Szép jó reggelt!
Megkezdem szokásos reggeli kisregényemet. Bocsi, hogy ilyen sokat írok, de ti mindig olyan aranyosak vagytok, hogy írtok nekem, és szeretnék mindenre válaszolni! Azért igyekszem nem kihasználni az egész oldalt!
Éppen tegnap írtam, hogy a hőm nem nagyon van fenn, erre reggelre 3 tized fokot emelkedett.
Ha most tegnap kellett volna elkapni, akkor lecsúztunk róla, mert én úgy bealudtam, hogy csak na.
De 10 órára megyek a dokihoz, és majd megmondja, hogy mi a helyzet. Remélem ma még bepótolható a dolog. Az igaz, hogy már 2 napja úgy fáj a hasam, mintha egy nagy görögdinnyét cipelnék benne. Na de majd doki után okosabb leszek. Pont jó is, hogy most kell menni, mert legalább le tudom ellenőrizni a hőgörbét is.
Kati
Levente már kész férfi. Nem is kell már neki az a pelus.
Nagyon örülök neki, hogy sikerül leszokni róla. Majd leszokik az éjszakai pisilésről is. Vagy megtanul egyedül pisilni.
De jó nektek! Balcsi....... Én is tudnék menni. Mikor is indultok?
A doki meg monnyon le!!! Majd szorítunk, hogy minen ok legyen. Majd írd meg, hogy mi volt!
A borsólevest pedig majd elküldjük a postagalambbal! Így nem mardsz le!
Nóci
Jó az új vonalzód!! Reméljük az új vonalzó, babát hoz!
Mi van a gyulladásoddal? Nem írtál mostanában róla! mikor kelll visszamenni a dokihoz? vagy nem kell?
Köszi a névdicséretet. Bridgeté a dicsőség, mert ő találta meg azt az oldalt, csak én lenyultam.
Decska azért, hogy Bridgetnek is legyen, erre nem néztem szét rendesen,mert közben csinált magának is!:oops:
De inkább 2 mint egy sem!
Szóval a július 11 nekem sajna nem jó. dolgozom.
Tudod, én minden 4. napon dolgozom. Ki tudod számolni, hogy onnantól kezdve mikor megyek. Tehát júliusban 11,15 stb. Azért még annyit tudok, hogy júli végén 26-án lesz egy kavarás, mert az egyik kollégánk nősül, és csoport csere lesz. ez azt jelenti, hogy egy nappal előbb, vagy később megyünk a megszokottnál, hogy ott lehessünk a lagzin. Az valószínűleg 27. helyett 28. lesz. De ezt még pontosítjuk!
A 300 zsepi azt hiszem elég lesz!
ha mégsem, akkor meg lesz itthon!!!
A menűt majd megdumáljuk. A borsóleves adott. Ti hogy szereteitek? Én pirosra, és kicsit édesre szoktam csinálni, csipetkével. De, ha ti nem szeretitek, akkor majd másként csinálom.A süti jó ötlet!
Bridget
Épp akuposnál vagy amikor ezt írom. Nagyon gondolok rád!!
az a pipilés még nem nagy baj. Ha csak egyszer kell néha kimenni, az normális. Lehet,hogy csak többet ittál, mint szoktál!
A találkához jó szórakozást Illetve milyen volt? mert mire elolvasod már otthon vagy.
A hőd még mindig ígéretes! Csak le ne essen! Megy a drukk!+++ De ha le is esik, akkor a köv. hónapban sikerül ill. utána, mert itthon leszel. Szóval akkor az akupontos kezelés meghozza majd a gyümölcsét!
Borsólevest ennétek! Hát persze, hogy főzök nektek!
csak gyertek! Valamit majd kitalálok mellé,és eszünk meg dumálunk. Jajj de várom már! Jó lesz biztos! Nócika írt egy időpontot, de az sajna nem jó, mert dolgzom. Leírtam mikor jó kb.
[quote]P írta:endi inkovnitojat ne fedjuk fel!
hogy te milyen körültekintő vagy! Puszi!!!! Bár már majdnemhogy mindegy, mióta felraktam a képeket! hihi!
Egyébként meg fel tudok ám én is menni Pestre! Persze csak azután, amikor Ti voltatok lenn! Majd összehozunk egy olyat is. Ha más nem, jövőre! És visszük a babáinkat is! Mert megy ám innen vonat, busz is! De egyenlőre gyertek Ti ide!
Ilyenkor lenne jobb, ha volna egy autónk. Bár a vezetést még gyakorolnom kell. hiába van már évek óta jogsim, annyira nem szoktam vezetni, hogy talán 2-szer vezettem.
Na most megy, lemegyek a boltba, aztán készülök a dokihoz!