Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ma egy tanulságos esettel kezdeném, amit a buszon figyeltem meg: busz végállomásánál felszált egy anyuka, kenguruban egy kb. 8-10 hónapos gyerek, sokan voltak, ő későn szállt fel, nem jutott ülőhely, így ő is a forgó részen állt meg, mint én. A két ülő emberke, egy fiatalabb nő és egy negyvenes krapek oda se néztek, ő csak álldogált, nem lehetett könnyű persze a gyerek, de a két embertárs fel sem pillantott... bennem meg csak úgy forrt a méreg, hogy ezek szándékosan nem néznek fel, vagy csak ennyire nem érdekli őket a külvilág és bambulnak????? Már öt perce azon gondolkodtam, hogy szóljak nekik valamit finoman vagy se, amikor 2 megálló után, amikor már árértünk Budára is a Nyugatiból, a fickó végre felpillantott és átadta az anyukának a helyét (persze két megálló múlva megint leült, mert kiürült a busz), a fiatalabb nó meg hirtelen eltette a Metró újságot, amit addig olvasott és csak nézett maga elé...
Hááát, megvan a véleményem az emberekről, ez az abszolút figyelmetlenség netovábbja, vajon ránk is hasonló sors vár tömegközlekedésen?????
Az, hogy nekem nem adját át a helyet, mert a kabátban max. kövérnek látnak és nem pocakosnak, az egy dolog, de ha már egy kisgyereket se vesznek észre???
Egy hét múlva szerdán megyünk Szilvussal a terheléses cukorvizsgálatra, tegnap este kiváncsíságból megnéztem az eddigi vércukoreredményeimet és még terhesség előtt és alatt is megegyezett, mindig 4,4 volt, na majd most meglátjuk, mennyi lesz...
Kirmon!
ne izgasd fel magad az orvoson és a vizsgálaton, mert nem éri meg. Örülj neki, hogy tényleg nincs semmi komoly probléma...azt nem mondták neked előre, hogy ilyen előfordulhat, ha már nem szeded a gyógyszert? ez nyilván nem egyedi dolog, habár én nem értek hozzá...
Tényleg, nem lehetne megnézni a táblázatunkban, hogy eddig hány kisfiú és hány kislány várható, ha már valaki tudja a nemét? Kíváncsi lennék az arányra!
Andi