Új privát üzeneted érkezett!

Mia, ez már csak így van mi itt ragadunk apáink meg reklamálnak :lol:

Rozi apjával elment most a boltba és mondta, hogy terítsek meg mire visszajönnek mert reggelizünk. Erre itt vagyok :lol:

Tegnapi tanácsadás!
Súly 7850 g (10)
Hossz 72 cm (25)
Nos szerintem a zárójeles a percentilt jelentheti. Apa tegnap egész nap ezen poénkodott, hogy csak 10-es a gyerek (még jó hogy szabin van a héten) :lol:

Rákérdeztem a cipőre, azt mondja a dokinő, hogy ő próbálja tartani a lépéstezzel, még vett is ilyen könyvet (olyan aranyos volt meg is mutatta) de egyszerűen képteleneség kiismernie magát annyi az ellentmondás. Asszongya, annyi biztos, hogy a gyerek talpboltozata csak 2 éves korára alakul ki elvileg addig nincs szükség talpbetétre és még annyi, hogy jól tartsa a bokáját.

Tegnap Rozi megkapta első szandiját (Linea) és olyan ügyesen ment benne (tolta a babakocsit) sokkal biztosabban ment mint mezítláb. Úgy tünik jól érzi magát benne.

Ma megyünk a vadasparkba!

Hajni + 1 szavazat (bár én vagyok a rangidős :lol: ), ez a tábla nagyon jó ötlet!

Ági ezzel a méreg dologgal én is így vagyok. Indőnként olyan mérges tudok lenni, mikor a legelemibb szükségleteimet sem tudom elvégezni, mert rajtam lóg és szopni akar. Persze utána,megbánom :oops: Reggelente és este órákat is képes szopizni, cuclizni! :shock:

Mia, küldjél privibe nevet és megjelöllek!

Etus ilyen korán reggel? 8)

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Csajok, mostanában ilyen éjszakánk nem volt, mint a mostani.
Amikor bementem lefeküdni a Gergő mellé még hallottam álmában hangosan vigyorogni meg nevetni, ez volt kb. 11 körül.
Aztán volt pár felsírása, a szokásos, de arra már azt mondom szinte semmi, mert amit 2-től rendezett 4-ig és végig aludt közben de 10 percenként visítva ordított és olyan kába volt, lámpát kellett kapcsolni hozzá hogy magához térjen, de még így is nagy nehezen ment, semmi nem volt jó neki (dobálta az egész testét, rugdosott) hiába szólítgattam, simogattam semmi eredménye nem volt, felvenni sem hagyta magát. Húúúú kivagyok, alig aludtam.
De hogy az Alexandra ezek mellett is milyen jót aludt, fel sem ébredt, ez egy csoda.
És most jön még a hab tortán, reggel mesélem anyunak mi volt és mondtam neki biztos te is hallottad, erre ő, á én semmit sem hallottam, nagyol jól aludtam az éjszaka.
Aztán ilyet mondott, minek szültél még egy gyereket, akkor ez nem lenne. A méregtől inkább nem szóltam semmit, mert biztos összevesztem/vesztünk volna az tuti.
Fáradt vagyok de a lelkivilágom is romokban hever. :( :cry: :(

Ági, el is hiszem hogy megijedtél, annyira rossz hogy nem tudjuk ezeknek a sírásoknak az okát, hogy megtudnánk előzni. Álmodnak már most is, a nevetés és a sírás szerintem ezt mutatja de Doo majd többet ír erről. Ugye?

Ja azt még nem is írtam, 2 hét múlva megyünk anyósékhoz, már előre félek milyen éjszakai műsort rendez a Gergő, mert akkor még ő is b.szogat a fogorvos miatt, vagy majd mondja vigyem valamilyen másik dokihoz kideríteni az okát.
:(

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


hogy álmodnak-e, végülis "hivatalosan" nem tudom, de nem hinném h ne álmodnának. REM szakasz az van, akkor meg miért ne lenne álmuk? :shock: talán az h még szavaik nincsenek, de sztem attól már van egy csomó élményük, érzékletük. szal ha már ilyen szavazósdi van, akkor én arra szavazok h álmodnak :wink:

Ági, én simán el tudom képzelni h egy ilyen "regresszív" állapotban, mint az alvásból megébredés, nem tudja "ésszel" felfogni h anyja nem áll mindig nyomban a rendelkezésére és emiatt "borult ki". én se tudom elképzelni h éjszakát vki másnak átadjam, mert félálomban azt venné észre h nem jön a cici - hát sztem nálunk is világvége lenne.

szegény Szilvi! :cry: no meg Gergő. sajnálom az éjszakátokat... na meg anyukád h milyen szurka-piszka természet! őszintén csodálom h ilyen ép lekülettel viseled a hozzáfűznivalóit :roll:

én ofő kérdésben nem szavazok, mert ez nem demokratikus választás, hanem puccs-szerű hatalom-megragadás! :wink: :lol: :lol: de a végeredménnyel egyetértek! :wink: :lol: ebben az esetben kivételesen elfogadom a cél szentesíti az eszközt közmondást. Etust meg jelölhetnénk osztálytitkárnak, hm? :lol:

ma voltunk szemészeten cseppért, jövő szerdán pedig vizsgálat. hm, kíváncsi leszek, be tudom-e adni majd a szemcseppeket... :roll: :oops: dokinő aszondta, próbáljam alvásban.
Vendég
 

 
 

Én valahol azt olvastam hogy már az újszülött is álmodik, azt nem tudom miről, gondolom cicikről.

Ági, szegény Zita, mennyire imádja az anyukáját. :lol: Kis drága.

Hű, Szilvi nem semmi anyukád van.

Doo, a szemcseppet én nehezen tudom elképzelni alvás közben. De hátha neked sikerül. Nekünk is nagyon sírt közbe, mi nyitottuk ki ujjal a szemét. Jaj, úgy sajnáltam.

Na jó, elszégyeltem magam hogy ilyen erőszakos voltam, a hatalommegragadást, visszavonom. Induljunk tiszta lappal, egyenlő esélyekkel. Egyébként mi a dolga egy virtuális oszifőnek? Beírni a dícséreteket és megrovásokat? :lol:
Vendég
 


Nekünk most kivételesen,viszonylag jó éjszakánk volt,nagyon sajnálom,hogy nektek,rossz volt.
A délelöttünk viszont nagyon nyügös volt,de amint kimentünk sétálni semmi baj nem volt.
Doo
miért kell nektek szemcsepp,lehet hogy írtad már?

Én el se tudom,hogy lehet szemcseppet csepegteni a szemébe egy babának,ti nagyon ügyessek vagytok.

Osztályfőnök kérdésnél,szavazatom még áll Hajni.

Évi
mia2007
 
 


Kép
Most készült.
mia2007
 
 


Szerintetek az jó,ha lábújjhegyen áll,úgy áll fel?
Meg olyan mintha ki lenne fordulva a bokája,de nem mindig,csak néha,utána már a talpára igazitja,remélem érthetően leírtam.

Évi
mia2007
 
 


Ági, leendő hitvesed tényleg kikötette a netet? :lol: Tényleg eldöntötted már mi lesz a neved?
Vendég
 


Mia, én úgy látom a képen rendesen terhel a talpán Emma, nem hinném hogy gond lenne. Eleinte még sokat lábujjhegyeznek. Ha sose vagy alig teszi a talpát az már baj. Az alatt nem tudom mit értesz hogy olyan mintha ki lenne fordulva a bokája. Nekem a képen úgy tűnk kicsit befelé dől a bal bokája, de ez sok gyereknél még ebben a korban előfordul. Ezért kell a cipőnek jól tartani a bokát.
Vendég
 


Lanyok, nemtom mikor volt ilyen utoljara... elaludtam amikor Bercel... hu miket almodtam, de tok jo volt alukalni egy jot meg ejfel elott!! :shock: :lol: Vissza kene szoknom a "normalis" idoben valo lefekveshez... vagy legalabb ejfel elott vagy akorul mindenkepp... mondtam Olivernek, hogy keltsen fel 11kor, mert ki kell sutnom a kenyeret. Erre magamtol kelek fel 1kor. Szemrehanyoan megyek hozza, hogy miert nem keltett fel (o epp akkor keszulodott aludni jonni) mire o: hat en probaltalak kelteni, de egy hatalmasat rugtal felem, ugyhogy nem probalkoztam tovabb. :shock: Nem is remlik... :shock: :lol:

Ma delutan az egyetemen rohangasztunk Bercellel mint pok a falon, ezt vidd ide, itt irasd ala, ezt a konyvarba, tanszekre, onnan TO-ra, jaj de idegesito ez a sok formasag!!!!!!! :twisted: Foleg mivel volt vagy 40 fok arnyekban. Bercel mindehhez kepest egy kis tunder volt... Na de mindent elinteztem, index leadva, most mar TENYLEG csak allamvizsga meg szakdoli-leadas... :)

Agi: en arra vagytam, hogy angol tanar legyek, de masodevben nem sikerult ugy egy szigorlatom, aminek kellett volna, ezt mar irtam. Mondjuk abbol a szempontbol nem banom, hogy igazabol diploma nelkul is voltak magantanitvanyaim Bercel szuletese elott, mert csak az erdekelte oket, hogy beszeljek jol, meg magyarazzam el nekik a nyelvtant, es keszitsem fel a nyelvvizsgara... :) Azert vmikor jo lenne megcsinalni az angolt... Es akkor a kerdesedre a valasz: Kommunikacio szakon vegzek PR szakiranyon, ide tartozik a marketing, reklam, rendezvenyszervezes, stb. Meg nem gondolkoztam kulonosebben azon, hogy majd mit szeretnek csinalni, mert mindig is arra vagytam, hogy anya legyek... :oops: De majd ha mind a 3 gyerekem ovis lesz (hehe :wink: ) akkor majd visszaterhetunk a temara :) Egyebkent erdekes, hogy amikor elkezdtem tanulni, a komm. szak annyira nem hatott meg, de az utolso 2 evben nagyon nagyon jo oraink voltak, (szakiranyos) es azokat imadtam!!!!! Erdekel a CSR, a marketing-komm, es hat a politikai komm , mediapolitika is, pedig az fuj de gusztustalan!! :twisted: A rendezvenyszervezes csak azert erdekelne, mert volt egy tanarom, akinek ilyen cege van, es o annyira jo fej, es tok gyakorlati dolgokat mondott csak, hogy megtetszett az is. Szoval osszefoglalva, hogy mi leszek ha nagy leszek: ANYA, aztan meg nemtom. :):):):):):):)

Mia: ne agodj, Bercel is tok "csampin" allt az elso par napban miutan felallt, sot, eleinte tobbszor volt hogy csak egyik labara terhelt, en ettol is remeket lattam, de az is elmult par nap alatt...
Aranyos nagyon Emma ezen a furdoszobas kepen! Bercel annyira imad pancsolni, hogy be kell mindig csukni a furdoszoba-ajtot, kulonben allandoan ott lenne... (csak nem orulok neki, mert ki akarja allandoan szedni a szekrenybol a mososzert...

Szilvi: anyukad... mar megint :twisted: :twisted: Aztan meg majd az anyosod is... :roll: Kitartas!!!!!!!!!!!! Van egy otletem: probalj meg nagyon magabiztosnak lenni, vagy legalabbis annak latszani elottuk, ha erzik-latjak hogy megingathatatlan vagy, talan nem piszkalnak annyit... nem lehet konnyu ilyen legkorben... te nagyon jo anya vagy, miert kell allandoan belekotniuk vmibe??

Agi: egyenlore estere potolhatatlan vagy! :lol: De szerintem ez most meg tok termeszetes, orulj annak, hogy napkozben olyan jol elvannak a paroddal!!

Tegnap megint Szandival vasaroltam egyutt a Sparban (itt lakik Bekason), nagyon "vicces" volt, hogy egy ott dolgozo no majdnem ranktolt egy raklapnyi nehez cuccot, alig birtam "odebbugrani" a babakocsival... erre 2 lepessel mogottem Szandi 2 gyerekkel: majdnem hogy 2 km-ert kerult, hogy meg veletlenul se legyen a kozelukbe az aru... :twisted: Na mindegy, Szandinak megbocsajtom, foleg mert jopofizott egyet a gyerekemmel amig en joghurtert visszarohantam, meg mert en 9 evesen tok szerettem, also negyedikben Szandinak oltoztem farsangon... :shock: :oops: :lol: 8)

Doo: sikerult a szemcseppezes??????? Milyen modszerrel?

Bercel egyre ugyesebben megy, mar oda-vissza kozlekedik a nagyszobaban , persze kapaszkodotol kapaszkodoig. :) Es meg mindig nem all fel magatol, hanem odamegyk vmihez, belekapaszkodva felall, es ugy indul el... hogy szoktak maguktol felallni az ekkora babak?? terdelesbol? vagy hogy? Ma megprobaltam vizualizalni :)

Bea: vegul megteritettel mire visszaert a csaladod a bevasarlasbol? :)

Enyem gyerek ugy nez ki tuljutott az eves-nehezsegeken mar ami az akaratossagot illet... de csak kisbetuvel merem leirni, nehogy holnapra megvaltozzon... :) Szoval megint egesz jol etetheto!! Biztos azert, mert napkozben kieli magat, meg mindig allandoan "foz", szinte sehova nem megy a kis fakanala nelkul, ha meg nem sult meg a kenyer, rakok fel kepet, hihetetlen... :)

zetus8
 
 


Kép Apával a Dunánál Kép Kép Kép Kép Kép nincs meg a fakanalam :( :)

zetus8
 
 


Ooooooooooooooooooooooooo! Most latom, hogy elfelejtettem kisbetuvel irni az evos reszt! Mi lesz holnap??? :shock: :roll: :oops: :(

zetus8
 
 


3/4 6-kor megfogta a kislányom a kezemet és mondta, hogy tá-tá! :?

Etus Bercel annyira éééédes a nyafizós képen :lol: Persze mindegyiken gyönyörű! Szandivel vásárolgatsz? (Először nem esett le, hogy ki lehet ez a Szandi és honnan kellene ismernem :wink: ) Rozi guggolásból szokott felállni kapaszkodás nélkül.

Emmának milyen világítóan szép kék szemei vannak! Hát ő biztosan nem 10-est fog kapni, kis husika :lol: Rozi is lábujjhegyezett eleinte!

Hajni a hatalom megragadásához muszáj erőszakosnak lenni, mindenki úgyis csak szerénykedne! Majd így is jut mindenkinek feladat! Leosztod a lapokat :lol:

Doo, nem tudom ez az alvó gyereknek szemmcsepp olyan hátbatámadás nekem. Én Rozinak még orrcseppet sem tettem mikor aludt, mert gonoszságnak gondoltam. Inkább küzdöttem. De, ezt is mint a többi elvemet, lehet át fogom értékelni idővel :lol:

Mary már biztosan hazajött és nem jelentkezik!

És Ági sem volt tegnap!

A 10-esünkre nem is reagáltatok! :wink: :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ja Szilvi még neked akartam valami vígasztalót, de nem nagyon tudok mit írni :? Sajnálom, hogy ilyen anyukád és ráadásul anyós is, ez dupla pech! A lényeg a két szép gyereked és úgy látom a férjeddel is nagyon szépen éltek! (mégis írtam vígasztalást :wink: )

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Na akkor még mindig én :lol: Rozi persze elaludt, én ilyenkor nem tudok visszaaludni :twisted:

Tegnap a vadasparkban Rozi fél óra után elaludt a babakocsiban, így apával jót vadasparkoztunk. Nagyon elnyomta a tiszta, friss hegyi levegő!

Etus jól látom, hogy Bercel kapaszkodás nélkül lépeget? :shock:

Mostmár lelövöm magam :wink:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Etus, jól értem, hogy Te éjjel szoktál kenyeret sütni? :shock: Minden tiszteletem e Tiéd. Én éjjel még vizet inni sem megyek ki, csak ha már a kiszáradás fenyeget, nemhogy dolgozni.

Bercel nagyon szép, örülök, hogy ügyesen sétálgat. Felállás: Hanga is már régen járt mikor egyedül felállt. Ő letenyerel, popsi emel, aztán feláll. :lol:

Hosszas huzavona után ma remélhetőleg tényleg elkezdődik a betonozás nálunk. Már nagyon dűhítő a helyzet, mert egy hete mindig "majd holnap" jön. Tegnap, tényleg eljött, de azzal kezdte hogy lehányta a fenyőnkent, azán közölte Ő rosszul, van elmegy orvoshoz. Ilyen a világon nincs.
Bea, 10-es :lol: . Bocs hogy nem reagáltunk, de Apa viccel vele helyettünk is.
Vendég
 


mi van csajok, tegnap már nem volt eb? :shock: :lol: rem., majd tudok jönni este és beszámolózok én is a fejleményekről. szemcsepp csak szo-tól indul.
Vendég
 


Sziasztok

Bercel nagyon édes a képeken.

A reggeli pelus csere,már nagyon nehezen megy,nem akar megmaradni egy helyen,már a telefon,fényképezőgép se jön be,valami új taktikát kell kitalálnom.

Emma állán van egy kék folt,nem tudom hol szerezte,mondjuk egyész éjjel üti a fejét,ahányszor felkell,négykézlábra áll és úgy borul,mert gondolom nincs teljesen magánál,fa az ágytámla, kopog a feje szegénynek,hiába húzom le akkor is vissza megy fentre.

Évi
mia2007
 
 


Sziasztok!

Milyen világító kék szeme van Emmának és Bercelnek! Nagyon szépek.

Túl vagyunk az oltáson. Az én kis drágám egy hős volt. Éppen csak pityergett egy kicsit. Az elmúlt két hétben nem hízott semmit, viszont nőtt 1 cm-t. :wink:

A tanácsadáson volt egy olyan neveleletlen kisfiú, hogy már az agyvérzés kerülgetett. Az első húzása az volt, hogy elcsente Zsom cumisüvegét a babakocsi hálójából és beleivott :twisted:
Mindenáron el akarta szedni a játékainkat, bele akart mászni a kocsinkba, kutatott a táskámban. :twisted: Nagyon felbosszantott!

Kép
anido
 
 


sziasztok!

jaj, hát hiányoltatok, ez kedves. Este nem volt már ihletem.
Etus, ezt én sem értem, éjjel sütöd a kenyeret? :shock: Mégis hogyan, mi módon, mennyi idő alatt? nekünk ez 3ésfél órás procedúra.
Bercel nagyon ügyes, és tényleg Emmának és neki is hihetetlen kék szemük van :D
nekem egy barátnőm járt Szombathelyen angolra, és Ő a DG leíró nyelvtannal szenvedett-s járt kétszer egy évfolyamot. A tanár extra szenyó volt, kár hogy csak később rúgták ki a fősuliról :? Ő most Angliában tanít angolt :D büszke vagyok Rá :oops: :D
És lengyelből miért kell nyelvvizsgáznod? Gondolom az angol megvan...2 nyelvvizsga kell a diplomához? Etus, ez extra gáz, tudom már kérdeztem, talán már írtad is vagy 3X és ha megölsz sem emlékszem rá, most akkor tavaly halasztottál, mikor bercel született? :oops: :oops: csajok, nekem elszállt a memóriám :cry: :cry:

Mia, egyetértek hajnival lábikó ügyben. ne aggódj. ha majd cipőt veszel neki, olyan legyen aminek magas erős a kérge hátul, hogy jól tartsa a bokáját. Ha nagyon befelé dől a bokája, akkor nézz olyat ami ezt kompenzálja, ilyen a supi cipő. talán supi.hu, de rátalálsz neten.

Anidó, én is ha néha ennyire eleven :roll: gyerekkel találkozom, hát engem is bosszant, pedig próbálok arra gondolni, talán Ő is többemberes :lol: de mikor látom anyuka tojik rá, hogy épp mit csinál a gyerek akkor rájövök csak neveletlen. :twisted: Múltkor baba-mamán, Zita egyik babakocsis játékát RÁGTA egy majd' 3 éves gyerek, közben az anyja mellette állt :shock: no komment. Oké, Zita is bevette tegnap egy baba játékát a szájába, de én erősen próbáltam megakadályozni, aztán letörölgettem popsitörlővel. Szerintem egy 3 évesnek már el lehet magyarázni, hogy nem szabad egy "baba" játékát megrágni :shock:
Zita is tegnap kapta meg a meningitecet. Sírt szegénykém, aztán megnyugodott persze. Hála' nem lett hőemelkedése, remélem már nem is lesz. Mérés: 9230 gramm :shock: egy hete 9005 volt. Múltkor 2 hét alatt fogyott 11 dekát. Most "hízott" 18 dekát egy hét alatt, hát ennyit számít hogy most jól betízóraizott, és csak 1X kakilt előtte :oops: :lol: múltkor 2X is, és alig evett. Egyik sem reális :wink: ez csak vicc. De örülök, hogy nem apadt tovább a súlya. :D

Voltunk tegnap szopisklubbon, hát képzeljétek egyik nagyfiú úgy hanyatlökte Zitát ülésből egy nagy gimnasztiklabdával, hogy megállt a szívem. Akkorát kiáltottam :oops: nagyon szar volt látni, már láttam hogy el fogja lökni, kajak lendületet vett a kissrác, és lendítette Zita felé a labdát (egymás mellett voltak, kisfiú állt, Zita ült és nézte őt) és én meg ültem messzebb és nem tudtam mit tenni. Linóleumra esett (legalább szőnyeg lett volna :x ) de akkorát koppant a feje, hogy én is elkezdtem sírni, nem csak Ő :cry: szerencsére nem lett baja, jó nagy ijedségen túl. Azért nemgyőztem még este is a fejét tapogatni, meg reménykedni, hogy nem kapott agyrázkódást. :roll: Borult már el máskor is, mikor megtanult felülni, de azért ott nem kapott hozzá ekkora lendületet.

Eszter azt javasolta-egy másik anyukának is voltak hasonló későn alvós dolgai, hogy meg kellene próbálni korábban elaltatni, mert lehet mikor mi próbáljuk, már átestek a holtponton, s túlpörögtek. Van benne valami. tegnap és ma du is elég jó időben elaludt, 3/4 2-kor. :D Este viszont próbáltam negyed9kor, úgy tűnt fáradt, szívesen cicizett, de nem aludt el...végül Apával helycsere, majd kihoztuk, és megint 10 körül, kicsivel előtte altattam el sikeresen. Erre a kihozzuk vissza játszanira azt mondta Eszter, nem baj, mert ha mi sem tudunk elaludni, mi is kijövünk olvasgatni, vagy tenni-venni....

Kép
ági_bp
 
 


Na, persze azt hogy én is sírtam, nem úgy kell elképezlni, hogy ott bőgtem, de könnybe volt a szemem rendesen, meg nem esett volna nehezemre bebőgni :?

Bocsi, hogy több nevet is kisbetűvel írtam :oops:

Maryt én is hiányolom!!!!!!

Mia, mi tettünk az ágy végére is fejvédőt. Zita is kopogtatta, mostanában nem annyira sűrűn.

Éjjel megint ébren voltunk 4től :( én úgy érzem, amit már Bea, Te is írtál nemrég, mintha szorongana, megvagyok-e, ottvagyok-e, felült, odamászott, odebújt, sírdogált. nehéz neki, de mikor fél éjszaka szopizik, és végre elfordulnék a másik oladalamra mert már zsibbadok, és újra sír, meg cicizni akar, akkor nekem is nehéz. Ráadásul ez a dög meleg ami éjjel itt volt :? vittem magammal wcre éjszaka (is) hogy ne sírjon, de ez sem volt elég. Bea, Te ezt hogy oldod meg éjjel? Te visszalszol szopi közben? Vagy ez csak nekem nem megy? Én mindig ébren vagyok, míg Ő vissza nem alszik.

Etus, most Zita próbálkozik önállóan enni :D olyan édes, persze a semmit eszi, kaja lefolyik mire a szájához ér, de örülök, hogy ügyeskedik. A kefír egyre jobban bejön neki. Elkezdjük a túrót is.

Doo, neked akartam már régóta írni..tojglisárgáját próbáltad azóta? csak mert írtad, hogy mikor próbáltad akkor pont Te is ettél olyan kenyeret amiben volt tojás...gondolom fehérje is. nem lehet, hogy az okozta a nyákot a múltkor, amit anyatejen keresztül kapott, s maga a sárgája nem lett volna gond?
Most mi lesz a 15 hós oltással? :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Na jó Ági, igazad van. Lehet, hogy többemberes volt a gyerek. :? De anyuka ezeket simán végignézte. Nem hiszem, hogy nekem kellenne egy idegen gyereket szólítgatnom.
Ha az én fiam próbálkozik ilyesmivel, mindig próbálom megakadályozni.
Szegény Zita, jól megijedhetett. Szerencse, hogy nem lett komolyabb baj.

Kép
anido
 
 


Húúúú, Ági, ez nagyon durva. Milyen rossz lehetett tehetetlenül nézni, hogy baj lesz és már nem tudod megakadályozni. Remélem csak a rémület volt nagy és nincs semmi komlyabb.

Engem is rettentően zavarnak a mindent elnéző anyukák. Olyan kínos rászolni más gyerekére.

Éjszakázokat sajnálom, nem tudok okosat mondani, csak kitartást kívánni.

Zita hogy ügyeskedik az evéssel, aranyos lehet. :lol:

Nekem ez az evés mostanában kicsit idegpróbáló esemény. Csak egyedül hajlandó kanalazni, ha én adom a falatot elcsapja a fejét. Egydül pedig nem részletezem, mit művel. :?

És egyre profibb szinten vágja földhöz magát. Bárhol, bármikor. Ma pl. játszótéren, mert nem adtam oda a fényképezőt. Aztán hazafelé, mert szerettem volna ha a lábán jön. akkor már csak nevetni tudtam kínomban, mondtam, ezt lefényképezem ahogy itt fetrengsz a betonon. De a sors is az Ő oldalán van, mert lemerült a gép. Úgyhogy ezt most nem tudom prezentálni Nektek. Csak hátha Ti még nem láttatok hisztiző gyereket. :lol:

Na, megyek fürdeni.
Vendég
 


Halihó!

Nem írtatok sokat :? :wink:
Zita elaludt fél9-kor. Jó tanácsot kaptam tegnap :wink: s bár tegnap nem jött be a korábbi altatás, ma sikeres volt. Mia, talán Ti is próbáljátok meg! Szóval én egyből fürdetés után, 8 után néhány perccel már vittem aludni. Igazából mostanában olyankor még játszani vittem, mert "úgysem álmos még". Ma bejött ez a taktika, aztán kitudja hogy lesz holnap.
Doo, azt szeretném kérdezni, s sejtem a választ, de megerősítésre vágyom, szerinted 3 hó múlva ez a ragaszkodás változhat? Csak előre aggódom, mi lesz, ha 2 hetente 1 estét nem leszek itthon :roll: mert ha ilyen kiborulásokat fog produkálni, mint 2 napja, akkor nem tudom mi lesz. :roll: Tudom erre nehéz válaszolni, mert ki tudja...de szerinted megviselheti Őt nagyon ha én elmegyek 2 órára? Semmiképp sem szeretném, hogy megviselje, vagy szorongjon ettől.

Kép
ági_bp
 
 


Helló Hajni!! :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


jaj, csak nem mentél el fürdeni :?

Én megnéztem volna Hangit a betonon. És ezzel letudnám a hisztiző gyerek látványát, Zitával közlöm, ilyet már láttam, neki felesleges bemutatnia majd :lol:

Jaj, tényleg, ma egyedül ivott pohárból! Nem figyeltem oda egy pillanatra, egyébként nem szoktam előtte hagyni a poharat, erre most kihasználta az alkalmat, megfogta a poharat, s ivott. Igaz, kicsit vizes lett. :lol: de többször letette, újra ivott, még töltenem is kellett újra :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Doo kapott privit?? :x most én kimaradtam mégis, vagy mi van?? :shock: :shock: oké ha kimaradtam, csak szóljatok, hogy ne is várjam epedve :lol: :lol: :oops:

Kép
ági_bp
 
 


Ági, cserkészbecsszó, ha egyszer erőt veszek magamon és vallok, akkor azt Te is megkapod. :lol:

Szerintem még lesz alkalmam ilyen képet csinálni, úgyhogy majd küldök Neked, illetve Zitának. :lol:
Már iszik is, ez igen szép tempóval halad.
Vendég
 


Ági az indiszkrét hogy milyen esti programjaid lesznek? Mert nekem ez fúrja az oldalam. :lol: Atyaég, milyen ráncos öregasszonyok leszünk hamarosan. :oops: :lol:
Vendég
 


Hajni :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Egy nap alatt is alalkult Emma felállása,már most másképp tartja a lábát.

Ági
Nagyon sajnálom Zita kis buksiát,elhiszem,hogy tudtál volna sírni,amikor Emma multkor leesett az ágyról,annyira megijedtem,hogy nekem is kifolytak a könnyeim,Emma meg zokogot,(ezt nem lehet összehasomlittani,mert nekünk a fejünk nem koppant)
Nekem az a gond a korai altatással,ha elalszik véletlenül 8-kor mert napközben alig alszik,akkor egy óra mulva már fent van és virgonckodik,jobban járok 10 óra fele altatom,akkor nagy valószínüséggel hosszabb ébrenlét nincs,csak szopi és alvás.
Pohárból iváshoz grataulálok.
Hajni,hogy tudod megnyugtatni,amikor hisztizik,gyüjtöm a tatktikákat,késöbb fel tudjam használni,ha oda jutok.

Zita és Zsombor hősök
Évi
mia2007
 
 


jaj, még nem tudtam olvasni, mert gyors befejeztem a vacsit és mennem is kellene vissza cseresznyét magtalanítani h szépen lefagyizhassam. tegnap és ma is két nagy vödröt szedtünk tele. fele mienk, fele maradt anyunál. meg meg is ettem egy csomót. remélem, nem lesz tőle semmi bajom... :roll:

ági, nem kenyeret ettem, hanem sütit, és azért gondolom h a sárgája is gond volt, mert akkor rögtön kipöttyögött, a nyálka csak napokkal később lett, amíg én sütizgettem és szegénynek telítődött a szervezete. azóta nem próbiztam - gasztro dokival beszéltem telefonon és aszondta h ne próbálkozzak. nem is merek. 15 hóst meg kell kapnia, de sztem kicsit "csúsztatom" majd a dolgot a hónap végére. utánaolvastam a neten és azt írták h tojásallergia sem ad "felmentést" a dolog alól, úgyh nem tudok mit tenni... :roll: :evil: ráadásul végülis orvosilag nem bizonyított ez az allergia, én meg feleslegesen nem akarom vizsgáltatni - úgyis tudom h mi az ábra, pecsét nem kell róla...

asszem mia te kérdezted: gyanú van arra h kicsit kancsalít Viki, ezért kell az atropinos szemcsepp, aztán vizsgálat szerdán. meglátjuk h kell-e szemcsi v megússzuk.

ha tudok, még jelentkezem, mert még sok "mondanivalóm" lenne :wink:

ja még annyit: hajni, egyefene, küldd el nekem is a szomszédos sztorit, és akkor egy kis időre ki lesz elégítve az én "privi-szükséletem" is :wink: :lol:

és a lényeg: sztem Rozi 10esével semmi baj sincs, sőt, ha úgy nézzük, akkor két ötöst kapott :wink: :lol: na, erről majd írnék még egy kisesszét, ha nem bánod. a képeken Rozi egyáltalán nem sovány sztem. Viki 8300 volt 1 évesen, de 76 cm! szal sztem elég hasonlóak a paramétereik. na ez a kisesszé bevezető szakasza.
csók mindenkinek!
Vendég
 


Drága Rozi! Első szülinapod alkalmából kívánok Neked és az Anyukádnak gyönyörű, boldog hossző életet. És nem utolsósorban sok szép ajándékot. :wink:

Vicuska, Neked megy drukk, remélem vizsga után már jelentkezel.
Vendég
 


Doo, szívesen elküldeném a szomszéd-sztorit, de ha tud valaki segítsen nekem ebben. Lehet az elküldött üzenetekből egy üzit újra, új címre elküldeni? Mert nem írnám előről, ha már egyszer be van gépelve.
Vendég
 


Hajni, ha megmondom hogyan kell elküldeni az üzit én is megkaphatom :?: :wink:
Kijelölöd a szöveget, jobb gombbal klik , másolás. Megnyitod az új üzit jobb gomb klik, beillesztés :wink:

Nagyon köszönjük a köszöntést. El sem hiszem, hogy egy éves lett a nagylány! Mondtam neki ma reggel, hogy ő már nagylány és nem kellene állandóan szopizni, de nem nagyon hederített rám :lol:

Még visszaolvasok...

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Rozi, drága, egy éves szülinapod alkalmából kívánunk sok boldogságot, egészséget és minden jót. Egy nagy cicitortát, ha már úgyis az a kedvenc :lol:

Bea, én kezdem azt érezni, hogy ez mindig így lesz, cici kell és kész. :roll: A szopis tanácsadó mesélte, hogy egyik gyerkője 38 hósan választotta el magát :shock: :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Köszi doo a biztatást a 10-es ügyben , igazából nem is tudom mi alapján számolnak. Azt mondja egy barátnőm neki 3.900 g-al született a gyereke és 58 cm-el és akkor 90-est kapott :shock: Na akkor ki a százas?

Szegény Zita buksi, mennek a gyógypuszik!
Ági, nekem is volt egy ilyen időszakom amikor nem tudtam visszaaludni az éjszakai szopi után. Most úgy zajlik, hogy Rozi felül, sirdogál én azonnal hanyat vágom , cici a szájába és azonnal alszunk. Néha apa még fent van ilyenkor és azt mondja tutira nem vagyok magamnál :lol: Én éjjel nem nagyon szoktam elmenni mellőle, mert megpróbálok mindent alvás előtt intézni, ha mégis el kell mennem ott hagyom arra a pár percre.
Ági tényleg hová kell elmenned esténként? :wink: Nem tartom valószínűnek, hogy bármi baja lenne Zitának attól, hogy 2 órára mással van. Van aki ilyen korban már benyomja a gyerekét bölibe. Azért doo a szakértő!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KíVÁNUNK ROZINAK, BERCEL MAJD PUSZIT IS KULD, CSAK MOST MÉG ALSZIK, TEGNAP NAGYON ELFÁRADT! :)

zetus8
 
 


Szia Agi, Bea! :)

zetus8
 
 


Helló Ági! Neked is nagyon köszi!

Szóval nem tudom jól veszem -e ki a soraidból, hogy hasonlóan érzel -e, de engem néha igenis frusztrál, hogy órákat képes lógni a cicimen. Igenis kényelmetlen, zsibbadok, fáj a cicim és néha ideges leszek tőle. Aztán ettől az érzéstől lelkifurim lesz még szarabbul érzem magam.

Doo, kérlek diagnosztizálj :lol: :wink: Önző vagyok mi?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Etus, hurrá lassan együtt a csapat!! Nagyon köszönjük és várjuk a gyönyörűséges Bercel puszit!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Mondom felhívom már a szemészetet, mert tavaly télen azt mondták nincs időpont, csak oda kell menni és kész...hát februártól időpontköteles lett, és július 9re kaptunk időpontot :cry: 4 hét :evil: olyan hülye vagyok, hogy így elhúztam, pedig egyre jobban zavar, hogy én úgy látom kancsalít :cry:

Kép
ági_bp
 
 


a májusiban írtam, úgyis olvassátok :lol: szóval apája szerint Zita nem kancsalít, hanem nekem szétállnak a szemeim :shock: és azért látom Zitát is és ŐT is kancsinak :roll:
esz a penész emiatt a 4 hét miatt :twisted:

Bea, néha nekem is sok éjjel. Ma egyszer volt, hogy megsimogattam és megnyugodott elaludt, és olyan jó volt. Úgy szeretném ha lennének más eszközeim is arra, hogy megnyugtassa Őt, de igazából éjjel nincsenek. Úgy látom nappal mintha kevesebbszer kérne cicit, főleg ha valami program van, gondolom a figyelme nem terelődik annyiszor a cici felé. De néha itthon, főleg ha lengén öltözött vagyok :oops: :lol: akkor nyomul. Múltkor anyuéknál séta közben az utcán tört rá a cicizhetnék, és se pad semmi nem volt, mondtam ki kell bírnia, azért állva egy utca közepén nem fogok nekiállni szoptatni egy ekkora nagy gyereket. :roll:
Hallottam anno ilyen sztorikat, hogy 6 hósan hopp elválasztotta magát a baba, persze részleteket nem tudtam, mi volta z oka...Az elején úgy féltem, hogy hamarabb abbahagyja majd a szopit, mint hogy én kész legyek rá, de már látom ilyen helyzet nem lesz. lesz időm felkészülni :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Na eloszor is mielott elfelejtem: Ki ne hagyjatok semmivele privi-beszamolos-mailbol, mert OROK HARAG ES NEM VAGYTOK TOBBE A BARATNOIM! HA! :twisted: :shock: :lol: :lol: :lol:

Hajni, Agi: alapvetoen nem celom, hogy ejjel sussek kenyeret, csak most van egy uj receptem, ami nagyon hamar megvan, ami az osszekutyulast jelenti, mert nem kell gyurni. Utana le kell takarni, es 12 orat kelni hagyni. Na itt a bokkeno, mert ha ezt este csinalom, akkor masnap reggel-delelott szepen ki tudom sutni. Ha viszont elfelejtem, mint a heten tobbszor is, akkor marad a delelotti-delutani osszekutyulas es az ejszakai vagy reggeli sutes, hogy Olivernek tudjak reggel szendvicset csinalni... :roll: Egy par hete szinte csak sajat sutesu kenyeret eszunk, ebbol szivesebben adok Bercelnek is... Plusz Oliver szegeny nagyon allergias, nemreg megint kellett mennie allergiologushoz, es elvileg nem ehet: paradicsomot, uborkat, zellert, repat, dinnyet, allergias a pollenre, feketeuromre, ketfele poratkara... :shock: A vizsgalaton majdnem duplajara dagadt a keze a bokkodes utan, es lett harom olyan dolog, ami "XXX!" lett, ez a legdurvabb... nagyon szenved az allergiatol, alig lat sokszor, ugy be van durranva a szeme, folyik azn orra, faj a feje tusszog, borzaszto... na mindegy, utanaolvastam a neten, es meg vagyok gyozodve rola, hogy kajak miatt allergias (de nem a paradicsomra...) hanem tejtermekekre foleg (mar 3 honaposan tejbedarat kapott... es most ezt nem azert irom, mert bantani akarom az anyosomat, az mas vilag volt, nem volt ennyi informacio, nem akart rosszat a fianak, de lattam nemreg egy musort, amiben arrol volt szo, hogy szinte minden felnottkori allergia (neki is 18 evesen jott ki) gyerekkorban tul koran bevezetett etelhez vezetheto vissza... Szoval Oliver most dietazni fog hetfotol, nem eszik semmilyen tejtermeket, hust, feher lisztet. Aztan ha esetleg elmulik az allergiaja (remelem igy lesz!!!!!!!!), akkor szepen megprobaljuk "ujra bevezetni" neki a kajakat, mint egy kisgyereknek, hogy kideruljon, hogy tenylegesen mire allergias a dragam... De mondom, szerintem a tejtermekekre... Na de miert is kezdtem ezt irni? Olyan vagyok mar mint egy oregasszony csak beszelek ossze-vissza... :) Ja igen! Kenyer... szoval teljes kiorlesu lisztbol csinaltam kenyeret iccaka... :):)

Tudjatok mit eszek? Eper-sorbe-t, en csinaltam, es naggggyon fini, en imadom a vizezett jegkremeket!! NYam-NYam! :)

Bea: Igen, Bercel mar kapaszkodas nelkul megy egy csomot, nagyon cuki!!! Imadom ahogy kozlekedik : a kezevel egyensulyozva... :)

Anido: amikor eloszor olvastam, hogy kiakadtal azon hogy egy masik gyerek beleivott Zsombi cumisuvegebe, tokre elszegyelltem magam, mert Bercel ugyanezt csinalja, gyengeje az innivalo, persze ha meglatja maset, az ove mar nem is kell... Tegnap egesz nap egy ismerosomnel voltunk, akiknek 4 gyereke van, tok edesek, imadom oet, plust ott volt egy kozos imserosunk is, aki Vegasban el, es amikor kinn voltunk naluk tavaly marciusban, akkor os is pont terhes volt, csak ikrekkel, na most "eloben" is talalkoztunk a ket kislannyal, akik par hettel idosebbek mint Bercel, de mar szaladnak :shock: , nagyon aranyosak! Szoval Bercel nem csinalt mast, mint a ket lany cumisuvege utan maszkalt, sot, parszor bele is ivott valamelyikbe... :oops: :oops: Pedig nagyon resen voltam... Mondjuk en raszoltam, meg nem hagytam, elvettem tole es lemostam, de ugyanugy ment utana... szoval o is neveletlen... :(

Elkudlom, felkelt, majd meg jovok

zetus8
 
 


Na akartam itt új vonalzóval villantani, erre nem tudom megcsinálni :twisted:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Rozinak!

Kép
anido
 
 


Boldog Születésnapot Kívánunk Rozinak
sok-sok puszit küldünk
mia2007
 
 


Zetus: miután lehiggadtam, átértékeltem a helyzetet. Nem a gyerekre kell haragudnom, hanem az anyukára, aki meg sem próbálta megfékezni. A leginkább azzal volt gondom, hogy nekem kellett rászólnom, hogy hagyja békén a cuccainkat.
Szegény Oliver! Nem lehet könnyű. Te pedig milyen jó feleség vagy, hogy éjszaka sütsz neki kenyeret.

Én is akarok privit!

Kép
anido
 
 


Ha megkaphatom én is kérem azta privit
mia2007
 
 


:lol: :lol: :lol: gyanús is volt, hogy eddig senki nem raklamált priviért :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?