Sziasztok!
Andi - nagyon szép vagy és Barbika is gyönyörű! Jó páros vagytok ti ketten
Amúgy jó kis alakod van, nem tudom elképzelni, hogy most ne néznél ki jól fürdőruciban!
Ancsa - egyetértek Andival, a 18-19. héten még én sem éreztem ennyire intenzíven, hogy mozog a baba! Jövő hét keddig most már nyugodj meg, ott majd kiderül, hogy van-e gond a szívével! Biztos minden rendben lesz!!! Egyébként még az is lehet, hogy az, hogy te fekvésre vagy ítélve, kihat a babára is, esetleg kevésbé izgága, mint annál a kismamánál, aki egész nap jön-megy, dolgozik, mozog intenzíven!
Nyugtonmalac - én is 6-7 kg többletnél tartok
Nem tudom, sok-e vagy kevés, de ez van. Előre is jó hétvégét, jó horgászást, kevés esőt!
Peva - ne foglalkozz a kérdezősködőkkel, kit érdekel, hogy mit hisznek és mikor tudták meg, hogy fiú vagy lány lesz-e a gyerekük, a lényeg, hogy te mit tudsz és mikor!!! Ha nagy a pocid, nagy a pocid és kész, más meg, akinek kicsi, nagyot akar
Kutyusod tündériek, ahogy fekszenek ott egymás mellett
Én is nagy kutyás vagyok!!!
LKata - én sem aludtam jól, biztos a frontok miatt és nekem is zakatol a szívem, ha pl. sokat gyalogolok és azt figyeltem meg, hogy a 2 emeletet a lépcsőn nehezen teszem meg, esküszöm, kifulladok, mire felérek
Mi megvagyunk, a mai nap elég melós volt, nehezen telt el a mh-en töltött idő, aztán volt egy értekezletünk, majd mentem turizni, de jól elfáradtam, mire hazaértem, viszont ettem és aztán nagyon sokat és elég erősen rugdosott a kisasszony
Szerintem a fronttal volt baja, átaludhatta (jó neki)!
Felteszek képet a rucikról és a múlt heti hasamról, várom a többi hasas képet, hogy kinek mennyit nőtt már!!!
Ildi