Gaia
Névtelenül, bocs, de tudtommal sok kollega nézelődik a babaneten és nem akarom, hogy rám ismerjenek.
Első babámnál 18 kg - borzasztó volt (örök életemben sportoltam, tényleg szép karcsú alakkal indultam neki). Féltem, hogy elmegy a baba ezért ettem, mint az őrült és alig mozogtam. Most már tudom, hogy butaság volt.
Visszafogytam.
2. baba - 4 kg-os baba mellett, 8 kg-ot híztam. Alap hangon sportoltam (séta, eleinte kocogás, kismamatorna, gerinctorna...) és nagyon figyeltem az evésre.
Néhány jótanács, ha elfogadod:
-Minél kevesebb szénhidrát (liszt, rizs, tészta). Ha tudsz inkább korpakenyeret egyél.
-Fehérje: egyél húst, de csak soványat, azt is millió féleképpen el lehet készíteni, mindenféle zöldséges szószokkal.
-Tejtermék: én imádom és ez volt az, amit 2. babánál korlátlan mennyiségben ettem.
-Zöldségek-gyümölcsök - bármennyi.
Én édeség helyett próbáltam mindig gyümölcsöt enni. Nagyon klassz gyümölcs salátákat lehet készíteni, tálalni és akkor olyan érzésed van, hogy desszertet eszel. Teljesen más érzés, mintha az ember csak a szájába töm 1-2 gyümölcsöt.
Persze, mindenki más és lehet, hogy nagyon kívános leszel. Természetesen akkor enni kell, de ésszel és mértékkel.
Szerintem nagyon fontos, hogy az ember az elejétől ráálljon erre a típusú étkezésre és akkor élvezi is egy idő után.
Napi 5x kaja minimum, de mindig mértékkel. Uzsi és 10 órai gyümölcs.
Szerintem nagyon jó. Érdemes a neten kicsit keresgetni, isteni recepteket lehet találni.
Ez egy tanács, ha akarod elfogadod.
Egy biztos, én mind a bálna, mind a normális terhességet végigcsináltam és a különbség leírhatatlan
A jóakaró névtelen