Új privát üzeneted érkezett!

Monee!

Hehe! :twisted:
Anyámék bejglije a kutyanevelés csődje volt ilyen szempontból. Még kutyaiskolában is voltak. Oktató mondta a behívás gyakorlásánál, h. anyám dobja el a labdát, a kutya meg majd vissza fogja hozni. Hittük is, meg nem is.
Labda el, kutya boldogan utána. Visszahívás. Semmi. Még egyszer. Semmi. Megint. Semmi. És így tovább v. 10 percen keresztül. Végül az oktatóval együtt kergettük a kutyát, miközben a többiek erősen röhögtek. Némileg én is! :twisted:
Sajnos ez náluk fajtajelleg. Nem igazán okos élőlények, de anyám így is imádja. Én az előző kutyánkra esküszöm, ő erdélyi kopó volt. Mindkettő kopóféle, de ég és föld!

Mered-e otthagyni? Volt már párszor, amíg még kétlábon közlekedett, h. ha nem volt hajlandó jönni, akkor elbújtam egy fa mögött és amikor észrevette, h. nem vagyok sehol, elkezdett keresni, aztán, amikor meglátott, örült és jött velem, v. játéknak fogta fel és hazáig bújócskáztunk. Akkor még működött a dolog.

A motorozás már más tészta, mert pillanatok alatt hallótávolságon kívül kerül, ráadásul a motor is zörög.
Szerencsére Kertváros (többiek kedvéért: panelrengeteg) úgy van megoldva, h. a különböző szektorokon belül nincs autóút, csak járdák, de most rengeteg a biciklin száguldozó tizenéves, aki nincs tisztában azzal, h. a ded egy pillanat alatt irányt tud változtatni és abba még belegondolni is borzasztó, ha átmennének a kis testén egy bringával.
Szóval mostmár egy pillanatra sem lehet magára hagyni, sőt szoros kontroll szükséges, mert csak megy, mint a vak ló.

Most azt játszom, h. 10 méterenként megállítom és visszahívom, ha jön, megdícsérem; ha nekem kell kergetni, akkor elveszem a mocit. Nincs mese! Muszáj, mert ma is majdnem elcsapták triciklin száguldozó 4-5 évesek!!!!!! Akik viszont szülői felügyelet nélkül kerülték meg az egész TVT-i ovit! A jó édes anyjukat! :evil: Ebben a korban még belátási képességük sincs! Basszus! :shock: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Félix neveben koszonjuk a nevnapi koszonteseket! :lol: Kepzeljetek, a franciaknal van nevnap, de nem unneplik...max elmondjak, hogy "Bonne fete!", de legtobbszor meg az sem...ajnadek, meg ilyesmi, az nincs...de mi azert unnepeljuk a nevnapot is :wink:

Rejoka, nalam nincs elfogadhato csalas...ha ez alapjan ervelunk, akkor mindenki tud talalni egy elfogadhato indokot, hogy miert ne fizessen adot! Azt viszont nagyra ertekelem, ha pl. a pekek altalanos sztrajkot tartanak, tiltakoznak miden uton modon...stb...Nekem az fajo, hogy a magyarokra azt mondjak, hogy olyan talalekonyak, hogy mindent "tulelnek"...en jobban orulnek, hogy a "tuleles" helyett felvallalnak az emberek a "harcot" a jobbert es tanulnanak a masok es a mult hibajabol.
Jahanna egy tunemeny!!! :lol: :lol: :lol:

Monacska, hogy a Norinak milyen edes husis kis labai vannak :lol: ...Nem panaszkodhat a kosztra!!! :lol: ...amig Nori ilyen vidaman mosolyog, nincs okod arra, hogy aggodj, hogy vajon minden jol csinalsz-e... :wink:

Monee, koszi a linket...hasznositom!!! :lol:

Lara, nalunk is nagyon bejott a "suss fel napot" ez most a slager!!! :lol:

Ramboka, koszi a Szirka babas linket....fantasztikus, hogy milyen anyukak vannak...sugarzik a szeretet ezekbol az irasokbol!

Csak megerositeni tudom Norkat : a pszihologusok nem allnak a helyzet magaslatan a gyermekneveles teren...Nekem kb tiz pszihologus kollegam van (vagyis marcsak volt), a legtobbjuk doktori cimmel, es elmondhatom, hogy altalaban szuper problemas emberek...En mar gyartottam is egy elmeletet, hogy pont ezert valasztottak ezt a szakmat!

Mindenkinek jo estet!
alice27

Alice!

Érdekes, mert az orvosi előkészítőjén csupa olyan emberke tervezte magát pszichiáternek, aki maga is vmilyen mentális nehézséggel küszködött.
Bár lehet, h. ők majd jobban meg tudják érteni a pácienseket? :? Nem tudom.

Monácska!

Én a pelenkanélküli nevelést már elvi szinten feladtam az elején. Nem nekem való. Én nagyon lusta dög vagyok. (Egyébként nem kell rohanni a mosdóhoz! Egyszerűbb, ha tartasz több kis műanyag tálkát erre a célra, minden szobában. )
De kíváncsi vagyok, h. neked sikerül-e. Drukkolok!

A pillepalackba kölesgolyó pakolást is Szirkáéktól vettem annó, ő evőpálcikákkal csinálta, az nekünk nem volt itthon. Eleinte szélesszájú palackkal (icefruitos) érdemes csinálni, aztán jöhet a standard. Mostanra már csak az érdekli, h. hogyan lehet rátekerni a kupakot! :D
Továbblépés a fogpiszkálótartó volt. Hihetetlen lelkesedéssel pakolta be a kis lukon a fogpiszkálókat (én csak sütéshez használom).
Szóval nem kell Fischer Price a boldogsághoz! :twisted:

Ja! Boldogság receptje:
Egy flakon Tecsós occsó bubifújó + apa, aki megpróbálja bekapni a bubikat. Garantált a boldog kacagás! :D :D :D

Sajnos a Mondókáskönyvről meg kellett állapítanunk, h. egyes mondókákat mi igencsak máshogy ismerünk, mint ahogy ebben vannak!

Úgyhogy közvélemény kutatás: A "Katalinka, szállj el" kezdetűnek ki hogy ismeri a végét?

A Mondókáskönyv szerinti verzió:

Katalinka, szállj el,
jönnek a törökök.
Sós kútba tesznek,
onnan is kivesznek.
Kerék alá tesznek,
onnan is kivesznek.
Kemencébe tesznek,
onnan is kivesznek.
Szállj el, szállj el!

Hát a dőlttel szedett rész helyett a párommal mindketten az
Imhol jönnek a törökök,
mindjárt agyon lőnek!

verziót ismerjük, pedig más-más tájegységen nőttünk fel.

Szóval, ki hogy ismeri?

Kir!

A te verziódra külön kíváncsi vagyok, remélem jársz erre mostanában!

rambóka

Rami, az ihol jönnek a törökök részt ismerem én de hallottam az első verziót is már!

Kandika elindult az együttgondolás!Nekem 13 óra, majd este ha vége, írok!
Vendég

Norka köszi! :lol: Azért remélem pedagógus létemre jól fognak sikerülni a gyerekeim! :wink:

Mi a koliban állapítottuk meg mindig szobatársammal, ugye több száz ember életébe láttunk bele, hogy senki nem százas...ha jól belegondoltok nem lehet más a végkövetkeztetés... :lol:

nem tudom. amikor relax tanfolyamra jártam, a nőnek mestervizsgát kellett belőle tennie. tudnia kellett mit érzek olyankor. és terapeutáknál az egyik legnagyobb előny, az ún. sajátélmény...rablóból lesz a legjobb csendőr...kábszeresből a legjobb leszoktataó doki és így tovább...

De rami én sokszor nem értelek...miért hozod magad olyan helyzetbe, hogy rohannod kell pocival egy motoron száguldozó másfél éves gyerek után??? Sztm csak ott kellene hagyni motorozni a gyereket, ahol zárt terület van, pl. udvar, vagy a lakótelepen a kerítéssel körbevett játszótereken...máshol eszembe nem jutna egy percre sem, mert életveszélyes lenne...mert a ygerek nem hallja ha szólok neki! te mondod hogy hallótávolságon kívül kerül...akkor hogyan hallaná?? :shock: és egyébként is, el van benne merülve, az élménybe, a száguldásba, nem rád figyel, hogy hallaná meg? meg azt gondolja anya minek ültet motorra, ha nem mehetek vele kedvemre...és még nagyon picik ahhoz, hogy teljesítsenek egy ilyen elvárást, hogy figyeljen a motorra, rád, az útra, magára, kontrollálja önmagát, teljesítse a szavad akkor is ha az ellenkezik az ő ösztöndiktálta parancsaival...ezt később tanulják meg...olyat vársz el Gergőtől, amit még nem tud teljesíteni...és ne haragudj, meg, de ezt sokszor észreveszem rajtad, meg főleg a párodon, hogy nem a gyerek valós igényeit elégítitek ki..előrébb mentek az időben...olyat adtok, és olyat vártok, ami egy 3-4 évesnek kell...vgy 8 évesnek... :oops: bocsi nem szeretnélek megbántani, csak így érzem...van még egy ötletem, de azt inkább majd élőben..nem tudom jól megfogalmazni...

a szabadon motorral anya mellett később engedhető meg...

Kép

Kép
rejo

szállj el, szállj el,
gyönge kis bogárka...(kemencés rész helyett)

nevelés: én nem olvasok semmilyen nevelési könyvet. max. annyit, amit itt olvasok. nekem éppen elég a sok-sok ötlet amiket itt írtok :)

hát a nem-et már drága lányom is érti. ingatja a fejét. :D

tegnap szívtam a gyerekkel :D elmentem barátnős dumapartiba. hazaértem 11re. persze a gyerek megérezte, hogy hazaértem -tök csendben voltam pedig- és felkelt. és örült,hogy otthon vagyok. és úgy gondolta akkor ne aludjunk. apához sem akart odamenni. pedig pisi, sminklemosás stb kellett :)
végül egymás mellett szenvedve fél 2kor elaludt.

viszont nemtom leültetni. folyamatosan fel akar állni. és bárhol :shock:

vizsgázóknak hajrááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Rejo!

Ne viccelj már! :evil:

Az összes Gergő korú gyerek motorozik!
És nem, nem bekerített játszótéren, mert itt olyan alig van.
Ezeket a szektorokat pont azért találták ki így, h. egy-egy óvóda v. iskola körül járdák és játszóterek vannak, h. minél kevesebb veszélynek legyenek kitéve a dedek. Nem kell öt percenként autóutakon átkelni, nincs nagyobb baj, ha kissé elszabadul.
Csak éppen most kell megtanulnia, h. mi is az a kissé! Ezen dolgozunk.

Egyébként meg az, h. nem valós igényt elégítünk ki: Szerinted nem valós igénye a motorozás? Ha nem lenne motorja, amint leérnénk a játszóra, szerezne egyet és azzal száguldozna.
Mondjuk így is az megy. A másik motorja mindig zöldebb! :twisted:

Tudod a Varga Domokos könyvben pl. pont ezt írják le, h. azért mert egy gyerek kicsi, még nem kell tehetetlen kis élőlénynek nézni. Támogatni kell abban, h. kipróbáljon dolgokat, szerezzen siker, és kudarcélményeket. Mert a fejlődéséhez ez is hozzátartozik.
Pl. villahasználat:
Az apja majd szívinfarktust kapott, amikor először adtam a gyerek kezébe villát. Hogy majd kiböki a szemét stb.
Nem bökte ki.
Azt nem mondom, h. egyből eltalálta vele a száját, de soha egyetlen percig nem volt veszélyben, hiszen ott ültem mellette és segítettem neki felszúrni vele a kaját, és segítettem a szájához vinni. Mostanra gyönyörűen eszik villával.
Persze várhattam volna vele, h. majd az oviban megtanítják, de minek? Most van utánzó szakaszban, imádja ugyanazt csinálni, amit mi, miért törjem le a lelkesedését?
Ha jól tudom, ez az egyik legerősebb motiváló tényező a tanulásra, nem?

rambóka

Sziasztok csajszik,

rémesen borongósan indul ez a mai nap......

Betticával mi van ?? Tudunk valamit ?

Tegnap voltam reggel vérvételen, aztán du Arnold dokinál. A Progim tegnap reggel 86,4 volt és 1100 a hcg. Arnold szerint a terhességi kornak megfelelőek az értékek, és valszeg 1 db babszem van. Viszont az UH-n - láttuk már a pöttyöt,szerinte az is a korának megfelelő méretű - látott valamiféle képződményt, ami szerinte nyák, és figyelni kell rá, mert akár bajt is okozhat. :? :roll: Azt mondta, hogy eddig talán kétszer látott ilyet, és akkor egyik esetben sem okozott bajt, de visszahívott hétfőre kontrollra. Ja, és azt mondta, egyelőre nem mondjam senkinek, és ne éljem bele magam. Köszi. Tudom én is, hogy ilyenkor mennyire esendő még a dolog, de akkor is, basszus. Még igazából alig indult el valami, és máris para van.
Pedig én magamtól azt érzem, hogy oké minden.
zsizsik

Bettica???

Kavics, és te merre vagy??

Hunci, ugye ma kell drukkolni neked?

Zsizsik, szerintem meg éld bele magad. Figyelj, nekem most az a legnagyobb tanulság a mostani terhességnél, hogy amit a dokik mondanak, azt osztani kell kettővel, különben belebolondulsz. Mikor most 2 héten belül nem is tudom hányszor írták kartonra hogy fenyegető vetélés, azt nem lehet kibírni, ha az ember tragikusan fogja fel. Fontos a pozitív gondolkodás. A hormonok teljesen jók, a nyák meg mondjon le. Vigyorogj, örülj, hétfőn már meg fogsz nyugodni, sőt szívhang is lesz már lehet.

(Megint jön a kedven szóhasználatom: problémamentes terhesség ?!?! bruhahaha. ja, tudom, mondtátok Kincset, na, ő a kivétel, aki erősíti a szabályt! :wink: )
Vendég

Itt vagyok én is...

Zsizsik: Azért bíztatóak ezek az eredmények! Én is nagyon drukkolok nektek!

Monee: A képről nem jött le, hogy a huzat nagyobb egy picit... Nekem tetszik, na ;)

Voltunk CTG-n... Hát, jól beparáztattak... Mozgás után eléggé leesett Bence szívhangja, úgy hogy rögtön flow, meg amnioscopia... Utóbbinál azt hittem bef.sok... Méhszáj 2 ujjnyira nyitva, nem akarták elhinni, hogy nincsenek fájásaim... No, mind1, holnap ismét CTG, ha szerencsém van, akkor csak az... Vagy még ma megszülök :)
Érdekes lesz így a holnapi ballagás... Még puhítom a párom, hogy jöjjön ő is, ha esetleg hirtelen akció van, akkor ne kelljen átmásznia értem az egész városon...

No ledőlök, mert a derekam leszakad, kicsit megviselt ez a délelőtt.. :roll:

Kép

Kép
bettica

Bettica... nem fogsz te már holnap ballagásra menni! :wink: Azért ne várd meg, hogy ott folyjon el a magzatvized, mert az kissé ciki tud lenni. :wink:

Hamarosan baba lesz!
Vendég

Hmmm Rami itt somolygok magamban, tudtam hogy ezért megkapom a magamét... :wink: :lol:

Hát valamit akkor is ki kell majd találnod, mert pár hét múlva kizárt dolog, hogy tudsz futni Gergő után, lomha leszel nagy pocival, és azt borítékolom, hogy addigra sem fog megállni neked, ha kiabálsz...szóval sztem veszélyes...

Mi 2,5 évesen mentünk Domival bölcsibe motorral, de a aszabályaz volt, hogy végig mellettem...aztán zárt részeken, pl. bölcsi udvarán száguldozhattak...

(a másik meglátásom különben az volt, amit tegnap írni akartam, hogy sugárzik az írásaidból, hogy te tulajdonképpen élvezed, hogy Gergő ilyen...hogy eleven, rosszcsont...nem igazán panaszkodsz te nekünk, hanem inkább büszkélkedsz... :wink: hmmm? szóval nincs igazándiból problémád azt hiszem...de ezt én érzem így, ez az én meglátásom, lehet te máshogy érzed...de gondolkodj el rajta...)

Rami a valós igényt nem a motorra értettem...szted én kis tehetetlen hülyéknek nézem a kisgyerekeket? Sztem nem. támogatom, hogy kipróbáljon dolgokat, szerezzen sikerélmyént, néha kudarcélmény is... (azt kevesebbet).
csak ne menjen ez esetleg az anya rovására...de te azért nem motorozol gondolom, szóval nem tud utánozni abban, hogy járdaszélen vagy sarkon megállok... :wink:

Kb. óvodáskorban megy az szuperül, kiscsoportban már, hogy a fáig elfuthatsz, elmotorozhatsz... másfél évesen még nem...szerintem...

de te látod majd pár hét múlva hogy mi lesz, ha nagy lesz a pocid.

és félre ne érts, nem a nevelési módszereidet minősítem, nincs hozzá jogom, nem azt mondom hogy rosszul csinálod. csak saját tapasztalatból azt mondom, egyenlőre felesleges dologba fektetsz energiát, mert még nincs itt az ideje...

Alice nagyon jó dologra világítottál rá, én is képviselem a nagy magyar valóságot...tényleg nem az a jó, hogy sajnálom a pékeket pl. és azt mondom hát nekik lehessen csalni...tényleg nem ez a jó megoldás...hanem hogy harcolják ki hogy csalás nélkül is jó lehessen nekik...

de valahogy ez magyaroknak nem jut eszükbe ha bürokráciáról van szó, miért nem? :shock:

Kép

Kép
rejo

jajj Zsiszik azért ezek nagyon jó hírek, baba a helyén, nyák semmi nem lesz, de jó volt régen, hogy nem volt Uh. amin mindent meglátnak a jó szemű dokik, azt is amit nem kéne, pl. amnioszalagot, nyákot... :wink: :lol:

Bettica drukkok nagyon mennek!

Kép

Kép
rejo

Norka igen, most nem kell, mindjárt indulok...

Bettica itt baba lesz!

Zsizsik, itt is baba lesz úgy 8 hó múlva, nincs itt gond!
Vendég

Sziasztok!

A mai napom ganéj............ Tegnap is fájt már a fejem, ma aztán rá is kontrázott. És elérkezett a 3-4 hós baba körüli "hullafáradtság szindrómám". Legszívesebben a fejem sem emelném fel, ha meg mégis, akkor max annyira, hgy a kaját belefetyeljem, mint a kutya, és rámorogjak arra aki hozta. :roll: :wink: :shock:

Szóval mivel elállt az eső, ezért elmegyek és elintézek milliónyi dolgot a ballagással kapcsolatban és délutánra megpróbálom magam nem emberevő formába hozni!

Tegnap volt egy htalmas zuhi, a férjem pont akkor ment masszíroztatni. MOTORRAL! Ááááá, nem ázott szarrá nagyon! Se a motor!

Zsizsikem!
Rendben van minden! Lelkesen, boldogan előre nézni, várni a holnapokat és hajtani most a napokat kicsit! De ne aggódj, hogy be ne vonzad a bajt jó?????????

Csakegy!
Lillának is melege volt szerintem nagyon! Nem is csodálom, hogy csak a folyadék meg a savanykás gyümölcs volt a nyerő nála! Ismerve őt, ezt hamarra be fogja pótolni!

Bettica!
Ha lesz erőd írj ide is mikor indultok, szerintem sem mész te már holnap sehova!
Emlékszel, én is még főzni akartam, lett belőle egy Nóri!!!
Fúúúúúúúúúúúúú! Nagyon izgulok!!!!!!!
Vendég

Hunci!!!

DRUKKKKKKKKK

(Írj majd, hogy hogy sikerült)
Vendég

zsizsik: nyugi, valszeg szokás szerint tévednek... nálam is talált legutóbb a kórház legjobb UH-sa amnionszalagot is és bevérzést is... ami persze nem is volt...
Vendég

Hali!

Nem volt délelőtt internet, elromlott valami a rendszerben. Nehezen ment az idő, pedig folyamatosan varrogattam valamit. :)

Héj csajok! Ez nem ér!
Most mindenki jól kibeszéli Betticából a gyereket, aztán ha Bence mégsem jön ki, Betticáé a csalódás. Had legyen úgy, ahogy ők akarják. :) (Mellesleg én is szurkolok! :lol:)
Minden esetre az én telcsim bekapcsolva, hátha jön jó hír. :wink: :D

Bettica!

Holnap veszek anyagot a szopispáncitokhoz, és a hétvégén össze is dobom, hogy hétfőn mehessen a postára. :D

Rami!

A TVT-s doki nem rossz ötlet! Gondoltam már én is rá, csak nem tudtam, hogy milyen ott az orvos. Itthonról a TVT viszonylag közel van nekünk, nem kell átmászni a városon, van parkoló mindig a közelben és busszal is el lehet érni könnyedén. Ha meg esetleg valaki más őrzi a gyermeket a családból Pécsen, akkor is jó!
Írd meg priviben légyszi, hogy hogy lehet elérni az ottani dokit, fel szeretném hívni.

Hunci!

Drukk-drukk-drukk! :wink:

Zsizsik!

Szeresd, akard és nyugojd meg, semmi mással nem tudsz most a babókának segíteni. Befolyásolni nem tudod az eseményeket, de ha bajságra koncentrálsz, lehet hogy tényleg baj lesz. Szóval csak pozitívan! :D
Mellesleg itt megint elő jön az, hogy mi a fenének (persze, értem miért) megy az ember ilyen korán orvoshoz...

Csakegy!

A korai orvoshoz menésről jut eszembe!
A kistesó első szülinapján fogunk vonalzót kapni Tőled? :lol:
Írj anyósnak egy smst, hogy mi van, azt jónapot, csináljon amit akar. VONALZÓT! :D

Mona!

És a pihi?
Állítsd csatasorba a családot és aludj egy nagyot! Neked is jár! :wink:

A szeptemberi babás fórumon, most elég sokan el vannak azzal foglalva, hogy a 28.-30. hét között pihizzenek sokat, mert állítólag ilyenkor a legnagyobb a koraszülés esélye.
Tényleg?
Én nem pihenek többet, sőt talán kevesebbet is mint eddig... Hétfőtől szerdáig kerteztem délután elég sokat, fűt nyírtam, a kisebb téglákat hordtam a Férjemmel, most vasárnapra meg egy közepesen nagy családi partyt tervezünk itt nálunk. Feküdnöm kéne?!

További kérdés:
Erősen gondolkozok rajta, hogy rendes cumisüveg helyett, mindjárt veszek egy Habermant. Tudom, Ti itt nagyon sokan használtátok és jók a tapasztalatok. Igazából az érdekel, hogy megéri-e mindjárt első beruházásnak ilyet venni? Mona írta asszem nem rég, hogy ő azt az ezer forintot is sajnálja amit az Aventre kiadott, mert a Haberman annyival jobb. :?:

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lányok! Help!

Ugye voltam ma reggel CTG-n és mivel valamit nem találtak rendben csináltak amnioszkópiát. Akinek már volt már ilyenje az segítsen nekem légyszi. Előre bocsi a témáért... Mondták, hogy egy kis vérzés belefér, de nekem már a wc papíron elég sok volt (kb a felét összekentem) és a betétemen is. Alvadékos is meg friss is... Most szaladjak be a kórházba vagy várjak pár órát, hátha elmúlik?
Nem akarom feleslegesen a páromat sem felizgatni...

Kép

Kép
bettica

Bettica!

Hívd fel a dokidat! Vagy a kórházat, tök mindegy.
Várom nagyon hogy mi van!

Monee

monee85

Bettica!

Nekem 8szor volt amnioszkópiám, mindig vérezgettem utána!! Ez azért van, mert megbabrálták a méhszájat! Ha azóta nem volt több mennyiségű vér, szerintem nincs gond!
Vendég

Köszi Monee, Ági...
Bocsi, közben higgadok, csak hát az ember jó eséllyel ilyennel nem találkozik minden nap. Ráadásul a fiamat sem tudtam felkelteni, szóval eléggé beparáztam...
Lepihenek, aztán meglátjuk mennyi lesz még... Remélem már nem sok, mert ki fogok estére készülni ;) Ja és persze apa is...

Kép

Kép
bettica

Jaj tényleg! Kocsi...
Aki vett már használtan babakocsit: mit kell nézni, hogy ne legyen nagy bukta?

Apa menne lassan el azért a kinézett Gracoért, csak jó lenne tudni, hogy mit is nézzen...

Kép

Kép
bettica

Bettica!

Hát én egyetlen alkalmat tudok amikor normális ha onnan vér jön, de az most Neked nem aktuális.
Szóval tökre megértem a parát! Ha később is lesz, ugye bementek megnézetni?!

Gyogyós vagyok... apa nem akarja megvenni a kettes számú babakocsit. :( Megsértődtem és bőgni is fogok. :)

Nekem is kéne aludni. :)

Monee

monee85

Bettica!

Nem vagyok egy tapasztalt babakocsi vásárló, de:
- milyen a huzat (szakadt, koszos, stb.)
- mennyire redvás, ki lehet-e tiszítani
- milyen állapotban vannak a kerekek, nem nyikorognak-e, fordul-e rendesen
- patentok, cipzárak rendben vannak-e
- műanyag alkatrészek állapota (mondjuk a karfa állításnál, vagy a hordozó rápattintásnál)
- működik-e minden funció rajta (karfa, háttámla döntés, fék, kerék bolygósítás, hordozó csatlakozás)
- könnyű-e összecsukni
- mekkora helyet foglal összecsukva
- milyen a súlya
- ki van-e kopva a bevásárló kosár alja (azt hiszem, vannak olyan típusok, ahol ez gyári hiba, hogy lelóg a földre ha teszel bele valamit)
- megrázva, megdöntve mennyire stabil a kocsi (nem-e esik szét az első luknál amibe belementek vele)
- megvan-e a biztonsági öv hozzá

Őőő... más nem jut az eszembe.

Monee

monee85

Sziasztok!

Monácska, köszönöm a hiányolást, drága vagy!
olvasgatlak Benneteket szorgalmasan, csak írni nincs időm - Dorka itthona van velem... Tegnap kb. 4x fogtam neki mosogatni, mert:

"-Anya, kakilni kell! Nem wc-be, bilibe!
-Anya, kész vagyok!
-Anya, éhes vagyok!"

És ez így egész nap kb. Igényli, hogy játsszak vele - hiányzik az ovi és a többi gyerkőc - és most már kezdem érezni, hogy nem bírok annyit, mint eddig. Sokkal lassabban készülök el mindennel, de idegesít ha nincs rend körülöttem...

Jobbulást Neked! Ballagás után pihizz egy hatalmasat!
Nóri nagyon édes kis husis! A lábtartás pedig ismerős, Dorka is úgy aludt el most is! :lol: :lol:

Bettica, Te szerintem sem mész holnap ballagásra! :wink: Én legalábbis tuti nem indulnék el a helyedben...
Vérzés. Ha nem erősödik, akkor szerintem nincs gond, de hívd fel a dokidat, hogy megnyugtasson!,

Zsizsik, gratula Pöttyhöz, ahhoz hogy jó helyen van - és ne idegeskedj, nem lesz Vele semmi baj! Bízz a megérzésedben! Tudod, dokik hajlamosak az ijesztgetésre! :wink:

Hunci, mentek/mennek ám a drukkok ezerrel!!!!

Kandika, Rád is gondoltam ma Drága!

Dimet, Rejo, azok a fotelek annyira jók! Anyukáméknak voltak ilyenek gyerekkoromban, de mi teljesen leharcoltuk őket :( Imádtam!!!

Rejo, Johanna hatalmas! Igazi nagylány már!

Rólunk. Tegnap iszonyú szarul voltam, biztos a hülye front miatt. Nem fájtam, csak olyan álomkór volt rajtam mint már régen és fájt minden tennivaló... De ma már tevékenyebb vagyok, hála a hűvösnek!

Friss pocifotó, most csináltam:
Kép 25+3

Kép

Kép
anyoooka

Anyókám, pocifotó gyönyörű!!!És jóóó nagy, nekem 36 hetesen sem volt ekkora :shock:

sikerült, huh...basszus, egy megvan a háromból :lol: jegyeim:4 , 4 , 3
az utolsó csak azért három mert a kedvenc törvényem és elfelejtettem csomó mindent, így jár az aki szeret valamit és áh ez megy, nem nézem át :evil: ...amitől meg féltem, tök jó lett...
nem magam dícséretére, de bár csak 4,4,3 jegyek születtek, többnek értékelem...így utólag...basszus, gyerek mellett...a többi vizsgázó is csak nézett hogy pici mellett bevállaltam vagy 10 jogszabályból álló vizsgát...

na sikerült!!!!!!!!!!!és ez a lényeg, a következőt november körülre tervezem :oops:
Vendég

Hunci, gratula!!!!!! Nagyon ügyi vagy!!! Nagyon-nagyon jó jegyek, főleg úgy, hogy pici gyerek mellett tanultál!

Annyira felnézek mindenkire, aki ekkora baba mellett bevállalja a tanulást!

most már pihizz ezerrel!!! mentek nyaralni valahová?

Kép

Kép
anyoooka

Nyaralni azmegmi???ennél már csak a szexmegmi a kérdés a jobb...amúgy "csak" Tiszakécskére... :lol: pénzhiány okán...várjuk így is a "gyorshajtásom"árát....
Vendég

Tiszakécske :lol: :lol: :lol:
Mikor mentek, ráveszem apát hogy akkor menjünk anyósékhoz, és randizunk egyet! :wink: :)

szexmegmi kérdés jóóó!!! én is tudni akarom...

Kép

Kép
anyoooka

Anyókám,oké nem tudom mikor, attól függ ismerősök mikor adják át a házat, de azért lehetne hamarabb is talizni...el is mehetünk hozzátok, (húú de kemény, meghívatom magam, magunka)kocsival kimegyünk pl, nem kell nagy hassal, gyerekkel, apával bejönni, ki tudunk mi is menni pl, de ez csak ötlet...majd megbeszéljük, ráérek...
azt sem tudom most mihez kezdek...fura lesz "pihizni" és nem tanulni...

most pótolom be a lemaradásokat....Dimet, ezt majd veled is megbeszélem...
Vendég

Hunci, ötlet jó! :wink: :) amúgy sincs anyóshoz mehetnékem ,hihihihi
megbeszélünk egy hétvégét és összehozzuk!

Kép

Kép
anyoooka

Hunci!
Megemelem a kalapomat és mélyen meghajolok előtted! :D
Gratulálok!!! Nagyon ügyes vagy!!!

Igen, ha vége a vizsgának, akkor az ember hirtelen nagyon üresnek érzi az életét. Hirtelen azt hiszi, hogy unatkozni fog és azon töpreng hogy vajon mivel tölti ki azt az időt, amit eddig tanulásnak szentelt! :lol:

Anyoka!
Szépen gömbölyödsz! :D Teccik! :D

Én nagy melóban vagyok... tényleg, kész elnőiesedés. :? Gyümölcsöt fagyasztok a fiamnak. Ma már túl vagyok kettő kilo meggyen.
Dobálom ki a fagyasztó tartalmát.
Találtam nem egészen egy kilo miccshúst! Amit Rejoka szeret. :lol: :lol:

Hétvégén megsütjük. Ha a vendég "magyar" gyomornak nem ízlik, akkor megesszük a párommal! :lol: :lol:

Rohadtul fáj a jobb csuklóm. Alig bírok gépelni! Időnként bele áll a nyavalya és fáj! :roll:
És most éppen ez van! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Iszonyat fáradt vagyok! :(
Nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára! K..va nagy zuhi közeleg az tuti, mert akkor szokott ilyen lenni, mintha ülnének rajtam.

Ma megint volt lehetőségem tapasztalatokat szerezni a magyar Eü. olajozottan működő gépezetéről. :evil:
Belgy.-kardiológiai kontroll. Időpont 10,45.
Ennek ellenére "sorszám" van, vagyis a betegfelvételnél kapunk egy 3 fecniből álló vackot, amin rajta van egy csomó adatunk. Rendeltetésére végül nem derült fény, mert sehol nem kérték.
Hiába ismerősünk a doki, miután a fél váró hőzöng, nincs pofám bekéretőzni (lehet, hülye vagyok, máskor sem nagyon szeretek tolakodni, abból indulok ki, h. az a két betű a nevem előtt nem sorol előrrébb másoknál, meg én magam is utálom, amikor vki erre hivatkozva próbál előnyökhöz jutni). 1,5 óra után elkezd szorítani a cipőm (én hülye, nem a Scholl pacskerban mentem, mert esővel számoltam!), de addigra szerencsére észrevesz a doki és behív.
Vizsgálat közben dumálunk.
Kiderül, h. nincs asszisztens, úgyhogy egyedül vizsgál, adminisztrál, és még az EKG-s nővért is neki kell előkeríteni, ha szükség van a vizsgálatra (nem csak ma, hanem úgy egyáltalán!!!).
Kérdem mikor fog ebédelni? Majd, ha elfogynak a betegek!
Basszus! :shock:
Annyira sajnálom szegényt, mert jó és lekiismeretes doki, de így rövid úton ki fog égni, az tuti!

Hunci!

Én direkt nem drukkoltam hangosan, mert az nem szokott szerencsét hozni, de azért nagyon sokat gondoltam rád!
Örülök, h. sikerült! És szerintem egyáltalán nem kell szégyenkezned az eredmény miatt, gyerek mellett ez kiváló! :D :D :D
Aztán mostantól csak Hunci lesz a világ közepe, úgyis most jön majd a hihetetlen sebességű fejlődés kezdete! Kapkodhatod majd a fejed! :wink:

Rejo!

Sokat javul a helyzet ezzel a visszahívom-megdícsérem módszerrel. Már vigyorog huncutul, amikor jön vissza felém, szóval sikerült a leb@szás helyett játékba fordítani a dolgot.
Eddig egyébként azért nem volt gond, mert általában csak akkor mentünk le, amikor a párom hazaért, ő meg simán utolérte.
De most megpróbáljuk kicsit előrébb hozni a fektetést és emiatt 7-fél 8-kor muszáj feljönni. Akkor viszont fél 6-kor le is kell menni!
Apa busza viszont csak 6-ra ér be! :?
Szóval ezért merült fel a probléma, ami eddig nem is volt probléma.

Basszus, ma a buszon annyira kiakadtam!
1 óra körül jöttem haza, és volt egy csaj babakocsival, kocsiban egy olyan 1,5 éves méretű kiscsaj a végső kimerülés határán: rongyit gyűröget, ujja a szájában és sír folyamatosan. Az anyja valószínűleg örülhet, ha le tudja majd tenni, amikor hazaér és nem pörög túl (mi is jártunk már így a deddel).
Busz elejében nyanya fennhangon hisztizik, h. miért hagyja, h. üvöltsön a gyerek, miért nem önti már le egy pohár vízzel, mert ezt nem lehet elviselni, szálljon már le!
Filóztam, h. elővegyem-e a vizemet és leöntsem-e a nyanyát, hátha nála beválik az ötlet? :evil:
De aztán csak megkérdeztem, h. meg ne fojtsa-e a gyereket az anyja? Erre csönd lett!
Taplóarcú némber!
:evil: :evil: :evil:

Az a legnagyobb baj, h. ilyenkor a szülő a tekintetek kereszttüzében egyre idegesebb lesz és a végén a gyereken csattan az ostor, pedig szegény csak teljesen ki van merülve.
Az emberben felmegy a pumpa és képtelen 3-ig számolni!
Basszus, ma minden vállalat rendszeresen rendez managertréningeket, a szülővé váláshoz viszont nem kell résztvenni semmilyen felkészítőn!
A középiskolákban sincs olyan, kommunikációval foglalkozó tantárgy, ami a társas viselkedés alapjait adhatná meg (pedig szerintem mind a tiniknek, mind a szüleiknek hasznára válhatna!).
Ha valakit érdekel a Gordon módszer (PET: szülői eredményességi tréning avagy "értő figyelem" címszavakkal lehet rákeresni), érdemes utánaolvasni, h. naponta hányszor megyünk bele a saját kommunikációs csapdáinkba, mind a párkapcsolatainkban, mind a gyereknevelés terén.
Csak félő, h. a velünk született beidegződéseket nem lehet egy 4 napos hétvégén megváltoztatni! :(

Kavics!

Nektek is elvették a nyelvvizsgapótlékot? Vagy ez csak helyi spórolás?
Asszongya: ....nem jogosultak idegennyelv-tudási pótlékra az oktatói és tudományos kutatói munkakört betöltő közalkalmazottak és a rezidensképzésben résztvevők.....
Akkor vajon ki jogosult? :shock:
Mert félő, h. pont az a 3 csoport használja az idegennyelvet legtöbbet!
Menjenek a p.......! :evil: :evil: :evil:
(ma agresszív kismalacos napom van! :twisted: )

Zsizsik!

Próbálj meg holnap elmenni egy másik dokihoz is, ha nagyon idegesít a dolog (engem is nagyon idegesítene), jobb, ha megnyugtatnak, mert az idegeskedés tuti nem használ egyikőtöknek sem!
Próbálnám azt mondani, h. nyugi, nem lesz semmi baj, ha ez az én számból nem csengene kissé hamisan.
Inkább azt mondom, h. próbáld lekötni vmivel a figyelmedet, h. ne ezen járjon az eszed állandóan!
Könyv, TV, videó (tudom ma már DVD! 8) ), bármi!

Bettica!

Én a helyedben már nem mennék túl messze a kórháztól, pláne nem a hétvégi dugók idején! Már feltéve, h. X helyen akarsz szülni, és nem vmelyik közeli ügyeletes kórházban az ügyeletesnél! :wink:
Amnioszkópia? Már a gondolatától is rosszul vagyok! :shock:
Meg úgy elképzelem belülről: ded éppen szundít, erre alulról vki bevilágít és bekukkol! Brrrrr!
:evil: És még vérzik is??
Jajj! :shock: :shock: :shock:
(Asszem mégsem megyek bele, h. 1 héttel hamarabb befektessenek!)

Anyóó!

Csodálom, h. bírod!
Én kicsit tartok tőle, h. mi lesz itt később! :shock:

Monee!

Szerintem nem kéne feküdnöd. Az azért túlzás.
De a téglahurcolás nem kismamáknak való! :!:
Szóval csak lájtosan!
Bár Gergővel én is mindig azt mondtam a páromnak, h. "Csak terhes vagyok, nem béna!" :twisted:
Mostmeg vhogy nagyon terhes vagyok! :shock:

rambóka

Hunci: Gratula a szép eredményekhez! Egy ekkora gyerek mellett ez nagyon is szép eredmény! Le a kalappal előtted...

Monee: Köszi a leírást, továbbítottam a páromnak :lol: Mondtam neki, hogy nézzen meg rajta mindent, minta autót venne :D abban szakértő :)

Rambóka: Szerencsére nincs messzebb anyuéktól a kórház, mint itthonról :roll: És talán a párom munkahelye is csak +10percnyire van, mintha hazajönne...
Mindegy, lehet nem megyek holnap sehova. A derekam már igencsak lüktet periodikusan (kb 10-15percenként), bár ezen kívül semmi extra... Gondolkodom egy jó kis meleg zuhanyon, attól kiderül, hogy ez most micsoda... Lassan hazaér a párom és akkor már bármi lehet :)
A ded jót szundított a CTG alatt.... Szegénykémet felébresztették azzal a berregő izével. Hát majdnem kiugrott az oldalamon :lol: Úgy sajnáltam :) De aztán megemberelte magát, mert produkált még 3x jó kis ficánkát ;)

No, megyek zuhany alá... Majd jövök még (vagy üzenek :D )...

Kép

Kép
bettica

Bettica!

A végén még úgy leszel mint Kincs volt. :lol:
"De nem fáj?" "Nem." "Biztos nem?" "Nem." "Másnak ilyenkor már nagyon szokott fájni, szívjon egy kis gázt..." :lol: :lol:
Hajrá zuhany! :D

Kíváncsi leszek megfelelő-e a verda. :lol:

Nekem is megvan a kettesszámú városbajárós álom babakocsim! Már csak apát kell rábeszélni, hogy az itthoni terepjárót nehéz betuszkolni a csomagtartóba. Ma lett volna a demonstráció, de most meg csöpög az eső. :evil:

Anyoo!

Szép pocak! :D
Dorka már nem is megy a nyáron többet oviba? Vagy most betegszabin van Veled otthon? Teljesen nem vagyok képben.

Nyaralás:
Komolyan még én sem hiszem el, de hétfőn megyünk egy hétre Balatonfüredre nyaralni. Ez ilyen céges biznisz, ráúszással lehetett helyeket foglalni, egészen jutányos áron. Amikor én csináltam a foglalást úgy tűnt, hogy az "elküld" gomb lenyomása előtt, az utolsó helyet is legfoglalták előttünk. Nem is foglalkoztam vele tovább, minek törjem rajta magam. A céges e-mailhez ugye itthon nem férek hozzá, tárgytalannak tekintettem a dolgot.
Erre most hív a Hotelből a nőci, hogy akkor ugye megyünk hétfőn, mert be vagyunk foglalva, stb.?! Először lányos zavaromban azt mondtam neki hogy "nem"... Aztán elkezdett ketyegni a kerék és visszahívtam őket. :D
Hogy hogysem, de van helyünk, teljes ellátással és az üdülési csekkre csak egy tök minimális összeget kell ráfizetnünk az egy hétre. Szóval hétfőtől lelépek egy kicsit. :D
A met.hu szerint nem lesz túl jó idő, de mondjuk nagyon nem érdekel. :) Az a lényeg, hogy egy kicsit nem itthon leszünk és még annyit sem kell csinálnom, mint eddig. Elénk raknak mindent. :D

Rambóka!

Aham, valahogy így vagyok még én is. Terhes vagyok, nem béna, beteg és ilyenek. És fenntartom a jogot magamnak, hogy azt csináljak amit szeretnék és nem csináljak olyat, ami meg nem. Pont. :D
A tégla féltégla volt... a Párom vitte a nagyobb darabokat. :D

Jah, az is kimaradt még, hogy a szopispánci anyagát az IH-val szemben a Nyissz-Texbe vettem. A rózsaszín verziója még ennél is szebb volt... :D

Hunci!

Gratulálok! :lol:

Monee

Monee

monee85

[quote="rambóka"]
írta:
rambókaNektek is elvették a nyelvvizsgapótlékot? Vagy ez csak helyi spórolás?
Asszongya: ....nem jogosultak idegennyelv-tudási pótlékra az oktatói és tudományos kutatói munkakört betöltő közalkalmazottak és a rezidensképzésben résztvevők.....
Akkor vajon ki jogosult? :shock:
Mert félő, h. pont az a 3 csoport használja az idegennyelvet legtöbbet!

Én sosem kaptam nyelvvizsgapótlékot. SOTE ezt úgy intézi, hogy munkahelyi ún. rezidens pótlékot ad. De már nem 3 ügyeletet, hanem csak 1-et fizetnek ki. (mert ugye nagyon megvágták a SOTE költségvetését a reform kapcsán, muszáj volt faragni a kiadásokat)
Szeged: ott elvették a nyelvvizsgapótlékot. Nincs helyette semmi és a 6 ügyelet helyett szintén csak 1-et fizetnek. A többit ingyé.
Abból indulnak ki, hogy kötelező a diplomához, tehát nem jár érte lovetta!
A többi központot nem ismerem, de ezek szerint Pécsett is ez van.

Tudtommal csak a köztisztviselők kapnak nyelvvizsgapótlékot!

Számomra az a legfájóbb, hogy egy nagyon kedves doki ismerősöm, aki a SOTEn dolgozott, két szakvizsgával, két nyelvvizsgával, közel 50 évesen, oktatóként és gyógyítóként, úgy besokalt, hogy otthagyta az egészet. Elment gyógyszercéghez! Persze nem látogatónak, hanem magasabb beosztásba.
Ilyenkor elszorul a szívem. Mert hihetetlenül jól felkészült, lelkiismeretes, nagytudású szimpatikus.

Azért megnéztem volna, ahogy szembeloccsintod a nyanyát vizzel! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bettica: Hajrá:)))

Babakocsi: vegyétek meg jó olcsón aztán ha nem jön be akkor eladod. (Én is pörgetem a kocsikat, most is vettem egy tök jó esernyőkocsit ami a maga 7 kilójával kicsit nehéz nekem úgyhogy most inkább egy 4-5 kilóst keresgélek azt meg eladom ... így megy ez:) (hordozóból viszont csak olyat vegyetek ami max. 2-3 éves és jó minősítéssel ment át az ADAC minősítésen)
Vendég

... vizsga letudva... még 2 és vége a vizsgaidőszaknak... akkor kérek egy év halasztást és Hawaii :))))(nem vagyok hajlandó a suli miatt egy néhány hónapos babát rendszeresen lepasszolni... 1 év halasztással viszont már 8 hónapos lesz akkor meg már nem gond:)
Vendég

HUNCI, CSAKEGY!!!!

grat a vizsgákhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! akkor mindenki ráér már randizni????

rákattantam a lecsora.

kavics, tegyed is el a gyümölcsöket!! finom barackot is. zsuzsi azt imádta a legjobban.

anyooo, mekkora poci!!!! :shock: nagyon csinos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bocs, többieket is olvasom és majd reagálok. de vár egy hegy vasalnivaló.......

Kép

dimet

dimet: jövő kedden vizsga addig tutira nem, utána következő kedden is vizsga de a jövő hét nekem szerintem OK a kedd kivételével... (kell egy kis kikapcsolódás:)
Vendég

nem visz rá a lélek a vasalásra...................................

ja, mitől van az,hogy mióta 3szor850et szedek többet eszek??? :(
merckformint szedek. eddig adimetet. annál nem vol tétvágyam. lehet nem függ össze. sőt. de nem értem........

Kép

dimet

Itt toporzékolok ültömben a gép előtt Bettica!!!!!

Tudom, ne sürgessek én senkit se nem!!! :oops: :oops: :oops:
Szégyellem is nagyon, de olyan nagyon drukkolok nektek.................

Hunci!
GRATULA, GRATULA!!!! Nyah, nagy levegő, és pihenés! Nagyon, nagyon ügyes vagy! :lol:

Csakegy!
Neked is gratula, bár amilyen csípőből szoktad rendezni ezeket a dolgaidat, nem is volt kétséges, hogy sikerülni fog! Még "csak" kettő??????????? Akkor neked még drukkolunk kicsit!

Dimet!
Tudod, át kell állni a szervezetnek az emelt adagra!
Tarts ki egy kicsit!

Háromszor indultunk neki annak, hogy bemenjünk a városba, végül negyedszerre már tényleg nem esett!
De ezzel és a fejfájásos nyűglődésemmel annyira összezatyultam a lányt, hogy ma kb. 3x fél órát ha aludt. Fürdetést, öltöztetést végig üvöltötte. Körmét sem tudtam levágni, karmol, mint a kiscica! De annyira fáradt volt, hogy alig tudtam megnyugtatni és elaltatni.
Rambóka, totál megértem amit írtál, félelmetes, hogy mennyire semmit nem tudsz csinálni. :( Szegény férjem is csak rázogatta a csörgőt, meg mondogatta, hogy nincs baj, meg nyugi, meg ilyenek. de csak az segített, hogy gyorsan felöltöztettem, és mellrevágtam. Ott megnyugodott kicsit, és el is aludt végül. Úgy sajnáltam szegényt, pedig még a holnap is ilyen rohangálós lesz................. Hogy lehet ezt egy ilyen csöppel zökkenők nélkül megoldani???????????????????????????????????? Viszont a nagyot meg nem akarom háttérbe szorítani. Nem könnyű a lavírozás na!
Vendég

Anyóm!

Dorkának sem egyszerű most szerintem, főleg, ha a rossz idő miatt kimenni sem tud a levegőre............
A rendrakás meg tutira meg fog várni, el nem tudod képzelni, hogy a mai nap után mi van a lakásban. Engem is idegesít, de egyszerűen szegény lánykám ma csak kézben és mellen volt csendben, mjég a babakocsizás sem kötöte le.....

Dorka eljátszik egyedül? Vagy foglalkozni kell vele? Úgyértem együtt játszani?

A pocid méretes lett hallod-e! Nem is csodálom, hogy ebben a melegben nem bírtad már........... Még a hétvégén kis enyhülés, aztán megint meleg jön.
Vendég

Na megint sikeresen megnéztük a meccset! :lol:
Én a tv-nek háttal, a gép előtt ülve.
Párom a kisszobából, csukott szemmel (elaludt a ded lefektetése közben). :twisted:
Érdemes nekünk Tv-t tartani! :lol:

Bettica!

Holnap reggel megyek a 16 hetes vérvételre reggel 8-ra, úgyhogy nem fogok tudni benézni, de remélem Monee küld egy sms-t, ha elindul nálad vmi!
Kibeszéljük a gyereket a hasadból? :lol:

Lecsó, tojásleves, uborkasaláta, káposztás cvekedli... Most bármelyiket meg tudnám enni! :roll: Nem is vagyok kívánós!!! :lol:
Vagy az majd csak akkor leszek, ha elzavarom apát, h. a föld alól is, de szerezze be vmelyiket? :twisted:

rambóka

Sziasztok csajok,

ezek frontok..... micsoda dolgokat hoznak ki belőletek.... :shock: :roll: Én sem nem fáradt, sem semmi nem vagyok/voltam, tök nyugisan telnek a napok. Ezen a nyákos dolgon is túl tettem magam, úgy vagyok vele, hogy az fog történni, aminek történnie kell. Én jól érzem magam, nem vérzek, a tesztek egyre erősebbek - még van vagy 10 db, jó lelszórakozom velük :lol: - ha ez a baba maradni és élni akar, akkor úgyis minden rendben lesz, ha nem, akkor úgyis tehetetlen vagyok már. Sodródom az eseményekkel. NEm tőlem függ. Szóval megnyugodtam, és várom a hétfői UH-t. Köszönöm a nyugtatásokat.

Bettica, nagyon mindenórás jelek ezek már..... szeirntem vasárnap már biztos, hogy Bence kint lesz....de izgi !!! :lol: :lol:

Hunci, nagyon gratula a vizsgáidhoz !!!! Én is pici Eszter mellett fejeztem be anno a közgázt, tudom ,milyen nehéz így tanulni.... nagyon ügyes vagy !!!

Monee: talán lesz azért jó idő is, legalábbis nagyon remélem, érezzétek jól magatokat, a környezetváltozás mindenképpen jót tesz majd, jól ki tudjátok pihenni magatokat !

Monácska: szegénykém, eljött a hullafáradtság ideje..... párod remélem azért segít, sőt, biztos hogy segít. Próbáld meg egy-két órára legalább teljesen lepasszolni Nórit, vigye el sétálni őt Tamás, vagy vigye le anyósékhoz picit (ne rettenj meg, annyit kibír a gyerek ) csak hogy ki tudd magad aludni. Az nagyon fontos lenne.

Anyoooo: mekkora poci !!! Gyönyörű !!! :lol: :lol: Én is szeretnék már ilyet...!!

Jaj, csajok, olyan furi, annyira örültem, hogy a fogyással jócskán összement a cicim, erre most meg nő, mint a bolondgomba....megint kezdek bögyös macává válni... és még mekkor lesz... :roll:
zsizsik

Jó reggelt!

Itt nálunk jó tré idő van, szakad az eső éjszaka óta. :?

Zsizsik!

Köszi! :) Szerencsére most még viszonylag fitten tudom vonszolni a kis dinnyémet, úgyhogy az sem fog gondot jelenteni, ha esetleg inkább ilyen mászkálós, 20 fok körüli idő marad. :)
Katának persze jobb lenne ha kivizezhetné magát, de ez minden nyaralásban benne van, hogy éppen akkor van rossz idő, amikor menni akar az ember.

Bögyös maca?! :lol:
Örülök, hogy nyugodt vagy, irtó jó ezt olvasni! :D

Bettica!

Mész ballagásra vagy nem?
Remélem ott nem ilyen az éghajlat, akkor talán van értelme is. Hú, akiknek most hétvégén van és kültéri, azok jól megszívják. :?

Monee

monee85

sziasztok

bettica izgulok én is érted,lehet már szülőszobán..

vizsgázottaknak gratulálok :!:

zsizsik,örülök hogy nyugodt vagy,minden rendben lesz :!: :wink:
a cicik meg had nőjjenek, nekem is azt mondják látják,hogy van tejcsi :shock: én nem is veszem észre,hogy ennyire megnőttek....bár néha reggelre rendesen feszülnek és pizsit is kell cserélnem mert átázik, a melltartóbetétre meddig van szükség lányok :?: végig a szipi alatt :?: :shock:

itt esik :( kiskincs kezemben, bár biztosan kitaláltátok :lol:
oldalakat nézegetek,nem tudom ismeritek e én most akadtam rá..
http://www.vizimano.hu/babazo/mesek
Vendég

Sziasztok!

Anyooo: Fú, tényleg szép pocak!

Zsizsik: Így kell hozzáállni ;) Maradni akar az a baba és maradni is fog!

Mint sejtitek, nem szültem és még csak nem is vagyok szülőszobán. Hihetetlen jól aludtam az éjjel, csak 5x keltem és szinte mindig aszonnal visszaaludtam. Apa is hamar beájult, mondván, ha menni kell, akkor legalább néhány óra alvást tudjon maga mögött...
A mai CTG annyira nem mutatott semmilyen fájást, hogy bevállaltam a ballagást. Szóval most Anyuméktól vagyok. Már meg volt a virágvásárlás, már csak wash&go :D
Ja és tudom, hogy merész vagyok, de gyalog fogok menni a ballagásra és ha bírom, akkor gyalog is jövök haza (ez jelen állapotomban kb. 2x fél óra lesz). Az idő borus csak, esni még nem esik, szóval meglátjuk a séta besegít-e Bencének :)

No, legyetek jók, a ballagás után lehet még jelentkezem.

Puszi

Kép

Kép
bettica

Hihi, a vonalzóm már tud valamit?? :lol:

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?