Új privát üzeneted érkezett!

Grétinek mi is boldog névnapot kívánunk! :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Leloptam Munya vonalzóját, ha minden igaz.

Olga

Kép
juhaszolga

Szolkata! Gratu a kisfiúhoz! És igen Szilbee jól tudja (naná!), hogy Balázs is nov. 16-án ünnepel! Ja, és randizunk valamikor? Nefag játszi? Meg visszaadnám a nyelvtankönyvedet is.

Bettynek milyen meghívója lesz? Csak nem esküvői?

Új kismamik! Egy két mondatot írnátok magaktokról? Nem tudom melyik oldalon keresselek benneteket. (Mármint amikor csatlakoztatok).

Biztos volt már róla szó: babanetes tali valakinél?

Olga

Kép
juhaszolga

Csak kicseréltem a vonalzót, zavart, hogy nem látom a heteket.

Olga

Kép
juhaszolga

Jól el chetelek itt magamnak! :lol: Babó 7kor visszaaludt, 5kor keltünk. :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Kitten! Esküvőt szervezetek?

Bocsi már, de olvasgatok visszafelé, aztán ami megragad a fejemben azt gyorsan be is gépelem. :oops: Babó mindjárt kelleget, de azért este még megpróbálok jönni.

Apa hétfőtől péntekig németben lesz. Nem akar valaki örökbefogadni addig? :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, nem is mondtad, hogy 23 hetes kismama vagy :wink: :lol: :lol: :lol:

Milyen parkolót csinálnak????? Hol a francba? Elbontják a sövényt?

Gratula a vizsgákhoz!

Évi és
Kép
csongianya

Olga, micsoda vonalzó! Elolvastam a vonalzót vagy 3 x, mire felfogtam.... :oops: Gratula a félévhez!!!

Kata: Szóval eddig az volt, hogy vagy fiú vagy lány, most meg....60-40% Zebulon javára? Vagy valami ilyesmi?
jaimee1

Kata, gratula a kisfiúhoz, és örülök, hogy minden rendben!

Niki, Katusnak meg gratula a járáshoz, akkor lassan lehet futni utána!

Márti, tök jó lehetett a kirándulás, én is várom már nagyon a nyaralást! Már csak 15 nap :lol:
Jók a képek, nagyon csinik voltak a gyerekek!

Dorka, a Csongi haja is mindig ilyen kicsi volt nyáron. Szerintem nagyon praktius, arról nem beszélve, hogy pár perc alatt szárad :wink:
Világos szőnyeg...áhhh, nálunk nem jönne be!

Évi és
Kép
csongianya

Jaaaa, Jaimee, nekem is most esett le :lol: Mármint az Olga vonalzója :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Szép reggelt!

Olga: engem is megviccelt a 2. vonalzód... :lol: mondom 23 hétig hogy tarthattad titokban... :lol: de rájöttem...nekem is hosszú az idegpályám. Persze Nefag. Én is szoktam magammal csetelni :lol:

Évi: gratula Csonginak, hogy már csábítgatják! (rendszeres átolvasó vagyok) Én is nézem a meccseket este, csak elalszom rajtuk.

Jaimee: Hát Dinya doki 50-50%-ot mondott, mert nem szeret kockáztatni, meg még elég kicsi, de azt mondta, hogy a lányok micsodájának a képe 3 csík, a mi babókánké meg nem olyan volt, hanem 2 sötétség között egy hegyeske a lába között. Tehát, ha választania kellene inkább fiút mondana. De a jövő héten majd megpróbálom a kórházban is megnézetni, hátha a futószalagon megesne rajtam Jakab doki szíve és tippelne. De lassan bejelentkezek 4D-re is, az meg majd tuti lesz. Csak sajnos, ha fiú lesz, akkor nem lesz szerencsés, mert Márton lesz...

Munya: egyébként a hennát szokták hajra kenni? Jókat nevetgéltem magamban :lol: Látom, Te is kismama vagy :lol:

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Olga, Veled álmodtam, meg a vizsgáiddal! Jól meg is izzadtam, mire felébredtem... :oops: Gratula, hogy kész a féléved! Jöhet a jól megérdemelt pihenés. Babónak jobbulást!

Márti, ha jól emlékszem , én a Corában vettem a mini muffin sütőt. A fiad kész úriember! Nagyon helyesen feszít a képen! :lol: Biztos jó volt a kirándulás is. Köszi a sok képet! Imádjuk nézegetni.

Kitten, Nektek is jó pihenést!

Niki, hogy van Dorka füle? Gratula Kata járásához!

Jázmin meg "elromlott"... az én kis angyalkám, akit 10 előtt nem lehetett kirobbantani az ágyából, második napja már 8 előtt ébren van. Tegnapelőtt nem aludt napközben egy percet sem, így aztán este 7-kor már négyen nem tudtunk vele mit kezdeni, masszívan ordított 20 percet :roll: És bizony már most elkezdtük a csatározást az akaratával...

Ma megjönnek a csempéink, meg a szaunás, s tegnap kiderült az egyik kéményt a szentlélek tartotta, 80 cm-től újra kell építeni. Egy hét éves házon...hát... remélem, túl sok ilyen meglepetés nem ér minket...

Judit, képek hennáról? Névnapozás volt vagy lesz?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jó reggelt!

Olga! mizu? feladtad? Köszia köszöntést!

Téynleg hol csinálnak parkolót, honnan vesznek el helyet?

jaj ezzel a vonalzóval engem is megkergettél! Micsoda? mondom nem is láttam semmit rajtad, sé még el sem mondtad! :twisted: na de leesett! :lol: és kisfiú lesz? név van már?

Kata!
nektek név?

Niki!
Na fel lett dobva a labda lecsapod?

Dorka!
Először is Isten éltessen sokáig!
Kép

akkor legközelebb Szabit pisiltetjük nálunk is! Ultra? én is a vanisht próbáltam, azon kívül, hogy a kezemről lemarta a bőrt, a kosz még ott maradt, egy kcisit halványult... most láttam a port, arra akartam befizetni, de így meggondolom!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Évi!
Tegnap én is átolvastam, és gratula akkor az átcsábításhoz! Hát így kezdődik a pályafutás, akarom mondani pályfocizás na...

Munya!
Nekem van hennám, és a lábfejemen! de ne izgulj az elején vagy, lesz ez még így se, ahoyg Fanna is írta!

Szami!
ja van képem, de akkor ha rákérdeztél felteszem, nem akartam mutogatni a lábam... nekem a természetes alapú van, a barna, ami felkenéskor zöld. (a feketébe már raknak színezőanyagokat, kiműveltem előtte magam a neten)egy hétig erősödik, aztán két hétig visszakopik, és jöhet az újabb minta.

Névnap volt, semmi extra, szivárvány pónit kért, kapott... majd arról is dobok képet

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na akkor a képek:
Kép itt becsaptuk, ez a Letié, és rájött... Kép Kép 1 óra múlva kenés után Kép és már ma reggel

a mintát nézzétek a lábam nem szépségversenyekre termett!!!!,

Judit,
Kép
Kép
bbj

Mindig lemarad valami...

Niki: hogy van Dorka füle???

Olga: jobbulást babónak!!!

Amikor itthon van a Zuram, sosem érünk rá beszélgetni, így mint most is, megemileztem vele, hogy rendezhetek nálunk topic talit, ha Nektek (Mindenkinek) is jó... Csak azt kell kitalálni, hogy mikor lenne jó dátumilag ... Meg jóidő is legyen... lehessen pancsizni...

Kép

Kép
szolkata

Hali,

Kata, gratu a valószínűleg kisfiúhoz! :D Hm, hát nekem anno Jakab doki nem mondta meg Huncim nemét. Meg se nézte :mrgreen: Csak annyit mondott a 18. héten, hogy még ilyenkor nem jól látszik. Aztán meg a 4D-n aszonták, kisjány, oszt onnantól meg már ezért nem néztük :roll: De hátha te ki tudod belőle paszírozni az igazat :lol:

Judit, mekkérdezted a szolnoki házhozmenetelet pedikűrözésileg? :wink: Vagy ha adol nevet, telszámot, úgyisjóe...

Olga, navégre, itten vagy újra :lol:

Dorka, Isten éltessen sokáig! Füled érjen bokáig :wink:

Nyaralóknak fajin időt és kellemes pihit! :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Hú, iszonyú dühös vagyok :twisted: Most szólt a barátnőm, tegnap értekezlet volt a suliban, be akarják zárni a Mátyást, és beolvasztani a Kőrösibe!!! A fene enné meg az egészet! Holnap tiltakozó megmozdulás lesz 15:45-kor a suli előtt....

Évi és
Kép
csongianya

Dorka: Boldog szülinapot Neked! Lesz nagy buláj?

No lépek, özön dolgom van a városban...

Kép

Kép
szolkata

Elvagyok maradva a visszaolvasássl de annyi tanuln valóm van hogy nem nagyon tudok jönni!

Gréti Boldog Névnapot!

Dorka!
Boldog Szülinapot!!!!

Kép

Kép
katlina

KATA Jaaaa...hát akkor lehet ez még lyány is. Mi nem lesz szerencsés? Nem értem. Hogy közel van a leendő szülinap és névnap? Hát nem Zebulon lesz? :lol: :lol:
Egyébként meg tök mindegy, csak egészséges legyen, mint a makk. Hogy ki ne hagyjam ezt a közhelyet...de oylan igaz. Jé, ez Judit Ly-je. :lol: :lol:

Amúgy Rékám vlamelyik Uh-n úgy szétrakta a lábát, hogy többet nem volt kétely, hogy lány lesz. Csak bennem... :roll: :roll: Nekem annyi nem volt elég, hgoy "tisztán látszanak a szeméremajkai"....Amikor megszületett, kb. 5 perc múlva jutott eszembe, hgoy most akkor mi is lett? Már a hasamon is volt, javában fürdették, amikor lopva megkérdeztem Apát, hogy izé...puncis, ugye?? Ó, mik jutnak itt eszembe....

Dorka: Boldog szülinapot!!!
jaimee1

Judit: Lemaradt, úgy el vagyok itt az emlékeimmel...Gyönyörű a lányod!!!! A lábid is! :wink:
jaimee1

Dorka! Sok boldog szülinapot!!!
Szabi hagyhatta volna Anyát legalább a szülinapján tovább szundizni...hát ilyenek ezek a gyerkőcök. Milyen ügyesen tűri Szabi a hajvágást! Bizti finom az a kislapát. :lol:
Voltunk ma Höcögni, jó volt, majd júl 9-én lesz legközelebb. Tegnap délutánra Zsófi megjavult, csak délelőtt volt nyűgös, mert egy csomószor elesett reggel szegénykém. Ha holnap nem lesz ilyen dögmeleg, mint ma, megyünk császkálni a városba.

Olga! Jó hogy visszatértél! Grat a félévhez. Én is aszittem, kismama vagy, és azt hittem a "hugi"-ra, hogy Balázsnak lesz hugija. :D

Kata, grat a kisfiúhoz! (én éreztem :D ) Apa mit szól? Azért nem bánja nagyon, hogy nem csajszi, ugye? (bár még az is lehet, hogy mégis csaj lesz)

Judit, aranyos Gréti, és ilyen kis göndör frizuja van? Klassz a hennád is.

Niki, grtaula Katának!

Évi, de jó nektek, hogy mindjárt nyaraltok! És a Mátyásból azt a sok gyereket mind a Kőrösibe akarják áttenni? Ez durva...

Kitten, nektek is jó pihenést. Most még lehet, aztán már nem nagyon :wink:

Kép

Kép
ditke2007

Háj!

Dorka! Sok Boldog SZülinapot Kívánunk!

No Olga! Én is be akartam szállni a nem túl okosértőktársaságába...:))).....dejugye csak a suliról van szó.........Pedig mán úúúúúúgy.....na mondom még egy Balázs lesz!!!!!!

Judit!
Fél óráig olvastam hogy miért akarsz te nekem integetni?.....Deleesett.....jóúú a lábad!Kerály!!!!!
Ja és Grétinek göndör a haja?.....Kinek az nálatok?....Cukkkki!
Még akartam vmit de szokásos kihagyásom van......

Ja az előbb jött rám a szívinfarktus!!!!!! Jégeső esett 3 percig......
Niki!
Gratula, megnézzük!!! Mögyünk persze:))))!!!

fanna3

Ja igen...ki kérdezte hg tud e vki személyi edzőt??????
Én tudok ha ír...megírom priviben!

fanna3

Sziasztok!

Csak gyorsan.

DORKA! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

Fanna: Virág kérdezte a személyi edzőt. Akkor du találkozunk. Katát nem viszem, mert nagyon meleg van, meg annyira azért még nem megy Neki a járás, hogy ott kivegyem.

Judit: Először nem értettem, mre gondolsz a feldobott labdát illetően. De igen, lecsapom.
Szóval: Szívesen megrendezném a következő topictalit. A rossz hír, hogy leghamarabb július 12-ei szombat lenne jó nekünk. De hátha az elég messze van, hogy ne csináljatok más programot.

Akkor körkérdés: Kinek mikor lenne jó a topictali? Esetleg megfelel-e a július 12.?
Többire este reagálok.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!
Jövök, eddig nem volt lelkierőm írni. Sajnos eléggé tejcsimentes napokat élünk, konkrétan ma ki kellett váltani az első doboz tápszert. :cry:
Úgy 1 hete kezdődött, de akkor még nem aggódtam túl a dolgot, bíztam magamban, szoptattam, szoptattam, ettem, ittam. Elkövettem mindent, ami tőlem telt. Először csak estefelé volt kevesebb, na de ez ugye megesik, nem nagyon estem kétségbe. Igény szerint szopizott, de mostanában már másfél óránként. Aztán sajnos mostanra eljutottunk oda, hogy már délelőtt sem lakik jól Dorci, szenved a szinte üres cicivel, amiből nem jön a tejcsi. Próbáltam fejni, de semmi. Délutánra totál nyűgös, etetés után fél órával már újra éhes. Az estéink meg... Ma megmértem, 1 hét alatt 1 dkg-ot FOGYOTT. Úgyhogy sajnos beigazolódott a gyanúm. Éreztem én, h. kevesebb van a cicikben, az is furcsa volt, h. az eddigi fél órás szopik 5-10 perc alatt véget érnek, és nem azért, mert jóllakik, hanem mert üres a cici.
Ma felírták a tápszert, sírva váltottam ki. Abban maradtunk a védőnővel, h. szopi továbbra is, és utána a tápszer. Délben volt az első próbálkozás, szopizott, utána szokásos sírás, a tápszert köpködte rám, öklendezett, én puszilgattam, vigasztaltam, nem sírtam előtte. Vmennyit azért lenyelt, aztán nézett rám, nagy nehezen elaludt a vállamon, aztán letettem, és utána elkezdtem bőgni ( kisebb szünetekkel azóta is ). Hát ez van.
Humana HA 1-et kapott, volt valakinek ilyen, jó? ( Már amennyire jó lehet. )
Ja és nagyon úgy fest, nem ússzuk meg a könnycsatorna-átmosást, eddig kamilláztam, csepegtettük, de továbbra is csipásodik, úgyhogy kérnem kell időpontot oda is... Most érzem úgy, hogy kivagyok.
Ne haragudjatok, hogy nem reagáltam senkinek.

donkoaniko

Sziasztok!

Fanna igen én kérdeztem a személyi edzőt :lol: Megírod privibe?

nekem megfelel a topictali időpontja!

Végre más is megtestesül előttem Dorka meg Szilbee meg Niki után akit bevallom férfiasan nem sikerült egyből a helyére tenni :oops: Mert tegnap összefutottunk,hát Kata nagyon csajszis volt ahogy kell rózsaszínbe természetesen :lol:

Dorka Boldog Szülinapot!

KépKép
viragb88

Anikó!

Hidd el lesz ez jobb is majd eljutsz oda hogy nem fog érdekelni csak nőjön a kis Doroti baba :lol: Én is így voltam a tápszerrel mondtam a dokinőnek hogy én nem akarok neki adni dehát el nem fogyhat a kis pici :lol: Aztán szép lassan megbékéltem vele :(
Ne idegeskedj mert még a maradék tejed is elmegy :)

KépKép
viragb88

Dorka! Nagyon boldog szülinapot!

(Bocsika, nem tudtam...Szíííp egy asszony vagy! A szülinapodon a férjuradnak veszel ajándékot!)

Niki! Nekünk is jó a júli 12! Meg még utánna akár szolkatáéknál is össze lehetne hozni valamit... Szeptemberig nagyon ráérek! :-)

Fanna! Erre nem volt semmi eső, jég, se semmi...még.

Anikó! Nagyon sajnállak benneteket szopi ügyben! :cry: De kitartás, a lényeg, hogy babó jól lakjon. Te még attól egy szupi anyuka vagy, hogy tápszert kap a babótok! (Anyukámnak egyikünkkel sem volt teje. Mind a 11-en táposok voltunk).

Annak örülök, hogy a vonalzó megtréfált benneteket! Bár valóban idétlen egy kicsit, hogy "23 hetes terhes kismama vagyok"-kal kezdődik a vonlazó, na de ez van...
Hát lecseszést már kaptunk hugomtól, mert most mondta el, hogy ők is a Balázs névvel kacérkodtak. Ugye mostmár nem... De még keresik a tökéletes nevet. Bár nem nehéz, mert apukát Nagynak hívják, és szerrintem ahoz bőven lehet válogatni.

bbj Judit! Nekem is nagyon teteszik a henna festésed! A pedikűrös tel.száma engem is érdekelne.

Juditom! Itten ni, előttünk, ezt a kis keskeny utcát szélesítik az ovi-bölcsi felé, hogy jó kis fizetős parkolót lehessen ide tenni a szülőknek és az ittlakóknak. :evil: De jó, hogy azt a kis zöld övezetet elveszik. Remélem azért a fákat nem akarják kivágni.

Szami! Öhm-öhm... Ezt a mini muffin formát én is kérdeztem anno a Juditék talija után, de nem kaptam választ. Megjegyeztem! Örök harag! :wink: Meg is érdemelted, hogy velem voltak rémálmaid! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Tudtátok, hogy Brendon is lesz a buszpályán? Vagy ezt itt olvastam a topikban? :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, itt is olvashattad :lol: Én spec szóba hoztam eccer. A parkolós dógot Évi kérdezte, de én is köcönöm az infót :wink: A parkolóépítést alapvetően jónak tartom, node nem a panelek/társasházak közötti zöld részek rovására :?

Judit, fajintos a hennád! Eeeehehe...huncut szülők, megtréfálják a nagylányt 8) Tényleg tök jól pöndörödik Gréti haja :D Nemsokára jöhetnek az áhított csatok, hajgumik :lol:

Zsófi is mekkora már :shock: Igazi kis hölgy :D Nekem is tessenek a rucijai :wink:

Dorka, nagyon jó lett a nappalitok! A fehér szőnyeget én se merném...egyszer volt vajszínű darabszőnyegünk...hát soha többet :mrgreen: Szabi milyen ügyesen tűri a hajvágást :)

Hűha, akkor most két lehetőség is van a topictali helyszínét illetően? :P

Nonemtommég mitakartam, de ennyi időm vót.

Judit
Kép

Kép
balwin

Háj!

Niki!
Én csak most olvastalak...délután már nem néztem vissza...azért nézhettem hülye fejjel hogy egy lánnyal voltál..... :roll: Nagyon örülök hogy odajöttél, kár hg nem tudtunk több időt beszélgetni....de hát gondolhattam volna hg ez nem rólunk szól... :lol:
Nimi megevett egy pizzacsíkot meg 2 pogácsát... :oops:
Ja az időpont ppersze hg nekünk is jó!

Olga!
Jahamánennyireráérsz! Jössz még nekünk olyan katonás képekkel te is!......
Kati mán rakott????? Hol van elveszve??????? Vki tudja???????

Anikó!
Tudjuk sajnos egy páran amit írtál milyen szörnyű.....És okosat sajnos nem is tudok mondani én sem.....gondolunk rátok és kitartás,csinálj mindent ugyanúgy mint eddig!+++++

Virág!
Minnyá megy....

fanna3

sziasztok!

vagyok élek, csak nem volt jó a gép:-(

Dorka én küldtem már meghívót ugyí látszik nem kaptad meg de majd mindjárt újra küldöm...

Olga ez sajnos nem esküvői meghívó jelenleg arra nem futja a keret, de ha lesz hidjétek el tudni fogtok róla:-D

Jövő héten szerdán megyek tescoba leltározni közben meg intézik hogy tudjak menni a pénztárba diákmunkásnak....de jó végre én is betudok szállni a költségeinkbe nem csak a páromnak kell szenvednie:-S, bár nem tudok sokat dolgozni mert ugye juni 30.-tól gyakszin vagyok, de majd meglátjuk.

Hát szomoru vagyok mert a tédem még mindig be van dagadva s egyre jobban kezd fájni, majd lassan letelik a hat hét aztán megyek a doki bácsi kiváncsi vagyok mit fog mondani.

Hát más most nemjut az eszembe, de ha valamit tudok írni akkor

jah....talit szerveztek? vagy csak ez ilyen magánszemélyeknek van?

szép álmokat mindenkinek

puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Bocs, de megint nem tudok mindenkinek reagálni, álmos vagyok.

Szolkata: Ne haragudj, de nem olvastam vissza teljesen. Valahogy átsikolottam afölött, hogy Te is felajánlottad a topictali rendezését. Szerintem, nem fogunk rajta összeveszni. Majd megbeszéljük, hogy ki mikor.

Fanna: Örülök, hogy találkoztunk, Nimi nagyon cuki. És én tényleg úgy hallottam, mintha azt mondta volna, hogy Nimi.

Virág: Örülök, hogy Benneteket is megismertelek tegnap. Védike is nagyon édes.

Olga: Gratula a vizsgákhoz. Apa nálunk sem lesz a jövő héten, Ő is Németo-ba megy.

Judit: Cmisüveg itt maradt. Vihar, gondolom elkapott Benneteket.
Nálunk a lányokat nem nagyon kellett altatni.

Köszi a gratulákat Katus járásához (nagyon nem gyakorolja). Dorcsinak ma már nem fájt a füle, remélem ezután sem fog.

Jó éjt mindenkinek!

Niki

Kép
Kép
csni

Gréti!
Nagyon boldog névnapot!!!!!

Kép
kbernadett

Judit! Na, hát van ez így... kikészült az az egy agysejtem... :oops:

Anna! Még meg kellene említeni apának, hogy szknelje be... De hát nincs eszembe...

Szegény apára a szivinfarktust hoztam ma este. Megemlítettem, hogy összehozhatnánk....................................................................................................................................................................................................................................... egy mozit valamikor: Szex & New York. Szegénybe megállt az ütő. Azt hitte mást akarok összehozni vele! :lol: :roll:

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka!

nagyon boldog születésnapot!!!!!!

ment mégegyszer a meghívó,arra az emailra ami itt is fenn van

puszika

Kép
kbernadett

Szia Olga:-D

Kép
kbernadett

Jah oLag, ha majd ha lesz időm irok nekd pü.-t mert eszembe jutott vmi a dvd-kkel :?

puszantás:-D

Kép
kbernadett

vagyis Olga :oops: nem tudok már irni se....

Kép
kbernadett

Anikó, igen, ahogy Fanna is írja, vagyunk itt páran sajnos, akik hasonló cipőben jártunk anno; nagyon nem könnyű. Sőt. Qrva nehéz feldolgozni. De mindig Doroti érdekeit tartsd szem előtt, így talán neked is könnyebb lesz...egy icipicit. És hidd el, hamarosan nem fogsz gyűlölettel vegyes szívfacsaró szomorúsággal nézni a tápszeres dobozra :wink:

Megrendeltük mááááma a tortát a Zagyvábae. Madártejes lesz, Hello Kitty-s ostyarátéttel :) De kifogtam a ledkedvesebb alkalmazottat, akinek valszeg a töke tele volt már ezzel a nappal...még jóval előttem :mrgreen: Tulképp nem történt semmi, csak nagyon érződött a nőn, hogy idegesítik az "extra" kívánságaim :? Úgymint "kisgyereknek lesz" "nem formatortára gondoltam" (ezt mellesleg abból szűrte le, hogy "kisgyereknek lesz" :shock: ), ilyesmik :) Remélem szombaton nem lesz bent...

Judit
Kép

Kép
balwin

Betti, akkor majd csakis nálad fizetünk :D Ajajajajjj, fáj a térded? :( Akkor minél előbb mutasd meg a dokinak! Jobb félni, mint megijedni...

Olga :lol: Az én uramra pusztán a SAC múvival lehetne a szívinkfartust rájahozni :? Pedig úgy megnézném :roll: Mán a filmet :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Nonemtom milyen az a ledkedvesebb alkalmazott, de legkedvesebbet akartam írni.

Judit
Kép

Kép
balwin

Noénnemtom asse, hogy a szívinkfartus micsoda, de szívinfarktusról hadováltam.

Judit
Kép

Kép
balwin

na vagyok, aztán megyek, most már tényleg álmos vagyok, és megyek is aludni.

Niki!
Még akkor eszembe jutott, amikor kocsiba szálltunk, de nem akartam visszacsengetni.... nálunk Gréti még gyurmázott egyet, biztos ami biztos, de lehet még nem si alszik...Leti is most aludt be...

köszönjük a köszöntéseket, megmutizom holnap Grétinek, am is meg kellett nézni...

Olga!
én is kérdeztem a parkolót de továbbra is baromság...kérdeztem

Niki, Fanna!
képek?

Gréti haja születésétő göndör de asapi lenyomja, én is az vagyok, ha növesztem, meg anyósom is az, természetesen.

Anikó!
Nagyon sajnálom, próbáld magad túltenni rajta, az idő begyógyíja majd a sebed, meg ha majd Dorci is hozzászokik a tápihoz, hisz azt is tanulni kell.., utána semmi gond nem lesz! akkor is összebújhattok!

az átmosást is sajnálom, nekünk volt Grétivel, mi kint bőgtünk, még apjuk is szipogott, ő meg bent... de ez is csak a javát szolgálja.. és nem fog rá emlékezni! alszik utána, és úgy ébred, mintha mi sem történt volna.

Judit!
Madártejes? nyam nyam.. én ma megcsináltam a citrom álmot, remélem Nikiék is megmaradnak. valaki megcsinálta már? vagy el si felejtettétek, hoyg beírtam?

Judit,
Kép
Kép
bbj

valamit elrontottam a billentyuzeten segitseg mit rontottam el, hogy nem mukszik a hosszu betu, meg a y, es a z felcsereldott mit kell megnyomni apa megnyuz

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Évi:Tényleg ilyen tervek vannak a Mátyással?Szomorúan hallom,én is odajártam és imádtam,olyan jó tanáraink voltak és a nagy többségük még aktív,mert akkor voltak kezdők.Amikor 7.es voltam akkor vontak össze minket a délibábbal,egy kicsit leromlott a színvonal,de azóta már rendeződött a dolog.

Anikó:nagyon sajnálom,hogy nállatok is így alakult,de ne keseredj el.Az én Gabóm 5hetes korától evett tápszert,úgy hogy már nekem nem is igen volt tejem.A lényeg,hogy szépen gyarapodjon és nőljön Dorci baba.Így utólag persze könnyű,mert amit leírtál én is átéltem.Kitartás,majd lesz jobb tényleg,ahogy Virág írta.

Kép
pné rami81

Szolkata:Gratulálok a kisfiúhoz,de gondolom azt sem bánnátok,ha még is lány lenne,csak egészséges legyen.

A SAC-ra én is hajtok,minden nap mondom apának,hogy nézze meg,hogy fent van-e már a neten,mert mi moziba nemigen jutunk el a munkája miatt.

Kép
pné rami81

na, megjavult magától a billentyűzetem...

már fent vagyunk, a lányok 3/4 8-kor keltek, egy kicsit álomszuszék vagyok, merthogy megint nem sikerült éjfél előtt lefeküdni...

Évi!
Tegnap már nem bírtam írni, hoyg ez nagyon szar! most nem értem miért... ha minden gyereket csak a körzetbe vesznek fel, ebből nekem az következik, hoyg sok a gyerek, nem bírnak el az osztálylétszámok már más körzetekbe tartozó gyereket. akkor miért vonnak össze? hoyg megspóroljon mondjuk 30M-t? nem éri meg... nálunk egy ált igazgatót akartak a 4 iskola élére, de nem jártak sikerrel a nép győzött!

Rami!
már le lehetett tölteni eredetiben, de mostanra már ezt a verziót is leszedték...

Niki!
jövő hét hétfő mozi 20:15? SAC? de megy 17:30-kor is, ha az jobb időpont. valaki még? topikos tali a moziban?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?