Hali Csajok!
Nemtom már ki kérdezte, de én is úgy tudom a védőnőtől, hogy rizs már mehet, tészta még nem, csak g.mentes, ahogy már Hunci is megírta
Nekem azt ajánlotta, hogy botmixerezzem át a rizst.
Tesco-s cuccok:
mi nagyon sok ruhát veszünk ott Marcinak. Olcsó és nem is rossz minőségű. Azon kívül, mire elnyűné, addigra ki is növi
Nekem bejött a tesco-s popsitörlő is!
C&A szerintem drága, bár az akciók meg jók, most is kaptunk két body-t 900 Ft-ért onnan.
Ndombi: ez már tényleg az a kategória, amin csak mosolyogni lehet, bár megértem, hogy téged bosszantott! Biztos én is néztem volna rá hülyén, h mit beszél!
Nagyon irigylek mindenkit, aki még szopiztat!! és mindenkit, akiknél már bújt ki fogacska. Marci egész nap nyűglődik, rág, folyik a nyála ezerrel, éjszaka felsír, stb. Nem tudom mikor lesz már eredménye...
Nemrégen olvastam, hogy a gyerekek nem tudnak egyszerre fejlődni szellemileg és testileg, hanem vagy egyik v. másik. Hát nálunk most a testi fejlődés kicsit stagnál, de szellemileg szerintem sokat ugrott, legalábbis én úgy látom (persze nem vagyok elfogult, áááááááá)
Dorka és Hédi is cuki nagyon!
Csajok! Tápszeres kérdés!
Léci segítsetek! Tejem az szép lassan totál elalapadt, de ezzel már nem tudok semmit tenni, mert ugye Marcika nem hajlandó szopizni, a mellszívó meg nem ér már semmit. Az anyuka, akitől hordjuk a tejet, mostanában nem tud nekünk csak egy evésnyi tejcsit adni, így kénytelen voltam a tápszerhez nyúlni, mert azért minden fennmaradó étkezésre még nem akarok neki pépeset adni.
Beba Start Aktív-ot írt ki a doki, MARCI UTÁLJA!!!
Valaki írta (talán Csibe), hogy mennyire szereti a babája a tápszert. Kíváncsi lennék, hogy melyiket!?? Van ennél édesebb, jobb? Megkóstoltam, az íze egyáltalán nem hasonlít az anyatejéhez, nem is csodálom, h utálja, még van neki egy kis kesernyés mellékíze is
Így amikor a tápszeres evéshez érünk, akkor alig eszik,úgy kell beleimádkozni, de így sem eszi meg a megfelelő adagot, ami azért gáz, mert így sem egy nagy evő, max. 100 gramm hízás egy héten.
Szóval kérdésem: melyik az tápszer, ami ennél jobb? Vagy: mivel lehetne ezt a sz@rt "feljavítani", hogy jobb íze legyen??
Védőnő vígasztal, hogy majd megszokja, de már elég sok evésen vagyunk túl és még mindig utálja