Szia Csajok!
Gratulálok a fogtündéres kismanóknak!! Minket még mindig kínoz, de semmi jele a fognak, csak rág és nyáladzik, illetve néha csak úgy indokolatlanul, egyik pillanatról a másikra sírva fakad, nyűgösebb is. Gondolom ezért...
Micsoda gusztustalan, undorító idő volt hétvégén
Már azt hittem sosem tudunk lemenni sétálni, de hála az égnek már kezd javulni, legalábbis itt, keleten!!
Konkri:
fütyi dolog ügyben bizti emlékszel rá, h már írkáltuk, hogy nagyon megoszlanak orvosi ill. védőnői vélemények, legutóbb asszem a kismama magazin is foglalkozott vele, ott is volt pro és kontra is. Nekünk a védőnő és a dokinő is azt tanácsolta, h fürcsi után, ameddig a bőr enged, addig fel kell húzni néhányszor, tehát mi tornáztatjuk. Marci engedi, nincs gond. Ennek ellenére múlt héten a védőnő azt mondta, hogy szerinte még mindig eléggé le van tapadva, mert már a makknak ki kellett volna bukkania, de neki tényleg nem látszik, így majd 6 hós konrollon megnézi az orvosnő. Szerintem az nem gond, ha még most szűk, állítólag ezt kinövik, mert talán így is hívják, élettani szűkület.
Bingii: de szépek vagytok Majával!!! Te is csini vagy! Én még mindig bálna
Hozzátápi: én már adtam Marcinak burgonyakrém főzi kukoricával (Hipp). Jó sűrű volt, hígítanom kellett, de szerette. Édes volt, a kukorica miatt. ÉN is úgy tudom, hogy amit a babaételekbe beletesznek, az mehet a kicsiknek. Paradicsomos burit nem szerette, ahogy Blo is írta, nagyon savanyú volt neki. Zöldborsópüré sem csúszott, semmi íze nem volt neki, szerintem, még csak édeskés sem, pedig a zsenge borsó édes lenne, nem?
Répa, krumpli húslevesből az viszont nagyon megy. Bár ez is kedv kérdése nála.
Tejpép: Marci imádja, bár én sűrűbbre csinálom, mint írja és ízesítetett vettem (van barackos vagy vaníliás), szoktam bele almát reszelni, hogy laktatóbb legyen, úgy is szereti. Olyan édi, ahogy kikeni magát vele.
Azt viszont nem tudom, h tápszer-féle-e. De a dobozon rajta van, hogy miket tartalmaz, asszem gluténmentes gabonát, babatejet, vitaminokat és cukorot, de a természetes cukrokat, pl. fruktóz.
Sóskát szokott vki adni??