Sziasztok,
Először is boldog névnapot a Katalinoknak,utólag is!
Maci_2
Autó
Drukkolok,hogy hamar lezárják a nyomozást és legyen megint autótok. Roninak utólag is boldog hófordulót
Gömbölyű
Kösz a tippet,lehet,hogy kipróbáljuk,bár az a baj,hogy Artúr (17én volt féléves) még semmit nem
csinál (nem forog nem kúszik stb) és hason sem marad meg sokáig,úgyhogy nem biztos,hogy még most
élvezné. De remélem tavasszal már tudunk menni
Toffi
Reméelm már kicsit nyugodtabb vagy,biztos minden ok lesz
Mikor lesz új eredmény? Szurkolok,hogy tévedés legyen vagy ha mégis van valami,akkor hamar kikezelhető legyen.
Zsombiharapás
Artúrnak még nincs foga,de az ínyével már úgy tud szorongatni,hogy csillagokat látok
Most olvasom,hogy tornáztál,biztos jó volt levezetni a feszültséget
Nincs víz
Ezt én is utálom,nálunk sincs soha kiírva.
Heppi,
Nagyon szép családod van
Orsinak gratula az ácsorgáshoz
mióta áll már? (én biztos megint lemaradtam) És te jobban vagy már? Van étvágyad? Bár gondolom a betegség nem nagyon használt az étvágyadnak
Tina
Kocsilopások
Ez tényleg pech
Talik után én is mindig fel voltam dobva
Én már hallottam olyat,hogy valaki aszpirinre allergiás. Én pl penicillinre vagyok allergiás.
Nekem a mandulaműtét előtt csináltak allergológiai vizsgálatot és akkor derült ki.
Zsurló
Sikerült nadrágot venni? Jó,hogy Andus szépen fejlődik
Timici
Szerintem is szörnyű,hogy ennyi pénzzel kiszúrják az ember szemét
És közben meg sopánkodnak,hogy nem születik elég gyerek
Bence mostanában hogy alszik? És a babakocsizásba visszaszokott már?
PIldi
Jó,hogy jobban van már Bálint
Hátha a következő talira eljuttok
Pocóka
Kitartás
Az első időkben nekem se volt időm se írni se olvasni,majdcsak lesz jobb is
AnnAnn
Nekem nem volt szoptatós melltartóm ,csak sima,merevítő nélküli,itthonra meg a kínai boltokban kapható pamut sportmelltartószerűséget hordtam,nekem bevált.
Sofka
De jó,hogy Katának tetszett az ajándék
Zenélő dolgokat nagyobb boltokban Cora,Auchan vagy nagyobb játékboltban biztos talász,karácsonyra jól feltöltik az üzleteket
Norka
Egészségügyre megy a drukk
Elli
De jó,hogy jók az eredmények
Akkor most már megnyugodhatsz
Csucsuka
Jobbulást a családnak
ennek a zhs időszaknak mikor lesz vége? de akkor meg jönnek a vizsgák
Én kérdeztem,miért nem az apa volt szülésnél,de így már érthető.
Kaska
De jó,hogy eljutotttatok a talira
Tejszaporításra nincs valami jó ötleted,mert emlékszem,hogy te sikeres voltál ezügyben ! Előre is köszi
Nadine
Aranyos a kép
Végül mégis sikerült venned Corás habtapit? Nekünk anyukám hozott a miskolci Corából és az ilyen,mint a képen.
Psandi
Virágföld kipakolás
Már sikerült gyerekbiztossá tenni a lakást?
Beu
Köszi a választ! Sajnos a gyerekdokinál nincs időpont kérés,legalábbis az egészséges rendelésen nem ( a betegrendelésen talán) de tegnap szerencsénk volt,nem kellett sokat várni.
Ügyes vagy a taliszervezéssel,kár,hogy mi nem jutottunk el.
Gombóc
Köszi szépen,hogy megírtad,hogy nálatok is úgy zajlik a kezelés,mint Artúrnál. Én már azon gondolkodtam,hogy hagyom az egészet,de akkor
most megnyugtattál és akkor járni fogunk. Eddig 2szer voltunk,de még nincs eredménye,de azért remélem,nemsokára lesz
Andy
negyedik foghoz gratulálok
Mindegyik fogacska kijövetele így megviselte?
Szilvi
Felkapaszkodva felálláshoz gratula
Én olvastam valahol,hogy van,hogy a mászást ki is hagyják a gyerkőcök,úgyhogy ne izgulj
Tegnap voltunk gyerekdokinál,meg előtte az önkormányzaton új személyit és lakcímkártyát csináltatni,itt röpke 1 órát vártunk,persze,senki nem engedett előre,szegény Artúr nagyon nehezen bírta (nincs kire hagynom és utána a gyerekdokihoz is vinnem kellett). A dokinő felírta a Menjugate oltóanyagot,de sajnos nem volt a közeli gyógyszertárban így mehetek megint csüt-ön beadatni. Azt is mondta,hogy oltás után fél órát ott kell maradni a rendelőben megfigyelésen. Ez kicsit megijesztett. Ilyen súlyos lehet a mellékhatása vagy miért? A ti babáitoknál is így volt?
Tápszert is irattam,ettől hátha megnyugszom és lesz elég tejem,remélem.
Artúr 8 kiló 94 deka,úgyhogy szerencsére jól fejlődik.
Légyszi légyszi írjátok meg,ha tudjátok,hogy az Urtica Urens jó-e,milyen dózisban hány napig ill szopogatni kell-e vagy lenyelni?
Apadozik a tejem és ezért lenne nagyon fontos,hogy megírjátok,mert ha nem jó,akkor veszek másfélét:
Előre is köszönöm
Sziasztok,
Ildi