)Sziasztok!
Olvasgatás most esélytelen, mert Ádika felébredt hosszú, 20 perces szendergéséből.
Addig jutottam, hogy kezdenek vissza szállingózni az eltűntek.
Üdv Jutta, Üdv Kati a nyaralásból!
Kriszti: sztem nem unalmas az étrendje Nadinnak. Nem is táplálod alul. Ha attól félsz, nem elég kalóriadús az étele, készítsd AT- val
( megboldogult jó, munkásember koromban ez a Tetanus inj. rövidítése volt
)vagy tápival. Ádi ezeket eszi: gesztenye pulykahússal, brokkoli +hús, zöldborsó+ hús, most vettem neki cukkini+hús, sütőtök+ hús. Saját készítésüt eddig csak krumplipüre+hús és ma próbálom újfent a sárgarépa+hús kombinációt.
Kati: eddig le se mertem írni, mert azt hittem, én vagyok csak megbomolva agyilag ( bocs, ezt csakis magamra értettem, semmiképp nem rád
), de nekem is volt jó 2 hetem, mikor nagyon türelmetlen voltam. Énis azt éreztem, hogy úgy meg tudnám néha rázni Ádit. És úgy szégyenltem magam miatta, hogy milyen anya is vagyok én.
Aztán leültem és jól megbeszéltem magammal. Azóta okés a dolog.
Anett, Andi: úgy irigyellek titeket ezért a mini taliért. Mi is szívesen mennénk rosszalkodni, de azok a hülye kilóméterek...
Petra mit csinált Parmezánnal, amitől lelombozódott? Érdekelne.
Nálunk Mukciék egyre jobban bírják a gyűrődést és mióta Ádit engedem mászni hozzájuk, őt egyre kevésbé érdeklik.
Eddig jutottam (ez is épp elég volt
), megyünk csöpp csibével mosogatni és főzni.
Ebéd(ek): cukorborsó főzelék ( bocsi Jolka, nem áll a számra a zöldborsó megnevezés
), sárgarépa püré tápszerrel elkészítve+ husi