Sziasztok!
Csak idejutottam én is... Nemtom mi történt velünk, nemrég még volt egy csomó szabadfelhasználású időm, mostanában meg... Talán az,h mostanában sokat melóztam esténként, de most végre elfogyott a fordítani való. (Úh neki kell állnom a szakdogáimnek, mert sosem lesz belőlük semmi...)
És B leszokott a délutáni alvásról, így többnyire kint vagyunk inkább. (Délelőtt alszik 1,5-2 órát, ezt igyekszem naggyon hasznosan tölteni,h du.ne kelljen m ár házimunkázni, csak gyerekezni.)
Ma volt az ovis évzáró, amit kicsit beárnyákolt, h az egyik ónénit átteszik egy m ásik csoportba. Az én lányom mind2 ónénit szereti, de sok kislány inkább őt, és a szülők is teljesen ki voltak akadva, vacak volt a hangulat. A végén Pt alig lehetett elhozni az oviból, és megkérdezte,h ha nyáron nem leszünk sztendrén, akkor majd ugye mehet oviba. Eszembe jutott,h tavaly ilyenkor mennyre aggódtam, meg odavoltam,h ovis lesz a gyerekem...és most itt tartunk.
Ez nagy mázli! És bevallom, nekem is fog hiányozni az ovi, mert m ostanában néha nehéz nekem összehangolnom a 2 gyerekem igényeit, és most 2,5 hónapig sokat leszünk 3man (tavaly még minden más volt, mert B olyan picike volt.) Meg olyan jó kis daily routint adott az ovi, most építhetek föl egy újat. Viszont szuper lesz, amikor sztendrén leszünk (leszmítva az enyhe kényelmetlenségeit a viskónknak), meg megyün ka Balcsira is (messzebbre nem, innen is föl kell majd jönnie Apjuknak dolgozni min.1x...jó kis családi nyaralás lesz...) Valahogy nincs nyár-hangulatom (még), pedig mindig is ez volt a kedvenc időszakom.
Bről: kb 4 Pvel ér föl... Ma megevett egy darabot az oviban a padból... Mindenhova fölmászik...csoda,h még nem esett sehonnan igazán nagyot (bár résen vagyok). Pár napja már a rácsoságyból is kimászik (küldjétek a mókusokat, de néha be kellett zárnom, mert önveszélyes). De a legjobb,h dumál, nagyon sok szót mond már, néha 2 is összekapcsol, énekeket tud, egész elvont dolgokat is megért, néha csak leesett állal lesek. Ilyen szavakat mond: golyó, kődök, repcsi, enni , inni (folyton eszik), néni, bácsi, labda, hííta...ja, és fölsorolja az egész tág családot, beleértve a kutyákat is (a megfelelő szűk családban elhelyezve).
És Curse, ő is produkálja magát, rendesen szerepel, és rá van kattanva a pasikra, és nem csak a családban, mert a Tesóm pasijával is elment kézenfogva sétálni, pedig őt utoljára kb fél éve láthatta és össz.2 szót tud magyarul kb.
P: egyik napról a másikra abbahagyta a firkálást, és azóta embereket, virágokat, fákat, napot és esőt (felhőkkel meg pocsolyával) rajzol. Nem tudtam,h ez így pikk-pakk kezdődik. És ma volt utoljára kiscsoportos, hamarosan középsős lesz, és nem ő lesz az egyik legkisebb a csoportban. Ez egyelőre elképzelhetetlen nekem, majdnem annyira, mint 1 éve az,h ovis lett...
Hát, kb ez van velünk, bocs,h kicsit hosszú lett.
Votiv már teljesen eltűnt innen?? De miért? Biztos van oka,h nem ír... Sajnálom!!
Curse, Nagyidnak soksok++++++++++!!!!!
Minden betegnek és vizsgázónak is rengeteg ++++++++++++++++!!!!!
Leendő meg újdonsült kis ovisoknak örülök!! (Bálint, Lindi-gyerkők) Remélem nektek is olyan jól alakul majd az ovi-dolog, mint nekünk.
Johi, jajj de izgi ez az esküvő!
Sztem mindegy,h fehér/színes/akármilyen lesz a ruha, lényeg,h széééép leszel benne!! (Nekem ekrü színű volt, húú, de szép volt, sokat vacilláltam,h hófehér legyen-e, de aaannyira szép volt az a ruha...húú, soha többé nem lesz rajtam olyan, brühühűűű!)
Bringázó Ábel és zongorázó Kamilla éééédesek!
Szrek, nyugi kellegy kis idő, amíg Ábel ráérez a brigázásra, ill az egyensúlyozásra, Pnél is így volt! -10kg wáó, klassz vagy!!!
Zuzi, komatál sztem is nagyon jó szokás! Főleg, ha hozzák, és nem maradnak mellette sokáig...
És én is utáltam, amikor Anyós beköltözött a konyhámba (azonnal rástartolt, amint bevonultam a kórházba). Első gyereknél 3 hónap után már k önyörögtünk a családnak,h ne hozzanak már kaját, boldogulunk (az elején még nagyon jól jött), a másodiknál már nem voltak ennyire lelkesek, akkor 1-2 hétig tartott a kajahordás (pedig akkor nagyobb szükség lett volna rá,h Pnek legyen időben rendes kajája).
Séta: P egy darabig nem volt hajlandó engem egyedül hagyni Bvel, úh hiába jöttek őt sétáltatni, az esetek 90%ában nem akart lemenni. (Aztán volt,h inkább Bre vigyáztak és én mentem vele, de itt klappolnia kellett a dolognak az igény szerinti szopival, ami nem volt egyszerű).
Na, eldugulok, nem muszáj nekem azonnal behoznom a lemaradásomat...