Sziasztok!
Megpróbálok minden felvetésre reagálni
Naptej téma:
Nekem személy szerint a Vichy nagyon bevált, és azt tapasztaltam, hogy jobb, mint a többi. Többször is voltunk úgy nyaralni, hogy mindenki más megégett, az is, aki egyébként sötétebb bőrű, én meg ezzel nem, pedig szinte a legalacsonyabb 6-as faktorral kentem magam. Tavaly, amikor Márknak akartam venni, akkor a gyógyszertáros rábeszélt egy másik fajtára. Laroche-Posay a márkája, 50+ -os. Kifejezetten gyerekeknek és érzékeny bőrűeknek van, nincs benne pl illatosító szer. Nagyon szépen beszívódik. Én most, hogy ennyire süt a nap, minden nap bekenem, mert sokszor nagyon éget a nap. A Vichy és ez is olyan 5000 körül van. A középkategóriások (Nivea, Ambre Solaire, Tropical Sun) 3000-4000 között. Az oriflame és Avon cuccok nekem másból nem váltak be, így nem is próbálkozom.
Márknak úgy tűnik szerencsés bőre van, olyan, mint az enyém, még sosem égett le, ellenben gyorsan barnul. Már tavasszal vicces volt, mennyivel barnább a kézfeje, mint a karja. Mostanra már az alkarja is barna
Neki azzal van baja, hogy a szeme viseli nehezen az erős fényt, sapkát meg ritkán hajlandó viselni.
Éjszakai felébredés:
Nálunk már volt ilyen, hogy sírva kelt, de volt amikor magától vissza is aludt. Nemrég volt olyan időszaka, amikor nagyon anyás volt és akkor hajnalban ahogy kicsit felébredt ordított azonnal utánam. Visszaaludni meg persze már nem tudott. Élmény volt napokig 4 körül kelni :S
Hiszti:
Néha nálunk is van, én pár dologgal bepróbálkozom, utána hagyom. Ha nem konkrét oka van (fáradtság, betegség, éhség), akkor általában hamar elmúlik közönség híján.
Babakocsi:
Mi már nagyon rég nem használjuk, mert nem ül meg benne. A baj az, hogy igazából gyalogolni se nagyon hajlandó, sokszor cipelteti a hátsóját. Próbálom erről leszoktatni.
Bili:
Igazából nagyon még nem érdekli a téma. Néha előveszi, ráül, de nem produkál semmit. Pár napig délutánonként pelus nélkül volt, és ez idő alatt nem pisilt be, visszatartotta. Olyan édes volt, mondták neki, menjen, pisilje le a fát. Odatipegett, letolta a nadrágját, fogta a kukacát, koncentrált. Persze semmi nem jött, de eljátszotta, hogy kész és jött vissza.
:D Ezt többször is megcsinálta. Kb 2 hete van az is, hogy egyáltalán szól, hogy kakis, és hogy cseréljünk pelenkát.
Fogak:
Nekünk megvan a 8 metsző, a 4 szemfog és 4 rágó. Ha jól számolom már csak 4 rágó hiányzik, de már nagyon régóta úgy néz ki, hogy növögetnek.
Vizsgázóknak nagy gratula és drukkok.
Mindenkinek, akinek születés- és névnapja volt vagy a közeljövőben lesz, sok boldogságot!
Képzeljétek, történt valami, amitől kicsit zavarba jöttem és nem is tudtam hogy kezelni a dolgot. Amikor Márk elesik, beüti magát vagy fáj neki, mindig azt mondjuk, dörzsölje meg, és kap rá puszit. Néha azt kéri, a dörzsölést is mi végezzük. Nos, a multkor meztelen volt, olvasott. Jött, hogy becsípte a kukacát, és hogy dörzsöljem meg. Ráadásul puszit is kért rá. Általában ennyi után megnyugszik, de most állt a kukaca, és folyamatosan mondogatta, hogy dörzsöljem meg. Én nem vagyok egy prűd valaki, de nem szeretném, ha ilyesmi miatt furcsa lenne a hozzáállása a szexualitáshoz. :S
Veráska, és aki még érintett:
Július 7-én lemegyünk Balcsira, és a hónap végéig lenn maradunk Széplakon. Ha van kedv, akkor talizhatnánk is.
Klarka, nagyon szép kisbaba a fiad. Sajnálom, hogy ennyi mindenen keresztül kellett mennetek.
Méz, a 2 kislány tényleg mint 2 tojás. Gyönyörű ő is.
Mári, ez a kórházi mizéria borzalmas. Főleg ha azt mondjuk végül a semmiért.
Elfelejtettem, miről is akartam még írni
Majd eszembe jut.
Jóéjt