Sziasztok!
Igyekszem sorban haladni az előző oldal tetejétől
Klarka! Nagyon szépek a fiúk, imádom a tesós képeket...
Nekünk is kéne csinálni egy párat...
Lekri: A kenguruzás szerintem nem súlyfüggő, inkább aszerint mérném, hogy melyik baba milyen erős. Mert van olyan baba aki már 3 hetesen tartja magát (nem csak a fejét, hanem a gerincét is) és van olyan, aki még 6-8 hetesen is nyeklik-nyaklik. Sőt, annyiban mégis súlyfüggő, hogy a vékonyabb babók jobban, hamarabb tartják magukat... (logikus) Liza nagyon jól elvan a kenguruban, nem csuklik össze, már leg. 2 hete ebben viszem mikor megyünk a bölcsibe reggel...
Ercsi, fentebb írtam, Lizával kb 5 ehtes kora óta használjuk (hogy melyik baba tartja magát? Lizát, mikor szopi közben felültetem büfizni (fekve szoptatok, nem tudom a vállamra rakni) akkor teljesen egyenes háttal ül, alig kell fognom hogy ne dűljön el (persze fogom). Ő tartja magát. Amelyik baba ilyenkor azonna lelőregörnyed, az mág nem tudja tartani magát)
Bukás: Ha nagymértékű (sugárban jön a kaja) akkor refluxos lehet a baba, amit 1 éves korukra 90%-ban kinőnek. Addig nincs vele teendő, amíg a súlya szépen gyarapszik. Ha lelassul, akkor lehet kapni kajasűrítőt (nem tápszer) orizat-rizsnyák a neve, kajcsi előtt pár perccel lehet adni. Ill. van rá gyógyszer is. Nekem mindkettő nagy refluxos volt. Onnan javult látványosan, hogy felültek. Akkor már kevésszer fordult elő... Addig meg ágyat húzni öltöztetni kell
Naponta 10x...
Gabó001, hááát én megint csak ne méreztem szülés után ezt a soha többet... érzést... pedig nem fogok szülni többet nagy valószínűséggel
Az én lányom a hintában szokott aludni, bár csak fél órákat tud, mert ő hasonalvós. De szerintem nem lesz baja tőle, ha nem görbén ül benne, hanem szép egyenesen derékszögben.
Pumpó sajnálom hogy nem írták fel, pedig sokkal finomabb, és nem fogja a babák hasát sem
Nem vényköteles amúgy, az online gyógyszertárban lehet látni, csak az vényköteles, amit pirossal jeleznek.
Az tuti hogy az anyatejjel is így gyarapodna, Liza most 4430g
Pedig anyatejes, bár nem úszunk benne, tudna még enni szvsz. De hízik
Az én lányom nem mosolyog túl sokszor sajna
Biztos mert sokszor nyűgös a kajcsi miatt
Miért baj hogyh ajnalban veled van a gyerek? Azzal nekem most sincs bajom ha hajnalban átjönnek (Kata át is szokott 5-6 körül) csak éjjel hagyjanak
Sőt kifejezetten jó hozzábújni reggel
Bence már ebből is kinőtt
És a puszimat is letörli
Szóval inkább élvezem
Kisscica, nem tudom, nekem semmi bajom a Karamalz-al, bár msot megkostoltam a símát is, de asszem maradok a citromosnál. Sokkal finomabb
Most is azt iszogatom (meg csokit eszem...)
Mi megyünk a talira!!! MIndenképp Ugye van kert?
Ha nincs, akkor csak a legkisebbet viszem...akkor viszont csak akkor jó nekem, amikor apjuk itthon van...
Annyit szeretnék kérni, hogy ha lehet, ne júni 25-27 legyen, mert 25 szomszéd csajszi szülinap, 26 védőnp+takarítás, mert 27 Bence szülinapja... De ha aznap lesz megpróbálok azért eljutni...
Zorróné, én is szeretem, ha vendégeink vannak, akkor vki mindig dajkálja, és nyugi van
Gumimaci, persze hogy nem felejtettünk el
Jó neked hogy csak 1 van, és még segítséged is
Nekem 3 de kétnaponta egyedül vagyok velük 2 napot...reggeltől fektetésig...
Nehéz, bár azért vannak jó, és rossz napok. Ebben a hülye időben csak rosszak vannak, mindkét nagy olyan hiszts, hogy ajjaj. Viszont Liza meg jókat alszik tőle
Nagyon édes a képeken Nimród
Tim27, nekünk se volt szűrés, a jövő héten megyünk a gézengúz alapítványhoz, ahol a koponya-csípő-hasi Uh 7e ft.
Anno Szegeden a nagyoknak még a klinikán megcsinálták...
Mák még nekünk se utalt... persze arról már megjött a határozat hogy utaljam vissza a gyest
Írtam fentebb a bukásról, felmosás ismerős
Enyimek képesek voltak hanyatt fekve 1 méter messzire okádni
Szöszke, neked hogy utal a tb??? MIért van az hogy május 1-től csak 27-ig kaptam gyást??? Hol a maradék 4 nap? Bakker 10 rugó az is...
Medina, a Nutrilon 1-et nem mondanám újnak
Bence is azt itta már, itt ajánlgattam a múltkor. Nem vényköteles, mint ahogy a dm 1-es tápszere sem, és az is nagyon jó ( a nagyok idejében még csak 2-es volt, most láttam 1-est is)
Mosolyogni az enyém rám szokott, engem pont ez lepett meg... Az a normális, ha anyára nem mosolyognak... mi egy nagy cici vagyunk a szemükben, nekünk csak tátogás jár
Tejci: Amikor csak 50-et szopizik, akkor követeli még? Ha visszatennéd nem aludna el a cicin? Mert lehe elég lenne neki az 50. Enyi mcsaj is van hogy csak ennyit eszik este, de az esti tej sokkal laktatóbb... Szerintem ha ennyi tejed van, megkéne próbálni elhagyni a pótlást, talán sikerül neked is. Inkább tedd este sokszor cicire...(de nem akarok beleszólni hisz nem látok bele a helyzetedbe, csak azok alapján gondolom hogy vissza lehetne fordítani a folyamatot, amit leírtál...)
A fitolac tényleg jó, én kifejezetten szeretem
Kisfruzsi, nézz rá a vonalzódra
6 hetes a babád, ilyenkore van a fejlődési ugrás. Pár napig sűrűbben fog kérni cicit, amíg be nem áll az új, nagyobb igényekre
Én is ekkor paráztam be a múltkor... (és mindjár itt a 3 hónapos ugrás....)
Eva@Liza, az én Lizámnak ugyanilyen nacija van
Majd lefotózom neked
Jópofák ak épek nagyon
(és hasonlít is az én Lizámra sztem...)
Celesztina, enyim Katám nem akart újra, pedig kínálgattam neki
de hát ő kevés ideig szopott, már fél évesen se tudott szopizni a barátnőm melléből....
Viszont ha napközben fejek, és látja, elkéri a tejet
Úgy cumisüvegből issza meg, pedig azt se használt 8 hónapos kora óta
Én hagynám amúgy...
Szösszenet, örülök hogy minden rendben
Liza is ilyen jó baba, igaz du igényli hogy rázzam a se..ét, de cserébe este 8-tól alszik 2 ébredéssel délig
(4-kor, és 8-kor szokott enni, bár ma 6-kor kelt, az 10 óra akárhogy számolom
:):):))
Nem mérem mennyit eszik, 2-3 dkg-ot hízik naponta, ez nekem elég.
Nálunk van hogy csak 5 kaja van, de a rendszeres 6. ezt is babája válogatja...
Nono, ma Liza engem is kikészített... üvöltött 2 órát, próbáltam a hasmasszírozást, ringatást, cicit (már a látványától is üvöltött), akartam neki pótlást adni (az esti fejést), fuldokolva üvöltött. Meguntam, ha a kezemben se jó, akkor üvöltsön a szobájában. Fél perc múlva úgy aludt hogy a cumi is kiesett a szájából...Ba..meg!!
:):):)
De szerintem azt érezte hogy nagyon ideges vagyok...a nagyok is kikészítettek ma, + ingerlékenyebb is vagyok mert iszonyatosan fáj a fogam. Ugyanis amit a múltkor gyökérkezeltek, abból letört egy darab, elkezdett fájni, és ki kellett huzatni az ügyeleten. Az hagyján hogy összeroppant a fogam, és egyesével szedték ki a darabjait....de azóta is fáj. Az egész álkapcsom, és a fogam helye+mögötte a másik fogam is, (csak remélni merem hogy nem lazult ki, semmi baja nincs...) nyomásra meg extra érzékeny, szal rágni ne mtudok....nagoyn fáj....
Éljen az sztk...
Bambi, nagyon jók a képek
Mi az 56-ost nőjjük most ki
Ercsi, nekem a Bencével volt ilyen a vérezgfetésem, 6 hetes volt amikor megjött, előtte 2 napig nem volt csak semmi....
KAtával is megjött 6 hetesen, de ott leg. előtte volt 4 hét szünet.
Lizával 3 hétig volt, azóta semmi, remélem még sokáig várat magára. Lehet az éjszakai szopi tényleg az oka? A két nagy hamar nem szopott éjjel, Liza viszont eszik hajnalban + én is fejek 11-kor...
Remélem még sokáig nem látom
NAgyon szép Lilla baba!!!
Téjé, igazad van, de amikor olyan jóóó vele aludni
Apjuk meg is védett anyós előtt, mert amikor meghallotta hgoy velünk alszik a kicsi, elkezdett sápítozni... mire Tamás közölte az anyjával, hogy 9 hónapig bennem volt a gyerek, mindene a cici, és különebn is miért kellene elszakítani az anyjától??? EZ nagyon JÓLESETT, főleg tőle, hiszen neki nem kis kényelmetlenség...
Na végére értem az oldalnak, nem mondhatjátok hogy keveset írtam
Nagyon remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis, akkor nem tudtam hozzáfúzn isemmit, vagy nem vettem észre...és bocsi, akinek 2x írtam, de így jöttek sorban
Puszi,
Zsu
(a hozzászólás 2 órán keresztül készült, közben megettem 20 dkg kávés csokit...bakker....ennyit a fogyókúrámról