Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gaia!

Örülök, hogy itt vagy. Őszintén szólva már kezdtem aggódni, hogy szép lassan elfogyunk.

Ez a 34 kg elég rosszul hangzik, bár hallottam már olyat, hogy valaki nem evett extrém sokat, mégis rendesen meghízott. Azért valóban jobb, ha most vigyázol a súlyodra. Én mostanáig még nem híztam semmit, igaz, nem pehelysúlyból indulok Kép

Mariann (15+2)
tmarianna
 
 


Gaia Kép
Névtelenül, bocs, de tudtommal sok kollega nézelődik a babaneten és nem akarom, hogy rám ismerjenek.
Első babámnál 18 kg - borzasztó volt (örök életemben sportoltam, tényleg szép karcsú alakkal indultam neki). Féltem, hogy elmegy a baba ezért ettem, mint az őrült és alig mozogtam. Most már tudom, hogy butaság volt.
Visszafogytam.
2. baba - 4 kg-os baba mellett, 8 kg-ot híztam. Alap hangon sportoltam (séta, eleinte kocogás, kismamatorna, gerinctorna...) és nagyon figyeltem az evésre.
Néhány jótanács, ha elfogadod:
-Minél kevesebb szénhidrát (liszt, rizs, tészta). Ha tudsz inkább korpakenyeret egyél.
-Fehérje: egyél húst, de csak soványat, azt is millió féleképpen el lehet készíteni, mindenféle zöldséges szószokkal.
-Tejtermék: én imádom és ez volt az, amit 2. babánál korlátlan mennyiségben ettem.
-Zöldségek-gyümölcsök - bármennyi.
Én édeség helyett próbáltam mindig gyümölcsöt enni. Nagyon klassz gyümölcs salátákat lehet készíteni, tálalni és akkor olyan érzésed van, hogy desszertet eszel. Teljesen más érzés, mintha az ember csak a szájába töm 1-2 gyümölcsöt.
Persze, mindenki más és lehet, hogy nagyon kívános leszel. Természetesen akkor enni kell, de ésszel és mértékkel.

Szerintem nagyon fontos, hogy az ember az elejétől ráálljon erre a típusú étkezésre és akkor élvezi is egy idő után.
Napi 5x kaja minimum, de mindig mértékkel. Uzsi és 10 órai gyümölcs.

Szerintem nagyon jó. Érdemes a neten kicsit keresgetni, isteni recepteket lehet találni.

Ez egy tanács, ha akarod elfogadod.
Egy biztos, én mind a bálna, mind a normális terhességet végigcsináltam és a különbség leírhatatlan Kép

A jóakaró névtelen
Névtelen
 


Sziasztok!

Kirmon! Azt hiszem vissza kell vonnom azt, hogy semmi nem látszik a pocakomból, mert estére én is olyan vagyok, mint egy 20 hetes. Szóval ha reggel felkelek, akkor semmi, aztán eszek egy falat valamit és onnastól kismamis kinézetem leszKép Tudom, hogy nem a babától ilyen nagy, de szerintem azért, mert a növekvö méh feltolta egy picit a belsö cuccokat + az emésztés amúgy is rossz és e kettö kombinációja az, hogy látszik már a pocak. És mostmár kezdenek a nadrágok is szoritani. Csak készül bent valamiKép

Gaia! Ha már elhatároztad, hogy figyelsz a súlygyarapodásra, már egy jó lépést tettél elöre. Most hány hetes vagy? Mikor mész dokihoz?

Névtelen! Miért nem vállalod névvel amit leirtál, hiszen nem irtál butaságokat!

Linda(13+2)
linda
 
 

 
 

Linda!

Jóakaró kollegák Kép
Névtelen
 


Szia Mindenki!
Remélem nem haragusztok, hogy betörök ide, csak kicsit aggódok, és Ti biztos okosabbak vagytok :-)
Szóval tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött, a teszt pedig nagyon szép kétcsíkos lett :-)
Az aggodalmam pedig: most már másfél hete fájdogál a hasam. Nem nagyon (nem kellett rá gyógyszer, ill. nem igazán görcsöl), de azért szinte folyamatosan érzem. Néha szurkál a petefészkem környékén, amúgy meg csak tompán fáj.
Szerintetek ez normális? (Dokihoz nem akarok még menni, várnék picit, hogy lásson is valamit.)
Amúgy sok-sok gratula mindenkinek, aki szintén vigyorogva néz a tükörbe :-)
Dzsungelcsiga
dzscs
 


Szia Dzsungelcsiga,
csak nyugi, ez szerintem teljesen természetes, másoknak és nekem is így kezdődött, élvezd ezt a csodás állapotot Kép
Móni
kirmon
 
 


Móni: köszönöm, hogy máris válaszoltál, és pláne kösz, hogy "jót" válaszoltál :-)
Hmm, az egésznapi aggódás után most a vigyort nem bírom letörölni a képemről :-)))))))
Dzsungelcsiga
dzscs
 


Sziasztok Pocisok!
Örömmel látom, hogy Dzsungelcsiga és Linda,mint új tagok, életben tartják még sokáig ez a jó kis topicot.
Sokan nem ismernek már, de én is itt kezdtem. 16.hétig itt voltam, és nagyon szerettem itt lenni, olykor bevallom most is olvaslak benneteket! A 'friss kismami'-s topicba kispocisan még nem éreztem magam olyan jól. Hisz' minden héten volt vki, aki szülni készült, én meg még azt sem fogtam fel, hogy pocaklakóm van. Szóval örülök nektek, nagyon!! Legyetek sokan-sokan!!! Aztán meg gyertek át a 'Friss kismami's topicba!
Kép

Aki még emlékszik, annak elárulom, hogy momentán kislányban látják a Léna/Dávid rejtély megoldását, de én már csak a szememnek fogok hinni. Dokit váltottam, és remekül érzem magam. Kép

További gondtalan gömbölyödlést kívánok, és látni szeretném már a táblicskátokat KépKépKép
Pusszantás
Judit
(24+6)
holophernes
 
 


Sziasztok,

éljen, ismét bővült a topic. Én meg megyek, ugyanis tegnap betöltöttem a 16. hetet Kép Hurrá!!! Azért még majd benézek. Szeretném látni a táblicskáz kis bombával a nevem mellett !!! Kép

Képzeljétek, már van egy ki pocim, ami már olyan kismamás. 1 hete még szinte nem volt semmi.

Mariann 16+1
tmarianna
 
 


Sziasztok!Kép
Teljesen kiürült a topic? Már a táblázatban sem sokan lehetünk. Linda felraknád az aktuálisat? ha jól számolom már csak 4-en vagyunk benne. Nincsenek új kismamik???

Mariann!Kép
Én még csak a 13. hét végén járok, de már van pocim, tegnap vettem meg az első kismamanadrágom, mert a sajátjaim már nyomták a hasam ha ültem, pedig én ülőmunkát végzek. Nem is tudom mire vélni, hogy másoknak csak később kezd látszani a pocakja, csak később híznak, én meg már itt tartok! Mi lesz akkor később?!

Leone (13+5)

KépKép
leone
 
 


Sziasztok!

Még én is itt vagyok, csak ritkábban van időm írni.
Nagyon büszke vagyok, hogy szerdán elérjük a bűvös 12 hetet. Kép Holnap megyünk UH-ra, amit nagyon türelmetlenül várok.
Nekem is feltűnt, hogy alig-alig írt valaki ide, de remélem, ez nem lesz mindig így.

Dzsungelcsiga!
Az én hasam is nagyon sokat fájt az első 2 hónapban. Féltem, hogy valami baj lesz, mert állandóan szúrt, kb. ugyanazon a helyen + az az állandó tompa fájdalom. De mára már teljesen elmúlt és remekül vagyunk. Ne aggódj Te sem, biztos nem lesz semmi, csak nő a méhed szerintem.

Linda!
Én is várok egy új táblát, hátha már nem az utolsó vagyok. Kép

Bobek 11+5
bbobek
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok ám én is, csak nehezen szánom rá magam az írásra. Ma megyek először orvoshoz, és roppantul be vagyok tojva. Ráadásul Apacsiga külföldön van, és csak befelé emésztgetem magam a hülyeségeimmel. (Fogjuk a hormonokra...)
De ha már így megszólíttattam (így kell írni?): először is gratula és irigység azoknak, akik a távoli tizensokadik hétben járnak Kép Másrészt Bobek, köszi a megnyugtatást, elég pontosan leírtad a tüneteimet...Kép
Most már csak azt nem értem, hogy miért nem írják sehol sem korai tünetként a hasfájást. (Max. "alhasi teltségérzetet" írnak, de szerintem attól messze vagyok.)
Ha túl leszek a dokin, beszámolok.

Dzsungelcsiga
dzscs
 


Sziasztok,

Dzsungelcsiga Kép
Nekem is volt hasfájás, hogy megnyugtassalak. Olyan volt, mint valami enyhe menstruációs fájdalom. És persze és is paráztam. Most sem szeretem, ha fájdogál a pocakom itt-ott. Bár tudom, hogy ez is teljesen normális.

Beszámolót várom

Mariann (16+5)
tmarianna
 
 


Sziasztok,

reg nem irtam ide, de most mar ideje elbucsuznom, ugyanis nemsokara 19 hetus leszek. Nagyon jo volt ez a topic a kezdeti hetek bizonytalansaga kozepette. A mult heten atestem a magzatvizvizsgalaton, hala istennek minden rendben.
Jo pocakosodast kivanok nektek, ezentul a 2004 tavaszi babakhoz fogok irni, de idonkent ide is benezek.

Ildiko(18+5)
kildiko
 
 


Sziasztok!
Na, megvolt tegnap az első UH, de még csak egy 7 mm-es petezsák látszott, ennek alapján 4 hét 4 naposnak saccolta a doki, bár szerintem picit többnek kellene lennie Kép
Eddig a jó része, a rossz, hogy be vagyok gyulladva odalent, és folyásom is van, és Klion kúpot kaptam, és most megint jól be vagyok tojva Kép
Tegnap jó sokat bőgtem is, de már picit pozitívabb vagyok Kép

Dzsungelcsiga
dzscs
 


Dzscs! Ne szarj be! A nővérem minden terhessége elején tiszta gomba volt! Sőt ő úgy éli meg, hogy ez alaptünet. Négy szép gyereke van.
De mondok még egyett. A barátnőmnek a kkora kondilómája nőtt a terhesség elején, mint egy gyereklábujj(mondjuk a lgenagyobb és kb öt éves gyerek). Szépen kivágták a 12. hét uán.
Na, aranyosan megvigasztaltalak?

Egy beledumáló "ma megjöttes": Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Rékacs drága!
Most aztán sokkal jobb Kép Majd mondogatom magamnak, hogy ha gebasz van, legfeljebb majd jól kivágják...Kép
Viszont megkésve ugyan, de boldog névnapot Neked!
Dzsungelcsiga
dzscs
 


Sziasztok!

Látom, Dzscs, újra gondok vannak. Úgy látszik, ebben is hasonlítunk, mert nekem is van gondom. Konkrétan folyás. Az én dokim azt mondta, várjuk meg a 12. hetet, aztán kezeljük. Hát ez most elérkezett. De most nagyon ódzkodom a gyógyszerszedéstől, mert félek, hogy árt a babának. Persze, úgyis be fogom szedni, mert a fertőzés is árt neki.
Én nagyon sokat aggódom azon, hogy bármi baj ér azalatt, amíg a babácska a hasamban van, mert leginkább semmilyen gyógyszert nem szabadna szedni. Mindenesetre ez van. Én tegnap voltam UH-on, és "hatalmas" már a baba. (6 cm) Láttam, ahogy mozog, ahogy kalimpál a kezeivel és lábaival. Olyan boldog vagyok tőle.
Dzsungelcsiga, 2 hét maximum, és látni fogod őt, és az az élmény majd elfeledteti veled az összes aggódást. Sok türelmet kívánok, mert nekem az kevés volt és van.

Mindenkinek minden jót és egészséges babát!

Bobek
bbobek
 
 


Kedves Jányok!
Most megint majdnem elbőgtem magam, ezúttal meghatódásból kifolyólag. Kép Annyira rendesek vagytok, hogy válaszoltok, és tartjátok a lelket bennem! (Nem vagyok ennyire pesszimista alapból ám, csak most ilyen "minden összejött"-érzésem van, ráadásul beszélni sem nagyon tudok róla, csak az egyik barátnőm tudja, meg Apacsiga, de ő ugye külföldön van még másfél hétig.)
Hát, nem kezdődik problémamentesen a dolog, de innen ugye már csak felfelé lehet menni Kép
Bobek, gratula a 6 cm-es óriáshoz!!! Kép
Dzsungelcsiga
dzscs
 


Újra itt!

Dzsungelcsiga!
A múlt héten olyan kirohanásom volt. Majdnem minden ok nélkül elbőgtem magam több családtag előtt, aztán egy óráig legalább nem bírtam abbahagyni a bőgést. De azóta is nagyon gyakran támad sírhatnékom. Lassan már ha meglátok egy kölyökkutyát, attól is bőgök. Úgy látszik kezdek kicsit megőrülni a terhességtől. Kép Na jó, tudom, hogy ez "szokás" ilyenkor. Ha épp normális vagyok, mindig röhögnöm kell magamon.

Bobek
bbobek
 
 


Hát, hangulatra én sem panaszkodhatok Kép
Tegnap este felhívtam a párom a hotelban, de a kollégája vette fel, és poénból angolul szólt bele. Én meg mint egy rémült kisgyerek, lecsaptam a telefont, mert azt hittem, téves, utána meg egy órán át zokogtam, hogy milyen hülyét csináltam magamból. Most így visszagondolva tényleg vicces. Kép
(Bár az nem annyira vicces, hogy szegény kolléga is sz@rul érzi magát, mert azt hiszi, megbántott.)

Dzsungelcsiga
dzscs
 


Lányok! Nemsokára csinálok egy táblát! Csak most sok volt a munka itt a melóhelyen, de nemsokára jövök!
Linda
linda
 
 


Sziasztok!Kép

Látom, feléledt a topic! Sajnos én sem mindnig tudok jönni, mert a munkahelyemen rengeteg a meló.
Hétfőn volt UH, és mostmár teljesen megnyugodtam. A dokibácsi azt mondta minden rendben, a babóka pörgött-forgott, mindent bemutatott, a doki bácsi meg felvette videóra. Nagyon jó volt látni, így mostmár nyugodtan merem elújságolni bárkinek a nagy hírt. (Ugyanis 3 év és 3 vetélés után nem könnyű elhinni. Meg a félelem, hogy megint mi fog történni...) De szerencsére ezúttal úgy néz ki, tényleg rendben van minden!
A baba az UH-t végig csuklotta, utólag jöttünk rá, hogy mit jelentett az az ütemes "ugrálás". Kép Nagyon érdekes és vicces: a hátán fekszik, és rendszeres időközönként fel-felrepül, mintha felugrana. Kép

Nekem az elején heteken keresztül, szinte folyamatosan enyhe mensis fájdalmaim voltak, és még most is szoktam valamit érezni, de ez már nem kimondottan fájdalom. Én arra gondolok, hogy a méh tágulásást érzem. (remélem igazam van.)

És már van pocim és az utóbbi napokban egyre jobban nő. Pedig mások csak a 16. hét után számolnak be ilyenről.

Leone(14+2)

KépKép
leone
 
 


Sziasztok!

Kérdezni szeretném, hogy hány hetesen érdemes elmenni dokihoz. Nem szeretnék se túl korán, se túl későn. Már van egy babám, de nála már az elmaradt menzi után azonnal mentünk dokihoz. Nem akarok hüvelyi uh-ot, csak hasit, ezért szeretnék várni. Szerintetek mennyit?

Üdv: zsuzsi
zsuzsi
 


Kedves Zsuzsi!

Ahová én járok, ott a 12. hétig hüvelyi UH-t csinálnak és csak utána hasit.
Viszont a mostani magyarországi "szabályozások" alapján, a babákat már előtte is megnézik néhányszor, nemúgy mint egyes európai országokban (pl. Dánia), ahol 12 hetes korodig szóba sem állnak veled.

Elvileg 6-7 hetesen, azért már javasolt lenne, hogy megnézzék minden oké-e a bébivel, de nem tudom ha az orvosodat kéred, hogy hasit csináljon, mit fog szólni, illetve azzal látható-e valami.

Nem ismerem a helyzetet és az orvosodat ezért így nehéz nyilatkozni.

Ceci (17 hetes)
Ceci
 


Sziasztok lányok!

Már nagyon vártam, hogy "beléphessek" a csapatba, és elsietni - hülye babonából - nem akartam. Gyorsan elmesélem hogy alakult az életem:
1,5 éve próbálkozunk a párommal, és nem sikerült teherbe esnem. 2 hónapja nagy levegővétel - antigyógyszer-mánia feladása - clostylbegit indítása. Első hónapban 34 napon csak megjött. Ebben a hónapban 33. napon pici barna folyás - kétségbeesés, letenni a terhességről. Aztán csaknem - csaknem jött meg, majd a 40. napon elmentem dokihoz, aki hasi UH-n nem látott semmit - kiborulás, majd következett a "bosszú teszt" (merthogy eddig babonából nem akartam tesztelni), és másnap reggel produkáltam egy pozitív tesztet! Hip-Hip-Hurrá! Majd a 47. napon újból hasi UH, ahol 8 mm-es petezsákocska látszott, meg az, hogy én meg a párom repdesett a rendelőben.
Szóval saját számításaim szerint 6+5 vagyok ma. Még nagyon friss mindig, nagyon pici és fiatalka még Kispacca a pocimba, de a doki igérete szerint a most pénteki UH-n már elkészíti az első igazolványképét.
Zsuzsi!
Nekem mindenki azt mondta, hogy valószínűleg hüvelyi UH-val már az első alkalommal látható lett volna a pici, és megspóroltam volna magamnak egy kiborulást, meg egy újabb hét izgalmat. Az 5. és 6. hét között már látszik a petezsák hasi UH-n is, de abból még túl sok következtetést nem lehet levonni, csakhogy van. Vagy legalábbis az én dokim nem nagyon akart.
Egyébként olyan barátnőm is van, akinek annyira hátrahajló a méhe, hogy 11-12. hétig nem látszott a babája hasi UH-n.
Csatlakozom egyébként a problémákkal való küzdéshez - konkrétan folyás. Ez most népbetegség MO-on?!?!

Sziasztok, nagyon jó nektek írni!
Dinocs
dinocs
 
 


Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Igaz még csak 3 hetes vagyok, de nagyon örülök neki! 5 hónapig próbálkoztunk és most végre sikerült. Ma reggel voltunk UH-n és 5 mm a pocaklakó. A szülés várható dátuma 2004. július 17.
babar
 
 


Zsuzsi!

Én ma reggel voltam hüvelyi UH-n. Még csak 3 hetes a pici, ezért csak 5 mm de látszott egy apró kávészem. Azt mondták, hogy 2-3 hét múlva menjek vissza, mert akkor már látszik a szívdobogása is.
B.
babar
 
 


Sziasztok!

Köszi a válaszokat.
Barbara én is júl. 17-re lennék kiírva Kép
Most azon problémázok, hogy pont 1 hétre megörzésre átvettem anyám papagájait és férjemmel beszartunk, hogy nehogy toxoplazmózist kapjak. Ezért most mégis minél hamarabb szeretnék dokihoz vagyis vérvételre menni, hogy ez kiderüljön. Igaz a papagájokhoz nem nyúltam csak gumikesztyűvel és régebben 10 papagájom volt, remélem ez olyan dolog, hogy rögtön immunítás alakul ki. Megnyugodnék.
Milyen a hüvelyi uh? Hogy képzeljem el? Kép (Hülye kérdés)

sziasztok

zsuzsi
zsu26
 
 


Sziasztok!Kép

Örülök, hogy ilyen sok új babás van, attól féltem már teljesen kihal ez a topic.
Üdvözöllek itt titeket!Kép

Zsuzsi!Kép
Ha szívdobogást szeretnél látni, inkább bő 3 hét múlva menj visza, úgy biztos látni fogod! A hüvelyi UH: az UH vizsgálófeje hosszúkás, óvszert húznak rá és hüvelyen keresztül vizsgálnak meg vele. Nincs olyan kellemetlen mint egy kenetvétel, nem rosszabb mint bármely más hüvelyi vizsgálat. Ne félj tőle! Hasi UH-nál teli hólyaggal kell menni, mert csak folyadékon keresztül tudnak megvizsgálni, míg hüvelyinél üres hólyaggal kell menni. A hüvelyi szerintem jobb, jobban lehet látni a korai terhességet.
Ha biztosan hasit szeretnél, akkor minél később mégy, annál valószínűbb, hogy azt csinálják.

Dinocs!Kép Neked külön gartulálok!Kép A Closti sokakon segített már!
Nekünk 3 év után jött össze az első baba, aki holnap már 15 hetes lesz. Kép

Leone

KépKép
leone
 
 


Sziasztok!

Leone!
Téged azt hiszem ismerlek a "ma megint megjött"-ből, mert egy ideig azt olvasgattam, de azt nem tudtam, hogy Te is Clostis vagy. Szuper ez a kis cucc, hogy így lehet tőle babásodni!
Szintén saját számításaim alapján július 7-ére leszek kiírva, és megdöbbenve tapasztalom, hogy már most nem én vagyok az utolsó a sorban. Ez nagyon jó, szaporodjunk, szaporodjunk!

HI. Dinocs
dinocs
 
 


Dinocs, Zsuzsi, Barbara! Gratulálok Nektek is a picikhez!!!! Kép
Zsuzsi, ne félj a hüvelyi UH-tól, szinte semmi egy vizsgálathoz képest! (Bár én nem készültem rá, és majdnem leestem a vizsgálóágyról ijedtemben, amikor dokibácsi előkapott egy vibrétornak látszó tárgyat, és ráhúzott egy piros gumit Kép)
Még egy igazán felemelő érzés a pocakossággal kapcsolatban: itt az émelygős rész. Még nem jött ki semmi, hálisten, de elég vacak. És a legszebb rész: allergiás lettem az egyik kollégám szagára, akivel egy szobában dolgozok Kép Istenbizony, nem büdös, csak valahogy nagyon zavar, és ha belép reggel, onnantól rosszul vagyok, amíg haza nem megy! Ezzel mit lehet csinálni?! Kép
dzscs
Dzsungelcsiga
 


Dzscs!

Hányd le egyszer a kollégádatKépKépKép Na jó csak vicc! Próbáld megbeszélni vele, hogy más illatot használjon mostanában, hátha rendes és megérti. Vagy Mikulásra vegyél neki egy új illatot, amit elviselsz és humorosan mondd meg neki, hogy nagyon megsértődsz, ha nem fogja használni!


Na a hüvelyi uh-tól még jobban félek, mint eddig, inkább várok.

Üdv: zsuzsi
zsu26
 
 


Zsuzsi!
A kolléga "elrendezését" még fontolgatom, ma nincs baj, a jó idő miatt nyitva lehet egész nap az ablak....Kép
Tényleg ne félj az UH-tól, nem fáj, még csak nem is igazán kellemetlen, viszont sokkal-sokkal jobb képet ad, mint a hasi. (Állítólag, nekem csak hüvelyi volt eddig.) Ha minél korábban akarsz babócaképet magadnak, érdemesebb a hüvelyit választani.

Dzsungelcsiga
dzscs
 


Sziasztok Lányok!

Eddig csak olvasgattalak benneteket, de lenne egy kérdésem. Most vagyok 7 hetes kismama. Nem tudjátok véletlet hogy hol lehet beutaló nélkül UH-ra menni, mondjuk bejelenkezéssel. Nagyon kiváncsi vagyok hogy minden rendben van a pocakban.Már szeretném a pici szívét meghallagatni.

Mindenkinek gratulálok a babához!

Edina
Edina
 


Kedves Lányok!
Kicsit átnéztem a 2004.nyári fórumról. Mindenkinek gratulálok a babákhoz!
Én hat hetes vagyok, nemrég tudtam meg, hogy kisbabám lesz. Dinocs: láttam a profilodban, hogy Te is esztergomi vagy! Lehet, hogy tudnál nekem segíteni, mert nőgyógyászt keresek. Eddig Pestre jártam. Előre is köszönöm!
teamy
 
 


Lányok!
Szégyellem magam a táblázat miatt, hogy már hetek óta nem tettem felKép
Nem tudok jönni a fönökömtöl, de lassan már el fogok menni táppénzre és több idöm lesz, már nagyon várom!
Amúgyis én már nem vagyok itt aktuális, lévén elmúltunk 16 hetesek, igy szivesen átküldeném valamelyikötöknek a táblázatot. Kinek küldhetetem?

Linda
linda
 
 


Sziasztok Lányok!

Szia Teamy!
Én 1,5 éve lakom Esztergomban, és én is sokat keresgéltem dokit mikor oda költöztem. Én Dr. Karcsú József mellett tettem le a voksomat. (Erről írtam az "Esztergomban szültünk" topicban - az a Szülészetek, kórházak" nagy témakörben van - én ott kerestem egomiakat) A Széchenyi téren van egy magánrendelője, ahol van UH is (Posta és Városháza közötti sarkon). Vizsgálat ára 5000.-, kontroll 3000.-De rendszeres NEM kell neki fizetni. Tőlem az utóbbi azt hiszem 5 alkalommal egyáltalán nem fogadott el pénzt. (Még akkor sem mikor megtalálta Kispaccát a pocimban!)Szóval egyenlőre számomra álomdoki. Jaaaaa! Keddenként 15-18 óra között rendel ott. Ezek szerint Te is bevándorló vagy Esztergomban???

Még elfelejtettem eddig megköszönni a gratulákat, aranyosak vagytok.
Dzscs! Tegnap nem a kolléganőm szagától, hanem konkrétan a kolléganőmtől lettem allergiás. Allergiás tünetek ilyenkor: HISZTI!!! Még jó hogy igazi "rugalmas munkaerő", így mára elmúlt minden rossz!

Sziasztok
Dinocs
dinocs
 
 


Jo estet Kismamik!Kép
Eddig is olvasgattalak Benneteket,de csak ma merek irni is.Eddig a "megint megjott"-ben dekkoltam,most vegre masfel ev utan sikerult:terhes vagyok.Szereny szamitasaim szerint julius 19.-en kellene szulnom,ha addig is minden jol megy!Mai uh szerint a petezsak 12 mm.Kép
Eddigi tuneteim:mellfeszules,szedules,almossag,ehseg,gyakori vizeles!
Remelem mindenkinek problemamentes terhessege lesz es nagyokat fogunk meg itt kacagni egyutt!Kép
Mindenkit udvozol:
szoszi
szoszi
 
 


Szia Szoszi!

Én is július közepére lennék kiírva, de én csak dec. 3-ra kaptam időpontot a dokihoz, ahol uh is van. Még 2 hetet várhatok, míg megtudom, lakik-e bennem biztosan babóca. 3 különböző teszt igaz, azt mondja, van pocaklakó.

Edina: Praxisban tudsz uh-ot kérni beutaló nélkül, de pénzért. Bartók B. út 92-94. IV. 20.
Dokidnál nincs uh? Vagy nem ad beutalót neked?

Üdv: zsuzsi
zsu26
 
 


Sziasztok,
a T&T rendelőben is lehet kérni ultrahangot szintén pénzért. A 8. kerületben van Stahly u 2/a pont a Filmmüvészeti főiskola mögött. tel: 338-2639 Én is megyek hétfőn este, most vettek 3D ultrahangot, bár én még csak 13 hetes vagyok. Mondjuk eddig én mindig normál UHra mentem és ott is láttam amit mondtak.

mafi
mafi
 
 


Sziasztok! Először is gratula minden boldog kismamának! Én ma szeretnék tesztet csináltatni.
1 éve nem szedek gyógyszert,és kb. 3 hónapja próbálkozunk "élesben" a párommal. Eddig mindig pontosan 28. napra jött meg a mensim. Az előző hónapban 31. napra jött meg, de valahogy másmilyen állagú volt, mint a megszokott. Most pedig már a 37. napnál tartok, és sehol semmiKép)! Illetve kb. 2 hete érzek olyan görcsölés félét, ami mégsem az, és a hétvégén többször is olyan rózsaszines "foszlányok" jöttek belőlem. De ma már semmi. Ti tapasztaltatok-e ilyesmit? Persze holnap beszámolok a tesztről! Köszönöm, ha válaszoltok! Ju.
Ju
 


Szia Ju!

Nekem egyáltalán nem volt rendszeres a vérzésem, de amikor összejött a pocaklakó, akkor 3 napig olyan "foszlányok" jöttek belőlem is és mellette olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni (mellfeszülés, hasfájás, stb.) Én leginkább abból vettem észre, hogy terhes vagyok, hogy a pocakomban mindíg teltség érzés volt, mintha most fejeztem volna be a kajálást csak mindezt a méhemben.
Természetesen mindenki más, de lehet, hogy segít a véleményem.
babar
 
 


Sziasztok, Kismamákok!
Először is én is gratula az újaknak, és szorítok mindenkinek, és ne felejtsétek, hogy ez a 9 hónap semmiseég a köv. 18 évhez képest Kép
A 2004. nyári... topicban láttam, hogy +Szöszi+ kórházban van, mert nagyon görcsölt, nagyon nagy drukk neki.
Ju, teszteltél már? Nekem a szilárd 31 napos ciklusom mellett a 28. napon "megjött", amikor babás lettem. Persze nem jött meg, csak egy pár foltnyi, szóval ebből még bármi lehet Kép
Rólunk: hétfőn voltunk UH-n, 6 hét 4 nap volt a hivatalos "ítélet", 38 mm-es petezsákban 8,1 mm babó, aki az egyik végén láthatóan lüktetett Kép
Sajna a petezsák lapult, bár ezt az orvos sem tudta megmondani, mennyire veszélyes. (Azt mondta, "nagyobb a kockázat".)
Emmellett ismételt P3-as citológiát, és némileg vérző méhszájsebet is produkáltam (ha jól értettem, nekem kínaiul volt). Kép de nem aggódok nagyon, ezt így akarta a sors/isten/allah (kinek-kinek ízlése szerint), majd megbirkózunk vele vhogy.
Emellett ma először annyira sz@rul vagyok, hogy le kellett mondanom a fogorvost. Ez viszont vicces volt: ki hinné hogy 2 öklendezés (bocsesz) között az ember széles vigyorral bámul maga elé...Kép
Bocsi, szóhasmenésem van, úgy tűnik.
Dzsungelcsiga
dzscs
 


Kedves Barbara és dzscs!
Köszönöm, hogy elmondtátok a tapasztalataitokat. Párommal este nagy izgalommal lestük a tesztet, amely sajnos "-" Kép Kép De mensi még sehol. Hát, ha pár napig nem történik semmi, jöhet egy újabb teszt...
Ju
 


Ju, mindenesetre érdemes reggeli "termést" tesztelni, bár szerintem ezen már kellett volna látszani...
Azért szorítok nagyon! KépKépKép
És ha bármi változás van, írd meg!
Dzsungelcsiga
dzscs
 


Sziasztok!
Betolakodnék én is hozzátok, remélem nem túl korán. Hétfőn kellett volna megjönnie és ma reggel teszteltem, két szép, erős csík eredménnyel.Jövő hét csütörtökön mennék dokihoz. Szerintetek látni fog már valamit? Egyébként a "ma megint megjött..."-ből vagyok.Kép

Egcsi
egcsi
 


Szia Egcsi!

Van egy másik topik, ami egy kicsit aktívabb "2004 nyári babák"
Egyébként gratulálok! Kép

Barbara
babar
 
 


Egcsi, tök jó látni, ahogy szépen sorban átkerültök a "megint megjött"-ből.Kép
Én pont egy héttel "ma kellett volna megjönni" után voltam dokinál, hüvelyi uh-n akkor egy 7 mm-es petezsák látszott, baba még nem volt benne.
Érdemes menni (én tiszta hipochonder vagyok, engem megnyugtatott, hogy legalább nem méhen kívüli...Kép)
Dzsungelcsiga
dzscs
 


Szia Egcsi!Kép
Hat Te ki vagy?Kép Meselnel kicsit magadrol?...
Lanyok!Kép
A fenti ket mondat csak vicc volt,azert mert egcsit mar naggyyoooon jol ismerem a .."megint megjott"-bol...Bocsi!

Amugy a jovo het csutortok ok szerintem,mar lesz petezsak!
Dzscs!KépKoszonom,mar jol vagyok!
szoszi
szoszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?