Sziasztok,
Anyjuk, sajnálom, h nem volt felhőtlen a terhességed eleje, de a lényeg, h most már jól érzed magad!
Ha ilyen szégyenlős a csöppség akkor lehet, h tényleg leányzó lesz belőle! Nálunk anno az AFP utáni ultrahangon már egyértelmű volt, h pasi lesz. Viszont most arra is gondoltam, h ha a 2. babuval leszek terhes nem kérdezem meg a nemét, így még nagyobb lesz a meglepetés. Bár nekem szent meggyőződésem, h ha lesz kistesó az tuti fiú
Az uzsokiról én is csak jókat hallottam, én is ott szültem volna - mert éppen akkor volt ez a kórház mizéria, és mi ide tartozunk – de én sem ismertem az orvosokat, így találomra választottam egyet és elmentem a magánrendelésére. Nagyon kedves, segítőkész is volt a magánrendelésén, de aztán a kórházban egy rossz napját csíptem el, és ezt ott abban a pillanatban terhesen rosszul éltem meg, így úgy döntöttem, h nem maradok nála. Végül kb a 17. héten egy rendkívül figyelmes, lelkiismeretes dokihoz kerültem aki viszont a Péterfybe dolgozott, így ott szültem.
Ha jól tudom, most a hétvégén volt a baba-mama expo, voltál kint? Én még sose jártam ilyesmi rendezvényen, érdemes elmenni?
Szilvi, voltatok hétvégén a hajógyárin? Léna hogy van? Sajnálom ezeket a nem alvásokat, az orvos nem mond semmit??
Zita, Emi jobban van már?
Lora! Szia itt, nagyon helyes Brigó! Mesélj magatokról!
Velünk minden ok. Barnabás amióta tud állni azóta hosszabb idő az esti altatás is. Amikor már úgy érzem, h még pár perc és elmélyed, akkor hirtelen feltérdel majd odamászik az ágy háttámlájához és vigyorogva ácsorog, aztán leül, majd újra feláll, és ez megy jó sokáig..aztán elfárad és kidől
Az autósülést még mindig nem vettünk meg
, pedig már szegény Barna teljesen kilóg a mostaniból...a suli bejezéséig adtam magunknak haladékot. Zita, köszi a linkeket, azóta jobban átnéztem. Már van konkrét elképzelés, csak Barnus nélkül nem merem megvenni, mindenképpen szeretném beleültetni, h milyen, így tuti vmi bababoltban fogjuk kiválasztani együtt és majd meglátjuk, h új v használt lesz a végén.
Köszönöm mindenkinek az oltás infókat! 2-án megyünk tanácsadásra, még a dokival is megbeszélem. Bár év végén már egyszer kérdeztem, h mit ajánl, akkor csak annyit mondott, h ha lány lenne akkor a méhnyakrák ellenit mindenképpen, de mivel pasi majd térjünk vissza rá fél év múlva. Na most eltelt az a fél év, kíváncsi leszek mit mond. Ti godnolkodtatok ezen a méhnyakrák elleni oltáson? Biztos vmi horror ára lehet, mert a doki annyit mondott, h ha kislány lesz a következő baba akkor már most kezdhetünk rá gyűjteni, ha be akarjuk adatni.
Szép estét!