Hali.
Kármen és Zitacicu, Norbijaitoknak sok puszi névnapjuk alkalmából!
Szilde, nekünk nem volt időpontunk a Sportorvosiba. Csak odaállítottunk, először a vérvételt csinálták meg, aztán mentünk be a kardiológiára. De nekünk csak EKG volt.
A bölcsiről majd írok, Peti ugye csak szeptembertől megy.
Zebrás hasonló élményem nekem is volt, igaz, csak az én életem ment volna rá, max. anya nélkül nőtt volna fel a gyermekem.
Én Petinek sokáig édeskömény teát adtam, a Herbáriának van ilyen filteres teája, nem ízesített, én sem tettem bele semmit. Igaz, Peti nagyon keveset ivott belőle.
Zsuzsu, szedd össze magad! Nem lesz gond azzal a terheléssel! (Na jó, én könnyen beszélek, egyrészt megszoktam már a löttyöt, másrészt nekem már nem is lesz terhelésem...) Egyébként nem szabad inni a „szünetben”.
Evésre nincs ötletem, nálunk Peti akkor mindig képes enni, ha más is eszik...
Hu, nagy lábon él a fiad. Petinek most 23-25-ös a lába, éppen miből és milyen fajta passzol a lábára.
Beszédügyileg ne magadban keresd a hibát!!!
Bugyipelust szerintem bármelyik pelenkadiszkontban kaphatsz. Én próbáltam Petinél egyszer, de annyira azért nem volt szimpatikus, hogy még egyszer megpróbáljam. Ha nagyon rámjön, akkor itthonra csak egy kisgatyát kap Peti.
Gira, megjegyzem, Petiből sem lesz futó.
Most a mászóka a sláger nála, megy felfele (váltott lábbal!), én meg megőszülök tőle. De lefele is tud mászni, ha akar.
Az evéses szitun jól túlléptetek. Nálunk az a gond ezzel, hogy nálunk mindegy, hogy ki van a tányér túlvégén, így nem is lehet hasonlót kivitelezni.
Enikő, na igen, ezen én is ki tudok akadni, hogy kérik az előző leleteket. Mert jó, tudja, hogy mit szedett, meg mi volt addig, de ne az legyen a kiinduló pont. Na meg azt a szülő is el tudja mondani.
Zalánnak gratula az egyedül járáshoz!
Huh, remélem, valaki, valahol fog találni nektek szurit…Peti másfélét kapott, ő azt is fogja kapni jövő februárban, akkor lesz neki esedékes. Nekem idén kéne (szintén a drágább fajta), de én kivárok őszig, addigra csak nem lesz hiány.
Zitacicu, mi Csehországba este indultunk, Peti végigaludta az utat, még akkor sem kelt fel, amikor megálltunk, hogy a férjem pihizzen egy kicsit, mert napközben nem aludt ugye. Így nem volt gond. A mi kocsink is klímás, de estére nem kellett, én még fáztam is!
A tengerhez nem tudok hozzászólni, de nem hiszem, hogy ezt Máté stresszként élné meg. Gyógyszerből vigyél fájdalomcsillapítót, Normaflore-t. Esetleg köhögéscsillapítót, szúnyogcsípésre valamit (rázófolyadék vagy Fenistil). Na meg még amit a doki mondd.
Kármen, ugye Peti szeptembertől bölcsis lesz, ha ott sem ragad rá semmi, akkor majd jobban elgondolkodom a dokin. De egy másik fórumon olvastam, hogy ott a gyereket elküldték ideggyógyászhoz, pszichiátriára, és csak felesleges négyhavi kórházjárás, gyerekstresszelés volt. Persze biztos van a másik oldal is, de remélem, az anyai szívem nem hagy cserben.
Zitaa, nálunk is valszeg műtét lesz egy év múlva Petinél, neki is van szűkülete. De inkább szike, mint hogy hátrahúzza valaki, aztán azzal szenvedjen, szenvedjünk.
Nem vagyok biztos benne, de ha cumizavaros lenne Szandi, akkor a cumisüveg is bejönne neki…
Márknak javulást!
Szilcsi, igazad van, talán annyit ront el a nem beszélő gyerek anyja, hogy megérti beszéd nélkül is. De ugye ez már akkor kezdődik, amikor még a beszéd távol áll mint Makó Jeruzsálemtől. És a gyerek sem hülye, ha tetteted, hogy nem érted, akkor nyavajog, hisztizik, stb (legalábbis Peti ilyen), na akkor inkább megértem. Aztán idegen helyen csak máshogy lesz.
Huh, szörnyű volt még olvasni is a balesetet. Na én ezért járok inkább kocsival, én fel nem ültetem magam mögé a gyereket, pedig bicaj is van, ülés is van. Majd ha egyedül bicajozik, akkor megyünk együtt, de tényleg sok a balfék autós. (Na jó, van balfék bicajos és gyalogos is.)
Édes lett a golyóbisfejű fiad.
Bibi, na én is kíváncsi leszek, hogy hova kerülünk.
Jaj, ettől az alvás dologtól én nagyon félek...Peti ugye elég későn alszik el, és addig, mint a sajtkukac. De majdcsak lesz valahogy, még az sem biztos, hogy bent fog aludni.
A fiad szövege még mindig haláli.
Toncsi, kicsinek Peti is csak kint aludt jókat, ha meg a kocsiban aludt el, akkor azt csináltuk, hogy hordozóstól rátettük egy székre a nyitott ablak alatt.
Egyébként én a mai napig jobbat alszok esőben, mint bármikor máskor.
Zituska, remélem, a nyáron Boti ráérez a szobatisztaságra. Nálunk meg állandóan a bili kell. Ma reggel vette le a nadrágot, a pelust, hogy ráülhessen a bilire, és bele is pisilt!
Nagyon jó a fiad nyári sérója, és a nem beállított kép is édes.
Anett, nagyon jók a képek! Jól látom, mást is kereszteltek akkor, amikor Málnust?
Sajnálom a gyereküléses dolgot. Nekünk olcsó van, de semmi baja sincs, Peti is szereti.
Matteo, ne aggódj, az én fiamnak is voltak ilyen kitörései. Csak a szülők győzzék idegileg.
Na leléptem, írtam egy szép kis litániát.
A férjem most küzdötte fel Petire a pelust. Más gyerekét a bilire nem lehet ráültetni, Petit meg leszedni nem lehet.
Jó éjt.