Lanyok, nemtom mikor volt ilyen utoljara... elaludtam amikor Bercel... hu miket almodtam, de tok jo volt alukalni egy jot meg ejfel elott!!
Vissza kene szoknom a "normalis" idoben valo lefekveshez... vagy legalabb ejfel elott vagy akorul mindenkepp... mondtam Olivernek, hogy keltsen fel 11kor, mert ki kell sutnom a kenyeret. Erre magamtol kelek fel 1kor. Szemrehanyoan megyek hozza, hogy miert nem keltett fel (o epp akkor keszulodott aludni jonni) mire o: hat en probaltalak kelteni, de egy hatalmasat rugtal felem, ugyhogy nem probalkoztam tovabb.
Nem is remlik...
Ma delutan az egyetemen rohangasztunk Bercellel mint pok a falon, ezt vidd ide, itt irasd ala, ezt a konyvarba, tanszekre, onnan TO-ra, jaj de idegesito ez a sok formasag!!!!!!!
Foleg mivel volt vagy 40 fok arnyekban. Bercel mindehhez kepest egy kis tunder volt... Na de mindent elinteztem, index leadva, most mar TENYLEG csak allamvizsga meg szakdoli-leadas...
Agi: en arra vagytam, hogy angol tanar legyek, de masodevben nem sikerult ugy egy szigorlatom, aminek kellett volna, ezt mar irtam. Mondjuk abbol a szempontbol nem banom, hogy igazabol diploma nelkul is voltak magantanitvanyaim Bercel szuletese elott, mert csak az erdekelte oket, hogy beszeljek jol, meg magyarazzam el nekik a nyelvtant, es keszitsem fel a nyelvvizsgara...
Azert vmikor jo lenne megcsinalni az angolt... Es akkor a kerdesedre a valasz: Kommunikacio szakon vegzek PR szakiranyon, ide tartozik a marketing, reklam, rendezvenyszervezes, stb. Meg nem gondolkoztam kulonosebben azon, hogy majd mit szeretnek csinalni, mert mindig is arra vagytam, hogy anya legyek...
De majd ha mind a 3 gyerekem ovis lesz (hehe
) akkor majd visszaterhetunk a temara
Egyebkent erdekes, hogy amikor elkezdtem tanulni, a komm. szak annyira nem hatott meg, de az utolso 2 evben nagyon nagyon jo oraink voltak, (szakiranyos) es azokat imadtam!!!!! Erdekel a CSR, a marketing-komm, es hat a politikai komm , mediapolitika is, pedig az fuj de gusztustalan!!
A rendezvenyszervezes csak azert erdekelne, mert volt egy tanarom, akinek ilyen cege van, es o annyira jo fej, es tok gyakorlati dolgokat mondott csak, hogy megtetszett az is. Szoval osszefoglalva, hogy mi leszek ha nagy leszek: ANYA, aztan meg nemtom.
:):):):):):)
Mia: ne agodj, Bercel is tok "csampin" allt az elso par napban miutan felallt, sot, eleinte tobbszor volt hogy csak egyik labara terhelt, en ettol is remeket lattam, de az is elmult par nap alatt...
Aranyos nagyon Emma ezen a furdoszobas kepen! Bercel annyira imad pancsolni, hogy be kell mindig csukni a furdoszoba-ajtot, kulonben allandoan ott lenne... (csak nem orulok neki, mert ki akarja allandoan szedni a szekrenybol a mososzert...
Szilvi: anyukad... mar megint
Aztan meg majd az anyosod is...
Kitartas!!!!!!!!!!!! Van egy otletem: probalj meg nagyon magabiztosnak lenni, vagy legalabbis annak latszani elottuk, ha erzik-latjak hogy megingathatatlan vagy, talan nem piszkalnak annyit... nem lehet konnyu ilyen legkorben... te nagyon jo anya vagy, miert kell allandoan belekotniuk vmibe??
Agi: egyenlore estere potolhatatlan vagy!
De szerintem ez most meg tok termeszetes, orulj annak, hogy napkozben olyan jol elvannak a paroddal!!
Tegnap megint Szandival vasaroltam egyutt a Sparban (itt lakik Bekason), nagyon "vicces" volt, hogy egy ott dolgozo no majdnem ranktolt egy raklapnyi nehez cuccot, alig birtam "odebbugrani" a babakocsival... erre 2 lepessel mogottem Szandi 2 gyerekkel: majdnem hogy 2 km-ert kerult, hogy meg veletlenul se legyen a kozelukbe az aru...
Na mindegy, Szandinak megbocsajtom, foleg mert jopofizott egyet a gyerekemmel amig en joghurtert visszarohantam, meg mert en 9 evesen tok szerettem, also negyedikben Szandinak oltoztem farsangon...
Doo: sikerult a szemcseppezes??????? Milyen modszerrel?
Bercel egyre ugyesebben megy, mar oda-vissza kozlekedik a nagyszobaban , persze kapaszkodotol kapaszkodoig.
Es meg mindig nem all fel magatol, hanem odamegyk vmihez, belekapaszkodva felall, es ugy indul el... hogy szoktak maguktol felallni az ekkora babak?? terdelesbol? vagy hogy? Ma megprobaltam vizualizalni
Bea: vegul megteritettel mire visszaert a csaladod a bevasarlasbol?
Enyem gyerek ugy nez ki tuljutott az eves-nehezsegeken mar ami az akaratossagot illet... de csak kisbetuvel merem leirni, nehogy holnapra megvaltozzon...
Szoval megint egesz jol etetheto!! Biztos azert, mert napkozben kieli magat, meg mindig allandoan "foz", szinte sehova nem megy a kis fakanala nelkul, ha meg nem sult meg a kenyer, rakok fel kepet, hihetetlen...