Jó reggelt!
Emmalena - ez a védőnő tényleg elég gázos!!!
De a Magnum tuti kárpótolt, nem?
Igen, nekem a 2. alkalommal már mérte a haskörfogatomat és a kiskönyvbe beírta, van egy ilyen rubrika benne és beírta a méretet (akkor volt 87 cm, mi lesz jövő héten
), a súlyomat és a vérnyomásomat is és persze kérdezgetett, hogy hogy vagyok stb. Végülis szimpi nekem, nagyon fiatal, szerintem nincs még gyereke, de magázódunk. Tényleg, nem gáz letegeződni a védőnővel, ha valószínűleg egyidősek is vagyunk? Szerintetek??
Szülőszoba - igaz, ha már ott vagyok, mindegy, hogy hol vagyok, így is úgy is fájni fog
De az Uzsokiban, amikor lesz ez a szülésfelkészítő tanfolyam sorozat, lesz szülőszobalátogatás, megmutatnak mindent a kis csoportnak, ezért is szeretnék majd járni rá szeptemberben, bár akkor már valszeg gurulok odáig
Viszont képzeljétek, tegnap sem igazán mocorgott a bébi!!!
Eddig minden nap éreztem a rúgásokat és most 2 napja nem igazán, jó, valamit érzek, de nem azt az intenzívet, mint eddig, be is paráztattam magam kicsit. Párom este bekente a hasamat babaolajjal és akkor éreztem, hogy rúgott egyet, de ennyi. Lehet, hogy tényleg az időjárás??? Nálatok van mozgás?
Boribono - üdv köztünk, bár mi nem szeptemberben szülünk, hanem októberben, legalábbis én valószínűleg, mivel október 22 a mostani időpont az ucsó UH szerint
Szöszke - nekem is ad időpontot a védőnő előre, főleg, hogy el kell kérnem magam a mh-ről, mert fél 5-re ad (ő 5-ig van bent) és akkor egy órával előbb eljövök bentről.
Ja, a fogínyvérzésre ajánlott fogkrém nem igazán használ, még mindig eléggé vérzik az ínyem mosáskor
És még a fogászatra se mentem el
Dalma - amikor szentül meg voltunk győződve róla, hogy tuti fiúnk lesz, nekünk is nagy favorit volt az Ábel és még a Marcell, Roland és a Dominik, ezek nagyon bejöttek, viszont úgyis azt fogod nézni, hogy pl. a vezetéknévhez mennyire passzol, elég dallamos-e, lehet-e becézni vagy olyat akarsz, amit alapból nem lehet, de ráértek még. Amúgy nálunk is párom szülei kérdezgették (főleg anyukája), hogy mi lesz a neve és aztán valahogy egyik sem tetszett nekik, pl. nekem a Jázmin nagyon bejött, de párom apukája nagyon húzta rá a száját, szóval tényleg nem érdemes előre mondogatni nekik, ha pedig már eldöntöttétek, úgysem engeditek, hogy beleszóljanak. Mondjuk amúgy sem, nem?
Na indulok melózni, szép napot mindenkinek, majd benézek a mh-ről, és ma elmegyek a babaturiba, alig várom, remélem találok jó kis rugikat!!!! Ha igen, tuti lefényképezem és berakom, hogy megdícsérjetek, hogy milyen ügyi voltam!
Ildi