Sziasztok!
Hát készen vagyok teljesen...
A nagy viharban múlt hét végén elszállt a windows-om... szerencsére most nem tartott olyan sokáig, mire helyreállitották a gépemet.
Annyi minden történt azóta...
De először is:
Starlark,
valami nagyon jól sikerültek a képek a kisfiatokról, és gratula is hozzá, hogy végre tudod, milyen szinű vagy!
Gondolom apa örül nagyon.
Dorka,
a te képed is nagyon jó, Majám ennyire sem mutatta magát. A negativ élményről meg annyit, hogy ha tavaly Lolával is "csak ennyi" lett volna, lehet, most nem megyek el. De azért ez is több, mint a semmi, és legalább tudjuk, hogy minden ok a picikkel a pociban.
A.m,
nagy gratula a nem is akármilyen eredményes vizsgádhoz!! Ügyi vagy, hogy pocakkal volt erőd és kitartásod ennyit tanulni (ez bár utólagosan, de érvényes starlarkra is
).
Martee,
Nostawennek kitartást és nagyon sok erőt elviselni az unalmas és meleg kórházi napokat. Azért remélem hamarabb is kiengedik, mint a szülés, ha látják, hogy teljesen rendben van. Apukát nem irigylem, remélem van, aki tud neki segiteni. Nostawennek is bizti megnyugtatóbb, ha tudhat még valakit a nagyobbik pici mellett...
Honey,
szuper, hogy most már hivatalosan, kimondva, és megerősitve is megnyugtattak!!! Azért egy ekkora parától megkimélhettek volna, ha előbb jobban utánajárnak, és aztán inkább csak a jó hirrel leptek volna meg. A lényeg, hogy végre túl vagytok ezen is, és remélhetőleg többet nem találnak ki semmi "álbetegséget", és "álkockázatot" nektek!
Remélem nem hagytam ki semmi fontosat, nem jegyzeteltem visszaolvasáskor. Ha esetleg mégis, akkor nagyon bocsi!!!
Rólunk:
Pénteken voltunk mi is 4D-n, és nem volt egy hatalmas élmény, főleg, mivel Maja nem akarta megmutatni a pofiját... Ilyen volt Lolám is: a lábát szétteszi, de az arcát rejtegeti... ki érti ezeket a piciket...
különböző trükköket próbáltunk, hogy legalább picit megkukkolhassuk, több-kevesebb sikerrel. Felteszem a "legjobb" képet, ebből majd megértitek.
ÉS!!!
Végre elkészültek a babaszobák!!!!! Már csak a bepakolás, és a fali dekorációfestés van vissza, de azt már beköltözve is meg tudom csinálni, úgyis apránként haladok vele (amig Lola napközben alszik).
Ehhez volna egy kérésem is felétek, ha nem nagy gond. Főleg talán babás anyukák tudnátok nekem segiteni...
Ha volnának valakinek képei, megköszönném, ha el tudnátok nekem küldeni emilben. Konkrétan ezeket keresném (walt disney mesekönyvekből esetleg):
- A szépség és a szörnyeteg (táncoló pár)
- Csipkerózsika (ahogy a királyfi föléhajol, és csókkal éleszti)
- Hamupipőke (tökhintós, egészalakos, mindegy)
- A kis hableány (Ariel és a viz alatti palota, vagy Ariel a herceggel)
- Mickey egér és barátai bármi
Próbáltam a neten is vadászni, de nem sok sikerrel...
Ha valakinek van, megadom a mailcimem priviben, és előre is nagyon köszi, ha bárki tud segiteni!
És még a képek, aztán dugulok egyelőre:
Legjobb 4D képünk Majáról
babaszobák
Lolaszoba
Majaszoba
ilyen képekkel akarom telefesteni a falat