Új privát üzeneted érkezett!

Bridget
köszi a drukkot holnapra!
Neked meg jó éjszakát!

meg mindenkinek!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Mikor lesz a tali? Kár, hogy nem tudok menni...... Szeretem ám a borsólevest! :D :D

Látom mindenkinél zajlik az élet!!!!

Megint túl vagyunk egy pelus nélküli éjszakán és délutáni alváson. A párom félálomban tette bilire a gyereket éjjel, aztán aludt tovább. Így kibírja reggelig, de egyszer muszály megpisiltetni. Csak én nem bírom már el félálomban.
A pocaklakó ma nem akar rugdosni. Nem értem miért nem érzem annyira. Na majd holnap...

Lassan készülünk a Balatonra, már jó lenne ott lenni. És akkor már ott lesz az UH-is. Csak addig még van egy utam a "szeretett" nődokihoz, mert előtte kell mennem vizsgálatra, muszály leellenőriztetni a méhszájamat. Meg letelik úgyis a négy hét, havonta kell menni hozzá. Tökre be vagyok gyulladva, hogy megint vérezni fogok. De akkor ez volt az utolsó, hogy engem látott.

Na most ennyi, megyünk locsizni!

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok Nunikák!

Pendi drágaságom! Mindenképpen értesítünk érkezésünkről, mert valahogy én se szeretnék potyára menni és gondolom, hogy a többiek se! :roll: :wink: Szóval valószinű, hogy a borsó szüretről lemaradunk, de a lényegre biztos ott leszünk!!!!!!!!!!! :P :P :P :P Azaz a kész borsó levesre! :P :P :P :P :P Mert én már nagyon készülök rá! Pláne a pocakom! :P :P :P :P :P Én részemről a többit rád bizom, még a zsiroskenyér lilamagymával is jó meg kovi ubival, de én se a gombát se a májat se a halat nem eszem meg! A desszertről majd én gondoskodom! Sütök valami finikét vagy veszek nálatok a kisboltban egy hatalmas fagyit! :lol: :lol: :lol: Mondjuk calipot???? :lol: :lol: :P :P Tök jó, hogy így egymásra találtunk! Amugy nagyon jó lett a neve Bridnek!!!!! Gratula hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaj drágám a zsepire meg ne legyen gondod! Majd viszek egy 300 db-os csomagot és az tuti elég lesz!!! Mindannyiunknak!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Brid! Köszönöm a Ncis képet! Nagyon jó lett!!!!!!! Meg az is amit Pendi csinált neked!!!! Szoval mikor megyunk?? Pendikéhez??? Mit szolnál, ha juli 11.-én mennénk????? Neked is jó nekem is jó elvileg Zsunknak is jó és már csak Pendinek kéne, hogy jó legyen és akkor mindenkinek jó!!!!!! Mit szolsz???

Zsuka! Szerintem se birod ki, hogy ne írj meg ne látogass meg minket a héten, de én szurkolok, hogy sikerüljön!!!!!!!!! És a tanuláshoz sok sikert a vizsgához meg még több sikert! Szoval csuriban mindenem!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Kati! Örülök, hogy itt vagy! Sajnálom, hogy te nem tudsz velünk jönni, de azért számitunk ám rád is hátha mégis el tudsz jönni!!!! Mikor is mentek a balcsra??? Meg hova mentek?? Meg mennyi időre mentek????? De jó nektek! Milyen ügyes a Te nagy-kisfiad, hogy már még egy éjszakán tul vagytok! Zsupsz peluss hadj el minket és már kész is vagytok!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

Szisztok Charlikák! Hogy tetszik az új vonalzom?????? Tetszik????? Remélem, hogy ja igen! Na megyek fürdeni azt még jövök egy bekukkra!!!!! :wink: :P :lol: :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok! Jöttem, de megyek is csicsokálni! Mindenkinek további szép álmokat! Bridnek meg csodaszép reggelt kivánok!

Brid drága! Te napközben tartod a frontot én meg éjszaka!

Na pusza mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Eloszor is jo reggelt mindenkinek :D Szia noci 8) :lol:
Kép
Nalunk ilyen szep napos ido van :!: :mrgreen: Ma nem valami jol aludtam ki tudja miert :roll: es 1szer voltam kint pipilni is hajnal 3utan :roll: :oops: Meg jo,hogy ma megyek megint akupra :? A sulit lemondta a tanarom ugyhogy nem megyek csak 2re akuposhoz.Utana meg lehet Kittyhez atugrok csacsogni kicsit tegnap nem mentunk a jatszora mer egesz nap esett igy csak penteken tracsiztunk utoljara :roll: Amugy is parom is keson jon idom is van jo az idojaras is 8) nem akarok en itthon ulni :roll: A hom nem egyszeru:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 56000_.png

GRONI
elolvastam :wink: soot valaszoltam is :mrgreen:

PENDI
Koszi szepen bar nem volt valami jo ejszakam :?
[quote]M írta:ikor lesz a tali? Kár, hogy nem tudok menni...... Szeretem ám a borsólevest!

Latod pendi mindenki a borso levesedre van raallva :lol: :lol: :lol:
[quote]S írta:zóval valószinű, hogy a borsó szüretről lemaradunk, de a lényegre biztos ott leszünk!!!!!!!!!!! Azaz a kész borsó levesre!

Mondom en!!! :lol: :lol: :lol:

KATA
Meg semmi nincs lebeszelve de majd juli 13utan erek en ra :roll: szal addig nem :wink: De persze pest kornyekiek mi talizhatunk maskor is :wink: Ne parazz mar baj nem lehet ugy fogd fel...a nonek meg szoljal elore,hogy ovatosan ha lehet mert multkor nem volt igazan kellemes es vereztel is :evil: Mond meg neki :!: Sooot mond meg neki azt is,hogy ha nem erti meg majd kuldok 1-2yakuzat aztan elmagyarazzak neki :twisted: :lol:

NOCI
Szeva :D Figyu az a helyzet,hogy 2-an hazamegyek az szerda elleszek azon a heten aztan a fogdokihoz masik het kedden megyek :roll: es 1het mire az kesz :? azaz asszem 8-an megyek es ra 1hetre lesz kesz :oops: szal en addig nem naon tok vgyis akarok mozogni mer direkt a fogdoki miatt jovok elobb,hogy 15-ig letudjam es utana mar csak hawaii 8) :lol: Addig ti meg Zsu-val csinaljatok lanyos bulit vgy nem tom :roll: a lenyeg az utana valamikor taaaamadunk K.........s-ra 8) :lol: :lol: (Pendi inkovnitojat ne fedjuk fel! :lol: 8) )De nagyon ari toled,hogy a desszertet bevallalod :wink: En leszek a sofor :!: En azt vallalom be :wink: A vonalzod meg szupi ha nem mondod en akkor is eszrevettem volna :wink: Jo kesoig fent voltal te cshaje :shock:
MINDENKI:
Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szép jó reggelt!

Kép

Megkezdem szokásos reggeli kisregényemet. Bocsi, hogy ilyen sokat írok, de ti mindig olyan aranyosak vagytok, hogy írtok nekem, és szeretnék mindenre válaszolni! Azért igyekszem nem kihasználni az egész oldalt! :lol: :lol: :lol:

Éppen tegnap írtam, hogy a hőm nem nagyon van fenn, erre reggelre 3 tized fokot emelkedett. :roll: :roll: Ha most tegnap kellett volna elkapni, akkor lecsúztunk róla, mert én úgy bealudtam, hogy csak na. :oops: :oops: :roll: :roll: De 10 órára megyek a dokihoz, és majd megmondja, hogy mi a helyzet. Remélem ma még bepótolható a dolog. Az igaz, hogy már 2 napja úgy fáj a hasam, mintha egy nagy görögdinnyét cipelnék benne. Na de majd doki után okosabb leszek. Pont jó is, hogy most kell menni, mert legalább le tudom ellenőrizni a hőgörbét is. :roll: :roll:

Kati
Levente már kész férfi. Nem is kell már neki az a pelus. :lol: :lol: Nagyon örülök neki, hogy sikerül leszokni róla. Majd leszokik az éjszakai pisilésről is. Vagy megtanul egyedül pisilni.
De jó nektek! Balcsi....... Én is tudnék menni. Mikor is indultok?
A doki meg monnyon le!!! Majd szorítunk, hogy minen ok legyen. Majd írd meg, hogy mi volt!
A borsólevest pedig majd elküldjük a postagalambbal! Így nem mardsz le! :lol: :lol: :lol:

Nóci
Jó az új vonalzód!! Reméljük az új vonalzó, babát hoz! :lol: :lol:
Mi van a gyulladásoddal? Nem írtál mostanában róla! mikor kelll visszamenni a dokihoz? vagy nem kell? :roll: :roll:
Köszi a névdicséretet. Bridgeté a dicsőség, mert ő találta meg azt az oldalt, csak én lenyultam. :oops: :oops: :lol: :lol: Decska azért, hogy Bridgetnek is legyen, erre nem néztem szét rendesen,mert közben csinált magának is!:oops: :oops: De inkább 2 mint egy sem! :lol: :lol: :lol:
Szóval a július 11 nekem sajna nem jó. dolgozom. :? :? Tudod, én minden 4. napon dolgozom. Ki tudod számolni, hogy onnantól kezdve mikor megyek. Tehát júliusban 11,15 stb. Azért még annyit tudok, hogy júli végén 26-án lesz egy kavarás, mert az egyik kollégánk nősül, és csoport csere lesz. ez azt jelenti, hogy egy nappal előbb, vagy később megyünk a megszokottnál, hogy ott lehessünk a lagzin. Az valószínűleg 27. helyett 28. lesz. De ezt még pontosítjuk!
A 300 zsepi azt hiszem elég lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha mégsem, akkor meg lesz itthon!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A menűt majd megdumáljuk. A borsóleves adott. Ti hogy szereteitek? Én pirosra, és kicsit édesre szoktam csinálni, csipetkével. De, ha ti nem szeretitek, akkor majd másként csinálom.A süti jó ötlet! :lol: :lol: :lol:

Bridget
Épp akuposnál vagy amikor ezt írom. Nagyon gondolok rád!! :lol: :lol:
az a pipilés még nem nagy baj. Ha csak egyszer kell néha kimenni, az normális. Lehet,hogy csak többet ittál, mint szoktál!
A találkához jó szórakozást Illetve milyen volt? mert mire elolvasod már otthon vagy. :lol: :lol:
A hőd még mindig ígéretes! Csak le ne essen! Megy a drukk!+++ De ha le is esik, akkor a köv. hónapban sikerül ill. utána, mert itthon leszel. Szóval akkor az akupontos kezelés meghozza majd a gyümölcsét! :roll: :roll:
Borsólevest ennétek! Hát persze, hogy főzök nektek! :lol: :lol: :lol: csak gyertek! Valamit majd kitalálok mellé,és eszünk meg dumálunk. Jajj de várom már! Jó lesz biztos! Nócika írt egy időpontot, de az sajna nem jó, mert dolgzom. Leírtam mikor jó kb.
[quote]P írta:endi inkovnitojat ne fedjuk fel!
hogy te milyen körültekintő vagy! Puszi!!!! Bár már majdnemhogy mindegy, mióta felraktam a képeket! hihi! :lol: :lol:
Egyébként meg fel tudok ám én is menni Pestre! Persze csak azután, amikor Ti voltatok lenn! Majd összehozunk egy olyat is. Ha más nem, jövőre! És visszük a babáinkat is! Mert megy ám innen vonat, busz is! De egyenlőre gyertek Ti ide! :lol: :lol:
Ilyenkor lenne jobb, ha volna egy autónk. Bár a vezetést még gyakorolnom kell. hiába van már évek óta jogsim, annyira nem szoktam vezetni, hogy talán 2-szer vezettem. :roll: :roll: :lol: :lol:

Na most megy, lemegyek a boltba, aztán készülök a dokihoz!

Kép
Vendég
 


Sziasztok Drágáim!

Sajna nincs időm végig olvasni benneteket, de nagyon hiányoztok!!!!!

Puszi nektek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuuu Mondtam eeen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


HALIHOOO :D
Megjottem :D Hat igen akuposnal voltam megkaptam a "gyogyszerem" haat csajok elajultam olyan sokba kerul :shock: :oops: de mar nem volt pofam otthagyni...tuti mashol olcsobban beszerezheto :? majd utana jarok ennek is mert ennyiert nem fogok itt venni csak ha nincs olcsobb(lesz :wink: )Azert megsugom 15ezer ft es 25 gramm gyoker :idea: egy gyokerbol 1liter tea keszul amit kb 3napig iszom majd reggel es este szal a 4gyok 2hetre se eleg :shock: De ha hasznal engem ez se erdekel :D majdnem masfel orat voltam ott :shock: ugyhogy fel 4kor vegeztem :arrow: utana Kittyhez nem mentem at hanem elsetalgattam itt a keruletben idaig...most ertem haza 10perce.Egy csomo volt bevan zarva :shock: gondolom ebedido utan lehuzzak a rolot es csak este 6fele nyitnak :arrow: Vettem sampont,megakartam nezni a gyogynovenyest de az is zarva volt,vettem azt a jo kis szalamit ami olyan mint a teliszalami 8) :D aztan elgyalogoltam a videotekaba embernek kivenni a Hannibal uccso reszet(azaz a keztetet :lol: )utana ott egy szupemarket ott bevasaroltam gyumit,hust,vegyit na meg Fantat de imadom :D es felpakolva irany haza 8) Szerettem volna setalni kint mert olyan jo az ido volt vagy 30fok es muszaly leadjam azt a 2kilot is :oops: :roll: 8) :lol: Szal fel 4tol fel 6ig mentem az jooo :shock: 8) Megcsinaltam a szenyot most meg azt eszem na meg a tegnapi maradekot :lol: Kivettem egy filmet magamnak is ugyhogy ha nincs itt senki akkor majd azt nezem 8) :wink:

Pendi
Tenyleg az akupodnal voltam mikor irtal :lol: Mondtam neki hogy 3napig milyen jol ataludtam az ejszakakat de hogy tegnap rosszul aludtam es pipilni is kint voltam.Ma szurtak tut arra is,hogy jol aludjak :lol: 8) :wink: Koszi a hom neveben is :lol: Nekem is tetszik akar babas is lehetnek :lol: :lol: :shock: :? 8) :lol: Kepzeld meg ugy nez ki ha nem vgyok babas mostakkor megjon es meg egy peteerest talan elcsipek 8) A borsoleves ahogy irtad kitunooo :P szep lenne ha a kedvunkert valtoztatnal kepzeld el mind a 3-4en esetleg mashogy szeretnenk :? :lol: szal maradjunk a te receptednel :wink: En irtam,hogy az az idopont nekem se jo :roll: mer 15-e elott azert megyek haza,hogy a fogorvost letudjam :roll: 15-e korul meg pontosan nem tom de megyunk balcsira a barinommel mar 1eve szervezzuk :lol: szal meg azt se tom pontosan mikor mert a ferjenek a gyerekei is jonnek a nyaron es majd lesz egy het mikor direkt miattam nincsenek gyerekek meg ferj se 8) :lol: szal meg azert nem tom de megbeszeljuk elore :wink: Pendi tod hanyan olvassak az oldalt...azert mert anno tettel fel kepeket az nem azt jelenti mindenki ismer es nem kell mindig emliteni igy elfelejtik ugyhogy inkovnito marad mindenkinek 8) :lol: Hat a babas buliban benne vgyok :lol: sot pocakos taliban is :lol: :lol: :lol: Ne aggodj nem kell kocsi amugy neha a vonat gyorsabb vgy nem? :roll: mar a dugo miatt gondoltam :roll:

Zsu
Te meg szorgoskodjal es ha pihenot tartassz csak olvass bennunket vissza :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote]A írta:zert megsugom 15ezer ft es 25 gramm gyoker

helyesbitek!!!250gramm nem 25!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sehun senki :shock: Na ilyet :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


szia Bridget!

Én itt vagyok egy pillanatra!
Nem értem rá ma. Most is megyek anyukámhoz műkörmözni. Holnap majd megpróbálok jönni, feltéve, ha nem megyek segíteni a tanyára.
Voltam dokinál, és nem nagoyn látott tüszőket. Igaz már mindkét oldalon volt, de csak kicsik. Talán majd a köv. hónapban. megint írt fel clostyt, és ennyi. de ha 2 hónap múlva sem lesz baba, akkor irány Szeged Kaáli.
Az a gyökér tényleg nagyon drága! De ahogy írtad, ha használ, és miért ne használna, akkor megéri. Remélem jól fogsz aludni. Remélem nem kell már több pé-t elcsiőned. De ha mégis, az jó, hogy még egy bele fog férni! :wink:
A borsóleves meg akkor lesz olyna, amilyenre sikerül. Legfeljebb majd rendelünk pizzát! :lol: :lol: :lol: Na jó csak viccelek!

Zsu!
Te is nagyon hiányzol nekünk!!! És képzeld! megcsináltam a husis receptedet! Isteni lett. A párom is nagyon dícsérte!!!! Köszönöm még egyszer! Ha van még ilyen ötleted, szívesen veszem!
Puszi!!!!

Most megyek, mert nem érek oda anyuhoz.
Puszi!
Vendég
 


Pendi
Gondoltam am rad :wink: Nem volt tuszod :?: :!: :shock: :shock: SZerintem meg lehet mar meg is volt a pe-d :roll: :? En nem tom de nekem mikor felirtak a gyogyit neztek 3. es 10.cn-en is es onnantol pedig ahogy epp lattak a tuszoket :roll: szal ha erettebb volt berendelt ra 2napra :roll: Nem ertem eros a gyogyit,hogy nem csinalt pe-t :?: :!: :shock: Remelem nem keseredtel el :roll: Tudod mi mind nyaron babasodunk es meg van idonk :wink: :lol: A paromtol megkerdeztem a gyokeret es azt mondta tenyleg olyan draga :shock: majd lefotozom megmutizom mer ngyon erdekesen nez ki :shock: kibontottam es 5szal van benne :wink: A borsolevesedre mar csurog a nyalam 8) :roll: :lol:

Jo ejt mindenkinek
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Drága Bridget!
Köszönöm, hogy gondoltál rám! :lol: :lol: :lol: Hát volt tüsző, csak sok pici. Nem volt normális méretű. A doki azt mondta, hogy ez normális. Most kezd hatni a gyógyszer. De, ha azt nézzük, ez már haladás, mert eddig csak egy oldalon, és csak egy volt. Most igaz kicsik, de több van, és mindkét oldalon. Hátha a köv hónapban lesz rendes. De azt azért nem értem, hogy miért nincs egy hormonvizsgálat, meg átjárhatóság nézés. Mert nyugodtabb lennék, ha lenne. De ő a doki. 2 hónap múlva úgyis lecserélem, ha nem lesz eredmény.

A gyökeret meg lehet, hogy máshol is megveheted olcsóbban. Gondolom az akupontosok jócskán tesznek rá felárat!
Várom a fotót! :lol: :lol: :lol:

Nócika
Te biztosan még ezután fogsz feljönni! Remélem nem volt nehéz napod! szép álmokat!!!

Szöszke!
Te nagyon nem nézel felénk! azért csak annyit írj, hogy jól vagy, csak nem értsz rá! Hiányzol nekünk!!!


Mindenkinek nagyon nyugodt szép álmokat kívánok!

Kép


Bridget! Neked jó regggelt!

Kép
Vendég
 


Sziasztok mindenkinek! Szép estét nektek!!!

Brid kedves! Rendben! Ezt is lebeszéltük, hogy te vagy a soför! Én ugy ahogy vezetgetek, de nincs jogsim! :oops: :roll: :wink: :P Az valószinű, hogy csinálunk Zsunkal egy csajos napot, de ugye bár csak a vizsgák után! Ami hál istennek minjá vége! Szal megyünk!!!!! Meg petye, ha neki is van kedve hozzá! :roll: 8) :wink: :lol: :P :D :lol:

Pendi Drágaság! Én nekem is akármikor a borsó levesre gondolok akkor a nyál össze fut a számba! Amugy nekem mind egy, hogy hogy csinálod, mert nekem biztos, hogy ugy fog izleni ahogy van, mert ÉN sajna :oops: imádok enni! De majd meglátjátok! Szoval egyeztetünk még és indulunk 15.-e után!!!! Jaj!!! Amugy a pizzát is nagyon fogjuk szeretni, ha te sütöd és nem rendeled majd! Húúúúúúúú ez egy igazi csajos buli lesz! Már nagyon várom!!! Tényleg!

Zsu! kis szívem!! Tudtam ám én is, hogy jönni fogsz!!!!! :wink: :P :P Tudtuk mi azt nagyon jól, hogy ugyse birod ki nélkülünk! Mi nagyon szurkolunk ám neked!

Szöszke! Tényleg nagyon el vagy tünve! Szoval tényleg csak annyira gyere, hogy "jól vagyok csajok csak nem érek rá!!!" Várunk ám nagyon!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kicsikéim! Emlékeztek mikor írtam, hogy nem tudok bocsánatot kérni??? Nos igazándiból nem is tedtem meg csak körül írtam! De akinek szolt az ismert és az biztos, hogy értette a célzatomat! Szoval csütörtökön felhívtam beszéltünk! Bár furcsa volt a hangja, tudjátok olyan közömbös. Szoval beszéltünk kb 2 percet és Ő mondta, hogy vasárnap át jön. Én kérdeztem, hogy mért csak vasárnap mért nem jön szombaton! Közölte, hogy nem lesz otthon a hétvégén és nem ér rá. Én belementem, hogy rendben jöjjön akkor vasárnap! Jaj a lényeg az eleje amit most fogok leírni!: Valamikor áprilisban össze veszett a pasijával kidobta és én azt hittem, hogy csak hülyéskedik mikor azt mondta, hogy ezentrúl a lányokat fogja szeretni! Nem mondom szép az egynemű szerelem, de nekem nem jön be! Én a pasikat szeretem istenigazándiból! Szoval mikor mentem a párommal május első hétvégéjén azaz 2-3.án Egerbe akkorra kölcsönadtam a kecot neki és a másik lánynak! Mikor hazaértünk tényleg 1 lánnyal volt!!!!!!!!! :twisted: :evil: :oops: :shock: :? Na nem is lett volna ezzel semmi gond, mert elöttem nem cswináltak semmit még egy ártatlan puszi se volt meg semmi, de nekem egyszerüen nem volt szimpi a lány! A következő hétvégén átjött, de csak egyedül és meg kérdezte tölem, hogy mi is a véleményem a lányról erre én azt feleltem: Aranyos csak így együtt veled ŐT???? Na nekem így nem gyere be! Fejezd ezt be és inkább gyere össze 1 pasival!!!!! Bár így is hazudtam neki mert nekem egyáltalán nem volt szimpi a csaj, de nem akrtam ezt így elmondani neki! Nem akartam elmondani neki, mert féltem, hogy megbántom! Na hát ezek után is ugy lett, de most sem csinálnám másképp!!!!!!!!!!!! Semmikorse!!!!!! :( :x :o Na mindegy! Szoval nem jött vasárnap Pedig a szülinapja volt tegnap és sütöttem neki sütit a kedvencét! Este 9-ig vártamés utána fogtam és a kukában landolt finom sütike! Senkinek se adtam belöle még magamnak se! Szoval nem és kész! :cry: :cry: :cry: Tegnap írtam neki az iwiw-en egy jó hosszú levelet amit be is linkelek nektek! :cry: Annyira vártam a választ, de mindhiába! :cry: :cry: :cry: A munkahelyemen nem szoktam internetezni, de most megtettem! Ma délután 17 óra 7 perckor megnyitotta az üzit de egy óra mulva se volt válasz! Szoval magyarán baszott válaszolni! Pedig felköszöntöttem a 18. szülinapja alkalmából és annyira se méltatott, hogy basszam meg az anyám! Sorry, hogy szokimondó vagyok, de nagyon nagyott csalodtam! Mert én mindig segitettem neki mind lelkileg mint mindentéren! Mert persze, hogy az anya is szart rá az apja meg egy alkohilista állat! Ha kellet éjjel 2-kor mentem érte mert az apjának akkor támadt verekedhetnéke! Szoval én ma nagyon kiakadtam mint a bili füle! És mikor láttam 1 óra mulva, hogy még mindig nincs válasz akkor egyszerüen csak töröltem Őt az ismerőseim közül! Ez volt egy nagyon rossz érzés! És utána a rádioban mintha valaki direkt rendelte volna nekem megszolalt a Dolly Roll- tól az elpattant egy húr című szám! Na ott nekem is elpattant 1 húr mert ugy elkezdtem zokogni, mint egy kisgyerek! Szoval kicsit kiborúltam! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ne haragudjatok, hogy így rátok zuditottam mindent és ez most tényleg jó hosszú lett! Ja és egyébként Ő lett volna a születendő gyermekem kereszt annya!!!!! :cry: :cry: :cry: Még egyszer ne harizzatok, hogy ilyen sokat írtam és remélem nem fog elveszni, mert hülyét kapok!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


NOs itt a link amit neki írtam:
Szia! Elöször is remélem izlett tegnap a süti, mert a
> szüölinapodra a legjobbat akartam csinálni neked! És azt
> hiszem mindenek felett ez sikerült a legjobban! Szoval azt
> hiszem, hogy csak fel szeretnélek köszönteni: Boldog 18.
> szülinapot! Igazhogy amit akartam adni neked az tölem már
> nem kell neked, de nagyon sajnálom! Azt hittem, hogy a
> vidámparkban majd jól érezzük magunkat, de be kell látnom
> tévedtem! Azért ha tudom, hogy így megvisel a véleményem
> akkor inkább nem mondom el és akkor nem veszünk össze! Söt
> talán nem is vesztünk össze! Pedig az lehet jobb lett
> volna, mert akkor nem érzem magam ilyen szarul miattad! De
> sebaj TE igérted, ha nem lesz veled a Kis Peti akkor majd
> jól megunjuk egymást de az a baj, hogy ez is csak üres
> igéret volt!!!!!Vagy mond meg öszintén nem ezt igérted??
> Meg, hogy elmegyünk ketten bulizni meg ide-oda, de sehol
> semmi! Hát ez van de ne aggodj miattam! Egy cseppet se! Meg
> nem kell, hogy barátkozzunk és legalább nem kell, hogy
> kötödj hozzám csak az igéreteket nem értem! Bár ez az én
> aluliskolázatlanságom hibája! Ez van! Még egyszer isten
> éltessen üdv Noémi egy régi barát, ha azok voltunk valaha
> is!!!!! Amit kétlek, mert inkább egy szar szemét lelki
> szemetesláda voltam a Te életedben! Azt kivánom, hogy légy

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


A boldog szó lemaradt! :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jo reggelt 8)
Kép

Ma ugy aludtam,mint a bunda es jelentem nem voltam pipilni :lol: :mrgreen: Most irok aztan kicsit meg visszadolok es ha jo ido lesz 1kor talizom a jatszon Kittyekkel 8) :wink:

Pendi
Mondom vegul mondta a parom,hogy ez draga hgyoker mindenki ismeri es itt nem olyanok am,hogy a maszek eatesz,hogy keressen :roll: legalabbis nem tobbert adja,mint 1 sima bolt...de ha mar 1000ftvel olcsobbat kapok az is jo :wink: Viszont kepzeljetek azt irja forralni mindenben lehet csak femben nem :shock: Ham a legtobb vgyis szerintem,mind az...akkor miben fozzem :?: :?: :roll: Ember azt mondta hivjam fel oket es kerdezzem meg :roll: Erdekes :shock: :roll: :lol:
A petecskeidet en nem is ertem :shock: hogy 1volt anno es az is 1helyen :?: :?: neked akkor tuti jot tenne az akup mer sok petecsket termelnek nekem is :D 1 pete :shock: nem semmi es semmire nem figyelmeztetett ez ugyben :?: Nekem egyik oldalt volt1 a masikon meg4 :roll: asszem mindket oldalt 5nek kene legyen :? Szal nem tom de ha neked ilyen keves van az nem jo :roll: Azt tudtad egyszer csak elfogynak a petecskeid es nincs tobb :?: En orvos nem vgyok igy a te esetedben nyilatkozni nem tok de ha havonta 1eket termel az marhakeves :roll: Mindenesetre sok sikert a kovetkezo honaphoz 8) A jo reggeltes cica meg curva ariiii :lol: Kocce :wink:

Noci
Jaja azt sem tom hol kezdjem :roll: Szerintem megkellett volna varnod miert is nem ment el...anelkul itelkezni nem szabad :!: :!: :!: Hat ha nekem ir valaki levelet iwiwen en max 1nap 1szer nezm ugyhogy az is lehet csak masnap kap ra valaszt vgy neha par nap :roll: A lenyeg vgy elfogadod barinod az uj "hobbijaval" amit lehet hamarosan amugy is megun magatol es abbahagy es akkor majd azt mondja igazad volt...de hagyni kell mert az az o elete es ha o ezt szeretne akkor hagyni kell...te ,mint barino meg vgy melleallsz vgynem :roll: Es ha o most durcizik azt is hagyni kell mert lehet o nem tud oszinten elfogadni vgy csak ido kell neki :roll: Mindenesetre fiatal ngyon es ilyenkor meg szeleburdik a lanyok...szerintem hagyd,hogy leuljon a vihar :wink: Barinod meg meg annyi lessz el sem tod hinni :wink: Az viszont biztos en mindig azt mondom mindenkit ugy kell elfogadni amilyen...ha meg nem tetszik akkor nem kell az illetovel foglalkozni...mi dontjuk el....szerintem most hagyjad kicsit ot magaban hagy gondolkodjon el...ha nem akar veled barizni akkor nem muszaj :roll: Es mindenekelott nyugodj meg mert ha jol latom pe elott allsz ugyhogy apara fel 8) Tenyleg te a parodrol meseltel mar :?: :?

Mai hom
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 42400_.png
A vizszintes csikom betette 37re :shock: jo kis kihivas :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Kép

Bridget
Igazad van! Ha már egy 1000-el ólcsóbb lesz valahol, akkor ott kell megvenni. Ha fémben nem főzheted, akkor főzd üveg edényben. Vagy arra nincs jénai? az is bírja a hőt. Direkt erre van kitalálva! :roll: :roll:
ez az akupunktura úgy érzem nem csak a testedre van jó hatással. Ha jól alszol, az a lelkedre is jótékony. Ez nagoyn jó! Nagyon örülök neki, hogy ennyire megtaláltad madgadnak a megfelelő kezelést! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem a doki nem mond semmit. Lassan kezdem elveszíteni a türelmemet. Tényleg az lesz, hogy nem várom meg ezt a két hónapot sem, és megyünk vagy Kecsekemétre, vagy Szegedre. Egyre több helyről hallok jókat Kecskemétről is. Lehet, hogy oda megyünk. De még nem tudom. Én hülye még mindig bízok abban a hülye bogyóban. Bár kezdem a hitem a dokiban is elveszíteni, mert tegnap épp hallottam, hogy más is elment Kecskemétre, és kiderült hogy hormon problémái vannak. A dokim ezt nem vizsgálta ki nála. amott megtették, kezelték, és terhes is lett. Na még kap 2 hónapot és aztán irány valahová. Még mindig abban bízok, hogy tesómnál is a 3. hónap után hozta meg az eredményt a closty.
A hőd még mindig nagyon ok. 37 az tényleg magas méce. De, ha ott vana babó, akkor nem nehéz teljesíteni! Márpedig most sokkal jobb esélyekkel indulsz, mint eddig valaha is! :lol: :lol: :lol:
a cicákat meg szívesen! Szerintem is arik! :lol: :lol: :lol:

Nócika
Szegénykém! most nem is tudom mit írjak neked! Nagyon ki vagy, azt érezni. :cry: :cry: Azt meg felejtsd el, hogy haragudnánk, amiért ennyit írsz! Dehogy haragszunk! Azért vagyunk, hogy meghallgassunk! Tudod! Ide bármikor leírhatod a bánatodat! Itt van a kezünk megfogjuk, ha szükséged van rá, és a vállunk, ha ki akarod magad sírni! :roll: :roll: Most nem tudsz mást tenni, csak várni! Szerintem ebbben a helyzetben ez a legjobb. :roll: :roll: Ahogy Bridget is írta, most hagyni kell a lányt, és lehet, hogy hamarosan rájön mekkora hibát követet el. Még fiatal nagyon! Nem alakult ki benne minden. De biztos vagyok benne, hogy fog ő még menni hozzád! De, ha nem, akkor is mi van?! Igaz, a barátodnak hitted, de ha ő nem akarja, akkor nem volt igazi barát! A barátság kölcsönös, mint egy szerelem. Ha az egyik fél nincs benne, akkor az halálra van ítélve! Az neked akkor csak szenvedés! És a barátság azt hiszem nem a rosszról kell, hogy szóljon! Én kitartást kívánok neked! és írd le, ha valami nyomja a begyed! tudod! mi itt vagyunk!!!! :!: :!: :!: :!:
Kép
Vendég
 


Lányok!

Kérdezni szeretnék.
Képzeljétek el, voltam futni, és mikor hazaértem és elmentem wc-re láttam, hogy barnázok. Nekem ilyen még soha nem volt. Tudom, hogy ez a pé-vel összefüggésbe van, csak azt nemtudom, hogyan. Ez most tüszőrepedést jelent?
Ti már sokkal tapasztaltabbak vagytok mint én, légysz segítsetek!
Köszönöm!
Puszi
Vendég
 


Vgyok am minnya irok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szal hazaertem dragasagaim...lent voltam jatszon Kittyeknel :lol: 5utan indultunk el haza :shock: utkozben vettem viragot meg a furdobe dolgokat :D Most meg a jegyem probalom lefoglalni 8) tyu csajok mar csak 21nap :shock: hogy szalad az ido mi :lol: Hat csajok otthon nem leszek ennyit gepkozelben :roll: mert a gepem is hamar melegszik meg idom se lesz :roll: :oops:

Pendi
Nem ertem en a dokid nekem eloszor is csinaltak a felterkepezest hormonilag...az ngyon fontos mert hiaba termel peteket ha baj van a hormonhaztartasoddal :? legalabbis logikusan nezve :? Ne adj neki 2honapot mert csak a te turelmed megy el :roll: Vizsgaltasd ki magad rendesen :roll: Foleg mielott closty-t szedsz :roll: Na jo nem idegesitelek tovabb de en nem hagynam annyiban :roll: Minden fele kivizsgalas nelkul,hogy lehet csak tuningolni nyakra fore tod milyen karokat okos a sok closty :roll: Na eldugultam :? :oops:
Az akupos tenyleg jo :wink: mely alomban voltam ritkan van ilyen :lol: hat igen meg van remeny e honapra is meg a kov peteeresre is de azert jo lenni elkapni mar most viszont en az agusztusban bizom ngyon 8)

Noci te nem voltal dokinal?Vgy kivolt dokinal?Kismamak uhu? 8) :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="pendi"]L írta:pendiányok!

Kérdezni szeretnék.
Képzeljétek el, voltam futni, és mikor hazaértem és elmentem wc-re láttam, hogy barnázok. Nekem ilyen még soha nem volt. Tudom, hogy ez a pé-vel összefüggésbe van, csak azt nemtudom, hogyan. Ez most tüszőrepedést jelent?
Ti már sokkal tapasztaltabbak vagytok mint én, légysz segítsetek!
Köszönöm!
Puszi


Baagyazodassal is lehet osszefuggesben :roll: de ha tegnap doki ugy latta kicsik... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


szia Bridget!
Itt vagyok!

Hát mindenki azt mondja, hogy lépjek, és ne várjak még 2 hónapot. Még alszom rá egyet.

A választ meg köszi. A beágyazódás fizikai képtelenség! :oops: :oops: :lol: :lol: Nem igazán volt alkalom arra, hogy kihasználjuk az időt! :cry: :cry: :oops: :oops: :roll: :roll:
Tehát ennek valami más oka kell legyen.

Te nem sokára itthon leszel! Gondolom már lázban égsz! Pláne az itthoniak. Ha nem leszel gépközelben, megbocsátom, de csakis azért, mert úgyis talizunk! Már nagyon várom!
Írtak már levelet az itthoni akupontosnak? vagy még korai?

Nem raktad fel a hődet!!!! Tessék pótolni!!!!
Vendég
 


En hule vgyok pecseteles ugyben majd a zsu talan tobbet tud :roll: Meg nem egek tuzben de nem is akarok izgulni mert az a legrosszabb.A levelet meg nem irattam meg hisz jarok hetente 2szer :wink: egyenlore majd mielott meek haza.A hom meg mar feltettem :oops: Reggel
Most lemegyek meg kell hust vennem mert ember is itthon vacsizik vegre es annyi hust nem vettem aztan fozok es kozben jovok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Húúú!!! hogy én milyen hüle vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: tényleg felraktad a hődet! Még reagáltam is!:lol: :lol: :lol: :lol:
Csak nagyon reggel voltam fenn, és valamiért úgy tűnt, hogy az még tegnap volt! :lol: :lol: :lol: :lol: Na mindegy! Én sem leszek már normálisabb! :lol: :lol: :lol: :lol: Mentségeműl szolgáljon, hogy fáj a fejem! :evil: :evil: :evil: Megyek, le is fekszem egy kicsit. Bevettem egy fájdalomcsillapítót, hátha elmúlik.

Neked jó főzést!

Én holnaptól nem vagyok pár napot, és ott nincs net. Írjatok jó sokat, hogy legyen mit olvasnom, mire hazaérek! A vizsgázóknak nagyon szorítok!!

Ha nem leszek már, akkor mindenkinek puszi!!!
Vendég
 


Hiányozni fogtok!!

Kép
Vendég
 


Jelentem vacsi megfozve 8) Ember meg 5perc es itthon van ugyhogy en se ngyon leszek mar csak 1jo ejszaktra ugrok majd meg be :wink:

Pendi hule fejfajas monnyon le :!: :evil: :evil: :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mentem aludni :?
Kép :lol: 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Remelem ez a golya most babat hoz a forumba valakinek :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote]P írta:endi hule fejfajas monnyon le

jelentem fejfájás elmúlt, de nem az alvástól! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Persze Apácska előbb elaludt, és aztán már nem tudtam elaludni a horkolásától! :lol: :lol: :lol:
Kínomban sütöttem pár palacsintát, mert nagyon rákívántam. :lol: :lol: :lol: Amikor bevittem a szobába a tv elé, Apácska felébredt az illatára, evett, és........ :oops: :oops: Elmulasztotta a fejfájásomat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostmár csak azért aggódom, hogy mostanában sűrűn előfordul, hogy puding után felmegy a vérnyomása. Néha már alig merek vele kikezdeni, mert félek, hogy felmegy neki. Nem tudom mit lehetne tenni ez ügyben. Mondtam neki,hogy beszéljen a háziorvosával, mert szerintem ez nem normális így. Amúgy is szedi a gyógyszert, de ilyenkor ez úgy látszik nem hat.

Majd azért szombaton megpróbálok feljöni, mert apuéknál van net, és akkor ott leszünk. Persze ballagási ebéd lesz, de azért megpróbálok besurranni.

Bridget!
Neked nyugodt szép éjszakát kívánok! Lehetőleg pisilésmentest!!!
:lol: :lol: :lol:

Nócika!
Te megint dolgozol, de remélem már megnyugodtál valamennyire!
Neked is nyugodt éjszakát kívánok!

Szöszke!!!!!! gyere már!!!!!!

Zsu, Kati Hiányoztok!

Melus!
Nagyon hanyagolsz bennünket!


Puszi nektek!!!!
Vendég
 


Bridget!
MIre elküldtem elbúcsúztál! Reméljük a gólya odatalál valamelyikőnkhöz. De akár fordulhatna többször is! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok lányák!!!
Csak benéztem hozzátok... teljesen kész vagyok :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok Lánykák!! :)

Csak jó hírrel szeretnék jönni:
KISFIUNK lesz! :D
A doki szerint 110%! Ő meg egy eléggé profi uh-s.És felfokozott 19 hetesre :D

Sok puszi mindenkinek!!!
Majd még jövök :)
Vendég
 


Sziasztok aranyoskáim!!!!!

Csajok! Elösször is azzal kezdeném, hogy relative de kezdek megnyugodni! Szoval köszönöm nektek, hogy írtatok 1-2 jó szót+ Ez most nekem mindennél többet ért, mert a párom meghalgat de nem tudok vele erröl az egyről beszélni! Ez viszont tuti, hogy az én hibám, de talán majd ez is megváltozik!!!!! :wink: Remélem!!!!! :roll:

Brid! Igen-igen nagyon fiatal ezt én is tudom, de olyan érett volt már sok mindenre, de zet valahogy én se gondoltam volna! De megtörtént és ezt már nem tudom sőt nem is akarom, hogy megváltozzon! Mi mindig azonnal válaszoltunk egymásnak akármi is volt! Legalább annyit, hogy majd késöbb írok vagy valami! Szoval az én kapum mindig nyitva fog állni elötte, de a szívem hamarosan bezárul szeretetileg! Én nehezen adom a szívem át egy barátságnak! Ehez is majdnem 1 év kellett! Szoval nehéz elszakadnom, de utána vége teljesen! Tudok estleg majd beszélgetni vele, de semmi egyéb! Egy titkot se semmit!
Amugy talán jobb is, ha nem égsz lázban, mert különben nehezebben menne az idő! Tehát már ugy sincs sok hátra! Amugy most hiába van minjá pé, mert most nuku sex a sok bogyo miatt! Azaz hüvelykúpozok még 5 estét! Szoval majd 6 nap mulva bepotolok mindent apácskával! Amugy az én drágaságom favágo! Lehet furin hangzik de ő a két kezi munkát szereti! Jól keres vele és ezt szuereti! Meg tele van izgalommal! És a te párocskád mivel is foglalkozik?? Mert én nem emlékszem rá!!! :oops: :oops: :oops:

Pendi kedves! Megint csak most jutottam a géphez! Sok a meló! Én is szeretem ám a palacsintát! Pláne a lekvárosat! Nyami-nyami! Szoval apácskának meg igencsak el kéne mennie dokikához, mert ez egyáltalán nem vicces! Szoval dokira fel!!!! És amugy a dokiváltás szerintem sem elhanyagolhatatlan dolog! Szerintem is a closty miatt kéne egy másik doki! Lehet vele elöbb dülöre jutnál minden téren! A barnázás lehet szerintem, de nem biztos de lehet a pé miatt van! De mondom nem bizti ehez tényleg a Zsuka kell!!!!!!

Zsuzsukám! Örülök, hogy ma is be tudtál nézni! No para és minjá vége!!!! Sok kitartást neked!

Szöszke! Most már kezdek aggodni, hogy hol a fészkesben vagy! Gyere mánka! Íjjá mán! Aggodunk!

Pendi! Leyrod priviben, hogy hol laksz?? ha nem hát nem! Tölem maradhatsz teljes inkognitoban! Csak kivi vagyok, hogy hova is megyek juliusban!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Joooo reggelt 8)

Kép

Eloszor is itt a hom:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 28800_.png
Csodalatra melto :D ilyen hovel kerem babasnak illik lenni :lol: :lol: :lol: Nem szeretnek szegyent hozni ratok :roll: Este paromnak ngyon izlett a kaja 8) veegre egyutt vacsiztunk :mrgreen: Fel 2korul mehettunk aludni erre 3:30kor arra riadtam fel valami nagy rezzenes es ahogy kinyitottam a szemem egy alakot lattam :shock: Hat parom sikeresen belerugott a tatyojaba amit ugye mindig lab alatt hagy :? hacsak en el nem teszem :twisted: szal belerugott erre felriadtam es azt latom valaki all az agy vegeben :shock: ment wc-re a szentem de a mely almombol felriadva remiszto volt :shock: :oops: Ma is melyen aludtam amugy vgy 10emelet melyen :wink: mivel felriadtam kimentem pipilni de ha nem ebreszt fel akkor tuti nem mentem volna :x Aztan majdnem 9-ig visszaaludtam 8) 9kor keltunk es meg mindig olyan almos voltam pedig altalaban ugyanennyit alszunk mindig de talan mivel 10re mentem suliba azert volt :lol: :oops: :lol: A suliban csak ugy forgott az agyam a fejemben :roll: :? :x Nem esett jol na :? :roll: aztan vettem kajat es irany haza...talan ledolok meg kicsit :roll: bar mar del van :? es esik az eso is :evil: tegnap viszont gyonyoru ido volt :mrgreen: es nemsoka megyek haza!!!!! :mrgreen:

Kép

Pendi
Na pont elkerultuk 1mast de mi mar agyban ultunk mikor elkoszontem ilyenkor meg jatszunk parommal a gepen meg megnezi a hireket aztan alszunk :D A fejfajasra meg a legjobb orvossagot valasztottatok 8) :lol: :lol: :lol: A vernyomas meg nem jatek igen is tessek dokihoz menni!!!Gyogyszer mellett nem kene,hogy normalisan mukodjon minden :?: :roll: :?
[quote]N írta:eked nyugodt szép éjszakát kívánok! Lehetőleg pisilésmentest!!!

Ez edi volt :lol: :lol: :lol: :oops: :mrgreen:
Ez pedig a tied:

Kép

Kép

Noci
Te szegeny cshaje ne dolgozz annyit :roll: Tudod a stresszmentes elet ngyon fontos a babahoz :wink: Apa favago :shock: Hat akkor o az elso az eletemben akivel "talakoztam",mint favago mert meg sosem volt elotte :shock: :o De erdekes :o Akkor asszem eros a parod ngyon :wink: De most lehet huleseget kerdezek :roll: :oops: Manapsag meg ketkezzel(baltaval)vagjak mindig a fat :?: :shock: vgy mar haladtunk azert elore de meg mindig igy hivjak oket :?: 8) Ez olyan erdekes szamomra most lehet kinevettek amit mondani fogok :roll: mert en meseben lattam csak favagot :oops: Le a kalappal parod elott :wink: Az en emberem az eszet hasznalja 8) Ul egesz nap csorikam az irodaban es emait kuld,kap,telefonal,targyal,megbeszelesre ertekezletre jar...neha ritkan mas orszagba utazik (kina,hong kong)uzleti utra :roll: En mondtam mar o a REAL ESTATE-ben dolgozik egy kis cegnel akik ingatlannal foglalkoznak 8) Na de nem ugy kell elkepzelni,mint otthon az ingatlanos irodak :lol: A ceg egyesz epuleteket vesz es elad a vilag tobb orszagaban(anglia,amerika,kina stb)O a tokyo-i irodanak az igazgatoja :D :oops: es itt,mint altalaban mindent ezt is jol megfizetik :wink: :lol: Barinoddel mi zu?Meg mindig nem irt?Hidd el jobb hagyni kicsit :roll: Ez pedig csak neked:

Kép

Kép

Zsu
Lattad azert beneztel naon szep toled :wink: Visszaolvasni meg mondom nem foglak irigyelni :lol: :lol: Ez a tunderke meg csak neked :wink:

Kép

Kép

Szoszke
bar te nem jottel regota el sem tom kepzelni mi lehet veled :shock: :( Ha nincs gaz csak azt tom elkepzelni,hogy a gepetek feladta a szolgalatot :? Remelem hamarosan jossz mert neked is kuldom a kistundert :wink:

Kép

Kép

Kata
Mi zu veletek?Mindig akkor jossz mikor en nem vgyok es elkeruljuk egymast :? Nalatok megvan mar,hogy tokos-e a joveveny :?: :lol: 8) Vgy netan beall az egyensuly a csaladba es most kispunis jon :!: :lol: :shock: :lol: :lol:

Kép

Kép

Melus
Neked csak annyit tok mondani:

Kép Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Hogy is gondoltam, hogy indulás előtt nem fogok benézni!? :roll: :roll: Szinte már megvonási tüneteim lennének! :lol: :lol: :lol:

Időjárás-jelenetés:
Tegnap iszonytos vihar volt nálunk. Akkorákat zörgött, villámlott, hogy szabályosan féltem. És jó sokáig tartott. MOst eléggé lehült a levegő. Remélem azért esni nem fog. szombatra meg pláne ne essen. Ballagásra megyünk.

Hő-jelentés: nem akarja berakni a függőleges vonalat. de íme:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 28800_.png
én már nem megyek bele találgatásokba. A múlt havi is így nézett ki. Aztán nem lett belőle babó. BÁr ahogy a 18-as karikáimat elnézem, nem sok esélyt adtunk a dolognak....:roll: :roll: :roll: Eléggé lehangoló az "eredmény". Bár nem a mennyiség a lényeg , hanem a jó időzítés. De azért a jövő hónapban igyekszünk jobban kitöltani azt a sort is. :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Kitartás! már nincs sok! Holnap vége! Aztán mehet a daj-daj! Holnap jól levizsgázol mindenből, és aztán elfelejted az erre a tanévre az egészet! Nem lesz több vizsgát, ha jól emlékszem. Ugye?:roll:
Szóval kitartás!!!!! Csak ne stresszeld túl magad! Az nem tesz jót!

Nócika
Örülök, hogy nyugodtabb vagy!
És persze,hogy meghallgatunk! Ez a közösség erről szól! Meghallgatjuk a másikat örömében, bánatában! És még csak véletlenül se jusson eszedbe szabadkozni!
Na azt hiszem, megvan a menü. Borsó-leves, palacsinta. :lol: :lol: :lol: Az fini, és megvan egyben az édesség is. Bár mintha te ígértél volna valami sütit! Így lehet, hogy sok lesz az édes. Na nem baj. Akkor majd megdumáljuk a másodikat. MOndjuk valami husi.
HÁt igen erősen gondolkodunk rajta, hogy már nem várjuk meg a closty hatását, és megyünk tovább. Ez nekem nem igazán kielégítő orvosi hzzáállás. a párommal meg lehet, hogy csak az idő cseszett ki. Iszonytos vihar volt. És tudod, ő gyorsan megérzi a frontokat. De azért ráparancsoltam, hogy szabad meglátogatni a háziorvost! Vannak olyan viszonyban(mert mentős) hogy elmondja neki, hogy miért ment fel a vérnyomása. A dokinő már akkor, eleve úgy írta ki neki a vérnyomás-csökknetőt, hogy figyelt arra, hogy ő még fiatal ember. Tudod az ilyen gyógyiknak potenciacsökkentő hatása van. :roll: :roll: :roll: Szóval remélem azért beszélnek erről. Mert, ha nem, akkor majd én.
Csatlakozom Bridgethez! Írhatnál többet erről a Te párod munkájáról! Engem is érdekel! Nem tudom, hogy mit csinálnak pontosan!:shock: :roll: Gyondolom stillel dolgoznak!.:shock: :roll: Mindig járják az országot? VAgy egy helyben vannak? Bár egy helyben nem lehetnek!? Mert előbb-utóbb elfogy a fa!:shock: :roll: És tényleg le a kalappal. Nem tudom pontosan mi az , de nem lehet könnyű munka! :shock: :roll:
Te nagyon sokáig dolgozol! Meddig tart a munkaidőd? vagy ez változó? :roll: :roll:

Bridget
Hát, elkerültük egymást tegnap este! :cry: :roll: De nem baj. Majd legközelebb ügyesebb leszek!
Igen az a fejfájás dolog a páromnál engem is igencsak aggaszt. MÁr máskor is előfordult. Lehet, hogy nem megfelelő a gyógyszere. :shock: :roll: De az is lehet, hogy egyszerűen csak az estére ideérő iszonytos vihar hozta neki ki. A frontokra amúgy is elő szokott fordulni a vérnyomás-ingadozás.
[quote]i írta:lyen hovel kerem babasnak illik lenni

bizony-bizony! Illik!!!!! Reméljük az is vagy! de ez majd kiderül kb 1 hét mulva, ha jól látom! Én nagyon drukkolok! ++++++++
:lol: :lol: :lol:
Húúúú. elég ilyesztő lehetett amikor arra ébredsz, hogy a párod botladozik a lakásban. Én sem szeretném.
Pihenj csak! Az jót tesz a lelkednek!
Mikor mégy megint akupontra?
Köszönöm a tündérkét! Nagyon szép!

Most lépek, mert még ösze kell csomagolnom, és másfél órám van! És ég ki is kell érnem a buszhoz.Vasárnap, vagy hétfőn jövök! :lol: :lol: :lol:
Vigyázzatok magatokra!
Puszi!
Kép
Vendég
 


jajjj kicsi lett a kép! alig látszi!
Nnna itt van látható verzióban: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


Tyu minnya elolvaslak :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote]H írta:ogy is gondoltam, hogy indulás előtt nem fogok benézni!?

:lol: :lol: :lol: Hat azt en sem tom :lol:
[quote]B írta:ár egy helyben nem lehetnek!? Mert előbb-utóbb elfogy a fa!

:lol: :lol: :lol: ez edes volt :lol: es mien igazad van :lol:
En a palit is iiiiimadom szal lehet az a masodik :wink: :lol: Ha sok lesz majd mas nem csomagolsz nekunk haza is :lol: :wink: Anyumnak azt hittek magas vernyomasa van kepzel el es adtak neki a bogyokat es allandoan rosszul volt :( noveltek csokkentettek olyan volt szegeny,mint egy elo halott :( Aztan kiderult,hogy nincs is baj a vernyomasaval es a gyogyoktol volt ugy ki :evil: :evil: :evil: Ez tavaly volt es azota rendbejott :roll: Akuposhoz penteken megyek 12-re :wink: es akkor 1re kesz vgyok megyunk a jatszora mert Launak az ovi 1kor van vege 8) A tunderket meg szivesen mindenkinek kuldtem aki babora var :wink: marmint szeretne :lol: a babasok mast kaptak :D Honnan tod,hogy 1hetem van hatra :shock: naon kis ugyi vgy latom figyelsz :wink: Nem rakom mar ki a vonalzot mert multhoban tod kiborultam :( :roll: Nem akarom magam azzal izgatni na meg,mint tod agusztusta gyurok 8) :lol: Erezd jol magad es szep hetveget nektek is :!: :D Parod is megy? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szal talaltam csajok 2oldalt amit megosztanek veletek!!!Az egyiken lehet teszteket es homeos cuccokat venni 8) ilyesmi naon ooocson :lol:
http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... are_29.php
A masik meg ahol a gorbeket lehet lecsekkolni :wink: soot ha elkuldod a kert email cimre ki is elemzik neked meg orakon belul vgy lehet meg abban a fel oraban :shock: 8)
http://babatervezok.otthona.net/hom-gorbe.shtml
A lap aljan van az email cim 8) Remelem tudtam segiteni :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tiszta uncsi volt egesz nap egyedul lenni :roll: Mentem aludni :roll: De azert azt megirom,hogy kielemeztettem a hoborbem es azt mondtak,hogy 9-en volr pe-m es holnap mar mutathatna valamit a teszt :roll: :oops: Hat nem tom belevagjak-e :?
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok! :)

Bridgi! :)

Nagyon ígértets a görbéd, lehet, hogy haza már babásan jössz? :wink:
Köszönöm a fiúcskát, nagyon édi :)

Szöszkéről nem tudtok semmit?
Vendég
 


Sziasztok!

Kedvesek vagytok, hogy hiányoltok!
Remélem nemsokára többet jövök. Legalábbis a tervek szerint a Balcsi után nem megyek már vissza 8 órába, szép lassan kivonom magam a forgalomból.
Egyébként június 23-től júli 2-ig leszünk ott, utána anyu elviszi magához a Leventét, mi meg hazajövünk, aztán utána lemegyek a gyerek után, nyaralunk tovább, aztán jön az apa értünk.
Ez a terv. Remélem bejön!

Pendi!
Én se várnék tovább a helyedben. Nekem a Kaáliban két hónapig próbálták a Clostyt, mivel nem nőttek a tüszők, ezért jött az injekciós kezelés. Persze nekem előbb kimutatták, hogy rosszak a hormonjaim.

Csak akkor Clostyzzál, ha csináltál egy hormontükröt és az rendben van! Anélkül semmit sem ér az egész! Mi van akkor, ha lesz tüsződ, megtermékenyül, és nem elég a sárgatesthormonod, és nem marad meg? Ez senkinek se hiányzik!!!
Ne akard ezt, legyél tisztában azzal, hogy egyáltalán a hormonjaid rendben vannak e!!!!! Nem is szabadna addig Clostyzni!

Légyszives nézd meg ezt az oldalt, és kicsit olvasgassál bele!
www.pco-szindroma.hu, én ennek az oldalnak köszönhetem, hogy - habár rosszak voltak a hormonjaim - fél év alatt rendbejöttem, és spontán lettem másodszor terhes! Hormonkezeléssel sikerült az kisfiam, de másodszor többször próbáltuk, de nem sikerült a kistesó!

Ha az alábbi tüneteid vannak, akkor mindenképpen ki kell vizsgáltatnod magad:
- nem rendszeres menstruáció
- barnázás (sárgatestelégtelenségre utal, nekem volt, hogy egy hétig volt, csak utána jött piroska)
- esetleg szőrösödés (férfiasan, bajuszka pl.)
- férfias kopaszodás (nem feltételnül persze, nekem sincs ilyenem)
- túlsúly (bocsi, nagyon csinos voltál az esküvői ruhában, de úgy emlékszem a gömbölyűbbek közé tartozol, sajnos ez lehet a hormonjaid miatt van, hibába fogyózol, nem megy le az istennek sem)
- sok kicsi tüszőcske, amelyek nem nőnek meg és cisztákká alakulnak a petefészekben

Annak, hogy valaki PCO Szindrómásnak(policisztáls petefészek szindróma = sokciszták szindróma) mondjanak ki, e három dologból kettőnek kell meglennie:

- FSH/LH hormonok aránya nem 1:1, hanem az LH nagyobb
- apró tüszőcskék (ciszták), amelyek nem nőttek meg, és nem volt peteérésed, ez UH-gal látható
- a harmadikra nem emlékszem, de fenn van a honlapon.

Ezeket azért írtam le, hogy ha gondolod, nézz utána, szívesen segítek!

Bocsi, de mennem kell altatni, viszont Pendinek mindenképpen akartam írni!
Mindenkinek üdv!!!!!!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok csajszikáim!

Drága Brid és Pendi! Nem baj egyáltalán, ha mosolyogsz a párom munkáján, mert én mikor 9 éve megtudtam akkor egy baromi jót nevettem az egészen! Szoval Pendi drágám beletrafált mert nem baltával vágják a fát hanem stihl benzines förésszel! Nagyon vágja már a témát és a fát is! Elég jó kondiban van töle, de szeret este hamar ki is dölni a fáradságtól! Azért kemény fizikai meló ez! De ő szereti és nem is akar mást csinálni! Ő dijjazza azt aki benzárt helységben tud lenni napi 8-10 órát, de ő még hétvégén sem tud itthon nyugodtan megülni a fenekén! De én már megszoktam! Ha itthoni is vagyunk akkor is Ő állandoan a kertben tevékenykedik valamit egyszerüen bármit! Max kajálni jön be és punk-tum! Télen ezért tök zazu, mert nem tud ugy ellenni! De akkor is kimegy mig világos van és max a kutyával labdázik! De akkor is kint van! Szoval még a gép elé se ül le ugy mint én! Menne ő szivesen külföldre is dolgozni, de akkor nekem is kint kéne találnom valamit, mert egyedül nem engedem! Amugy az egész országot szokták járni mármint ahol az ő cégüknek szerzödésük van! Szoval bárhol járhatnak! Mivel Te Brid Köbányán laksz ezért mikor itthon leszel akkor talizhatsz is véletlenül is vele! Mert ott is szoktak dodozni! De a myvip-en fent van a képe, aki akrja az láthatja! Vékony testalkatu, de jó erőben van! Az anyáék a 8.-kerületben laknak a 3. emeleten és az ölében lazán felszalad velem! Na akkor gondolhatjátok milyen??!!??!! :roll: :wink: 8) :lol: :P :shock: :shock: De enni azt tud! Pláne, ha a fogára való van! De azért jó evő és szinte mindent megeszik! Na ez Ő! Én változoan dolgozom vagy hajnal 5-re megyek és délután fél3- ig vagyok vagy 7-re megyek és akkor fél 4-ig vagyok, vagy délre megyek és 8-ig vagyok! Szoval ma jó késön értem haza, mert apácska ma nem jött értem mert a sogorék épitkeznek és holnap mennek a vízszerelök és valami kátrányozást csinálnak! Ugyhogy ma vonatoztam!Tök sirály! :? Nem sok kedvem volt hozzá!!!!!!! :? De kibirtam!
Na jól van megyek mára! Mindenkinek jó éjt! Holnap este jövök!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jo reggelt!
Kép
Mai hom:
http://ciklus.hu/images/diagramok/94e2a ... 15200_.png
Lehet veszek ma tesztet :oops:mivel pentek 13-a van gondoltam hatha :lol: :oops: na meg anyugy is jo lenne tudni,hogy ilyen hovel most mi van :roll: meg szombaton mennenk bulizni...most akkor igyak ne igyak :? :roll: Neem tom :? :roll:
Most megyek akupra meg utana Kittyekkel a parkba aztan haza es valaszolok mindenkinek :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A hom kiegeszitettem :?
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 15200_.png
Na hat vegre ittho vgyok Kittyvel 4ig jatszoztunk aztan elmentem az illatszeresbe vettem egy csomo dolgot a lakasba. 8) (Uj illatositok a wc-be,uj fasza babas homero :shock: olyan,hogy csak 38ig van szamozva 40 helyett igy az egesz kis toredekeket is letod olvasni mert annyival ngyobb :shock: kurva erdekes bar lehet otthon is van ilyen en most latok eloszor ilyet :lol: ugyhogy megleptem magam egyel ezzel meg pontosabban tom majd vezetni a hom 8) valami tesztet is vettem ami valami olyasmit mutat ki egyszere 3dolgot is...protein ver meg nem tom mi a harmadik elfelejtettem de naon erdekes bizti jo bar nem ngyon ertettem mire van megvettem :lol: es mar ki is probaltam es jok az eredmenyek :wink: majd embernek megmutizom mi az?Lehet majd jol kirohog :shock: :lol: kisollot vettem mer a regim megadta magat :? szemoldok kiszedot :roll: oblito,mosopor ilyenek :) Tok jo ido volt egesznap azaz meg most is sut a nap 8) Mar nemsoka megyek 8) Jaj tenyleg voltam akuposnal is 8) nincs semmi kulonos minden rendben :wink:

Melus
Ngyon szivesen a bebit ha raklikkelsz ott meg kijon egy csomo faca kep :wink: es igen mar ketten szeretnek hazamenni...ngyon jo lenne de egyenlore nem ugy nez ki :? hiaba ilyen jo a gorbem :x soot tegnap egy babas mondta,hogy neki nem volt ilyen gorbeje :lol: :lol: :lol: Hat ez van :roll: Szoszkerol senki semmit nem tud :? en legalabbis nem :roll:

Kata
Orulok,hogy ma tenyleg nemsoka mentek nyaralni radfer 8) aztan meg johogy nem mesz annyit melozni maa :lol: 8)

Noci
Nem kinevettuk nehogy felreerts am minket :roll: :oops: Es koszi,hogy irtal rola ngyon erdekes :wink: 8) Most mar akkor ismerjuk ot is :D es hany eves :?: :roll: Szegenykem te is mikor ma jossz sehol senki :?

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok megtalaltam azt a gyokeret amit kaptam(a kinai gyogyom!!!)
Kép
Es a wikipediaban is utananeztem ginseng a neve de az enyem ugy nez ki,mint a kepen fent:
http://en.wikipedia.org/wiki/Panax_ginseng
Angol oldal de erdemes atnezni aki erti amugy itt is olvastam rola:
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=530

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?