Új privát üzeneted érkezett!

Gumimaci: de jó, hogy írtál! Nagyon édes a kis Nimród!

Szőlő: én rakok egy vékony puha plédet a hordozóba attól sokkal jobban tart, viszont nem sokkal melegebb...

Medina: sajnálom, hogy Attilának még mindig fáj a hasa! Nekünk 6 hetes kortól enyhült, szóval kitartás!

Kisfruzsi: nálunk is volt kb. egy hete pár ilyen nap, amikor alighogy lefeküdtem ébresztett Beni! Én akkor a melegre fogtam, meg arra, hogy szomjas! Ezt abból gondoltam, mert nem evett rendesen ahogy szokott, hanem szívott kicsit (pár percet) aztán aludt tovább! Szerencsére azóta nem fordult elő, viszont az is igaz, hogy azóta nem voltak 30 fokok! Szóval lehet, hogy nyáron még fogok szívni emiatt! :roll:

Eve: Liza nagyon édes, főleg, ahogy bealudt a nyugágyban!

Szössz: örülök, hogy Alíz végre elfogadja a cumisüveget! Az éjszakáért meg irigyellek! Mondjuk Beni is alszik annyit, mint Alíz, csak ő sajna nem 11-től 6-ig, hanem 8-tól 3-ig! Megpróbáltam már, hogy felkeltettem 11-kor, hogy az legyen az utolsó kajcsi, de sajna akkor is 3-kor kelt! :roll:
Örülök, hogy az uh-on minden oké volt, mi csütörtökön megyünk! A Budaiba voltatok?

Nono: a 62-es ruhák ránk is feszülnek már! Kész vagyok ettől! A legtöbb ruháját max. egyszer tudtam ráadni, aztán már ki is nőtte... Méreszkedni majd holnap méreszkedünk, de leszünk vagy 5 és fél, az tuti...

Bambi: nagyon cuki Dani! A külön nekem szóló képet meg igazán köszönöm...

Én is dobok egy képet, ez most a kedvencem! Amúgy Beni ma még nem aludt reggel óta egy percet sem! Pedig még autókázni is elvittem az Auchan-ba, hátha! De NEM!!!
Kép

Ja, meg megmutatom azt a montázst, amit a szülész(nagy)néninknek készítettem:
Kép

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Szőlő, itt is nagyon boldog 1. hófordulót Mazsilánynak!

Zorróné, nagyon jó lett az a montázs, gratula hozzá :)

Bambi, írtó helyes kissrác Dani, és tényleg nagyon formás baba! :)

Gumimaci, örülök, hogy újra itt, Nimród aranyos kissrác :)

Kiscica, Judit, jófejek a fiúk ahogy lesik egymást, jó lehetett talizni :)
Én is szívesen elmegyek egy ilyen találkára, ha szabad, és ha tudok!

Szössz, tök jó, hogy Alíz rákapott a cumisüvegre, végülis azért ez könnyebbség, főleg így, hogy nem zavar be a szopiba :) Csak így tovább :)

Barbi mára nagyon kicsattogott a tejcitől, így lementem az egészséges rendelésre, hogy nézze meg a doki, és ha úgy ítéli adjon neki krémet! Hát azt mondta, tényleg elég csúnya, így felírt egyet, el is mentem kiváltani, na ott jött a döbbenet, 2000 Ft volt, de úgy voltam vele, ha ez használ, minden pénzt megér! Bekentem ma már 2x is neki, és most úgy áll a helyzet, hogy elég durván piros az arca, ami most vagy a krémtől van, vagy mára tetőzik neki a tejallergia... felhívtam azért az előbb a védőnőnket, hogy szerinte mi lehet, azt mondta szerinte inkább az utóbbi, mert ez egy nagyon komoly krém, kimondottan ellrgiás tünetekre, így ritka, hogy ez okozna allerigát, de azért most ne kenjem be holnap estig, mikor is rendel majd a dokink, és ha nem múlik, vigyem azért le! Úgyhogy most kiváncsi leszek nagyon, bár talán egy icipicit már halványult neki az elmúlt fél órában!
Meglátjuk...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


[quote="nici"][ írta:nicib]Kiscica, Judit, jófejek a fiúk ahogy lesik egymást, jó lehetett talizni :)
Én is szívesen elmegyek egy ilyen találkára, ha szabad, és ha tudok!


Mármint arra gondoltam, amit Kiscica írt, az "össznépire" :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 

 
 

Jajj, olyan szépek ezek a babócák!! :lol:

Mutatok én is párat:
Kép Kép Kép Kép

Lekri: igen, nekünk is olyan kengurunk van! (+akartam mondani, hogy a férjem Levi, én meg 05.25-én születtem... :wink: )

Bolygó: nekem nagyon fura ez a vérezgetésem... olyan meseszerű: hol volt, hol nem volt... egyszer barna, aztán mintha megjönne, aztán mintha elmúlna, aztán megint megjön... már a nemlétezőm tele van... De most asszem TÉNYLEG megjött... :? (bocs a részletezésért... :oops: :oops: :oops: :oops: )

ercsi_3
 
 


Gabo a mi doktornénink azt mondta, hogy ne legyen sokat a hordozóba. Csak arra használjam, ha hozom-viszem. Én is altattam benne, de aztán leszoktattam magam.

Pumpóka valahol olvastam, hogy azt tedd most picikén a gyerekkel, amit majd nem fogsz bánni, ha nagy lesz. Így nálunk pl tudom, hogy rossz, hogy hajnali öttől velünk alszik még. Nem is éhes, hanem érzi hajnal van és kelni kel. DE MI még aludnánk. Akkor teliszájjal vigyorog és megnyugszik. Kapunk még egy órát.

Brigi én is nagyon sajnálom. De úgy látszik az ár itt nálam nem számít. Majd visszaviszem a maradék 3-at. ÉN IS JELENTKEZeK a találkozóra. És annyira nagyon jók a képek! Személyesen is édesek voltak, de így fotón.

Zorróné én is néha úgy érzem, unja a társságom. Mi pénteken szinte egész nap máshol voltunk, és végigaludta a napot.

Gumimaci
de jó. Már 2x kerestelek, én már a privin gondolkoztam. Néha csak 1-2 sort írj! És vonatkozik minden eltüntre.

Tim nézesd meg mindenképp. Megnyugszol. Nekünk a kórházba is csináltak, és most is nemrég. Főleg a bukás miatt. De nincsen semmi kóros.

Szösz mi is hatszor. Alkalmanként 100-150 között. (cici+tápszer) ha napi 5 lesz én választom, hogy a hajnali evést nem kérem. :lol:
Van egy Pesti est melléklet ZP-s és a párod benne van. :) felismertem.

A HeimPál nem felhívásával azt hittem én vagyok béna, de látom nem. Azért ez elég dűhítő.

Nem tudom írtam e nektek, hogy a védőnőm felmondott április végén, azóta gyakorlatilag anélkül élek. :( Na ma váratlanul egy fiatal tetovált, kikent hölgy becsöngetett, hogy ő a védőnőm. Monalisának hívják! Hát... oda tartozik. Nos: becsörtet, baba alszik én rászólok, tán nem kéne kiabálni. Leülünk, felírja az oltás számát, mert ezt jelentenie kell. Aztán mondja, hogy adjak gyümilevet a gyereknek. Mondom neki ÉN,de mégcsak 2 hónapos. Ja akkor még nem kell. És ez csak 1példa az 5 perces látogatásból. Szóval kivagyok a vízből vele... nem untatlak titeket, de döbbenet. Ő a harmadik védőnőm és egyre rosszabb! Magamtól okosabb vagyok, már bocs. :oops:

Kép
téjé
 
 


Medina: elnézést, hogy nem emlékeztem hogy Te írtad

Szössz: nálunk egyáltalán nem volt emésztve a tej ami visszajött, de Ti is infacolt használtok? Ma nem kapott (tegnap is csak 1x) és ma nem is bukott annyit... bár a hasa se fájt csak picit...

Bambi: édik a fotók, pláne a mosolygós bambis :) (bocsi, julinka a vállamon csak 1 kézzel tudok írni ezért kis betű)

Ruhák. mi is kinőttünk párat, bár van ami 50-es van ami 62-es így nem tudom, mekkora most a méretünk :roll: Holnap lesz hivatalos méreicske, kivi vagyok :)

Ercsi, Zorróné: nagyon jók a képek!

Valamit még akartam írni, de elfeledtem :? és mennem kell

Kép Kép
celesztina
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 19:31-kor.
Vendég
 


Sziasztok, órákig olvastam. nem is bírtam mindent megjegyezni, bocs

Szössz, holnap anyósom feladja a cégtől a teát, mert természetesen postára nem jutottam és mikor olvastam, hogy nincs tejed úgy elszégyelltem magam. bocsánat. szóval 1-2 napon belül várhatod, mert a céges posta tuti.

Celesztina, neked akartam írni, hogy nem akarlak elkeseríteni, de én visszaadtam Líviának az erszényt, pedig hatalmas reményeket fűztem hozzá. merev, de kicsi a hely betenni.
viszont láttam egyet a ligetben. zseniális volt. és a csaj meg is mutatta a gyerekkel. www.bohem-mama.hu

igaz sztem elvileg ülni tudó gyereknél jobb. de azt írják 0-3 éves korig. de az anyag vékonyabb is és szebb is és kicsit más a szabása.

na most nem jut eszembe mit kaartam még írni...

lolka_zs
 
 


Halihó!

Mi is vagyunk! Jól vagyunk, bár ma nagyon megijedtem. Bogi böfizett a vállamon aztán hányt és úgy sikerült neki, hogy nem kapott levegőt... :cry: egy egész örökkévalóságnak tűnt , ahogy lógattam lefelé a gyerekemet. és mikor végre felsirt, én is sirtam.
akkor valami jobbról irok. Boldogok vagyunk hárman. Bogi szépen növöget, fejlődik, már nagyon sokat gagyog és nagyon okos!
sajnos időm nem sok, mert amikor Bogi alszik vagy épp nézelődik, akkor főzök stb. délután séta meg apázunk! este meg ágyba dőlés. Bogi kilenc tiz fele elalszik és reggel öt hatig alszik. jó kisbaba!
na megyek tisztába teszem. apája etette, aztán hát közben berottyantott... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


a képek természetesen gyönyörűek, a Liverpoolos body zseniális!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én is szeretnék olyat!!!

Marjan szinte egész héten rohangálni fogok zugló felé. séta? megjavult a kocsi?

lolka_zs
 
 


[quote="celesztina"][ írta:celesztinacolor=indigo]Nyűgi van még -Szössz, Csöppke főleg nálatok? [/color]
Nálunk is volt tegnap, bár könnyebben mint amit írtatok, de sajna ma is folytatódik, gondoltam Rátok, hogy akkor lehet, Alíz és Lóci is nyügi maradt :? Bár lehet, ma reggel csak a meleg tett be :?


Hello, lekopogom nekünk ma nagyon jó napunk van! :) És az éjszaka is jó volt :wink:
Persze nem kiabálom el...de jól esett 4-5 órát pihenni. Persze több részletben, de akkor is... :lol:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


[quote="pumpóka"]C írta:pumpókaelesztina!
Ne érts félre, abszolút nem rád gondoltam. :wink: Én csak azt irtam, sok helyen olvastam, hogy igy csinálják nem kevesen és ezzel nem értek egyet, ez csak egy témához kötődő vélemény volt vmiről... :wink: de egyáltalán nem jutott eszembe, hogy erre akarod használni!!!



Én biztony magamra kötöm napközben itthon is a kendőben, ha épp virágot kell locsolnom, vagy Dominóval játszunk, és a picúr nyűgös. De ettől nem tartom magam rossz anyuának. :wink:
De tényleg egyéni hogy ki mit tart jónak és elfogadhatónak. Nekem ez teljesen természetes.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


[quote="celesztina"][ írta:celesztinaÉs akinek több gyereke van, főleg akiknél kicsi a korkülönbség: van, hogy a nagyobb is akarna újra szopizni? Mit csináltok? Tiltjátok? [/size]


Nálunk Dominó szopizott mikor hazajöttünk a kórházból, aztán megbeszéltük hogy ő már nagyfiú, és igya inkább pohárból. ;) Így napi 3* fejek neki úgy 150-200 anyatejcsit, azt issza. Sokszor ő segít fejni, az a legnagyobb öröme. :D De van hogy azért még odabújik 1-1 miniszopira... nem akarom neki tiltani, mert esetleg megharagudna a tesóra, hogy neki miért lehet.
Én spec örülök neki hogy tudok neki anyatejet adni, tele van ókis immuncuccokkal :wink: ÉS ugye most nagyon sokáig beteg volt, nem árt neki..

Nálatok is akar a nagyobb?

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Mennyi gyönyörű babafotó...ámulat! :) És milyen nagyok már!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Sziasztok!

Igyekszem sorban haladni az előző oldal tetejétől :)

Klarka! Nagyon szépek a fiúk, imádom a tesós képeket...

Nekünk is kéne csinálni egy párat...

Lekri: A kenguruzás szerintem nem súlyfüggő, inkább aszerint mérném, hogy melyik baba milyen erős. Mert van olyan baba aki már 3 hetesen tartja magát (nem csak a fejét, hanem a gerincét is) és van olyan, aki még 6-8 hetesen is nyeklik-nyaklik. Sőt, annyiban mégis súlyfüggő, hogy a vékonyabb babók jobban, hamarabb tartják magukat... (logikus) Liza nagyon jól elvan a kenguruban, nem csuklik össze, már leg. 2 hete ebben viszem mikor megyünk a bölcsibe reggel...

Ercsi, fentebb írtam, Lizával kb 5 ehtes kora óta használjuk (hogy melyik baba tartja magát? Lizát, mikor szopi közben felültetem büfizni (fekve szoptatok, nem tudom a vállamra rakni) akkor teljesen egyenes háttal ül, alig kell fognom hogy ne dűljön el (persze fogom). Ő tartja magát. Amelyik baba ilyenkor azonna lelőregörnyed, az mág nem tudja tartani magát)

Bukás: Ha nagymértékű (sugárban jön a kaja) akkor refluxos lehet a baba, amit 1 éves korukra 90%-ban kinőnek. Addig nincs vele teendő, amíg a súlya szépen gyarapszik. Ha lelassul, akkor lehet kapni kajasűrítőt (nem tápszer) orizat-rizsnyák a neve, kajcsi előtt pár perccel lehet adni. Ill. van rá gyógyszer is. Nekem mindkettő nagy refluxos volt. Onnan javult látványosan, hogy felültek. Akkor már kevésszer fordult elő... Addig meg ágyat húzni öltöztetni kell :) Naponta 10x...

Gabó001, hááát én megint csak ne méreztem szülés után ezt a soha többet... érzést... pedig nem fogok szülni többet nagy valószínűséggel :( :cry: :cry:

Az én lányom a hintában szokott aludni, bár csak fél órákat tud, mert ő hasonalvós. De szerintem nem lesz baja tőle, ha nem görbén ül benne, hanem szép egyenesen derékszögben.

Pumpó sajnálom hogy nem írták fel, pedig sokkal finomabb, és nem fogja a babák hasát sem :( Nem vényköteles amúgy, az online gyógyszertárban lehet látni, csak az vényköteles, amit pirossal jeleznek.

Az tuti hogy az anyatejjel is így gyarapodna, Liza most 4430g :) Pedig anyatejes, bár nem úszunk benne, tudna még enni szvsz. De hízik :)

Az én lányom nem mosolyog túl sokszor sajna :( Biztos mert sokszor nyűgös a kajcsi miatt :(

Miért baj hogyh ajnalban veled van a gyerek? Azzal nekem most sincs bajom ha hajnalban átjönnek (Kata át is szokott 5-6 körül) csak éjjel hagyjanak :) Sőt kifejezetten jó hozzábújni reggel :) Bence már ebből is kinőtt :( És a puszimat is letörli :( Szóval inkább élvezem :)

Kisscica, nem tudom, nekem semmi bajom a Karamalz-al, bár msot megkostoltam a símát is, de asszem maradok a citromosnál. Sokkal finomabb :) Most is azt iszogatom (meg csokit eszem...)

Mi megyünk a talira!!! MIndenképp
:) Ugye van kert? :) Ha nincs, akkor csak a legkisebbet viszem...akkor viszont csak akkor jó nekem, amikor apjuk itthon van...

Annyit szeretnék kérni, hogy ha lehet, ne júni 25-27 legyen, mert 25 szomszéd csajszi szülinap, 26 védőnp+takarítás, mert 27 Bence szülinapja... De ha aznap lesz megpróbálok azért eljutni...

Zorróné, én is szeretem, ha vendégeink vannak, akkor vki mindig dajkálja, és nyugi van :)

Gumimaci, persze hogy nem felejtettünk el :) Jó neked hogy csak 1 van, és még segítséged is :) Nekem 3 de kétnaponta egyedül vagyok velük 2 napot...reggeltől fektetésig...
Nehéz, bár azért vannak jó, és rossz napok. Ebben a hülye időben csak rosszak vannak, mindkét nagy olyan hiszts, hogy ajjaj. Viszont Liza meg jókat alszik tőle :)

Nagyon édes a képeken Nimród :) :)

Tim27, nekünk se volt szűrés, a jövő héten megyünk a gézengúz alapítványhoz, ahol a koponya-csípő-hasi Uh 7e ft.

Anno Szegeden a nagyoknak még a klinikán megcsinálták...

Mák még nekünk se utalt... persze arról már megjött a határozat hogy utaljam vissza a gyest :)

Írtam fentebb a bukásról, felmosás ismerős :) Enyimek képesek voltak hanyatt fekve 1 méter messzire okádni :)

Szöszke, neked hogy utal a tb??? MIért van az hogy május 1-től csak 27-ig kaptam gyást??? Hol a maradék 4 nap? Bakker 10 rugó az is...

Medina, a Nutrilon 1-et nem mondanám újnak :) Bence is azt itta már, itt ajánlgattam a múltkor. Nem vényköteles, mint ahogy a dm 1-es tápszere sem, és az is nagyon jó ( a nagyok idejében még csak 2-es volt, most láttam 1-est is)

Mosolyogni az enyém rám szokott, engem pont ez lepett meg... Az a normális, ha anyára nem mosolyognak... mi egy nagy cici vagyunk a szemükben, nekünk csak tátogás jár :)

Tejci: Amikor csak 50-et szopizik, akkor követeli még? Ha visszatennéd nem aludna el a cicin? Mert lehe elég lenne neki az 50. Enyi mcsaj is van hogy csak ennyit eszik este, de az esti tej sokkal laktatóbb... Szerintem ha ennyi tejed van, megkéne próbálni elhagyni a pótlást, talán sikerül neked is. Inkább tedd este sokszor cicire...(de nem akarok beleszólni hisz nem látok bele a helyzetedbe, csak azok alapján gondolom hogy vissza lehetne fordítani a folyamatot, amit leírtál...)

A fitolac tényleg jó, én kifejezetten szeretem :)

Kisfruzsi, nézz rá a vonalzódra :) 6 hetes a babád, ilyenkore van a fejlődési ugrás. Pár napig sűrűbben fog kérni cicit, amíg be nem áll az új, nagyobb igényekre :) Én is ekkor paráztam be a múltkor... (és mindjár itt a 3 hónapos ugrás....)

Eva@Liza, az én Lizámnak ugyanilyen nacija van :) Majd lefotózom neked :) Jópofák ak épek nagyon :) (és hasonlít is az én Lizámra sztem...)

Celesztina, enyim Katám nem akart újra, pedig kínálgattam neki :) de hát ő kevés ideig szopott, már fél évesen se tudott szopizni a barátnőm melléből....

Viszont ha napközben fejek, és látja, elkéri a tejet :) Úgy cumisüvegből issza meg, pedig azt se használt 8 hónapos kora óta :)

Én hagynám amúgy...

Szösszenet, örülök hogy minden rendben :) Liza is ilyen jó baba, igaz du igényli hogy rázzam a se..ét, de cserébe este 8-tól alszik 2 ébredéssel délig :) (4-kor, és 8-kor szokott enni, bár ma 6-kor kelt, az 10 óra akárhogy számolom :):):):))
Nem mérem mennyit eszik, 2-3 dkg-ot hízik naponta, ez nekem elég.

Nálunk van hogy csak 5 kaja van, de a rendszeres 6. ezt is babája válogatja...

Nono, ma Liza engem is kikészített... üvöltött 2 órát, próbáltam a hasmasszírozást, ringatást, cicit (már a látványától is üvöltött), akartam neki pótlást adni (az esti fejést), fuldokolva üvöltött. Meguntam, ha a kezemben se jó, akkor üvöltsön a szobájában. Fél perc múlva úgy aludt hogy a cumi is kiesett a szájából...Ba..meg!! :):):):)
De szerintem azt érezte hogy nagyon ideges vagyok...a nagyok is kikészítettek ma, + ingerlékenyebb is vagyok mert iszonyatosan fáj a fogam. Ugyanis amit a múltkor gyökérkezeltek, abból letört egy darab, elkezdett fájni, és ki kellett huzatni az ügyeleten. Az hagyján hogy összeroppant a fogam, és egyesével szedték ki a darabjait....de azóta is fáj. Az egész álkapcsom, és a fogam helye+mögötte a másik fogam is, (csak remélni merem hogy nem lazult ki, semmi baja nincs...) nyomásra meg extra érzékeny, szal rágni ne mtudok....nagoyn fáj.... :( Éljen az sztk...:evil: :evil: :evil:


Bambi, nagyon jók a képek :) Mi az 56-ost nőjjük most ki :)


Ercsi, nekem a Bencével volt ilyen a vérezgfetésem, 6 hetes volt amikor megjött, előtte 2 napig nem volt csak semmi....

KAtával is megjött 6 hetesen, de ott leg. előtte volt 4 hét szünet.

Lizával 3 hétig volt, azóta semmi, remélem még sokáig várat magára. Lehet az éjszakai szopi tényleg az oka? A két nagy hamar nem szopott éjjel, Liza viszont eszik hajnalban + én is fejek 11-kor...

Remélem még sokáig nem látom :)

NAgyon szép Lilla baba!!!

Téjé, igazad van, de amikor olyan jóóó vele aludni :)

Apjuk meg is védett anyós előtt, mert amikor meghallotta hgoy velünk alszik a kicsi, elkezdett sápítozni... mire Tamás közölte az anyjával, hogy 9 hónapig bennem volt a gyerek, mindene a cici, és különebn is miért kellene elszakítani az anyjától??? EZ nagyon JÓLESETT, főleg tőle, hiszen neki nem kis kényelmetlenség...

Na végére értem az oldalnak, nem mondhatjátok hogy keveset írtam :) Nagyon remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis, akkor nem tudtam hozzáfúzn isemmit, vagy nem vettem észre...és bocsi, akinek 2x írtam, de így jöttek sorban :)

Puszi,

Zsu

(a hozzászólás 2 órán keresztül készült, közben megettem 20 dkg kávés csokit...bakker....ennyit a fogyókúrámról :)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Csöppke én úgy aggódtam értetek tegnap, mikor olvastam a hozászólásod, hogy belestema blogodra.

remélem rendben lesz az uh.

lolka_zs
 
 


ZSuzsófi,

Igen ez igaz, hogy 6 hetesek vagyunk, de gondolod, hogy pont éjjel jön ki az éhsége??? Remélem hogy csak erről van szó és nem marad így az ébredés.....

Lolka,

Te írtad, hogy áttennéd a babót a másik szobába, mert minden nyökögésre felébredsz????
Hát én is ezen gondolkozom...olyan, mintha semmit nem aludnék, minden egyes hangra felébredek és Alma nagyon sokat nyökög álmában :oops:
Ha nem Te írtad bocsi :oops: :oops:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Bár a kutyát nem érdekelte... de azért leírom, hogy egész szép lett a fürcsinél már az arca Barbinak, remélem holnapra sem erősödik ki újra!

Csöppke, örülök, hogy jó napotok volt, ilyen éjszakát is kívánok :)

Ercsi, Lillus írtó édes, nagyon szépen nő (a blogon mindig követem Őt is :))

Mary, örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden ok, a mai eseményt sajnálom, remélem nem lesz több ilyen! Képet is tessék ám hozni :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Jajj, ha vki akar forgót venni a kiságyra! Ez a forgó nagyon jó, Liza imádja, és szép dallamot játszik (nem felhúzós, elemes, és 20 percig zenél) A Brendonban 14e ft, a csaj 8.-ért adja villámáron!!! Van Játszószőnyege is, várjatok mindjárt megkeresem nektek, na ilyen:

itt a forgó:

http://www.vatera.hu/tiny_love_zenelo_k ... 85912.html

A játszószőnyeg:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Ha jól tudom ezt 7e-ért adja. Vannak kis játékai is. Sőt, más kiegészítők (pelustáska, mellszívó, babakocsi, stb.)

Azért is reklámozom (mert jó áron van tényleg), mert megyek Szegedre szombaton, és amit kértek el is tudnám hozni, így pk se lenne rajta.

A csaj e-mail címe: grafusz@citromail.hu

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Fruzsi - És miért nem teszed át?
Én Alízt pont 1 hónaposan átettem .. és mindketőnknek jót tett. Mert nehogy azt hidd, hogy őt nem zavarja, ha ti köhögtök, forgolódtok .. vagy bármi. Amióta külön alszunk, azóta egyre többet alszik éjjel, és én is sokkal kipihentebb vagyok ..
Komolyan, én már el sem tudom képzelni, hogy mellettünk legyen az ágya.
Reggel szoktam magamhoz venni, ha 6-7 után kel (mint pl. ma fél 8-kor), és még szeretnék ejtőzni kicsit .. olyankor ott fekszik mellettem Apja helyén (ha hétköznap va), vagy köztünk (ha hétvége) .. de ez csak pár óra pihegés az alvás után .. :) :)

Zsuzso
- Nem tudom miért csak május 27-ig utaltak neked .. nekem az van az sms-értesítőmben, hogy GYAS-0501-0531 ... tehát egész hónap jött.

Lolka - Jajj, nehogy már neked legyen lelkifurdalásod! Amúgy bevallom .. fel is adtam .. mindent megpróbáltam. Homeós bogyók, teák, pihenés .. fejés .. és eredmény az semmi :( Napi 2 kajálást (a 6-ból) helyettesítenem kell valamivel. De a dokinő szerint nem gond .. ne csináljak belőle lelkiismereti kérdést.
A lényeg, hogy Alíz kiegyensúlyozott, boldog baba legyen :)
És a tápszer nem kavar be a szopiba, mert Alíznak továbbra is a cici a kedvenc :)
De várom a teát, és akkor adok még egy esélyt a tejci növelésének. :D ;) Köszönöm előre is :)

Celesztina
- Igen, mi is Infacolozunk. De most tesztelni fogom, hogy mi történik, ha nem használjuk .. :)

Téjé
- Igen, talán láttam én is azt a cikket :)
Alíz is ennyiket eszik. És neked belefér 6 kajci egy nap? Nekünk ma pl. 5 jött össze .. mert nincs annyi ébren töltött óra :shock: :shock: hogy 6 legyen ..

Nici - 2000 Ft a babának a krém? Menjenek a .. :(
Remélem használ, és tényleg csak a tetőzés miatt pirosodott ki a kicsi annyira :)

Zorroné
- Mi meg próbáljuk Alízt a korábbi fekvéshez szoktatni .. de nem megy. Esélyünk nincs .. :? :? MA fél 10-kor fürdött, és 10-kor evés után próbáltam letenni .... áááááááááááááá ... vigyorgott ezerrel ... most sikerült elaltatni, úgy, hogy eddig a babakocsiban nézelődött, láttam, hogy pislákol, cicire tettem és fél perc múlva (3 korty) csukva volt a szeme :D
Ti későbbi fekvésre gyúrtok, mi korábbira .. :D
Nagyon cuki a kis Beni :)
Hajszerkezet még mindig kedvenc :)

Bambi - Örülök, hogy jól vagytok :) Szépek a képek nagyon :) Látszik, hogy kiegyensúlyozott vagy és Dani is cuki :)
Akkor csak nekem nem fér bele a 6 evés?
Ma Alíz így evett:
07:30
10:30
14:00
17:00
20:30
(és így már 1,5 órára rá jött a 6. evés (22:00-kor) .. ha kivárom, míg 6-odszorra is megéhezik, akkor van éjfél :? :? ..)
Vagy sűrűbben kell etessem napközben, vagy még kicsit húzni, hogy az 5. későbbre essen .. de még olyan picike .. lehet fontos neki a 6 evés ..

Kép
szösszenet
 
 


[quote="nici"][ írta:nicisize=75]Bár a kutyát nem érdekelte... de azért leírom, hogy egész szép lett a fürcsinél már az arca Barbinak, remélem holnapra sem erősödik ki újra![/size]

Én pont most olvastam, és azonnal reagáltam is rá :)
Örülök, hogy javul :) engem is bántana, ha így kipöttyösödne a lelkem :)

Kép
szösszenet
 
 


Kisfruzsi, jajj nehogy azt hidd hogy azt hiszem (ez jóóó :):):):)) hogy nem tudod mennyi idős a kisbabád, csak anno nekem se esett le. Igen Liza is kelt akkor éjjel 1 körül 2 v. 3 napig, mert este még ne mvolt neki elég. Aztán a gyakori szopi megtette a hatását (legalábbis visszaált a 3-4 közötti, vagy későbbi kelésre...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szöszke mi ma így ettünk:

6.00
11.00
13.30
14.30
17.00
19.30

És most 80-at fejtem le :) Ennyit még sose sikerült este fejnem :) Jupié :) (viszavonva, ha fél óra múlva felkel a törpe :):):):))

Szöszke, ezt a 80-at neked is köszönhetem, mert a te hozzászólásod olvastam, mikor beindult a tejleadó-reflex... fejésnél ez nekem nagyon ritkán indul el :)

MEgyek alunni, jó éjt :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Én meg azt hittem, majd jól megdicsértek, amijé ilyen sokat írtam :) vagy legalább szörnyülködtök egy sort :) de nem :)

Felsírt :) A Kata :)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsuzsófi

Kristóf is erős gyerköc:)fejét születése ota tartja ,és magát is elég jól.sőt.megfordul a hasáról a hátára.2,5hetes kora óta kitolja magát fekvőtámaszba oldalra forditja a fejét ami ugye lehuzza és megfordul.védőnő is csak lesett.én nem mert Levim detto ugyan ez volt csak ő 3,5hetesen.

Ercsi

akkor utolag is boldog szülinapot neked a párodnak meg előrre boldog névnapot :lol: :lol:
nagyon szép lánykátok:)
Vendég
 


Hali Lányok!

Csak egy gyors életjel...
Nálunk minden OK, csak elég sok minden volt mostanában. Esküvőn voltunk, ovis ballagás, iskolai szülői értekezlet, a férjem közben külföldön, úgyhogy nem igazán maradt időm írni.

Beni jól van, szépen fejlődik. Tegnap voltunk két hónapos oltáson. Meg se nyikkant, sőt utána is végig mosolygott a doktornőre. Teljesen kész volt tőle. :D Nyűgös sem volt viszont hajnalban nagyon fájt a pocija, pedig egyáltalán nem hasfájós, úgyhogy ezt betudtam a rota elleni oltásnak, merthogy ő azt is kapott most, mivel ugye 1 éves kora előtt valószínűleg műteni fogják és a sebész mindenképpen javasolta.
Kapott még vki rota oltást? Esetleg hasonló tünetek?

Nagyon édi minden baba, olyan jó megnézni a képeket.

A tali miatt irigyellek benneteket! Mi is nagyon szivesen mennénk, de amilyen őrület van mostanában az M1en nem valószínű, hogy bevállalom, hacsak a férjem nem éppen aznap megy Bp-re.
de nagyon jó lenne találkozni veletek.

Igyekszem majd visszaolvasni és többet jönni.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 19:33-kor.
Vendég
 


Nici!

Én is remélem ,hogy nem lesz több ilyen rémálom... :cry:

képet hoznék, csak amik vannak nagyok és ide nem férne be.
Le tudná nekem valaki kicsinyiteni a képeket, ha küldök az e-mail cimére?

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


sziasztok

mi már megint sírunk..... én nem tudom mi lehet a baj.... éjszakákat hála a jó istennek végigalussza (6-7 óra) de nap közben üvölt vagy eszik, fél órákat alszik. mondjuk tegnap egy nagyot aludt délután de utána estig hiszti, semminemjó..... Akárhogy is számolom ez a 4. nap. Kezdek kikészülni. persze 2 bőgés közé beiktat 3 vigyorgást, attól meg elolvadok.

1 hónapos adataink:

58 cm (kb :lol:)
3,91 kg :o

Kép Kép
szõlõ
 
 


Ja, egyébként mi is azért eszönk már másfél hete 6x egy nap mert nem fér bele több. így is 11kor fürdetünk.

Kép Kép
szõlõ
 
 


[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="nici"][ írta:nicisize=75]Bár a kutyát nem érdekelte... de azért leírom, hogy egész szép lett a fürcsinél már az arca Barbinak, remélem holnapra sem erősödik ki újra![/size]

Én pont most olvastam, és azonnal reagáltam is rá :)
Örülök, hogy javul :) engem is bántana, ha így kipöttyösödne a lelkem :)


Köszönöm Szössz, aranyos vagy, csak azért esett rosszul, hogy senki nem reagált, mert eléggé kétségbe estem (mivel tényleg tiszta vörös volt a gyerek arca, mintha bekentem volna pirospaprikával), és vártam, hogy talán valaki reagál, hogy vele is volt ilyen, vagy ilyesmi!

Ezért is köszönöm Pumpóka, hogy Te is reagáltál :)
Szandinál mi is kevert gyógyitárast kaptunk, az kb 2-3 nap alatt elmulasztotta, és volt vagy 200 Ft :shock:
ennek a krémnek ELIDEL 1% a neve! 15 grammos "csoda"...
Azt írja hogy az elidel aktív hatóanyaga a pimekrolimusz, és ír pár segédanyagot is... (nem értek hozzá :))

Most egész szép az arca, a pöttyök még ott vannak, de nem olyan durván, és nem tiszta piros az arca, nem tudom mitévő legyek, használjam tovább? Nem ettől volt vajon? :roll:

Zsu, szép hosszú volt a hsz-ed... komoly mennyiséget termeltél :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Mary, nekem küldhetsz, csak kb 1 óra múlva lesz időm rá, ha nem baj! makrai.nikolett@chello.hu

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Celesztina: Ne hülyéskedjél már, nem azért irtam! Annyi minden elhangzott már itt, nem lehet mindenre emlékezni!

Zsúzsófi: Amikor nem sir tovább evés után, akkor nem szoktam pótolni. Van hogy egy nap csak egyszer pótolok. Ez úgy délelőtt 10 körül szokott lenni. Nemtom mért, de akkor szinte egy csepp tejem sincs.
Este sincs sokkal több, viszont akkor úgy néz ki elég neki, mert 5-6 órát el van vele! Szóval nálunk egy tasak tápszer kb. 3 hétig jó, de csak azért mert utána már ki kell dobni…
Nagyon küszködök,hogy több legyen. Délután inkább másfél óránként ráteszem. Reggelre megvan az eredmény! :)
A mosolygásba meg igazad lehet! Ha ránk néznek, csak ennyi jut nekünk: TÁP, TÁP, TÁP :lol:
Ja, és én is hagytam üvölteni a gyereket, amikor tudtam, hogy már csak hiszti! Szerintem 5 perc se telt el és mint akit elvágtak…
Sajnálom a fogfájást! Mielőbbi gyógyulást kivánok!!

Hajnali alvás: Nálunk is ez a helyzet, de csöppet se bánom! Párom nem haragszik érte, én meg minden egyes percét élvezem. Ki kell használni, amig a pici testét magamhoz ölelhetem, mert észre se vesszük és letörli a puszit, meg az mondja, hogy „anya neeemááár, ez olyan ciki”… Amit Zsuzsófi már tapasztalhat is… Szóval én inkább magam mellé veszem.

Kisfruzsi: Én is kivagyok a gyerkőctől. Van hogy tök kussba alszik, de van hogy 3 órát végig nyökög! Na akkor én se alszok valami sokat, de sajna mi még nem jutottunk el oda, hogy lakást vegyünk, majd talán csak jövőre, igy nem tudom átrakni másik szobába.
Viszont én a helyedbe megpróbálnám.

Nici: Engem érdekel! Örülök, hogy szebb az arca Barbinak! Az a mosdókenőcs csodákra képes. Nálunk nagyon pöttyös volt a pici az elején és volt hogy bekentem neki az arcát a mosdókenőccsel, majd vizzel lemostam és sokkal szebb lett.

Éjszaka: Atti este 8-kor aludt el és hajnali 1-kor kelt. Aztán 3-kor! :? Már megint a szaros pelus miatt! Annyira nem szereti, ha valami marja a seggét! Legtöbbször a pisit is csak akkor nyomatja, ha levettem róla a pelust! Bár tudom, fiúknál ez szokás, hisz hideg éri a kuksit!
Na mindegy! Visszatérve az alvásra. 3-tól fél 5-ig csak nyüglődött. Semmi se volt jó! Aztán végre elaludt. De fél 7-kor megint kelt. Akkor kapott cicit és azóta alszik.
11-től viszont rendszerint alszik kb. 4 óráig! :? Bár éjszaka csinálná inkább ezt...
:?

Edina


Kép
medina83
 
 


Most érkezett meg a 2. adag More Milkem... nekem úgy tűnik eddig talán hatott, mert ugyan nem sokkal, de napi 30-40-50 millivel több van mióta szedem, ezért úgy döntöttem még egy doboznak adok esélyt :)

Na most mennem kell...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


[quote="nici"][ írta:nicib]Mary, nekem küldhetsz, csak kb 1 óra múlva lesz időm rá, ha nem baj! makrai.nikolett@chello.hu


küldök akkor a cimedre képeket. Nagyon köszi!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Szösszenet, Bálint szinte mindig 6-szor eszik egy nap, de úgy, hogy ebbe az éjjeli etetés is bene van! (pl. 2.30-5.30-9.25-12.20-16.27-19.13 nagyon ritkán van, hogy 7-szer eszik, pl. tegnap: 3.50-7.20-10.30-13.30-15.30-18.30-21.30)
A 15.30-as evés azért volt, mert épp mély alvás közepette fülsüketítően elkezdett fúrni az alattunk lakó....szegénykém nagyon megijedt, annyira sírt. És a drága alvásnak is lőttek...:twisted:

Bambi, nagyon jók a képek! És végre te is rajta vagy :D
Örülök, ha már jobban vagytok, szerintem is nagyon húzós az első időszak. Ezt nem mondta senki, hogy ilyen kemény lesz..bár lehet, hogy jobb is. Viszont most már egyre jobb szerintem.

Zsuzsófi, tényleg nem semmi mennyiséget írtál, meg vagy dícsérve! Nyugodtan máskor is bombázz minket ilyen hosszú hsz-al!
Köszi a kajasűrítőt, nem is hallottam róla (szerintem a védőnőm sem) csak arról a tápszerről.
Remélem már nem fáj annyira a fogad!

Nici, milyen a lánykád pofija? Nekünk a nyálától van, hogy picit kipirosodik, meg néha a cumitól. Nem semmi, hogy 2000,-et elkérnek egy krémért.

Mosoly: Nálunk rengeteget mosolyog Bálint, fülig ér a szája :)
Úgy imádom olyankor (persze mosoly nélkül is éppúgy) néha még a keze lába is jár, és hangot is ad hozzá!! Kacag szó szerint!
Sokszor ébredés után van, ha kinyitja a szemét és ott vagyok az ágyánál, mindig megajándékozz egy "ébresztős mosollyal, kacagással.


Téjé,
nem semmi ez a védőnő! Hát ez tényleg nem normális! Akkor egyáltalán minek jön???

Zorróné, nagyon jók a képek, jó a montázs is nagyon

Ercsi,
nagyon szép a lányzód!

Szőlő, jó a füzet, amit adott a szopt. tanácsadó? Mikor megy legközelebb?

Mi az 56-os rucikat nőjjük ki, de van olyan 62-es ami már nem sokáig lesz jó (tescós). A C&A ruhák tényleg nagyobbak szerintem is.

Teszek fel én is egy montázst, grimaszokról: Kép

Kép
tim27
 
 


Pumpóka: olvastam amit a hajnali együttalvásról-megszokásról írtál és elszomorodtam: mi is ezt csináljuk, kb akkor lesz éhes mikor apája indul készülődni és akkor otthagyom az ágyban a kicsit, hogy tudjunk még aludni és arra gondoltam, ez rövid annyira (kb 6-8ig) h ne szokja meg... a nagyobb végig velünk aludt, úgy egyszerűbb volt szoptatni, de persze most sem akar máshol aludni pedig már túl nagy... legalább jó, h írtad, akkor a hajnalokról (reggelekről) leszoktatom mielőtt késő lenne a kicsinél is

Lolka: kár, h most írtad az erszényt, azért reménykedem, a pénzt már úgyis elutaltam -amikor visszaadtad akkor vfizette az árát is? szóval ha kicsi a hely a gyereknek és ez az ok az elég? a bohém mamás mintája tényleg szebb bár nekem képen nagyon olyannak tűnik, mint a másik

Mary: hú, az iszonyú lehetett, még jó, hogy sikerült levegőhöz juttatnod. még olvasni is ijesztő.

Csöppke: örülök, hogy tudtál pihenni. :) 4-5 óra több részletben? hát én nem bírnám így. ma nekünk is rekord volt: 8-tól hajnalig bírta a kicsi, kb fél 3-ig én meg 10-körül beájultam a naggyal míg párom tv-zett a kicsivel (foci) és utána is csak 6-kor evett újra reggel. de még így is álmos vagyok, pedig ennyit egy hónapja nem aludtam :shock:
Szopizni nálunk is akart a nagy de csak tegnap jött az ötlet :) hát én bizony nem adtam neki, mondtam, hogy nagy már, mivel amúgy is harapós kedvében van szó szerint az utóbbi napokban és nem neheztelt a tiltás miatt. Múltkor amúgy meg ő akarta szoptatni tesóját, édes volt, azon jobban kiakadt, mikor elmagyaráztam neki, hogy nem fog neki menni, olyan csalódott volt szegény

Zsuzsófi: hú, érdekes amit a kenguk kapcsán a babák tartásáról írtál -végül is logikus. Cumisüvegezés Launál is van, de ő nagyritkán a szülés előtt is cuclizott amikor kisbabásat játszott :) Durva, amit az sztks fogorvoslásról írtál :( sajnálom :( drukkolok, hogy mielőbb elmúljon a fájdalom!!! és valóban jó sokat írtál, nem semmi :shock:

Fejlődési ugrások -sűrűbb cicizés: ez először 6 hetesen van? Launál úgy volt, az tény, de Julinkánál volt egy 3 hetesen vagy mi. Amúgy nincs vhol ez leírva? Annyi babafejlődéses könyvet megnéztem és sehol sme olvastam ilyet -ezt már Launál is sjanáltam. Neten esetleg?

Nici: drukk, hogy Barbi arca olyan szép maradjon -sztem csak nem volt időnk reagálni, sokunkat érdekel ám!!!

Kép Kép
celesztina
 
 


tim: jó a grimadz-montázs

szőlő: nálunk is nyügibb pár napja -kb 7vége óta- csak kézben van el pedig előtte csak akkor sírt ha éhes volt kb. mi lehet? most is felébredt és itt van ezért kisbetűzöm megint

Kép Kép
celesztina
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 19:34-kor.
Vendég
 


Csak gyorsban, mert Apa mindjárt jön értünk, és betoloncol minket a melóhelyére, dicsekedni velünk..

TALI
Akik eddig mondták, h jönnének:
Zorróné
Klarka
Tim
Medina
Eva@Liza
Nono
Nici
Téjé
Zsuzsófi
Felsoa?

Időpont: Jöv. héten vmikor, szerda, csütörtök????

Persze ez még változni fog, de még így is hiányzik pár név, akiknek szinte "kötelező" lenne a megjelenés, márcsak azért is, mert egy időben szültünk.. :roll:

Szösz
Bambi
Emi
Szőlő
MAgi
Mango... És még sorolhatnám???? TI???

Zorróné., Tim
Nagyon tutik a montázsok!! Hogy csináltátok, én ehhez béne vagyok!!??

Nici
Én is csak most olvastam a krémes pötyis hsz-et! Remélem azóta a csodakrém segített!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Most még nincs időm olvasni, csak Kiscicának reagálok :)
Mi is jönnénk Alízzal :)

Kép
szösszenet
 
 


Képeken minden baba gyönyörű..olvadozom tőlük :)

reagálnicsak gyors ami eszembe jut...Anya elvitte Mátét sétára igy van egy kis időm..(habár tegnap megint jólaludt éjjel és a hiszti is kevesebb)

Mi is 6szor eszünk egy nap van hogy 80 mlt van hogy 120-at..igy megvan az egyensúly és megeszi ami kell neki.
mi 9 fél10kor fürcsizünk és kb 11 kor szunyál be mindig onnantól alvás 4ig 5ig...aztán megint..8 fél9ig..

Ja vki kérdezte a tejet...este kap cicit..akkora vmicske összegyűlik neki ..de főleg arra használja hogy elaludjon rajta...
fejni fejnék ha jönne vmi de semmi..drága izéket meg azért nem rendelek mert anyumnak is olyan teje volt mint nekem.víz víz víz..igy a doki azt mondta ne erőltessem főleg hogy ugy elapadt hogy fejtem is 2 óránként meg a gyerek is szívta..kitartás vagy nem kitartás nekünk ez nem ment..becsülöm aki minden lehetőt megtesz..ami nálam belefért azt énis megtettem..naponta kap azért cicit..reménykedve hogy vmi ellenanyagot csak kap..aztán meg esszük a tápit.a nincsből nem tudok mást varázsolni...
megmondom őszintén nekem pl a mellméretem sem változott egy millimétert sem..egy csomó meg egy semmi nem volt benne...nem fájt...hmm..csak azt nem értem minek adott az ég ekkora tőgyeket ha nem tudom használni arra amire teremtették :(

ja a erszény hordozó téma...fogalmam sincs róluk ezért kérdeztelek titeket..szó nem volt róla hogy magamra akarom kötni mindig..egyszerüen gondoltam jó ötlet néha főzésnél stb ha nagyon sír akkor magamhoz láncolni..eszembe nem jutott hogy megszokja..nem is értek ezekhez..ezért is köszi a hsz-eket. :) :)

na mennem kell a kocsiért apájához...holnap nagy napra készülünk...jönnek a férjem nagyszülei a keresztanyja és az apja...akiket még sosem látott :!: :!: :!: vagyis nem emlékszik rájuk..mert nagyon kicsi volt mikor utoljára látthatta őket..
szóval óriási dologra készülünk.
Az apja kap egy fiút és egy unokát egyszerre :) a fiam pedig két dédivel és két nagyszülővel és pár szerető rokonnal többet.
de ami a legfontosabb a férjem végre megtudja milyen ha vkinek van apja...számára ez eddig elképzelhetetlen volt..mert van egy nevelőapja aki alázta és verte kicsinek és mindig belevéste hogy nem az apja..:(
azt hiszem sosem késő megbocsátani mert még midig jobb igy 20 év után ujra..mint sosem..
(Zoli szülei elváltak és apja 3 évesen elköltözött..uj családot alapított..anyukája pedig ugy nevelte hogy gyűlölje az apját és sose legyen kiváncsi rá..mindeközben az apja akarta látni csak nem láthatta se az apai ági rokonok..és jöttem én..az uj családja és rájöttem hogy igenis akarja látni és igenis nagyon szeretik őt..és most végre eljött a nagy nap)

na de bekuss....

Ágnes barátném majd énis irok privit amint időm lesz :) köszi a dmes kupont..majd legközelebb viszem mert csütörtökön voltam de semmi gond.egy hét múlva ugyis menni kell megint.

ja egyébként nekem a libero 2ese jött be a legjobban..a pampers és babylove pisikifolyós volt..
popsitörlőnek pedig a johnson.

ja és a aventos cumisüveggel sincs semmi bajunk..az 1es lyukúval..most kapott mam cumisüveget mellalakú vákuumcsinálós izés..de egyenlőre még nem szoktattam át rá mert az 2es lyukú még várok vele.

ja sztetek ha nem a hivatalos csípőszűrésre vinném ahol órákat kell várni hanem magénrendelésre??? mindegy nem csak nézze meg szakorvos..?? jó lehet hülyén hangzik meg megmondom őszintén gazdagok sem vagyunk de inkább vinném időpontra...nem tudom ugyan mennyit kérhet el.
Vendég
 


Sziasztok!

Ma lettünk 3 hetesek. :lol:
Nappal képtelen megmaradni az ágyban nonstop bőg és a cicit követeli. :roll:
Adjak neki cumit? már tanácstalan vagyok. A hülye dokinkat persze nem lehet elérni soha :oops:
Sajnos a képeink túl nagyok nincsen képszerkesztőnk.

Kép
kritta
 
 


3 hetesen mennyit kel vele foglalkozni?

HA nem akar napközben aludni az normális? Éjszaka most majdnem 8 órát aludt egyben és nem tudtam felkölteni. Viszont még kis súlyúak vagyunk,ezért nem szeretném ha 6 óránánl több ideig nem enne.
Nekem az a gondom a tejjel, hgoy áll. fejni kell,ezért nem tudok pihenni már anyukámékhoz elvittünk 3 l-t,mert kicsi a hűtőnk. :lol:
Kellene keresn majd tejtesót :lol:

Kép
kritta
 
 


A tali nekünk is Ok szerintem, bár majd ez alakul, de azért írjtok fel :)

Timi, a füzet biztos jó..... Nem sikerült még eljuttatnia hozzám...... Múlt hét csütörtök este ígérte hogy behozza (először úgy beszéltük meg hogy Jani bemegy érte, de a csaj elfelejtette otthagyni... kkor mondta hogy este bedobj ide hozzánk), természetesen ez nem történt meg. Azóta annyia nyűgös npjaink vannak hogy nem erőltetem e cicizést mert sokszor a cumisüveget is először reflexből pofozza és csak mikor sikerült a szájába cseleznem akkor jön rá hogy jaaa ez a kaja. Így semmi értelem, tudom próbáltam, csak hiszti van. Lassan kezdem feladni.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök. Még mindig nem sikerült mindent visszaolvasni, de igyekszem. Ma a kis törpém nem aludt olyan jól, mint tegnap. Kb. fél 9-től 11-ig a kezemben tartottam, amit egyáltalán nem bánok, csak sajnálom, amikor nem tud elaludni. Igaz egy kicsit feküdt a kiságyában is és a játszószőnyegén, és "'beszélgetett" a játékokkal. Olyan édesen magyaráz és kacag nekik. :D

Én nem tudom, hogy rosszul csinálom-e, de nem alakítom a napirendjét. Engedem, hogy akkor egyen és aludjon, amikor ő szeretne. A fürdés sincs mindig abban az időpontban. Én sajnálom felkölteni és azt sem tudom elviselni, ha sír. Ezért a fürdés is volt már este fél 8-kor, de fél 11-kor is. Napközben van mikor csak 3-4 óránkét eszik, de olyan is, hogy 1,5-2 óra múlva kér enni. És én akkor is adok neki tejcsit, amikor csak megnyugtatni kell, mert sír, vagy nem tud elaludni, vagy fázik és magamhoz ölelem.
Mi is szoktunk együtt aludni reggelente. Olyan jó. :D

Nici! Nekünk is 2000 Ft-os krémet írt fel a gyerekorvos Nimród pöttyeire. Advantan 1% krém a neve. De nekünk nem volt olyan nagyon piros az arca, csak pöttyös. Elhiszem, hogy megijedtél. De jó, hogy már nem annyira piros. Mi végülis nem használtuk még a krémet. A fürdető krémmel szoktuk minden fürdés után bekenni tetőtől talpig. Ezt is a doki javasolta, mert nagyon száraz volt a kis bőre.

Bambi! Egyáltalán nem vagy elfogult. Gyönyörű a kisfiad! :D

Ercsi, Zorroné, Tim! A ti babáitok is édesek! :D

Zsuzsófi! Tényleg jó sokat írtál. Én is megdícsérlek. :wink:

Szőlő! Neked akartam még írni, hogy én nem találtam el Mazsi nemét. :wink: És még nem láttam róla képeket. Biztos tettél fel, csak még nem értem el oda a visszaolvasásban.

Megyek is, mert picurom már ismét ébren van.

Mindenkinek szép napot!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Na megjártuk melólátogatást, szegény Maszatot agyon tapizták a klímakxos csajok.. :lol:

Tali létszám akkor a köv.ben változott
Zorróné
Klarka
Tim
Medina
Eva@Liza
Nono
Nici
Téjé
Zsuzsófi
Felsoa
Szösz
Szőlő

Én arra gondoltam, miután sok válasz eddig nem jött időpontra, hogy jöv.héten csütörtökön vagy pénteken kéne a talit megejteni!
Du. 4-5 felé, addigra mindenkinek már lemegy a reggeli délelőtti hajrá, nálunk azok a húzósabbak (ebéd, rendrakás..).

Vélemény???

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Gumimaci, najóóóóó egyefene akkor teszek képet Mazsiról :lol: :lol:

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép
szõlõ
 
 


Kiscica

Mi is mennénk.

Lolka

Megszerelte párom a járgányt....mehetünk pl. holnap

Kép
marjan78
 
 


Kisscica: én a csütörtökre szavazok, de ha mégis a péntek lenne a nyerő, az is megoldható!
A montázst amúgy egy fotós programmal csinálom, azzal viszonylag egyszerű, bár eléggé időigényes! Katának is csak 7 héttel a szülés után tudtam megcsinálni... :roll:

Beni ma túlszárnyalta a tegnapi teljesítményét is, és este 8-tól hajnali fél 5-ig aludt!!! :D :D :D Bár kétszer bepróbálkozott a szopival, 2-kor és 3-kor is, de gyorsan benyomtam a cumiját és már aludt is tovább!

Együttalvás: a hajnali szopi után nálunk is maradhat a nagyágyban! Én nem bánom egyáltalán! Bár elég kicsi az ágyunk és ilyenkor én már félig a földön alszom, de aztán fél 7 után kel a férjem és akkor átrakom az ő térfelére és úgy alszunk 8-ig! Kivéve ha fáj a pocak, mert akkor alvás helyett az üvöltés megy... :(

Nici: örülök, hogy már szebb az arca Barbinak! Nekünk is vannak néha pöttyeink, de szerencsére csak egy-egy, ami aztán magától el is múlik!

Lituka: drukkolok nektek, hogy jól sikerüljön a nagy találkozás!

Szőlő: nagyon édi Mazsi! Rajtunk már feszül a My Dad-es póló... :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?