Kavicskám!!
Szigorúna kikérem magamnak, hogy szidtam a Suttogót! Hol írtam ilyet? Hogyan szidtam? Mutasd meg!
Azt írom róla mindig, nem értem miért kell ilyet olvasni. egyszerűen nem értem. de aztán mindig rájövök, hogy ne magamból induljak ki, nem vagyunk egyformák, lehet valakinek jó vagy kell ez a könyv.
Szóval tényleg nem szidom a könyvet.
(A zandi szidást vállalom,
, de az sem rosszindulatúan sztem, csak azt meg én látom, egy csomó embernek, hogy káros amit csinál. persze azt is meg kell jegyezni, egy csomó embernek meg nagyonb hasznos, lsd. zsizsik. szóval ezt meg én látom, és sokszor ért az a kritika, miért szidom, nem is voltam nála, de úgy gondolom így is meg tudom ítélni, hogy nem mindig jó amit csinál, nem feltétlenül kell kipróbáljam a kábítószert, hogy azt mondhassam az egy szar dolog...)
Abban én is egyet értek csakeggyel, nekem is tök logikus minden, amit csinálok. azért csinálom úgy. mondjuk nekem nagy előnyöm azért az, hogy 4 évig tanultam pszichológiát, elég komolyan, nem az egyetemen, ott szart se tanítanak, hanem a főiskolán, és gyermeklélektant. és nagy-nagyon érdekelt ez a téma, mindig még plusszban is utánaolvastam, de inkább gyermeklélektannak foglakozó könyveket, és abból kombináltam ki magamnak mi lenna a jó.
Logikához visszatérve, én nem olvastam a Suttógot, fogalmam sincs mit ír arra hogy lánceteteés. de pl. lányom csinált ilyet, délelőtt nem 3 óránként evett, sokszor, hanem 8-12-ig 4X-5X is, cserébe viszont aludt déltől 5-ig. gondolom ez lehet a láncetetés? Hogy utána alszik egy hosszút, ha megpakoltam a pociját? ez is tök logikus, és a gyerekem szólt hogy éhes, ő most enne, persze hogy adtam neki...így magától alakította, hogy jó legyen nekünk...
álometetés találgatok mi lehet?
éjjel agyerek csak nyüszög, de szeme még zárva, látszik hogy szinte alszik. ilyenkor kivenni és megetetni? Hát lehet ezt másképp csinálni? megszoptattam álmában, hamar rájöttem, kb. két este után, hogy büfiztetni nem kell, merrt ilyenkor olyan nyugisan szopik, hogy nem nyel levegőt, hiába tartogatom órákig...szóval kb 5 perc alatt végeztünk és még csak fel sem ébredt a gyerek...
ez is logikus, hülye lennék felkelteni a gyereket...
csajok még egy:
Miért kell külső megerősítés ahhoz, hogy tudja az ember, jól csinálja a dolgokat???nem vagyunk gyerekek. ha jó valami, a férjnek is jó, a gyerek sem szenved tőle, nem kell egy könyv, vagy barátnő vagy orvos ahhoz, hogy igazolva legyen, igen ez így helyes...fel kell vállalni, ez így jó a családnak, még ha más kívülálló akár meg is botránkozik rajta ...semmi köze hozzá. az már az ő sara, hogy ne ítélkezzen más felett...