Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok!

Szilde: Nekem a 2 kicsinek volt/van gyakran váladékos szeme. Lehet hogy ez örökletes (hajlam??) Boginak nem nagyon volt ilyen picinek.... Viusnak lényegesen gyakrabban volt, mivel el volt szűkülve a könnycsatornája. Érdemes a szemzugot az orrnyeregnél masszírozgatni, hátha a megelőzésben segít.... Bár ha vírusos, mint ami most nekünk, akkor semmi sem segít, csak a kezelés amikor már baj van....
Amúgy mára lényegesen jobb a helyzet, mint tegnap volt, a dagadás már teljesen elmúlt!

Zitacicu: Bogi is megy Horvátországba anyukámmal, 15.-ke körül asszem. Eddig minden évben repülővel mentek, de kivonták a fapadosokat az országból, ezért marha drága a jegy, így autóval mennek ők is. No para Máté imádni fogja, csak éjjel utazzatok.....

Gira: Csak a külső méhszájad van egy picit nyitva szal no para! Ennyi simán belefér 30 hetesen 3. gyerekkel.. :wink: Hja ha nagyobb a baba az nem feltétlen azt jelenti, hogy előbb szülsz hanem lehet hogy fiú lesz :D 8) :lol: hihi :lol:
Nekem a 3. szülés volt a legjobb (eddig :lol: ) Velős volt, brutál fájásokkal, de legalább haladós... Én az ilyet "szeretem" :lol: És ne féljél, nincs miért :wink: Minden okés lesz! Pikkpakk meglesz az a béb! :wink:

Bogi szeretne jönni játszani, ideengedem :D Én meg kitakarítom a fürdőt addig!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zituska!

Hajna dettó ilyen volt... Ha Réka csinált valamit szopi közben, ami hanggal járt, akkor egyszerűen abbahagyta a szopit, és min 3 óra múlva tudtam ismét kajára beszélni. Neki is voltak ilyen iszonyú hosszú idős kajakimaradásai 2 vagy 3 hós korától kezdve... Nem tudom, miből élt :roll: Kitartást, én a mai eszemmel már nem görcsölnék ezen... éhenhalni nem fog ;)
Vendég

Enikő!

Ne ijesztgess, elajándékoztam épp most az összes fiúsnak tűnő babaruhámat :lol: Ha most megint átvertek a dokik, akkor soha többé nem hiszek nekik :) Hogy állapítja meg a vese működését, ha egy ilyen egyértelmű dolgot nem tud megnézni UH-val??? Az tuti sokkot kapok, ha fiú :lol:
No és akkor nem kell szted pihennem, meg cölibátust fogadnom emiatt a méhszáj dolog miatt?
Vendég

Gira: Sztem nem :D De azért ne ássad fel a kertet ha lehet :lol: Csak nyugisan!!!
Az UHkat inkább hagyjuk, sok mindent nem tudnak ezek megnézni rajta.. (lásd az orosházi kislányt aki végtagok nélkül született és a dokinak nem tűnt fel... :shock: :cry: :cry: :cry: )

Keresünk házat! Minimum 3 szoba (de inkább 4 :lol: ) Kert/udvar legyen. Petőfi telep, Béketelep vagy Dorozsma vagy ilyen helyeken... Ha tudtok valahol szóljatok légyszi!
Csere is lehetséges értékegyeztetéssel :wink: Kb 18 milláig keresünk!
Köszi 8)

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Most nem olvasok bocsánat,sietünk,holnap reggel megyünk haza anyumékhoz Málnával 1 hétre,pakolok!Csak kész lettek a templomi képek és bombázlak vele benneteket ha nem baj!Bocs ha sok leszek!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
20140113113746

Anett: Annyira edi a Malna...es az a ruci....!!! Olyan ennivalo....

Gira: Nyugi...ha nagyobbnak latszott az uh.-n meg nem jelenti azt, hogy pasi leszi.

Mar latszik a 4. fogunk!!!! Tegnap este az en ,,edi" kisfiam 11-tol ejfelig uvoltott mint a faba szorult fereg...Szabalyszeruen hisztizett, sehol sem volt jo neki, a karomban verte magat, a kisagyaba allva uvoltott, es meg a cumi sem nyujtott vigaszt. valoszinuleg tulporgette magat. Jo kis termeszete lesz az en pici edi fiamnak, aki nagyon ritkan sir...

Mindenkinek kellemes hetveget!!!!

KépKép

sziasztok
matteo0808

Zitus, olyan fura olvasni, hogy Noémi milyen anticicista. :shock: Bezzeg az én cicifüggő kisfiam! :D El se tudom képzelni, milyen lehet. Biztos jól megszenvedsz a szoptatással. :? Boti is ilyen volt?
Nagyon jó fej vagy, hogy elengeded apát búvárkodni, bár nektek se lesz rossz dolgotok éppen Zalakaroson. :D

Matteo, nem lehet, hogy a kis Teot a legújabb fogacska bántja? Lehet, talán attól ilyen hisztis, fáj neki. Szegénykém. :( Édes lehet, ahogy kotor a homokban a tengerparton.

Anett, nagyon tündéri Málna ebben a habosbabos ruciban! Gyönyörő, ezt rendeltétek valahonnan messziről? Hogy fogadta Málna a Sinlacot?
Lali ma barackkal keverve kapta, nyomta befelé, bár ma lényegesen kevesebbet evett hozzátápit, mint tegnap, ma sok volt a tejcsi, éreztem is, hogy több. Bár tegnap este kínoztam magam a mellszívóval vagy 40 percet, 50 milit sikerült nagy nehezen kipréselnem, de muszáj megint fejnem, mert úgy érzem, csökken a tejcsi, ami tudom, normális a hozzátápinál, de kevesebbszer is evett Lali, gondolom, jobban eltelt a pocakja a Sinlaccal. Azért még sokáig szeretném, ha a fő kaja a tejcsi lenne, csak hízzon is közbe.

Enikő, www.oc.hu, www.expressz.hu, ezeket nézted? Én itt szoktam nézelődni. :wink:

Gira, nem vészesen nyílsz, épp akartam én is mondani, és nem a belső, hanem a külső máhszáj nyílik, a belső az értékek szerint teljesen zárt még. :wink: No para, ha már kettő megvolt, csak meglesz a 3. is valahogy. Lesz szülésznőd vagy választott dokid a szülésnél, vagy ügyeletesnél szülsz? Ja amíg a belső zárt, addig nem kell parázni, de azért óvatosan duhajkodj. :wink:

Kép
szilcsi

Enikő!
Privi ment.
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilde válaszoltam! :wink:

Málna írtó cukker, ez a ruha, becarás :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Köszi.
E.

szilde
Szeged

Köszönjük a dícséreteket! :D

Na csak holnap reggel megyünk haza,nálunk is változik mindig vmi!Mindenkinek szép hetet kívánok!
20140113113746

Reggeltet!

Szilcsi: Néztem én már mindent....de még nem találtam olyat amibe belecerettem! De télleg! Pedig nem nagyok az igényeink.... :lol: Jól vagytok? Jövő héten visszeviszem a hálózsákot meg a hűtőtáskát, már akartam, csak vagy nem volt arra utunk, vagy szerelőnél/beállításon volt az ótó...

A fiam szereti a Kárpátiát ( a lányaim is de azt már tudtam :D ) :D Zaza áll és táncol, nyomja rá a bugit, riszálom úgyisúgyis :lol: :lol: Hihi nagyon édes :lol:

ceniko
Szeged

Matteo! Nagyon helyes fiad van! A fogzás remélem nem kinozza már sokáig! Igen, Norbi már egész nap megy, bár néha csal mert csak a gyerekszéket tologatva járkál:)

Anett! Gyönyörüséges!! Vetted a ruhát v. varrattátok neki? Hol volt a keresztelö?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Eladnám a nagyon jó állapotú Chicco Synthesis hordozónkat 0-13kg, (Chicco Travel System babakocsira is rögzithető), több fokozatban állitható a füle, hintáztatható ill. fixálható, az öv 3 magasságban állitható.
A színe zöld. kb. olyan mint a fotón.
Folt és fakulás nincs rajta, szakadámentes, balesetmentes, nem dohányzó családtól.

karmen@fw.hu v. privi üzenetben lehet érdeklődni (itt lehet kérni nagyobb képet is, v. egyéb fotót).
Ja és Szegeden lehet átvenni, megtekinteni.

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok!
Vettünk autósülést Málnusnak a keresztelőre kapott pénzen.Itthon vettük észre,hogy el van törve az alja.Visszavittem,kicserélték.Ma szerelném be a kocsiba,hát,leesett fél oldala,csak úgy meg van ragasztva :shock: :evil: úgy elborult az agyam.Oké,nem csúcskategória,45ezer volt Concord,de a gyerek még nem ült benne és már annyi neki.Délután visszaviszem,de nem is tudom,ha megint kicserélem az is szétesik,lehet másikat kellene nézni,de mind drágább ettől,a fene vigye el,méghogy a Concort jó! :evil: :evil: Ragasztott,nem hiszem el,még jó,hogy nem a gyerek alatt esett szét. :twisted:

Kármen!
Vettük Pécsen a Brendonba!A Felsővárosi templomba volt a szertartás a Szent György téren!

Szilcsi!
Hát evett a Sinlacból egy kicsit,de nem sokat,a tápszert meg kiköpte,nem is tudom minek próbálkoztam vele,marad az éjjelni szopi.De lehet akkor is felkelt volna,ha megeszi a tápot!Gondoltam,hogy nem fog kelleni neki,sose evett,vagyis a klinikán gondolom adtak neki,de arra már nem emlékszik !
20140113113746

Sziasztok!
Csajok, valakinek volt cumizavaros a babája? Szandi kapott kb 1-2 hete cumit, és most kb 3-4 napja nagyon keveseket szopik.30-40 milliket, és utána sir a szájába a cicivel, meg rángatja a lábát. Megböfiztettem, visszadugom a szájába a cicit, kettőt szív, és megint ordit.Olyan mintha fájna neki valami. Gondoltam még arra, hogy mikor nyel, akkor megfájdul a hasa. De nem tudom ilyen létezne e?
Teljesen kivagyok, mert attól tartok ilyen tempoban, nem hogy hizni, de fogyni fog. A cumisüveget viszont nem fogadja el!
Márkkal is ugyanigy végigszenvedtünk mindent, de Ő legalább 3 hónapig szopott, utánna sokaltam be, és tértünk át a tápszerre, amit persze nem ivott meg. :roll:

Más!
Márknak laringitise van, hogy azért más is legyen. Tegnap bevittük az ügyeletre, inkább nézzenek rá. Kaptunk puffot, kálciumot, cetirizint. :roll:

Anett!
Málna nagyon csini volt!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Anett! Nekünk Concord van Orsinak már 2,5 éve és teljesen ujszerü, semmi gond nem volt vele, én imádom. Nekem mások is nagyon dicsérték, lehet azóta leromlott a minösége:( Én is bosszus lettem volna! Azt hittem varrattad a ruhát annyira tündéri! Még nem láttam ilyesmit.

Zita! Cumizavarra nem tudok semmit mondani (szerencsére). Mi nem kaptunk csak Rectodelt kupot meg puffot Norbinak, a többi amit irtál nem is tudom mire jo. Sajnálom hogy Márk beteg lett!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Levágattuk ma Lali haját. :D Ari kis kuglifejű lett. :lol: Végigvigyorogta az egészet.

Anett, hát nem semmi, hogy megjártátok az autósüléssel. :shock: :evil: Most mit csináltok? Ezt is kicseréltitek?

Zita, cumizavarra nem tudok mit mondani. :( Sajnálom Márkot, gyors gyógyulást!

Enikő, oké, majd visszahozod a cuccokat.

Kép

Kép
szilcsi

Zita!
Kevin is szokta csinálni ezt a kiköpős,lábrángatós figurát.Elég fárasztó.Főleg hajnalban.
Én is hasfájásra,v. cumizavarra tippeltem.Igazándiból nem tudom melyik.
Adom Kevinnek az Espumisant,édesköményteát.. és figyelek.
Nekünk muszály a cumi,mert a lefejt tejcsit is abból adom,amit igy is lassan iszik meg,vmivel gyorsabban megy mint a szopizás.

Te adtál már Szandinak vmit hasfájásra?

E.

szilde
Szeged

Szilcsi!
Igen kicseréltük,de másik fajtára,Römert vettünk,persze még majd 20ezret rá kellett fizetni,de ezen látszik,hogy komolyabb szerkezet,szuper,már használtuk is a Vadasparkig meg haza,Málnának nagyon tetszett,főleg a nyuszik!Édi lett Lali!

Kármen!
Persze jó a Concord is,én is azt hallottam mindenkitől,nem akartam leszólni,csak mi pont kifogtuk,biztos gyárihibás volt a második,az első tuti szállítás közben sérült meg!

Zita!
Szerintem cumizavar csak cumisüvegtől lehet játszócumitól nem,vagy nem??? :oops:
20140113113746

Hali.

Kármen és Zitacicu, Norbijaitoknak sok puszi névnapjuk alkalmából!

Szilde, nekünk nem volt időpontunk a Sportorvosiba. Csak odaállítottunk, először a vérvételt csinálták meg, aztán mentünk be a kardiológiára. De nekünk csak EKG volt.
A bölcsiről majd írok, Peti ugye csak szeptembertől megy.
Zebrás hasonló élményem nekem is volt, igaz, csak az én életem ment volna rá, max. anya nélkül nőtt volna fel a gyermekem.
Én Petinek sokáig édeskömény teát adtam, a Herbáriának van ilyen filteres teája, nem ízesített, én sem tettem bele semmit. Igaz, Peti nagyon keveset ivott belőle.

Zsuzsu, szedd össze magad! Nem lesz gond azzal a terheléssel! (Na jó, én könnyen beszélek, egyrészt megszoktam már a löttyöt, másrészt nekem már nem is lesz terhelésem...) Egyébként nem szabad inni a „szünetben”.
Evésre nincs ötletem, nálunk Peti akkor mindig képes enni, ha más is eszik...
Hu, nagy lábon él a fiad. Petinek most 23-25-ös a lába, éppen miből és milyen fajta passzol a lábára. :)
Beszédügyileg ne magadban keresd a hibát!!!
Bugyipelust szerintem bármelyik pelenkadiszkontban kaphatsz. Én próbáltam Petinél egyszer, de annyira azért nem volt szimpatikus, hogy még egyszer megpróbáljam. Ha nagyon rámjön, akkor itthonra csak egy kisgatyát kap Peti. :)

Gira, megjegyzem, Petiből sem lesz futó. :D Most a mászóka a sláger nála, megy felfele (váltott lábbal!), én meg megőszülök tőle. De lefele is tud mászni, ha akar.
Az evéses szitun jól túlléptetek. Nálunk az a gond ezzel, hogy nálunk mindegy, hogy ki van a tányér túlvégén, így nem is lehet hasonlót kivitelezni.

Enikő, na igen, ezen én is ki tudok akadni, hogy kérik az előző leleteket. Mert jó, tudja, hogy mit szedett, meg mi volt addig, de ne az legyen a kiinduló pont. Na meg azt a szülő is el tudja mondani.
Zalánnak gratula az egyedül járáshoz!
Huh, remélem, valaki, valahol fog találni nektek szurit…Peti másfélét kapott, ő azt is fogja kapni jövő februárban, akkor lesz neki esedékes. Nekem idén kéne (szintén a drágább fajta), de én kivárok őszig, addigra csak nem lesz hiány.

Zitacicu, mi Csehországba este indultunk, Peti végigaludta az utat, még akkor sem kelt fel, amikor megálltunk, hogy a férjem pihizzen egy kicsit, mert napközben nem aludt ugye. Így nem volt gond. A mi kocsink is klímás, de estére nem kellett, én még fáztam is!
A tengerhez nem tudok hozzászólni, de nem hiszem, hogy ezt Máté stresszként élné meg. Gyógyszerből vigyél fájdalomcsillapítót, Normaflore-t. Esetleg köhögéscsillapítót, szúnyogcsípésre valamit (rázófolyadék vagy Fenistil). Na meg még amit a doki mondd.

Kármen, ugye Peti szeptembertől bölcsis lesz, ha ott sem ragad rá semmi, akkor majd jobban elgondolkodom a dokin. De egy másik fórumon olvastam, hogy ott a gyereket elküldték ideggyógyászhoz, pszichiátriára, és csak felesleges négyhavi kórházjárás, gyerekstresszelés volt. Persze biztos van a másik oldal is, de remélem, az anyai szívem nem hagy cserben.

Zitaa, nálunk is valszeg műtét lesz egy év múlva Petinél, neki is van szűkülete. De inkább szike, mint hogy hátrahúzza valaki, aztán azzal szenvedjen, szenvedjünk.
Nem vagyok biztos benne, de ha cumizavaros lenne Szandi, akkor a cumisüveg is bejönne neki…
Márknak javulást!

Szilcsi, igazad van, talán annyit ront el a nem beszélő gyerek anyja, hogy megérti beszéd nélkül is. De ugye ez már akkor kezdődik, amikor még a beszéd távol áll mint Makó Jeruzsálemtől. És a gyerek sem hülye, ha tetteted, hogy nem érted, akkor nyavajog, hisztizik, stb (legalábbis Peti ilyen), na akkor inkább megértem. Aztán idegen helyen csak máshogy lesz. :D
Huh, szörnyű volt még olvasni is a balesetet. Na én ezért járok inkább kocsival, én fel nem ültetem magam mögé a gyereket, pedig bicaj is van, ülés is van. Majd ha egyedül bicajozik, akkor megyünk együtt, de tényleg sok a balfék autós. (Na jó, van balfék bicajos és gyalogos is.)
Édes lett a golyóbisfejű fiad.

Bibi, na én is kíváncsi leszek, hogy hova kerülünk.
Jaj, ettől az alvás dologtól én nagyon félek...Peti ugye elég későn alszik el, és addig, mint a sajtkukac. De majdcsak lesz valahogy, még az sem biztos, hogy bent fog aludni.
A fiad szövege még mindig haláli.

Toncsi, kicsinek Peti is csak kint aludt jókat, ha meg a kocsiban aludt el, akkor azt csináltuk, hogy hordozóstól rátettük egy székre a nyitott ablak alatt.
Egyébként én a mai napig jobbat alszok esőben, mint bármikor máskor.

Zituska, remélem, a nyáron Boti ráérez a szobatisztaságra. Nálunk meg állandóan a bili kell. Ma reggel vette le a nadrágot, a pelust, hogy ráülhessen a bilire, és bele is pisilt!
Nagyon jó a fiad nyári sérója, és a nem beállított kép is édes.

Anett, nagyon jók a képek! Jól látom, mást is kereszteltek akkor, amikor Málnust?
Sajnálom a gyereküléses dolgot. Nekünk olcsó van, de semmi baja sincs, Peti is szereti.

Matteo, ne aggódj, az én fiamnak is voltak ilyen kitörései. Csak a szülők győzzék idegileg. ;)

Na leléptem, írtam egy szép kis litániát.
A férjem most küzdötte fel Petire a pelust. Más gyerekét a bilire nem lehet ráültetni, Petit meg leszedni nem lehet. :?

Jó éjt.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Szilcsi :)
Hát ja, szenvedünk sokszor a szopival, amikor nem akar enni, sírhatnékom van, mert én nagyon szeretek szoptatni. ( Na ma nem panaszkodom, mert bár nem reklamált kajáért, de mikor a szájába tettem a cicit, jóízűen kajált! :D )
Boti sem volt cicifüggő, de ő azért jókat kajált, és volt hogy 1 órát is képes volt a cicin lógni. De sztrájkolni sose sztrájkolt.

Nagyon édi lett Lali! :D :D
Noéminek még alig van haja... Azért remélem, neki is olyan jó sok haja lesz, mint Botinak! Azzal vígasztalom magam, hogy ennyi idősen még Botinak sem volt több haja! :D

Anett :)
Málna eszméletlen csini ebben a ruhában! :D
Nagyon szép a kis családotok! :D
Autósüléssel jól megjártátok! :evil:
Nekünk is Concord van, nagyon szeretjük!

Zita :)
Nem tudom, milyen a cumizavar, de azt mondod, nem fogadja el a cumisüveget, akkor nem hinném, hogy az lenne, inkább hasfájás sztem! Símán fájhat neki kajálás közben a hasa!
Márknak jobbulást!

Nagy a dilemmám:
Van egy esernyőre csukható PP pliko Lite babakocsink, amit szívesebben vinnék nyaralni, mint a nagy kocsinkat. Könnyebben befér az autóba, meg könnyebb is.
Csak nem lehet teljesen ledönteni a háttámláját, kb úgy fekszik/ül benne a gyerek, mint a hordozóban.
Noémi mondjuk amúgy se nagy babakocsifun, nem sokáig szokott benne lenni, aludni meg egyáltalán. Ebből legalább tudna nézelődni.
Szerintetek beletehetem, azért, mert nincs vizszintben?????

Kép
Kép
zituska28

Exi!

Fejben felállítottam egy listát(illetve papíron):Lázcsillapító calcimusc,smecta(hasmenésre)fenistil ,hányás elleni kúp,normaflore,panthenol,tantum verde ,vibrocil(kedves orvos barátnőm tanácsára)..asszem ennyi.Most már csak azt kellene tudnom hogy mennyit kaphat ezekből egy Máté korú gyerek,de majd holnap megkérdezem.Hú úgy készülök mintha egy évre mennénk.. :lol:
Hja és amire készülök tuti nem jön össze ,remélem nem lesz beteg egyik porontyom sem mire indulnánk.
Hajnalban vágunk neki az útnak,de az is lehet hogy előző este bár Máté ülése nem kifejezetten alkalmas arra hogy órákig aludjon benne,tuti fáradt lenne és akkor nyűgös,de majd meglátjuk.az ikrek úgyis vasárnap mennek mamához,hogy másnap hajnalban induljunk szóval az miattuk mindegy csak nem tudom Máté bírná e az éjjelt a kocsiban :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu! én hasmenésre vinnék Smectát még.

Ági! Mikor derült ki a szükület? gyerekorvos nézte? Mert én még mindig nem tudom akkor most probáljam neki huzogatni v. nem. És mikor?

Én minden orvoshoz viszem mindig az összes leletet, gyerekekét és enyémeket is. :D

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Bea: Grétinek így előre is nagyon boldog névnapot, hátha holnap elfelejtem, vagy nem jutok gépközelbe:)

Lányok!

Van néhány vadiúj, eladó dolgunk (kaptuk őket, de sosem használtuk), ha valakit esetleg érdekel, írjon privit.

Kép Kiskesztyű - 400 Ft

Kép Kockás kisruha - 2800 Ft
Kép Kép

Kép Ujjatlan nyári kisruha -1500 Ft

Kép Kismamanadrág - 4000 Ft
Kép

Kép Cumisüvegtermosz - 800 Ft
Kép

Kép Chicco pumpás mellszívó - 4500 Ft
Kép
-----------------------------------------------------------------
És néhány adat a termékekről (hátha fontos lehet):

Ujjatlan nyári kisruha: színe :neonzöld és neonsárga között valahol, hátul zippzáras, hossza (hátul nyakközéptől: 43 cm).

Kockás kisruha: állítható vállpántos, elöl 1, hátul 2 zseb, derékban állítható szélesség, vállpánt nélküli hossza elöl 41 cm (Dórika 92 cm körüli, rá még egy picit nagy, de van másik ugyanilyenünk)

Kesztyű: kabátba füzhető, hossza 14 cm, leginkább királykék színűnek mondanám.

Kismamanadrág: szürke (gyárilag L-es méretnek titulálva), szárhossz: 108 cm, fenékhossz elöl 41, hátul 43 cm kb.,rugalmas hasbetéttel, derékban gumis.

Chicco pumpás mellszívó: minden alkatrésszel, 150 ml-es cumisüveggel.

Bocs, hogy hosszú voltam, de hátha valakinek aktuális.

Üdv:

Mónika

vesm

Na megjártuk a dokit mindenki tök jól van(kopp kopp)a dokink kissé kiakadt a zovirax árán(nem ő volt a múlthéten hanem helyettes)11 000 volt de nem számit mostmár lényeg hogy rendbehozta a gyerekeket.elvisszük a tengerre is azt mondta a dokink ki ne dobjam addig hátha kell.Jól kifaggattam mit vigyünk magunkkal úgyhogy teljes patika lesz a kocsiban.a kicsiknek max lázcsillapítót viszem anyuékhoz ők jobban el tudják vinni őket dokihoz ,mint én a Mátét.
Amúgy a krapek már nagyon várja az utazást ,pedig mondtam neki hogy sokat fogunk menni és sötét lesz amikor még elindulunk,na erre kikerekedett a szeme nem értette miért kell olyan hamar elindulni :lol:
Már számolja a kis újjain a napokat

Kép
Kép
zitacicu2

Jaj nem is meséltem ma mentünk át a rendőrségnél a zebrán az ikrekkel.Ülök a biciliklin mögöttem a futóban a két gyerek,na egy autó elment előttem azt még csak csak túléltem ,de a másodiknál már kinyitottam a számat ,ugyanis alig volt pár centi a bicaj meg a kocsi között.Egy csaj vezette, de olyan kiabáltam(amúgy nem vagyok ilyen természetű)de pillanatok alatt eszembe jutott a szilcsi féle történet hát hazáig remegtem,de nem az ijedségtől,henm az idegtől hogy miért vannak ekkora barmok a földön.

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv.

Zituska, szerintem simán jó az esernyőre csukható kocsi is. De otthon próbáld ki, hogy Noémi mit szól hozzá, ne a nyaralás legyen a főpróba.

Zitacicu, mi azt csináltuk, hogy a csak ülő gyerekülés alá a férjem tett egy pokrócot, így az kicsit megdőlt (de a stabilitás megmaradt!), így Peti egy szó nélkül aludt. Mondjuk neki ez a téma sosem okozott gondot, már törpekorában is tudott igen érdekes pozícióban szunyálni a hordozójában. :D

Kármen, hát az egyéves státuszon is nézte a gyerekdoki, és most a kétévesen is. Már egy éve kijelentette a doktornő, hogy relatív fitymaszűkülete van a gyereknek. Én juszt se nyúltam, nyúlok hozzá, így a szűkület továbbra is megvan, de teendő továbbra sincs vele. Petit nem zavarja a pisilésben, így engem sem nagyon zavar.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Elköszönök egy időre, holnap reggel elutazunk! :)
21-én jövünk haza, majd jelntkezem!

Exi :)
Kipróbáltuk, a csaj csípi nagyon, símán elvan benne! :D Kicsit kitámasztottam a lába között, hogy ne csússzon nagyon le, úgy nem görnyed a háta egyáltalán, és tud nézelődni!

Na tsóóók mindenkinek!! :D

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Szia!Sziasztok!
Jó utat!Jó pihenést!
E.

szilde
Szeged

Karmen!
Privi ment.
E.

szilde
Szeged

Mónika!
Privi ment!
E.

szilde
Szeged

Exi! Karmen!

Norbikának is van szűkülete (unokatesóm gyermekápoló és megnézte)szerintem húzogassam,mert később majd gáz lesz vele .Az a baj hogy nem is engedi hogy húzogassam.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!!

GRÉTINEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Gyors bekukk! A névnaposokat, szülinaposokat Isten éltesse!
2 napig iszonyat gyomor görcsöm volt meg hőemelkedésem, mára már jobban vagyok, reggel viszont Réka hányta teli az ágyunkat. Azóta semmi, remélem nem lesz beteg.

zsuzsu: nem semmi, h már 23 hetes vagy...., nemrég derült ki, h babát vársz. Hogy telik az idő!

Kép
gyanixi

Gyanixi, én most indulok dokihoz, éjjel óta vizes hasmenésem van, hányinger, hidegrázás, enni nem tudok, még a víztől is a hideg kiráz. :( Remélem, a kicsi nem kap el semmit. Attól félek, el fog apadni a tejcsi, ha nem eszem-iszom normálisan, de nem megy. :shock: :?

Zituska, jó utat, jó pihenést! :D

Grétinek mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! :D

Kép
szilcsi

Bea!
Gtétinek boldog névnapot!:)
Edit

szilde
Szeged

Karmen!
Hordozó eladó még?? :oops:
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!
Grétinek és Barnabásnak boldog névnapot!

Márk ma volt apával a sebészetem, Tornyos doki megint nagyon rendes volt.Szerencsére a kukaccal minden rendben, nem kellett felrántani, feltudta huzni szépen a doki. Viszont lehet, hogy köldöksérve van, figyelni kell, fél év múlva kell visszavinni ellenőrzésre. :?
Szanditól elvettük a cumit, hátha az kavart be. Hát igy meg rázni kell a fenekét, mert ordit. :roll: Ma se aludt még egy fél óránál többet egyszerre. Bár jó sokat pukkogott, szerintem a hasa is fáj, :cry:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

sziasztok

anett
nagyon szép a Málna a keresztelős képeken, meg ti is!

bea
Grétinek boldoh névnapot!

szilcsi
cúúki Lali golyófeje :lol: . neked meg jobbulást!!!!

mateo
remélem nincs nyűgi a fogak miatt

enikő
ha lesz egy kis időd csinálhatnál videjóót Zaza táncáról. meg ha jó lesz a fényképeződ!

cumizavaról semmi infóm, mert nincs cumink.

szilde !miért nincs Kevinről sose fotó???(vagy csak én suhanok át rajta :oops: ?)

és Zitáéknál sincs Szandi fotó :roll:
nem lehetne, hogy meglessem a piciket képen?

mi jól vagyunk. időnként úgy érzem, hogy nekem nagyon jó babám van :D a napok jól telnek, csak a hátam fáj :? , mert azért ha nem alszik akkor cipelgetem a kissegit. bár 20-30percet is szokott nézelődni. sírni meg keveset sír, csak ha nagyon éhes, de azon tudok segíteni, meg így este egy keveset, de akkor meg nemtom mi baja, de nemtart túl sokáig.éjjel meg egész jó. egyszer szopi. aztán visszaalszik. így én is alszom 7 órát, ami tök jóóó.

én bezzeg rakok képet :oops: :D
gyámügynél nem feldobni!!! 8) Kép
és a múltkor irtátok, hogy nagy lábon él Hédike. ma mértem kint az erkélyen szundi közben(meg körmöt is vágtam). szóval cúúúki tappancsok: Kép
mindenkinek szép estét!
toncsi

toncsi80

szilcsi: hát Réka is ma 3x hányt, nem nagyon van étvágya, meg hőemelkedése volt. remélem holnapra joban lesz.
Neked mit mondott a doki???Remélem Lali baba nem kapja el!!

Kép
gyanixi

Szilde! Másfél napig nem volt netem, nem tudtam hamarabb válaszolni, de irtam, még eladó.

Zituska! Biztosan szuper lesz a nyaralás!

Zitacicu! Norbi szokta magának néha huzogatni de felhuzni nem birja. Én tegnap ovatosan probáltam, kicsit sem ment. Csak mindig elfelejtem amikor orvosnál járunk rákérdezni mikor kellene nézni. Norbi engedte volna, de csak ovatosan mentem probálni.

Grétinek és Barninak boldog névnapot!

Niki! Rékának jobbulást!

Mióta alvás elött sem szoptatom Norbit éjjel nem ébred. De jo végre pihenni :lol: :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Isten éltesse Barnabást!
E.

szilde
Szeged

Boldog névnapot Barninak!

(Mi is köszönjük a névnapi köszöntéseket!)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

bent vagyok a 2-es kórházban a fertőzőn, úgy néz ki, szalmonella. a tenyésztés 48 óra múlva lesz meg. hazaengedtek saját felelősségre szoptatni, kanül van a kezemben. anyukám itt van, ő vigyáz a törpire.

Kép
szilcsi

jajj szilcsi. jobbulást!szar lehet nagyon. és ezt hol szerezted?

sok folyadék!
pusz
toncsi

toncsi80

Szilcsi,jaj szegénykém!!!
Jobbulást neked!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry:

Mindenkinek nagyon köszönöm Barni nevében is,a névnapi köszöntéseket!!!!
:lol:

Bea,Grétinek bolodog névnapot!!!

Exi,majd írd mi volt a szülőin!!!!!!! :lol:

Kép
bibi226

Szilcsi! Jaj szegénykém! Hogyan szedted ezt össze??? :(

AKI IRT HORDOZO ÜGYBEN, annak szólok, megint vacakol a levelezö, nem mindig kapom meg a leveleket és sajnos nektek hibával vissza sem dobja!
Privit tudtok irni, az a biztos a babaneten v. n_era1@torzsasztal.hu Köszönöm.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

BARNABÁSNAK MI IS SOK ÖRÖMET KÍVÁNUNK A NEVENAPJÁN!!

Köszönöm a bugyipelusos , méhszájnyílós és terheléses cukros infókat, tanácsokat Mindenkinek! Tudjátok, ha minden OK, akkor keresek valamit, amin parázhatok... 8) :oops: :wink: :D

Niki!
Számomra is rohan az idő, kicsit tartok a szüléstől és szeretnék ezuttal némely dolgot másképp csinálni. Remélem sikerül és "álomszerű" szülésem lesz.

Gira!
Ti hogy vagytok??? Enéh????????

Kár, h nincs ujabb pocakos, kinek fogunk szurkolni utánnam?????? :o :)

Járt valaki Uh-n a Sári Dr.-nál a Derkovics fasoron?????? Állítólag ott van a legjobb készülék az országban....1 hét múlva mennénk babamozizni oda......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok lanyok! 8)

:roll: Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de pentek ota nem alszunk, igaz ket napja adok neki egy kis fajdalom es lazcsilit szunya elott igy egy kicsit jobban alszunk, mar nem biram alvas nelkul, mivel minden fel oraban vgy esetenket minden tiz percben nala voltam! A foga...minden egyesfogacskat megszenvedjuk...nem tudom hogy fogom kibirni mire minden tejfogacska kibujik, es meg csak a 4.-nel tartunk. 10 hos meresen 8 kg 700 g es 73 cm voltunk. Buszke vagyok a kis Torpimre, nagyon ugyi, elengedi magat egy pillanatra allo helyzetben, pletykal, sikongat...egy tunder. Hetfon a tengeren voltunk, nagyon elvezte...teknosbekazott a homokban...hazafele a kocsim bedoglott, es egy orat vartunk a mento seregre! :evil:

Szilcsi: Gyogyulj!!! Hol szedhetted ossze ezt a cuccot..Lalinko ugye nem kaphatja el. Egyebkent nagyon vagany a kis krapek a rovid hajjal! gyogypuszi! :wink:

Zitacicu: Erezzetek nagyon jol magatokat a tengeren..sok napsutest!!! 8)

Toncsi: Csucs a csajod a cigivel sorrel...egyebkent csodaszep kiscsajszi!!! Rakjal csak kepeket....en is ezt teszem....csak meg le kell kicsinyitenem! :D

Zsuzsu: Remelem egy kicsit megnyugodtal, nem kell felned semmeitol...egyebkent tudod, a felelem is a franya hormonok hatasa! :wink:

Fitymaszukulet: Mint tudjatik nekunk is volt, no meg sok problema a hugyuti fertozessel. Nos nekunk egy hete kinyilt a futyi, igaz elotte sokat tornaztattuk. Az urulogus felirt gy antibiotikumos kremet (Gentalin), ami fellezitotta a boriket, azzal kellett kenegetnunk, tornaztatnunk, meg steril vizzel (egy tu nlkuli fecskendovel9 tisztitani). Szerintem meg mindig jobb tornaztatni, mint, hogy aztan a sebesz vegye keze ugyebe a dolgot. a mi futyink annyira be volt szukulve, hogy a doki meg volt gyozodve, hogy mutet lesz a vege par ev mulva.
:x
Karmen: Norbinak gratla az egyedul jarashoz!!!! :lol:

Gretinek Barninak utolag is vidam nevnapot! :P
Bocsi ha valakit kihagytam! :oops:
Kriszta es MatteoKép
:lol:

sziasztok
matteo0808

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?