Új privát üzeneted érkezett!

Kép Barnabás játszik az új játékával

Kép
bernini
 
 


Kép

Kép
bernini
 
 


Segitség, átprogramozódott a gyerek :lol: :? Tökjól megvolt 1 hete a kajálási rend, napi 7, és 2 éjszaka már bekavart, az eddigi 1 és 5 körüli kelés, 7ig alvás helyett felkel negyed 1kor, fél 3 körül és 3/4 6 körül enni, és utoljára már csak addig alszik amig cicin van, visszateszem, felébred, és mondja a magáét, köszöni szépen vidám, pedig ásit 2percenként. Ritkitani kéne az éjjelit nem sűriteni!!! fél3kor nem éhes, mert ha felveszem elvan, de visszaaludni nem fog magától. Szeretném ha újra kétszer kelne, nem hittem hogy ezt is visszasirom :cry: Tegnap nappal képzeljétek alig aludt, eglsz nap 10,5-et, az átlag 13-14-hez képest, és nem is volt különösebben nyűgös. Lehet ez a nemkakálás is bezavar éjszaka? Ma hőmérőztem reggel, de semmi :(

Kép
bernini
 
 

 
 

bernini: hogy Barnabás nem kakil, az tényleg zavaró, de szerintem neki is melege lehet. Mi felnőttek is többször forgolodunk, és ébredünk fel éjszaka szerintem. Amikor Gabcsi pici baba volt ö is több evést (szopást) beiktatott éjszakára, és igen sajnos nappal is kevesebbett aludt.
Tegnap voltunk Kaposváron a lányommal bikinit venni, na meg az endokrinologián vérvételen. Meglett a keddi ált. vérvétel és viz. eredménye, hát nem tul jó, főleg az utobbi, de én arra is gondoltam hogy össze keverték. Nem ez lenne az első eset. Hétfő délután a védőnőnél még minden ok volt, tiszta volt, se genny se fehérje. Kedd reggelre 4 csillagos fehérjém lett, pedig nem érezem magamat rosszul, a cukrom és a leukocyta is pozitív, nemtudom ez mit jelent. meg valami fvs 3-4.??? :shock:

Kép
Kép
zslebi
 
 


Jaj, már kakált a drágám! A köv.evés utáni peluscserénél is előkerült a lázmérő, ráadtam a pelust, majd láttam hogy erőlködik, naggggyon büdös lett és ott volt a nem kevés produktum :wink: Aztán olyan jó 2 órát aludt, hogy csak! (lehet nincs összefüggés)
Hát, ezekhez a leletekhez sajna nem értek, remélem semmi komoly, de azt biztos mondták volna. Vagy ha nem, kérdezz rá a dokidnál, hogy melyik mit jelent.

Kép
bernini
 
 


Berni!

Szerintem teljesen normális, ha össze-vissza ébred a kis drága. Na nem úgy értem, hogy napról napra, hanem időszakosan. Máté pl. hetekig 2-szer ébredt (2-3 hónaposan), aztán 1 hétig este 9-től reggel 9-ig aludt (4 hósan), aztán megint felébredezett, de csak 1-szer, hajnalban , aztán egy darabig 2-szer, aztán hetekig 3-szor. Most ott tartunk, hogy egy éjjel átlagosan 3-szor ébred (van, hogy csak kétszer, de előfordul a 4 is). Sőt, van, amikor már éjfél előtt felébred, de olyan is, hogy 3 körül kel először. Hát ő teljesen kiszámíthatatlan. Ezért amikor ébred, cicit kap, aztán pár perc múlva már alszik is tovább. vagy van, amikor csak rám mászik, és alszik tovább.
Nem akartalak elkeseríteni. Persze az ellenkezőjére is van példa. Az egyik ismerősömnek a babája 2 hónapos kora óta átalusssza az éjszakát, még a fogzás sem keverte meg. Egyik így, másik úgy. Kívánom, (hogyha már nekem nem lett), nektek legyenek éjszakákat átalvó babáitok!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Bocs, ez kimaradt:
Ez a nagy meleg is megkeverheti őket (szerintem). Pl. Máté tegnap délután 2 és fél órát aludt, pedig már elég rég óta 1 órányikat szokott csak.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


bernini örülök, hogy a picurral minden rendbe van.
Ma reggel elmentem a védőnőhőz, és vittem vizelet mintát is. Megnézzett mindent és teljesen negatív volt. Tehát az atádi korház megint kavart, a véleményem meg van a csapatról.
A hátam már eléggé fáj, meg amúgy mindenhol. Lassan kell mennem a nagylányért az oviba, és még mindig biciklivel járok. Elég meleg van ma is, legalábis nekem, kénne vasalnom is de majd késöbb. TEgnap elég szarul voltam, a jobb oldalam teljesen kivan.
Aludni se tudok már valami jól, napközbenmeg komás vagyok a fáradságtól. De már csak 4 hét. Lassan összekénne pakolni a korházi cuccot is.

Kép
Kép
zslebi
 
 


Sziasztok! Váltani szeretnék nőgyógyászt, kit ajánlotok itt Kaposváron? Válaszotokat előre is köszönöm.

_Brigitta_
_brigitta_
 
 


Szia Brigitta!

Én 2 éve Gyócsi Andrásnál szültem. Őt csak ajánlani tudom. Nagyon kedves, barátságos, közvetlen, fiatal. Berni is nála szült, neki még frissebbek az élményei.
Ha gondolod, és őt választod, priviben megírom majd a számát.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


sziasztok!CSütörtökön,pénteken vizsgázni voltam, azért nem jelentkeztem. Iszonyú ez a meleg, Dorka teljesen kivan tőle.Berni, olyan szép Barnabás, a csajok ecetet fognak utána pisilni, ha nagyobb lesz, az biztos :D Az éjjeli ébredésekhez nem tudok mit szólni, lehet, hogy tényleg a meleg, bár Dorka már második hete alussza át az éjszakát.
Ma volt a keresztelő és a templomi esküvőnk, nagyon jól sikerült, bár eléggé elfáradtunk, még most is tart a mulatozás, Dorka meg olyan nehezen aludt el. MAjd mutatok képeket is, ha lesz időm feltenni a gépre.
Ja?Egyébként jól megbuktam tegnap a vizsgán :cry: Ez van, bár tudtam előre, hogy ez lesz, nem tudtam eleget tanulni, na sebaj, majd legközelebb.Első Dorka, a többi, meg mellékes...Olyan jó érzés, hogy van, el sem tudnám képzelni az életem nélküle.Annyira furcsa ez az érzés...NEktek nem?

Kép
roberta80
 
 


zslebi, remélem,hogy most már minden rendeződött a leleteid körül, és nem kell feleslegesen aggódnod.Már nemsokára kibújik a babuska, olyen jó...

Kép
roberta80
 
 


roberta igen, velem ill. a laborommal minden ok. csak aza másik szerencsétlen aki tényleg nagyonbeteg, akiével összecserélték a vizeletemet azt nagyon sajnálom, de remélem nála is kiderül.
Anyukám tegnap este szolt hogy, pakoljam össze a korházi cuccomat, mert autóval elviszi a nővérem kaposvára, így könnyebb lesz nekem. Úgy tervezzük, hogy egy héttel elötte felmegyek már ill. attol is függ mit mond a dokim. Még betétet kell vennem na meg papucsot. Na meg még el kell mennem házasági a. k.-ot kérni az okm. irodába, mert nekem az is kell. Szoval ma délelött pakolok. Tegnap este fele elhoztuk anyutól a kiságyat és a kiskádat is. Ma még a pennybe szeretnék elugrani mert láttam tök jó kis polcot, olyan gurolosat, meg a nagylány kirándulására is kell venni innivalót meg rágcsát. Meg volt az oviban a tanévzáró is, a férjem felvette nagyon aranyosak voltak. Én nem mentem , mert vasaltam. Szeptembertől nagycsoportos lesz Gabcsika. Az ovis felmérője szerint amit még februárban csinált, csak most értékelték 97-98%-os az magyar nyelvi fejlettsége 100%-os lett ennek nagyon örülök, csak a labdát még nem patogtattja szépenmeg ilyesmi, de ez is sokat fejlődött már nála, tehát az övé lett az egyik legjobb. Büszke vagyok rá.
Amikor a ti pici babáitok is ovisok lesznek, az nagyon jó lesz, majd meglátjátok. :D

Kép
Kép
zslebi
 
 


roberta gratulálok :D
És majd meg lesz az a vizsga is. :lol:

Kép
Kép
zslebi
 
 


Én nem Gyócsinál szültem , csak akartam, de Barnabás nem várta meg a sielésből!
Köszi Roberta, az biztos hogy válogathat majd a csajok között 8)
Gratulálok a keresztelőhöz meg az esküvőhöz is! A vizsga meg majd meglesz. :wink:
Mi is esküvőn voltunk tegnap Balatongyörökön, Barnabás nagyon jól birta, fél9ig voltunk a lagziban is, az út is simán ment, ma hazafelé is, a szállodában is jól aludt, ugyanúgy ahogy itthon szokott. Itt is meleg van, de nem akarja átaludni az éjszakát :P Na majd 1x talán elkezdi és akkor rákap a nagy alvás ízére.

Kép
bernini
 
 


Nagy eső volt kaposváron? Mert reggel mindenhol állt a víz. A nőgyógyászati alagsor uszott. Fent az első emeleten voltak a vizsgálatok, így az uh. elmaradt, de volt kenet vétel és nst, meg vérnyomás mérés. Minden ok eddig. Boginak nagyon bejönnek a tejes joghurtos cuccok, mikor olyant eszek egyből aktivan kezd rugdalni :lol: . Legközeleb jövő hétfőn kell mennem nst-re, meg uh.-ra is.
Ellég nagy a pangás itt.
Ja láttam a romingin-es szobát. Szerintem barátságos csak a zöld csempe nem passzol a barack szinű falhoz, aranyosak azok a kis ágyikok is, és a nővérek is normálisak így első benyomásra. :)

Kép
Kép
zslebi
 
 


Ma fél 5kor kelt csak Barnabás, ügyes volt, én meg a nagy vihar miatt, dörgés villámlás csomószor felébredtem addigis.
Jó állapotok vannak ebben a mi kis kórházunkban! :? A szoba szerintem is elment, a kis tolós ágyikót meg úgy tolják a nővérek fürdetéskor, reng bele a szint :D ahogy viszik a sok babát. Őket látszólag nem zavarja a zaj meg a rázkódás.

Kép
bernini
 
 


bernini képzeld ha minket tollnának úgy fürdetéshez :D le is szakadna :lol: :lol:
Ja nekem a zöld baldahin tetszik :D

Kép
Kép
zslebi
 
 


a nővérekkel nekem sem volt bajom.Volt egy-kettő kevésbé szipmatikus, de azokkal inkább nem foglalkoztam :) A viharban Dorka sem ébredt fel, de előtte este alig akart elaludni, sírt nagyon, pedig ilyen nem szokott lenni. Lehet, hogy érezte a vihart, azért volt olyan nyűgös.Ma megyünk tanácsadásra, kíváncsi leszek, mit mutat a mérleg :D Az egyik barátnőm most szül, úgy izgulok érte.Neki is be kellett indítani, úgy,mint nekem. Miskolcon van, nem tudom, hogy ott milyenek a körülmények...na, majd tanácsadás utén jelentkezem.

Kép
roberta80
 
 


Barnabás mostanában elég sokszor böfög fel savasat (büdös, tehát gondolom hogy savas), sokszor jóval evés után is. Ez normális? Nem akarok mindennel a dokihoz szaladni, de lehet felhivom. A keze amúgy kezd rendbejönni, ahol száraz és piros volt. Lehet a kenőcstől, lehet magától.

Kép
bernini
 
 


Sziasztok!

Brigitta: én a Dr. Szemerei Imréhez járok. Nagyon kedves, alapos, lekiismeretes orovos.
Ő már 1 kicsit idősebb, de annak ellenére nagyon modern gondolkodású.
Ha esetleg szeretnéd megadom az elérhetőségét.

Csajok!!!!! Hol van Kaposváron kismama torna? Tudtok erről v.mit?

üdv: Timi
timcse
 
 


Timi, a torna a kórház fizioterápián van, hétfő szerda 15-től, jó program, és jófej csaj tartja.

Kép
bernini
 
 


Én Dr. Bárdos Lászlónál szültem, nagyon szeretem, rendes doki.
Nem tudom, hogy normális dolog, hogy savasat böfög Barnabás, lehet, hogy tényleg beszélned kellene a dokival. Dorka mostanában hánytatni szokta magát, nyomja befelé a mutatóujját, és jó nagyokat hány :( egyébként most nem hízott olyan sokat, mint szokott. 8340 g. volt ma. A hiányzó éjszakai evésnek (Ami nekem nem nagyon hiányzik :D ) köszönhetően 2 hét alatt csak 40 dkg-ot sikerült felszedni. De a doki még így is mosolygott azon, hogy mennyit hízott...ez van, kezdünk visszavenni azért a tempóból, örülök neki. A barátnőm kisfia 11:11-kor született ma. 1 perccel korábban, mint Dorka. Pont 15 hét van közöttük :)

Kép
roberta80
 
 


Roberta!
Iwiw-en is megnéztem a képeiteket, és nem is tűnik úgy, hogy olyan nagyon duci lenne Dorka. De ugye ha belegondolunk, hogy a babák féléves korukra kétszerezik meg a súlyukat ... Dorka már megtette. Egyébként nagyon édes, és ez a lényeg. Máté is pár hónapos korában sokkal ducibb volt, mint most. Hiába, már lemozogja (hisz egész nap egy pillanatra sem áll meg). Különben nekem akkor nem tűnt ducikának, csak most -mikor visszanézem az akkori képeit- tűnik úgy, hogy milyen jó súlyban volt.
Majd ti is lemozogjátok!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Nagyon cuki Dorka ahogy könyököl iwiw-en :D A 20deka/hét még tényleg igy is átlagon felüli. Mennyit eszik egyszerre, azt méred néha? Én ma mértem egy evést, hogy hátha azért bukik annyit, mert többet eszik, de nem, 120 volt. Este is megmérem majd.
A doki szerint várjunk csütörtökig, és ha addig nem változik a helyzet (hogy ma meg tegnap szinte minden evés után jött) akkor vigyem be megvizsgálja. Kérdezte nem ettem-e olyat, pl sok gyümölcsöt - eper, cseresznye... és hát cseresznyét elég sokat ettem vasárnap. Merthogy az megterhelheti őt. Félek a nyelőcsöve hogy birja ezt a sok savat. De látszólag nem zavarja, ha már kijön, mert addig erőlködik neki, meg néha fintorog utána. Hát hogy még cseresznyét se egyek... mi jön még??? Dinnyét remélem lehet majd :?

Kép
bernini
 
 


Na, Berni, jó hogy mondod a cseresznyét.Pedig én is nagyon imádom, de akkor csak módjával eszem az idén. Mérni nem szoktam, hogy mennyit eszik Dorka, de mikor múlt héten Egerben voltam, este 160-at evett, másnap reggel meg 140-et. Össze-vissza forog a kiságyban, reggelre alig lehet megtalálni, tök vicces :D
Kép

A feje normál esetben a bal oldalon van, reggelre így elforog :D

Kép
roberta80
 
 


nem a bal oldalon, hanem a jobb oldalon van a feje normál esetben.Már én sem tudom, mit írok :)

Kép
roberta80
 
 


na,még mutatok két képet

Kép

Kép

Kép
roberta80
 
 


Nagggyon édes! Azért vannak jó kis combikák, de szerintem egyébként is akkor a leghelyesebbek, ha jó kis hurkásak. Dögönyözni is jobban lehet őket!- bátrabb az ember, mint egy törékeny, vékony kis babónál.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Barnabás is elmászkál :lol: Főleg felfelé, de oldalirányban is. Meg most nagyon sokat fordul oldalra, hajnalban kimentem wcre, mikor visszajöttem, úgy aludt. Olyan kis cukik! A pelussal alszik?
Hát, remélmem rendbejön ez a bukás dolog, ma nem csinálta, meg tegnap este sem, de napközben sokat, 2szer át is öltöztettem, mert tiszta nedves lett a body a nyakánál, még hátul a haja is. Olyan soknak néz ki, pedig biztos nem vészes mennyiség, mert nem kér előbb enni, elég sokszor 3,5 órára csak. Ja, és eszembe jutott hogy hétfő este meg sárgadinnyét ettem.

Kép
bernini
 
 


Akkor te még mindig fejsz, gondolom ,mivel mikor elmész, azt adja oda neki a férjed. Biztos azért van ennyi tejed! Én már nagyon rég nem fejtem. De a lényeg hogy jóllakik a manó. 100-120-at mértem legutóbb, ma reggel ha jól mért a mérleg, 130-at. Teát kap Dorka, vagy vizet? Én még nem adtam.

Kép
bernini
 
 


Dorka nagyon aranyos baba, szép formás.
Én Gabcsit sose mértem evés után, mert nincs mérlegünk, de 7 és fél kilos volt ennyi idősen mint a ti babátok, bár én sem adtam neki semmi mást csak anyatejet. Remélem Barnabásnak elmulik a bukása, az én lányom is sokat bukott, és fájt a pocakja, aztán mondta a védőnő mit ne egyek, főleg a gyümölcsöket sorolta fel. A dinnyére nem emlékszem, mert attól megundorodtam, Tavaly tudtam elöször enni egy kisszeletet mióta a lányom megvan.
Remélem hétfőn már lent lesznek a vizsgálatok. Már unom, hogy mindenki azt kérdezi, hogy mikor szülök. :twisted:

Kép
Kép
zslebi
 
 


Sziasztok csajok :-) Hát újra itt, aztán ki tudja mennyire tudom majd a lépést tartani a beírásokkal. Sose hittem, hogy van olyan hogy egy nap nincs 5 perced sem....főleg ha a az ember gyereke nappal nem igazán alszik, max 2o perceket. Az meg pont arra elég, hogy főzzek, zuhanyozzak, rendet rakjak stb. Amennyire fel voltam készülve a babavárásra, annyira nem tudtam felkészülni arra, hogy egyik pillanatról a másikra kisbabából azonnal kisgyerekem legyen. 3 hónapos kora óta megszűntek a babás dolgok, akkor kezdtünk el szilárd kaját enni, 4 hónaposan ült, 5 hónaposan állt, 6 hónaposan meg ott tartunk, hogy 5 percet nem képes a fenekén ülni, egész nap járkálni kell vele, mostanra úgy "megbátorodott" hogy az egyik kezemet el is engedi, pedig azért attól még messze vagyunk, hogy egyedül mászkáljon. 1 hét kúszás után azonnal mászni kezdett, jön mindenhova utánam a lakásban és folyamatosan "magyaráz". Berni te hallhattad is ma az úszáson ahogy kiabált. Elképesztő egy energiabomba. Méghogy majd egyre könnyebb lesz. Marhaság. :lol: Olyan fokon vagyok estére fáradt az apjával együtt, hogy mint a jógyerekek, 9-kor már szunyálunk. Nem nehéz vele amúgy, csak állandó figyelmet "követel". Éjszaka alszik ha jól emlékszem 2 v. 3 hónapos kora óta, abszolút nem ébred fel, mondjuk ezt anno az "álometetés" című mutatvánnyal értük el, mostmeg a 7 órai vacsi után nem is lesz éhes reggel 6-ig, mert akkor ébred. Még anno a dokim mondta az UH-n mindíg, hogy annyit pörög ez a gyerek, hogy figyeljem meg, nagyon kis aktív manó lesz, nade ezt azért álmomban nem gondoltam volna. Pláne hogy a hajat is leeszi a fejemről, pedig nagyon kis jó alakja van, nem pufi. 4 hónaposan 3oo-akat evett tápszerből, de sokat bukizott mert folyamatosan pörgött, akkor mondta a védőnő, hogy kezdjek neki szilárd kaját adni, mert már nem lakik jól tápszerrel azért eszik annyit 3 óránként. Na kezdtük az almával, aztán jöttek sorban a gyümölcsök, aztán a babakaják, hogy kiderüljön milyen az ízlése. 5 hónaposan egy egész üveg bébikaja után még megevett 18o tápit, na akkor kétségbeestem, hogy kezdhetek neki ökröt sütni a francia erkélyen, mert ez a gyerek non-stop éhes. Akkor mondta a védőnő, hogy a saját kajánkből, levesből, szedjem ki a még nem fűszerezett zoldséget, husit, és szépen világos rántással sűrítsem, olivából meg kukoricalisztből. Na azóta viszonylag elvagyunk, az adag egy ilyen husis-rántásos főzelékből egy 3/4 üveg Uncle Ben's szószos üvegnyi. Ami nem jelenti azt, hogy 3 órával később ne lenne éhes megint. Délután általában a főzelék maradékát kapja társzerrel, már ha marad főzelék. Tejpépet nem adok, mert kipróbáltuk, de meghajtotta. Viszont a tölcsérevés szuperül megy, fog nélkül, merthogy az nincs, de 5 hónapja jön........Eddig 2 tubus Dentinox bánja, de eszi mint a cukrot .-) Mindezeket összefoglalva kijelenthetem, hogy hugi-project egyelőre parkolópályán, átbeszéltük a dolgot és beláttuk, hogy amíg Lackó nyuszi nem megy oviba addig anya nem tud mással foglalkozni. Hát nálunk kb ennyi, igyekszem visszaolvasni, aztán majd kérdezek :-) Kép Kép

Kép
jahra
 
 


Tisztelettel jelentem elkészült a Lackó album, elérhető a következő címen, ha valakit érdekel. Ja és ma találtam ezt az oldalt, szuper egyszerű a használata, így leegyszerüsödik a foto küldés család barát rokon körben....
http://hu.fotoalbum.eu/jahra

Kép
jahra
 
 


Eszter! Nagyon édes Lackó és milyen ügyes, hamar letudja a mászás-járás feladatokat, nem vacakol. Haláli a kis pucér kép. Megnézem majd az albumot is.
Barnabás még csak szopizik, éjjel is 2x, de nappal alszik azért minimum egy hosszút, 1,5-2 órásat, meg több kicsit.
Ma megtanitotta apukája gitározni :lol:
Kép

Kép
bernini
 
 


Foggal mi úgy állunk, hogy viszket neki a helye, állandóan rágna, eszi a kezét, a cumit is oldalra viszi néha, szerencsére eddig nem fáj neki, én is bekészitettem már a dentinoxot a házipatikába :D
Tiszta apukája Lackó!

Kép
bernini
 
 


Nekünk is készül a fotóalbum, köszi a tippet!

Kép
bernini
 
 


Nekünk is készül a fotóalbum, köszi a tippet! Azt nem látom sehol, mennyit lehet feltölteni. Kezdjek el kicsinyíteni :lol: vagy nem kell?

Kép
bernini
 
 


Szia Berni Anyu :-) Lackó az elején az én apukámra hasonlított de nagyon, aztán amikor kezdett a babaarcból kisfiúsba átmenni, akkor egyértelműen a férjemre kezdett hajazni. Kiváncsi leszek később mi lesz, mert az első fiúgyerekek nagyon soxor nagykorukra az anyukájukra szoktak hasonlítani. :-) A Barninak viszont annyira édes babaarca van, hogy megáll az eszem. Anyukám is nézett Titeket amikor usziztatok és mondta hogy nagyon formás baba a Barni, pedig anyukám végképp elfogult Lackó rajongó elhiheted :-)
Az alvásra visszatérve, megmondom őszintén, hogyha választani lehetne, hogy mikor aludjon inkább, akkor is ezt választanám, hogy este korán lefekvés és reggel 6-ig alvás, mert így mi is kialudjuk magunkat és esténként van apával egymásra időnk. De azért nem egyszerű egy folyton pörgő-egész nap nem alvó 7 hónapossal.
Feltölteni korlátlan mennyiséget lehet, a képeket meg azért érdemes kicsinyíteni, hogy gyorsabban menjen a feltöltés. Én 2ookb körülire szoktam kicsinyíteni a képeket, így ripsz-ropsz megvan.
Barni eszik már szilárd kajákat?

Kép
jahra
 
 


Persze én is az éjszakai átalvást választanám, ha lehetne :wink:
És akkor 7kor eszik, le is fekszik és alszik? Vagy mikor van fürdés, fekvés? Mi 8kor kezdjük általában, fél 9 körül szopik és 9re elalszik az esetek nagy részében. Ébredni összevissza szokott, éjfél és 2 között először, 4-5 között másodszor. Még nem kapott eddig anyatejen kivül semmit, 6 hónapos korig nem is tervezem ha nem lesz rá szükség.
Hogy áll a költözés projektetek? Ha jól emlékszem épitkezni fogtok, és Lackó születése körül épp lakásváltás volt? Mi mostanra nagyjából kész vagyunk, december óta lakunk bent, de még a mai napig is mindennapos az iparos nálunk, hol ezt hol azt javitanak :lol: Még a kert van hátra.

Kép
bernini
 
 


Köszönöm szépen a válaszotokat! _Brigitta_

_Brigitta_
_brigitta_
 
 


jahra szép nagy fiad van már :D
nekünk hétfőn volt uh. kb 3000g-os, az nst-n nem igen szeret mocorogni, viszont ha délután lefekszek kicsitt egyből ficánkol, na meg éjszaka is. Kicsitt elkezdtem tágulni, de még sok van vissza. 17-én megyek legközelebb nst-re. Nem szeretném végig huzni a júniust. Az euthiroxon megint emelt a doktornő, ma pörögtem is délelött, meg a szivem is szurt, aztán délutánra meg bealudtam. Már minden csontom fáj.

Kép
Kép
zslebi
 
 


zslebi, Dorka sem akart mocorogni nst-n.Én mindig csokival mentem és közben megettem, attól mindig beindult a drága. Kitartás, már nem sok van hátra...
Jahra, tényleg nagyon szép Lackó, és irigylésre méltóan ügyes, büszke lehetsz rá. :)
Berni, tényleg, hogy tetszett Barnabásnak az uszi szombaton?

Kép
roberta80
 
 


Jajj, tetszett neki, na jó ez túlzás :) de nem tiltakozott! Olyan kis értetlenül nézelődött. Még a viz alatt is voltunk egyszer és nem sirt. Most szombaton nem megyünk, mert csütörtökön megyünk hozzánk messzimamáékhoz jövő szombatig. Már várom, egy kis kikapcsolódás. (és sok segitség :wink: )
Voltunk ma szurin és Barnabás azt kell mondjam belejött, már alig sirt, amint odaadtam a cumót, el is hallgatott. Még jó hogy egy darabig nem lesz, bár én beadatom a pneumot augusztustól.
Képzeljétek, beálltunk 4-4,5 órás evésekre, szóval 6szor eszik pár napja, egyedül éjjel nem mindig van meg a 4 óra, néha csak 3 :? És 6350g volt, átléptük a születési duplát (3120).

Kép
bernini
 
 


Boldog névnapot Barnabásnak :D

Kép
roberta80
 
 


Köszöni szépen, átadom :)

Kép
bernini
 
 


remélem Dorka sem fog annyira sírni szurikor. Mi majd kedden megyünk. Ilyen még nem nagyon volt, de még most is alszik. 7-kor kelt enni, aztán visszatettem és még nem ébredt fel :) Kimerült tegnap biztos, nagyon nyűgös napunk volt. Sehogy sem volt jó neki.Tök jó, hogy tetszett Barnabásnak az úszás, én még mindig félek...

Kép
roberta80
 
 


Barnabás albuma, eddig :)
http://hu.fotoalbum.eu/brownie

Kép
bernini
 
 


Jahra!

Igazi kis energiabomba lehet a kisfiad, jó korán kezdett mindent, ami az ülést, állást, járkálást illeti. Nekem nem kellett sétálgatni Mátéval, nem irigyellek titeket, bár az én kisfiam 13 hónapos volt, mikor elkezdett menni.
Megnéztem az albumotokat is (meg Berniékét is). Mindkét lurkó nagyon helyes :lol: 8) !

Zslebi!
Kitartás az utolsó hetekre! :wink:

Mi tegnap suliolimpián voltunk, és nagyon tetszett Máténak. A sok gyerek között hamar feloldódott, és igencsak jól érezte magát.
A nap zárásaként a tornára járó anyukák és tanító nénik (engem is beleértve :lol: ) táncoltak egy kínai táncot (vagy inkább kínai zenére egy szalagos, sárkányos előadást :roll: ).
Az én kisfiam persze nagyon megijedt a sárkánytól :cry: . Anyu szerint annyira sírt, hogy majdnem remegett. Aztán utána már annyira megbarátkozott vele, hogy a simogatás mellett puszit is adott neki :wink: .

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Berni, építkezünk igen, Sztbalázson, szeretnénk év vége felé beköltözni, de ez a sok eső nagyon keresztülhúzta a számításainkat. Most az éjjel-nappalinál lakunk az Arany térnél, pici, hangos, de aranyos, a férjem szuperül felújította és hát ez saját, nem kell albidíjat fizetni legalább. De valószínűleg kiköltözünk Toponárra a húgom házikójába, mert üresen áll és jobban ellenne a Lackó a nagyobb helyen meg a kertben, ezt meg kiadjuk. Szóval folyamatosan költözünk változatlanul :lol:

Ma fél 12-kor felébredt a Lackó a délelőtti 45 perces alvásból, és azóta egyfolytában ébren volt! Semmit nem aludt, úgyhogy a fél 7-es fürdésnél a fáradságtól már annyira pörgött, hogy alig tudtam tartani a hajmosásnál. Erre én kis naív azt hittem, óóóóóó majd elájul a nyuszikám, hát NEM. Kajába bealudt, picit szeretgetem, ágyba be, 5 perc, oáááááááá, anya be, hátsimi, Lackó négykézláb rázza magát és vigyorog. Kiveszem, puppa (leánykori nevén pipu, azaz cumi, csak apa szerint a pipu hülyén hangzik, a puppa jobb.....) a szájba, csücsi az orrhoz ( pelus amivel alszik), anyához bújok, szem lecsuk, puppa kifordul a szájból, horkol, hurrá, be az ágyba. 5 perc oááááááááááááááááá, anya be, stb, stb. 7-kor kezdtük, fél 9-ig tartott, annyira fáradt volt, hogy nem bírt elaludni a drágám, de most már durmol. Szigorúan egy szál body-ban, kitakarva és így is csupa meleg a kis teste, nem bírja a meleget abszolút.

Moncsi, Berni, megnéztem a képeket és őszintén mondom, csodálatosan gyönyörű minkét kiskrapek. Ha érdekel titeket ide lehet babafotót küldeni ajándékcsomagért. http://www.bebietel.hu/campaign.php?aid=4

Kép
jahra
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?