Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Na ja, kenguruban bevásárolni egyedül mi?!...
Jól nyomod Edit. :wink:
Én egyszer kíséreltem meg kenguruban a gyógyszertárazást. Annyit mondok, hogy nem álltam ki a sort! :D
Nekünk is van eladó Chicco, 3x használt kengurunk és egy Nandu egyszer sem használt hordozókendőnk!
Csajok! Akinek a babája nem marad meg babakocsiban, hogy viszi? Úgy értem menetiránynak merre?
Nekem a Twin Peaks volt a nagy mumus. Nem engedték nézni anyukámék, hát titokban mindig megnéztem és nagyon féltem.
Röhögjetek ki, de a mai napig eszembe jut az A Rob nevű fickó, ha éjjel megyek ki wc-re és nem nézek bele a tükörbe. :oops:
EB-t mi nem nézünk. Egyikőnk sem rajong a fociért.
Hajni: üdv újra itthon. Ha rendezted a soraidat, gyere képekkel és mesélj!!!
Marcusnak Boldog szülinapot utólag!
Kikuka: gratula, hogy Vivi eszi a főztöd. Ma beszerzem én is az alapanyagokat és merényelek Ádi ellen. Kíváncsi leszek, enni fogja-e. Hétvégén próbálkoztam nála nem üveges barackal és ette!
Mogyo: ügyike Ágikád, hogy így feláll!
Ádim lábujjhegyen áll sokáig, csak utánna teli talpal. Az gáz?

Kép
Kép
gabcii
 
 


Na így áll:
Kép

Jaaa és hétvégén megint átrendeztük a lakást! :D
Így már teccik!

Kép
Kép
gabcii
 
 


Gabcii, tök édi Ádi, nagyon szépen áll!!! Hmm és gondolom így már még jobban tetszik neki a lakás,hogy több dolgot elér! Pakolóművész?? Tök jó, hogy szépen eszi a nem bébiételes kajákat!

Kenguru: Mivel Lénike még csak "babszem", Anya meg tiszta izom :lol: :lol: :lol: :lol: (fenékre gyúr:) így megy a cipekedés!

Kikukának gratula, hogy Vivike megeszi a főztjét! Egy ideig Léni is megette, aztán bébikaja, majd tápi, majd megint ette, most meg semmit csak tápit szinte...már elfogadtam, lesz ez még jobb is!


Gabcii és Anett, egyik barátnőm venni akar kengurut használtan! Írjátok már meg légyszi, akár priviben, hogy milyen és mit kértek érte, no meg egy postaktg-t is tegyetek hozzá! Továbbítom neki! Köszke!
Vendég
 

 
 

Kicsit súrolgatok a kertben,aztán szeretném végre Micimackót befejezni, szurkoljatok,hogy összejöjjön, míg Babszem csucsizik!!

Más: vettünk egy szuper hiper-modern hűtőt, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy van kettő fölös régi, ezeket meg a helyi Állatotthon Alapítványnak adjuk! Gyorsan átsúrolom egy kis fertőtlenítővel, aztán jönnek értük!

A szívem szakad meg azokért a kutyusokért....képzeljétek, csak kölyökből 60 van, rengeteg betegebbnél betegebb és szerencsétlenebb kutya várja a gazdikat....:( Húgommal nagy állatmentők vagyunk, van néhány sikeres storynk, de ezekkel nem untatlak benneteket, mert ez babafórum...

A lényeg a segítség és a segítség megszervezése, szóval megyek hűtőket pucolni!!!! Szép délelőttöt mindenkinek!!!
Vendég
 


Edit!

Szeret pakolni Ádika. Az újságok nagyon tetszenek neki. A fiókokat csak most fedzte fel, gondolom azok tartalma is menő lesz.

kérdés: sztetek körtéből mennyit ehet meg a gyerek uzsira, hogy ne terheljem le a pocakját? Olyan szép nagy körtéket hozott Apa.
Botmixerrel összedolgozva viszont elég híg és mennyiségre nem vmi sok az 1 nagy körte. Szal, ha azt mind megeszi Ádi nem lesz sok a pocinak???????

Kép
Kép
gabcii
 
 


Edit!

Írtam privit

Kép
Kép
gabcii
 
 


Kép

Sziasztok!
Jól vagyunk, most Mutiék nyaralunk, ház lassan kész, már burkolnak.
A fiúk jól vannak. Ákos folyton feláll, járkál, ha tud kapaszkodni, már nincs akadály előtte. Imádja a kukit (pufi, kukoricás pehely), tejcsizik még mindig, főleg éjszaka :shock: .
Semmi érdemleges...

Zsu!
Nagyon tetszenek a képek a kislányól.
Gabcii!
Ádámja is vagány, na és a többi baba is. Áika komoly képe, na ilyet sem láttam még.

Timi!
Remélem csak nyaraltok a nagyinál, és a csajok jól vannak. Jelentkezz, ha tudsz.

Tudnék írni, de akkor egész nap csak élménybeszámolót tartanék. Sok minden történt,...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Gabcii!
Adj egy kis főtt rizst a körtéhez, hátha nem okoz gondot. desszertekbe is belekeverik....Én csak cikekben adnám oda, had rágcsáljon...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


naheló!

Gabcii, sztem egy körte egyszerre elég. emlékszel, múltkor is mi történt... 8) keverj hozzá vmi pépet (köles vagy rizs vagy tejpépet) sztem, vagy más gyümölcsöt (almát szoktam)

Anett, terveztem, h ma elugrunk hozzátok, de nagyon úgy fest, h 3-ra errefelé zuhé lesz :? esővédőnk (még) nincs, így nem merek elindulni... afrancessenbele :?

nekem tök hüje napom van amúgy: délelőtt megjártuk a dokinénit (Huba és Petra is 8600 gramm körüliek.. kissé belassultak a hízásban, pedig azt hittem, ütik már a 9-et. ráérnek, nem azért, csak olyan nehéznek tűnnek 8) ), azóta pedig felváltva alszanak :evil: :evil: :evil: ennél jobban semmit sem utálok. így elég nehéz bármilyen házmunkával is haladni, bár végül az ebéd utáni alvást "elengedtem" Hubának, kihoztam a nappaliba, ahol fél órát csendben eljátszott a dömperrel és az építőbigyókkal :shock: :D kellemes meglepetés :D
hétvégén megint vidéken voltunk, de végre esett, így nem kapáltunk (a szüleimnek van egy nagy darab földjük, ott lehet barnulni), de kipróbáltuk az új utazóágyakat, és szuper!!!!!
vasárnap szülinapozni voltunk a tesómnál-- kicsit kipurcantunk. mind a 4-en.

na, esik is. a gyerekek a szemtesben és a routeren mászkálnak, mennem kell :roll: :arrow:

Kép
an°°di
 
 


Jolka, akkor tessék élménybeszámolózni, ha van egy kis időd, jó? engem minden részlet érdekel...
(érdekes a hozzátápis menütök: a legegészségesebb és az egyik legsósabb kaja... persze, Te tudod, csak gondoltam, megjegyzem, mintha közöm lenne hozzá :P :wink: :lol: ).
na tényleg el, mert Petrától égnek áll a hajam :lol:
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di
 
 


Jolka: engem is érdekelne az élmény beszámoló.
Ákos is micsoda nagyfiú lett! Cuki!
Köszi csajok a körtés tippeket. Nem bírtam várni uzsiig, így ebéd után adtam pár falatot. Nem kell azon aggódni, hogy az a 2 kanálnyi megüli a gyomrát, ugyanis ennyit evett. Nem hinném, hogy azért, mert nem volt éhes. Inkább a nem ízlik kategória lesz a körte úgy látom.
Andi: ha házimunkázol az ikrek szabadon garázdálkodhatnak közben?

Kép
Kép
gabcii
 
 


de még mindig nem válaszolt senki, hogy NEM GÁZ, HOGY ÁDI LÁBUJJHEGYEN ÁLL?

Kép
Kép
gabcii
 
 


Sziasztok az Üveghegyen túlról... :wink:
Amikor Ti a Twin Peakstől féltetek én végeztem a fősulin... brűhahaha... :cry: :lol:
Andi, én az utazóágy felállításában már komoly rekordokat értem el... mármint gyorsaságban...
Otthon festenek... 8)
Macsek! Megdumálhatunk egy randit...
Hajni! Üdv! Írd már meg, h milyen volt!
Itt mindenki Metallica rajongó? :lol:
Sport tv-ben? :roll: Hmmm, foci meg aztán végképp nem! Sajna nem hat meg... De akinek igen, annak most itt a kánaán! :wink:
Na, pá!

Kép
ermoni
 
 


Hello Csajok!

Én sem leszek most egy ideig szerdán jönnek a festők :?
Holnap elkezdek kipakolni csak a nagyobb dolgok/bútorok/ tologatásához lesz segítségem, mert mindenki dolgozik.

Petra mondjuk már tud segíteni a lepakolásban és az újság apírtásba na meg a legszűkebb helyre is betud mászni!

Foci szerencsére nálunk nem nyerő :lol: senki nem foci rajongó!

Petrám ma extrán rossz nem tudom a festés ideje alatt mi lesz, mert mi itthon leszünk. :(

Este még lehet jövök!!!

Most lépünk Dabasra Anyához ,meg vásárolni a Rossmanba.

Andi
KépKép[/url]
andi005
 
 


Gabci, persze, hogy nem gáz, lényeg, hogy leteszi azért a talpát. És először szerintem a legtöbb gyerek lábujjhegyen kezd járkálni, bár Panka nem, olyan kis szabályosan lépeget.
Ha aggódsz, kérdezd meg a védőnőt, de tuti, hogy ilyen korban nem gáz!!!!
Körte ügyben azt olvastam, hogy a legkönnyebben emészthető gyümölcs. Hát ez furán hangzik, nagy körtéből én egy félnél többet nem adnék, vegyitsd almával.

Edit, rokonlelkek vagyunk kutyamentésben. Az egyik sikertörténetemet még a tv-ben is bemutatták egyszer a szilveszteri petárdázások után. Én nem szerepeltem a hirekben, csak hogy "állatbarátok" találtak rá a szerencsétlen kutyára. És hát a mostani saját kutyusom is az én mentésem, immáron 13 éve van velem :wink:

Jolka, de jó, hogy jöttél! Ákos kezd "Manósodni", nem? Nagyon szépséges! És mesélj csak, szivesen olvassuk! Képek is jöhetnek a házról.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa
 
 


Edit, nagy piros pont a hűtőkért!!!

Zsu, nagy piros pont a kutyamentésért!

Olyan jó látni, hogy vannak, akik tényleg tesznek azért, hogy az állatoknak jobb sora legyen!

Andi, eegen, dörög meg esik, Lujzika meg délelőtt 3 órát aludt, úgyhogy 3/4 3-tól alszik újra. Azért azt megemlíteném, hogy vacak éjjelünk volt, szóval azt piheni ki.

Gabci, Ádika nagyon kis ügyes! Sajnos nem tudom, hogy a lábujjhegyen állással mi a helyzet, de én nem aggódnék, mert eddig se nagyon kellett ádika miatt aggódni. Én Esztinek adok körtét régóta, de mindig almával együtt.

Edit, mindjárt összeszedem az infókat a kengururól, és írok privit!

Kép
waterlilly
 
 


Na hááááj!!!!!!!!!! Chicco kengurunk lett Edit, asszem 9 kg-ig jó, de hol vagyunk mi még attól!!!!!!!!!! Egyenlőre 7 kiló valamennyi!!!!!!!!!!!!!! :? Szóval nem vészes. Ma beleraktam először és elmentünk anyuhoz, busszal, meg vásároltam a rossman-ban. Hát ez azért más. Tök jó. Szabad a kezem, a gyerek nyugton van, nekem eddig bevállt. Azért ha előbb írja valaki hogy van eladó kenguruja, biztos nem vettem volna újat majd 9 ezerért. Na mindegy. :P
Ja basszus az a Rob, az nem Bob volt véletlenül???? azért mondom, mert akkoriban még ha olyan rendszámot is láttam, hogy BOB na akkor is begyulladtam. Nem röhög, kiskamasz voltam!!!!!!! :lol:
Kaja: eddig okés a dolog, ma paradicsomszósz volt krumplival, pici darált pulykahusival. (Mert anyu töltött paprikát főzött) Jelentem benyomta kétszerre. Uzsira ma üvegeset kap, sárgabarack babakeksszel.
Zsu!!!!!!! én Hipp babakekszet adok neki, az asszem glutént tartalmaz. De kenyérhéjon is elvan a gyerek. Kb olyan 3 hete, egy hónapja kapja. Semmi baja. kopp kopp.
Ami teljesen kimarad nála még: tojás, magvas gyümik, tej. hirtelen nem jut eszembe más.
Ja képzeljétek azt mondta a védőnő, hogy egy éves koráig ne kapjon halat. Jó ugyse vagyunk egy halas család, de még jó hogy 5 hónapostól van olyan bébikaja. Még nem kapott olyat, de szerintem már nem is fog. :roll: :roll: Azért érdekes. Na meg az epres bébidesszert. :roll: :roll:

Csajok!!!!!!! hülye vagyok ilyen téren, de pl. Gabcii te hogy pürésíted botmixerrel a körtét??? folyadék hozzá??????? vagy nem kell??????
Egyébként szerintem nem gáz a lábujjhegyen állás, Panni is sokáig igy csinálta, majd elhagyja.
na el, mert elvileg teregetnem kéne, csak valahogy nincs kedvem.... :oops: :oops:

kikuka
 
 


Kikuka, én a gyümiket babavízzel pürésítem, mert hajlamos darabos maradni, ha nem teszek hozzá vizet, az meg Esztinek broáf.

Nyugi, te még jó vásárt csináltál, én anno 14 ezret adtam ki a kenguruért... :oops:

Te, tényleg Bob volt, nem is értettem, hogy akkor most ki is az a Rob!!! :lol: Mekkora egy hülyeség volt az is! :?

Kép
waterlilly
 
 


barátnő és pótnagyi mindjárt érkezik és go sétizni meg papucsot venni nekem!
Ádika még szunnyant.
a körtét babakekszel kevertem, de mondom, nem volt sikere.
Móni: mért vagy ilyen harapós mostanság?
Andi2: ja, nincs is annál jobb, mint mikor a gyerek miszlikbe tépi az újságokat és a lakás minden pontjára jut belőle. :D
Zsu: Panka már lépked? :shock: Minek is nektek az a Dévény torna???
Tényleg Anett, te megtalálható vagy iwiwen?

Kép
Kép
gabcii
 
 


Rob vagy Bob, tök mind1, a lényeg, hogy borzi volt a pasas!
Kikuka: a körtéhez nem kell vizet rakni. Rámész botmixerrel egyszerűen és merő egy pempő lesz. Az almához szoktam egy pici babavizet tenni. Barackot, banánt csak villával szétnyomom. Mást gyümit még nem adtam.
Halas bébikaját is csak egyszer, de többet azt sem, mert irtó büdi.
És mé nem szóltál, hogy kengurut szeretnél venni... ejjnye :P

Kép
Kép
gabcii
 
 


Gabci, írtam privit.

Kép
waterlilly
 
 


nahát, már megint csak az egyik gyerekem alszik :evil: :evil: :evil: Petra meg próbálgatja,h ezerszer is elveszem-e a "nemszabad" helyekről. :shock: 8) :roll: :twisted: hát, el. :twisted: :twisted: :twisted:

Gabcii, miért, Te mikor házimunkázol? ok, ha Ádi alszik. de csak akkor? nagyon gyors lehetsz ;) és ha a másik ébren lenne? :roll: :P

lábujjhegyen-állás: sztem nem gáz. ha meg az, akkor sem tudsz mit tenni, nem? Petra is láébujjon nyomja, de egyre kevesebbszer. Huba egyből talpra állt. Panka meg sztem nem mérvadó, mert jó ideje vezetgeti az anyukája :twisted: :lol: :wink:

itt mégsem esik :evil: :x

foci... kösz, nem. esetleg vébé barátokkal kocsmában nagy kivetítőn a poén kedvéért

Petra tele torokból sikít, ha nem teheti azt, amit akar. másnál is van ilyen? és senki másnak nem cérnavékonyak az idegei, gondolom :? :ro ll: :evil: én bevallom, mostanában elég gyorsan kiakadok. kicsit sok a két gyerek néha. főleg, h egyformán kis buták. :?

kérdés: ti fogápoltok? hogy?

még egy: dinnyét lehet adni? a tyúkanyós link szerint csak 1 éves kor után? pedig olyan finom már az illata is. kaptunk 2 kicsi sárgát. szerintetek?

Kép
an°°di
 
 


No gyorsan jaj nem tom ki kérte a képet mindegy Neki: és mindenkinek akit nem untat Kép ez az egyik pont összemaszatolta

Kép ülve Kép ez a másik

kikuka
 
 


Andi! Sárgadinnyét és görögöt is csak később fog az én gyerekem kapni. De én nem vagyok mérvadó... :wink: És mit termeltek azon a több hold földön (ha nem titok)?
Gabcii! Harapok? Hm?! Hát lehet azért, mert nagyon nem vagyok közös hullámhosszon a topikkal. Pl. nekem a 2 sorozat közül (amiket láttam és kedvelek)az egyik pont a Twin Peaks (itt ugye meg hülyeségnek lett titulálva- ennyit a tudatalattiról és egyebekről, amiről az a film szólt...). :lol:

Kép
ermoni
 
 


Sziasztok!

Gabcii, Waterlilly köszi a kengurus infot, továbbítom msn-enen a barátnémnak, aztán jelzem, ha kérné vmelyiket!
Én pedig baby kompot szeretnék venni, de körülnézek itthon, azaz Gyulán, hátha van eladó, de az is lehet újat kap Babszem. Annyi kétségem van ezzel kapcsoltaban, hogy lehet nem tetszik majd neki, akkor meg felesleges kiadás az egész..hmm :? meglátjuk.

Aki kompoztatja a babát: magátol felül a baba? Jól és stabilan ül a baba egyedül? Azért kérdezem, mert Léni még bizonytalanul ül és támasztani kell, így nem is merem még se etetőszékbe sem kompba tenni!

Csajok, a Twin Peaks-es idióta szellem, akkor Bob volt??? :lol: :lol: :lol: Én Robra emlékszem, de mindegy, a lényeg, hogy paráztunk tőle!

Kikuka, ez a rendszámos dolog nagyon bejött nekem, tényleg röhögtem egyet, utána olvasom, hogy "nem röhög" :lol:
Vivike édi az új ruhácskáiban! Örülök,hogy láthatom Őt is fotókon!!!

Zsu, milyen a kutyusod? Tök jó, hogy Te is kutyamentő vagy!

Azért az egyik büszke tettünket hadd említsem meg nektek e témában. A kastély rekonstrukciója előtt a hajdani cselédlakásokban nagyon szegény, de züllött banda lakott. Volt egy öreg németjuhászuk, vagy inkább csak öregnek látszott, az éhezés miatt. Amikor újjáépítették a kastélyt, a családot kilakoltatták, akik tipikus nem törődöm módon itt hagyták a beteg és éhező kutyájukat..Csípőizületi bénulása volt, már ránézésre is látszott, ama tipikus németjuhász betegség. A állatotthon vezetője fantasztikus nő! Hármasban, Ő, a húgom és én "befogtuk" a kutyut. :( 1 hónap múlva német turisták látogattak ki a telepre, ahol megesett a szívük a kutyuson és képzeljétek, azóta velük él, megműtötték a csípőjét, szépen felépült és a legboldogabb életet éli, amit csak kutya élhet!!!!
Vendég
 


Móni, a Twin Peaks akkor volt sorozat először, amikor én még általános iskola alsó tagozatába jártam.

No nekem három dolog ragadt meg, Laura Palmer, akit megöltek, de ki tette? - Bob/Rob, aki félelmetes volt - no meg a nyomozó...szóval az akkori agyammal ennyit fogtam fel a filmből, vagy talán egy kicsivel többet. Később is ment a sorozat, nem is egyszer, természetesen akkor már a film tartalmát is megértettem. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Fú irtatok ám!De jó végre tudtam már visszaolvasni is!

Twin PEaks kedvenc nállunk is és Bob!

Hát csajok én kb. 8 éves voltam mikor meg néztem Hitccook(fogalmam sincs ,hogy kell irni) Madarak filmjét!
s hát mivel tanyán laktunk kint volt a wc. Véga a filmnek Ágika megy ki az udvarra és leszáll két vadgalamb elém na még pisilni is elfeéejtetem úgy szaladtam be sikitva(szóval ennyit a félelemről)
hát nállnuk a 3 bratyó rengeteg horrort néztek mindig bekukkantotam de féltem is utánna Freddyt most néztem meg már asszony kormban!

Csajok mostanában már nem nézek sok horrrorisztkiust!De a Kör egy időben vitte a pálmát nállam!

Ja az X-aktáktól féltam!(hihi és nem röhögni amiket irtam eddig)


Gabci: szerintem nem gáz ,hogy lábujj hegyen áll!
Csaj is probálkozik de ő is a talpán áll legtöbbször és szinte már állni hajlandó a járokában meg megállt egyedül pár másodpercig!


Voltunk dokinál és rendben a csaj de már oltotta volna szerdán de nincs oltóanyag de nem is baj mert nem hiszem olyan jó ötlet lett volna azzonnal beoltani!

Móni: mi a másik sorozat?

Jolka. szép nagylegény már Ákos!

Csaj is szereti a kukit de amit veszek az nem olyan sós!
Hát anyuék vettek az kukit de mint améreg olyan sós volt tehát nem minddegy milyent veszel!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


KEdvencem a nyomozó és pont abba ment a Bob a végén!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


na mondom én mekkora rohadék volt ez a Bob!!!!!!!
és akkor végülis ki ölte meg a Laura Palmert?????????? :lol:
Móni!!!!! sztem egyébként nem hülyeség a sorozat, csak az én befogadóképességem akkor még nem állt a magaslatán, és hát gyermek fejjel ez a sorozat minden csak nem elgondolkodtató. szerintem. :wink:

kikuka
 
 


Sziasztok!

Ime, 2 kép csak hogy ne felejtsétek, hogy néz ki Ramika.. :oops: Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007
 
 


Kikuka, egyetértek Bob tényleg rohadék volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Mogyo én az X akták azon részétől paráztam még ált. iskolában, amikor a gumiember bemászott a kandalló kéményén hehe, nekünk is van kandallónk, meg most épül a cserépkályha...elgondolkodtató a dolog, tán félni fogok :lol: :lol:


NA CSAJOK, NÉZZÉTEK MEG AZ IWIW-ET!!! :)
Vendég
 


Vicuska nagyon ügyes Rami! Látom Anya már nem is kell az esvéshez :lol: Az etetőszék is tök jó!! Szép kislány Ramóna!!!
Vendég
 


Szóval a Laura Palmert az apja nyirta ki akiben benne volt a Bob és még meg is erőszakolta!

Tényleg meg van dvd-én azt hiszem meg is nézem!
De a filmzenéje nagyon király!

Ja én most még a Róma sorozatot szeretem az HBo-n ment!


A 0-ik részt a Twin Peaksből ki látta????

Nekünk az is megvan!

Ramika csodaszép és Tiszta anyukája!

Valki a Fűrészt(1,2,3) látta?
Motel?
Boogymen?
Fehérzaj?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Péntek 13 Jason?
És közösfilmet Freddy vs. Jason?
Királllyyyyyyyyy!!!!! :D


Ja a csaj feláll a járokában és megy körbe!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo, Fűrész 1. (félig:), Boogyman, Fehérzaj- ezeket láttam.

Melyik a kedvenc horror filmem?? Hmm ez elgondolkodtató.


Jolka, cuki a babócád!
Vendég
 


Zombik, vámpírok, szörnyek jöhetnek dögivel, nem félek tőlük!!!:)

Engem inkább a thrillerek gondolkodtatnak el. Szerintem az emberi elme tébolyodása sokkal félelmetesebb, mint bármelyik filmvászon szereplő szörnyszülött.

Azt hiszem megint nem a babatopic témáját feszegetjük.. :lol:
Vendég
 


Mogyo, gratula Ágikának! Annyira szép és ügyes kisbabád van! Pardon, nagybaba!!

Léni aludt majd 2 órát du. én meg itt bénáztam a gép előtt...hihetetlen vagyok. Pedig sok minden mást szerettem volna csinálni, de készen vagyok Micimackóval. Létrán festettem..hmmm azt hiszem ha Apa hazajön kérek tőle egy kis lábmasszázst...:)

Tádááámm:

Kép A szekrény felett lévő Micis csendélet :
Vendég
 


Edit: nagyon ügyes vagy!
Ezért meg is érdemled a talpmasszást!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Edit: köszönjük a jelölést elfogadtunk!
És nagyon jó állt a vörös haj!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo, én örülök, hogy megtalltalak!!

Már alig várom, hogy újra vörös legyen a hajam, csak álljon már meg a hajhullásom:( azonnal befestetem!! :lol:
Vendég
 


Edit,Mogyo!

Megtaláltalak Benneteket az iwiw-en.

Andi
KépKép[/url]
andi005
 
 


Gabci, azért kell a Dévény torna, mert Panka minden olyat csinál, amit nem kéne, és semmi olyat, amit kéne :lol:

Andi, nagyon sok dühöngő szmájli van a hsz-edben, nem vagy a topon látom :D
Pankát másfél hete vezetgeti az anyukája, de egyből rendesen járt. És hát ez a gyereken múlik, hogy mit csinál, mert próbálj meg egy olyan gyereket vezetni, aki nem képes járni. Panka gyakran felállt, mikor ült az ölemben, aztán egyszer csak elkezdett lépkedni.

Kikuka, én kértem, csini a csaj! :wink:

Edit, ez nagyon szép történet, olyan jó ilyeneket olvasni!
A kutyám keverék, pumi féleség. A Váci úton kóborolt, ott ütötte el egy autó 13 éve, meg kellett műteni, aztán hazavittem lábadozni. Azóta is lábadozik :lol:

Móni, lehet, hogy a korkülönbség miatt különböznek a vélemények :lol: :P

Ágika nagyon ügyes és Rami gyönyörű!

Horror filmeket nem szeretem, viszont thriller ügyben csatlakozom Edithez, azok jöhetnek!

Edit, biztos, hogy nem jössz el hozzánk falat festeni? Biztositok nektek kosztot és kvártélyt is :lol: De most komolyan, olyan klasz ez a falfestmény. Hogy én miért vagyok ilyen béna. Soha életemben még egy normális csigát se tudtam rajzolni :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa
 
 


jó estét!

mégsem esett: mehettünk volna cicázni :? bár asszem, Esztella örült, h nyugodtan aludhatott, ugye, Anett? holnap esetleg? vagy eljöhettek Ti is. ugyanolyan közel laktok. gmélen rajta a cím és telcsiszámom is. no, majd megdumáljuk.

twin peaks: hű, alig emlékszem vmire. meg kéne nézni még egyszer. hátha jó :P ;) kyle maclahlan(?) volt akkoriban a tévében a legjobb pasi. nyami... nekem a visszafelé beszélő törpe votl a halálom.. brrrrr. horrofilmeket ne, lécci. gyerekeknek se, jó? én sztem rosszabbul bírom, mint Ágika :oops: 8)

Móni, nem titok, krumpli, kukorica, búza, ilyesmiket ültetnek a szüleim eladásra főleg, de saját malacoknak és tyúkoknak is. ja, meg magunknak persze 8)

a mai napunk teljesen taccsra tett. egyszerre voltak mindketten iszonyatosan fárasztók és nagyonnagyon cukik. asszem, megyek aludni 8)

ejj, Macsek, ne add kölcsön Móninak a könyvet! Velünk akkor mi lesz? :twisted: :lol: :roll: most komolyan... vagy egy hármas tali, vagy Móni gyorsolvas....

Kép
an°°di
 
 


Na csá!

Engem meg Gabci talált meg az iwiw-en, be-be-be! :lol:

Twin Peaks: hát az tény, hogy néztük minden héten. De minek?!
:roll: Mondjuk kis pisis voltam, fostam ezerrel, nagyon sokat nem fogtam fel az átvitt értelmű mondanivalóból (ha volt nekije olyan...)

Kedvenc horror: Piroska és a Farkas... Én baromira félek a horrorfilmektől. Inkább nem is nézem. Nekem a "Kör"-t elmesélte egy tanítványom, hát napokig nem tudtam aludni! :shock: Túl élénk a fantáziám, vagy nem tom. Úgyhogy Mogyó én nem röhögtem a madaras sztorin. Én eleve nem mertem volna kimenni egyedül... egyébként lehet, hogy ennek a félősségnek az az oka, hogy volt egy idióta bátyám (bocs, Zsolti!) meg egy szadista nővérem (bocs, Betti, amúgy ma már imádjuk egymást), és ők minden alkalmat megragadtak, hogy engem, kis pisist megijesszenek. Jó játék, hülye gyerekeknek... :?

Kikuka, Vivike gyönyörű kislány! Mondjuk Ti is nagyon szépek vagytok a pároddal, úgyhogy eme génállomány adott volt!

Vicuska, Ramikát nem lehet elfelejteni! Tessék jönni többet!

Edit, nagyon szép a Micimaci a falon! Remélem, kaptál lábmasszázst. Abban az én férjem is jó. A kutya története nagyon megható volt!

Andi, hát itt volt zuhé rendesen! Hát, az királyság lehet, ha felváltva visítanak az ikrecskék. Nálunk sikítás nincs, ha pl. elveszem azt, amit nem szabad, helyette torka szakadtából bőg. Inkább sikítana...

Házimunka: erre is jó a hátonhordozás. Volt, Hogy Eszti elaludt a páromon porszívózás és Pavarotti közben. :shock:

Ja, Eszti átkeresztelte magát, úgy hívja magát újabban, hogy Ee, és ha így szólítom, odafigyel.

Kép
waterlilly
 
 


Andi, holnap epres Tiramisit csinálok, meg porszívózni is készülök (szóval nem fog mindent macskabundi borítani, pedig dolgoznak az ügyön ezerrel az illetékesek), úgyhogy ha vágysz egy kis társaságra, akkor gyertek csak!

A Kismamás táblázatom szerint 8-9 hónapos kortól lehet dinnyét adni.

Kép
waterlilly
 
 


Anett, h ez az Eszti mennyi szót tud már! :shock: nem semm. ezért nem halad a mozgásban annyira. bezzeg az én kölykeim csak tepernek, de nem beszélnek. Velem legalábbis nem. egymást persze megértik :? :roll: :lol:

na, tényleg el
jóccaka!
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di
 
 


epres tiramisu??? :shock: :shock: :shock: még jó, h nem kapcsoltam egyből ki a gépet! megyünk mindenképp! előtte azért teelfonozok!
csá
:arrow:

Kép
an°°di
 
 


Na egy kis esti hozzászólás!
Anett! Szten nem átvitt értelme volt, hanem simán értelme! 8)
Andi! Akkor van meló vele! Hát, én mostanában egyre jobban becsülöm azt, aki mezőgazdasággal foglalkozik! Komolyan!
Macsek! Kölcsön ne add Andinak a könyvet! Vagy 3-as tali vagy Andi gyorsolvas! :lol:
Mogyó! Én ismerem azt a filmet is! (Az a nagy igazság, h egy kisebb tanulmány is belém szorult meg Twin Peaks ügyben, egyszer még kiírom magamból! :wink: Hátha kell valakinek! Mondjuk szaksajtó...) A másik sorozatot nem árulom el bebebebe! :P
Edit! Csinos lett Mici! :wink: Amúgy meg néha nem baj, h más téma is van, mint a gyerkőcök, mert én, aki már több mint egy éve vagyok ennek a topiknak az egyik tagja azt látom, h ismétlődnek a témák. És hát ez természetes valahol, csak részemről nem túl izgi!
Ja, vörös haj! Most untam magamra, rakattam pár vörös csíkot a hajamba! :wink:
Zsu! Köszi, h emlékeztetsz a koromra! :lol: De tudom én azt! :wink: :lol:
Epres tiramisu? Már nem szoptattok? (Anett tom, h nem, de Te Andi?) Szoptatás alatt sem lehet, én úgy tom!
Na mi szieztázunk, mindenki azt lesi mit segíthet! (Babakocsi tologatás, altatás, pesztonkálás, fürdetés stb.) Király! Azért fárasztó is... Megyek is szunyálni....
Na, pá! (Bea, Prücsi gyertek már!)

Kép
ermoni
 
 


sziasztok,
bocsi, de nem értem ide, majd talán holnap vagy nem tom.
jóéjt... :arrow:

Kép
Kép
h@jni
 
 


Elvesztem, de meglettem.... csak még keresem a szakmebert, aki megmondja a tutit, hogy mi a kánya van már ezzel a nettel.

Tegnap meg a 6. házassági évfordulónk volt, és mivel B Egerben nyaral pár napot, így Ábelt gyorsan ágyba dugtuk, mi meg évfordulóztunk... Apa csinálta az ebédet (két zuhé között a szabadban), az elejétől a végéig, én csak leültem és ettem (persze a végén a mosogatógépen én pakoltam be), ma meg még egy csokor rózsaát is kaptam. Szóval egy szavam sem lehet.

Ábel még mindig betegeskedik, de továbbra sem komoly, csak a zorrfolyása nem múlik el, ill tegnap óta köhög is, így holnap ismét dokinénihez megyünk.

Reagálni nem tudok, mert továbbra is kidob a rendszer, ha két sornál többte merek olvasni. Írni is villámsebességgel, hátha el tudom küldeni.
Azért a múlt héten egyszer voltam olvasni, de már csak arra emlékszem, h Kiri kérdezte, hogy milyen a szoptatás meg az élet két gyerekkel.
Kirikém, hát nem tart 1 óráig az tuti. De a 2. gyerek amúgy is tudja, hogy hol a helye és összekapja magát, 5 perc alatt végez szájtörléssel együtt :lol: Összebújás csak úgy suttyomban, de néha hármasban, az nagyon jó!!!!
Hajrá 2. és többedik gyermeket válallók! Amúgy én is mazohista típus, mint Zsu, szóval kell nekem az adrenalinszint, vissza nem adom egyiket sem :lol: A harmadikat azért már nem fogom beválallani, (de régebben írtam, hogy szívem szerint még 2 fiú jöhetne...de tényleg, de az sem baj, ha lány...de Apa leszavazta, meg én is bizonytalan vagyok, meg már nem is 20 éves, no!)

KépKép
KépKép
prücsi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?