Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz, mi a módja a terheléses cukor és inzulin vizsgálatnak? Hol, kitől kell kérni?

skrisz72

Petne!
Jó ünneplést!!!Végre hármasban,ugye? :D
Krisz!
Nem tudom,hogy lehet-e beutalóval menni,én magánban voltam,a Mensmentis-ben.De kiderült,van a Biovitálban is.Csak odatelefonáltam,elmondtam mit szeretnék,és mehettem is.Nekem a Biovital szimpibb volt,csak nem tudtam,ott is csinálnak,mert a honlapjukon nincs fenn.Azt mondták felrakják.Annyiból jobb a biovital,hogy ott csinálnak APC-t is,a mensben nem.És szerintem olcsóbb is a biovital.És üdülési csekket is elfogadnak.Viszont ők csa 8-kor nyitnak,a mensmentis meg 6-kor.
www.biovital.hu
www.mensmentis.hu
Vendég

Sziasztok!

Zsani! Kivizsgálás!!! Ez nem játék!

Dezsi! Jó, hogy hazajöttél! Mesélj! Képek?

Petne! Boldog házassági évfordulót!

Krisz! Nyulasz jól írta. :wink: Amit javasolok, ne csak 2 pontosat, hanem 3 pontosat nézessél!!!! Én egy picit bánom, hogy csak a 2 pontosat nézettem. Most szedem a Metet, bár a nőgyógyim szerint, lehet, hogy át fogunk állni inzulinra.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Mi is történt?
Együtt futottunk a férjemmel, egész jól ment, jó időt futottunk volna, ha beérünk. A cél elött 500 méterrel rosszul lettem. Nem ájultam el, de kiestek dolgok hogy értünk a kocsihoz. Aztán a kocsinál már nagyon kész voltam. Hánytam, zsibbadt mindenem, néha rángott a kezem, nem bírtam még a fejem se tartani, egy üveget nem bírtam megfogni. Ilyet még soha nem éreztem. Úgy beszéltem, mint aki részeg. Aztán jött a döntés, hogy menjünk a mentőhöz. Na addig nem bírtam menni, mert rogytak össze a lábaim. Egy család vigyázott rám amég a férjem elfutott a mentőért. Befektettek, engem meg elkapott a pánik, hogy megfogok halni. Iszonyú volt. Nem tudtam mi van velem és csak hollottam, hogy mondják, hogy akkor ezt meg azt csinálják, mert ez meg az nem jó. Nem a vércukrom esett le, mert az jó volt. Kaptam oxigént az orromba, meg infúziót. A szivem tekert nagyon, oxigén hiányom volt és még erre a pánik, ami jót nem tesz ilyenkor. A részeges beszéd is az oxigénhiány miatt volt, mint megtudtuk. Aztán helyretettek és hazajöttünk. De kemény volt, mert féltem. Kicsit hibás vagoyk, mert keveset ettem és ittam elötte, amihez hozzájött a 32 fok és a víz melletti pára. Tudom ez nem mentség, mert másnak is meleg volt, mégis lefutották. Korizni meg már nem engedtek utána. Röviden vérnyomás szinte alig, pulzus az egekbe, a szívem tekert, oxigén kevés. Itthon még sírtam is, hgoy nem bírtam lefutni, de most már tudom, hogy "nem rajtam múlt"
Ott mondta a mentős orvos, hogy szerinte nézessem meg a pajzsmirigyem, mert igy ránézésre is észrevette, hogy szerinte nincs rendben. Aztán kérdezte, hogy akarunk e még gyereket, meg hogy mi van a mensimmel. Hát ezért kezdtem el a kivizsgálást, de házidokim szerint rendben van a pm-em. De én ebbe nem nyugi bele, mert ahogy néztem a neten, a megállapításához T3-at, T4-et és TSH-t kell vizsgálni a vérvételen, nekem meg ilyen nincs a papiromon. Akkor most miből jelentette ezt igy ki :roll: :? :twisted: Én beutalót akartam rendes uh-s, gépes vizsgálatra.
A pulzusomra meg mikor mondtam neki, hogy nincs rendbe vele valami, akkor azt mondta, hogy fussak ritkábban, kevesebbet és lassabban. Azért ez nem egészen igy van szerintem, nem ez a megoldás. Szóval most próbálok továbblépni.

Bocsi, hogy hosszú lettem ide nem illő témával :oops: :oops: :oops:

Petne
Boldog évfordulót :!: Hányadik, ha lehet tudni :?: :lol:

Dezsina
Jó, hogy újra itt vagy :lol: Esetleg egy képet kaphatnánk az útról? :lol:

Nyulasz
Kicsit lemaradtam úgylátszik :oops: Találtak valamit, amiért nehezen tapad meg a baba? Miből derűlt ki?

Skrisz
Tudod csak ügyesen előre, annyi pozitív példa van itt, hogy nem mindig sikerül elsőre, de aztán mégis ott lesz a baba a pocakodban :wink:
Vendég

Hanna
Igen tudom. Olvasom ám a blogod, olyan megható, még olvasva is átjön az a nagy öröm Tőled. Irigyirigy, bár tudom nekem már itt van Matyek :lol:
Vendég

Sziasztok

Zsani,
Nagyon vigyázz magadra. Hát ezt még elolvasni is szörnyű, hát még átélni.

Dezsi,
Üdv újra köztünk.
Vendég

Zsani!
Hű,nem csoda,hogy bepánikoltál.Szegénykém,ez nagyon pocsék lehetett.Érdekes,hogy a mentős így ráérzett,mi lehet a probléma,nem is tudtam,ha a pm-el baj van,az láttszódik valakin.Tényleg kell T3,T4 és TSH a pm-hez,nem értem én a házidokikat.Az enyém is ilyen ügyes fajta,lemente hozzá,hogy nem lett jó a cukor és inzulin terhelésem(ckor terhelésre leesik,inzulin terhelésre kicsit magasabb),és szeretnék beutalót kérni diabetológushoz.Mentem volna magánrendelésre,de csak júliusra volt időpont,és sikerült protekciót szereznem a kórházi rendelésére,csak beutaló köteles.
Szóval a lényeg,a házidokim nem akart adni beutalót,mert neki ez borzasztó kellemetlen,hogy egy tökéletes terheléses eredménnyel tovább küld szakorvoshoz.Mondtam neki,a nőgyogyim Adimetet írt fel,erre azt mondta,be ne szedjem.Végül mondtam,ismerőshöz megyek,de majd megmondom neki,hogy a háziorvosom nem akart beutalni,én eröltettem.A szakorvos azt mondta,a nőyogyimnak van igaza,és ez a görbe egyértelműen inzulin rezisztens állapotra utal,ami csökkent fertilitással jár.Gyógyszer,diéta s torna.Szóval ha a házidokimra hallgatok...
Szóval ne hagyd magad!!!Tegnap vetettem le magánrendelésen én is a pm-et.
Vendég

Sziasztok!

Zsani

Ez tényleg szörnyű amin keresztülmentél! :cry: Sajnálom! :cry: :cry: :cry: Bízzunk benne hogy minél hamarabb kiderítik mi lehet a baj! :roll: :shock:

Nyulasz

Végre megtalálták nálad is a probléma forrását, és ez jó! :D
De hogyan jutottál el idáig? :roll:
Engem érdekelne ez az IR, akár priviben is! Voltak e tüneteid, mert mint írtad norm. testsúlyú vagy. A görbéden is látszik? :shock: 8)
Ez komolyan foglalkoztat engem! :roll: :?
Vendég

Sziasztok!

Zsani!
szerintem a házidoki kicsit félvállról veszi a dolgot? Nem :?: :roll: ? Fiatal életerős nő vagy, nem szabadna összesesni! Jól teszed, hogy kivizsgáltatod magad! Lehet, hogy a pm. rendetlenkedik! és akkor a baj is megvan! :wink:

Nyulasz!
akkor jelentem töröm az utat! :D
Én ugymond semmi ilyen vizsgálaton nem voltam. Csak a pajzsmirigyet vizsgáltattam a házidokival. (vérvétel volt csak) És az jó volt. A cukromat megnézettem, de csak a szintet. IR-en sem és Leidenen sem voltam. Lehet még nem vagyok teljesen elkeseredve :? :roll: Tiszta optimista vagyok! :D :!:

Bella!
:) Veled? Kövire készülés?

Hanna!
még a gratuláció mellé hozzáteszem, hogy természetesen irigykedem :D :wink:

Petne!
De jó, hogy már hármasban ünnepeltek! :!: Gratulálok!

Lányok, igyekszem képet feltenni....
dezsina

Ditke!

Semmi tünetem nincs,teljesen jó a vércukorszintem is,és semmi nem indokoja,hogy tovább nézelődjek.Én a Kaális oldalon olvastam,hogy egyre többen mennek el önmaguktól ilyen terhelésre,és bizony sokmindenkinél kiderül,van probléma.A meddőségi központ engem nem küldött,mert semmi nem utal arra,hogy itt baj lehet.De ezek szerint nem is kell jelnek lennie,így én mindenkit elküldenék erre a vizsgálatra.
Vendég

Nyulasz

Köszi az infot! :D Te sztk-s rendelésre mentél, vagy magánba?
Vendég

Jó reggelt!

Zsani! A Mensben is nézik a pajzsmirigyet, ha a dokid nem adna beutalót! Nekem is az volt az első, hogy kérte a dr.nő!

Ditke! Megint csak Nyulaszt tudom ismételni. :) Menj el. Nem kell hozzá tünet! Nekem sem volt.

Dezsi! Ti jöttök!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Dezsi!
Akkor bizony hajrá,menj el ezekre a vizsgálatokra!Főleg nálatok,ahol elvileg minden rendben van,még inkább meg kellene nézni minden apróságot.Mert nálunk foghatjuk a rossz minőségű spermiumokra,hogy nem jól fejlődnek az embriók,ezért nem tapadt meg egy sem.De látod,csak találtunk valamit.Azt mondja a doki,metformin szedése 3 hónap alatt hozza meg az eredményt,de így nagyban megnő az esély,hogy legközelebb sikerül.
Várjuk a képeket!!!
Vendég

Ditke!
Mint fentebb írtam,nincs nagyon toppon a házidokim,így amit lehet magánban intézek,mert nincs kedvem mindig küzdeni a tudatlanságával a dokimnak.A Mensmentis-ben voltam,de a Biovitalban is megcsinálják,az a Mammut 2-ben van,és szerintem olcsóbb mint a Mensmnetisbár nekem az messzebb van,szerintem megéri.Ha jó fej a házidokid,kérdezd meg,el tud-e küldeni.
Vendég

[quote]M írta:ensmnetisbár
=mensmentis,bár
Vendég

Nyulasz

Köszi! :wink: :D

De sajna Borsod megyében lakom, így vagy fel kell mennem Pestre, vagy itt a közelben kell találnom valamit! :shock: :( Amúgy mennyit kóstál egy ilyen vizsgálat?
Vendég

http://www.biovital.hu/biovital+biovita ... labor.html
http://www.mensmentis.hu/arlista.html

A biovitalban nem tudom mennyi az IR,mert még nem tették fel a honlapra.
Tegnap levették az öt alaphormont,meg a pm-hez a hormonokat,meg az APC-t,és 14.400-at fizettem.Az IR olyan 5-6 ezer körül van.
Biztos van felétek is magánrendelés,nem?De mindenképp kérdezd meg a házidokid,hátha úgy is működik.
Vendég

Nyulasz

Közben én is megnéztem a Biovitalt is, és nem találtam én sem rajta!

Az MM-ben megtaláltam, de ott azt írja a külsős betegeknek +25 % felár! :shock:

Megkérdezem a házidokim hogy ő mit tud nekem segíteni! :roll: 8)

Komolyan mondom, ha nem olvasgatnánk itt egymást, sokszor eszünkbe sem jutna ilyen-olyan vizsgálatokat kérni+hogy akár tünetmentesen is lehet az ember akár IR is! A dokikról ne is beszéljünk! :x :evil:
Vendég

Petne, átsiklottam egy kérdéseden.
Fagyibabánk nem lett, mert nem fejlődtek olyan szépen, hogy le lehessen fagyasztani őket. A két legszebbet kaptam meg, azt mondta a biológusnő.

Mindenkit ölelek!

skrisz72

Ditke!
Tegnap szóltam a Biovitálban,azt mondták felrakják.Ott nem kell 25% felárat fizetni,de a Mensmentisben igen.Ha gondolod,telefonon biztos megmondják,hogy a biovitalban mennyi az IR.
Igen,elszomorító,hogy fórumokon kell rájönnünk,milyen vizsgálatra menjünk.Őszintén sajnálom,akinek nincs netje,vagy nem talál egy jó fórumot.
Vendég

Nyulasz

Hát igen elszomorító dolgok ezek! :(
Akik ilyen "hátrányos" helyzetben vannak, azoknak maradnak az "okos" ismerősök, akik menj ehhez a dokihoz, a másiktól pedig azt hallja hogy nem is ahhoz, hanem ehhez, stb......! :shock: Aztán sohasem kerülnek olyan emberhez, aki végre "kezelésbe" tudná venni a pácienst, csak "kezelgeti" ezzel-azzal, és több kárt csinál mint hasznot! :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Igérem kivizsgáltatom magam :lol:

Nyulasz
Egyre jobban azt gondolom, hgoy ezek a házidokik, csak arra jók, ha influenzája van valakinek, akkor írjanak antibogyót - persz biztos van rendes is, nem általánosítok
A lényeg, hogy nálad tényleg sikerült megtalálni a sikeresség kulcsát :lol: :wink:

Hanna
Sajnos nem ismerem ezeket az intézményeket :roll: Lejebb látom Nyulasz tett fel címet, majd utánanézek, mert nekem is maradt a privát út.
Hogy vagy? Megviselnek ezek a frontok?

Dezsina
Én is ebben bízok nagyon, hogy tényleg a pm lehet mindennek az oka. Milyen "egyszerű" is lenne :lol:
Neked is kivizsgálásra fel, majd pihizel ha már a pocidban lesznek a babák :wink:

Ditke
Köszi, aranyos vagy :wink:
Bocsi, de nem nagyon vagyok képbe, hogy veled most mi van :oops: :oops: :oops: Csinálj olyan vonalzót is :lol: :wink:

Bella
Tényleg az volt, de már vége a rémálomnak :? Bizots ennek igy kellett lennie, hogy kiderüljön esetleg az, hogy mi a spontán babásodás akadálya. Mert ugye nálunk nincs nagyon komoly baj, kivéve, hogy 2 havonta van mensim. Ezt meg simán írhatom a pm gondra :roll: :?

Brumi ???[b]
Vendég

Zsani

Én még csak stimut kapok! :wink: Nem lesz lombik, csak vannak itt lányok akik a régi közös topikunkból jöttek át, és nekik szurkoltam, drukkoltam, aztán néha benézek ám ide, hogy a többiek is hol tartanak, és kivétel nélkül mindenkinek drukkolok a háttérből! :wink: :D Nagyon sok erőt és kitartást kívánok NEKTEK!!!!!! :D Mert azt hiszem Ti megérdemlitek hogy végre babátok legyen akik ennyit küzdenek! :D

(akik nem érdemlik meg, azok akik megölik, a kukába dobják stb. szörnyűség, de nem értem nekik miért lesz babájuk!? :shock: :roll: )
Vendég

Ditke
Ez nagyon rendi tőled :lol: :wink:
Akkor neked stimu van otthoni próbálkozással?
Vendég

Zsani

Egyenlőre így áll a szénám! :wink: :lol:
Vendég

Ditke
Miért nincs magától peteérésed?
Vendég

Zsani

De van, csak rásegítenek! :wink:
Vendég

Ditke
Mit kapsz serkentésnek? Igazából nálam sincs semmi komoly ok. Most kivizsgálatatom maga, aztán lehet én is kérek valami ilyesmit a nőgyogyimtól. 21. napon vagy, akkor lassan tesztelni fogsz :roll: :?

Lakik a házunkba egy belgyógyász doki (a szüleim albérlője volt, aztán megvette a lakást), írtam neki, hgoy segítsen. Tök rendi, mert a jövőhéten mehetek vérvételre és elintéz egy 24 órás ekg-t is. Legalább látom, hogy történik valami, mégha kicsit várni is kell majd.

Petne
Hogy sikerült az évforduló? Publikus :?: :roll: :lol:

Nagyon nagy volt ma a csönd, én buzogtam itt, aki nem szokott :lol:
Vendég

sziasztok!

dezsi: örülök, hogy újra itt vagy. képeket nem mutizol?

zsani: menj el kivizsgálásra! beszéld meg a házidokiddal, hogy adjon beutalókat.

petne: grat a házassági évfordulóhoz!

ditke: köszi, és drukk neked is!

rólam: vizsgára tanulok nagyon, ezért jövök keveset.

jó éjt!

katica
katica30

Zsani!
Na,akkor rendes a házban a doki,és segít jól kivizsgáltatni magad.
Nem baj,ha buzogsz :lol: aranyos az avatarod.A ti kutyusotok?
Katica!
Hajrá jó vastag könyvek!Nem irigyellek,nagyon ügyes vagy!Friss leletek megvannak a hiszteróhoz?
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
megnézem már én is ezt a Biovital-os oldalt :? Igaz most nincs pénzem egyáltalán :( még a genetikára sem :(

Katica!
jó tanulást, és kitartás! :)
dezsina

Sziasztok!

Kedden voltam uh-n, ctg-n, vérvételen. A ctg nem lett a legjobb, aludt a pici és folyton keltegetni kellett, az uh-n minden oké volt. A doktor bácsi azért behívatott tegnap estére is ctg-re és tegnap is aludt pedig előtte olyanokat tornázott a picikém. A szülésznő mondta, hogy megmutatja a tegnapi eredményt a doktorbácsinak és felhívnak majd, még azóta nem hívtak.

Most ennyi, még jövök és megpróbálok képeket hozni

Mindenkinek drukkolok.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
pont most jutottál eszembe, hogy mi lehet Veletek! :P
De jó hogy jöttél egy kis beszámolóval! :D Örülök, hogy minden rendben!
dezsina

Szia Heni, várjuk a képeket! :)

Petne, hogy vagytok?

skrisz72

Katica
Jó tanálást, de én se irigyellek. Én megfogadtam már, hogy soha többet semmit :roll: :? :lol:

Nyulasz
Tényleg rendi, majd este felhívom, hogy akkor mikor is menjek. A kutyus a szüleimnél van, de igazából családi kutyu. Minden de. levisszük a Mátéval sétálni egy kicsit, mivel cska 2 emelettel van feljebb nálunk :lol:

Dezsina
Tényleg elég drága, ha mindent maszekba akarsz csináltatni. Nekem igy most marad az sztk, de azért egy kis protekciós odafigyeléssel :lol:

Heni
Csak 43 nap, már bármikor szűlhetsz :lol: Persze azért még kitartás, még húzd egy kicsit :wink:

Skrisz
Dolizol már? Vagy még állományba vagy? Egyébként tudják a munkahelyeden?
Vendég

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de muszáj volt. Jól vagyok most már, úgy néz ki, júliusban megyünk a fagyibabákért. Csak még a főnökékkel kell megbeszélni, mert nem táppénzre mennék, hanem a szabadságot úgy venném ki. Remélem összejön.

Zsani :D

Nem semmi, amin keresztül mentél. :shock:

Krisz :D

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :cry:

Petne :D

Jól sikerült az évforduló?

Dezsi :D

Milyen volt Svájc? Képek?

Katica :D

A táblához majd: júliusban fagyis beülti. Köszi

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsani!
nem sajnálnám rá a pénzt, mert talán időben kevesebb, mintha elmennék a házidokihoz, az meg beutal, újra sorbaállni, stb. De már átom, hogy lombik elött nem fogok tudni elmenni :(

Kobzoszsu!
és ha nem vagyok indiszkrét? akkor mi volt Veled? Vagy lemaradtam valamiről? :?
Július az már nagyon nagyon közel van!!!
dezsina

Zsani,
dolgozom, az egész emelet tudta, mindenki szurkolt mint az állat. :lol: Nálunk rengeteg nő van, nem lehet semmit titokban tartani. :wink:

skrisz72

Sziasztok,

Zűrös napokat élek a munkahelyemen, megbeszélés megbeszélés hátán, és ugye dolgozni is kell valamikor :shock: Arról nem beszélve, hogy már dél körül olyan fáradt vagyok, hogy alig bírom ki estig, otthon is csak kókadozom, 8-9 körül meg ágyikó :oops:

Igazatok van abban, hogy szomorú, hogy egymástól kell tájékozódnunk a különböző vizsgálatokról, lehetőségekről, pedig az lenne az alap, hogy minden ezzel foglalkozó orvos tisztában legyen vele, és felajánlja magától... nem még, hogy a kérést is elutasítják :shock:

Köszi a kérdéseteket, jól sikerült az évforduló, a Római parton voltunk, finomat ettünk ittunk, jót beszélgettünk, tervezgettünk, és boldogok voltunk, hogy már hárman vagyunk.
Ma voltam védőnőnél, úgyhogy már terhes könyvem is van :)

Kép
petne

Sziasztok!

Zsani ezzel még adósod vagyok! :oops: Closti+Choragon tüszőrepinek! :wink: :D

Én is köszönöm a drukkokat, és továbbra is szurkolok itt mindannyiótoknak! :wink: :D :D
Vendég

Dezsi :D

Sajnos nem sikerült az első lombik, amihez nagyon nagy reményt fűztem/fűztünk.
Ez kicsit ártott a lelkemnek és a pároménak is.. :? De most már jól vagyunkk, s készülünk a következőre. :lol:

Petne :D

Gratula a kiskönyvedhez. Azért ne dolgozz túl sokat!

Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok Lányok!

Zsu!
Akkor igazán örülök, hogy feldolgoztad a negativ eseményeket! De hát úgy is kell, hogy az ember lánya nagy reményekkel indul neki! :wink: Remélem eléggé feltöltödtél és újra pozitiv energiával indultok neki! Vajon vonalzó lesz?

Petne!
Úgy irigyellek, hogy fáradt vagy a terhességtől! :P Én is úgy szeretnék attól fáradt lenni és nem mástól :D :lol:

Ditke!
Drukkolok, hogy bejöjjön a baba!!! fogsz tesztelni?

Nyulasz!
Most milyen kúrákon vagy? Az IR miatt, csak gyogyit kell szedned?

Skrisz!
kitartás! hamar elröppen a nyár!

Hanna!
csak most gondoltam bele, hogy milyen nagy jelentőségű volt az UH nálatok! Örülök, hogy a helyén van a picike és dobog a szivecskéje! És még mindig nagyon nagyon irigykedem! :P :)
dezsina

Sziasztok
Heni!
:D Várjuk a képeket.
Zsu!
Kell egy kis idő,míg előre tudunk nézni,de nemsokára jöhetnek az icebabyk.Látod Petnének is ő maradt meg.
Petne!
A következő évfordulón már a babakocsi tologatáson fogtok vitatkozni :D
Dezsi!
Jó is lenne,ha csak gyogyi lenne,de van torna is,ami nem olyan nagy baj,de még szénhidrát-diéta is,amiről mostmár jó sokat olvastam,de ennyi.Ezt képtelenség csinálni.Persze próbálom,de kicsit csalok :oops:
Üdülési csekket nem kapsz a munkahelyeden???
Vendég

Nyulasz!
óóó :x ez elég gáz... mármint a torna a szénhidrátdiétával :x Lehet, hogy nem is akarok IR-re menni :roll: :lol:
nem kapok ücsekket 8) Olvastam az egyik hozzászólásodban, hogy azt is elfogadnak... mindegy
Ha jól emlékezem, most Te is blasztóbabákra hajtassz :roll: Ugye? Mert nekem is ez lesz most ám! A doktorbácsi mondta, hogy most igy próbálkozunk :D Remélem ez már tényleg sikerülni fog! :wink: és Neked is :wink:
dezsina

Nyulasz, látom erős akaratod van. :wink: Nem megy a répaevés? Hát nekem sem menne. Én is készülődöm vércukor vizsgálatra, remélem nem kell majd diétáznom utána... :wink: Imádom a csokit.

Lányok, most van közöttünk olyan, akinek drukkolni kell valamiért? Tüszők, vagy teszt, vagy miegyéb? Vagy mindannyian parkolunk?

Petne, hamar megtanulja a csöppség, hogy az élet nem csupa móka. Szegénykém, dolgozik veled egész nap.

skrisz72

Skrisz!
a 72 a neved mellett, az születési év?
dezsina

Igen. 36 éves vagyok. :) Miért?

skrisz72

Skrisz!
én is 72-es vagyok :D :D :D :D :D :D :D
Micsoda jó évjárat :!: :!: :!: :!: :P :P :P
dezsina

Dezsi, neked az első lombikod lesz? Én úgy be vagyok tojva, hogy megy az idő... :? De hát most jött el a nagy Ő. 33 évet vártam rá. :wink:

skrisz72

Skrisz!
Áhhh, dehogy :( 3 lombik volt és 1 fagyisbeült, vagyis összesen 4 beülti :(
nekem csak 24évet kellett várnom az igazira :D , de csak a 30. szülinapom óta szeretnék gyereket 8)
és én is nagyon nagyon félek az idő múlásától, éppen ezért adtam be az örökbefogadásit, hogy megnyugodjak. Segített...
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?