Köszi a Samu-bókokat, egészen belepirultunk
Persze, hogy a képeken nyugodt, meg tündi-bündi, amikor lilul a feje a hisztitől, akkor valahogy nem jut eszünkbe fényképezni
Most is 55 perc volt, mire elaludt, annyira küzdött ellene, bezzeg amikor közlekedtünk és a hátamra csomagoltam, akkor nem kellett könyörögni neki, meg simogatni, meg dudorászni, meg cumiztatni, meg kivenni, meg visszatenni, meg mellette ülni, meg otthagyni, meg újra az egészet...
A hordozókendőt én csak ajánlani tudom mindenkinek! Ilyen nagy melegben nem kellemes gondolat ugyan, hogy úgy összeizzadjunk, de hát az megy anélkül is, és ez a közelség a legjobb a babának. Samu egy ideje nem tűri sokáig a babakocsit, max.20perc, de a múlt hétvégén, a döglesztő 40 fokban több, mint 2 óra hosszat elvolt szépen csendben, hol szundikálva, hol nézelődve a hátamon! Nem csoda, ha nem akar ágyban aludni
Ma pedig megjártuk az Újpest-Budafok távot, visszafelé beugrottunk egy boltba az Üllőin, ezt is főleg szundikálva, néha kukucskálva. Nem is tudom, babakocsival ezt hogy tudtam volna megoldani, még akkor is, ha csak oda 1, vissza 2 átszállás volt! Aki sokat akar (vagy akinek kell) közlekednie a városban, az tényleg felejtse el a kocsit, szerintem. Néhányszor próbáltam elmenni a Nyugatiig, de nem volt kellemes, ráadásul a max, hogy félreálltak az utamból, hadd menjek, de segíteni nem szoktak.
Susy! Szerintem sem csak az a jó anya, aki mindig eltalálja, mi kell a gyerekének, ez nem nagyon kivitelezhető, hanem az, aki próbálkozik! Mert az törődik a gyerekével, és erre van a legnagyobb szükség! Ebbe te elég jól beleesel, szerintem
Rózsaág, Míra tényleg nagyon mozgékony, jobb, ha felkötitek a gatyátokat! Még jó, hogy Laurával edzésben vagytok!
Kriszta, Zéti egy cukorfalat! Olyan kis komoly álmában! Még egyszer gratula!
Iroko, nálunk is megvan a 'de biztos befér a lábujjam is a kanál mellé' effektus, ez etetés közben készült:
Ruhák: a méretezés sz@rt sem ér sokszor, már elnézést a kifejezésért, én már csak centivel járok ruhát venni, és még így is ott a lehetőség, hogy összemegy a mosásban. A kedvencem 3 CundAs body, méretezés szerint 62, 68 és 74, de tök egyformák! Kettő ráadásul ugyanaz a fazon, minta... ruginál meg nem mindegy, hogy milyen a test-láb hossz aránya, van, amin tök rövid lábrész fityeg, azok nekünk sosem voltak jók. Érkező csemetének még nem lehet mérni, de utána csak úgy érdemes szerintem.
Ja, és nem reagáltam korábban: Samu 56 centi volt és kerek 4 kilóval jöttünk haza, egy hónap alatt felszaladt 1 kiló, olyan 3-4 hetes koráig voltak jók az 56osnak nevezett rugik
de az első 2 hétben még eg 54es is ráment!