Sziasztok! Nem vesztem el, csak nem voltunk itthon, és már a nagy indulásban nem tudtam elköszönni... Kehidán voltunk 1 hétig, isteni fürdőzőhely, de inkább picibabával. Anélkül egy idő után zavart a rengeteg baba, és a boldog szüleik.... Nem irgyiség, inkább szomorúság volt. De a romantika az megvolt, és feltöltődtünk.
Nyulasz, ez az inzulion rezisztencia megakadályozhatta, hogy sikeres legyen a lombik? mit tesz ez az IR? Én a hematológián kértem, hogy nézzük meg az IR-t, de nem is értette a doki, hogy mit akarok. Ezt hol lehet kérni? A háziorvosom is nézett rám, nem tudta mi az az IR vizsgálat.
Mzsani, (vérképzési téma csak)
Ami biztos, hogy ha vashiány van, akkor nem tud elég hemoglobin képződni, ami a vérben az oxigén szállításáért felelős. És ha az alacsony, akkor fáradt az ember, meg oxigén hiányos és a többi. Neked nem nézték, hogy mennyi a vasad és a hemoglobinod? Ezt együtt szokták teljes vérképnél megnézni. Nekem azért nézték a vasfelszívódást, mert úgy tűnt, hogy hiába szedem, nem szívódik fel, mert romlott az eredményem, annak ellenére, hogy szedem ezerrel a vasat. Aztán annyit kaptam, hogy türelem, mert ha valakinél diagnosztozálták hogy vashiányos, az 6 hónap is lehet, mire kikezelik. (gondolom úgy, hogy nincsenek erős vérzései havonta, csak normál. Nekem még mindíg erős a sok érő tüsző miatt. A hematológus egyébként 3 dolgot nézett meg: vérvizsgálattal a vasfelszívódást, és az izotóp laborban a kilégzési tesztet, ami szintén a felszívódást nézte, ha jól tudom. És bónuszban megnézte a pajzsmirigyet is, mert a "hirtelen elalszom mindjárt" állapot lehet a pajzsmirigy probléma tünete is. De normális volt.
Krisz, hatalmas ölelést küldök neked! Nagyon sajnálom, de tudod, csak előre szabad nézni! És te ezt teszed!
Hanna!
Zsebibabának jó uszikálást kívánok az elkövetkezendő hónapokra! Olyan jó az a számlálód, lehet tudni, hogy hogy fejlődik a picur.... Pandánál is szuper volt végigkísérni.
Az unokatesóm mindjárt szül, és végül én megyek be vele, nem a férje, az ő kérésére. a vajúdásnál ott leszek, a végén nem tudom.