,hogy az Adimet miatt felhívom őket,mert bár nem vagyok cukorbeteg,legalábbis nem a klasszikus,valószínű a normál vércukorszintem miatt sosem derült volna ki ez az inzulin dolog,szóval gondoltam azért inkább rákérdezek.És képzeljétek azt mondták,ha babát szeretnénk,akkor ne menjek,inkább hagyjam meg a babának a vért,mert azért megterheli egy kicsit a szervezetetMondtam,hogy csak októberben lesz a következő...de a nővér adott egy dokit is,aki szintén nem javasolta.Hát én ezt nem is gondoltam.Még sosem adtam vért,mindig féltem a tűtől,de az utóbbi időben már egészen kezdem megszokni a szurkálást.
Szóval a szándék megvolt,jól meg is reggeliztem,hogy ne legyek majd rosszult,teljesen beleéltem magam,hogy én segíthetek valakin,és erre tessék :?
Vendég

Nyulasz, te egy hős vagy.
A múltkor a Corába mentünk vásárolni. Megállított egy kedves fiatalember és így szólt: Egy véradás?
Hirtelen nem tudtam kiröhögjem-e. Úgy kérdezte, mintha valami kóstolót adna valami fincsi sajtból. :lol:

skrisz72

Sziasztok,
megjöttünk :D Jó volt, bár sokszor esett az eső, de hát ez van, az Alpok lábánál ne várjak kánikulát.
allegrobarbaro

Ki hogy van, hol tart?

Sajna tegnap már nem volt erőm visszaolvasni...
allegrobarbaro

Szia Alle, üdv újra itthon. Az Őrségben tök mindegy, milyen idő van, akkor is gyönyörű. Imádom. :lol: Ti mikor kezdetek neki újra?
Nekem megvolt az első lombik, de csak 11 napot bírtak ki a kicsik. Novemberben folytatjuk.

Sziasztok Lányok,
mindenkinek szép vasárnapot!

skrisz72

Sziasztok! Nem vesztem el, csak nem voltunk itthon, és már a nagy indulásban nem tudtam elköszönni... Kehidán voltunk 1 hétig, isteni fürdőzőhely, de inkább picibabával. Anélkül egy idő után zavart a rengeteg baba, és a boldog szüleik.... Nem irgyiség, inkább szomorúság volt. De a romantika az megvolt, és feltöltődtünk. :)

Nyulasz, ez az inzulion rezisztencia megakadályozhatta, hogy sikeres legyen a lombik? mit tesz ez az IR? Én a hematológián kértem, hogy nézzük meg az IR-t, de nem is értette a doki, hogy mit akarok. Ezt hol lehet kérni? A háziorvosom is nézett rám, nem tudta mi az az IR vizsgálat.

Mzsani, (vérképzési téma csak)
Ami biztos, hogy ha vashiány van, akkor nem tud elég hemoglobin képződni, ami a vérben az oxigén szállításáért felelős. És ha az alacsony, akkor fáradt az ember, meg oxigén hiányos és a többi. Neked nem nézték, hogy mennyi a vasad és a hemoglobinod? Ezt együtt szokták teljes vérképnél megnézni. Nekem azért nézték a vasfelszívódást, mert úgy tűnt, hogy hiába szedem, nem szívódik fel, mert romlott az eredményem, annak ellenére, hogy szedem ezerrel a vasat. Aztán annyit kaptam, hogy türelem, mert ha valakinél diagnosztozálták hogy vashiányos, az 6 hónap is lehet, mire kikezelik. (gondolom úgy, hogy nincsenek erős vérzései havonta, csak normál. Nekem még mindíg erős a sok érő tüsző miatt. A hematológus egyébként 3 dolgot nézett meg: vérvizsgálattal a vasfelszívódást, és az izotóp laborban a kilégzési tesztet, ami szintén a felszívódást nézte, ha jól tudom. És bónuszban megnézte a pajzsmirigyet is, mert a "hirtelen elalszom mindjárt" állapot lehet a pajzsmirigy probléma tünete is. De normális volt.

Krisz, hatalmas ölelést küldök neked! Nagyon sajnálom, de tudod, csak előre szabad nézni! És te ezt teszed!

Hanna! :) Zsebibabának jó uszikálást kívánok az elkövetkezendő hónapokra! Olyan jó az a számlálód, lehet tudni, hogy hogy fejlődik a picur.... Pandánál is szuper volt végigkísérni.

Az unokatesóm mindjárt szül, és végül én megyek be vele, nem a férje, az ő kérésére. a vajúdásnál ott leszek, a végén nem tudom.:roll:
Vendég

Krisz, igen, a Kaális topikban olvastam, nagyon sajnálom :? Én 20-án megyek a dokibácsihoz 1 órára, kiderül, mi lesz és hogy lesz tovább.

Brumi, az IR elvileg gátolhatja a petesejt megfelelő fejlődését vagy a baba megtapadását. Endokrinológus tud rá beutalót adni, elvileg az, hogy lombikoztok, elég indok kell legyen rá. Tulajdonképpen egy terheléses cukros vizsgálat, van éhgyomori vérvétel, 60 és 120 perces, a cukor mellett az inzulinszintek alakulását is nézik.
Ha TB-re nem megy, akkor vannak magánintézmények, akik nem túl vészes összegért megcsinálják a vizsgálatot, orvosi konzultációval is.
allegrobarbaro

Én is készülődöm a Biovitalba terheléses vércukorra + inzulinra. Biztos, amit biztos, nézzék meg azt is.

skrisz72

Krisz, csak hajrá! Fanninak volt egy listája a Kaális topikban, szerintem akár mindent végigcsináltathatsz, mielőtt belevágtok a köv.lombikba. Én legalábbis így voltam.
allegrobarbaro

sziasztok!

lányok: köszi. :wink:

heni: várjuk a képeket.

zsani: drukk a vérvételhez és az ekg-hoz.

zsu: hajrá júliusi fagyibabák!

nyuszi: te egy hős vagy! :lol:

alle: képeket nem mutatsz?

rólam: jövőhét elég sűrű lesz. kedden vizsga, intéznem kell az altatáshoz a papírokat és a kaáliba is megyünk. először hétfőn vérvétel.

katica
katica30

allegrobarbaro

Jó reggelit mindenkinek!
Valakinek valami jó hír?

skrisz72

sziasztok Lányok!

a hétvégén nem tudtam jönni, mert melóztam ezerrel a kertben :evil: (még mindig a medenceépítési folyamat :twisted: )

Ditke!
a gólyahíresek a nyílt örökbefogadást csinálják.

Zsu!
vonalzó :D igen, igen :wink:

Nyulasz!
elájuli :roll: micsoda figyelmesek ezek a véradásnál :shock: :!: ez szinte mesébe illő, hogy ilyen kedvesek voltak. Én még nem próbáltam soha, mert félek, hogy elájulok :?
emlékszem, hogy írtad, hogy blaszót erőlteted. Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy nem reagálsz rendesen a gyogyikra és nem lesz sok tüszőcskéd :? Jó, hogy elsőre nekem is csak 7 lett, de aztán 14, aztán meg 18. Én most nagyon optimista vagyok, hogy a blasztók sikerülni fognak! És az is tuti, hogy szólni fogog, hogy igenis újra 18 petét akarok( :oops: ), mert fagyibaba is kell!!! lassan izgulok.
Csinálok is egy ciklusos vonalzót is, mert azért spontánozunk is!!! Hátha... :D

Katica!
drukkok a vizsgára!!!

Skrisz!
:)

Brumi!
akkor most lesz beülti a közeljövőben? Vagy még mindig vasazás???

Alle!
tényleg régen voltál!!! nekünk is esett az eső az Alpokban, de én sem számítottam másra, csak bízakodtam inkább! Azért jó volt?

Zsani!
félidóben vagyok! Akció a köbön :wink: Főleg most, hogy azért egy hétig távol voltunk egymástól ( :oops: olyan sok volt) Remélem a forró szerelem gyümölcsözni fog :lol: :!: Olyan jó lenne már tesztelni! Annyira érzem már, hogy kiürült a szervezetmből a sok-sok hormon! a cicim a régi, a gravitáció megint hat rá :P :P :P , és fogytam 3 kilót és még nem jött vissza, pedig már több mint egy hete itthon vagyok :D! Szóval úgy érzem, hogy most jó a lapjárás! :)
dezsina

Sziasztok!
Csak gyors visszaolvasásra van időm, de azért nagyjából képbe kerültem, ki hol áll.
Nyulasz, szerintem mindenképpen jó, hogy most nem csapoltak meg, azért kell néhány hónap, mire helyreáll a szervezet véradás után. Én régen rendszeresen jártam, nagyjából évente 2x, illetve ha valamilyen sürgős eset miatt behívtak, akkor igyekeztem arra is elmenni. Amikor elindult a babaprojekt, leálltam vele, mert megérzi a szervezet annak a vérnek a hiányát, sok idő, mire újra termelődik. Majd ráérsz jót tenni, ha már túlvagy a terhességen és a szoptatáson is.
Krisz, az örökbefogadást jobb időben elkezdeni, mert 4-5-6 év, mire babát kaphatsz, és ha kifutsz a korhatárból, akkor ez a lehetőség is elúszik. Egy háttér-lehetőségnek mindenképpen jó, szerintem gondolkodjatok el rajta... nehogy késő legyen.... főleg, hogy ilyen hosszú a várólista lombikoséknál.
Csajok, a '72 tényleg jó évjárat, én is, én is, én is :D
Ditke, az a legszomorúbb, hogy Te belülről is úgy látod, hogy tönkre akarják tenni az e.ü-et. :cry:
Katica, drukkok a jó eredményhez!
Dezsi, hajrá spontán :wink:
Zsani, remélem, nálad is minden rendben lesz!
Mindenkinek drukkolok, aki valamilyen vizsgálatra készül!

Kép
petne

Dezsi, éljen a forró szerelem! Hajrá!! :oops: :lol:

skrisz72

72-s'ek!
a kinai horoszkóp szerint a patkány éve van! Ami 72-ben is volt a születésünkkor! Akkor idén ez a mi évünk is!!!!! :!: :wink: követjük Petne példáját! :lol:
dezsina

Dezsi,
igen neked már nincs is sok hátra a kezdésig. :lol: Végre lesz kinek drukkolni. :lol:

Lányok, tessék belehúzni! Időben most ki lesz a következő, akiért szorítani kell?

skrisz72

Dezsi, olvasom jól vagy! Szuper! Hajrá spontán!
Én még nem tudom mikor megyünk beültire, még vasazok, és meddőségi orvossal is akarok beszélni, de csak július eleján fogom keresni, leghamarabb július utsó hetétől megyek UH-kra, ha lesz beülti augusztus első napjaiban. Többiek? Kinek van hamarabbi programja?

Petne, rókakoma elkerült téged? Hogy vagy?
Vendég

Brumi!
De jó lenne! akkor majd egyszerre megyünk :D

Skrisz!
ránk fér! De eljön a Te időd is! Igyekszem pozitiv példával járni! :)
dezsina

Dezsi, nagyon helyes! Tessék babásodni!! :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Krisz

Azért inkább ahhoz drukkolok hogy ne legyen IR-ád!

Nyulaszhoz csatlakozva én is inkább a csokievős vagyok és nem szívesen mondanék le róla! :shock: :roll: :wink:

Petne, Krisz

Hát nem könnyű az eü-ben dolgozni, mivel nap-mint nap megnehezítik a mi és a betegek életét is! Új rendeletek, mire az egyiket már megtanulnád jön a következő. A dolgozókat elküldik, bezárnak kórházakat, iskolákat stb.

Zsani

Hát csütörtökön derült égből piri anyánk meglátogatott, nem számítottam rá a 22.napon! :? :roll: :shock:

Dezsi

Talán az örökbefogadás majd segít, akár lesz saját babátok, akár nem! :wink: :D De biztos vagyok benne hogy lesz saját is!!!!! :wink: :D :D :D :D
Bocsi a tudatlanságomért! :oops:
Vendég

Sziasztok,

Dezsi, igen, nagyon jó volt :D
Spontán akciókhoz meg hajrá :wink:
Apukád hogy van? Élvezte az utazást?
allegrobarbaro

Sziasztok!
Itt vagyok,tegnap nem tudtam jönni,de rájöttem,nem is tudok mit írni.
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Még ez lemaradt:
Tegnap felhívtam a Kaálit,hogy kérjek Krizsa dokihoz időpontot augusztus végére.Mivel júli 6-tól szabin lesz,aztán meg a Kaáli is bezár egy időre,gondoltam időben kell telefonálni.Azt beszéltük meg a dokimmal,hogy ha 30 napos ciklussal számolunk,akkor kb aug 16.-án megjön,elkezdem szedni a fogigátlót,és a 10-15 nap körül bemegyek egy uhura.Azt mondta úgy kérjem az időpontot,hogy ciklusba vétel lesz.
Szóval mondom a recepciósnak,ez miatt szeretnék egy időpontot aug végére.Kérdi,mikortól szedem a fogigátlót.Mondom az augusztusi mensitől...De hányadikától?Mondom nem tudom,ahogy augusztusban megjön...Azt mondja akkor így hogyan adjon időpontot,hogy nem tudom mikor jön meg?Mondom úgy beszéltük meg a dokival,hogy kb.16-án jön meg,és 10-15 nap között megyek,tehát nekem aug.vége lenne jó...Erre azt mondja,ha nem tudom megmondani,mikor jön meg,akkor nem tud adni időpontot.Telefonáljak amikor megjön,és akkor adnak.Kérdezem,ha aug 16-án telefonálok,akkor vajon tudnak adni mondjuk 28-ra időpontot???De csak azt hajtogatta,így nem tud adni.Mondom neki,én lennék a legboldogabb,ha meg tudnám mondani,hogy augusztusban hányadikán jön meg... :evil:
Szerintetek normális?
Vendég

Nyulasz :evil: Azt kellett volna mondani, hogy OK, 16-án megjön...ezzel próbáljon bárki is vitatkozni.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Nyulasz!
:evil: hihetetlen, hogy miért nem érti meg a csajszi amit mondassz :shock: Az a baj, hogy nem érzik át, amin mi keresztülmegyünk :?

Alle!
örülök, hogy jól telt a nyaralás!
apukám jól van, köszönöm, és élvezte is a nyaralást. járunk a kemóra, de eddig még jól bírja...

Ditke!
én is csak mostanság lettem okosabb öf. ügyében :) Bizok, hogy azért lesz sajátom is!

Skrisz!
:)
dezsina

Nyulasz,
általában nagyon kedvesek a recepciósok, de épp a napokban olvastam a kaális topikban, hogy kiakadt rajtuk egy kismama jelölt. Pozitív a tesztje, és nem ajánlották fel neki, hogy menjen be vérvételre. Ő meg nagyon szerette volna megerősíteni. Úgyhogy mi beküldtük. :lol: 7 éve vár a két csíkra... Remélem sikerült neki!
Szerintem néha ők is unják már a sok parázó, reménykedő, hol csüggedő, hol jókedvű pácienseket. Rengetegen megfordulnak ott, biztos nem lehet könnyű meló. De hát ők választották. Mi meg érzékenyek vagyunk érthető okokból.
És most nincs is konkrét időpontod?

skrisz72

Látjátok,úgy felbosszantott tegnap az a recepciós,hogy ilyen egyértelmű dolog eszembe sem jutott,hogy akkor azt mondjam,oké,akkor egész pontosan aug 16-án jön meg.

Krisz,őt én is olvastam,hihetetlen története van,és szerintem ő is tegnap telefonált,és szerintem ugyanebbe a recepciósba futott bele.Így van be kell menni.
Megkérdezhetem hova lesz a nyaralás?
Dezsi!
Nincs időpont,de adimet receptért még ebben a hónapban úgyis be kell mennem,gondoltam majd akkor beszélek a dokival,végülis ő az orvosom,mondja meg mikor jön meg augusztusban a mensim.
Nektek hajrá spontán bébi :wink:
Apukádnak jobbulást!Írok privit.
Katica!
Hajrá vizsgák,és drukk a hiszteróhoz!
Vendég

Nyulasz,
házépítés után vagyunk. A nyaralás a sufni megépítéséből fog állni. :lol: Már nem bírom, hogy a gyerekszobában vannak a megmaradt építési cuccok. Biztos azért nem sikerült az első lombik, mert a gyerekszoba tele van üvegtéglával... :wink: Hová is jöttek volna szegény babók... :roll:

Katica, remélem túl vagy a vizsgán, és sikerült!!!

skrisz72

sziasztok!

bocsi, hogy mostanában keveset írtam. de végre kész a félévem, ma volt az utolsó vizsgám! :lol: :lol: :lol:

este majd írok bővebben, ma még megyünk 3-ra a kaáliba, és fél 7-től uh lesz a férjemnek.

katica
katica30

Sziasztok!

Nyulasz! Ölellek! Csodálkozom, pedig nem ilyenek a csajok a Kaáliban!

Brumi! Hű, te most valami csodát fogsz látni az unokatesóddal. :)

Dezsi! Akcióra fel! Mikor lesz medencés party? :)

Ditke! Te most csak simán clostyzol?

Alle!+++++++++

Katica! Gratula a vizsgádhoz! Délutánra!++++++++++++++

Kismamiknak! Nagy puszi

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok csajók!

Petne köszi az érdeklődést a tegnapi napon voltunk UH-n...és két szívhangot hallottam, pontosítok láttam a kis rezgéseket a függvényen.....ez még a 7. hét a terhességből, a lényeg megvannaka tesók és térben is jó helyre tapadtak...elkezdődött a rókakoma inger...a nem tudom milyen ízt kívánok, az örökké aludnék...na és a kibírhatatlanság, vagyis belekötök még a betonba is...aztán sírok a hülyeségem miatt....

de minden szépen alakul...

A politikáról annyit, mert nem húznám fel magam...ebben a lebujban amit Magaryországnak hívnak nem lesz rend már a 30-40es korosztály életében...boldog csak ajtón belül a barátokkal szülőkkel vagy családdal lehet az ember.....mert bármit nézek a kommunikációs csatornákon....elmegy a kedvem itt élni, ide adózni és itt gyermekeknek jövőképet nevelni...nem tudommi lesz , de legalább azokat a párokat tisztelné meg a atisztelt HAZUG-TOLVAJ politikus nevű állatfaj, aki gyermekt akar vállalni nevelni...úgy hogy közben helytáll a mindennai szürke életben....
és nem az a gond hogy 5 beültit támogat, hanme hogy abban az ötben is fizetni kell .......fú gyűlölöm ezt a képmutatást...nos ennyit erről ( eg ykicsit késve csatlakoztam a témához...de igyekszem visszaolvasni)

Hát lányok háziorvos is szadabon választható...nekem pl. férjhezmenés után is maradt a szupi dokim igaz 50 km-re tőlünk, de bármit megtesz letelefonál ha szükségem van a segytségére...

Vigyázzatok magatokra ( futás és véradás...és egyéb sztorik)...igen az anyaméhet inkább lássuk el többlet adottságokkal, most ne vegyünk elt tőle....így beülti előtt...
Amúgy tetszik a csapatotok...igaz én nem vagyok napi szintű látogató.....de én is sokszor szívesebben mesélek el vad idegennek kényes témát mint egy munktársnak vagy családtagnak....

anno mivel én is PCOS gyanús voltam ( én úgy véltem) Zala megyében a megyeszékhelyen meg akartam csináltatni az 5 pontos IRezisztenciát...de Zalában pl. nem is csinálnak...

Aztán mindig is volt pajzsmirigy forró göböm, és a tavalyi pocsékéve miatt arra gondoltam megnézetem...továbbr as megvan.....tünetmentesen immár10 x éve...( 36 vagyok) de azt nem a házidokim hanem a szakembernézte meg labor és manuális plusz izotóp vizsgálattal....

Totál tudatosan csináltam végig a folyamatot, hála az égnek a tuba elzáródáson kívül nem volt soh asemmi komolyabb babaválllaást gátló problémám...de aggyal higgadtan könnyen végigcsináltam az IVF-et ( szerencsésen elsőre sikerült) De a tvalyi több ciklusos stimulálás, előre teszteléses év után, ( ja és egy tutti nődokival aki elmondta hogy van 5 hónap próbálkozás, ha nem megy akkor IVF)

eljutotam Tapolcára ( kinek mi van közel) de ez az évem nagyon nyugodt volt.....tudtam csak ez az egy esély van hogy tesó legyen....addig volt rossz, amíg nem tisztázódott....

Krisz igaz ezek a spéci intézetek nagyon korrektek, de ott is emberek vannak...sok pácienssel egy kicsit szállítószalag szerűen történnek a napi dolgok, de én nem csalódtam bennük...és a nyűgös kismamajelölteket is meg tudom érteni

Jajj...van már egy kisfiúnk a férjemmel, de ha hiszitek ha nem láttam a két pulzáló valakit odabent tegnap...de még nem tudatosult bennem ez az egész....akár első akár többedik baba, felemelő érzés

Na kiírtam minden hülyeséget magamból.

kismamáknak kitartás, leendőknek egy kalappal....

gyongyike

Gyöngyike! Gratula a 2 babához!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Gyöngyike, gratulálok a két babához.

Ja, és én is 72-es vagyok :D
allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?