Sziasztok!
Gabcii, Waterlilly köszi a kengurus infot, továbbítom msn-enen a barátnémnak, aztán jelzem, ha kérné vmelyiket!
Én pedig baby kompot szeretnék venni, de körülnézek itthon, azaz Gyulán, hátha van eladó, de az is lehet újat kap Babszem. Annyi kétségem van ezzel kapcsoltaban, hogy lehet nem tetszik majd neki, akkor meg felesleges kiadás az egész..hmm
meglátjuk.
Aki kompoztatja a babát: magátol felül a baba? Jól és stabilan ül a baba egyedül? Azért kérdezem, mert Léni még bizonytalanul ül és támasztani kell, így nem is merem még se etetőszékbe sem kompba tenni!
Csajok, a Twin Peaks-es idióta szellem, akkor Bob volt???
Én Robra emlékszem, de mindegy, a lényeg, hogy paráztunk tőle!
Kikuka, ez a rendszámos dolog nagyon bejött nekem, tényleg röhögtem egyet, utána olvasom, hogy "nem röhög"
Vivike édi az új ruhácskáiban! Örülök,hogy láthatom Őt is fotókon!!!
Zsu, milyen a kutyusod? Tök jó, hogy Te is kutyamentő vagy!
Azért az egyik büszke tettünket hadd említsem meg nektek e témában. A kastély rekonstrukciója előtt a hajdani cselédlakásokban nagyon szegény, de züllött banda lakott. Volt egy öreg németjuhászuk, vagy inkább csak öregnek látszott, az éhezés miatt. Amikor újjáépítették a kastélyt, a családot kilakoltatták, akik tipikus nem törődöm módon itt hagyták a beteg és éhező kutyájukat..Csípőizületi bénulása volt, már ránézésre is látszott, ama tipikus németjuhász betegség. A állatotthon vezetője fantasztikus nő! Hármasban, Ő, a húgom és én "befogtuk" a kutyut.
1 hónap múlva német turisták látogattak ki a telepre, ahol megesett a szívük a kutyuson és képzeljétek, azóta velük él, megműtötték a csípőjét, szépen felépült és a legboldogabb életet éli, amit csak kutya élhet!!!!