Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

De jó, egy csomó babanetes ismerősöm van az iwiw-en:)!

Nálunk megint vihar készülődik, nem tudom mi van velem, de annyira kómás vagyok, no meg allergiás minden féle gyomra lassan...már nem is megyek dokihoz...:( Tényleg el kellene már kezdeni a Coryzalia kúrát. Léni már nem alszik délután semmit sem, úgyhogy tisztára lefárasztott Ő is, most itt pörög az ágyon jól körbepárnázva... :)
Sütöttem csokis-diós kuglófot, jól néz ki és az illata is fincsi, vajon az íze milyen lehet? :?

Ciripke, milyen boltotok van? Te is dolgozol benne? Nem semmi a fogkefe gyűjteményetek...:) Mi hárman vagyunk a kis családunkban, de összesen csak két fogkefénk van...havonta szoktam újat venni mindkettőnknek, általában mindig másfélét...:)

Andi, remélem találtál szállást Miskolcon?

Na nézem a hiradót..
Vendég
 


természetesen bababolt (meg kismama). heti 5 félnapot dolgozom, ami 2,5 nap. 2 nap a boltban + egy nagyker menet.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977
 
 


Hájjjjjj!!!!!!! Vivi lázas lett délelőtt, doki ki, antibiot kaptunk. Piros a torka. Állítólag az előző betegségéből maradt vissza, akkor nem kapott antibiot. Hát ez van. Azért nem olyan rossz a kedve, csak kevesebbet eszeget, viszont ma ivott kb.150 gyümilevet. Ennek örülök. Olyan sokmindenről irtatok, hogy nem is tok hirtelen reagálni.
Edit!!!!!! érdekelne a kuglófod receptje!!!!!!! de télleg!!!! add már közzé lécci!!!!!!!!! :P
Nem kell megijedni a nevemtől ha bejelölök valakit én is iwiwen!!!!!! :wink: még sor kerülhet rá!!!!!!!!!!!
na megyek fürcsizni, Edit a recepttel nagyon felcsigáztál, ha jót akarsz a családomnak, leírod és megsütöm nekik!!!!!! 8)

kikuka
 
 

 
 

vivikének jobbulsát!

Nyami kuglóf szeretem én is!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Vivinek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977
 
 


köszi CSajok csak vége lesz már ennek a sz@arnak is!!!!!!!!!!! :?

Néhányatokat bejelöltem iwiwen, már akit megtaláltam, de télleg Anett Te nem vagy regisztrálva??????
ja és mindenkiről tök jók a képek!!!!!!!!!!!
Edit!!!!! nagyon bonyolult a kuglóf???? és ugye ilyen finom omlós????? na lőttek a fogyókúrának is :roll: 8)

kikuka
 
 



tényleg Hajni sem jött!
Gömbit hiányolom nagyon!
Ebi??

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Kikuka!

Kuglófom: 25 dkg margarin, 25 dkg cukor, 25 dkg liszt, 4 tojás, fél zacsi sütőpor, 2 kanál kakaópor (lehet több is), reszelt citromhéj, dió beleszórva a tésztába (lehet örlemény vagy darabos, én az utóbbit csináltam)

Kimérem a hozzávalókat. A lisztet elkeverem a sütőporral, majd hozzáadom a cukrot és a 4 tojást (nem kell szétválasztani a fehérjét é s a sárgáját, egyben mehet bele), megolvasztom a margarint mikroban, majd hozzákeverem a tésztához, a végén teszem bele a kakaóport és a diót, ez utóbbit mazsolával is helyettesítheted, vagy még finombabb csokidarabokkal. Ha a csokit választod, vigyázz mert pl. egy tábla már nagyon elzsírosíthatja és nem lesz omlós!

Fontos, hogy a formát margarinozd ki jól és ne lisztel, hanem zsemlemorzsával szórd meg, így nem tapad oda a tészta.

Na azt hiszem gyorsan leírtam mindent! Tök egyszerű, ebben jó vagyok ám, meg a hasonló 30 percbe sem kerül sütik elkészítésében:) Van jó almásom is, detto ennyi idő és kevés hozzávaló, ha gondolod!
Sok sikert a sütéshez! Az enyém jó lett és omlós, meg jó diós:)
Vendég
 


Na sok az eszem, szóval 180 fokon szoktam sütni, mielőtt beteszem a sütőbe a tésztát, kicsit előmelegítem úgy 100 fokon (1-2 perc max.). A teljes idő majdnem 45 perc, de attól is függ, hogy gáz vagy villanysütőt használsz, enyém gázos. Ha megszúrkálgatod villával, látni fogod, a lényeg, hogy ne legyen nyers a belseje, ja és ne nagyon nyitogasd a sütő ajtaját:))))
Vendég
 


kííííííííííráááááááállllllllllllly!!!!! Holnap megsütöm!!!!!!!!!!!! köszi Edit!!! bejelöletelek ám Téged is!!!!!!!!!! :lol: Puszi mindenkinek

kikuka
 
 


Kikuka!

Annyira figyelmetlen vagyok, ne haragudj, mert rohangálok a konyha és a szoba között...Jobbulást kívánok Vivikének! Hogy van babuci?
Remélem gyorsan meggyógyul!
Azért rohagálok, mert Apa hozta a rakott zöldbabhoz a cuccokat és gyosan sütöm azt is, holnapra az lesz a kajája....

Ja és ami idegesítő a rohangálásban, hogy áramszünet volt és pont most töltöttem fel a Rossmann honlapra az előhívandó fotóimat és pákk vége..kezdhetem előről... :( :( :( :(

Tényleg ajánlom nektek is, most 20 ft egy 10x13-as, ha min. 40-et rendeltek, na én 55-öt rendeltem VOLNA... :(

Nézem az iwiw-et!

Jó éjt mindenkinek!

I am going to the kichen:)
Vendég
 


Na, kuglóf jöhet errefelé is! :D

Ma meglátogattak minket az ikrecskék, Andit is hozták. :D Petra kb. az első percben úgy helyre tette Parmezánt, hogy utána a szerencsétlen állat már csak sunnyogva közlekedett. :lol: Később már haverkodtak volna vele, de láttam, hogy Parmezánban összeomlott valami... Huba először rám nézett szerelmesen, utána Eszti lábának udvarolt. Majd úgy döntött, hogy a liláskék Scholl papucsom az igazi. Eszti eleinte zavarban volt, aztán Andi játszott vele kicsit, erre már úgy feloldódott, hogy még oda is bújt hozzá. Ja, és persze egy büdös mukkot nem szólt, nem hogy cica meg társai.

Azt azért elmondanám, hogy akinek még nem mászik a gyereke (mint pl. én), az tegye össze a két mellső lábát és adjon hálát az Úrnak. Az ikrecskék szemmel tartásához kb. 3 szempár kellene, és bár ketten voltunk, még így sem tudtuk megakadályozni, hogy Petra ne pereceljen kétszer, ne tépjenek szét néhány Time magazine-t, és hogy ne kotorjanak bele a macskatápba.

Amúgy az ikrecskék gyönyörűek és hihetetlenül ügyesek, csak lestem, miket tudnak! No meg minden elismerésem Andié, aki minden nehézség nélkül közlekedik az ikerkocsival, és menedzseli az ikreket.

Kép
waterlilly
 
 


sziasztok,

egyszerűen nem érek ide. :(
angyon sok szar dolog összejött, így kicsit padlón vagyok, a nyarlás szuper volt, kár volt hazajönni :evil: :evil: :evil:

majd képek is lesznek, de lekell butítani őket

holnap megyünk Pestre a dokihoz Marcival, drukkoljatok légyszi.

szép estét

Kép
Kép
h@jni
 
 


Na engem senki nem talált meg az iwiw-en, úgyhogy most én keresek.
Edit, nézd már meg a közös ismerőseinket!! :lol:

Vivikének jobbulást! Ki beteg még? Ábel ugye már jobban van?
Esztikének boldog hófordulót. Minitaliról tegyetek majd képeket!

Ádám és Ábel nagyon cukik a képeken.

Fogápolás: állítólág már most is kell, azaz fogaktól független. De én is csak odáig jutottam el, hogy sokat rágcsáljuk a fogkefét, ill. egy-kétszer próbálkoztam kitörölni pelussal az ínyét, de nem hagyta.
Ellenben már szokjuk a kézmosást kaja előtt és után, játszótér után, és a mosakodást reggel a reggeli torna és a szopi előtt.

Nem tudom mi volt még.
Horrorfilmeket én egyáltalán nem nézek.
A Twin Peaks-t sem néztem anno.

Visszatérő téma: írjátok le légyszi, hogy most miket főztök a babáknak pontosan, és mennyire változatos mondjuk egy heti menü. Attól tartok, hogy a nagy óvatosságban kezdem a korához képest alultáplálni a gyerekemet. Én még mindig csak krumplit turmixolok egyféle zöldséggel, max bele egy kis husit, időnként rizskrémet, de azt inkább gyümivel szoktam. Elég tápláló ez a cucc?
És nekem a megfözve lefagyasztott csirke nagyon undorító szagúnak tűnik felengedés után, úgyhogy azt hiszem nyers mini adagokat fogok inkább fagyasztani, és frissen főzöm.
Szóval a kérdés: zöldségen + csirke-pulykahusin kívül mit kellene/lehetne még adni, ami nem tej és glutén?
Meg még egy: tud valaki gluténmentes babakekszről??

Még én is próbálok jobban visszaolvasni.

KépKép
kertikiri
 
 


Puszi mindenkinek, megjöttünk, mert hát tényleg nem volt repülőszerencsétlenség. :) Kint nem volt net, a húgom most költözött, aztán a malmok ott is lassan őrölnek (férjem nagy bánatára) . A repülésbe nem szerettünk bele, de Amszterdamba mindenképp.
Nagyon jó volt, ha egyenesbe kerülök majd írok egy-két babás élményt meg rakok fel képeket a webalbumba. Marci bírta a gyűrődést, viszont egyetlen percre sem marad már el nyugodtan, mászik és feláll, folytonos mehetnékje van és az akaratát éktelen üvöltéssel adja a tudtomra. Fárasztó, rohadtul. Az a gáz, hogy én már most elvesztem a türelmemet, nem tudom mi lesz később, ő még csak egy kisbaba, mégis időnként úgy megráznám, hogy megijedek saját magamtól.
Most ennyit aztán majd olvasok vissza rendesebben meg írok ha lesz erőm.
Jó éjszakát.

ukati74
 
 


Prücsit és Kikukát nem találom az iwiw-en.

Jolka, Ákos tündéri!!!!

KépKép
kertikiri
 
 


Hajni, szorítok.+++
Kriszti a gluténmentes babakeksz engem is érdekel, úgyhogy a lőrinci piacon van lisztérzékeny bolt, ott megnézem ha lesz időm a héten.

ukati74
 
 


Kriszti,

Hát elég nehéz volt a kis Speedy Gonzaleseket lekapni! :D Van pl. egy kép, Huba még rajta van, Petrának már csak a feneke! :lol:

Én is kissé unalmasnak találom Eszti kajáit, de 1 hónap múlva már bevezetem a savanyított tejtermékeket is (sajt, túró, joghurt), és akkor már gyakorlatice azt fogja enni, amit mi. Szerencsére mi sem eszünk túl fűszeres/sós ételeket. Addig meg kihúzza az uncsi kajákkal is. Én egyébként jó kis recepteket találtam a babaszakácskönyvben, ami fenn van a G-mailen is. Hétvégén pl. rakott cukkini lesz, nyamm!!! De nagyon szeretjük a vajban sült husit (Esztinek főtt) meggyel és krumplipürével is.

És van egy nagyon jó bébi-tea receptem is, csoda történt, Eszti megitta! Természetesen cukormentes.

Hajni, megy a drukk!

Kép
waterlilly
 
 


Helló Kati, örülök, h jól sikerült. Képeket várjuk.

Mindenkinek jóéjszakát.

KépKép
kertikiri
 
 


Bea, de jó, hogy jöttél Te is végre!
Reméljük pénteken jó idő lesz és jól sikerül a ballagása a nagyfiúnak! :wink:

Edit, Lénike már beszél? De ügyes ezzel a pá-pá-val!
Kuglóf receptjét feltennéd a gmail-re is lszi.

Ciripke, nálam is az oral b cross action a nyerő. :wink:

Anett, nagyon teccett az élménybeszámolód Andiékkal, szupi lehetett! Képek nem készültek? Kiváncsi lennék!

Kikuka, már megint? Vivikének most már végleges gyógyulást ebből a fránya betegségből!

Hajni, kicsit bővebben? Mijafrancvan? Megy a drukk holnapra!

Kriszti, Tescoban találtam gluténmentes babakekszet, de ezek az állatok pont mézeset csináltak és rá van irva, hogy 6 hós kortól. Pedig a méz ugyebár csak 2 éves kor felett adható. Ki érti ezt??? Ha találsz, lszi szólj nekem is, de én is kutatok még. Egyelőre rizs-köles golyót adok neki jobb hiján.

Panka halad szépen, 2 napja kutyázik, ma ülésből egyedül felállt a kiságyban és valami kúszás-mászás félét is előad, még csak 1-2 lépés, és kicsúszik oldalra a lába, de haladunk.
És igen Gabci, kézen fogva járkál. És kapaszkodva olyan stabilan áll, hogy ma 1 kézzel kapaszkodott a járókába, a másikkal meg pakolt ki egy dobozból.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa
 
 


jó estét!
mielőtt eldőlök (mert nem csak a köykök purcantak ki a mai napunktól, de én is. Anett, Petra hazafelé végül elaludt, szegénykém...)

gluténmentes keksz van, de állítólag nagyon fűrészpor ízű, asszem, a barátném vmi csak a brendonban kapható kekszet dicsért. majd megkérdem, ha eszembe jut...
kölesgolyó? rendes rizs? (mi az, h rizskrém????)
én spec néha a főzelékekbe is teszek nemkölespépet, h más állaga legyen. Kriszti, habarás nem jött be? olyan rizslisztes anyatejes cuccal?

Kati, végre másnak is rövid néha a cérna! 8) :oops: :lol: belerázódunk, ne félj! élménybeszámolót mindenképp! örülök, h nem zuhantatok le :P

Anett, a beszámolód maga a tökély! még anyit tennék hozzá, h olyan, de olyan rend és tisztaság volt Anettéknél, h csak lestem így: :shock: :shock: :shock: és Anett pedig tök magas! a férje meg aranyos! és legközelebb előbb eljövünk, mert lefárasztottad a gyerekeimet a körberajongásoddal! :lol: :twisted: :P

csirke: undorítóóó???? :shock: :roll: hát, nekem nem.
Kriszti, heti menüt inkább priviben, ne foglalja itt a sok kaja a helyet

Kép
an°°di
 
 


Betegeknek jobbulást!!!
Csatolok pár képet!
Jóccaka! Kép Kép Kép

KépKép
1macsek
 
 


Jó estét Mindenkinek!

Itt ülök a tök üres nappali közepén, mert már az összes bútor a garázsba van holnap indula a festés.Kitaláltam, hogy amíg a srácok festenek én Petrával elmegyek vásárolni.Apa már ma este pánikszerűen távozott Olaszo.-ba, no de hívta a munkája.

Kati egyetértek veled én is sokszor elvesztem a türelmemet ma is elkezdett a csajom csak úgy ordítani vígasztalgtom, énekelek
semmi egyszer csak csörög a telefon Petra elhallgat én lebeszélem a dolgokat lerakom a telefon ránézek Petrára és kezdte az egészet előről.Már levegőt is alig kapott úgy ordított.
No de lesz ez még így se! :(

Na megyek aludni holnap reggel 5-kor ébresztő!
Legyetek jók és gonoljatok rám ahogy Petrámmal takarítok majd csütörtökön gonolom élmény lesz.

Andi
KépKép[/url]
andi005
 
 


Andi!! Nekem is jöhetne a kaja-privi, köszi! Vagy fel a gmail-re!

KépKép
1macsek
 
 


ÖÖÖ, Macsek, izé, Vilkó hajban leelőzte Esztit...!

Hozzátápival beturbóztatok, látom: ránott husi panír... Glutén, tojás kipipálva! :shock:

Amúgy továbbra is imádnivaló a kissrác!

Kép
waterlilly
 
 


Szia Kati, üdv itthon, várjuk a bővebb élménybeszámolót.
Örülök, hogy irtál a türelmetlenségedről, én is gyakran úgy érzem, hogy kiborul mindjárt a bili. Panka is néha elég kibirhatatlan, ő is azonnal üvölt, ha valami nem tetszik, vagy valamit akar, de nem tud. Jó tudni, hogy az ember nincs egyedül a bajával.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa
 
 


Macsek!

Vilko nagyon édes, nem apróza el a dolgokat!

Babakeksz nálunk apa kedvence is lett, én a tescoba vettem de ez nem mézes.

Na mostmár tényleg Jó éjszakát!!!

Andi
KépKép[/url]
andi005
 
 


Felolvasztott csirke nálunk se undoritó, szerintem finom és jó illatú.

Macsek, Vilkó cuki nagyon! Ti is nyomjátok már a glutént? Vagy van gluténmentes panir? :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa
 
 


Andi, bocs, hogy lefárasztottam az ikreket... De olyan kis cukik voltak! :) Eszti meg úgy bepörgött, hogy lefekvés után még fél órát röhögött az ágyában, még a tápszere se kellett neki, aztán rájött, hogy este van, este van, ki-ki nyugalomba', úgyhogy rendezett egy nagy üvöltést és elaludt... De érzem, ez az éjszaka fájni fog... a férjemnek, mivel ő az ügyeletes!

Kép
waterlilly
 
 


Andi2, és a babakeksz gluténmentes?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa
 
 


gémélre felraktam egy egész babaszakácskönyvet. mi kellene még? siserehad!!! :twisted: :twisted: :twisted:

tyű, Vilko-hajzat nagyon beindult! :shock: :lol: Petráról belemarkolós csak sörrel van 8) kire ütött ez a gyerek? az apja nem is szereti az alkoholt :? :roll: :roll: :roll: :lol:

Kép
an°°di
 
 


ja, ez vmi Norbi-panír lesz :lol: hehehe
bár a zanzibári éttermes póló gyanús ott a háttérben... merre jártok kedves Regi? :P :lol:
na, mentem

:arrow:

Kép
an°°di
 
 


Szisztok!

Na csak gyorsan... mert rég voltam...

Dorka hasa nem jobb, de lassan már annak is örülök, ha nem rosszabb...

Tudom, türelem rózsát terem, hát nőjön már az a k@rva rózsa! :twisted: :twisted:

Asszem megőszülök mire ezt Dorka kinövi... :arrow:

Mozgásban annyi új van, hogy üldögél (még azért vigyázni kell rá, egydül nem hagyon ott), kúszás - mászás haggyámán... állás... legyintős...
Ja és az 5. fogunk is kint van, ebben legalább élharcos a csaj!

Képek még mindig szuperek, néha olvasgatok, de kedvem a béka fenekéig fel se lát, tehát nem rontom itt túl sokat a levegőt... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta
 
 


Kiri, mert mi álnéven vagyunk Kikukával , azért nem találsz. Az L-betűnél keress valaki ismerősei között, de ne lepődj meg nagyon, nem túl jó a fotó (Ábellel ücsörgök rajta)

Móni, bocsi, akkor a fogmosós hsz Andinak átcímezve.

Húúú lányok, olyan vörösboros kuglóf receptem van, hogy eddig még mindenki megnyalta utána a tíz ujját. Meg a banános sütim is szupi.Most már csak erő kéne, hogy a gmailre feltegyem... holnap, vagy inkább ma.

Türelem? Az nekem már nincs, Ábelhez még csak-csak, de B-hez egyáltalán nincs :(

Hogy miért kuvikkolok itt ilyenkor? Mert Ábel félóránként kel, nem tud aludni, vagy a rosseb tudja mi a baja. Megyek is.

Vilkó cukiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

Kati, na végre!

Jutta, már nagyon hiányoltalak! Írtam sms-t is még a kh-ba, megkaptad?[/b]

KépKép
KépKép
prücsi
 
 


)Sziasztok!

Olvasgatás most esélytelen, mert Ádika felébredt hosszú, 20 perces szendergéséből.
Addig jutottam, hogy kezdenek vissza szállingózni az eltűntek.
Üdv Jutta, Üdv Kati a nyaralásból!
Kriszti: sztem nem unalmas az étrendje Nadinnak. Nem is táplálod alul. Ha attól félsz, nem elég kalóriadús az étele, készítsd AT- val
( megboldogult jó, munkásember koromban ez a Tetanus inj. rövidítése volt :D )vagy tápival. Ádi ezeket eszi: gesztenye pulykahússal, brokkoli +hús, zöldborsó+ hús, most vettem neki cukkini+hús, sütőtök+ hús. Saját készítésüt eddig csak krumplipüre+hús és ma próbálom újfent a sárgarépa+hús kombinációt.
Kati: eddig le se mertem írni, mert azt hittem, én vagyok csak megbomolva agyilag ( bocs, ezt csakis magamra értettem, semmiképp nem rád :oops: ), de nekem is volt jó 2 hetem, mikor nagyon türelmetlen voltam. Énis azt éreztem, hogy úgy meg tudnám néha rázni Ádit. És úgy szégyenltem magam miatta, hogy milyen anya is vagyok én. :?
Aztán leültem és jól megbeszéltem magammal. Azóta okés a dolog.
Anett, Andi: úgy irigyellek titeket ezért a mini taliért. Mi is szívesen mennénk rosszalkodni, de azok a hülye kilóméterek... :evil:
Petra mit csinált Parmezánnal, amitől lelombozódott? Érdekelne.
Nálunk Mukciék egyre jobban bírják a gyűrődést és mióta Ádit engedem mászni hozzájuk, őt egyre kevésbé érdeklik.
Eddig jutottam (ez is épp elég volt :wink: ), megyünk csöpp csibével mosogatni és főzni.
Ebéd(ek): cukorborsó főzelék ( bocsi Jolka, nem áll a számra a zöldborsó megnevezés :D ), sárgarépa püré tápszerrel elkészítve+ husi

Kép
Kép
gabcii
 
 


Helllóóóóó!!!!!!!!!!!! Jelentem kiscsaj nem volt lázas éjjel, kapott kúpot fürcsi után. Reggel sem volt az, most néztem szerintem még mindig nem lázas. szunyákol. Enni nem igazán akar, pár kanál oszt szevasz. Sebaj, mondta a dokinő, hogy nem kell erőltetni, inni azért igyon. megpróbáljuk ha felébredt. Azért az antibiot 7 napig kell kapnia. :shock: Ja és éjjel egész jól aludt. :wink:

Editem!!!!!!!! kuglóf isteni lett, még írjál nekem ilyeneket ha Babszem is hagyja akár priviben is jöhet, hogy a helyet ne foglalja itt.!!!!!!!!!! puszi érte!!!!!!!!!!

Kiri!!!!!!!! Azé' nem találsz iwiwen mert nem jól keresel. :lol:
Ha rákeresel hogy Csorba Krisztina/Kiku úgy megtalálsz. Néven nem röhög, ezt adták fenntről. :lol: Asszonynevemet csak hivatalos iratokon használom. :oops:
Tök jó hogy raktatok babaszakácskönyvet, ki is próbálom, csak gyógyuljon meg a Szerelmem. :?
majd még később pusz

kikuka
 
 


Kiri. csak annyit borjúhúsisat is lehet már adni nekik!

Fú tök jól lehetett a minitali az ikrekkel!

Ennnyi majd jövők!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Vilko édes!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


sziasztok
Huba felébredt a bedugult orra miatt, így ugrott a babanetezés, és a lógás :? 8) megyünk, megcsináljuk a töltött tököt meg egy kis karalábé-levest. vega nap lesz, úgy fest.
ha nem esik délután, megnézzük a keletinél azt a nagy turit a grand hotellel szemben. Macsek, khmkhm :wink: :D

Mogyó, 'innye, micsoda szuper vonalzó! :lol:

Jutta, ne izélj már. gyere csak, panaszkodj, majd megvigasztalunk. ha tudunk... mi a szitu?

Csajok, mindenkinek van otthon kuglófformája? :shock: :shock: nemá'! :oops: nekem még konyhai mérlegem sincs...

Kép
an°°di
 
 


Macsek: Vilkó is pasisodik ám rendesen! Édes! Gondolom azt a nagy szelet rántotthúst jól megette! :wink:
Most komolyan. Van egy ismerősöm, aki büszkén mesélte, hogy a 9 hónapos gyereke milyen jó evő. Mindent megeszik, még a rántott hús is. Kimeredtem egy pillanatra. Csak azt nem tudom, hogy rágja el a gyerek, mert gondolom nem pürésítve kapja. A tojásról és társairól meg ne is beszéljünk ugye...
Hajni: megy a drukk. Azért annyit írjál majd, mi lett az eredmény
Andi. kuglóf sütőm nekem sincs (még, de dolgozom rajta, hogy legyen), de konyhai méglegem azé igen! :wink:
Az én gyerekemet is lefáraszthatná vki, mert egy energia bomba.
Egész délelött pörgött, próbált szabadulni az ülőszékből, szal nem akart velem főzni. Elöbb megéhezett, minthogy a kajája elkészült így ma üvegeset kapott. Sebaj, majd uzsonnára.
Kikuka: milyen bunkó vagyok, hogy meg sem dícsértem Vivit, pedig nagyon csini a kiscsaj!
Jutta: gyere és írj lécci!
Prücsi: ha kiborul a bili B. miatt, hogy vezeted le a feszkód?
Mogyo: micsoda szupi vonalzója van Ágikának!
Na el romeltakarítani :arrow:

Kép
Kép
gabcii
 
 


Na köszi a dicséretet de lépek megint estére tán ideérek!
De nekem is van kuglóformám!
Meg 2 konyhai mérlegem

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mi van itt, új testalkat??? Körte-alak helyett mindenkinek kuglófformája lett??? :lol:

Jutta, de tényleg, gyere többször!

Gabci, szerintem mindenkinél van olyan pillanat hébe-hóba, hogy de mindjárt megrázlak...! :( Nem szép, nem szép, de mi si csak emberből vagyunk, a türlemünk véges, az idegeink pedig nem kötélből készültek. :?

Kép
waterlilly
 
 


Mogyo: mit dolgozol ennyire, hogy nincs időd babanetezni? :wink:
Ma Ádika olyan kis zizzent. Jó "sokat" aludt és többre már ma nincs is remény. Délelött 20 perc, aztán ebéd után kín keservesen 1 órát.
Hova lett az ebéd utáni 2-2,5 óra alvása??? :evil:
Most meg uzsira oda adtam neki a sárgarépa+ husit ami nem jött be. Raktam hozzá 1 kisebb őszibarackot, úgy meg bevágott belőle 3dl-t. SOSEM evett ennyit meg semmiből még. :shock:
Azt várom mikor hányja össze magát, mert aludni azt ugye most se... pörög ezerrel, csak én zsibbadtam le már most.

Sztetek nagyon bizarr ez a sárgarépa őszibarack hússal összeállíttás?????

Kép
Kép
gabcii
 
 


Gabci: :lol: megette Vilkó az egészet, késsel villával, meg egy kis ubisalival :lol: 8) És reggel kávét főzött nekem! Vagy ezt még nem meséltem? :wink: Hát, amennyi abból a husiból a pocakjába jutott, az egy hangyának is kevés lett volna, sztem azt hitte játék, én meg hagytam. Úgyhogy a kutyáké lett a végül az egész hóbelebanc.

Andi: bár ott lettünk volna... De akiknél voltunk, ők voltak ott. Kb 5-6-szor, meg Tanzániában. :twisted:

Mogyo: tök jó a vonalzód!

Annyira jó napunk van, király ez a fogzás, nem is részletezem, gondolom mindenki tudja milyen. :evil: :arrow:

KépKép
1macsek
 
 


Sziasztok!

A képek a babókról nagyon jók. Már minden baba olyan nagy, hogy csak ámulok.
Mogyo a vonalzót szuper! :wink:

Élménybeszámoló:

Ádámnak már 6 foga van, éjjel állandóan forog (még mindig nem tud hátról hasra) úgyhogy ugrálok hozzá és vissszaforgatom mielőtt felébredne.

Milyen vicces volt eleinte ahogy Ádám ugratott a küszöbökön. Hát pénteken elszállt a komppal mint a repülő. Át a küszöbön csúszott, rá a komp a nyálával meg húzta a csíkott a padlón. :shock: :cry:
Gondolhatjátok Utána minden megkapott ami tiltott (telefon, távirányító stb) Volt ordítás De minden OK! :D
Már keveset kompozik!

Szombaton lagziba voltunk. Jó volt. (anyuék 5 perc gyalog) Féltem, hogy nem lesz el, de minden jól alakult. Ha ébren volt lagzi, aludni :arrow: anyuék. Este elaltattam és anya volt vele. Hajnal 3-
ig voltunk. Annyit ettem, hogy majdnem kidurantam.

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Akinek rendszeres alvása van írjátok már le légyszi! Szerintem én sokat próbálom altatni. Változtatnom kéne.

Egy pár kép:

Megyünk a lagzis menet után:
Kép

Apával:
Kép

Anyával tátszolok:
Kép

Beállítom anya haját hátul:
Kép

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Na jó, jövök, édesek vagytok!

Igen megkaptam az SMS-eket, a telefonokat és a látogatást is a kórházban és NAGYON JÓL esett!! :lol: :lol: :lol:

Annyi van, hogy Dorka nagyon puffadt és rengeteget küzd a pocival, közben a kakija is ilyen-olyan és azzal is küzd.
Ha fáj a hasa csak kézben van el, vagy ültetve, mert úgy a böfik jobban kijönnek. Éjszaka ennek megfelelően alszik (nagyon szarul), de egy hős! Komolyan mondom az esik a legrosszabbul, hogy már egész jól tűri a hasfájást, mint aki megszokta... néha elsírja magát, de volt hogy jópár óra szenvedés után én bőgtem el magam és konkrétan megsimogatott... :shock: :shock: (mármint Dorka engem!)
Pont ezért van, hogy még a párom is azzal jön, hogy nem is a hasa fáj, csak nyűgös... majd amikor sikítva pukizik és utána hirtelen megnyugszik akkor belátja, hogy igazam volt...
Éjszaka megpróbál maga visszaaludni, van hogy felsír és mire bemegyek cumi a szájában, már volt hogy csak belestem és maga visszaaludt, persze én a másik szobában vagy egy órát hallgatózom és hallom, ahogy próbál elaludni és nyöszörög...
Azt hiszem ha létezik 8 hónaposban akkor egy empatikus lányom van.

Jutta

KépKép
jutta
 
 


Jutta: Dorkának utólag boldog hófordulót!


Gabci: semmi kül. csak apa itthon van és ilyenkor nem mindig jutok ide meg hirtelen kell valami na de nem részletezem ti is tudjátok!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Jutta, hát tényleg nem semmi már ez a kis Dórka lány, hogy bírja a pocifájást! Tényleg egy kis empatikus szuper kisasszony!

Macsek, Vilkó annyira de annyira cuki. De nálam még mindíg az útlevél képe viszi a prímet! Nem haragszol érte, ugye?

:lol:

Vörösboros kuglóf receptet kérek szépen priviben!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?