Új privát üzeneted érkezett!

Bingii: tejpép, hasonló a tejbegrízhez, csak sz@rabb. :lol:
Én már adtam Milunak paris burgit, ha nem cukroztam meg nem csípte, eléggé fanyar volt a paradicsom miatt.
Amúgy meg azon filóztam, hogy hova siessek a szilárddal... :lol: mármint nem olyan nagy baj, ha nem eszik meg ezt azt, vagy jó ideig csak a gyümik és a krumpli van étlapon. :roll:
Van olyan babus, amelyik 8-10 hónapig csak cickót lát :roll:
Milu a babánt nem csípi, a répával elvan, de azért sem rajong annyira, tejpépet is ettünk, de azt meg én nem bírom, mert az etetés végére annyira híg lesz.
Vendég

Csajok, a kukis kérdésemre tudtok válaszolni?
Priviben azt kaptam, hogy másfél éves korig nem húzzuk a kukit, és ezt hallottam már máshol is, viszont a mi dokink és védőnőnk 1-3 hós kort mondott... úgy sajnálom szegény Marcus kukiját!
Csibe, Blo, nektek van kuki tapasztalotok is.
Holnap megmutatjuk a dokinéninek... bár ezek után...

Csibe, na látom máshol is tombol a baba vágy. Én most beszéltem a védőnővel, hogy így elég a tejem, h eszik uzsit, mire ő azt kérdezte h nem vagyok e terhes... hát nem bánnám, de nem hiszem. (szedem a cerazetet, nem élünk valami aktív életet és néha egy-egy csöppet vérzek) (bár mint írtam, néha olyan feelingem van mintha mozogna a hasam, de neeeeeem hiszem)

Kép
Kép
Kép
konkri

Szia Csajok!

Gratulálok a fogtündéres kismanóknak!! Minket még mindig kínoz, de semmi jele a fognak, csak rág és nyáladzik, illetve néha csak úgy indokolatlanul, egyik pillanatról a másikra sírva fakad, nyűgösebb is. Gondolom ezért...

Micsoda gusztustalan, undorító idő volt hétvégén :( Már azt hittem sosem tudunk lemenni sétálni, de hála az égnek már kezd javulni, legalábbis itt, keleten!!

Konkri:
fütyi dolog ügyben bizti emlékszel rá, h már írkáltuk, hogy nagyon megoszlanak orvosi ill. védőnői vélemények, legutóbb asszem a kismama magazin is foglalkozott vele, ott is volt pro és kontra is. Nekünk a védőnő és a dokinő is azt tanácsolta, h fürcsi után, ameddig a bőr enged, addig fel kell húzni néhányszor, tehát mi tornáztatjuk. Marci engedi, nincs gond. Ennek ellenére múlt héten a védőnő azt mondta, hogy szerinte még mindig eléggé le van tapadva, mert már a makknak ki kellett volna bukkania, de neki tényleg nem látszik, így majd 6 hós konrollon megnézi az orvosnő. Szerintem az nem gond, ha még most szűk, állítólag ezt kinövik, mert talán így is hívják, élettani szűkület.

Bingii: de szépek vagytok Majával!!! Te is csini vagy! Én még mindig bálna :(

Hozzátápi: én már adtam Marcinak burgonyakrém főzi kukoricával (Hipp). Jó sűrű volt, hígítanom kellett, de szerette. Édes volt, a kukorica miatt. ÉN is úgy tudom, hogy amit a babaételekbe beletesznek, az mehet a kicsiknek. Paradicsomos burit nem szerette, ahogy Blo is írta, nagyon savanyú volt neki. Zöldborsópüré sem csúszott, semmi íze nem volt neki, szerintem, még csak édeskés sem, pedig a zsenge borsó édes lenne, nem?
Répa, krumpli húslevesből az viszont nagyon megy. Bár ez is kedv kérdése nála.

Tejpép: Marci imádja, bár én sűrűbbre csinálom, mint írja és ízesítetett vettem (van barackos vagy vaníliás), szoktam bele almát reszelni, hogy laktatóbb legyen, úgy is szereti. Olyan édi, ahogy kikeni magát vele. :P Azt viszont nem tudom, h tápszer-féle-e. De a dobozon rajta van, hogy miket tartalmaz, asszem gluténmentes gabonát, babatejet, vitaminokat és cukorot, de a természetes cukrokat, pl. fruktóz.
Sóskát szokott vki adni??

KépKép
Kép
sagi1

A SÓSKA A LEGROSSZABB KAJA A VILÁGEGYETEMBEN!!!!

MÉG AZ UNIVERZUM NEM ISMERT BOLYGÓIT IS BELESZÁMÍTVA ÉS A PÁRHUZAMOS UNIVERZUMOKAT IS!!!!

Kép
ndombi

Sziasztok!

Költöztünk és nem volt netünk elég hosszu ideig.
Próbálok visszaolvasni,de nehezen megy,majd éjjel.

Rólunk annyi,hogy nekünk is kibújt egy picit az alsó fogunk,éppen csak a hegye,kicsit éles,és csak egy a bal oldali.
Semmi jele nem volt,nem nyűgös,egyszer csak kijött.

Tej:szopizunk,egy jó ideje a mérleget kihajítottam a lakásból,nem kell méregetni.Voltunk kórházban még régebben,ott kellett nézni hogy mennyit eszik,de a kutyát nem érdekelte,pedig szóltam hogy kevés a tejem,és azon imátkoztam hogy most legyen elég,mert ha kértem valamit azt sem kaptam meg.Elköltöztünk,lenyugodtam,és nem stresszelem magam.Nem iszok 3 litert,csak ha eszembe jutalmát kap a manó,ha ugy érzem kevesebbett evett,akkor megkínálom ha kéri.

Konkri:baba téma:Szó szerint azt érzem amit te.egy az egyben,csak nekemnagyon nehéz szülésem volt,és nagyon félek az ismétléstől,hogy ugy sül el a dolog,de a dokim azt mondta hogy szülhetek símán,de ......
és szedem a cerazettet,de most nem tudom mit csináljak,mert megjött.nem ugy mint terhesség előtt de én ezt rendes mensinek veszem.

mindenkinek szép napot.

Kép
csiperke

Sagi! Köszi, huzogattuk mi is és nekünk is azt mondták, hogy kell és szűk, de az a bajom, hogy most szűkebb mint volt és ez pont azt támasztja alá, hogy nem lenne szabad huzogatni... :(

Csiperke: én is szedem a cerazetet, nekem össze-vissza van néha vmi kis folyás, egy nap és tisztasági betét is elég hozzá, úgy hogy én is annak veszem, hogy ez mensi... de úgy tudom, hogy szopi alatt normális, akár az is, ha nincs semmi.

Kép
Kép
Kép
konkri

sziasztok!
ti a tejpépet feliratjátok a dokival? mílyen pépet használtok?
fütyi ügyben: nekem a Mátémnak anno le volt tapadva a fütyije, pedig az apja huzogatta , elmenetünk a Bethesda kórházba ahol a doki 1 pillanat alatt lefejtette, tényleg nem volt sok idő, de mondanom se kell visított, utána huzogatni kellett volna amit megint apánk csinált és megint visszatapadt, megint Bethesda stb .... szóval mindenek ellenéra Mátémnak még mindig nem jön ki a makkja/ nem bukik ki/ , az uram szerint őket anno nem kínozták és megoldották maguktóll :oops:az gyanus azért, hogy ilyen kicsi babának ki kell-e már bukjon, szerintem korai
amúgy a védőnőkre én már rég nem hallgatok, a miénk azt hiszem Zsuzsi születésénél volt itt utoljára

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Sziasztok Kép apaval furcsi Kép az a bizonyos csoki eves aminek nagyon orultem :-( Kép unokatesot itatom

Kép

Kép
marcsitita

Blongyi: akkor elméletileg nem tápszer ugye?! :D Csak mert egyszer vettem egy babánosat és gondoltam ha már megvettem akkor együk meg :D

dombi: sóska :D:D:D Ez esetben halkan jegyzem meg, hogy én imádom a sóskakrémet :D

sagi: köszönjük...sajnos csak a kép sikerült vhogy előnyösen...én is bálna vagyok és az a francos úszógumi a derekamról nem akar eltűnni, pedig szülés előtt nem volt :(

Na még egy hülye kérdés. Ha az ebédet kajával akarom kiváltani, akkor azt hogy kell? :D
Ma pl. megevett 110sűtőtök+krumplit majd rátettem cicire és elég rendesen szivattyúzott még. De szerintem bármikor cicizne...szóval honnan tudom, hogy elég-e neki?! :shock: Vagy most már, hogy 100fölött megeszik főziből hagyjam el utána a cicit ?

Francos idő....jól elkapott minket Majával az eső. Még szerencse, hogy esővédő meg ernyő is volt nálam!

Konkri: öcsémnek én úgy emlékszem, hogy anyuék folyton húzogatták de aztán mégis letapadt:(

bingii

Sziasztok! Megjöttünk Törökországból. Nagyon jó volt, Ben végig vízalatt apával, mi lányok ányékban. Ők barnák, mi fehérek vagyunk. :( Nem volt eszelős forróság, de azért meleg volt. Maja jól bírta. Kétszer ő is volt medencében, tetszett neki. Csak a mékybe vittem be, az hüvősebb volt( gondolom akkor kevesebb a baci), hatalmas méretűkevés emberrel. Tetszett neki. Sajnos a tenger nagyon hullámzott, pedig az lett volna igazán jó.

Sok boldogságot nagyfiúknak!

Konkri! Én ugyanilyen epedve vágyok a harmadikra. Irtó féltékeny vagyok minden terhes nőre. De mi majd most kezdünk épitkezni, és azt mindenképpen meg kéne várni. Amúgy a párom most 3 év különbséget szeretne. Kicsit rosszabul bírja, ha ketten üvöltenek egyszerre, pedig csak néha van ilyen. De engem ilyenekkel nem lehet meggyőzni. Én azzal próbálkozom saját magammal szemben, hogy jár szegény Majának egy kis idő, hogy ő legyen a kicsi, ha már ő nem részesülhetett abban a kiváltságban, hogy Mami csak az ővé. Másrészt nem szeretnék olyan gyorsan túl lenni ezeken a babás időszakokon és milyen jó lesz, amikor Maja már kicsit nagyobbacska 2,5-3 éves és akkor kapok megint egy piciket. Én 4 gyereket mindenképpen szeretnék (de ha lehet inkább 5-t), és nem szeretnk gyorsan túl lenni rajta, mégis vágyódom rá nagyon.
Amásik amit mg próbálok bebeszélni magamnak, hoy vissza kell fogynom, ami igaz is. Bár nem vagyok dagi (55kg170m), de a versenysúlyom 5 0 és most nem is érezem jól magam a bőrömben, minden ruha vagy kicsi vagy nagy. 36-os már lóg, de a 34esből még kibuggyan a háj.

Bingii! Nekem hálaistennek nem ment vissza a mellem az eredetire és remélem most se fog, mert eredetileg a legkisebb méret is nagyon volt. Deez mindenkinél másét van, mindenesetre szerintem szerezz be legalább 1-2 jó melltartót, em tesz jót ha beszorítod!

Fütyi! Mi elejétől húzogattuk Bennek, most mégis mintha le lenne tapadva, minden esetre nem viszem orvoshoz, mert nem akarom, hogy erővel csiáljanak bármit, szerintem megoldódik majd. Lehet ciki, de én fürdésnél hagyom , hogy játszon vele, hogy ezzel is segítsen saját magán. Mondjuk most az utazásnál fürdőgatyacserénél nem egedtem!

Norma! Ilcsis krém szuper!ben egész nap napon volt , csak du-i pihire jött árnyéba és nem égett le, sőt barnult, pedig hófehér börű, Maja sem pirult, de ő amúgy is árnyékban volt. Te még mindig sima vizben fürdetsz vagy abba azért raksz valamit?

Bocs, hogy ilyen sokat írtam!

KépKép

KépKép
lnd

Mutatok képeket!
Kép
Kép
Kép

Kép

és végül Ben fejjel lefele csúszik!
Kép

KépKép

KépKép
lnd

Jajj Ind! Zabálnivalók a gyerkőceid! Maja abban a sárga ruhában ahogy alszik nagyon-nagyon tüneményes!!!!!Szépek vagytok!
Tudom, hogy nem jó ha beszorítom a melleimet, már arra is gondoltam, hgoy hátha ettól kevesebb a tej, úgyhogy azt hiszem szülinapomra melltartót kérek :D

bingii

Azta Ind, de jó Neked, ilyen család! És gyönyörű vagy!!! Nem tudom miért de idősebbnek képzeltelek. bocs :) és a nyaralásért is irigyellek!

Betty kérdezted, hogy mit adokMarcusnak: hát mindent, amire az ő kora van írva illetve amit én is megennék. De mi holnap megyünk 5 hós mérésre és meg kell kérdezzem a dokinénit, hogy mi van, mert az utóbbi 3 kakija Marcusnak 4. napra sikeredett (ez is kúppal) és azért szeretném, h tudjon róla. bár ma a védőnő azt mondta h 8-9 nap se gáz, ha nem kemény.
+ a kukit is megkérdem, de most amondó vagyok, h bármit mond majd, mi akkor is csak kiöblítjük, de nem fogjuk huzogatni. nagyon gáz ahogy beszűkült.

most főztem Marcusnak 2 kiló répát és lefagyasztottam, meg meggyes krumplit- ez irtó fini lett :), igaz elveimmel ellentétben megcukroztam, mert naturba elég szar volt. bár Marcus minden evő és az üveges répát is megette, pedig az iszonyat szar.
remélem ízleni fog neki is a meggyes krumpli és esetleg kakit is csinál.

Kép
Kép
Kép
konkri

Én is teszek fel képet
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja, tejpép: én is észrevettem h híg az evés végére, viszont ha előírás szerint csinálom, akkor nekem nem is sűrű, így oda tudom adni üvegből is. hát nem vmi fini. én ezt max akkor adom neki, ha nem itthon uzsizunk, itthon nyugodtan maszatolhat a gyümikkel.

Kép
Kép
Kép
konkri

ti a tejpépet feliratjátok a dokival? milyen pépet használtok?

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

hogy ti milyen fiatalok vagytok!!! és tényleg szépek a babókák is!!!

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

én benedknek nagyobb koában adtam csak tejpépet dszert gyanánt, addig nem jutott eszembe. viszont én imádom, nagyon izlik. Én dmeset vettem natúrt vagy csokisat.
Cukor! Én sose cukroztam akkor még, ha valamit muszáj volt, aakor inkább egy kis juharszirupot raktam bele. az okosok azt mondják az jobb a piciknek!

KépKép

KépKép
lnd

tejpépet nem kell feliratni, nem tápszer a szószoros értelmében. Akárhol kapsz: nagyobb bababolt, Match, illatszer.

KépKép

KépKép
lnd

juharszirup? és azt hol lehet kapni? mert én se vagyok cukor párti...

Kép
Kép
Kép
konkri

Hát, én marha annak idején bioboltban vettem bio-juharszirupot elég drágán, aztán láttam ugyanazt a biot Dmben és Matchben is feleannyiért. :evil: Most majd rögtön tudom hol veszem.

KépKép

KépKép
lnd

Zsuzsa: Bolus adstringens a bélfertőtlenítő neve. Széntabinak nem vagyo khíve, nem jó ha megfogja a fosit az ember, benn marad ami okozza.

Lnd: állati szépek vagytok! 170 cm-hez az 50 kg hivatalosan igen kevés, persze ahogy érzi az ember. Én 162 cm vagyok és voltam már 46 kg is (10 éve) és nem éreztem magam soványnak egyáltalán.

A tejpép is tápszer, sztem. Ugyanolyan mű cucc, Botinál még adtam, most már nem fogok.

Kuki: én 1 éves koráig nem huzogatom, Botinál is akkor kezdtük és 1 hónap alatt szépen feljött mindenhol neki. Fürdés után húzzuk fel napi 1x. Ezt is utálja.

Bingii: ha elfogadja a ciccet, sztem adj neki főzi után is

Jövőr Ilcsis krémet veszünk akkor.

Kép
Kép
normajeane

Tejpép: nem kell feliratni valóban, de én megkérdeztem előtte a dokinkat, h mi a véleménye róla.
Én adom Marcinak, mert imádja, és ha jól esik neki, akkor...
Így is olyan pocsékul eszik, örülök, h van olyan amit gond nélkül megeszik.

Konkri: tök jók a képek, nekem főleg az tetszik, amin ketten vagytok, olyan cuki rajta Marcus.
Mi az a meggyes krumpli?? Hogy csinálod?

lnd: jók a képek, és szépek vagytok! Jó lehetett nektek!

Én is dobok egyet Marciról, ez a legújabb! Kép Marci

KépKép
Kép
sagi1

Meggyes krumpli: sok krumpli (öreg legyen, ne új) és sok meggyet főztem meg és "turgenyoltam" össze... ízlés szerinti arányban. lefagyasztottam... óccóbb, mint az üveges.

Kép
Kép
Kép
konkri

Ind :
Kérdések: Appartmanban voltatok? nem paráztál ,hogy ha sír (mert én hagynám néha) akkor a szomszédok szólnak?

2. mennyit voltatok a parton? Nem sír ha elfárad? Simán elalszik? Mit csináltatok ha ott sírt? Vagy ezen csak én parázok?

Mi megyünk 2x 1 hét balcsira,lakás nem gáz,a miénk,de a part?

Írdd le légyszi a napirendeteket kb.

Kép
ndombi

köszi :D

Kép
ndombi

Sziasztok. Kuki ügyben nem nyilatkoznék, nekünk a doktornő azt mondta nem kell huzogatni, le is van tapadva a fiúknak. :(

Tünci-münci minden baba!
Bingii! MIért akarsz kiváltani egy szopit, ha elég a tejed? Inkább adj neki cicit, ha van bőven, ráér még mást enni. Nekem általában elég a tejci, ha mégsem, akkor adok egy kis gyümit, vagy sütőtököt, de mindíg csak cic után!!! Este viszont sosem elég neki, olyankor mindíg kap tápit is, nem tudok mit csinálni, így is szopizik 2-3x éjjel. De napközben csak akkor kap mást, ha nem elég a tej.

A negyedik babával még várnék, sajna a lakás kicsi, ide nem vállalok méegyet, így is sokan vagyunk. Nem tudom, lesz-e valaha kilátásunk egy családi házra, ha igen, akkor szó nélkül vállalom, még van úgy 3 évem rá, utána már nem szeretnék, ha addig nem jön össze.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok. Kuki ügyben nem nyilatkoznék, nekünk a doktornő azt mondta nem kell huzogatni, le is van tapadva a fiúknak. :(

Tünci-münci minden baba!
Bingii! MIért akarsz kiváltani egy szopit, ha elég a tejed? Inkább adj neki cicit, ha van bőven, ráér még mást enni. Nekem általában elég a tejci, ha mégsem, akkor adok egy kis gyümit, vagy sütőtököt, de mindíg csak cic után!!! Este viszont sosem elég neki, olyankor mindíg kap tápit is, nem tudok mit csinálni, így is szopizik 2-3x éjjel. De napközben csak akkor kap mást, ha nem elég a tej.

A negyedik babával még várnék, sajna a lakás kicsi, ide nem vállalok méegyet, így is sokan vagyunk. Nem tudom, lesz-e valaha kilátásunk egy családi házra, ha igen, akkor szó nélkül vállalom, még van úgy 3 évem rá, utána már nem szeretnék, ha addig nem jön össze.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!

Csibe: pont az a baj, hogy nincs elég tejem. Szinte minden étkezést 2cicivel olduk meg és van, hogy akkor is tépi, rágja, mérges mert nem jön neki. Eleinte ugye nekem ömlött a tej és alig kellett szopiznia, lehet, hogy ettől kicsit el is kényelmesedett. Én a reggeli és esti szopit mindenképpen szeretném megtartani, ezért próbálnám a delest kiváltani. Csak így marad tejem estére.

Marcell és Macika is milyen nagyok már! Szép fiúcskák nagyon!

Na lehet, hogy bepróbálkozom a napokban akkor a tejpéppel...kiváncsi leszek.

Ma meg bepróbálom a paradicsomos burgonyát...vmiért az sejtem, hogy nem fog ízleni neki, de majd beszámolok.

bingii

ezt az Ilcsis krémet úgy kell keresni, mint baba naptej?

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Megjöttünk tanácsadásról.
Mérés volt és beszéltem kuki és kaki ügyben...
Kuki: huzogassuk és kenjük popsikenőccsel... hát majd finoman próbáljuk inkább csak mozgatni, hogy ne tapadjon le, de tágítani nem akarok rajta
Kaja: nem gáz ha 3-4 naponta kakil, majd beáll, addig pedig ha nem jön, adjak glicerines kúpot, nem szokhat rá. viszont ne adjak neki: almát, krumplit... mert ezek fognak. tejpépet se adjak. most a legjobb neki a kaki miatt az őszibarack, meggy és sütőtök.
Nekem is az van, mint Bingiinek, ha csak szopizna akkor éjjelre nincs elég, viszont éjjel nem akarok kanalazni. Én tápot nem akarok adni neki. de most a dokinő is azt mondta hogy így jó lesz, egy evés kaja és jó. a kaki pedig beáll majd.
Mérésen 8 kiló volt, a mérős védőnő mondta is h ültessem a mérlegre, és a doki néni szólt rá, hogy ő még nem ül, még csak 5 hónapos :)

Csajok, nekem ha Marcus a járókában van, akkor 5 percenként forgathatom vissza, mert nem tud hasról hátra fordulni, csak ha lendületben van... :( ha hagyom üvölteni és próbálkozni akkor se megy neki. :(

Ndombi: sztem ha tietek a ház, ott nincs gond, a strandon meg majd meglátod, hogy hogyan bírja... bízz benne, nem fog üvölteni. babakocsi?

Kép
Kép
Kép
konkri

ja és a sóska, spenci is jó kaki csináló...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sztem ne kenjetek semmi zsíros bázisút a kukira, mi 1x kentük be védőnéni szuper tanácsára, na kb 5 próbálkozással sikerült leszednünk utána mert jól betúrósodott, irtó gáz volt, persze a gyerek ordított közben. :evil: Ha gyulladt akkor pl aloe vera az szuper rá és az nem ragad rá mindenüvé

Sóska-spenót: 8 hós korig nem ajánlott, max ha bio piacon veszed. Nagyon tele van méreganyaggal amúgy.

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!
ILcsiben paradicsomos napozót kell keresni, ugyanaz jó mindenkinek. De elég drága, azt hiszem 6000 körül van, nekünk nagypapa vette.

Én se éreztem magam vékonynak 50 kilósan, pont jó volt. Most kaptam ajándékba leg magicet, deréktól lefelé nézek ki szarul és arra szerintem jó lesz, érzem is, hogy használ. Sajnos 50 kilósan sem voltam túl izmos, feszes bőrű, de most elhatároztam, hogy az leszek!!!!

Én tejpépet kb másfél éves korában vettem először, és akkor adtam ha gyorsan kellett összerötyintenem valamit, mert elment az egész nap ,vacsi meg sehol. Arra jó volt és mint mondtam, nekem nagyon izlik, úgyhogy mindig örültem ha hagyott nekem is. :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok kijött egy tűhegy! :lol: olyan jó, észre sem vettem :shock: ő csak röhögött és ivott pohárkából és koccant valami meg karistolta az üveg- poharat, megnéztem, jééé fogszerű tűpárnás valami!!!!!!!!!!!!!!És ott mutatkozik a másik is....csak még feldagadva!!!!!!!!!Nem tudom,a borostyánlánc tette-e meg a hatását, de hálistennek kop-kop azt sem tudtam, hogy ott van a tűpárnája!

Mint mindenben, ebben is lemaradva, de majd csak behozza magát...

Sóska-spenót: ahány orvos annyi vélemény... van aki szt ez a 3. lépcső...

Konkri: :lol: jó hogy minden oké!

Csipi:így olvashatsz!de inkább az anyatopikomban (sem nagyon...), amúgy 12-én lesz a vizsga....örülök, hogy van tejcid és sikerült visszahoznod, ez nagyon nagy szó!
Vendég

Konkri,nálunk is ez a program szinte egész nap,forgás hasra vissza meg én :lol:

Ind,ez a leg megic milyen árba van?Én is csak jókat hallottam róla!

KépKép
pocok81

dombi! nem felejtettem el, majd leírom részletesen, milyen volt Majával kint, meg a napirendünket is, de tegnap bekrepált a billentyűzet, ma meg felütötte nálunk a fejét a hányás.hasmenés járvány!

Leg magic 22ezer forint újonnan, de sokan hirdetik neten használtan. Szerintem nagyon jó!

KépKép

KépKép
lnd

Juhéjj Junci! :D Gratu!!!!!!
Vendég

Blo, nem tudtam ki az a Junci... :) de leesett :) Én is gratulálok minden fogacskához! Csajok ezt most úgy újságoljuk itt most mint anno a fiú-lány uh-t, vagy mikor a szülést vártuk :)
Fú!!!!!!!!!!!!! Most egy pár napig csak lappangott bennem a tesó vágy de most megint tombol :)
És kiakasztottak a takszövben is! Megvan a szocpolunk, vártam h szóljanak h mennyi így az új törlesztő, így is beszéltük meg, erre hív ma a nő, hogy csökkent a futamidőnk! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: mondom nem ezt beszéltük meg!!!!!!!!! hát én ugyan úgy 10 évre akarom a hitelt, én kevesebbet akarok fizetni!!!!!44 és különben is tervben van a tesó, hát azt is ki akarom használni! hát addig meg nehogy má "nyomorogjunk" - na jó ez nem így van, de hülye lennék ennek a hitelnek a futamidejét lecsökkenteni!!!! hétfőn hívnak megint, hogy mi van! úgy hogy szorítsatok! csökkenjen a havi fizetni valónk.

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztooook:)

Visszatértem :lol:
Buli jó volt,eső nem esett,bográcsoskaja és sütihegyek.... :D Utána hétfőn foghúzás,na ennek nem örültem...

Voltunk mázsáláson :) 7,86 kg és 67 cm a pincurkánk :lol:

Jelentem,ma nálunk is kibújt a fogacska :lol: :D Reggel még semmi nem volt,most meg már kopogott a kanálon vacsi közben.Jól megtapiztam,és tényleg ott van... :lol:

Bingi
Hogy ízlett Majának a paradicsomosburi?

Pocok
A teszveszen láttam 15000-ért leg megicet :)

Hát nekem sem ártana valamit kezdeni magammal,nagy maradt a popó... :roll:

mazsolasyl

Hoztam Nektek képet :lol: :) :lol: :)

Kép

Kép

mazsolasyl

Mazsi, Vivi nagyon édes!!!!!De ellopta Huni micimackós csörgőjét! :wink:
Vendég

Hunci
Jujj,Vivi imádja,úgyhogy úgy döntöttünk megtartjuk! :wink:

mazsolasyl

Gratulálok az új fogacskákhoz mindenkinek! :)
Nálunk még mindig csak nyál,nyál, és mindent megrág, főleg a kezét :)

Mazsi: Vivi gyönyörű, igazi kis hölgyike, és jó kis "fognivaló" baba, ha jól látom :)

Konkri: bennem nem buzog a kistesó iránti vágy, de ma visszanéztem a születéskor, majd a hazaérkezéskor készült videókat. HÁááááááááát, állatira elérzékenyültem, hogy Marci milyen picike volt, és milyen más :o :o
Megy a drukk a részletcsökkentésért!!++++++++++++

KépKép
Kép
sagi1

Köszi Sagi!!!!!!!!!!!!

Mazsy, Vivi nagyon hölgyes! Frankón csajszi! Az a pillantás és a keresztbe tett lábak...
Tetszik a széke is, hol vettétek? nem ugrik ki belőle?
Meg a fugátok is tetszik, nekünk is hasonló a járólapunk, de a lapon lévő fugák gázul néznek ki :(

Tesó: hát lehet hogy én picit érzéketlenebb vagyok, vagy keményebb, de én ha meglátom Marcus pirinyó képeit, akkor csak az jár a fejemben, hogy még akarok pici babát és körbe akarom magam venni a porontyaimmal!!! legszívesebben főállású anya lennék, max egy kis vállalkozással - irigylem Csibét- ha jól emléxem ő körmözik. Szinte alig van nap, h ne dumálnék a férjemnek a tesóról, viszont ehhez 3 dolognak kéne teljesülni: takarékban kevesebb törlesztés, autót lecserélni, és a férjem kapjon egy kis fizuemelést. Az első kettő, most aktuális, úgy hogy most ideges is vagyok.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri
A széket 100Ft-osba vettem 2800-ért :shock:,de nagyon kacsingatott és meg kellett vennem :wink:
Én is hiányolom a biztonságiövet,tehettek volna bele,így csak felügyelettel ülhet benne!Hál'istennek még nem ficánkol benne...

Nálunk Miki mondogatja,hogy jó lenne még babuci....én meg hajlok rá :wink: :) Csak ahhoz itthon kéne lennie....no nem baj,majd augusztusba...3 hét ...
:lol:

mazsolasyl

Konkri, a körmözés tök jó, de most elég nehéz összehoznom sajnos, csak egy-két vendégem maradt, sokan elpártolnak, mikor azrt mondom, hogy nem tudok MOST AZONNAL menni, csak mondjuk a hétvégén. Mert mindenkinek adj uram de azonnal. Na mindegy.

Csajok, nem tudja valaki, hogy a már meglévő lakáshitelünkbe nem lehet bekérni a FOT-ot? ÉN hallottam erről, még nem vettünk igénybe semmilyen szocpolt, de a nagyobb lakásra most nincs kilátás, viszont nem szívesen hagynám ott az állambácsinak, ha jár.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Konkri, a körmözés tök jó, de most elég nehéz összehoznom sajnos, csak egy-két vendégem maradt, sokan elpártolnak, mikor azrt mondom, hogy nem tudok MOST AZONNAL menni, csak mondjuk a hétvégén. Mert mindenkinek adj uram de azonnal. Na mindegy.

Csajok, nem tudja valaki, hogy a már meglévő lakáshitelünkbe nem lehet bekérni a FOT-ot? ÉN hallottam erről, még nem vettünk igénybe semmilyen szocpolt, de a nagyobb lakásra most nincs kilátás, viszont nem szívesen hagynám ott az állambácsinak, ha jár.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Kép
Kép
Kép
csibe76

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?