Új privát üzeneted érkezett!

Hajni: szerintem tok ugyi vagy hogy negyest kaptal, nem bannam ha en is igy vegeznek! :) Szakdolimnak meg nem alltam neki, majd juliusban...

Cumi: Bercel is cumizik, de csak alvashoz kapja meg a cumit, de ha rajta mulna, akkor egesz nap a szajaban logna... :roll: Ezt ugy oldottuk meg, hogy reggel amikor felkel, az az elso, hogy egyutt odamegyunk a kisagyahoz, es mondom neki, hogy "bumm-bumm cumi", meg hogy dobja be a cumijat a kisagyba, es akkor o bedobja, integetunk neki, es kesz. Alvasig nem is erdekli, mert nem latja. De ha vhol kiszurja (van vagy 5 db), akkor rogton hisztizik erte, bar szerencsere konnyen elterelheto ilyenkor a figyelme.

Bea: nekem egyetlenegy modszerem van Bercelnek amikor hisztizik, megpedig az, ha megcsikizem, es nevetek hozza meg morikalom magam. Nagyon csikis a mellkasanal meg a honaljanal, ugyhogy ennek nem tud ellenallni :) Van, hogy hisztisebb, es akkor tobbet kell csikizni, de az eredmeny mindig garantalt ha kitarto vagyok :) ha meg nevet, akkor mar konnyebb elterelni a figyelmet... amikor hisztizik, akkor a figyelemeltereles nem megy... amikor nevet, akkor mar igen.

Szilvi: ezek szerint nekialltal az alagutnak? az eredmenyrol mindenkepp kerunk kepet!!

Agi: Zita tunderi a kepeken :) Megint van egy kedvencem... :lol:

Olyan hianyerzetem van, vmit meg akartam irni. DE MIT?

zetus8
 
 


hat nem jovok ra mit akartam meg irni... :twisted:

Agi: Zitanak annyira kifejezo a szeme, hihetetlen! Az a joghurtos kep! Na jo, most elarultam magam, az a kedvencem! :) Hat ahogy azon nez... kicsit fintorogva, kicsit szemrehanyoan, kicsit vadlon, hogy anyaaaa hogy adhattal nekem ilyeeeeet? :)

Doo: szerintem neked akartam vmit irni... nemmondanad meg mit? Igy nem fogok tudni elaludni, pedig mar dogfaradt vagyok, es reggel meg kenyeret kell sutnom hogy Olivernek legyen reggeli... :roll:

zetus8
 
 


Hú, egy egész oldalt telecseteltünk tegnap. Tegnap Szöszkehangyám egy mukk nélkül aludt, vagyis mikor itt elköszöntem egy pillanatra felsírt, de már aludt is tovább, aztán csak reggel találkoztunk. Jóóó volt aludni.

húh, mennem kell.
Vendég
 

 
 

Etus, gyere kicsit korábban, jó lett volna ha Te is itt, vagy De Te extra későn írtál.
Vendég
 


Csak,hogy reggel is tartsa valaki a frontot :wink:

Mi fél 6-kor keltünk, ahogy felkel a nap, Rozi baba és ébred vele együtt!

Hajni, melyik Ranshburg könyvből idéztél? Lehet be kellene szereznem, van mit tanulnom! Az más kérdés, hogy mit tudok majd megvalósítani a gyakorlatban.
Köszi mindenkinek a tanácsot , ötletet. Útálom a hisztit! Szóval ha csak "simán" fölhözverné magát, akkor mondjuk csinálhatnék úgy mint akit nem érdekel oszt majd abbahagyja. De az, hogy nem vesz levegőt és lilul - kékül, már nem tudom tétlenül nézni. Ilyenkor jóhogy kiveszem a babakocsiból, pelenkázóról. Merthogy ez csak ilyen esetekben fordult még elő, altatás, pelenkázás!

Ági én nem tudom mit csinálnék ha Rozi ilyen sokáig aludna! :shock:

Tegnap voltunk a Corában ,de előtte gyógyszertárba mentünk. Vettünk c vitamint, dobozos rágótablettát. Rozi már nem tudott mit kezdeni magával odaadtam a kezébe, mert jól csörgött. El is játszott vele, egyszer látom lent van a kupak. Kikapom a kezéből és nézem, hogy a fenébe tudta leszedni a kupakot + a védő fóliát. Erre mondja apa, ő bontotta fel, mert bevett egy szemet belőle :shock: Erre én, szólhattál volna, azt hittem bontatlan. Erre ő, még azt is jelentse be nekem, hogy bevett egy szem C vitamint. No comment :shock: Pasi!

Doo, ezt a babakocsi tolást én is megszívtam, ugyanúgy ahogy TE! Nem írnál egyszer egy könyvet többemberes babaák címmel. Tuti siker lenne, ilyet még nem láttam! Amúgy hogy áll a könyved?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Foci EB megy álunk is du. 6-tól :shock: Én nem bánom úgy sem szoktam tv-t nézni. Az a baj, hogy miután Rozi elalszik fél 9 körül , én is ágynak dőlök mert kivagyok!

Ma megyünk 1 éves tanácsadásra. Rákérdezek erre a meningitisre is, mert most olvastam, hogy az európában előforduló B tipusra nem is jó az oltás.

Tegnap néztem cipőt a Brendomba erre azt mondja az eladó csajszi, hogy a védőnő milyen szandit javasolt? :shock: Mert az egyikben van betét, de az első járás vmilyen márkájúban direkt nincs!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, cipőkérdés nem könnyű. Nálunk ahány ortopédorvos annyi javaslat. Leglábbis ahogy szülőkkel beszélek, mind mást tanácsol.

Ai jár hozzám kislány feljesztére lassan 3 éves és még csak most kapott gyógycipőt, pedig rettenet lúdtalpas, befelé dőlő bokákkal. Hát...., én szerintem már adtam volna orvosi engedély nélkül is.

Ranschburg: szülők könyve

Fő a lencse, olyan jó illata van, pedig nem szeretem.
Vendég
 


A cipő kérdés nekem is gond lesz.

A sógórnőm salus cipőt használ a gyerekeknek,szerinte az jó,én nem vagyok otthon benne.
Szerintetek?

A babakocsival nekünk nincs gond Emma szereti(remélem igy marad)3 órát simán elvan benne,szeret nézegetni.
Mondjuk ha nyüszörög akkor lefoglalom,nem akarom kivenni,nehogy megszokja.

Emma ma almát és cseresznyét kapott ebédre nagyon izlett neki.

Mi későn alvók vagyunk és későn ébredők.

Évi
mia2007
 
 


Sziasztok!

Pár nap alatt megint nagyon lemaradtam.
Kevés időm jut netezésre. Ha pedig a gép elé ülök, akkor a nyaralást próbálom összehozni.
Két hét múlva megyünk Miskolctapolcára, augusztusban a Balatonra. Ott még nem sikerült helyet találnom.
Olvasok, igyekszem jönni. :)

Kép
anido
 
 


Oltások: amit a gyerekorvosunk ajánl, azt én beadatom. Eddig Prevenar kétszer, szerdán első menjugate.

Joghurt: Zsombor imádja. Először csak gyümölccsel adtam neki, mostmár naturan is szereti. Barackos activia az abszolút kedvenc. Hozzáteszem, az egyetlen darabos étel, amit hajlandó megenni. Mostanában nagyon rosszul eszik, így tízórai és uzsonna mindig joghurt. Ennek legalább nem sír.

Alvás: este fél 10-kor. Addigra olyan fáradt, hogy félálomban megkapja az esti tápszert, aztán alvás. Reggel 6 körül eszik, aztán még fél 9-ig alszik. Napközben 13-15 közt alszik változó mennyit. Ezzel meg lehetnék elégedve, ha nem kellenne örökösen visszaaltatni. :twisted:
Kakilásnál Ő is nyög. :) Aztán pedig közli, hogy kaka. Bár ha lefektetem a pelenkázóra, akkor is mindig mondja.

Vasalni én nagyon szeretek, emiatt is kilógok közületek.

Cumi neki is elalváshoz van, de keresi is. Éjszaka vissza kell adni neki, ha nélküle megébred. A műtét után, az intenzív osztályon kérték, hogy vigyünk. Akkor lett függő. Bármilyen helyzetben ha sír a cumi azonnal megnyugtatja.

Hiszti: napi szinten van nálunk is. Kiborító, amikor rákezd. Ha pedig rászólok, akkor mégjobban sír. Nem igazán tudom kezelni. Azért is sír, ha piszkálja a virágot és rászólok.
Lehet, hogy ezek miatt nem mondja, hogy anya? Igyekszik mindent utánunk ismételni, viszont az anyánál csak hallgat. Vagy vigyorog.
Rosszul esik. :cry: Olyankor úgy érzem, nem szeret.


Szép kis regényt írtam. Ébred a fiatalúr.

Kép
anido
 
 


Tegnap tényleg jól termeltünk, éjjen! :D

Hát, lányok,a helyzet a következő: ma 9kor keltünk (mentségemre, én későn aludtam el) de ez mégis jobb, mint tegnap, hogy 3/4 10-ig aludt Zita. Voltunk délelőtt baba-mamán, boltba, kis séta, itthon Apával játék, szóval le volt terhelve, rendesen. Ehhez képest 3/4 4kor :!: aludt el délután. :roll: Komolyan nem tudom mi tévő legyek, megint tehetetlen voltam, Ő sírt, nem akart feküdni, pakolt a pelenkázóról én meg különböző taktikákat választottam. Újra és újra lefektettem, Ő felpattant, nyűglődve. csináltam, mintha nem figyelném, magamban számoltam 100-ig :lol: utána újra kezdtük... :roll: végül Apát sos behívtam, én meg kimentem :x akkor zokogott Zita, hogy annya, annya, visszajöttem, állva ettem :evil: na, szóval nem tudom mi legyen :? most megfogadtam felkeltem 5kor de biztos nem lesz szívem. Van mit kipihennie. csak akkor miért nem aludt el hamarabb. Talán úgy kellene felfognom, hogy ez a délutáni alvása, mint sok más kisgyereknek, s akkor nem frusztrálna annyira, hogy azt az egyet amit alszik egész nap, azt MIÉRT ILYEN, AZAZ EGYRE KÉSŐBB TESZI??? :shock: Lehet lassan átáll arra hogy már csak este alszik el :roll: Holnap megyek szopis klubbra, s Esztret kifaggatom mi tévő legyek?? Oké, hogy a gyerek igényei így meg úgy, most akkor fogadjam el, és törődjek bele, hogy akkor alszik amikor Ő akar? Minden játszmát Ő nyer meg? Egyáltalán miért akarom beszabályozni, ilyen áronhogy ott sír meg nyavalyog mire elalszik. Én lehet alkalmatlan vagyok? :cry:

Kép
ági_bp
 
 


Anido, de drága vagy! Tuti szeret Zsombi, és nem azért nem mondja, hogy anya!! Majd fogja, meglátod! A hiszti meg....életkori sajátosságuk. Majd kinövik biztos. :lol: :wink: De tényleg nehéz. Én ma durva dolgot mondtam :oops: le se írom ide a boszihelyre, mert nem akarom, hogy teljesüljön, de azzal kapcsolatos, hogy bírnék-e most 2 csemetét? Szóval lehet kistesó "elnapolva" fú de csúnya kifejezés RÁ :?
Etus, egyébként mi is így tervezzük/tük, hogy őssztől kapna szabad utat a kis jövevény. Bár ez már annyira közel van, szóval bármi lehet...egyrészt nekem sem jött még meg-ilyen szempontból én sem bánám ha már megjönne. Viszont a legfőbb a szopi...mi van ha valami miatt nem szoptathatnék pocakosan és akkor el kellene választanom Zitát...ezt nem akarom. :roll: Megyek hamarosan rákszűrésre, gondolkodom rajta megkérdezem a dokim mit szól várandósság alatti szopihoz...hát sejtem a válaszát... :? :( talán jobb ha nem hozom fel a témát.

Kép
ági_bp
 
 


Mia, nem esküszöm meg, de úgy rémlik a salust sok kolleganőm ajánlotta gyerekeknek. Szerintem jó. De csak rémlik ez a márka, talán látni kellene hozzá. Én a supi cipőt nagyon jónak tartom ortopédiai szempontból, ha Zita már valóban járni fog és új méret kell, szerintem mi olyat veszünk. Zita ráadásul kissé alkati hipotón, úgyhogy oda kell figyelni a cipőkre, nem szeretném ha csámpi lenne, mint én :oops: én is nagyon laza izületű-izomzatú vagyok, s gondolom régen nem voltak még ilyen jó cipők..nah ebben bízom, hogy nála ezt így elkerülhetjük. Apa azt mondja ma lépett egyet távirányítóval a kezében 8) nem láttam :( jaj, úgy szeretem őt, minden porcikáját meg mozzanatát, miért tudok mégis haragudni? :oops: :cry: :evil:

Kép
ági_bp
 
 


Én az esti elalvással vagyok úgy hiába akarom,hogy aludjon,ha nem akar lehetetlen,elaltatni,zokog a kiságyba.

Nekem a fáradtságtól van,ha haragszom rá,később pedig elszégyellem magam,hogy ilyen vagyok,amikor ő a mindenem.

Évi
mia2007
 
 


Hát csajok, csak beakartam kukkantani és látom az éjszaka micsoda élet volt itt. :shock: :lol: :lol:

Mi 10 órakor már kidőltünk, én is akkor már lefeküdtem, mert nappal alig bírom kevés alvással. :?
Ma tudtam aludni 1,5 órát ebéd után, Jani itthon volt és vigyázott a Gergőre amíg szunyáltam. Olyan jó volt de amiket álmodtam (gyilkosság, hatalmas esőzés mely itt hömpölygött a kertünkben) hát jobb inkább nem alszom. :(
Ma délután cseresznyézni voltunk az utcánkban :lol: egy ismerősünknél, lehet holnap megpróbálok belőle befőzni, hát nem tudom még sose csináltam ilyet.

Cumiról:
Én is csak a nappali és éjszakai alváshoz adom de éjszaka ha felsír akkor valamikor igényli, hogy oda adjam neki.
Nappal azt szoktam neki mondani, kivesszük, mert ettől nem tudsz beszélni.

Szobatisztaság:
Pont ma beszéltem egyik anyukával az oviban és mondta, hogy a 4,5 éves fia most lett szobatiszta, mert eddig csak a pelenkába kakilt és hogy már kicsi kora óta félrehúzódott, meg az ajtó mögé állt amikor ingert érzett. 2 éves már elmúlt amikor a biliztetést elkezdte, már dokinál is voltak vele 3,5 illetve 4 éves korában és csak most jutottak oda, hogy sikerült a dolog és járhat az oviba. (Ha nem tettek neki pelenkát képes volt akár 4 napig is visszatartani a székletét.) :roll:

Etus, te kis éjjeli bagoly! Örülök, hogy minden ok. veled!
Az alagutat már gondolatban meg is csináltam de sajnos gyakorlatban még semeddig se jutottam, meg a varrógépem még mindig nincs kész, pedig múlthétre ígérték, remélem nem 10.000 körül lesz a jav. ára.

Bea, mi volt a tanácsadáson?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Vicuska ha jól emlékszem 12-én vizsgázik, ugye?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


anido, ne "szégyelld magad" a vasalási "mániádért", inkább vállalj nekünk bérvasalást! :wink: :lol: enyém se mondja h anya... :roll: de azért sztem szeret. én úgy veszem észre h sok baba később kezdi az anyát, mert sztem egyszerűen nehezebb kimondani, mint a papa-mamát. (zöngés-zöngétlen v mifene, már nem emlékszem gimis tanulmányaimra :roll: :oops: )

sógornőmék is salust használnak. de nem tudom h mifelénk olyat hol kapni :?: én csak siestát, lineát, assot, ilyeneket találtam a legtöbb helyen.

bea, könyvem sehogy nem áll. csak a terv van meg a fejemben... gondolhatod, mennyi időm van Vikitől... :roll: de a terv már megvan a többemberesre is! :wink: 8) szted írjam bele a babakocsi-tolós sztorit is? :lol:
Vendég
 


ja és nem kaptaaaaaam priviííííít!! :shock: :roll: :cry:
Vendég
 


vicuskát már én is hiányolom...
Vendég
 


Doo ez a privis felszólítás csak nem nekem szólt? :lol:
Az a helyzet hogy én baromi lassan írok és mire Áginak begépeltem szomszéd sztorit már nem volt időm. Mikor aludt Hangi meg kivételesen én is lefeküdtem.
Este cumi nélkül aludt el, igaz nagyon fáradt volt.

Hú valamit nagyon akartam, de nem jut eszembe. Addig is elküldöm.
Vendég
 


Nem kapcsolódik egy témához sem de mikor lapozgattam ezt a R. könyvet, olvastam benne egy olyan szép mondatot. Vagyis kicsit mégis kapcsolódik, mert többen panszkodtatok, hogy sír az ágyban.

"A szülő feladata nem az, hogy megtanítsa a nyűgös csecsemőt egyedül hang nélkül elaludni, hanem az , hogy bizalmat ébresszen gyermekében. Arra kell megtanítani, hogy érezze nincs egyedül. Hogy érdemes a világot megszólítani, mert ez egy olyan világ, amelyik válaszol ha szólnak hozzá."
Vendég
 


Ági, mégiscsak leírtad a boszi-topicba :shock: , hogy a kistesót kicsit későbbre terveznétek, úgyhogy jövő hónapba óvatosan, mert minden lehet. :lol:

Anido, mindig örülünk Neked akkor is ha nincs időd visszaolvasni, csak jössz és írsz, amiről kedved van.

Ma mi is cseresznyéztünk és imádta. :lol:

nálunk most a nassolásokkal van a probléma. Mert ha leviszem valamelyik gyerek mindig eszik, Ő kunyerál vagy engem meg sem kérdezve, valamelyik anyuka megkínálja. Szóval a gondom, hogy ilyenkor utána nem megy a főtt kaja, sőőőt már odáig jutottunk ma, hogy adtam a lencsefőzit, ő elfordítja a fejét, mutat a kamra felé és mondja keksz. Már sokkal jobban szereti a hideg kajákat mint a főttet. Mondjuk, kekszet mond a puffasztott gabonára is, de a főtt kaja akkor is kell.
Vendég
 


Doo, engem nagyon érdekelne a könyved. Komolyan.
Vendég
 


Lehet ma szerencsém lesz Emma fél 9-kor elaludt,ilyen is már nagyon régen volt.
mia2007
 
 


Olvasom elejétől kezdve amit irogattatok,hogy képbe legyek mindenkinél,de olyan sok info van,hogy nem megy,a férjemtől meg megkapom (József=Joke ez a beceneve gyerekkora óta),amióta megtaláltalak titeket,csak a gép előtt ülök. :D egy kis szabadidőm van :D
mia2007
 
 


Ági tudom hogy itt vagy. Ugye írsz?

Salus cipőről én nem sokat tudok, én sem láttam nálunk egyik boltban sem. Emmának szép álmokat REGGELIG.
Vendég
 


hú, az szép meló lesz végigolvasni. Szerintem ez olyan mint a Barátok közt bármikor be lehet kapcsolódni, akkor is érti az ember miről van szó. De lassan lehet mégiscsak táblát kéne csinálni. de nem ilyen átlagos adatokkal mint súly, hossz, hanem alvás, evés, babakocsizás,, hiszti 1 -5 ig mindenki értékeli a gyermekét.
Vendég
 


hali Hajni! :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Hát ez szuper ötlet!! Én is gondolkodtam már táblán, de mondom most mit hasonlítgassuk Őket össze ki hány kg meg ilyenek :roll: de ez a skála nagyon tuti ötlet! Ki vállalja! :?:

Rólunk meg annyit, 5 előtt 2 perccel felkelt :shock: 8) (amúgy nem ébresztettem volna fel 5kor :roll: ) és fél10 után vihettem aludni, mert álmos volt. Jaj, már megint feleslegesen stresszeltem magam, hogy mi hogy lesz mikortól meddig alszik...végül magától is jól alakult. :)

Kép
ági_bp
 
 


Bea, tényleg, mi volt a tanácsadáson? Olyan kár, hogy csak reggelente jössz :cry:

Vicuska 12-én vizsgázik Rozikánk :D szülinapján. Múltkor Zita hozott szerencsét Neki, most Rozi fog!! :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Csak elfáradnak ezeka kis törpék estére, helyes, helyes. Hagyják csak az anyucikat netezni :lol: .

Tábla: én béna vagyok
Vendég
 


Tábla: én is!

Doo? :wink: na, nem szenyózok. Bár attól, hogy a képekkel nem vagy profi, bár szerintem már inkább csak "bátortalan", attól ilyet tudhatsz! :wink: Aki ügyes, jelentkezzen.
De olyan legyen, ami rugalmasan változtatható, mert pl nálunk babakocsi hol 1es, hol 3as :wink: Kaja :roll: kit vegyünk alapul? Bercelt? :lol: :lol: Ő 5. Akkor Zita 2 :roll: max 3?
Nálunk a pelenkázás ITTHON és csakis itthon teljesen türelmesen fekve történik. Máshol ugrál :? Azért arra megszavazok egy 5öst Neki 8) Átlagot számítunk majd?? :lol: magatartás, szorgalom :lol: legyen ellenőrzőjük is!!! Ki legyen az osztályfőnök?

Kép
ági_bp
 
 


Örülök,hogy megtaláltalak titeket jó itt,úgy egy kicsit jobban megismerlek titeket,ha olvasom azokta amit irtatok.
mia2007
 
 


hát igen szerintem is jó itt.

Doo, szerintem ma este be sem mert jelentkezni, nehogy megint ittragadjon. Igaz, Doo? :lol:

Tábla: még a részleteket ki kell dolgozni, legyen rövid szöveges értékelés, bizonyos fontos témakörökben,, mint az alsós bizi mostanában. ÉÉÉN leszek oszifő. Asszem mint egy eredetileg óvónő, mégiscsak hozzám áll a legközelebb. :lol:
Vendég
 


Tábla én is szeretnék.
mia2007
 
 


Akkor osztályfőnök Hajni :D én rá szavazok
mia2007
 
 


Hajni, Te csak így kinevezed magad oszifőnek? :shock: :roll: nem kellett volna megszavaztatni, hm? A csemetéd cumizását megszavaztatod, a saját kijelölésedet elintézed ripsz-ropsz. :wink: :lol: :lol: egyébként részemről lehetsz oszifő.

Kép
ági_bp
 
 


Hú csajok nekem olyan bűntudatom van. Ma megettem 6 mignont, 2 islert és 1 puncskockát. Imi a hibás, mondtam neki hogy ne hozzon ennyi sütit egyszerre haza. A héten már csak annyit eszem, hogy éppencsak életben maradjak. :cry:

Sírt a kiscicám, bementem és olyan édi volt pofija, mint pár hetes korában. Biggyesztette a száját. ÚÚÚgy imádom.
Vendég
 


Ági, kemény világot élünk, farkastörvények uralkodnak. Oszifő leszek és kész. :lol:
Vendég
 


Évi, szerintem Te is írj kicsit magadról, hogy mi is megismerhessünk. Hány éves vagy, mivel foglalkozol, bármiről.
Vendég
 


Na, ilyen magasban pozícióban már senki nem tárgyal velem? Akkor lemondok. :roll:
Vendég
 


28 leszek a június végén,Emma születése előtt mobilcégnél dolgoztam értékesitőként,(nem irom ki a nevét)2006-ban volt az eküvőnk és babát is szerettünk volna,és jött Emma,aki császáros baba volt terhessségi toxémám volt,majdnem betöltöttem a 37 hetet.
mia2007
 
 


Mia, köszi. :lol:

Én elköszönök mára reggel folyt köv.

Jó éjt csajok!
Vendég
 


A férjem most lesz 30, 8 éve ismerjül egymást,esküvő után anyósnál laktunk fél évig, és utána lakást vettünk,ahol nagyon szeretünk lakni.Apukám meghalt most már 10 éve,egy nővérem van,akivel nagyon jól megvagyunk,és persze anyu.
mia2007
 
 


Mia, jó, hogy mesélsz magadról! :) iwiwen nem vagy fent??

Kép
ági_bp
 
 


én is megyek. Apa fenyegetőzik, kikötteti a netet :twisted:

Kép
ági_bp
 
 


Fent vagyok Ti is?
mia2007
 
 


helloka belloka laaaanyok! :)

Rohannom kell, mam kivonatozunk az egyetemre, leadom a szakmai gyakorlatos papperomat, de majd jovok amikor tudok, csak azert irok, hogy el ne felejtsem: en szivesen elvallalom a tablat, de csak azt tudom igerni, hogy jovo hetre meglesz, ez a szombati Bercel-szulinap-szervezes most lekoti minden energiamat... :) Na meg persze a kolok... :):):):)
Olyan edes, apjahoz bujva alszik, en ezt nem ertem, Oliverrel visszaalszik reggel (persze ugy, hogy en is ott vagyok, de Oliver magahoz huzza, nekem meg megfogja az orrom - ez a maniaja amikor elalszik, meg atoleli a nyakam). na mindegy, szoval ha csak en vagyok ott, nem alszik vissza :roll: Szerintem erzi rajtam, hogy en ugyis engedek neki ha fel akar kelni, es menni akar jatszani... az apja meg nem... de mar nem is hisztizik amikor Oliver magahoz huzza,hogy na akkor meg egy kis alvas, bezzeg ha en teszem ugyanezt... na megyek, mert Olvier mar kesesben van, talan nem veszi eszre hogy apja kispurizik mellolle :)

Ja, es Hajni-oszifo egy szavazat :)

zetus8
 
 


Jó reggelt!

Hú, mi történt nálunk este :shock: :cry: 11 után elmentem zuhizni, s közben Zita felébredt, de Apa itthon volt, Ő gyorsan bement hozzá, én meg turbóba mostam le magamról a tusfürdőt, és úgyahogy megtörölköztem. Közben Zita egyre keservesebben sírt, hogy annya, ilyenkor mit sem ér szegény Apája, pedig nappal olyan jól elvannak. Nem volt sok idő mire bementem,talán 1-2 perc, de lányok, olyan sírógörcsöt kapott addigra :shock: :shock: már majdnem én is mindegy voltam, cici nem kellett, csak sírt, ha felvettem totál elhagyta magát, vagy pont hogy kifeszítette, és csak zokogott. Volt egy olyan érzésem, talán ébren sincs rendesen, kapcsoltunk rendeses lámpát, kivittük, minden, de Ő csak hüppögött meg morogva sírt :shock: ezt nem tudom jobban megfogalmazni :? rázkódott az egész mellkasa. Annyira sajnáltam :cry: Emlékszem én is sírtam így gyerekként, nagyon rossz, tényleg nehéz abbahagyni. Vajon mi történt? :roll: rosszat álmodhatott? Doo, álmodnak Ők? Valahol azt olvastam 2 éves kor után álmodnak, de az hihetetlen számomra. Vagy csak ennyire kétségbe esett, hogy nem jöttem azonnal? :roll: Fú, aztán Apa mondta Neki, hogy menjünk babázni, hol a baba, s akkor abbahagyta, s ment vele :shock: pedig előtte én is kivittem már, hátha a játékai segítenek..

Tegnap voltam tornán, s pont mesélte Apa, hogy egyrészt eléggé sírt, mikor elmentem :cry: ezt még én is hallottam. Utána jól elvoltak, játszottak, de néha oda szokott menni Zita az ajtóhoz, s kicsit nyafog ott, hogy annya, de elég jól elterelhető a figyelme. Már arra is gondoltam, nem lehet, hogy mikor felébredt, attól ijedt meg, hogy nem vagyok itthon? :roll:

Pont tegnap tisztázódott le bennem, hogy szeptembertől valószínűleg lenne 2 hetente egy este mikor nem vagyok itthon, 8-10 ig. :roll: Eléggé rossz időpontban. Úgyhogy este ez is eszembe jutott, hogy bírná :? mert ha ilyen sírógörcsei lesznek, hát ez nagyon durva. Én már ott tartottam, talán fáj valamilye, hohy ENNYIRE sír, hívjuk ki az ügyeletet, de szerencsére nem volt rá szükség.

Kép
ági_bp
 
 


Mia, bejelöltelek iwiwen :wink:

Etus, Te mi lezsel, ha nagy leszel??

Kép
ági_bp
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?