Üdv.
Ne haragudjatok, hogy csak most írok...tegnap ki voltam halva.
A mai napunk meg...kész káosz.
Reggel mentünk szemészetre, pupillatágítás, kiderül, hogy Petinek valami difije van a papillájával, beutaló fülészetre, neurológiára. Irány haza, kaja felpakol, fülészetre elmegy, elintéz, időpontot kér neurológiára (szerencsére valaki lemondta a holnapi időpontját, így nem kell augusztusig várni). Gyerek elvisz dédi, utána irány a meló. Mindezt 7.45-10.15 között, ügyesek voltunk?
Délután beszéltem a gyerekorvossal, holnap reggel megyünk torok kenetvételre, aztán az kivisszük az ÁNTSZ-hez, elmegyünk vérvételre (éhgyomros), majd a neurológiára. Ott nem tudom, mikor végzünk...
Pil, nekem nincs bevált termékem nap "ellen", most 25-ös faktorszámú spray van itthon.
Bénianyu, érdekes, amit írsz...t.i. lesarkítva a faktorszám az a szorzó, amennyivel többet tölthetsz el napon leégés nélkül ha használsz kencét, mintha nem. Kicsit érthetetlen, szóval ha a napon valaki 10 perc után kezd el pirosodni (nem is leégni), akkor egy 10-es faktorú kencével ennek tízszeresét töltheti el.
Én egyébként azt hallottam, hogy az 50+ faktorosakat nem ajánlják...de ez még tavaly vagy tavaly előtt volt. Látom közben, hogy Alziza leírta az okokat.
A hisztit sajnálom, remélem, Beni mindig jól fog időzíteni.
Figy, én úgy gondolom, hogy már ilyen pici korban is kimutatható a vérből, ha valami gyulladás van, ugye jellegzetes tünet, ha valakinek magas a vérsüllyedése, mert az utal(hat) valami betegségre. Mi is ezért megyünk.
Gab, nem nézem meg a H.K.-t. Van helyette N.Y.C.S.I. Legalább nem idegelem fel magam...
Kimike, amit én láttam, azokra az a piktogram volt feltüntetve, hogy a felbontástól számítva 12 hónapig jók. Nekünk ilyenek vannak, nem tudom, a többinél hogy működik.
Hasonló teszt a napszemüvegekkel is volt...ott meg az volt, hogy a drágábból hiányzott az, ami az olcsóbban megvolt, és fontos lett volna.
Milánnak javulást!
Marcy, huh, nem semmi gázszámla. Édes kicsi nőci a gázosoknál...
Meteor, na mi ezért diktáljuk be minden hónapban az óraállást...így csak azt fizetjük, amit elhasználunk.
Amandi, érdekes, amit írsz. Egyébként simán lehet, hogy tetszett neki...szerintem ehhez a szexuális élethez semmi köze!!!
Jó lehet ez a gyerekfodrászat, mi is megoldottuk itthon. Egész jól tűrte a fiatal úr.
Alziza, kimaradt, bocsika, szóval a
lányodat Isten éltesse szülinapja alkalmából!
Gab, jaj, ne már, olyan édesek Meske fürtjei...
Preni, tudom, nem kárpótol, de
Isten éltessen sokáig!A rákszűrést sajnálom, remélem, a keddi eredmény jó lesz.
Juca, ez vicces, Peti meg mutogatja, hogy vágjam le a körmeit. Mostanság már nem egyszerre vágom a kezein és a lábain, hanem szükségszerűen, de minden alkalommal mutatja, hogy a "kimaradt" két végtagján is végezzem el a műveletet.
Simogatás, mi?
Menyasszony, nem tudom, mi baja lehet Fanninak, de a másik fórumon, ahol előfordulok, egy ikerpárnak hasonló baja lehetett, ők Zoviraxot kaptak.
Wawel, gratula! Apöti=apa becézve...jobbat is tudnék, leírjam? Apöti=apa kukija.
Na megyek alukálni, holnap hosszú napunk lesz.