sziasztok lányok!
Húha, de sok minden történt tegnap este óta
susy, gratulálok Kristóf forgásához, nagyon jó érzés lehet látni, hogy a fiacskád ilyen kis ügyes!
mindenkinek köszönöm a megerősítéseket babaöltöztetés-ügyben, nagyon örülök hogy egyformák a tapasztalatok, és ráadásul egyeznek az én elképzelésemmel is
liliommano, nálunk sincs még itt a babaholmi, ráadásul ami mégis, az is költözés előtt a régi házban - néha nekem is rossz érzés ez, de legfeljebb - ahogy beneildi is írta - apának lesz néhány plusz köre
dytke, nagyon ügyes vagy, tök jó hogy egy csomó mindent magad tudsz elkészíteni a babádnak! irigyellek!
Nekem ma nagyon hatékony napom volt: egy barátnőmmel elmentem a Bocskai úti Elefániba, és bevásároltunk.
Megvettem a babakocsit (Chicco:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=40544), gyakorlatilag az első helyen, remélem hogy nem fogom megbánni - ha valakinek nagyon rossz tapasztalata van vele, akkor légyszi inkább ne is mondja most el, mert végigsírom az éjszakát
), választottunk babaágyat matraccal, meg végre van kádunk is, meg vettem szoptatópárnát, nem tudom mennyire hasznos, de ezt ajándékba vettem magamnak
A boltot csak ajánlani tudom: rendkívül segítőkész volt az eladó, a babakocsin mindent megmutatott, részletesen válaszolt a kérdésekre, minden tételnél igyekezett pontos információkat adni. És, ami nekünk fontos, hogy van házhozszállítás, 5000 Ft, és már holnap este hozzák (így legalább ez egy helyen lesz
). Úgyhogy most nagyon örülök, meg kicsit meg is rémültem, hogy egyszeri odanézésre kiadtam ennyi pénzt, de tetszett, meleg van, van még némi plusz melóm, házat újítunk, nincs kocsink - ez tűnt a legjobb ötletnek. Remélem, hogy be fognak válni a dolgok, főként a babakocsi