Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már nem kell sokáig kitartani, én úgy tudom, hogy már du-tól jön az eső, jó, hogy nyári papucsba és szoknyába jöttem melózni :? De most nagyon várom, hogy ne legyen dögmeleg, és hétvégén is ilyen idő lesz, úgyhogy valszeg megyünk vásárolgatni.

LKata - nekem is sokszor inkább erős szúrásom volt, olyat, mint Ancsa, nem éreztem, mármint, hogy csikis érzés lenne, amikor érzem, hogy rúg, az is elég intenzív és még mindig a köldök alatt érzem néha, hogy nagyon erősen odafeszül, szerintem a feje van ott, amit belenyom a hasfalamba és az nagyon nem kellemes.

Jaj, semmi kedvem melózni, de komolyan! Még jó, hogy úgy mondtam itt mindenkinek, hogy július végéig vagyok, mert tervbe vettem, hogy aug-ban a szabi után még visszajövök 2 hétre, de már most tudom, hogy tuti nem!!!

Na kitartást mindenkinek, írjatok!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


kata
na tessék, már kezdtem örülni, hogy a baba bögdös picurokat.
előző terhességeimnél nem éreztem ilyen szurkálásokat, azért gondoltam, h a baba lehetett :wink:
de ezek szerint nem,sajnos

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Ildi> én is igy vagyok, mint te a szex-el...majd remélem bepótoljuk.

Strandozás: ediig kész hűlye voltam, hogy 52 kgval is szégyeltem fűrdőruhába mászkálni, hát most én ejsze fel sem probálom :shock: a mostani 65 kg-val. Ki mondta, h sok a 10 kg???..én már azon imádkozom hogy a 20 kg ne haladjam meg.
A II-III honap között szedtem az Elevitet, akkor seperc alatt meghiztam 63 kgra, azóta 5 honapos vagyok és 65-nél tartok..ez megnyugtató..de tényleg nem értem..nem is eszem sokat...

Hétfőn voltam a dokinál, azt mondta mostantol szedjem a Materna-t a végéig.
Kell szedjen valaki még vitamint?? Én azt hiszem, nem szedem be!! csak néha-néha egyet mikor eszembe jut... :roll: Már nem ismerek magamra...a párm ujabban kis hordónak nevez :lol:

Narancsliget..itt is van boven, és még narancsot sem lehet szedni.

Én is juli 15től kiveszem a szabimat, lesz a licensz vizsgám...nem kell mondjam, h a főnököm erre kivörösödött, hogy a szabit is ki akarom venni...es aug 15tol mar szulesire...tojja le

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 

 
 

Szia Dalma! Megmondom neked őszintén, hogy én sem értem, hogy nálam ez a 7 kg hová ment, mert amúgy nem vagyok elhízva, jó, vastagabb lettem, a karom, arcom, fenekem, derék, mind-mind hízott valamennyire, de nem vészesen. Lehet, hogy minden más nyom már, pl. a baba, a magzatvíz, a cicik... :? Amúgy ne foglalkozz vele, ha nem vészes a hízás, akkor nincs gond.
Nekem nem kell szednem vitamint, a hipp-natalt abbahagytam már kb. 1-2 hónapja, mert drága is és amúgy is csomó zöldséget-gyümölcsöt eszek, a folsavat és a MagneB6-ot szedem még mindig, de mást nem, a vérképem, leleteim jók voltak, nem akarom tömni már magam mindennel. Van még Elevitem, sokszor gondolkozom, hogy feleket beveszek párnaponta, de mindig parázok, hogy nehogy sz.rul legyen tőle, mint anno az elején, amikor szedtem, nekem nem vált be.

Marek - remélem kiheverted Zoltán Erikát! :wink:

Ancsa - nekem pl. tegnap alig mozgott Bogi, nem is éreztem egyáltalán és rögtön megijedtem, de nem kell, mert biztosan az időjárást is érzi és most ugye a tegnapi melegfront után jön a hidegfront, lehet, hogy ő átalussza ezeket inkább! :D

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Hali!

ÉN MA MEGYEK A VÉDŐNŐHÖZ, 6 HETE NEM VOLTAM, AZT HISZEM ITT AZ IDEJE.:-) tudom, tudom, lelazultam, de hozzá tényleg semmi,értelme nincs járni, semmit nem csinál.beír pár adatot a füzetébe, megkérdezi mennyi a súlyom(mondhatok én akármennyit), esetleg megméri a vérnyomásom és ennyi.se szívhanghallgatás, se vizeletvizsgálat, semmi.Szóval hanyagolom.de azért ma benézek.

Tökfőzeléket ebédeltem, annyira de annyira jól esett.Pedig egyébként nem rajongok ére...Ezek szerint Emma szereti:-)

Ildi!

Szerintem a Boginak van igaza, hogy átalussza ezeket a frontokat.Bárcsak megteheném én is.
emmalena
 
 


Kép Kép [/img]

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Szia Ildi:

Hat nállam látszik, a tegnap nézegettem a regi képeimet, hat alig ismerek magamra...meg abban remenykedek hogy sok a viz bennem, hatha...

Milyen ugyesek vagytok, mar majdnem mindenki kapott nevet a kis babocajanak...mi meg sehol sem tartunk, mar kezdem is szegyelni magam elotte...minden nap mocorgunk, van olyan nap hogy egész nap, van olyan hogy kevesebbet, csak reggel vagy csak este.

tettem képet...ugyanaz a szemely, am

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


ildi

én nem 1 napig nem érzem a baby mocorgását, hanem 4-5 napig se.
általában az a jellemző, h csak 4-5 naponta mocorog, akkor csak kb 1 percig :roll: szerintem ez kevés :roll: vagyis ritka :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


emmalena

teljesen egyetértek veled,tényleg nem csinálnak semmit sem, amit mi ne tudnánk otthon magunknak is megmérni....
arról már ne is beszéljek, hogy megyek hozzá 5 ször, mire 1 szer ott is találom :wink:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Én is azt hittem, h a védőnő több dolgot csinál, v többet kérdez+tanácsokat ad, főleg azoknak akik első babásak. Nem igazán.... Ritkán van szex nálam is, de főleg azért mert én is félek. Utánna mindig félve megyek wcre nehogy vért lássak v vmi. Pedig a doki is mondta, h amig ő mindent rendben talál, meg a babával is minden ok, addig lehet nyugodtan.De mégis... :P

Biceboca, az elevittől hiztal "sokat" az elejen? Én is akartam szedni, de az orvos lebeszélt, mert h állitolag a felfujjak a kisbabát, és nagyobb sullyal is jönnek vilagra ami nem feltétlenul jó.De igy h nem szedtem igy is miden rendben van, szal amit a doki irt fel Maltorfer( folsav+vas) meg a Mg is elég.

Kép
babe.
 
 


Valaki volt mar szülőszoba látogatáson v. 4D-s UH-n?
Ha vki igen, irja le kb. h zajlanak ezek.Én 2 het mulva el szeretnék menni UH-ra, utánna meg szobalátogatásra is.De az csak minden hónap első keddjén van.

Kép
babe.
 
 


Valaki volt mar szülőszoba látogatáson v. 4D-s UH-n?
Ha vki igen, irja le kb. h zajlanak ezek.Én 2 het mulva el szeretnék menni UH-ra, utánna meg szobalátogatásra is.De az csak minden hónap első keddjén van.

Kép
babe.
 
 


Szia babe

Hát szerintem tutti attól hiztam, mert akkor is annyit ettem mint most, es most 2 hónap alatt +2 kg..az szuper...nem mint azelőtt.
Én már ejsz nem fogok szedni semmilyen Maternat, 4 hónapig...kihasadok..
MagneB-t szedek neha, es Maltofer-em is van otthon..abbol is.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!

Banyeg! Annyi munkám van, hogy nem tudok hozzátok még bekukkantani sem... :twisted: Pedig izgik a témák! Szex, narancsbőr, kilók, és a kedvencem: szomszékoooook!

Mi egy olyan utcában lakunk, ahol az átlag életkor kb. 72 év :cry: Barbi a 3 évével sokat emel az átlagon, úgyhogy képzelhetitek...
A házakban kb. 3-5 lakás van, tehát nem vagyunk zsúfolásig tele, így aztán mindent tudnak az emberről...Régebben sokat ültünk az erkélyen nyáron estnként, és ügyes-bajos dolgainkat hosszan ragoztuk, vesézgettük apával. Imádtuk ezt, közben borozgattunk, nassoltunk stb...Egyszer a felettünk lakó szomszéd megállított, hogy ha költözni szeretnénk élne az elővételi jogával :shock: :arrow: előző este arról beszéltünk, hogy a 2 szobás lakást meddig nem tartjuk majd kicsinek, vajon jöhet-e ide a tesó... Na? Igaz, senki nem hallgat Zoltán Erikát :?

Narancsbőrre ajánlom: testápolótokba tegyetek fahéj olajat, és azzal kenegessétek a feneket, combot.
CSAK ott, ahol naribőr van mert éget, csíp és az nem tesz jót a hasnak. Oda olyan krémet kell kenni, ami lazítja a bőrt, és nem olyat, ami effektív égeti a zsírt. DE szerintem RÁÉRÜNK erre akkor, ha már egészségesen megszülettek a babák!!! És akkor mi van, ha az idén nyáron nem minket bámulnak a strandon?! Amúgy persze mi lennénk a legcsinibbek, de most ezt az évet kihagyjuk, aztán majd jöhet a NAGY VISSZATÉRÉS! Lányok, a narancsbőrt fenti kencével szépen el lehet tüntetni, higgyétek el! Majd ősszel-télen nekilátunk a bőrsimításnak!!!

Most visszatérek a munkához, majd jelentkezem uh után, mert ma megyünk mozizni!!!!
Barbimentes az esténk, úgyhogy talán még nevet is választunk a mi kisfiunknak, aki már biztosan van vagy 40 dekás nagyfiú!!!!!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Dalma! Te milyen szép csajszi vagy!!! Gondolom, most is csini vagy, csak magadnak nem tetszel! Nyugi, ezzel én is, és gondolom más is így van, pedig a család és ismerősök többsége, ha nem mindneki halálra dícsér...sztem hízelegni akarnak, anyám szerint tényleg meg vagyok szépülve.
Kérdem én: miért is kell akkor ennyit foglalkozni a súlyunkkal? Ha mindenkinek úúúúúúúgy tetszik a nagyobbacska fanekünk, mellünk (!) Én a fél életemet fogyózással töltöttem például :cry: :cry: :cry: Tulajdonképp nem is olyan gáz a 38-as méret...

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok, végre itthon!
Andi - jelentkezz az UH után mindenképp és ha tudsz, tegyél fel képet is! Hová mész helyileg? Bocs, ha már írtad, csak nehéz utána olvasni, mert átcsúsztunk az új oldalra. Egyébként igazad van, majd jövőre lesz strandolás, szerintem ki fogom bírni, amúgy most is néznek a pasik, de most a mellméret miatt :wink: Nekem mindig 70A volt a méretem és most a 75C egész jó kényelmes :lol:
A szomszédságod elég kemény, nem jó, ha mindent hallanak, de hát ha öregek, akkor pletyisek, viszont legalább vigyáznak a házra :wink:

Babe - én az Uzsokiba tartozom és szeptembertől lesz szülésfelkészítő tanfolyam majd, hetekig tart, áprilisban volt már, csak akkor még nagyon friss voltam, de erre mennék és ott lesz szülőszoba látogatás stb., de amúgy kórháza válogatja.
4D - mi múlt héten voltunk, tettem is fel képeket, lapozz vissza 1-2 oldalt, amúgy a többiek is raktak már fel, én a Kárpát u-ban voltam a 13. kerületben és dvd-vel (20 perc mozizás), cdvel és 3 db ajándék fekete-fehér képpel és genetikai szűréssel volt 15 e ft. De a neten nézz körbe a http://4d-ultrahang.lap.hu oldalon, ott bizti találsz olyat, ami helyileg is és árban is megfelelő.

Dalma -szerintem teljesen jól nézel ki!!! Az arcom nekem is elég nagy lett, mármint olyan jól táplált kölyökgólya, de mindenki azt mondja, hogy jól áll, mert anno elég csontos volt a fejem, amúgy meg kit érdekel? A lényeg, hogy a párodnak tetszel és amúgy tényleg nekem is mindenki azt mondja, hogy nagyon jól áll a terhesség, bár én sem látom magamat túl gusztusosnak, de ezek biztos a hormonok :oops:
A nevekkel ráérünk még, de nekünk már volt egy pár favorit lánynevünk és a Glória Emma kettősről lebeszéltem magam, viszont a Boglárka annyira tetszett a nagyszülő-jelölteknek és persze nekem is, hogy nagyon valószínű, hogy Bogi lesz :lol:
Amúgy van már név ami tetszik???

Emmalena - volt valami extra a védőnőnél? Amúgy én eddig 2X voltam, vérnyomás-súlymérés-haskörfogatmérés, kérdések, írogatás a kiskönyvbe és ennyi, de nekem elég is, a lényeg, hogy meglegyen a kötelező 4 pecsét az anyaságihoz és aztán kész, bár már mondta, hogy majd fel szeretne jönni a kecóba is, mielőtt a baba megszületik :? Számomra ez olyan visszatetsző dolog, mert mindig olyan érzésem van, hogy azt akarja megnézni, hogy jó helyre megy-e az a gyerek, és ez valahogy idegesít, mert miért ne menne jó helyre :roll: Persze ez is a dolga gondolom, csak valahogy zavaró, bár legalább ő jelzi majd, hogy mikor akar jönni, mert olvastam már olyat is, hogy a védőnő csak úgy beállított többször is szó nélkül. Szerintem ez tolakodás, vagy csak én túlzom el??? :shock:

Na megyek ledölni picit, írjatok,

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


hát biztosan a hormonok...torzitsák el a szemem :o
nem is rágodom sokat ezzel, csak most akadtam ki mire a doki felirta, hogy a terhesség végéig szedjek újból vitamint.....de nem fogok. Nem akarok 5 kg kisfiut szülni... :roll:

Nekem is tettszik a Bogi.. :wink:
Nekem van egy pár favorit..Áron, Ábel, Zalán..de nem tudom...a páromnak még abszolutt nem volt ideje ilyensmin gondolkodni...hát remélem hamarosan leülünk és döntünk...Aposom pont ma kérdezte, de nem mondtam semmit, még ezt a pár nevet sem..nem akarom hogy tudják, mikor mi eldöntöttük akkor megtudják...nem akarom hogy befolyásoljanak, cseppet sem...hajlamosak rá

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Dalma

én még nem halottam,hogyha valaki végig szedi a vitamint,attól biztosan nagy babája lessz.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Andi: 38-as, az tényleg nagyon jó méret ...sajnos én már a 44 nél tartok..legutobbi gatya szerint... :lol:

Szülőszoba: nállunk nem lehet látogatni..azt hiszem, nem hallottam semmi ilyent...pedig jó lenne...el vagyok tévedve, soha nem voltam a korházba...az sem fogom tudni merre kell futni...mikor eljön az idő.

Lányok nekifogtam járni kismamatornára, tök jó, igaz az elején nagyott néztem.. ennyi pocakos egy helyen :wink: de tettszik...azt mondják nagyon segit majd a szüléskor, hogy jártam...azt nagyon remélem :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


ildi!

Képzeld, majd gutaütést kaptam, mert elhuztam a védőnőhöz, és bakker nem volt ott...Ilyen még nem is volt, ha ábi miatt kellett is menni, mindig ott volt a rendelésidőben.Dühös voltam, mert dög meleg volt, és ahelyett, hogy az államvizsgatételeket nyomattam volna, kavircoltam a 30 fokba, és a lábamon még egy bazi nagy vízhólyag is kijött.annyira elkeseredtem, hogy muszáj volt egy mandulás magnummal megvígasztalni magam.:-)egyébként haskörméretet is szokás nézni?hihi, marha jó, erről ábinál sem hallottam.Marhajó, elit környék(II.ker) aztán szarnak az egészre.A védőnő nálunk soha nem jön ki.szó szerint.egyszer volt, mikor ábi megszületett, aztán még egyszer kb 7 hónaposan, mikor elkezdtem a hozzátáplálást, de akkor én hívtam ki, hogy beszéljük meg, mit hogy kell.azóta semmi.mondta is, ha valami kérdés, vbaj, óhaj-sóhaj van, hívjam és jön.Mondjuk szerintem ez sokkal jobb, mintha egyszercsak beállítana, váratlanul.na, azért nagyon tudok haragudni.Mondjuk, ha kinézek a nappali ablakán, látom ki az aki csönget, így eldönthetem, hogy kinyitom-e:-)))))))))))))))))))))
Szülőszobalátogatás:
én is tök fontosnak tartottam, és persze elmentem, mikor kb 35 hetes terhes voltam, de semmivel sem voltam okosabb.Mikor eljön a szülés ideje, baromira mindegy, hogy hol szülsz.Ha az ember választott már kórházat, meg orvost, akkor, akkor is ott szül, ha függönyös a szülőszoba.Szerintem ennek csak sokkal hamarabb van értelme, mikor még nem döntötted el, hogy melyik kórházat választod.mert a szülőszobai körülmények sokat számítanak.De ha ragaszkodsz a dokidhoz aki dolgozik vhol, tök mindegy, hogy elmész-e a szülőszobalátogatásra.Én pl.meg sem tudom mondani, hogy melyik szobában voltam, annyira nem az számit, kicsit mással van az ember elfoglalva.Egy jó szülésznő és egy jó doki számit.semmi más. Volt ott labda, meg szülőszék, meg minden, de én meg sem tudtam moccanni, és a bordásfalról pl.hallani sem akartam volna, pedig igy elég jól hangzik, hogy az is van.De ez csak az én tapasztalatom. Én elsőre nem választottam szülésznőt, és pórul is jártam.Most választottam, és nagyon bízom benne, remélem sokat fog segíteni.

bocsi, kicsit hosszú lettem :oops:
emmalena
 
 


na, kicsit félreéthető voltam.szóval, persze, ha előre tudja, létja az ember, hol fog szülni, az ad egy nyugalmat, attól már nem fog parázni, hogy nem tudja hova megy.akkor mindegy már, mikor ott vagy, és jönnek a fájások:-)
emmalena
 
 


Koppkopp! :) Én is 2008 szeptemberében fogok szülni, gondoltam ha nem baj, bekukkantok. :) Próbáltam visszaolvasgatni is, de nem engedi a gépem vagy a rendszer, sajnos.
:cry: Én az Istvánban fogok szülni. :) Van itt valaki más is onnan?
Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

Kép
Kép
Kép
boribono
 
 


Emmaléna!

Nem egyeztetsz inkább időpontot a védőnővel előre? A frász járkálna oda csak úgy, időpont nélkül...nem?
Az én védőnőm tömeget szokott mérni, meg szívhangot...meg beszélgetünk, ajánl fogínykímélő fogkrémet, meg betegség esetén köhögés elleni szereket. Én elégedett vagyok.
Neki is van 3 gyereke, tudja, mi a dörgés.. :)

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!!

Volt egy kis vihar tegnap este, de főleg vilámlott, eső alig....
Bence ma jön haza, elég kemény volt egyedül Ábival. Hiányzott APA , alig evett és aludni sem akart. Kistesó focieb-t tartott a pocakomban, neki is hiányzott az édesapja :D Remélem ma estére lenyugszunk és minden OK lesz.

Dalma!
NAGYON CSINOS VAGY!!!!!!!!
Én szedem az Elevitet, minden másnap egy felet. Ábival is szedtem, 3400g lett. Nem hiném, h a vitaminoktól lenne nagy súlyú a baba. Azt már kiderítették okosok, h nagyobb súllyal születnek a babák, valami "civilizácós" magyarázata van. Ha a dokid mondta, én szedném...

Emma!
Egészségetekre a tökfőzivel! Nálunk a fiúk szeretik, én nem. Ma zöldborsófőzit csinálok, azt kívántuk meg. :lol:
DURVAAAAA a védőnőd!!! Ábit viszed olyankor magaddal???

Babe!
Szülőszobalátogatás: Én jártam anno szülésfelkészítőre és ennek keretében elmentem. Jött Velem a férjem is, együtt szültünk. Megmutatták hol kell jelentkezni, amikor itt az idő, mi történik ott, megnéztük azt a szobát, ahol a stimulációs CTG-t csinálják és körbenéztünk a szülőszobákban. Szerencsére nyugis nap volt, így rendesen körbenézhettünk. A vezető szülésznő elmagyarázta hol lehet vajudni, hol látják el a babát és bekukkantottunk a szülés utáni megfigyelőszobába is. Utánna átsétáltunk a gyerekágyas osztályra, ahol a szüés utáni napokat töltik a babák és mamák. Én nagyon beparáztam utánna, de végül hasznos volt, mert "ismerős környezetbe" mentem szülni. Azóta átépítések voltak, így idén is elmegyek, de ezuttal a szülésznőm visz majd be.
Természetesen ez a Szegedi Klinika, de nem hinném, h olyan nagy különbség lenne más intézményben.

4D-n is voltam és talán a jövő héten megyek megint. Érdemes elmenni, lesz egy emléked a pocaklakóról. Apucinak is nagy élmény lehet!!!
Én a 4D-s képet nézegettem, amíg ki nem bújt a fiam :D

Andi!
Babamoziztatok vagy csak igazi mozi kikapcsolódásként?? :)

Ildi!
Ha teheted addig dolgozz, amíg jólesik, a baba a fontos!!!

Boribono!
gyere bátran! Nem tudom ki szül Tőlünk az Istvánvban sajna..., de ha körbenézel a május-juniusi topicban, tuti, h szültek ott!! JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK IS!!!

Bocsi, h hosszú lettem!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jó reggelt!

Emmalena - ez a védőnő tényleg elég gázos!!! :evil: De a Magnum tuti kárpótolt, nem? :wink: Igen, nekem a 2. alkalommal már mérte a haskörfogatomat és a kiskönyvbe beírta, van egy ilyen rubrika benne és beírta a méretet (akkor volt 87 cm, mi lesz jövő héten :shock: ), a súlyomat és a vérnyomásomat is és persze kérdezgetett, hogy hogy vagyok stb. Végülis szimpi nekem, nagyon fiatal, szerintem nincs még gyereke, de magázódunk. Tényleg, nem gáz letegeződni a védőnővel, ha valószínűleg egyidősek is vagyunk? Szerintetek??

Szülőszoba - igaz, ha már ott vagyok, mindegy, hogy hol vagyok, így is úgy is fájni fog :roll: De az Uzsokiban, amikor lesz ez a szülésfelkészítő tanfolyam sorozat, lesz szülőszobalátogatás, megmutatnak mindent a kis csoportnak, ezért is szeretnék majd járni rá szeptemberben, bár akkor már valszeg gurulok odáig :lol:

Viszont képzeljétek, tegnap sem igazán mocorgott a bébi!!! :shock: Eddig minden nap éreztem a rúgásokat és most 2 napja nem igazán, jó, valamit érzek, de nem azt az intenzívet, mint eddig, be is paráztattam magam kicsit. Párom este bekente a hasamat babaolajjal és akkor éreztem, hogy rúgott egyet, de ennyi. Lehet, hogy tényleg az időjárás??? Nálatok van mozgás?

Boribono - üdv köztünk, bár mi nem szeptemberben szülünk, hanem októberben, legalábbis én valószínűleg, mivel október 22 a mostani időpont az ucsó UH szerint :D

Szöszke - nekem is ad időpontot a védőnő előre, főleg, hogy el kell kérnem magam a mh-ről, mert fél 5-re ad (ő 5-ig van bent) és akkor egy órával előbb eljövök bentről.

Ja, a fogínyvérzésre ajánlott fogkrém nem igazán használ, még mindig eléggé vérzik az ínyem mosáskor :? És még a fogászatra se mentem el :roll:

Dalma - amikor szentül meg voltunk győződve róla, hogy tuti fiúnk lesz, nekünk is nagy favorit volt az Ábel és még a Marcell, Roland és a Dominik, ezek nagyon bejöttek, viszont úgyis azt fogod nézni, hogy pl. a vezetéknévhez mennyire passzol, elég dallamos-e, lehet-e becézni vagy olyat akarsz, amit alapból nem lehet, de ráértek még. Amúgy nálunk is párom szülei kérdezgették (főleg anyukája), hogy mi lesz a neve és aztán valahogy egyik sem tetszett nekik, pl. nekem a Jázmin nagyon bejött, de párom apukája nagyon húzta rá a száját, szóval tényleg nem érdemes előre mondogatni nekik, ha pedig már eldöntöttétek, úgysem engeditek, hogy beleszóljanak. Mondjuk amúgy sem, nem? :wink:

Na indulok melózni, szép napot mindenkinek, majd benézek a mh-ről, és ma elmegyek a babaturiba, alig várom, remélem találok jó kis rugikat!!!! Ha igen, tuti lefényképezem és berakom, hogy megdícsérjetek, hogy milyen ügyi voltam! :lol:

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem volt időm jönni, mondjuk ma se lesz sok. De majd jövök hétvégén, amikor senki nem jár erre! :lol:

Szülőszoba látogatásra érdemes elmenni, már ahol van mit nézni. Én tavaly kinéztem magunknak az alternatív szülőszobát...hát persze, hogy foglalt volt amikor beértünk... :roll: Viszont mi olyan sokáig voltunk benn, hogy kivártuk, hogy kiürüljön. Amikor az előttem lévő csaj "végzett", mondtam a szülésznőnek, hogy én bizony költözök. Mondta rendben, de még ki kéne takarítani... hát nem mondom, hogy a takarítónő örült nekem, mert addigra én is elég sok vért vesztettem, úgyhogy takaríthatta mindkét szülőszobát. :oops: Viszont nekem tök jó volt, hogy ott lehettünk, szinte mindent kipróbáltunk, tök nagy nyugi volt, sétálgattam, zenét hallgattunk, aludtunk a franciaágyon, labdáztunk, de a legjobb egy fotel volt, amiben tök kényelmes volt ülni.... szóval ha van lehetőség, akkor érdemes, mert ha az ember 16 órát "akar" ott tölteni, akkor nem mindegy az sem, hogy a férje egy széken csinálja végig, vagy esetleg pihenhet egy kicsit mellette...
A kádat viszont nem volt kedvem kipróbálni. El se tudtam képzelni, hogy én abba belemenjek... :roll: Na majd most!

Jó hosszú lettem, de legalább elkések... :lol:

Andi
Várjuk ám a képeket!

Az én védőnőm van, hogy megjelenik... :roll: Amikor erre jár, beugrik az eredményeimmel... :shock: Először baromira kiakadtam rajta, most már kezdem megszokni... Hozzánk nem azért jön, hogy körülnézzen...mivel már második éve jár hozzám kb. van róla fogalma, hogy jó helyre kerül a baba, inkább azért jön, hogy nekem ne kelljen bemennem az eredményekért... Mondjuk előtte telefonálhatna, de mindegy... :roll:

marek
 
 


Sziasztok,

Bocs, hogy így eltűntem... TP ide, TP oda, bizony maradt még 4 projektem, amikkel foglalkoznom kell. Közben még készülök a hétvégére: horgászni megy a nagy család. Szóval sátor, meg hálózsákok keresése a pinyóban, meg bevásárlás a nagy melegben: legyen a gyerekemnek lebegő úszódressze, ha beesne a vízbe, ne legyen komoly baja, meg ez, meg az. Holnap indulunk reggel, és még sehol nem vagyok. :S

Tegnap voltam a nődokimnál, már 6,5 kg-t híztam. Kezdődik. Azt hiszem, ha Bori kibújik, és én is rendbejöttem, neki veselkedek egy kiadós edzés sorozatnak... Akik jány koromban ismertek, most rám sem ismernének. Lili után is feljött +10 kg, most ezzel kezdtem. Mi lesz itt Bori után?!

A fahéjas narancsbőr kezelésről még nem hallottam. Érdekes, ha kész a csemete, én is kipróbálom majd. :) Csapatos narancsbőr űző kúra lesz :P

Szülőszoba-látogatás: a legtöbb helyen van, sok helyen ritkábban mint egy hónap. Érdemes megkérdezni. Szerintem, ami a legfontosabb ebben a helyzetben, hogy ha esemény van, tudd, hogy hova kell menni. Ehhez nem kell tanfolyam, vagy csoportos látogatás. Amikor elmegy az ember a kórházba, mert ráér, arra jár, stb. Akkor kinyomozza, hol van a szülészet-nőgyógyászati osztály, és megkeresi az optimális utat oda a bejárattól. Pl. lifttel. Megnézed, hol kell jelentkezni a nővéreknél, és onnan már úgyis vezetnek majd. Az, hogy milyen lesz a szülőszoba, meg ilyenek, az érdekes, de ha kihagyod, nem olyan nagy baj.

Lilivel mikor voltam, egy fiatal apuka, pl. kipróbálta a szülőágyat. Az egy szem székre ő ült le. Állati meleg volt, többen rosszul lettünk. Megmutatták, hogy melyik készülékkel mit csinálnak a babán, ha baj van, hova viszik lemosni, stb, pedig amíg majd ezt csinálják, neked tök mindegy lesz majd, csak azzal vagy elfoglalva, hogy még egy kicsit kibírd...

Jó hosszú lettem, pedig visszaolvasni sem volt időm. Most meg megyek bőröndöket vadászni... csomagolni...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


TÁBLA - SEGÍTSÉG KÉRÉSE!

Kéretik minden kedves kismamitól, aki a táblában van, egy rövid privi üzenet, hogy kisfiú/ kislány lapul-e a pocijában, illetve a nevekről, ha már van, vagy változott, mert nem tudok visszaolvasni!


Hétfőn beviszem a táblába (vasárnap este hulla fáradtan jövünk majd haza), és akkor teszek fel táblát, jó lesz?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


nyugtonmalac!

Már kezdtelek hiányolni, örülök neked:-)))))))))))))))
Hmmm....horgászás a hétvégén?bátrak vagytok, remélem arrafele, amerre mentek nem szakad le az ég.Egyébként tök jó program, irigykedem is ám rendesen.
Apuka kipróbálta a szülőágyat?Pont mint Ross a Jóbarátokból?klassz lehetett.Mikor én szültem, a mellettem lévő 14 éves lánynak, aki szintén szült, hatalmas családja volt.Mind várták, hogy megszülessen a bébi.És persze kint ültek a folyosón, az összes széken pasik, az uh-ra meg a ctg-re váró ksmamák meg álltak...Nagyon dühös voltam.

Jó mulatást a hétvégére!
emmalena
 
 


Sziasztok!

Nekem is sok a munkám mostanában, azért vagyok eltűnve.
Olvasgattalak Titeket, örülök, hogy jól vagytok.

Stike! Jó, hogy benéztél, szorítunk Nektek őszre!

Nálunk: Babánk már nagyon erős, nem tudok tőle aludni, ha éppen mocorog. Has 101 cm, ezen a héten 6-an kérdezték meg, hogy hol tarztok, és tényleg csak ott?
Meg hogy fiú-e vagy lány? (és persze mi még nem tudunk biztosat, némelyik tapló meg hüledezik: "Az hogy lehet? Nekem már 12/16/18 hetesen mondtak! - igen, gondolom pont úgy feküdt, mozgott, stb. a baba....kezd elegem lenni ezekből) De inkább ne mondja ki a doki, hogy lány, ha nem 100% biztos benne.

Hasam persze nő előre is, oldalra is, szóval nagy okos találgatók meg vannak lőve :lol:

Nagggggyon álmos vagyok.
Holnap szerencsére nem dolgozom! :)
Ma hívom a dokimat mikor menjek hozzá. jövő héten vérvétel is.

Közben persze kutyánkat visszük vasárnap dokihpz - nőtt egy szemölcse pár éve. Azt mondák nem kell bolygatni, ha stagnál, és most hirtelen elég nagyocska. Persze a bőrgyógyász-specialista dokinéni terhes, de pont vasárnap még tart egy rövid rendelést, hátha nagy pocakkal bekönyöröghetem hozzá az én kis túlsúlyos golden retrieveremet....bocsi, nálunk elég nagy becsben van a két kutyus, ezért írom le...hasonlóan más meglévő gyermekéhez, velük is van ez-az. Kutyások biztosan megértik.
Ők azok:

Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Szia Boribono, én is Istvánban fogok szülni!
Nyugtonmalac, priviben elfelejtettem írni, de most nem: jó pihenést!
M.

macianyu
 
 


sziasztok

remélem mindenki jól van!

olyan jó nektek lányok,h pesten válogathattok a korházak között :lol: és mert sok helyen van alternatív szülőszoba :lol:
én is olyan nagyon szeretném kipróbálni :lol:
de sajnos nálunk se Tatabányán, se Komáromban nincs :cry:

és mit ne mondjak, nem egy felemő érzés, sima szülőszobában szülni,ahol megmondják még azt is, hogy melyik 2-3 méreten belül sétálhatsz :cry:

betig biztosan jó lehet, ha az ember maga választhatja meg a számára legjobb testhelyzetet a vajúdáshoz és a szüléshez egyaránt :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Dalma....én sem értelek, tök szép lány vagy...vagy asszony? :wink:
Ja, amúgy én már a 46-os méretet hordom! :oops: :(

Én nagyon rosszul aludtam, fülledt volt a levegő :( Aztán meg jött este a nagy zuhi, aztán meg pisilni kellett, aztán bekeményedett a hasam...nagyon megijedtem! Éjjel még vettem be Panangint!
Remélem ez a hasfeszülés csak az időjárástól volt! :roll:
Remélem nem kórház lesz a vége! :(

Néha kevés a levegőm is, és zakatol a szívem...nayu azt mondja hogy ez a frontok miatt van. :( Nektek nincs ilyen???????

Én multkor megnézhettem a szülőszobát, mivel ott voltam megfigyelésen a mellette lévő vajúdóban. A szülésznő mesélte, hogy aki akar lehet azon a nagy gimnasztikai labdán vajúdni, vagy bordásfalnál....nem volt túl lelkesítő.Néha szólt onnan a rádió halkan... :roll: De egyszer mind oda jutunk! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ja, még annyit akartam, hogy a kádban szülést kipróbálnám, de sajnos itt Esztergomban nincs ilyen! :(

Úgyhogy Ancsa...én is simán szülök! :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata

Nálunk még bordásfal és labda sincs a szülőszobán :cry:

Nagyon agyalok rajta, hogy pesten kéne inkább szülni, de hát kb 1 óra oda az ut autóval, és ráadásul nekünk most autónk sincs, és egyépként se ismerem a pesti kórházakat csak a szent lászlóba jártam.
De ha megtudnám oldani, biztosan inkább pestre mennék szívem szerint

:lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


De jó, hogy nállatok van ilyen..szülőszobalátogatás mivel itt nincs rá lehetőség, de igazat adok Emmalenának, mikor ott vagy elég a te bajod...külömben is itt sincs semmi extra...sétálhatsz a fólyoson kinodba...

Ildi: Ezért irtam, hogy én nem fogom megosztani velük a névkeresést, csak mikor már tuttira tudjuk hogy mi lesz! Nem engedném hogy beleszoljanak, s akkor megsérteném őket, igyhát elkerüljük a kellemetlenséget...ejsze :roll:

Nyugtonmalac: Jó szorakozást!!

Peva: nagyon aranyos kutyáid vannak, főleg a g retriever gyönyörű. Nekünk egy labrador retrieverunk van, de sajnos mikor kezdett nönni csak akkor látszott hogy a fél álkapcsa ferdén nőtt, igyhát most már kész felnőtt, de a jobb felén a széjénél kilétszik a foga, mintha végog vocsoritana...mind el akartam vinni műtettni ki...de még nem jutottunk oda..

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!
Nagy nehezen beengedett a babanet :twisted:

Bocs, hogy este nem tudtam jönni, de gyerek nélkül is be tud az ember havazni....Barbit ugye "eladtuk" anyunak, és én minden létező házimunkába belekezdtem amíg apucika a térdét csapkodta a meccs izgalmai okán :roll: :roll: :roll:
Na, szóval: Isteni volt a 4D!!!!! A fiam egyfolytában háttal volt, cuki a kis golyó feje, édes a nyaka, a picike kis hátacskája, egyfolytában mozgott, keze - lába járt, de az arcát NEM MUTATTA akár mit csináltunk vele!!!! Befurta a méhlepénybe a kis pofiját és a szó szoros értelmében belém van bújva :lol:

N4em hoztam magammal a DVD-t, most nem tudok képeket feltenni, majd otthonról pótolom, bár tényleg nincs arc, csak hát!!!! Én azért felettéb boldog voltam, hogy láthatom ŐT! Apa is jókat derült a fián, akkora lába van ugyanis, mintha egy jetinek. Focista-bébi modta a zapja, hát remélem azért többre viszi majd!

Egész este azon gondolkoztam, hogy milyen nagy felelősség a fiúk nevelése!!! Akinek fia van, az biztosan átesett már ezen a gondolatsoron, de én most eszméltem....
A lányokat is meg kell tanítani, hogy ne csak a külsőség, amáz legyen a fontos, hgy meg tudjon állni a saját 2 lábán stb, de egy FIÚT!!!! Egyszer majd családot kell eltartani, felelősséget kell vállalni, tisztességre, becsületre, jóságra, szeretni tudásra, önzetlenségre, gyengédségre, ugyanakkor talpraesettségre, ügyességre, férfiasságra kell nevelni...HOGYAN KELL?????
Eddig valahogy nem gondoltam ebbe bele, mert talán, ha egy nőnek lánya van, úgy gondolja az ő példáját követve felfedezheti magát a gyerekében és próbálja óva inteni azoktól a dolgoktól, amit mi már tudunk, hogy rosszul csináltunk és segítjük őt jobb nőnek, jobb embernek lenni, mint mi voltunk/vagyunk. ( a jobb nőt nem a külsöségekre értem - tudjátok!)

Na mindegy, biztosan a fiúkat is lehet jól nevelni, csak sztem több odafigyelés és ész kell hozzájuk!
Vagy nem? Fiús mamák segítsetek!!!!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi!

igen, én is elgondolkodtam ezen, és egészen egyszerű megoldásra jutottam.Példát kell neki mutatni.Abból tanulnak a legjobban. Ha az apja meg az anyja is szép és jó, tisztességes stb stb.példáját mutatja, akkor az olyan természetes lesz neki, és olyan lesz ő is. Már most nagyon sok mindent utánoz a 2 éves fiam. Szerintem van rá esély, hogy ezt is szépen elsajátítsa.Ebben viszont hatalmas meló van, mert ugye magunkat is meg kell tudnunk nevelni. Persze vannak alap dolgok, pl.nem lopunk, nem hazudunk stb.De pl.az önuralommal én már hadilábon állok.hirtelen haragú vagyok, és szeretném, ha ábel nem lenne az. Nekem is vissza kell tudnom fogni magam, és ez nehéz.De hát ki mondta, hogy a gyereknevelés könnyű?:-)))))))))
emmalena
 
 


Andi: nagyon egyettértek veled!!!

Én is azt mondom..
FIUS ANYUKÁK SEGITSETEK NEKÜNK :roll:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Én már csak azért is szeretnék elemnni szülőszobalátogatásra, mert orvost választani itt nem lehet, szal legalább azt lássam hol fogok szülni:PItt viszont van 1-2 alternativ szoba amit nem rég csináltak, de annyira nem foglalkoztad a gondolat, mert nem hiszem h szabad lesz.
Én sokat járok fogdokihoz, mert fogínygyulladásom van, már azelőtt is volt mielőtt terhes lettem, és hiába használok rá hónapok óta vmi löttyöt amit a doki irt fel+speciális fogkefét, nem nagyon múlik..talán 1 kicsit enyhült.Olvastam h veszélyes is lehet m koraszülést okozhat.

Kép
babe.
 
 


Babe
Nálatok se orvost se szülésznőt nem lehet választani??? :? De miért? Ez mekkora kiszúrás! Mondjuk az biztos, hogy olcsóbban megússza az ember. Persze annyira nem gáz, tavaly én is ügyeletesnél szültem, és most ő az orvosom, tehát nekem szerencsém volt. De nekem volt szülésznőm, aki sokkal többet ér, mint egy választott orvos... Most is nála fogok szülni, csak most az orvost sem bízom a véletlenre...

marek
 
 


Babe!
Nagyon sajnállak a fogínygyuszi miatt!!!! Az nagyon tud fájni, még jobban is, mint a fog :cry: Meridol vagy Paradontax fogkrémeket próbáltad már? meridolnak asszem szájvize is van! Mi (a férjem is szenved az álladó ínyproblémáktól :( ) a Meridol mellett maradtunk, én a Paradontaxot pedig azért használom, mert így egyáltalán nem vérzik az ínyem és nem is érzékeny. Esetleg próbáld ki!

Emmalena! Köszi a sok jó szót!!!! Jól esett, NAGYON! Igen, én is úgy gondolom, hogy a példamutatás nagyon fontos! Barbi is folyton utánoz engem, anyukámat, a csajszis dolgainkat úgy elleste, hogy észre sem vettük. Nagyon édi dolgok ezek, mert még a hanghordozásunkat is leutánozza :lol: :lol:
Valahogy mégis komolyabb feladtatnak tűnik egy fiúcska férfivá nevelése, de biztosan ebbe is menet közben jön bele az ember! Már attól megdöbbenek, ha arra gondolok, hogy a pelust kibontván egy fütyivel találom szembe magam :shock: :shock: :shock: . Úgy megszoktam már a látványt :P Igaz, már pelenkázni is elfelejtek, Barbuskám már rég szobatiszta. Most tanul popsit törölni kultúrált módon :?

Apropó ígértem néhány képet magunkról Barbival, most megpróbálok találni valamit...asszem tavalyit fogok csak találni, de az is jó lesz, valaha így néztünk ki....persze csak a gyerekek nőnek :lol: :roll:
Mindjárt átformálom, mert nem tudom feltölteni... :(

Andi
Kép
handrea75
 
 


igen, ellesnek mindent, annyira édesek. De ott van az apa is, őrá fokozottabban figyelnek a fiúk, ezt meg kell beszélnünk a férjeinkkel is:-)
Ismerős az érzés, csak nekem fordítva.Mit fogok én kezdeni egy puncissal?Én már nagyon hozzászoktam a kukachoz.na, de majd csak megbírkózom ezzel is:-)
emmalena
 
 


Kép Kép Kép


Hát ezek lennénk mi, igaz tavaly nyáron.

Andi
Kép
handrea75
 
 


sziasztok

most voltam megint a védőnőnél, jól felidegesítettem magam, mert szívhangot megint nem tudott hallgatni,ugyanis állítólag nem jó még mindíg a doppler :twisted:

azt tanácsolta,hogy a jövő héttől,ugyanis akkor töltöm be a 20. hetet ultrahang szerint, vezessem hogy pontosan melyik nap, hány órakor mocorgott a baba és mennyi ideig,ugyanis szerinte a 20. héttől már tényleg nem normális, ha csak 4 vagy 5 naponta mocorog a baba.
Ugyanis ő szerinte ekkor már naponta legalább 1 alkalommal kell mocorognia

na, lányok, nem elég hogy amúgy is olyan parázós vagyok, de még most jobban megijesztett :oops:
addig fog ijesztegetni,amíg infarktust nem kapok :oops:
így is ver a víz, szédülök, remeg a gyomrom az idegességtől :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Tavalytól nem lehet választani, mert a szülészek többségének nem tetszett h ha esetleg nem akkor indul meg a kismamája szülése mikor ő benn van akkor be kell mennie :x
Ezt a bunkóságot...De az Én dokim rendes volt, mert mondta, h ha esetleg nappal indul meg a szülésem akkor mondjam meg h hivjak be.Szeretnék nála szülni, ha már egész terhesgondozás alatt hozzájártam.Nagyon lelkiismeretes, hugom nála született és nem is fogadott el hálapénzt, de azért anyuék aztán vettek neki vmit jelképesen.
Szülésznőt viszont lehet fogadni, majd megnézem "milyenek" a szülőszobalátogatáson.

Kép
babe.
 
 


Tavalytól nem lehet választani, mert a szülészek többségének nem tetszett h ha esetleg nem akkor indul meg a kismamája szülése mikor ő benn van akkor be kell mennie :x
Ezt a bunkóságot...De az Én dokim rendes volt, mert mondta, h ha esetleg nappal indul meg a szülésem akkor mondjam meg h hivjak be.Szeretnék nála szülni, ha már egész terhesgondozás alatt hozzájártam.Nagyon lelkiismeretes, hugom nála született és nem is fogadott el hálapénzt, de azért anyuék aztán vettek neki vmit jelképesen.
Szülésznőt viszont lehet fogadni, majd megnézem "milyenek" a szülőszobalátogatáson.

Kép
babe.
 
 


Andi: gyönyörő kislányod van, és te is nagyon jól nézel ki!

Babe. nállunk sem lehet az orvossal szülni, csak ha pont ő lesz bennt...amugy végig hozzá járok, de amikor eljön az ideje, akkor azzal szülök majd aki épp ott lesz. Anyum mondta, hogy van egy szülésznő ismerős..távolabbi rokon amugy, és őt viszont fel szeretném keresni, hogy fogadjuk meg, hátha bevállal :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Ancsa, nem lehet, hogy mégis okosabb lenne néhány napra befeküdni abba a kórházba, hogy tuti legyen, minden rendben odabent?! Lehet, hogy meg van az oka, miért nem érzed a baba mozgását. Nem tudom, csak ez a bizonytalanság sz@r, ennél sokkal jobb bármilyen kórházban eltölteni néhány napot, nem? Többi gyerkőcre nem lenne aki vigyázzon? Vagy miért nem mész?

Babe, bocs, de hol is laksz? Lemaradtam...
Szerintem is, ahogy Marek is írja, a doki még mindegy is, a szülésznő segít szülni, ő a fontos!!!Ha lehet, fogadj egy jófej, jóhírű szülésznőt! Nekem anno szerencsém volt, tök jó szülésznőt fogtam mi, pedig nem választottam. A János kórházban állítólag valamennyi sz.nő nagyon jó, a dokim is azt mondta, hogy neki mindegy, ki lesz ott éppen, ő minddel szívesen dolgozik együtt. Hát dolgozni én dolgoztam együtt a szülésznővel, a doki csak jött ment és ukászokat osztott, és a bent töltött 16 órámból 4-et velem is volt :roll: , de azért a lényegre megérkezett és ez volt a fontos. Mondjuk nyomta a hasam, hogy jobban csússzon Barbi :roll:
Ettől függetlenül elégedetten köszöntünk el egymástól, és minden nap bejött hozzám, még a szopiban is segített. Ez jobban esett, mintha 16 órán keresztül fogta volna a kezem. :lol: Remélem most én is csak 4 órát leszek bent :wink:

Köszi, Dalma, hát az idén nyáron, nem koptatom a fürdőrucimat... :cry: !

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi

Már nem akarnak beküldeni, mivel rengeteget javult a pocim, már nem fáj, csak néha keményedik,szerencsére :lol:
De a mult héten soron kívűl csináltak persze ultrahangot ez miatt, ahol is a doki szerint jó a szívműködése a babának.
Persze ott se mocorgott .
De nem is tudnám most hova tenni a gyerekeket, mert anyukám beteg, kórházban van, és láthatóan elég sokáig ott is lessz.
Más segítség nekem pedig senki sincs :roll:
A sulinak meg vége és nem hagyhatok itthon felügyelet nélkül egész napra egy 7 és egy 5 és fél éves gyereket :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?