Sziasztok!
Jövök, eddig nem volt lelkierőm írni. Sajnos eléggé tejcsimentes napokat élünk, konkrétan ma ki kellett váltani az első doboz tápszert.
Úgy 1 hete kezdődött, de akkor még nem aggódtam túl a dolgot, bíztam magamban, szoptattam, szoptattam, ettem, ittam. Elkövettem mindent, ami tőlem telt. Először csak estefelé volt kevesebb, na de ez ugye megesik, nem nagyon estem kétségbe. Igény szerint szopizott, de mostanában már másfél óránként. Aztán sajnos mostanra eljutottunk oda, hogy már délelőtt sem lakik jól Dorci, szenved a szinte üres cicivel, amiből nem jön a tejcsi. Próbáltam fejni, de semmi. Délutánra totál nyűgös, etetés után fél órával már újra éhes. Az estéink meg... Ma megmértem, 1 hét alatt 1 dkg-ot FOGYOTT. Úgyhogy sajnos beigazolódott a gyanúm. Éreztem én, h. kevesebb van a cicikben, az is furcsa volt, h. az eddigi fél órás szopik 5-10 perc alatt véget érnek, és nem azért, mert jóllakik, hanem mert üres a cici.
Ma felírták a tápszert, sírva váltottam ki. Abban maradtunk a védőnővel, h. szopi továbbra is, és utána a tápszer. Délben volt az első próbálkozás, szopizott, utána szokásos sírás, a tápszert köpködte rám, öklendezett, én puszilgattam, vigasztaltam, nem sírtam előtte. Vmennyit azért lenyelt, aztán nézett rám, nagy nehezen elaludt a vállamon, aztán letettem, és utána elkezdtem bőgni ( kisebb szünetekkel azóta is ). Hát ez van.
Humana HA 1-et kapott, volt valakinek ilyen, jó? ( Már amennyire jó lehet. )
Ja és nagyon úgy fest, nem ússzuk meg a könnycsatorna-átmosást, eddig kamilláztam, csepegtettük, de továbbra is csipásodik, úgyhogy kérnem kell időpontot oda is... Most érzem úgy, hogy kivagyok.
Ne haragudjatok, hogy nem reagáltam senkinek.