Hello Lányok!
GYorsan visszaolvastam, remélem sok mindenre emlékszem...
Lanta: Karod nem semmi! Az enyém is hasonló volt, mondtam is a férjemnek, hogy tök égő pl. a boltba, nehogy azt gondolják, hogy szétlövöm magam nap mint nap...
És a kilóid miatt meg irígykedem!!
Eszike: Képeslap nagyon jó ötlet, nekem is jól esne ha én lennék ilyen helyzetben! Megy a drukk, hogy a terheléses cukor ne végződjön rókával!
Szeder: Azért remélem nem leszel fejfájós a 3. trimeszterben... azért az durva lenne! Bence nem csodálom, hogy az osztály macsója, az iwiwen is olyan helyes gyerek!! Meg a tesó is..még ha ő nem is macsóskodik..
Márti, Bagzerka: grat az ovihoz! AZért ez így nagy könnyebbség lesz!
Minyu: Hát Te továbbra is ügyes vagy... csak ámulok és bámulok
A.m: grat a súlytartáshoz!!! Nagyon ügyes vagy, hogy tudtad tartani és nem híztál!! És hát az energiád sem semmi!!!
Konan: Sajnálom, hogy 10 napig szóló leszel, de hidd el, hamar el fog telni! Csak gyere sokszor Bnetre.. és repülni fog az idő..
Anyoooka: Én is szoktam érezni nyomást, de nálam tök rendszertelen, nem tudnám mensihez kötni. Sőt igazából én azt sem tudom, milyen a mensis fájdalom, mert nekem soha nem járt fájdalommal..
Mindig csak akkor tudtam, hogy meg fog jönni, ha már megjött...
Honey: Örülök, hogy jelentkeztél, annak meg még jobban örülök, hogy végre BOLDOGSÁG olvasható ki a hozzászólásaidból. Biztos vagyok benne, hogy ehhez az is kellett, hogy kicsit otthon légy, lazíts...
Sarkantyúka: Köszi a hiányolást, vagyok, csak tegnap légkondit szereltek nálunk és egész nap ki volt kapcsolva a gép.
Veled mi a helyzet?
Blúmi: Ti jól vagytok?
Rólunk: Ahogy írtam, tegnap végre beszerelték a légkondinkat, úgyhogy ha akarom, végre ki tudom zárni az életemből- és a lakásból- a meleget!
AZtán egész délután takarítottam, meg bútort tologattam..(de csak a gurulósakat, ami könnyű).
Nyaralás: Az útlevelem lejárt, és nem akarok most csináltatni, mert kissé nagy lett az arcom
.. na nem azért mert beképzelt lettem, hanem mert kitokásodtam
... és vagyok annyira hiú, hogy nem akarok kövérfejű Bejcit nézni az útlevelemben x évig... úgyhogy a szokásos tengerparti nyaralás idén elmarad, helyette sokat leszünk Balcsin, de az nekünk nem annyira nyaralás, mert férjem is, én is balatoniak vagyunk... azért jó lesz!
Hát végre itt a hidegfront! De már nem tudom, hogy örülök-e neki. Múltkor - sok kismamával együtt- engem is tök megviselt, meg hát ma sem keltem éppen jobb lábbal..
Korán reggel kötözködtem a férjemmel, túl vagyok egy bőgésen- aminek semmi értelme nem volt, nem is csinált semmi rosszat! De én egy-egy vita alkalmával annyira tudom magam sajnálni...
Ráadásul tök rosszakat álmodtam éjjel (ezeket inkább le sem írom, annyira gáz).. szóval nem tudom milyen lesz a mai napom...