Mi is történt?
Együtt futottunk a férjemmel, egész jól ment, jó időt futottunk volna, ha beérünk. A cél elött 500 méterrel rosszul lettem. Nem ájultam el, de kiestek dolgok hogy értünk a kocsihoz. Aztán a kocsinál már nagyon kész voltam. Hánytam, zsibbadt mindenem, néha rángott a kezem, nem bírtam még a fejem se tartani, egy üveget nem bírtam megfogni. Ilyet még soha nem éreztem. Úgy beszéltem, mint aki részeg. Aztán jött a döntés, hogy menjünk a mentőhöz. Na addig nem bírtam menni, mert rogytak össze a lábaim. Egy család vigyázott rám amég a férjem elfutott a mentőért. Befektettek, engem meg elkapott a pánik, hogy megfogok halni. Iszonyú volt. Nem tudtam mi van velem és csak hollottam, hogy mondják, hogy akkor ezt meg azt csinálják, mert ez meg az nem jó. Nem a vércukrom esett le, mert az jó volt. Kaptam oxigént az orromba, meg infúziót. A szivem tekert nagyon, oxigén hiányom volt és még erre a pánik, ami jót nem tesz ilyenkor. A részeges beszéd is az oxigénhiány miatt volt, mint megtudtuk. Aztán helyretettek és hazajöttünk. De kemény volt, mert féltem. Kicsit hibás vagoyk, mert keveset ettem és ittam elötte, amihez hozzájött a 32 fok és a víz melletti pára. Tudom ez nem mentség, mert másnak is meleg volt, mégis lefutották. Korizni meg már nem engedtek utána. Röviden vérnyomás szinte alig, pulzus az egekbe, a szívem tekert, oxigén kevés. Itthon még sírtam is, hgoy nem bírtam lefutni, de most már tudom, hogy "nem rajtam múlt"
Ott mondta a mentős orvos, hogy szerinte nézessem meg a pajzsmirigyem, mert igy ránézésre is észrevette, hogy szerinte nincs rendben. Aztán kérdezte, hogy akarunk e még gyereket, meg hogy mi van a mensimmel. Hát ezért kezdtem el a kivizsgálást, de házidokim szerint rendben van a pm-em. De én ebbe nem nyugi bele, mert ahogy néztem a neten, a megállapításához T3-at, T4-et és TSH-t kell vizsgálni a vérvételen, nekem meg ilyen nincs a papiromon. Akkor most miből jelentette ezt igy ki
Én beutalót akartam rendes uh-s, gépes vizsgálatra.
A pulzusomra meg mikor mondtam neki, hogy nincs rendbe vele valami, akkor azt mondta, hogy fussak ritkábban, kevesebbet és lassabban. Azért ez nem egészen igy van szerintem, nem ez a megoldás. Szóval most próbálok továbblépni.
Bocsi, hogy hosszú lettem ide nem illő témával
Petne
Boldog évfordulót
Hányadik, ha lehet tudni
Dezsina
Jó, hogy újra itt vagy
Esetleg egy képet kaphatnánk az útról?
Nyulasz
Kicsit lemaradtam úgylátszik
Találtak valamit, amiért nehezen tapad meg a baba? Miből derűlt ki?
Skrisz
Tudod csak ügyesen előre, annyi pozitív példa van itt, hogy nem mindig sikerül elsőre, de aztán mégis ott lesz a baba a pocakodban